Samsung SGH-E330 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E330 Opinie o Samsung SGH-E330

Samsung SGH-E330

w sumie: 76
  • 0

    1. ~BKX  2005-02-03 20:34:00  host: bwe186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny "motylek" samsunga... No i po co? I tak znajac zycie nie bedzie tego telefonu w Polsce... :(

  • 0

    2. ~radi  2005-02-03 21:46:00  host: 80.51.244.14

    do BKX:Czemu ma niebyć Samsunga e300 można kupić w plusie widziałem może i w innych sieciach ale w plusie na pewno.E300 ma ładniejszy wygląd jak dla mnie

  • 0

    3. ~BKX  2005-02-04 15:33:00  host: bwz44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do radi: spoko, widzialem tez mi sie bardziej podoba, ale zobacz sobie pelna oferte samsunga, tam jest duzo wiecej telefonow i nawet 1/10 nie jest oferowana w naszych sieciach

  • 0

    4. ~DaRo  2005-02-07 22:19:00  host: dap129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny telefonik! Na moje oko kształtami zbliżony do T100. Samsung robi ładne telefoniki od dawna! Nie mówcie, że nie, ale co do POLIFONI i WYŚWIETLACZY inne fony się kryją! ! ! ! ! ! ! Pozdro dla posiadaczy Samsungów Ja (e700)

  • 0

    5. ~Zima  2005-02-08 11:23:00  host: cv26.internetdsl.tpnet.pl

    Choć to dyskusyjne wolę telefony z klapką ale bez antenki-ten chwalony przez was E300 to jakaś wywłoka...

  • 0

    6. ~Bykol  2005-06-04 00:22:00  host: cfd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung e 330 to super telefon!!!!!!!!!
    Podobnie jak e 700! Total wypas

  • 0

    7. ~bartek  2005-06-14 14:48:00  host: bee59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma irde??

  • 0

    8. ~WitekT  2005-06-15 19:24:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    bartek: ma, już poprawiłem opis. :)

  • 0

    9. ~tdr  2005-06-18 22:32:00  host: www.softdesk.com.pl

    TEN TELEFON NIE MA IRDY!!A POZA TYM MAM KLOPOTY Z KOMUNIKACJA PRZEZ KABEL

  • 0

    10. ~H50  2005-06-23 17:36:00  host: dql235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma podczerwieni!!! Ludzie, wprowadzacie innych w bląd, poprawcie to!!!

  • 0

    11. ~WitekT  2005-06-26 17:40:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    tdr, H50: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    12. ~patka  2005-07-07 20:32:00  host: 82-35-109-182.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk

    pchy ten telefon to gowno teraz go mam i zoluje!! nie bieszcie go nigdy moze jest ladny ale w srodku.... nie radze!!

  • 0

    13. ~bartek  2005-07-19 22:17:00  host: ppp2-167.acis.forthnet.gr

    potrzebuje polski jezyk do telefonu samsung E330 i kabel USB mieszkam w grecji.

  • 0

    14. ~johana  2005-07-26 19:03:00  host: 82-34-227-228.cable.ubr05.gill.blueyonder.co.uk

    hi mieszkam w uk.tutaj wszystkie tel ktore macie na pl stronach sa dostepne i powiem ze w bardzo niskich cenach.moj obecny czyli e330 kosztowal mnie 90Gb.musze powiedziec ze polecam go szczegolnie pania.jest maly, ladny a w srodku ma to co potrzebne w telefonie.jesli ktos potrzebuje lepszych zdjec to niech sobie kupi dobra cyfrowke,a jak mp3 to do sklepu i po odtwarzacz mp3.i wcale nie jest gownem PATKA...mialasles go w ogole w rece??tyle mam do powiedzenia.polecam ;)

  • 0

    15. ~Czarek pl  2005-08-06 15:11:57  host: public20.pkesa.com

    Napiszcie proszę jaki jest akumulator bo wszędzie czytam 800mAh a w telefonie mam 500mAh czy nie oszukano mnie w sklepie?

  • 0

    16. ~Czarek pl  2005-08-08 15:13:18  host: public20.pkesa.com

    Napiszcie proszę jaką baterie ma ten telefon bo wszędzie czytam 800mAh a w sklepie widziałem 500mAh więc jaką naprawdę baterie ma ten telefon?

  • 0

    17. ~rezydent  2005-08-10 00:24:01  host: w3cache.pl-net.pl

    Johana: Asiu droga, troche ci palma bije widze, bo zalapalas sie na pobyt w UK. Nie musisz tego tak podkreslac, po hoscie widac ze stukasz z Wysp. I nie pisz "tutaj" oraz "wy" bo sloma ci z butow wychodzi, zaloze sie ze nawet nie umiesz sie poprawnie przywitac po ang. wiec co sie tak rzucasz? Mieszkalem na Wyspach kilka lat, a mnie jakos woda sodowa nie uderzyla do glowy. I co sie dziwisz, ze ludzie chca miec player, aparat i telefon w jednym? Beda latac z trzema urzadzeniami na szyi na imprezach? Oraz beda placic za te 3 urzadzenia oddzielnie? Po co? Szukaja telefonu, ktory ma wszystko optymalne i tyle. A jak bedziesz w stanie samodzielnie sie utrzymac w UK i przepracujesz 2 lata minimum to pogadamy o twoim "wy" i "my". Poki co, sadzac po twojej slabej ortografii, taki sobie szczyl z ciebie jeszcze i na pewno sama nie zarabiasz tam na utrzymanie, co najwyzej pojechalas dorobic sprzataniem na miesiac i mieszkasz u kolezanki. Pozdrawiam i nie pisz juz "hi mieszkam w uk" bo to nikogo nie podnieca, tak jak ci sie wydaje. I nie "uk" tylko "UK", dziecko.

  • 0

    18. ~Anita  2005-08-19 22:27:17  host: drms-3e3421b8.pool.mediaWays.net

    Wlasnie sie zastanawiam nad kupnem samsunga E330. W polsce jest on niestety zbyt drogi! W niemczech kosztuje jedyne lub az 130€. Plus oczywiscie zdjecie simlocka, bo pl jezyk ma juz w sobie:)
    Mialam juz dwa samsungi(P400 i N500) i nokie. I chce miec tylko samsunga. Nokia to badziew!!!

  • 0

    19. ~Natalia:)  2005-08-25 17:50:22  host: 80.51.242.18

    Czesc!Zastanawiam sie nad kupnem Samsunga e330.Nie wiem czy jest to telefon dobry w uzytkowaniu.Prosze a jakas pomoc. Czy cos w tym telefonie "nawala"?? Odp.

  • 0

    20. ~Joe  2005-09-03 15:13:37  host: nat.cyberx.pl

    Też się zastanawiam nad kupnem "handy";) w Niemczech. Mam jedynie obawy o ewentualną gwarancję:/

  • 0

    21.  2005-09-07 14:59:35

    Miałem go ostatnio w ręce i powiem szczerze, że się zawiodłem z powodu wyświetlacza. Spodziewałem się, że będzie conajmniej taki jak w x450 a tu jakość chyba nawet gorsza od SEt610. Już mi się odechciało tego fona:)

  • 0

    22. ~=kedzior=  2005-09-07 15:38:08  host: ebl41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem
    ma tego samsunga dzis kupiłem kabel usb
    i nie mam oprogramowania do msamsunga

  • 0

    23. ~d  2005-09-09 21:29:50  host: cache-los-ad06.proxy.aol.com

    a ja mam ten telefon.

  • 0

    24. ~Jusytka  2005-10-16 17:24:57  host: masq6.meganet.pl

    Wybaczcie pytanie(jestem "zielona") jak się z tego telefonu "wyciąga"fotki, bo chyba pamięć w nim nie jest imponująca ?

  • 0

    25. ~  2005-10-28 02:14:43  host: air42.internetdsl.tpnet.pl

    gdzi znajde oprogramowanie

  • 0

    26. ~zimek  2005-11-08 10:24:00  host: bw66.internetdsl.tpnet.pl

    samsung e330 to spoko telefon najlepszy w polsce

  • 0

    27. ~bartez  2005-11-08 10:25:42  host: bw66.internetdsl.tpnet.pl

    samsung to dobra marka ale najlepsza jest nokia 6

  • 0

    28. ~Daniel z Litwy  2005-11-24 15:01:19  host: 82.140.148.201

    czesc,all! ten telefon jest calkiem niezly,mam go i jestem zadowolony,zdjecia robi naprawde jakosciowe i sam jest stylny, jednym slowem polecam, ale na Litwie on juz jest starowaty,tak bendzie i w posce,lepiej cos nowszego.

  • 0

    29. ~  2005-11-27 19:14:27  host: cable-62-117-6-54.cust.blue-cable.de

    Nie polecam tego telefonu.Ja bylam z niego bardzo niezadowolona i szybko go sprzedalam, ale obecny wlasciciel bardzo go chwali, jedyne co mi sie w nim podobalo to to ze jest malutki;)choc zawsze go musialam szukac w torebce:)

  • 0

    30. ~~Tomek  2006-01-03 20:45:48  host: dxf62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    E330 telefonik super polecam każdemu, włśnie walcze nad transmisją danych z kompa do tel i na odwrót jak mi sie uda to dam znać, no chyba że komuś hjuż sie udało (mam kabel "foof" i oryginalne oprogramowanie Samsunga. Ach co do pamięci ja mam tylko 6,5MB niech ktoś napisze czy tak ma być czy ja mam coś nie tak. Re: Czarek pl ja też mam baterie 500mAh

  • 0

    31. ~andy  2006-01-04 14:25:16  host: bde208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę o podanie zakładki do wap w samsungu e-330,dla operatura plus,jesli ktoś ma, z góry dziękuję

  • 0

    32. ~Misiaczek14>  2006-02-27 21:54:22  host: eak162.internetdsl.tpnet.pl

    Siemanko, mam ten telefonik od miesiąca i jest naprawde super . Poklecam wszystkim !!! Ale szkoda że niema irdy...
    Ale robi fajne zdjęcia i to jest chyba zbyteczne .hehe

  • 0

    33. ~Misiaczek14>>  2006-02-27 21:56:00  host: eak162.internetdsl.tpnet.pl

    Nie zastanawiaj się ! Super Telefon

  • 0

    34. ~Alan  2006-04-17 22:53:51  host: azu214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tą baterią to trochę przesada 500 mah ? Nawet na jeden dzień niewystarczy. Do bani.

  • 0

    35. ~marthus  2006-05-01 12:31:39  host: cqx145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorki ale mam pytanie kupilam samsunga e330 ale tapeta na zewnetrznym wyswietlaczu jest tragiczna. czy da sie ja jakos zmienic? odpiszcie prosze..

  • 0

    36. ~Paula  2006-06-15 13:34:22  host: 213-238-75-134.adsl.inetia.pl

    Hej, wacham sie pomiedzy kupnem samsunga e330 a SE k300i. Prosze doradzcie, ktory jest lepszy!

  • 0

    37. ~kk  2006-06-25 14:48:05  host: acpt112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    weź samsunga:) ten SE nie jest zbyt ciekawy:)

  • 0

    38. ~kk  2006-06-25 14:49:26  host: acpt112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tapety na zewnetrznym wyśqwietlaczu nie da sie zmienić:)

  • 0

    39. ~Paula  2006-06-26 18:47:40  host: 213-238-78-26.adsl.inetia.pl

    kupilam juz tego samsung, jest swietny, taki typowo babski :) a Se jest jednak malo ciekawy z reszta wiele osob mi go odradzilo , ale dziekuje za odpowiedziedz, Pozdrawiam :*

  • 0

    40. ~  2006-07-14 20:30:01  host: 217.153.162.42

    a co z bateria?? ile trzyma? pozdr:)

  • 0

    41. ~simon  2006-07-16 23:19:38  host: dyo82.internetdsl.tpnet.pl

    witam, moze mi ktos powiedziec jak zablokowac ten boczny przycisk od aparatu fot. bo mi sie w kieszeni czesto zdjecia same robia :(

  • 0

    42. ~zdesperowana  2006-08-01 18:30:49  host: bnd7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dupy jest ten telefon, nic nie moge w nim ustawic ani mmsow ani gprs,wrrrrrrr :-/

  • 0

    43. ~DRACO  2006-08-07 10:20:47  host: 80.50.32.74

    Telefon moze i ladny ale, po co w nim aparat? zeby znalezc soft z oprogramowaniem i kabel trzeba pol poilski przeleciec, pamiec nie jest zbyt imponujaca, bateria (???) w moim SA6 jest 1650 mAh co mi daje jakies 2 tygodnie uzytkowania.

  • 0

    44. ~koli  2006-08-08 21:47:07  host: aid44.internetdsl.tpnet.pl

    siemka. ile wam trzya bateria w tym telefonie? bo mi tylko jeden dzien:/ a wam?

  • 0

    45. ~Paula  2006-08-23 20:46:09  host: 213-238-68-163.adsl.inetia.pl

    Mi bateria trzyma 4 dni i nie narzekam, a tego przycisku chyba sie nie da wylaczyc, mi tez zdjecia sie czasem robia same w kieszenie ;) a co do mmsow itd to trzeba przywrocic ustawienia fabryczne, i pozniej ze strony swojego operatora przeslac ten caly pakiet z gprsem i mmsami itd

  • 0

    46. ~Hałek  2006-08-28 14:15:55  host: ebt108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie???-Kupiłem samsunga e330 i kabelek usb z oprogramowaniem ale nie umię przesyłać nic!!!. Z góry dzięki za odpowiedz

  • 0

    47. ~Kamilka;)  2006-08-30 22:48:06  host: xdsl-9369.lubin.dialog.net.pl

    hej, świetny jest ten telefon, z tego co czytam:) a czy wiecie może jaki jest jeszcze fajny telefon, który wyglądem przypomina ten[ tzn. srebrny, z klapką i taki opływowy kształcik], ALE ŻEBY MIAŁ APARAT I IRDĘ, I FAJNIE, ŻEBY TEŻ mp3...NAPISZCIE PROSZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    48. ~BERNADKA  2006-09-15 07:18:45  host: unusedaddr2-215.dnet.pl

    SUPER JEST TEN TELEFON ZBIERAM KASE NA TEN MODEL PRZEDTEM MIALAM NOKIE 1600 I TERAZ CHCE MIEC SAMSUNGA E 330

    POZDRAWIAM W SZYSTKICH
    Z RZESZOWA

  • 0

    49. ~:)  2006-09-17 17:25:22  host: xdsl-9369.lubin.dialog.net.pl

    czy samsung e 330 to o samo co e 330n. bo na moim opakowaniu pisze e 330n i ma zewnetrzny wyświetlacz czarno-biały.... a w intenecie na zewn. jest kolorowa fotografia.... o co chodzi???? czy ktos wie??? prosze o pomoc!!!!!!!!!

  • 0

    50. ~:)  2006-09-17 20:52:45  host: xdsl-9369.lubin.dialog.net.pl

    prosze napiszcie czy e330 to to samo co e 330!!!!!!!!!!!!!!!!! jakie są różnice??????// któr y lepszy:(?????

  • 0

    51. ~AsienkA  2006-09-18 13:42:56  host: osiedle.net-conekt.pl

    Ja mam samsunga E300 ale wiecie co pojebane jest w nim to ze bateria trzyma mało!!! ...ahhh i mam pytanko czy jest róznica pomiedzy samsungiem e 300 a e 300n bo ja nie widze ale jeśli mozecie odpowiedzcie z góry dziex BuZiAkI :P:P:PPoZdRoWIOnKa

  • 0

    52. ~daniel  2006-09-18 14:07:19  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    do :): ja sie na tym nie znam ale chyba w e330n jest czrno biały wyświetlacz a w e330 jest kolorowy=) jak patrzyłem w necie to tak pisze =) chyba nie ma różnicy pomiędzy e330 a e 330 =)

  • 0

    53. ~paula  2006-09-20 21:11:52  host: 213-238-69-43.adsl.inetia.pl

    co do e330n to jest "nowsza" wersja e330 ;) jej nowosc polega na tym ze zostal zastosowany wyswietlacz zcarno bialy i jeszcze pare innych zmian, dla mnie conajmniej nieciekawych ;) Wole e330!!!!!!!!! ;)

  • 0

    54. ~mała  2006-10-07 18:26:28  host: ip-89-200-161-191.system-net.pl

    bateria jest poprostu do dupy.Mi trzyma jakies 2dni tylko po zwykłym odbieraniu wiadomosci....

  • 0

    55. ~=)  2006-10-13 14:21:53  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    cze ten telefon ma taki denerwujący dzwięk przy otwieraniu i zamykaniu klapki??

  • 0

    56. ~Magda  2006-12-22 10:42:47  host: gfg35.internetdsl.tpnet.pl

    Kurcze ratunku z tego telefonu nie da sie dzwonić. nomrmalnie myslalam ze sie pochlastam jak zauwarzylam...!1 pomycy co mam zrobić??

  • 0

    57. ~Wojtas  2007-01-16 20:17:07  host: dyj172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon ale szkoda że nie ma pod czerwieni

  • 0

    58. ~Libero  2007-01-21 16:49:13  host: gay250.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam konfiguracje:)))))))

  • 0

    59. ~MINI  2007-02-05 22:38:22  host: bxc33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo Kupilem Irde do kapa i niemoge nic przeslac na mojego samsunga E300 ma ktos moze linka z oprogramowanim do Samsunga..Blagam Podajcie!!

  • 0

    60. ~SyLwUsIa  2007-03-25 21:56:48  host: abkt88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wsumie mam ten tel i mi sie nic w nim nie podoba po pierwsze:bateria trzyma mi tylko 1 dzień po drugie nie ma irdy i mp3 jak by tak wymieniac to duzo by było tego...Właśnie sobie kupuje nowy tel jak chce ktos kupic samsunga e330 to pisac:):):) hehehehe...Lipny ten tel...:/:/ PoZdRo DlA WsZyStKiCh

  • 0

    61. ~asiulka  2007-05-16 18:09:13  host: 81-235.89-161.tel.tkb.net.pl

    ja kupiłam nową baterie i trzyma mi ok. tygodnia a czasem wiećej jak duzo zdjec nie robie;] spoko kom tylko szkoda ze irdy nie ma=(

  • 0

    62. ~madzia  2007-06-09 14:29:56  host: gfg35.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma IrDy nie ma mp3 nie ma kamery duzo mozna by wymieniac. Tak sie skalada ze mam ten telefon i jest taki raczej pzrzecietny;/

  • 0

    63. ~monia74  2007-06-18 10:38:07  host: dzr202.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko?jakie jest haslo,,zeby wyzerowac licznik polaczen w samsungu E330?:(

  • 0

    64. ~Zapłakana  2007-06-29 20:55:16  host: host-88.199.51.189.tesatnet.pl

    Czesc! Ja mam ten telefonik od kilku miesiecy, jestem bardzo zadowolona, jest taki kobiecy. rzeczywiscie bateria troche krotko trzyma. Ale dzisiaj... telefonik mi upadł i wyłamał sie ten taki dzyndzelek do zdejmowania i przytrzymywania baterii. Wiecie o co mi chodzi? Co mam teraz zrobic? To sie da naprawic? Prosze, odpiszcie!!!

  • 0

    65. ~Marlena  2007-07-01 10:49:09  host: 213-238-97-75.adsl.inetia.pl

    No mi brakuje tylko mp3 co do baterii to mi trzyma 3-4 dni także nie narzekam, w kieszeni też mi się robią same foty przez boczny klawisz... ale po za tym to bardzo dobry telefon fajnie się prezentuje, super robi foty polecam...

  • 0

    66. ~zmr  2007-07-16 13:02:56  host: ip-83-142-204-74.profiline.pl

    mam ten model , zajebisty jest ,bateria długo trzyma ,szkoda że nie ma Irdy ,ale bez tego też da radę działać . Polecam !!!

  • 0

    67. ~zmr  2007-07-16 13:06:14  host: ip-83-142-204-74.profiline.pl

    aha, tego dzyndzelka od baterii ,też nie mam ,bo mi się wyłamał przy trzecim upadku w Anglii z trzeciego piętra na beton ;) oprócz tego wszystko działa

  • 0

    68. ~zmr  2007-07-16 13:06:34  host: ip-83-142-204-74.profiline.pl

    mam ten model , zajebisty jest ,bateria długo trzyma ,szkoda że nie ma Irdy ,ale bez tego też da radę działać . Polecam !!!

  • 0

    69. ~...  2007-07-17 17:43:58  host: 195.117.27.194

    dla mnie słaba marka nie mam zaufania do samsunga słaby telefon

  • 0

    70. ~ashima  2007-10-12 17:44:06  host: w3cache.atman.pl

    zmr,a napisz Ty mnie o jaki dzyndzelek Ci chodzi...??Ja ten telefon mam pierwszy dzień,jak narazie nie narzekam....ale z Waszych opini..dopiero się zacznie..Szkoda,że nie ma właśnie podczerwieni.Pozdrawiam!

  • 0

    71. ~saly  2007-11-01 12:17:20  host: beg199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny, tylko fakt- bateria szybko siada, zdjecia tez same się robią przez ten boczny przycisk. wygląd ma ładny i ogólnie nie jest zły!!!

  • 0

    72. ~Ewelinka  2007-12-01 21:43:50  host: chello089077015063.chello.pl

    Mam ten telefon i jest spoko;) chce kupić kabel usb...czy do tego potrzebne jest jakies oprogramowanie??

  • 0

    73. ~ewelia  2007-12-17 18:54:40  host: ip-193-19-212-20.static.metro.comel-it.com

    wysweitlacz mi sie zepsul;( bateria trzyma dzien, nie dluzej ale nie narzekala na niego poki nie padl wyswietlacz ;/ nie lubie zmieac telefonow

  • 0

    74. ~aneska  2008-01-14 12:22:04  host: systemy13.toya.net.pl

    telefonik jest super:))mialam go prawie rok i glupia bylam ze sprzedalam:(( jest bardzo wytrzymaly,malutki,naprwde polecam.... robi calkiem nie zle zdjecia i wcale nie drogi jest.... polecam

  • 0

    75. ~Mika  2008-03-20 18:53:17  host: aaiw15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie mam ten telefonik jest super!!! Mi też się robiły zdjęcia w torebce ale zapanowałam nad tym. Trzeba wejść w ustawienia i powinno gdzieś tap pisać do czego mają służyć boczne klawiszw

  • 0

    76. ~Lakers  2010-08-19 00:31:06  host: 178.56.45.218

    ile w tym momęcie ten fon jest wart

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet