Samsung SGH-E251 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E251 Opinie o Samsung SGH-E251

Samsung SGH-E251

w sumie: 18
  • 0

    1. ~Mazia159  2008-06-03 17:06:04  host: pc183.warynski.net

    Nawet spoko, ale podobny do zwykłego E250 xD

  • 0

    2. ~k  2008-06-03 17:42:26  host: atropos.tpi.pl

    kosmetyczne zmiany mozna powiedziec :)

  • 0

    3. ~BUA  2008-06-03 20:17:17  host: static-ip-77-89-69-211.promax.media.pl

    Ale poszli z ta rozdzielczoscia ;p No i szkoda, ze nie ma kart pamieci ;p

  • 0

    4. ~Wiewiur25  2008-06-03 21:37:20  host: mtan20.alfanet24.pl

    czy on sie czyms rózni od e250 oprócz rozdzielczosci wyswietlacza?

  • 0

    5. ~h  2008-06-03 22:26:17  host: cql164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zalosne proby odzyskania klienterii, wg mnie e250 to straszny shit produkowany po taniosci i tyle ;o

  • 0

    6. ~  2008-06-03 22:42:03  host: f142-073.opera-mini.net

    Ekran ma chyba nizsza rozdzielczosc

  • 0

    7. ~piotr16  2008-06-09 08:00:12  host: abnq134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ekran ma tą samą rozdzielczość i tyle samo cali!! I BUA on ma karty pamięci!!

  • 0

    8. ~Faz  2008-06-11 00:02:21  host: adnj178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Buhaha to jakies zarty chyba po cholere taki sam telefon tylko dodali 1 do nazwy

  • 0

    9. ~xXx  2008-06-11 13:49:52  host: aczw184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ehh... LG ma chyba jakieś problemy ze sobą nie uważacie? 128x160.... -.-

  • 0

    10.  2008-06-12 15:34:07

    Ehh to jest E250 w innej obudowie . A jak kazdy wie E250 jest do kitu to e251 nie zmieni tego zdania i sam jeszcze zyska miano najgorszego telefonu :P

  • 0

    11. ~  2008-06-16 09:49:22  host: np-16-152.prenet.pl

    e250 to straszny badziew i w dodatku plastik

  • 0

    12. ~dżony  2008-06-22 01:19:27  host: host-81-190-216-135.wroclaw.mm.pl

    Mam ogromny problem z wyłączeniem dzwięków klawiszy w tym telefonie,czy ktoś wie jak mogę to zrobić?

  • 0

    13.  2008-09-27 12:05:04

    Ale wymyślili. Dodali tylko kilka MB do pamięci wewn. i zmienili obudowe. Nawet na brzydszą xD A ekran jest taki sam dla wiadomości wszystkich! Rozdzielczość i wielkość jest ta sama! Ehh.. nic wielkiego ten telefon ;/

  • 0

    14. ~Boj  2008-10-16 21:32:56  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Piekny fon za klasyczną linie wybaczam mu czeste ładowanie bateri cos za cos wole miec ładny sprzet i ładowac czesto niz brzydki sprzet i ładowac raz na tydzien.

  • 0

    15. ~Artur  2008-11-02 18:15:39  host: pc5.alto.com.pl

    Czy ma taką wersję odtwarzacza jak e250??

  • 0

    16. ~ja  2009-05-16 18:21:47  host: 188.33.17.204

    Ma, różnicą jest radio z rdsem.

  • 0

    17. ~zakręcona  2009-11-10 12:10:53  host: acwx137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon maodtwarzacz mp3

  • 0

    18. ~**Moniśś  2009-12-21 13:43:25  host: ffe131.internetdsl.tpnet.pl

    A mógłby mi ktoś może powiedzieć co mam zrobić jeśli chcę w sieci heyah włączyć sobie wap na tym telefonie...? bo nie wyszukuje modelu...? ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet