Samsung SGH-E310 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E310 Opinie o Samsung SGH-E310

Samsung SGH-E310

w sumie: 10
  • 0

    1. ~  2005-03-18 16:04:00  host: awz179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon

  • 0

    2. ~eliot  2005-03-23 14:12:00  host: drh151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super? Ten telefon to jest lipa, on nic nie ma. Jak widze ranking to mnie krew zalewa. Nawet nie wiem jak to skomentowac. Aparat standart, kart pamieci brak, mp3 brak, bluetooth brak, to samo hscsd i edge, bateria krotko trzyma. No po prostu wypas po pachy, chyba ze go oceniac w kategorii cena/jakosc ale i wtedy tylko gdy jest za darmo. Brak mi slow.

  • 0

    3. ~Pablo Romero  2005-05-05 09:15:00  host: aup63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie jest tak zle! A wygladem podchodzi pod Motke...

  • 0

    4. ~Pamela  2005-05-21 12:25:00  host: djo219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm......Sorki Eliot ale chyba nie masz tego telefonu !!ja go mam i uważam że jest niezły.:)pozdrawiam :*

  • 0

    5. ~Mercedes_S600  2005-07-02 15:58:00  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    Pamela bez obrazy, ale po nicku sądze, że jesteś kobietą i dlatego ten telefon Ci pasuje. Jak wspominał Eliot jest to poprostu badziew!

  • 0

    6. ~Paku  2005-07-05 17:16:00  host: aqn113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O co wam wszystkim chodzi ja jestem chłopakiem i mi się telefon bardzo podoba, posiadam w domu V600 i uważam tego Samsunga za ładniejszy i praktyczniejszy a co do funkcji to lepiej sobie PALMA kupcie a nie nażekacie. Pozdrawiam Paku

  • 0

    7. ~Paulinka  2006-01-10 22:22:04  host: eva245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAm ten telefonik i nienarzekam =oD zdjecia gane :P tylko nie wiem jak je zrzucic :P mozna =oP jedyne co mi sie niewidzi to polifonia :Ppozdro

  • 0

    8. ~Tulipan  2006-03-22 12:42:21  host: 84.113.251.50

    Może mi ktoś powiedzieć jak wysłać dzwonek na inny telefon przez irda

  • 0

    9. ~Magda  2006-05-26 12:55:15  host: dsb67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon jest do dzwonienia i pisania...jak jestescie tacy madrzt to sobie monitor z procesorem na plecy zarzuccie.

  • 0

    10. ~Agata  2006-05-31 18:26:31  host: 130.54.jawnet.pl

    plis powiedzcie mi jak na ten telefon sciagnac dzwonek bo jak sciagam z wapsterów to jakos nie dochodzi mi:( jak sobie skonfigurowac gprs? mam operatora ERA

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet