Samsung SGH-E300 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E300 Opinie o Samsung SGH-E300

Samsung SGH-E300

w sumie: 37
  • 0

    1. ~Matt  2005-01-07 21:08:00  host: 228-141.81-161.gts.tkb.net.pl

    Chyba jest błąd na stronie: ten telefon nie posiada obrotowej kamery i flasha. A poza tym super tel korzystam z niego od kilka dni. Wyświetlacz najlepszy jaki widziałem, foto też spoko. Ogólnie 5+.

  • 0

    2. ~SirM  2005-01-08 18:14:00  host: 62.233.169.22

    matt: dzieki, juz poprawione

  • 0

    3. ~Radek.fmg  2005-01-22 07:16:00  host: 80.51.250.218

    Ten telefon ma system głośnomówiący i dyktafon, aparat ma 4xzoom.

  • 0

    4. ~WitekT  2005-01-22 18:59:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Radek.mfg: a gdzie masz ten głośnomówiący? Właśnie się nim bawię i nie widzę - no ale może jestem ślepy. :)

  • 0

    5. ~Radek.fmg  2005-02-04 13:30:00  host: 80.51.250.218

    do WitekT.
    telefon który testowałem pochodził z siec T-Mobile być może jest jakaś mała różnica w sofcie, jak się orientujesz to np D500 przywieziony z anglii ma inny soft niż ten sam model z niemiec ........Jęsli chodzi o ten telefon to napisałem to co mi utkwiło w pamięci gdy go testowałem i to było wg mnie najważniejsze, nie należe do osób które piszą bzdury, a telfony które opisuję są aparatami z którymi mam do czynienia. Jeśli dobrze pamiętam to system głśnomówiący uruchamiał się w trakcie rozmowy wchodząc do podręcznego menu-tego któro się uaktywnia podczas rozmowy. Powodzenia.

  • 0

    6. ~Radek.fmg  2005-02-04 13:42:00  host: 80.51.250.218

    upewniłem się w Plusie i w ich specyfikacjach telefon ten ma system głośno mówiący.Chyba się jednak myliłeś? Jeśli chodzi o moją osobę to na codzień zajmuje się telefonami tam gdzie pracuję stąd wiem to co wiem.Pozdrawiam. Ludzmi jesteśmy i mamy prawo się mylić-prawda? tak jak ja z zasięgiem blutooch motki v3 gdzie napisałem że ma 10m a faktycznie jest 100.

  • 0

    7. ~WitekT  2005-02-04 15:19:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Radek.fmg: no właśnie przekopałem całe menu i nic nie widzę... :( Zarówno podczas rozmowy, jak i podczas czuwania - nic...

  • 0

    8. ~WitekT  2005-02-04 15:21:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Radek.fmg: ale ja broń Boże nic Tobie nie wytykałem - przepraszam, jeżeli odebrałeś tak mój uśmiech. Cóż - pora zacząć przekopywać instrukcję obsługi i wydzwaniać do obsługu Samsunga. :)

  • 0

    9. ~Radek.fmg  2005-02-07 13:11:00  host: 80.51.250.218

    do:
    witek wyslij mi twój adres email to wyślę ci specyfikację przesłaną do mnie z Plusa.

  • 0

    10. ~WitekT  2005-02-07 17:15:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Radek.mfg: masz do mnie kontakt w linku "Redakcja".

  • 0

    11. ~montana1000  2005-02-10 13:33:00  host: 217.96.59.2

    Cze.Którego fona polecicie,samsung300,Siemiens Cx65

  • 0

    12. ~Patryk  2005-02-22 12:07:00  host: 217.153.32.42

    do montana1000 - nie ma nad czym się zastanawiać - siemens cx65 to badziewie - bawiłem sie tym telefonem dwa dni temu - znajomy wział w abonamencie i teraz żałuje - powiem tak - konstrukcja(obudowa itd) - jedna wielka lipa - jedna fajna sprawa to to,ze ma bajerów dużo w oprogramowianiu, które i tak chodzą bardzo wolno tak btw. - kupisz ten telefon,a będziesz żałować - siemens robił dobre telefony,ale z 5 lat temu - sam miałem c45 i był spox. No ale teraz, gdy weszły aparaty i kolorowe wyś. ta firma poprostu nie daje rady - komercha totalna i badziwie dosć tanie...kupuj samsungaE300 - ja ma teraz nokie 6100 i chcę wymiwnic na niego lub na Nokie 6101...pzdr...

  • 0

    13. ~Śedlan  2005-02-23 12:41:00  host: agd30.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest super

  • 0

    14. ~PAVEŁ25  2005-02-26 14:59:00  host: 80.48.227.115

    hej jak myslicie ktora komora jest lepsza samsung e300 czy motorola v600??

  • 0

    15. ~WitekT  2005-02-26 18:14:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    PAVEŁ25: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    16. ~twardy  2005-02-28 16:35:00  host: ppp-G-002.dialup.telenergo.pl

    Co lepiej kupić Samsunga E300 czy Motorolę V600. W Plusie kosztują tyle samo?

  • 0

    17. ~skater13  2005-03-03 17:08:00  host: bct226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie ze wyswietlacz jest lepszy, ma krecenie wideo a jakos nie widze zeby to bylo napisane

  • 0

    18. ~wrzaskun  2005-03-07 22:30:00  host: bcy209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale ten telefon wg plusgsm ma dyktafon ;)

  • 0

    19. ~marti  2005-06-16 18:46:00  host: tb230.internetdsl.tpnet.pl

    czy w abonamencie za 55 zl miesiecznie opalca sie kupic samsunga e 300 za 360zl???

  • 0

    20. ~maciejkz4  2005-06-26 13:46:00  host: avu61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dlugo mozna nagrywac na nim film? i jak duzo moze on zrobic zdjec?

  • 0

    21. ~maciekz4  2005-06-26 13:57:00  host: avu61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupic ladny telefon z klapka najchcetniej SAMSUNG i aby robil ladne zdjecia i mial funkcje dluzszego nagrywania wideo. Prosze podajcie obojetnie jakie modele motorola, nokia, samsung byle byscie mi pomogli. i aby mial duzo pamieci i conajmniej 65 tys. kolorow piszcie BLAGAM!!!

  • 0

    22. ~athia  2005-07-02 20:40:00  host: dial-2099.zgora.dialog.net.pl

    witam;) mam pytanko czy wiecie z jakiej stronki mozna sciagnac i jaki programik zeby mozna bylo zgrac fotki na kompa i odwrotnie bo kabelek mam ale programu nie:( ciekawe czy poratujecie:D Pozdrawiam a tak poza tym to telefonik super:)

  • 0

    23. ~kozako  2005-07-05 18:52:00  host: nat.udn.pl

    athia: www.samsung.pl wchodzisz w link nowe telefony, wybeirasz z listy E300 i tam juz masz do niego soft.

  • 0

    24. ~ag' nicpon  2005-08-22 21:01:00  host: 80.51.251.174

    mam pytanie odnośnie tego samsunga? ile trzyma bateria? tak mniej/więcej? :)

  • 0

    25. ~Xplayer0  2005-10-10 15:27:53  host: 80.51.251.174

    podłączał go ktos pod kompa i przesyłał foty itp ? bo ja nie mogę sobie z tym poradzic :|

  • 0

    26. ~basia  2005-11-11 12:46:35  host: serv2.jzo.com.pl

    mam e300 od dwoch tygodni. jako dziewczyna uwazam ze jest bardzo ladny, dosyc maly jak na telefon z klapka i bardzo zgrabny. nie jest ciezki,ale jest na tyle zeby go nie zgubic. obudowa nowoczesna i nie bije tandeta po oczach :-) polecam dziewczynom, chlopakom raczej nie bo jesli o funkcje (a oni maja na tym punkcie swira :-) to jest taki sredni. Aparat robi dobre zdjecia tylko przy bardzo dobrym swietle, przy slabym srednie, tryb nocny jest do niczego. kamery nawet nie uzywam bo filmy sa krotkie, bez dzwieku slabej jakosci. dzwonki takie sobie. nie ma dyktafonu, radia i takch tam zabawek. wyswietlacz ma rozdzielczosc ok, ale grafiki w standardzie sa kiepskie (np tapety). jak na nowy telefon bateria trzyma slabo i to mnie martwi najbardziej. Ogolnie telefon dla malo wymagajacych. Mi sie podoba :-) pozdrawiam

  • 0

    27. ~pasikonik5  2005-12-09 16:11:41  host: 217.75.51.51.mielec51.tnp.pl

    najlepszy telefonik jaki do tej pory miałem

  • 0

    28. ~Znawca :D  2005-12-14 17:35:17  host: vo114.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem bardzo wiele komóre, od najgorszych, po naprawde najlepsze. Chcę sobie niedługo kupić ten telefon. Wcześniej chciałem kupić albo SE k700i, albo Samsunga X640, ale kupię sobie w Mix Plusie Samsunga E300. Jest fajny, a pozatym lubię ,,skrzydełka". Tylko powiedzcie mi, czy ma on Dyktafon i Nagrywanie Filmów, a jeśli tak, to ile czasu?

  • 0

    29. ~Szefik  2006-01-23 15:17:29  host: 83.238.67.133

    a mozna w nim ustawic mp3 jako dzwonek??????????

  • 0

    30. ~lol  2006-02-01 11:22:26  host: apk229.internetdsl.tpnet.pl

    czy dziala u niego irda?

  • 0

    31. ~mass86  2006-02-05 23:48:04  host: bub42.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam siemensa s4 polecam go kazdemu

  • 0

    32. ~~lol  2006-06-10 14:23:25  host: avf185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Irda dziala ale musi byc jakies lepsze oprogramowanie mam ten tel juz rok i troche mi sie znudzil zdjecia są super ale zaluje ze nie ma radia ani takich innych bajerów

  • 0

    33. ~  2006-07-19 19:28:03  host: host-62-141-219-137.kalisz.mm.pl

    wlasnie kupilem sobie sam aparat i niewiem co potrafi ten telefon...chcialbym wiedziec na jego tema jak najwiecej...jesli ktos jest w stanie pomoc to poprosze

  • 0

    34. ~Paula xP  2007-07-18 18:16:52  host: elb59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam pytanko czy ten telofon jest szpoko? czy mozna nagrywac dzwieki i takie tam mam zamiar go sobie kupic xD pzDr.;* odpiszcie xD

  • 0

    35. ~kama  2007-10-15 09:06:00  host: mnich.koba.pl

    mam ten teloefon od 3 lat i jestem bardzo zadowolona; prawie w ogóle sie nie rysuje; co prawda dzwonków mp3 nie ma ale da sie i bez tego zyc; kiepskim rozwiazaniem jest tylko zatyczka do miejsca ładowania-> zaraz sie zgubi

  • 0

    36. ~magda23  2008-08-21 11:47:01  host: 213.25.189.50

    ogolnie telefonik barrdzzooo fajny miałam go ponad dwa lata.Oprogramowanie super!Robił super zdjecia i duzo ich było okolo 170 filmikow również okolo 5 po 30sek:)Naprawde cacko i kosztowal uzywany za 550zł.z checia kupilabym znow bo ten zgubilam:P pomimo tego ze nie ma mp3

  • 0

    37. ~magda2323  2008-08-21 23:03:10  host: hav91.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszy telik jaki tylko mialam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet