Samsung SGH-E250 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E250 Opinie o Samsung SGH-E250

Samsung SGH-E250

w sumie: 1709
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›
  • 0

    1. ~paulostan  2007-01-12 01:02:58  host: 80.55.135.142

    z wygladu podobny do d900

  • 0

    2. ~tvn1  2007-01-12 16:17:17  host: epe174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny, chyba zamienie z k510 na tego

  • 0

    3. ~yatsen  2007-01-15 14:26:11  host: alx182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobny do d900 ale czy odczyta pdf,doc ... itp.

  • 0

    4. ~hairdryer  2007-01-17 15:37:19  host: cgj113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie cyz ktos wiem czy można do tego tel. dać smycz a jeżeli tak to jak proszę o odpowiedź i z góry dzięki

  • 0

    5. ~;DOMELO  2007-01-18 10:10:13  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    ja ten fonik mialem juz w tece wudaje sie byc fajny ale nie potestowalem go zbyt dlugo ;p;p;p ale byl ;d;d .o obudowie juz dawno wiedzialem ze bedzie solidna bo posiadalem jeszcze niecale pol roku temu samsunga c210 i upadl mi kilka razy i nigdy nic sie nie stalo a kolega posiada se j210 i z 30 cm spadl i od razu wylciala bateria i tylna klapka ale to tylko btelefon niewypal se pozdro dla fanatykow samsunga

  • 0

    6. ~skm  2007-01-21 16:10:30  host: dtx126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak sie prezentuje wyswietlacz i czy w tym modelu da sie dac mp3 na dzwonek zwykly i dzwonek sms? Dzieki za odp. Pozdro

  • 0

    7.  2007-01-22 15:19:39

    witam. telefonik podobny do d900 ale tylko z wygladu. jak to w samsungach nie mozna ustawic mp3 na sms, ma radyjko co nie wszystkie samsungi maja:) no i smyczki niema gdzie powiesić:)))ogulnie rozsadna cena jak na te klase.

  • 0

    8. ~david  2007-01-23 22:48:58  host: 213-238-73-91.adsl.inetia.pl

    Mam zamiar kupic sobie ten telefon w erze i mam pytanko. Czy mozna dokupic do niego jakis kabel usb do polaczenia z kompem i jakie jest potrzebne oprogramowanie, zeby zgrywac mp3 z kompa na tel? Czy mozna zgrac plik z kompa odrazu na karte pamieci?

  • 0

    9. ~Albi Shock  2007-01-24 18:16:05  host: env121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co jest lepsze ten Samsung, czy Nokia 5200.

  • 0

    10. ~kkli  2007-01-26 13:42:12  host: gez10.internetdsl.tpnet.pl

    zamienić samsung e900 na tego?

  • 0

    11. ~Maciej  2007-01-26 13:47:33  host: host-62-141-244-78.tomaszow.mm.pl

    Samsung :) na stówke, ja mam sgh d600 i wymiata poprostu :)

  • 0

    12. ~  2007-01-26 13:48:53  host: host-62-141-244-78.tomaszow.mm.pl

    Czy mozna dokupic do niego jakis kabel usb do polaczenia z kompem i jakie jest potrzebne oprogramowanie, zeby zgrywac mp3 z kompa na tel? Kto może pomóc ?????

  • 0

    13. ~  2007-01-26 20:34:11  host: host-89-228-236-162.kalisz.mm.pl

    witam, czy ktos wie jaka najwieksza karte obsluzy ten telefon?

  • 0

    14. ~  2007-01-26 21:12:21  host: host-89-228-236-162.kalisz.mm.pl

    witam, czy ktos wie jaka najwieksza karte obsluzy ten telefon?

  • 0

    15. ~maciejm  2007-01-28 12:13:31  host: 193.19.165.35.osk.enformatic.pl

    Witam odp do "davida" z tego co widze on ma bluetooth wiec po coz ci kabel usb!kupujesz sobie blututa podalaczasz do kompa i nawet z kilku metrow mozesz laczyc sie z kompema poza tym i wymiana plikow jest szybsza niz przez kabel usb!!

  • 0

    16.  2007-01-29 10:12:18

    Mam go od 3 dni.Jest dobrze wykonany,ciekawie wygląda,zwłaszcza czarny.Niezłe jakościowo zdjęcia,Odtwarza 3gp,mp3,mp4,amr,mid,gif,jpg.Ogólnie spoko ale:mp3 na słuchawkach średnie,nie ma regulacji tonów niskich i wysokich,radio ok,wyświetlacz fajny,duży ale za mało pixeli i nie można ustawic dźwięków sms innych niż 4! zdefiniowane.Wymiana przez BT ok.

  • 0

    17. ~pytanie  2007-01-31 17:07:39  host: timm.pl

    widzialem ten telfon i mialem go w reki bawilem sie itp. i mam jedno pytanie uwazam ze jest fajny ale bateria!! Kto mi powie ile trzyma ten telfon tak normalnie??Prosze o odpowiedz

  • 0

    18.  2007-02-01 19:42:44

    Po drugim fotmatowaniu bateria wytrzymała 3,5 doby-sporo był używany BT i menu + pare rozmów. Teraz jest po 3 ładowaniu, postaram sie go nie katować:)

  • 0

    19. ~Genex  2007-02-01 20:18:49  host: chello089078086157.chello.pl

    Mam zamiar wdziąść ten tefloniki na raty ale jak u niego ze robieniem zdięci bo ja teraz ma LG B2100 i ładnie robi zdięcia, aha ile on ma mega pixseli ??

  • 0

    20. ~tadek  2007-02-02 16:27:30  host: cbn165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, jaki są słuchawki w zestawie z tym telefonem?

  • 0

    21.  2007-02-02 23:48:28

    do Genex: nie umiesz czytać? Jest napisane że ten fon ma aparat VGA wię po co pytasz ile ma pxeli??!!

  • 0

    22.  2007-02-03 00:03:13

    do Genex: nie umiesz czytać? Jest napisane że ten fon ma aparat VGA wię po co pytasz ile ma pxeli??!!

  • 0

    23. ~Gos  2007-02-03 08:51:04  host: sunwalker.hapay.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć czy wygodnie się pisze smsy? bo mam wrażenie że dostęp do najniższych klawiczy jest utrudniony.... :) pozdr G

  • 0

    24. ~portalgsm.cba.pl  2007-02-03 11:46:45  host: rejon203.ztpnet.pl

    Witam telefonik spoko , dzwonki oczywiscie mp3 niiewiem jak mozna myslec ze midi ladnie wyglada , wbudowane zlacze kart pamieci Micro SD to zajefajna sprawa , karta 2GB to koszt zaledwie 60/80zl na allegro , nie jak w przypadku macro, czyu memoryStic .. PLECAM Portalgsm.cba.pl

  • 0

    25.  2007-02-03 12:53:37

    Aparat jest VGA czyli 0,3 MP 640x480. Zdjecia lepsze niz B2100. Podobnie jak SE K700i i np. Motorola C975.

  • 0

    26. ~:Domelo  2007-02-03 12:56:32  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    tvn1 ja tez gdybym mial k510 to bym go zamienil na tego tylko ze aparat i jakosc mp3 jest w tym fonie gorsza nz w eryku pozdro

  • 0

    27.  2007-02-03 13:14:19

    Aparat jest VGA czyli 0,3 MP 640x480. Zdjecia lepsze niz B2100. Podobnie jak SE K700i i np. Motorola C975.

  • 0

    28. ~puk  2007-02-04 20:16:06  host: asm251.internetdsl.tpnet.pl

    Sorki a wie ktoś czy slidy w nim są plastikowe czy metalowe ?? bo plastikowe kiedyś były strasznie awaryjne.

  • 0

    29. ~grzywapiotr  2007-02-05 10:06:54  host: apn-99-42.gprspla.plusgsm.pl

    Mam pytanko kupiłem karte kingstona 1GB a przy probie zrobienia zdjęcia aparat pokazuje mi pamięć pełna jak rozwiązać ten problem.

  • 0

    30. ~grzywapiotr  2007-02-05 10:22:00  host: apn-99-42.gprspla.plusgsm.pl

    Mam pytanko kupiłem karte kingstona 1GB a przy probie zrobienia zdjęcia aparat pokazuje mi pamięć pełna jak rozwiązać ten problem.

  • 0

    31.  2007-02-05 11:14:16

    Karty Kingstona 1GB praktycznie nie wspolpracuja ze Samsungami, z 512MB nie ma zadnych problemow. Polecam Sandiska (niestety troche drozsza) 1GB, nie ma zadnych problemow.

  • 0

    32. ~SSpawlik  2007-02-05 11:52:51  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Czy odtwarza pliki pdf i doc?????

  • 0

    33. ~  2007-02-05 13:23:36  host: apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl

    Pablos:dzwoniłem na infolonie samsunga i okazuje sie ze dwie mp3 zapelniają mu praktycznie pamięć.Więc nie ma szans np. przypisania melodii ściągniętych do osób i robienia zdjęć.Natomiast przypisanie do osoby plików z karty od razu wiąże się z przekopiowaniem do pamięci telefonu która oczywiście już jest pełna.

  • 0

    34. ~  2007-02-05 13:25:56  host: apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl

    Pablos:dzwoniłem na infolonie samsunga i okazuje sie ze dwie mp3 zapelniają mu praktycznie pamięć.Więc nie ma szans np. przypisania melodii ściągniętych do osób i robienia zdjęć.Natomiast przypisanie do osoby plików z karty od razu wiąże się z przekopiowaniem do pamięci telefonu która oczywiście już jest pełna.

  • 0

    35. ~mmaestro  2007-02-05 18:31:57  host: cmpc020-092.cnet.gawex.pl

    Wie ktoś może czy można do niego wgrywać motywy i ustawiać dowolne dzwonki na np.sms bo stics pisze że niby tylko 4 są na smsy ale to chyba jakieś nieporozumienie by było???????????

  • 0

    36.  2007-02-06 08:35:58

    Dzwonki mp3 średnio zajmują ok. 300 KB i trwaja kilkanaście sec.Po co dzwonek trwajacy 4 min.??

  • 0

    37.  2007-02-06 12:44:37

    mam taki telefonik i jest fantastyczny. jest jednak jeden problem - podczas ladowania nie wolno go klasc na kanape, bo tak sie rozgrzewa, ze przypalila mi sie owcza skora na gąbce

  • 0

    38.  2007-02-06 12:55:42

    mam taki telefonik i jest fantastyczny. jest jednak jeden problem - podczas ladowania nie wolno go klasc na kanape, bo tak sie rozgrzewa, ze przypalila mi sie owcza skora na gąbce

  • 0

    39.  2007-02-06 14:13:49

    mam taki telefonik i jest fantastyczny. jest jednak jeden problem - podczas ladowania nie wolno go klasc na kanape, bo tak sie rozgrzewa, ze przypalila mi sie owcza skora na gąbce

  • 0

    40. ~~MatI~  2007-02-06 17:32:16  host: ogrody2.nsm.pl

    Telefon exXxtra mam go od 2 dni zamuwilem sobie juz na allegro karte 1gb ;]

  • 0

    41. ~hmmm  2007-02-06 21:31:44  host: 212.122.214.218

    vibra-tel zadzwon lepiej do serwisu czy to normalne... bo jak jest jak piszesz (że to normalne) to zaraz go zaczną wycofywać ze sprzedaży... :)))

  • 0

    42. ~  2007-02-07 00:13:04  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do wyboru SE W800i uzywke albo tego SAMUSNGA nowego. co polecacie? duzo slucham mp3, jak ktos wie to na ile wystrczy bateria w SAMSUNgu

  • 0

    43. ~  2007-02-07 00:33:35  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna poszpanowac za nie duza cene:D

  • 0

    44. ~  2007-02-07 00:33:46  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyglad praktycznie jak D900

  • 0

    45. ~SS  2007-02-07 11:54:49  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Sprawdzi ktos czy ten tel odtwarza(odpala) pliki doc z worda??

  • 0

    46. ~kutas  2007-02-07 13:54:29  host: azn121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    straszny ten tel !!

  • 0

    47. ~  2007-02-07 14:23:30  host: xdsl-5236.lodz.dialog.net.pl

    niewiem do czego służy przycisk przy słuchawkach

  • 0

    48. ~wlod1  2007-02-07 15:42:11  host: ip-83-238-208-68.netia.com.pl

    czy ktoś może wie, czy w samsungu e250 można ustawić jakoś wygaszacz ekrany?? napiszcie proszę

  • 0

    49. ~rattamahata  2007-02-07 22:01:20  host: staticline768.toya.net.pl

    czy ten fon jest w orange? po ile w abonamencie 70zł?

  • 0

    50.  2007-02-08 10:57:36

    Do słuchania mp3 polecam SE W800i.

  • 0

    51. ~Dam  2007-02-08 17:16:10  host: chello083144111229.chello.pl

    rattamahata jak chcesz wiedzieć ile kosztuje to wejdź na orange.pl i sobie sprawdź a nie glupio sie pytasz. Podpowiem że jest niedostępny w Orange. Jeżeli chodzi o mp3 pomiędzy E250 a W800i zdecydowanie , SE. Ale i tak najlepsze rozwiązanie do odtwarzacz mp3:)!

  • 0

    52. ~GrzesiecK  2007-02-08 19:22:09  host: ablh33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy w zestawie z ERY jest jakas karta pamieci?

  • 0

    53. ~Carmel  2007-02-08 19:43:00  host: os-solna.bochnia.pl

    Hej wszystkim... jak ktoś ma ten telefon i często słucha mp3 może napisać na ile wystarcza mu bateria?... dzięki

  • 0

    54. ~milo  2007-02-09 02:15:28  host: 217.153.157.150

    Witam. Ktoś wie czy w tym modelu można coś zapisać pod hasłem, tak jak np: w d800? Pozdrawiam.

  • 0

    55. ~milo  2007-02-09 09:59:45  host: 217.153.157.150

    Witam. Czy w tym modelu mozna zapisać foldery pod hasłem, tak jak jest np: w d800? Pozdrawiam.

  • 0

    56. ~  2007-02-09 10:35:42  host: host-81-190-9-251.gdynia.mm.pl

    Dam, jak nie ma go w orange jak jest i to w promocji po 1 zł jak wezmiesz wszyscy na wszystko 25, orange i stacjonarne 25, z przyjaciolmi najtaniej za 15, to orange schodzi do 50 zł za to i daje ten samsung za 250 zł

  • 0

    57. ~madzia  2007-02-09 14:58:53  host: afc229.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten fon od 2 dni i jak narazie cudeńko mam 12 lat i dostałam go w przezencie od taty i chem sie dowiedziec ilke pateria czyma plika odpiszcie?

  • 0

    58. ~Javero  2007-02-09 17:47:41  host: aayj208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w zestawie w erze nie ma karty, niestety. I właśnie się zastanawiam czy wybrać e250 czy SE W300i. Jaka jest wasza opinia?

  • 0

    59. ~lol  2007-02-09 20:55:28  host: clu241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w orange.pl jest napisane że jest niedostępny w sklepie internetowym, więc jak pojade do punktu to będzie??

  • 0

    60. ~lol  2007-02-09 20:59:37  host: clu241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w orange.pl jest napisane że jest niedostępny w sklepie internetowym, więc jak pojade do punktu to będzie??

  • 0

    61. ~rattamahata  2007-02-10 13:45:28  host: host-217-172-249-123.lodz.mm.pl

    do Dam: Najpierw sprawdz później gadaj. Telefon w Orange jest dostepny, a jak zadalem pytanie to cenniki nie byly zaktualizowane, a fona widzialem w tv. Wiec sie nie madruj tylko sprawdzaj to co piszesz.

  • 0

    62. ~karolka89  2007-02-10 14:08:38  host: achi35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko jak myślicie ile mogę za nówkę wziąc za tego Samsunga ??

  • 0

    63. ~mirek K  2007-02-10 17:23:13  host: 213-238-77-70.adsl.inetia.pl

    Samsung nich robi monitory i telewizory a ni sie wzieli za telefony

  • 0

    64. ~kziomek  2007-02-10 21:53:40  host: acrq93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon i jeszcze samsunga SGH-f700 i bardziej mi sie podoba ale sprzedaje go i kupuje se k810i jeszcze sie zastanawiam

  • 0

    65.  2007-02-12 00:49:34

    witam posiadam ten telefon jak dla mnie jest idealny narazie nie znalazłem w nim wad ps czarny jest ładniejszy

  • 0

    66. ~Koleś  2007-02-12 09:39:32  host: host-80-54-90-3.eimg.pl

    witam mam tego samsunga sgh250 od 3tygodnia i jak dlamnie jest idealny.w poruwnaniu do sagema myx6 co ma 262tyś.kolorów i 1,3megapixela aparat to samsung robi duzo lepsze zdjecia i go tak niemuli jak sagema.mp3 troche ciche ale tak pozatym jest ok.POLECAM I POZDRAWIAM

  • 0

    67. ~ignuś  2007-02-12 15:12:06  host: ecp166.internetdsl.tpnet.pl

    do mirek k chyba ocipiałe*

  • 0

    68. ~lala  2007-02-13 20:41:31  host: fah154.internetdsl.tpnet.pl

    jaka jest jakosc mp3 w tym fonie????? wacham sie czy go sobie nie kupic.

  • 0

    69. ~medyk  2007-02-13 20:57:26  host: 213-192-115-66.softlab.gda.pl

    troche bateria szybko siada. robie tak 15 zdjec dziennie i musze codziennie ladowac

  • 0

    70. ~mala  2007-02-14 09:10:43  host: 212.160.172.70

    przy 65zl abonamentu kosztuje zlotowke jest dostepny w orange.niezle sie sprzedaje.i fajny jest.

  • 0

    71. ~aga  2007-02-14 13:08:00  host: dvw194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko.. jakie wychodza foteczki na tej komie? Jakosc jest w miare dobra?

  • 0

    72. ~siwy  2007-02-14 13:16:45  host: aov50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefon jest the best. bateria wytzryma przy sluchaniu mp3 ok 6 godz

  • 0

    73. ~  2007-02-14 21:30:45  host: xdsl-11740.wroclaw.dialog.net.pl

    mam go 1 dzień, za bardzo nie chce mi się sprzerać w ustawieniach dlatego zapytam tych co mają go dłużej... da się ustawić inny dzwonek na smsa niż te co są fabrycznie (4 drętwe tak poza tym, których na pewno nie usłyszę idąc ulicą itp.)

  • 0

    74. ~karolka89  2007-02-14 22:23:03  host: achp172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam sobie dzisiaj go i jedyne na razie co mnie denerwuje to klapka od wejścia do ładowania. Boję się żeby czasem nie złamała się. I przy słuchaniu radia tez może być lipa. No chyba ze można ja jakoś wyjąć

  • 0

    75. ~marian999999  2007-02-14 23:43:15  host: gfs10.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel i jest spoko ;) przycisk przy sluchawkach jest np do wejscia w telefonie do polaczen i do odebrania polaczenia ;] ja go mam w ogange w mixie po 50 ;)

  • 0

    76. ~polo  2007-02-15 06:41:01  host: 195.128.228.48

    No właśnie ile trzyma bateria??????????????

  • 0

    77. ~smoczek  2007-02-15 07:23:58  host: xdsl-348.lodz.dialog.net.pl

    no niby tel jest spoko ma wszystkie najwazniejsze funkcje, prezentuje sie tez bardzo dobrze wygodnie sie go uzywa, slider jest bardzo fajny...ale te 65tys kolssozc... hmm niezbyt zadowalajace

  • 0

    78. ~sl@wek  2007-02-15 13:18:44  host: olimp2219.resetnet.pl

    do mirek K: twój komentarz świadczy o twojej inteligencji, Samsung od bardzo dawna robi komórki, i to dosyć dobre:P, głąbie, po co wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojęcia...

  • 0

    79. ~rattamahata  2007-02-15 17:50:52  host: host-217-172-240-233.gdynia.mm.pl

    Mam pytanie, czy można robić zoom podczas nagrywania video? chodzi mi o taki zoom jak jest w SE czyli nagrywam i w trakcie nagrywania przyblizam i oddalm, czy taki jak w V3 , ze zoom ustawiam przed nagrywaniem? Z gory thx ;]

  • 0

    80. ~rattamahata  2007-02-15 17:58:33  host: host-217-172-240-233.gdynia.mm.pl

    Mam pytanie, czy można robić zoom podczas nagrywania video? chodzi mi o taki zoom jak jest w SE czyli nagrywam i w trakcie nagrywania przyblizam i oddalm, czy taki jak w V3 , ze zoom ustawiam przed nagrywaniem? Z gory thx ;]

  • 0

    81. ~kotek  2007-02-15 18:07:49  host: ats36.pr.radom.net

    mam telefon od 3 dni i nie moge ustawic dzwieku mp3 na smsa dlaczego ?? niech mi ktps powie jak to sie robi :(:( bo zyje na jakims chamskim dzwieku ;/

  • 0

    82. ~  2007-02-15 20:39:38  host: host-217-172-240-233.gdynia.mm.pl

    Hej, nadal zastanawiaja mnie 4 rzeczy w zwiazku z e250: 1.czy slide'y sa plastikowe czy metalowe? 2.czy mozna ustawic inny dzwonek na sms niz te co oni narzucili (podobno 4) 3.Ile wytrzymuje bateria przy przecietnym uzyciu? 4. Czy podczas nagrywania mozna przyblizac i oddalac czy ustawia sie zoom przed nagrywaniem - tak jak w V3... - ? Z tego co wiem to nie dodaja karty pamieci w zestawie (jestem w Orange), to prawda? I jak ze sluchawkami?no chyba to daja... Prosze o odpowiedz uzytkownikow tego fona;] To wazne bo za 2 dni zmieniam telefon!;]

  • 0

    83. ~anet  2007-02-15 22:01:20  host: goweb.pl

    jak dla mnei telefon jest okej. ale bateria do dupy ;pp dziala u was przesylanie muzy przez bluetooth na kome ;>

  • 0

    84. ~anet  2007-02-15 22:03:57  host: goweb.pl

    jak dla mnei telefon jest okej. ale bateria do dupy ;pp dziala u was przesylanie muzy przez bluetooth na kome ;>

  • 0

    85. ~as  2007-02-16 01:01:23  host: flower.ds8.agh.edu.pl

    Zazdrościsz,bo masz siemesa c35?buhaha.Co sie pacanie wypowiadasz,skoro pewnie nawet go w ręku nie miałeś.

  • 0

    86. ~czajul  2007-02-16 11:26:42  host: ya170.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od tygodnia. Beznadziejne rozwiązanie słuchawek, muza brzmi nieźle, ale tylko w słuchawkach, SE mają jednak lepszy dźwięk, co do konfiguracji, do tej pory używałem, Simensa CXT70 i miał o wiele większe możliwości dostosowania do potrzeb i wymagań użytkownika... jednak SGH E250 ma mp3, FM i bluetooth`a więc stoi o klasę wyżej. ogólnie na razie jestem zadowolony choć czuję się niedopieszczony :).

  • 0

    87. ~perko  2007-02-16 14:26:46  host: aeq18.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon jest super ;) tyyle funkcji i w ogole, tylko troche slaby aparat co jest wg mnie lipa, i brak karty pamieci w zestawie z ery ;/ , przez to trzeba poniesc dodatkowe koszta... ale tak jestem z niego zadowolona :]

  • 0

    88. ~?????????????/??  2007-02-16 15:29:31  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    czy w aparacie tego fona jest zoom????

  • 0

    89. ~basiusia  2007-02-16 15:55:24  host: host-538ea946.elsat.net.pl

    tak jest ten telefonik w orange w abonamencie za 55 zł jest za złotówkę ! także w abonamencie za 70 zł też będzie za złotówkę ! pozdrawiam

  • 0

    90. ~Piotrulek  2007-02-16 22:12:08  host: inet20908na-0.eranet.pl

    a ja musze czekać do zająca żeby go dostać w prezęcie od rodziców ale nie wiem którego wybrać sagema my501c czy samsunga e250 chyba samsunga bo jest ładniejszy i ma fajne szyny. Ale czy te mp3 jest na serio takie fatalne. wezme se go w erze fun bo kosztuje tylko 300zł. mało jak na tako telefon. Słyszałem że te szyny jak na taki telefon sa super i że w droszych fanikach sa gorsze bo sie rozlatują. Już nie moge sie doczekać tej zabawy.

  • 0

    91. ~endriu  2007-02-17 08:10:24  host: beq225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koledzy wlasnie zakupilem W/W telefon :))) mam ptakie pytanie,jak karta pamieci wchodzi to tego e250? moze ktos poda link do allegro dzie moge to kupic za pomoc wielkie dzieki

  • 0

    92. ~lola  2007-02-17 11:33:59  host: buw130.internetdsl.tpnet.pl

    hej! mam problem. jak chce zrobić zdjęcie to mam obraz do góry nogami i zdjęcie też robi się na odwrót;/ jak to naprawić????

  • 0

    93.  2007-02-19 21:24:20

    w trybie aparatu przyciśnij guzik pogłaśniania(ten z boku) ściszający zmienia na obraz odbicia lustrzanego;)

  • 0

    94.  2007-02-19 21:24:54

    w trybie aparatu przyciśnij guzik pogłaśniania(ten z boku) ściszający zmienia na obraz odbicia lustrzanego;)

  • 0

    95. ~LIPA  2007-02-19 23:58:53  host: abmj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telfon mam dokladnie tydzien a juz go sprzedaje, same wady ma. Obchodze sie z nim jak z dzieckiem a juz po rozsunieciu go telefon rusza sie na boki. Bateria? MASAKRA!!! Godzina sluchania radia, godzina pisania esów, godzina gry i juz telefon rozladowany. A najlepsze ze jest rozladowany i nic sie nie da zrobic, tylko zadzwonic i esa napisac. Mp3 cicho. Sluchawki nie wygodne okropnie. Takze szczerze NIE polecam!!! NIEWYPAŁ

  • 0

    96. ~LIPA  2007-02-19 23:59:48  host: abmj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma do poltora dnia max!!!

  • 0

    97. ~LIPA  2007-02-20 00:03:17  host: abmj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do lola- uzyj przyciskow z boku telfonu, tych do podglasniania.

  • 0

    98. ~LIPA  2007-02-20 00:04:17  host: abmj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do endriu - tutaj wchodza kart microSD jak jest wyzej napisane. 512 mb moza kupic do 30zl

  • 0

    99. ~LIPA  2007-02-20 00:20:59  host: abmj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do endriu - tutaj wchodza kart microSD jak jest wyzej napisane. 512 mb moza kupic do 30zl

  • 0

    100. ~roberto  2007-02-20 11:41:21  host: ip-89-200-161-102.system-net.pl

    miby spoko ale aparat słaby,filmy nagrywa lipne i krótkie.Niema karty pamięci w zestawie,jak podłączysz go do kapa to nic nie sciągniesz bo nie dali oprogramowania.jak kuisz se kabel oczywiscie.cała prawda o E-250.

  • 0

    101. ~anula  2007-02-20 13:41:08  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ,mam pytanie odnośnie tel samsunga e-250 gdyż mam go zamiar sobie wziąśc w abonamencie lecz nigdy nie bawilam sie tym tel i niewiem czy np.da sie ustawic mp3 jako dzwonek i czy nie zawiesze sie ten tel ogólnie

  • 0

    102. ~xxx  2007-02-20 20:01:17  host: 82.160.224.45

    to tel daja słuchawki... nie da sie zmienic syngalu sms..tel jest bardziej z jakis kompozytow niz z plastiku ale podobne.. zoom jak w V ale i tak nie ma roznicy w fotkach..telefon zajebisty desing super i to jest slidey:)

  • 0

    103. ~niezdecydowany  2007-02-20 20:05:52  host: 217.116.110.187

    który tel lepszy: samsung e250 czy ten se k510i? napiszcie bo nie mogę się zdecydować... brakuje mi w k510i kart pamięci i samsung jest o wiele ładniejszy... ale za to w SE jest aparat 1,3 MPx a tam VGA i podobno mp3 ładnej gra... i co ja mam teraz zrobic?

  • 0

    104. ~  2007-02-21 02:03:09  host: 82.177.118.174

    jak chcesz mp3 (dzwonek rozmów przychodzących)to nie ma problemów natomiadst sms-y to inna bajka jest kilka (5-6 do wyboru i nie masz innych) może sie bedzie softa dało zmienić

  • 0

    105. ~  2007-02-21 02:05:14  host: 82.177.118.174

    nie wiesza się. mp3 na dzwonek ustawisz (gorzej z sms-ami ale z czaszem dadzą rade). telefon spoko ogólnie

  • 0

    106. ~yoyo  2007-02-21 13:49:20  host: 195.205.21.137

    E250 czy SE W300i - ktory lepszy ??

  • 0

    107. ~rudolf339  2007-02-21 22:12:41  host: public-gprs32836.centertel.pl

    siema mam pytanie jak w tym phonie uaktywnić mms?? z góry dzięi

  • 0

    108. ~  2007-02-22 01:32:16  host: abmh19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W300 zdecydowanie

  • 0

    109. ~Felipe  2007-02-23 15:26:37  host: cji233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DLA KAZDEGO KTO MA WATPLIWOSCI - OBOJETNIE JAKIE - PROSZE PISAC POD TEN NUMER 3581008 BEDZIECIE MIELI PEWNE ZRODLO I NIE BEDZIE BURDELU W KOMENTARZACH ... sry za pisanie z capsem wiem ze to nie kulturalanie ale zeby bylo widocznie ;]

  • 0

    110. ~vibra-tel  2007-02-23 16:15:41  host: baa78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefonik i jest fantastyczny. jest jednak jeden problem - podczas ladowania nie wolno go klasc na kanape, bo tak sie rozgrzewa, ze przypalila mi sie owcza skora na gąbce

  • 0

    111. ~Asia  2007-02-23 19:05:42  host: acae165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się który telefon wybrać. Co jest lepsze : Samsung E250, czy Sony Ericsson K510i? Pomóżcie bo jutro idę kupować i nie wiem co wziąść:P Pozdrawiam :*

  • 0

    112. ~kacpel  2007-02-23 19:47:46  host: edu90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Dlaczego podczas ładowania bateri wyświetlacz jest ciągle włączony ?

  • 0

    113. ~samsung  2007-02-23 20:22:54  host: acfs25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spoks kto za de**l uzywa kabli?? BLUETOOTH jest 100 razy szybszy i lepszy a można miec za 40 zł

  • 0

    114. ~Papik  2007-02-23 21:44:40  host: dwi226.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem nieszczęśliwym posiadaczem tego telefoniku. Wszystko było by ok, miły przyjemny wygląd, płaski, lekki. Ale ten wyświetlacz to po prostu pomyłka! Wracam do SE!

  • 0

    115. ~  2007-02-23 21:44:44  host: 195.136.49.203

    nie wiem jaki telefon mam wybrac nie dlugo ide do ery przedluzac umowe. pomozcie mi zastanawiam sie nad samsungiem e250 a sony ericssonem k500i lub nokia 6230i mozliwy tez jest w300i POMOZCIE to moj numer gg 7664989

  • 0

    116. ~joe21  2007-02-24 08:15:57  host: dve253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory z tych dwoch (S-E250 i SE K510i) jest lepszy? Bo sie zdecydowac nie umie :D

  • 0

    117. ~mati  2007-02-24 11:00:10  host: p052.insat.net.pl

    do joe21:se k510i ma lepsze funkcje, ale radzilbym ci samsunga bo se się latwiej psują.

  • 0

    118. ~niepowtarzalna  2007-02-24 17:16:10  host: unregister011009144195.c9.msk.pl

    ma pytanie który telefon mam wybrać k700i czy tego samsunga. może ktoś miał z tymi dwoma telefonami do czynienia?? proszę o pomoc

  • 0

    119. ~mati  2007-02-24 19:58:58  host: p052.insat.net.pl

    Czy ktoś wie czy samsung E250 ma jakieś motywy? Z góry dzienx za odpowiedz!

  • 0

    120. ~manieczki  2007-02-25 07:52:25  host: aaxe195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co byście woleli.. Motorole ROKR E1 czy tego Samsunga (SGH-E250)? Jak tam sprawa z MP3 (aparatu dużo nie używam więc nie jest mi potrzebny)? A wyświetlacz lipny czy dość ok? Z góry dzięki...

  • 0

    121. ~matek123  2007-02-25 07:57:17  host: aaxe195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko... Czy można słuchać MP3 i jednocześnie korzystać z innych funkcji np. pisać sms-y (chodzi mi o odtwarzacz do muzyki)??? Z gory dzieki

  • 0

    122. ~bananowiec  2007-02-25 08:08:46  host: aaxe195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki tel głośniej gra? Motorola ROKR E1 czy Samsung SGH-250? A który tel ma jakość lepszą?

  • 0

    123. ~mordoklejka  2007-02-25 08:10:49  host: aaxe195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w którym miejscu Samsung ma slot na karte pamięci?

  • 0

    124. ~marta  2007-02-25 10:59:01  host: awj59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z teg ze nie ma kabla jak jest bluetooth?

  • 0

    125. ~KAMIL  2007-02-25 18:19:26  host: bfx245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAMIERZAM KUPIC TEN TELEFON I MAM KILKA PYTAN:JAK DLUGO TRZYMA BTERIA,CZY ROBI DOBRE ZDJĘCIA,I CZY JEST WYTRZYMALY PROSZE O POMO Z GORY DZIĘKI

  • 0

    126. ~ANULA  2007-02-26 20:42:21  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    WITAM MAM PYTANIE ODNOSNIE TEL E -250 I ZASTANAWIA MNIE CZEMU PODCZAS łADOWANIA SWIECI SIE CIAGLE WYSWIETLACZ BO NIEWIEM A MAM TEL PIERWSZY DZIEN CZY MOZE DA SIE TO ZMIENIC ?

  • 0

    127. ~on  2007-02-28 10:58:40  host: 88-199-86-66.tktelekom.pl

    siema. Niedlugo konczy mi sie umowa i jade kupic drugi tel... Który jest lepszy; sagem my700x czy ten samsung??? ile trzyma w nim bateria i czy głośno odtwarza mp3? PROSZE O KONTAKT (nr gg 227667)

  • 0

    128. ~kroko  2007-02-28 14:50:44  host: public-gprs4407.centertel.pl

    lekkie podświetlenie wyświetlacza podczas ładowania telefonu to jak najbardziej naturalny objaw w samsungach i nie ma się czym przejmować, ten typ tak ma! pozd.

  • 0

    129. ~sb07  2007-02-28 21:38:24  host: smrw-81-219-167-194.devs.futuro.pl

    cześć :) jestem stasiu :) mam 12 lat i szukam komórki :) czy ten fonik :) jest dla mnie odpowiedni? :) czy nie jest :) sorki za błędy ortograficzne ale jestem młody :) pozdrawiam :) papatki :)

  • 0

    130. ~gecio1  2007-03-01 13:16:17  host: dzj54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech ktoś kliknie na gg 5621452 jeśli może mi wytłumaczyć co to jest blu tu w tym tel.i jak nagrywać na pamięć zewnętrzną kturą kupiłem 1Gb. bo ja jestem zielony !!

  • 0

    131. ~beata  2007-03-01 14:23:06  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    hej :-)mam pytanko odnośnie tego ile wam trzyma bateryjka w samsungu E-250 bo ja ta kom mam 6 dni i wytrzymuje mi jeden dzień przy normalnym uzytkowaniu ato chyba w tym tel nie jest normalne bo powinna trzymac dluzej czy jednak sie myle ?odpiszcie prosze ,pozdrawiam

  • 0

    132. ~wlod1  2007-03-01 15:49:12  host: ip-83-238-208-68.netia.com.pl

    mam fona od 3tygodni, bateria trzyma ok 3-4 dni przy średniej zabawie nim, ma kilka mankamentów, które wg mnie nieznacznie wpływają na jego minus: brak wygaszacza ekrany, dzwonki sms kicha, nie można ustawić innych, to samo wejście ładowarki i słuchawek, brak profili urzytkownika, mało ustawień ogólnie telefonu, mały wybór np.wyglądu menu, klapka cały czas jest trocheluźna, czy wysunięta, czy nie, wiec ciekawe kiedy sie rozpadnie, a poza tym wizualnie bardzo ok, zobaczymy za pół roku :)

  • 0

    133. ~wlod1  2007-03-01 15:52:10  host: ip-83-238-208-68.netia.com.pl

    do Beaty; przy formatowaniu 2-3 razy może dośc krótko trzymać, ale w samsungach podobno i tak słabą stroną są baterie do mordoklejki; nie zadawaj proszę takich pytań, bo nie wiem, czy sie śmiać czy płakać, pozdro:)

  • 0

    134. ~sekQ  2007-03-01 23:16:10  host: public-gprs8024.centertel.pl

    kurczę a już sie nastawiłem na tego samsunga a tu tyle negatywnych opinii... mi głównie chodzi o MP3.. jak graja? lepiej niż w k300i? i jak wyświetlacz? napiszcie czy odtwarzacz muzyki jest lepszy w tym samsungu czy w k300i? [k300i miałem do tej pory]

  • 0

    135.  2007-03-02 18:36:40

    d900 dla ubogich...

  • 0

    136. ~lim  2007-03-03 02:12:03  host: acmw51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super. Dokupiłem kartę kingstona 1GB i chodzi bez problemów jedynie długość nazwy utworów musi być odpowiednia bo telefon ich nie widzi. Wyświetlacz jest dobry i nie ma co narzekać i porównywać z "super telefonami" bo on jest przecież w określonej grupie cenowej w której nic lepszego nie będzie. Odtwarzacz Mp3 (oczywiście jak się do tego doda 1GB pamięci) jest dla mnie wystarczający także co do jakości. Jeśli ktoś kupuje do słuchania muzy tel. to lepiej niech kupi sobie odtwarzacz mp3. Mój nie ma żadnych wad i bardzo polecam. Bateria trzyma mi 3 dni (bez słuchania mp3 i radia) co dla mnie jest to wystarczające. Telefon jest do dzwonienia a nie do zabawy a te gadżety to tylko dodatki które czasami wypełniają i umilają czas.

  • 0

    137. ~Kemot  2007-03-03 12:36:13  host: 195.117.116.30

    bez ogródek- 6230i

  • 0

    138. ~ProTi  2007-03-03 17:33:24  host: abyk85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon OGÓLNIE robi dobre wrażenie. Jego zalety według mnie to: sprawne radio, świetna jakość mp3, możliwość słuchania mp3 lub radia i robienia innych czynności w tle, bluetooth, duży wyświetlacz, elegancki wygląd, przycisk ściszania i podgłaśniania, intuicyjne menu. Wady: mało styli menu, brak możliwości wyłączenia paska menu na głównym ekranie telefonu, słaba jakość dyktafonu, słaby aparat, wejście na ładowarkę/słuchawki jest zakryte w zatyczką która szybko odpadnie... Ogólnie telefon sprawia bardzo fajne wrażenie. Za tę cenę jest to bardzo dobry zakup i na pewno go nie pożałuję.

  • 0

    139. ~pytek  2007-03-03 20:53:19  host: 217.153.157.150

    Witam. Pytanko: czy na tym modelu karta sandiska 1gb będzie chodzić bez większych problemów? I jeszcze jedno, bo jestem zielony w tych sprawach, czy po włożeniu karty do telefonu, będzie ona wystawać, czy nie będzie jej widać? Proszę o odpowiedź. Pozdro.

  • 0

    140. ~RaQ  2007-03-05 09:35:30  host: bmq88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak chesz sluchac mp3 to se kup mp3 a nie Komorke. Przypuszczam ze k300i jest lepsze pod tym wzgledem a to dlatego ze te sluchawki w samsungu do porazka. Do tego to wyjscie :/ Gdzie ja znajde taka przejsciowke na Jaka ?! No jezeli ktos wie to prosze o info na gg 2751480

  • 0

    141. ~-  2007-03-05 13:34:36  host: abkg226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    myśle że ten samsung jest lepszy od k300i przynajmniej to moja opinia

  • 0

    142. ~hjjlo[pio  2007-03-05 14:31:15  host: aato30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon, radio jest super, za 32 zl dokupilam karte 1GB i moge sluchac dodatkowo muzyki. mam samsung e-350 E odkad weszly na rynek i zaprzeczam - nie psuje sie. sdziala pierwsza klasa.

  • 0

    143. ~  2007-03-05 14:35:02  host: aato30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlod1 - co do mankamentów się w większości zgadzam, za wyjątkiem klapki - moja trzyma się bardzo dobrze, nie jest obluzowana. PS telefon ma 2 lata gwarancji, można reklamować w razie czego. pzdr

  • 0

    144. ~1222  2007-03-05 20:55:39  host: cfz51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jak jest z tymi bateriami bo w samsungu e250 po 2 sformatowaniu trzyma 1 dzień, a przy połączeniu pisze zawsze "warunkowo" napiszcie co to znaczy, da się to jakoś wylączyć

  • 0

    145. ~dygues  2007-03-05 21:36:18  host: abjr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie jak mozna zrobic żeby jak sie robi zdjęcie to żeby nie było widac obrazu tak jak w odbiciu lustrzanym????tzn na odwrót....prosze o odp...

  • 0

    146. ~Agata  2007-03-05 22:26:09  host: gez10.internetdsl.tpnet.pl

    no wiec kom super:) posiada wszystko czego dusza zapragnie :D radio ladnie odbiera :D sa pewne niedociagniecia ale coz :) ogolnie oki :) wyglad bardzo elegancki a szczegolnie czarny :P no ale ja juz mam pecha i po 3 dniach u mnie poszedl do naprawy :/ eh... musialam trafic na takiego co mial cos z systemem zle wgranym :/ eh... 2 tygodnie czekania :(

  • 0

    147. ~ina275  2007-03-06 16:12:46  host: proxy.ilabs.pl

    wiecie gdzie tu wsadzić smycz?? plizzz odpiszcie

  • 0

    148. ~sTEFAN  2007-03-06 20:42:45  host: bld213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdecydowanie 6230i :) moze z wygladu te inne telefony sa ladniejsze ale funkcje nokii i jakosc telefonu naprawde sa duzo lepsze niz w innych modelach ktore wymieniles. ewentualnie w300i ale proponowal bym nokie

  • 0

    149. ~SAMSUNG  2007-03-06 20:52:12  host: bcs41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten samsung ma flesha?? Czekam na odpowiedź z góry dzięki :) pozdro dla was!!

  • 0

    150. ~arekk22  2007-03-07 15:14:43  host: aap28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel... jest od 0 do 10 < 3

  • 0

    151. ~Akuma  2007-03-07 20:47:46  host: user204-070.satfilm.net.pl

    Jak zgrywać piosenki na ten telefon? Proszę pomóżcie.

  • 0

    152. ~Akuma  2007-03-07 21:01:33  host: user204-070.satfilm.net.pl

    Jak zgrywać piosenki na ten telefon? Proszę pomóżcie.

  • 0

    153. ~Akuma  2007-03-07 21:06:38  host: user204-070.satfilm.net.pl

    Jak zgrywać piosenki na ten telefon? Proszę pomóżcie.

  • 0

    154. ~szwozniak  2007-03-09 21:05:55  host: acpz236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, czy w tym samsungu można na stałe wyłączyć T9?

  • 0

    155. ~jac  2007-03-10 12:41:05  host: ay26.internetdsl.tpnet.pl

    mozna wyłaczyć T9, mi bateria trzyma 5-6 trzeba ja dobrze sformatować

  • 0

    156.  2007-03-10 13:57:57

    czy w Orange dorzucają kabel USB ??

  • 0

    157. ~nika  2007-03-10 17:42:34  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    nie mozliwe ze bateria w samsung E-250 trzyma 5 dni bo ja formatowalam bardzo dobrze i trzyma mi niecale 2 dni, wiec niewiem jak jest mozliwe osiagnac 5 dni no jedynie tylko nieuzywajac tego tel wogule

  • 0

    158. ~jyki  2007-03-10 17:43:36  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    w orange nie dorzucaja kabla USB

  • 0

    159. ~pablo  2007-03-10 23:27:55  host: rejon103.ztpnet.pl

    jak ustawić aby w książce tel. pokazywał tylko kontakty z pamięci telefonu????- Gdzie jest wybór pamięci??

  • 0

    160. ~Paulina  2007-03-11 10:22:10  host: avr192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel....jest super bardzo mi sie podoba musze namówić tte żeby mi taki kupił bo mój to przeżytek

  • 0

    161. ~AdiBP  2007-03-11 12:27:50  host: aaz146.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego samsunga i jest świetny do słuchania MP3!!! W moim przypadky dostalem słuchawki gratis i dzwięk z nich przewyższa nie jeden odtwarzacz CREATIVE!!! A karty Micro SD 1GB obsługuje na 100%!!!!

  • 0

    162. ~graba  2007-03-11 20:57:25  host: ahh154.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tam nie mam tego telefonu, ale wydaje mi sie bardzo fajny, ma w sumie wszystko co potrzebne. Tylko jeszcze podczerwień by się przydała bo nie każdy ma bluetooth. Ale z tym że jaskość dźwięku przewyższa playerki Creative'a to bardzo wątpie, bo mam takiego playerka i jest genialny, wątpie żeby telefon mógł mu dorównać :D

  • 0

    163. ~RaQ  2007-03-11 22:12:47  host: blo75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    AdiBB Nie gadaj ze czerpiesz jakas przyjemnosc ze sluchania mp3 na tym dziadowym zestawie sluchawkowym ktory jest w zestawie a nie tylko ty go dostales. Jak dla mnie to porazka. Poczekam na Adapter do tego modelu i ewentualnie bede sluchal radia, ale i tak w sumie zmienilem Firmware w sansie i odblokowalem radio wiec chyba nie bedzie mi juz potrzebne :P Generalnie telefon nie jest do sluchania muzy bo bateria szybko padnie.

  • 0

    164. ~Forrest  2007-03-12 14:59:54  host: bvb162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jak dla mnie jest super, ładnie wygląda menu nie jest strasznie skomplikowane, łatwo przywyknąć, ma wszystko co potrzeba a nawet więcej. Bateria trzyma 4-5 dni przy normalnym użytkowaniu, jak zacznę się bawić to 2 dni góra. Do tej pory miałem tylko modele nokii, następny też miał być z tej samej "stajni" ale brak bluetooth'a zdyskwalifikował wybór, ponieważ bardzo mi się spieszyło wybór padł na samsunga i jestem zadowolony. Ogólnie polecam

  • 0

    165. ~diana  2007-03-12 18:45:28  host: akq131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik a co do odbicia lustrzanego odwruc go do gury nogami;P

  • 0

    166. ~Aldona  2007-03-12 20:41:45  host: abns2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pamiec wbudowana zapełnia sie dwoma mp3???powaznie?i o co chodzi z tymi mp3?motorolka v3 ma 5mb, a wchodzi wiecej niz 2 mp3, i nie ma problemu z odtwarzaniem, kurde, piszcie bo sie waham nad zakupem

  • 0

    167. ~aldona  2007-03-12 20:53:55  host: abns2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola v3 czy samsung e250? piszcie pliska, bo sie waham, a spieszy mi sie

  • 0

    168. ~MIKA  2007-03-12 21:21:59  host: s-2.193.157.murka.net

    właśnie go kupiłam i zastanawiam się czy mozna w nim odtwarzać true tony? i czy można ustawić jakiś dzwonek na sygnał wiadomości czy tylko te kilka dzwoneczków które tam są?chcialabym ustawic true tona na sygnal wiadomości.proszę powiedzcie czy to jest mozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLIS.

  • 0

    169. ~Sheken  2007-03-12 21:37:15  host: bnq122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja bat. trzyma 3-4 Jest ok

  • 0

    170. ~MIKA  2007-03-12 21:46:13  host: s-2.193.157.murka.net

    właśnie go kupiłam i zastanawiam się czy mozna w nim odtwarzać true tony? i czy można ustawić jakiś dzwonek na sygnał wiadomości czy tylko te kilka dzwoneczków które tam są?chcialabym ustawic true tona na sygnal wiadomości.proszę powiedzcie czy to jest mozliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PLIS.

  • 0

    171. ~Shad  2007-03-13 18:19:39  host: ip-83-238-173-176.netia.com.pl

    macie moę jakiś pomysł jak pozbyć się tego badziewnego dźwięku który co chwilkę powtarza mi o rozłdownej baterii?

  • 0

    172. ~rid  2007-03-13 18:47:49  host: ebz251.internetdsl.tpnet.pl

    ej moi ojciec nie chce mi pozwolic kupic new fon a ja chcem wlasnie tego. oplaca sie go kupywac czy to kupa zlomu

  • 0

    173. ~  2007-03-13 19:54:09  host: 109-1.espol.com.pl

    ludzie o co wam biega telefon jest spoko a wy jesteście do bani

  • 0

    174. ~anula  2007-03-13 20:00:24  host: pb246.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl

    prosze niech mi ktoś powie co sądzi o tym telefonie....prosze ......mam zamiar go kupić i z tąd to pytanko:):)

  • 0

    175. ~zzz  2007-03-14 00:26:37  host: 72-156.89-161.tel.tkb.net.pl

    czy jest sens sugerować sie czyjąś opinią przy zakupie telefonu? GŁUPIE DZIECIAKI !!!!

  • 0

    176. ~GRYZLI1972  2007-03-14 14:28:55  host: ip144-c20.gl.digi.pl

    Witam mam pytanie czy ten telefon działa z odbiornikiem gps bluetooth?Chodzi mi o nawigacje gps w samochodzie??

  • 0

    177. ~Goły  2007-03-14 15:26:13  host: eah63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile tak mniej wiecej kosztuje karta pamieci do tego telefonu 128 mb ?

  • 0

    178. ~anonim  2007-03-15 17:52:02  host: apn-99-44.gprspla.plusgsm.pl

    Ma bluetooth a niema irdy fatalnie gdy telefon ma bluetooth to powinien mieć i IRde.

  • 0

    179. ~milo  2007-03-15 23:19:48  host: 217.153.157.150

    anonim, a po co ci irda? Telefonik spoko, prócz dzwonków sms.

  • 0

    180. ~elo  2007-03-16 08:41:27  host: 3.160.unknown.vectranet.pl

    kurde, aparat vga i karty pamieci a taki e380 z 1mpix nie ma zlacza :/ Nie rozumiem samsunga... Swoja droga przesliczny telefon, na zdjeciach nie wychodzi tak ladnie jak wyglada w rzeczywistosci :) Tylko dresy moga sie do niego dobierac bo wyglada na telefon za co najmniej 600zl :)

  • 0

    181. ~czoper  2007-03-16 09:53:48  host: abdq73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawidz mp3 na dzwiek wiadomosci !!!!!!!!!

  • 0

    182. ~  2007-03-16 11:13:59  host: 83.2.79.151

    spoko...ale jak skonfigurowac WAP i MMS....bo na necie nic jeszcze nie ma....pozdro....

  • 0

    183. ~Werka  2007-03-16 16:38:07  host: 242-moo-6.acn.waw.pl

    Czy sformatowanie baterii musi trwać 12h ? czy mozna wczesniej odlaczyc telefom...?;>

  • 0

    184. ~Adamsons  2007-03-16 17:29:06  host: 25.130.unknown.vectranet.pl

    siema. ja mam miec ta komurke w kwietniu ;) czy ma ona dobry aparat??ladne robi zdjecia??

  • 0

    185. ~wili  2007-03-16 18:54:32  host: ebz251.internetdsl.tpnet.pl

    jaka jest jakosc muzy w mp3 :(/:)??

  • 0

    186. ~Szarlotka  2007-03-17 09:57:47  host: gw-lan.mcon.pl

    Hej ;* Mam pytanie : czy wyswietlacz jest naprawde tragiczny ??? A czy fotki z aparatu są aż takie złe ??? :D A może ma ktoś link do zdjecia wykonanego tym fonem ;>??? Jeślitak to byłybym baardzo wdzięczna za podanie... idę sobie dzisiaj kupic ten fonik ale jeszcze nie wiem jak z tym wyświetlaczem...

  • 0

    187. ~mati  2007-03-17 14:03:43  host: p052.insat.net.pl

    do aldona:oczywiście że samsung e250 motka v3 niema nawet radia!

  • 0

    188. ~Olcia :D  2007-03-17 18:31:01  host: visp-144.wroclaw.dialog.net.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu i mam kilka pytanek: 1. Jak z wyświetlaczem? Czy te 65tys wystarcza? 2. Jak jest z klawiatura? Bo na zdjeciach wyglada jakby najniższy rzad klawiszy był trudno dostepny :( A wogole to który telefon jest najlepszy bo konczy mi sie umowa i nie wiem co wybrac N5200, SE W300i, SE K510i, Sagem MY600X czy Motorola V360?? Z góry dzięki za pomoc :D

  • 0

    189. ~swierszczu91l  2007-03-17 19:13:01  host: fgt130.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie!!!! za taką kasę już lepiej kupić Nokie 6230i!! Ja mam taka od 15 miesięcy i wszystko działa...

  • 0

    190. ~swierszczu91l  2007-03-17 19:20:50  host: fgt130.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie!!!! za taką kasę już lepiej kupić Nokie 6230i!! Ja mam taka od 15 miesięcy i wszystko działa...

  • 0

    191. ~Gary  2007-03-17 21:44:56  host: cdj247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie ile on kosztuje i jak można rozbudować pamięć??

  • 0

    192. ~Paweł  2007-03-17 22:39:18  host: azs156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi prosze czy posiada on kamere????

  • 0

    193. ~Tomasz  2007-03-18 21:45:33  host: 82.139.11.4

    WITAM< JAK ZROBIC ABY FULMIK I ZDJECIE ODRAZU ZAPISYWALO SIE NA KARCIE PAMIEWCI?? PROSZEO POMOC> PLIIZ< POZRDO

  • 0

    194. ~michal  2007-03-19 20:10:38  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    Mam ten telefon 3 dni :) Spisuje sie superr!! Bateria na początku krótko trzyma gdyż jest nie sformatowana ;) Po 3 ładowanich już będzie ok ;) Ogólnie tel. jest super i gorąco go polecam, bo warto;)

  • 0

    195. ~Karolqa  2007-03-20 00:37:14  host: core.faith.pl

    powiedziec proszejak sie pozbyc tego dzwkieku ktory co chwile pojawia sie przy padającej baterii?? i co jest jesli mi klawiatura sie nie podswietla...a w ustawieniach jest zapisane ze powinna sie zawsze podswietlac...pomozcie...:(

  • 0

    196. ~Bianka  2007-03-20 16:52:10  host: emh154.internetdsl.tpnet.pl

    Błagam pomóżcie!na początku robiłam normalnie zdjecia a teraz cos przestawiłam i widac do góry nogami..jak to zmienic?????Bianka

  • 0

    197. ~Aga  2007-03-20 19:41:55  host: cks189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bianka w trybie aparatu nacisnij z boku telefonu przycisk podglasniajacy i przyciszajacy i Ci sie przestawi.Co to telefonu jest super.Jestem z niego zadowolona,moja klapka chodzi swietnie jedyne co mnie wkurza to czasami bateria i dzwonki sms.Mam jedno pytanie z kad sciagnac motywy do samsunga E250 i czy jest taka mozliwosc.Prosze kogos sympatycznego o odpisanie na numer gg.7843228 Z gory dziekuje Agata

  • 0

    198. ~Dres  2007-03-20 23:03:32  host: staticline12601.toya.net.pl

    elo masz coś do dresów?? Ale ogolnie telefonik spoko:) Szkoda że troche słaby aparat;/

  • 0

    199. ~ola  2007-03-21 19:23:44  host: proxy-ndm-2.tp.unicity.pl

    elo :) mam pytanko. jak zrobic zeby przychodzące sms zapisywały sie na telefonie a nie na karcie? bo na telefonie jest mijesce na 200 sms a na karcie tylko na 30 :D pozdro :)

  • 0

    200. ~kawus18  2007-03-22 13:14:22  host: cvd140.internetdsl.tpnet.pl

    hmm...ile Wam przecietnie trzyma bareria przy tym foniku..????ja kupilem nie dawno i formatowalem barerie prawidlowo po 12 godz..:):)i kurde nawez nie trzyma jednego dnia..:(:(:(masakra odpiszcie prosze

  • 0

    201. ~~mati16  2007-03-22 18:53:09  host: eoy98.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie dużo bawisz to tyle bedzie Ci trzymać ;)

  • 0

    202. ~Feft  2007-03-22 19:05:43  host: aamj50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam to samo z baterią - od kilku dni ładuję telefon codziennie (mam go miesiąc), rozładowuje się po 4-5 krótkich rozmowach. Już przestałem uważać, że jest świetny :)

  • 0

    203.  2007-03-22 19:26:01

    kawus18: mi trzyma 5 dni trochę dzwoniąc i smsy, godzina mp3 tylko że tel. śpi kiedy ja śpię;)

  • 0

    204. ~ricco  2007-03-22 20:59:51  host: ewy232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wybrać Nokia 6680 w ofercie za 99zł czy Samsung E 250 za 1zł

  • 0

    205. ~Inka  2007-03-23 09:18:38  host: gw-lan.mcon.pl

    Telefon jest boski :D Ale ja chybaźle sformatowałam baterię... :/ Ale i tak dobrze trzyma... ok. 2h słuchania mp3, pisanie wielu sms'ów i robienie ok. 50 zdjęć dziennie i przesyłanie wielu rzeczy przez BT ;P To trzyma mi jakieś 3 dni... trudno najwyżej kupię nową baterię ;P

  • 0

    206. ~jacka  2007-03-23 10:32:52  host: c38-029.client.duna.pl

    Mi bateria długo trzyma, telefon solidny i godny polecenia,tylko mam problem z łączeniem się z internetem.

  • 0

    207. ~ja?  2007-03-23 13:06:36  host: ejo198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam dylemat konczy mi sie umowa i nie wiem jakiego fona wybrac Samsunga E250?? czy se k510i..?? mysle ze samsung jest fajniejszy ma slot na karte pamieci itp...ale k510i tez jest ok tylko troszq mniej pamieci ma://...help me !! =P

  • 0

    208. ~kawus  2007-03-23 18:59:36  host: cvd140.internetdsl.tpnet.pl

    ja:osobiscie to teraz polecilbym Ci nawet jakas nokie...:)mialem koilka i nawet nie wim dlaczego teraz wziolem samsunga...????alem coz trzeba zyc dalej:) jak juz to wezmie sie go wymieni na lepszy model:P:P:P

  • 0

    209. ~fabek  2007-03-23 19:27:54  host: 217.97.246.5

    Do 'ja?' - na twoim miejscu nie przejmowałbym się tym że nie ma SE karty pamięci. jest on lepszy i to o wiele chociażby porównać 265 tys. kolorów do 65tys. W ogóle SE ma 1,3 mpix. a tutaj...

  • 0

    210. ~  2007-03-23 21:24:34  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    wybierz samsunga!!!!! porównywałem je i lepiej wybrac samsunga! pozdro

  • 0

    211. ~  2007-03-23 21:26:27  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    a ile ten fonik kosztuje? pozdro

  • 0

    212. ~Kamil  2007-03-23 21:45:46  host: 80.51.74.138

    Kilka słów o tym telefonie: Jest to telefon dla ludzi trochę bardziej poważnych ludzi i biznesmenów. Jeśli ktoś chce szpanować nowiutkim dzwnonkiem na sms to niech go sobie odpuści bo są tylko 4 wgrane fabrycznie i nie możemy ustawić innych. Jeśli nie jesteście doinformowani to nie piszcie też głupot w stylu: nie można podłączyć telefonu przez USB bo nie ma oprogramowania. Jest na stronie producenta, wystarczyło trochę pomyśleć żeby na to wpaść. Jakość muzyki jest słaba jak w niemalże każdym telefonie z mp3 (nokia n92 ma w miarę dobrą jakość). Trochę to może dziwić bo Samsung ma kilka udanych odtwarzaczy mp3 ale to pewnie z oszczędności. A teraz kilka słów do dzieci neo: Liczcie się z tym że za te pieniądze (bo nie ma co się oszukiwać - jest to bardzo tani telefon) kupić idealny telefon, bez wad. W mojej opinii jak na tą cenę telefon jest świetny. Telefon służy do dzwonienia, a to spełnia jak powinien, jakość rozmów jest bardzo dobra. Tylko bateria mogłaby trzymać trochę dłużej. Tak więc dla poważnych ludzi polecam jak najbardziej, dla dzieci - odradzam. To nie zabawka.

  • 0

    213. ~lisek  2007-03-24 10:46:46  host: ffp106.internetdsl.tpnet.pl

    Pozdrowienia dla szpanerów komurkowych!!!!!!!!hehheheeh A dla ludzi którzy maja telefon do dzwonienia ,laptopa do pracy a zapalniczke do zapalania papierosa -szacuek i pozdrowwienia .Telefon bardzo fajny .A jak ktoś chce w telefonie mieć centrum multimedialne to chyba trzeba wwydać troche więcej kasy a nie grymasic ze ten telefon nie robi golonki po bawarsku hheheheheheh

  • 0

    214. ~MIMI  2007-03-24 20:27:07  host: wlan3-250.srem.net

    CZY TEN TELEFON JEST NAPRAWDE TAKI WIELKI? MAM Z400 I TO JEST KLOC A TEN JEST JESZCZE WIEKSZY Z WYMIAROW ;/ PORAZKA

  • 0

    215. ~Unknown  2007-03-25 16:48:58  host: h-240-41.elektron.com.pl

    Hej! Mam do wybrania Samsunga e250 i nokie 6070. Który lepszy? Proszę, odpiszcie. Pozdrawiam.

  • 0

    216. ~wittek282  2007-03-25 21:46:20  host: cache.btk.net.pl

    hejka fajny fonik ale ma jedną wadę ta zozsuwana klapka troszke dziwnie chodzi tak to dobrze działa a bateryjka trzyma 3dni i słucham dużo muzy i bardzi dużo dzwonie dzięki polecam ten fonik narka

  • 0

    217. ~Dd  2007-03-26 15:00:59  host: public-gprs43336.centertel.pl

    witam tak się zastanawiam który tel jest lepszy - samsung e250 czy nokia 5200??? co myślicie o tych dwóch telefonach?

  • 0

    218. ~Ktoś  2007-03-27 15:41:35  host: host-87-101-31-146.proxnet.pl

    Telefon jest super jeśli ktoś ma jakiś dylemat co wybrać to bierzcie e250 bez zastanowienia na prawdę jest dobry i pięknie wygląda dokupujecie kartę i mp3 lecą dość głośno w porównaniu np do telefonów które mają mi koledzy i mają też dobre fony pzdr naprawdę super fon

  • 0

    219.  2007-03-27 22:25:00

    jak myslicie ktory telefon jest lepszy samsung e250 czy sagem my 501x czekam na pomoc w wyborze telefoniku

  • 0

    220. ~matsor  2007-03-28 16:57:20  host: aff67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy ktos moze mi powiedziec jakie karty pamieci obsluguje ten telefon? Tzn do jakiej pojemnosci. Czy z 512 kingstona nie ma problemow?

  • 0

    221. ~kolobolo  2007-03-28 21:30:46  host: ars242.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem Kingston 1gb karte do niego i dziala, no problem, e250 mam od trzech dni i ogolnie oprocz kiepskiego ekranu to daje rade ...

  • 0

    222. ~Inka  2007-03-29 10:18:30  host: gw-lan.mcon.pl

    Mam do Was pytanko.. niby skonfigurowałam zakładkę wap, ale podczas łączenia się z internetem wyskakuje błąd łączenia sieci :/:/:/ Ktoś wie moze o co biega i jak to naprawiac ??? Bo pościągałam sobie tapet do niego i nie moge ich pobrac.. :/:/

  • 0

    223. ~Bartekopole  2007-03-29 21:36:47  host: opolh001-inet.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    Chce zakupić ten telefon, ale mam pytanie! Jest napisane, że odtwarza on pliki mp3. Chciałem się dowiedzieć czy w telefonie jest odtwarzacz mp3(ma opcje typu play, pause) czy możemy mp3 tylko jako dzwonek ustawić?

  • 0

    224. ~matsor  2007-03-29 21:38:49  host: adv187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki kolobolo. a czy ktos wie jak ustawic zeby wyslane smsy zapisywaly sie w skrzynce nadawczej? i czy zdjecia moga zapiswyac sie bezposrednio na karte pamieci?

  • 0

    225. ~paulka  2007-03-30 12:09:58  host: 213-238-86-185.adsl.inetia.pl

    LoL.Osobiście mam ten telefonik fajne GrY ! xD Nie no żartujem x.x Mało dzwonków na początek dałam za niego prawie 600 i chyba nie przepłaciłam.Miałam sobie kupić motorolke jakąś ,ale wybrałam ten. Ma radio i zestaw słuchawkowy jak dla mnie warty kupna ! A co do waszych komentarzy to jedni mają telefon do dzwonienia jedni do czegos innego i to uszanujmy teraz jest prawo głosu nie ? ;-) Heheheh pozdro

  • 0

    226.  2007-03-30 12:33:44

    czy ktoś wie czemu znika menu???Jak tak to niech napisze.

  • 0

    227. ~domi  2007-03-30 14:57:01  host: xdsl-7806.lodz.dialog.net.pl

    mam ten telefonik no i fajjny jest i go lubie a najleoszy ma on aparat i wyswietlacz a kamera nie zbyt nara

  • 0

    228. ~m-ladniak  2007-03-30 16:51:14  host: chello089076176122.chello.pl

    czy w tym telefonie da sie ustawić coś takiego jak raporty potwierdzienia dostarczenia SMS??????

  • 0

    229. ~mirko_007  2007-03-30 18:28:10  host: de7.tcompressor.com

    mam pytanko czy na wyświetlaczu można oglądać filmy poziomo na pełnym ekranie

  • 0

    230. ~mirko_007  2007-03-30 18:44:56  host: de7.tcompressor.com

    mam pytanko czy na wyświetlaczu można oglądać filmy poziomo na pełnym ekranie

  • 0

    231. ~matsor  2007-03-31 09:47:49  host: acn110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mirko niestety nie da sie. m-ladniak wejdz w ustawienia wiadomosci

  • 0

    232. ~Prono  2007-03-31 11:02:07  host: 213-238-88-169.adsl.inetia.pl

    jestem użytkownikiem tego telefonu już od ponad tygodnia. Używam karty microSD 2Gb i nie ma najmniejszego problemu z jej obsługiwaniem. Bateria przy dziennym słuchaniu muzyki i dzwonieniu ok 1-2h trzyma do 3dni (ważne jest formatowanie baterii). Wyświetlacz co prawda pozostawia wiele do życzenia, ale nie jest zły, obraz jest czysty. Aparat, zwykły VGA bardziej służy aby uchwycić coś na szybko! Poza tym LUDZIE! to jest aparat telefoniczny a nie fotograficzny! czego wy wymagacie! nawet samsung e900 nie zrobi takiego zdjęcia mając 3MP jak zwykła cyfrówka. Dzwonków SMS nie da się zmienić, mnie to nie przeszkadza, raport dostarczenia SMS da się ustawić, zapisywanie zdjęć bezpośrednio na kartę nie jest możliwe (jest możliwe masowe kopiowanie plików z pamięc tel do karty). Jestem pewien, że większość z wad typu dzwonki sms, zapisywanie zdjęć, equalizer do mp3playera, wygaszacz ekranu będą naprawione w nowym sofcie do tego telefonu. odwiedzaj częściej stronę producenta

  • 0

    233. ~karolka89  2007-03-31 23:00:37  host: achj132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam miałam ten telefon przez krótki okres czasu. I sie bardzo zawiodłam. Ekran fatalny a jakość dźwięków w porównaniu do Noki 6131 jest fatalna... ogólnie nie polecam telefonu. Moim zdaniem ogólnie nie dopracowany telefon. Pozdrawiam

  • 0

    234. ~Karolina  2007-04-01 12:24:55  host: enp38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest super!!!trzeba tylko dokupić karte pamieci i jest git!polecam go wszystkim!ma dużo fajnych funkcji i jest spoko;)

  • 0

    235. ~Aniusia  2007-04-01 15:42:09  host: elz37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ludzie mam pytanie!! Jaki fon jest lepszy e250 czy sony ericsson w300i?? Pliska piszcie!

  • 0

    236. ~ziom  2007-04-01 16:56:59  host: w3cache.abp.pl

    TELEFONIK JEST SUPER MAM GO JEDEN MIESIĄC NIEMA ON ZADNYCH WAD JEST OK

  • 0

    237. ~Jullas  2007-04-01 21:01:42  host: abts134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak myślicie co lepiej wybrać ten tel czy Sagema 6-2 ?

  • 0

    238. ~amagda  2007-04-01 21:13:40  host: dng49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TElefon mam od 4 dni i jestem zadowolona, kupilam karte Kingston 1 Gb i dziala bez zarzutow, jedyny minus to krótko trzymajaca bateria. Pozdro

  • 0

    239. ~czamber27  2007-04-02 13:14:38  host: bho5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam motorole V980 ale chce zamienic na ten telefon czy ktoś może powiedziec czy sie oplaca no i ktory jest lepszy

  • 0

    240. ~  2007-04-02 22:26:59  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko. da sie ustawic dzwonek mp3 jak ktos do ciebie dzwoni albo jak przychodzi sms?? pozdrawiam

  • 0

    241.  2007-04-03 09:49:32

    mp3 da sie jako dzwonek ale jako sms-a nie

  • 0

    242. ~c4che  2007-04-03 13:01:47  host: sdferwer223.net.autocom.pl

    Witam mam problem bo zdjęcia jak mi robi to ustawia je odwrócone czy wie ktoś jak to ustawić ?

  • 0

    243. ~fofcio  2007-04-03 13:11:21  host: 82.139.47.65

    Jedyne co ma ten telefon to wygląd!! Bardzo się zawiodłaem!! 13MB pamięci, wyświetlacz 65tyś kolorów, zdjęcia nienajlepszej jakości,nie można ustawić mp3 jako dzwonka sms-a,krótko trzmająca bateria i dzwięki słabej jakości!Poprostu kpina!I jak ktoś się nie zna to niech nie pisze,że ten telefon jest super bo nie jest! Nadaje się może tylko dla tych co używają telefonu jedynie do dzwonienia a takie żeczy jak wyświetlacz, jakość zdjęć i dzwonków nie ma dla nich znaczenia!!!!

  • 0

    244. ~ILONECZKA  2007-04-03 14:38:14  host: chello087207220203.chello.pl

    Mam ten telefon i jest ekstra ale muszę kupić jeszcze jedną baterie, ma radio które super odbiera jak się go dobrze ustawi, nagrałam muzę przez dyktafon i ustawiłam jako dzwonek porostu ekstra polecam każdemu kto chce ją kupić. Jest cienki łatwo się wysuwa klapkę a przez słuchawki się gada jak marzenie polecam naprawdę.

  • 0

    245. ~m-ladniak  2007-04-03 15:12:49  host: chello089076176122.chello.pl

    Czy do tego telefonu wystarczy mi tylko sama karta micro SD czy potrzebuję karty z adapterem?

  • 0

    246. ~c4che  2007-04-03 16:37:41  host: host3-115.crowley.pl

    Hejka co do odwróconych zdjęć to wystarczy tylko poustawiać sobie klawiszami głośności z boku telefonu :D

  • 0

    247. ~c4che  2007-04-03 16:39:07  host: host3-115.crowley.pl

    hejka mam pytanko bo nie moge przekopiować smsów na kartę pamięci wie ktoś może jak to zrobić? z góry dzięki za info:)

  • 0

    248. ~mickey  2007-04-03 20:21:01  host: eeu171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    c4che: nie da sie przekopjowac sms'ow na karte pamieci. telefon mam, jest dobry, nie najlepszy, ale warty swojej ceny i tak niedlugo kupuje nokie 6680

  • 0

    249. ~an:)  2007-04-03 21:10:05  host: bop61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No jest spoko z tego co piszecie, ae jaki z wyglądu? To 10 cm to po rozsunięcieu czy jak jest złożny??Piszcie szybko plisss

  • 0

    250.  2007-04-04 10:10:42

    10cm jak jest złożony, po rozsunięciu ma 13cm. Do m-ladniak wystarczy ci sama karta microSD.

  • 0

    251. ~malutka  2007-04-04 16:37:37  host: ecd112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten te jest przez was polecany prosze piszcie bo juz jestem prwie zdecydowane a jak nie ten to ktyoro lepszy

  • 0

    252. ~komar  2007-04-05 09:47:41  host: abin137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! Ten telefon ma wbudowana kamere i mozna na nim oglaac te filmy co sie nagrało... ale czy można skompresować jakis film i obejrzec go na tym telefonie ??

  • 0

    253. ~Kajj  2007-04-05 12:52:14  host: cy243.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tego fona mam tydzień a poprzedniomiałem nokie 6230i i szczerze mówiąc nokie ma wiecej opcji,odtwarza wiecej formatów ma lepszy(jakościowo) wyświetlacz i aparat,ale e250 to telefon gadżeciarski i mi osobiscie bardzo sie spodobał

  • 0

    254. ~m-ladniak  2007-04-05 16:36:33  host: chello089076176122.chello.pl

    Telefonik spoko. Wcześniej miała SE 750, też był fajny, ale od nowości zacinał mi sie joystick a ostatnio popsuł sie jeden klawisz i nie mogłam blokować klawiatury. Nawet nie dało sie tego naprawić. Także bardzo polecam e250. Ja jestem z niego jak narazie zadowolona, zwłaszcza ze kalwiaturę odblokowuje sie automatycznie po rozsunięciu klapki.

  • 0

    255. ~Omicron  2007-04-05 22:34:27  host: aakh228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Amagda głupia pizdo a jak ma trzymać długo jak napierdalasz ciągle na odtwarzaczu dziecku pokemonów. Ja pierdole ale bezmózgi :/

  • 0

    256. ~Omicron  2007-04-05 22:37:03  host: aakh228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm mi ze względu na wielkość i obsługe bardzie podoba się Samsung ale jeśli wolisz słuchać muzyki bierz Sony Ericsona choć ta z samsunga nie jest zła. Ale pamiętaj że mając sony ericssona laski będą za tobą szalały bo telefon jest gruby i trzymając go w kieszeni będziesz wyglądał jak by ci ciągle stał;p

  • 0

    257. ~rudolfo716666  2007-04-05 22:50:39  host: xdsl-986.wroclaw.dialog.net.pl

    telefon po pierwsze mały i lekki , dobry wyświetlacz jakośc zdjęć dobra , dzwięk z mp3 bardzo wyrażny i ładny , bateria trzyma z dużym wykorzystaniem telefonu (chodzi o uzywanie mp3 itd) jakieś 3 dni więc to naprawde ok karty i kabelki nie są drogie koszt całości to około 60 zł chodzi tu o karte pamięci 512mb i kabel usb :) telefon kilka razy upadł mi mocno na beton nic się nie dzieje więc trwałość też nie najgorsza :) polecam

  • 0

    258. ~Komar  2007-04-06 14:07:10  host: abiv157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! Ten telefon ma wbudowana kamere i mozna na nim oglaac te filmy co sie nagrało... ale czy można skompresować jakis film i obejrzec go na tym telefonie ??

  • 0

    259. ~dzibol11  2007-04-06 16:15:39  host: dzf182.internetdsl.tpnet.pl

    Co do baterii, jeśli mi trzyma jeden dzień i prawie się nim nie bawię to jest chyba coś z baterią? Proszę o opinie.

  • 0

    260. ~w.p.  2007-04-06 18:04:20  host: bramka.2p.pl

    Nie mam zbyt dużego porównania ale mam SE k700i i ten samsung niestety ale u mnie oblal egzamin. Moge zrozumiec ze ma tylko 2 tematy (karnacje), ale wyswietlacz niepotrzebnie powiekszali bo wyglada tragicznie. No i moze to moje przyzwyczajenie do SE ale w menu tego tel nie moglem sie polapac. Myslalem ze samsung robi dopracowane produkty-ale ten w mojej opinii to porazka :|

  • 0

    261. ~SB  2007-04-07 10:52:37  host: abjc16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie do posiadaczy tego telefonu: Czy można skompresować film do 3gp, zgrać go na telefon i potem obejrzeć na telefonie

  • 0

    262. ~scuderia12  2007-04-07 13:00:46  host: dhu144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon,ok pare razy juz go podnosiłem z ziemi działa bez zastrzezenpozatym ma mała wade jest zbyt szeroki !!!!!!!!!!!

  • 0

    263. ~wujek  2007-04-07 18:37:24  host: 213-238-71-210.adsl.inetia.pl

    do fofcio komurka do tego sluzy by dzwonic, wysylac sms-y. a jak chcesz pozadna jakosc zdiec kup sobie cyfrowke a nie nazekaj.

  • 0

    264. ~pawilon  2007-04-09 21:06:38  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    Do SB: mozna obejrzec filmy w formacie 3gp wystarczy jedynie miec karte pamieci:PPP

  • 0

    265. ~krku  2007-04-11 16:46:37  host: fcr74.internetdsl.tpnet.pl

    czy karta sim ma wejść głęboko, cała w to gniazdo czy nie. do połowy??? bo nie mogę jej włożyć.

  • 0

    266. ~koti  2007-04-11 23:33:28  host: abod5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko uzywam 250 i przez bluetooth mam transfer na tel 50b/s a na karte ok 15 b/s czyli 5 mb wgrywa ok 8 min na karte czy to dobrze czy jakis blad robie

  • 0

    267. ~przemox  2007-04-12 09:59:25  host: bmx118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: ten telefon nie ma IrDY ?

  • 0

    268. ~Silver86  2007-04-13 14:12:23  host: fir138.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam go dzisiaj :) i jest super

  • 0

    269. ~kornik_  2007-04-13 14:25:52  host: ebq89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko.Mam pytanie bateria trzyma jeden dzien jak oddam go do serwisu to zrobia coś z tym??

  • 0

    270. ~masciany  2007-04-13 16:35:41  host: awq91.internetdsl.tpnet.pl

    hymm... wygląda super, będę go miał za jakieś 2o godzin:p srebrny fajny, ale czarny jest dopiero wypasiasty:) polecam.. jedyny minus to słaba bateria...

  • 0

    271. ~Vart Quel  2007-04-13 17:20:56  host: atf49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    >>>>Ten telefonik jest poprostu zajebisty,mam go od 3 tygodni:D.No powiecie jest ładny ma aparat,kamere,bluetooth,mp3,morzna rozszezyc pamienc i tak dalej.Nie zepsul mi sie narazie nie zawiesza sie wogule,tylko ze oszukali nie ma wewnetrznej pamienci 13 mb tylko 9 mb.Polecam ten telefonik naprawde wszystkim ,którzy zastanawiaiom sie nad kupnem tefo fona.Pozdro:D:);p;]:]

  • 0

    272. ~e250  2007-04-13 20:32:58  host: c124-113.icpnet.pl

    moim zdaniem ten telefon to tragedia, miałam go 10 dni i pozbyłam sie. Zdjęcia - tragedia, wyświetlacz - tak samo, dźwięk jeszcze gorszy. Jednym słowem - NIE POLECAM!!!

  • 0

    273. ~kolerek  2007-04-14 07:20:49  host: abw6.internetdsl.tpnet.pl

    Jakiej rozdzielczości jest aparat w tym telefonie ?

  • 0

    274. ~Malawasia  2007-04-14 07:51:40  host: 213.76.153.157

    Joł super telefonik nie za duży nie za mały poprostu ok:P.Ma dużo funkcji i dobrze sie sprawuje.Gorąco polecam nara !!!!!!!!:D:D:D

  • 0

    275. ~michu  2007-04-14 08:03:59  host: acqe231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pewnie e250 nie umiała się nim posługiwać.

  • 0

    276. ~  2007-04-14 11:00:22  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    do powyszszego.to ty kur.. nie polecaj jak ci nie pasi cioto

  • 0

    277. ~Jacek  2007-04-14 17:52:30  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    mozna do tego telefonu miec smycz??pozdro

  • 0

    278. ~  2007-04-14 20:31:47  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    do e250. jestes ciota jak wybrzydzasz ten telefon i wogule to co ty do tego telefonu kurde masz!!!!!!!

  • 0

    279. ~  2007-04-14 20:54:30  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    ile ten fon kosztuje?

  • 0

    280. ~jacek.  2007-04-15 11:02:35  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    mam 2 pytania. 1.mozna mie do tego telefona smycz?? 2.Ile on kosztuje nowy?? odpiszcie POZDRO

  • 0

    281. ~Jacek  2007-04-15 11:14:48  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    mam jeszcze 1 pytanie. jak sie słucha mp3 to telefon musi byc rozsuniety czy otwarty??? odpiszcie. POZDRO

  • 0

    282. ~MARCIN  2007-04-15 11:18:48  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    a jak ktos dzwoni domnie na ten telefon to trzeba otworzyc tego fona czy mozna odebrac bez rozsuniecia??? odp. POZDRAWIAM

  • 0

    283. ~suprotec  2007-04-15 12:34:44  host: nat1.inspire.com.pl

    jak sie pisze we tym telefonie smsy?

  • 0

    284. ~Swir3k  2007-04-15 13:43:46  host: 088156096069.stk.vectranet.pl

    mam ten telefon od 3 dni i nie nazekam , a jak chcecie sobie zdjecia porobic to kupcie sobie cyfrowke , zdjecia robi w 640x480 jak cos a jak sie slucha mp3 to telefon moze byc zamkniety ;] tak samo z radiem i jak ktos do ciebie dzwoni to wsytarczy nacisnac sluchawke ..nie trzeba go rozsuwac .. to tyle , pozdro ;]

  • 0

    285. ~Jacek  2007-04-15 21:28:03  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    do Swir3k. dzieki wielkie. pozdro

  • 0

    286. ~Łukasz  2007-04-15 21:32:52  host: gbh94.internetdsl.tpnet.pl

    Ile ten fon nowy kosztuje????????POZDRO

  • 0

    287. ~JamesJoe  2007-04-16 15:10:16  host: chello089076064248.chello.pl

    Mam ten phone od dzis... Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal. Jest czarny i fajny wizualnie. Rozsuwana klapka tez fajny bajer. Full lans. Uzywam jeszcze drugiego tel - motorole L6, takze gdzies za tydzien bede wiedzial, co jest lepsze :) Pozdrawiam Aha! Jak chcesz wiedziec ile kosztuje nowy, to sobie obczaj na allegro a nie tutaj glowe zawracasz... Moze Ci jeszcze poszukac? Peace!

  • 0

    288. ~agula  2007-04-16 17:17:44  host: abkc54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prosbe! Chce sobie kupic ten telefon ale żeby moc porownać z innymi chce wiedziec czy ten Samsung ma stoper i notatnik, wyżej jest tylko brak danych..prosze o pomoc :)

  • 0

    289. ~Omicron  2007-04-16 22:39:15  host: aalr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do słuchania może być i otwarty i zamknięty :) Hmm miałem k750i i tego samsunga (też wole czarny) :))) i wybieram go bo jest naprawde super nigdy mnie nie zawiódł a wyłaczanie zbednych rzeczy na ostatnim pasku nie raz mi już dupe ratowało. Telefon naprawde godny polecenia !!!

  • 0

    290. ~Omicron  2007-04-16 22:46:41  host: aalr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stoper jest kilkustopniowy nawet :) Minutnik jest Notatnik też jest (tak jak zawsze coś ala pisanie esemesa(bez nadania hasła:( ) Co do pisania esemesów pisze sie fajnie (naprawde) jedyne co mnie męczyło na początku to symbole a teraz już się przyzwyczaiłem i jest super

  • 0

    291. ~Omicron  2007-04-16 22:58:52  host: aalr246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stoper jest kilkustopniowy nawet :) Minutnik jest Notatnik też jest (tak jak zawsze coś ala pisanie esemesa(bez nadania hasła:( ) Co do pisania esemesów pisze sie fajnie (naprawde) jedyne co mnie męczyło na początku to symbole a teraz już się przyzwyczaiłem i jest super

  • 0

    292. ~teju  2007-04-16 23:30:32  host: elc20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy mp3 z kompa mozna przesylac bezposrednioi na karte pamieci czy najperw do pamieci tel i dopiro kopiowac na karte pozdrawiam

  • 0

    293. ~Lesiooooo;]  2007-04-17 15:55:36  host: oscent5.rene.com.pl

    zalezy na karte mozesz jak masz czytnik a na pamiec telefonu to jak przez bluetooth ale przesylanie jest bardzo szybkie z pamieci tel na karte lub odwrotnie. mi 400 mega to w jakies 1,5-2 minuty. Telefon mam od miesiaca i jak narazie wytrzymaly sporo bajerow ktorych nie ma w innych telefonach. ale jest jedno moj brat ma nokie 6280 tak samo otwierana jak ten telefon i mu bardzo klapka lata, powoli zaczynam zauwazac to u siebie. Ale w duzym stopniu decyduje to jak dana OSOBA DBA O TELEFON. POZDRO

  • 0

    294. ~mario  2007-04-17 16:46:21  host: 87-205-77-1.adsl.inetia.pl

    Słuchajcie nie wiem jak ściągać dzwonki itp. na ten tel. Niestety mam wszystko po angielsku , bo telefon jest sprowadzony wlasnie z angli. poprostu nie wiem jak sie z netem polaczyc.jezeli ktos by mi podał dokładna instrukcje to z góry wielkie dzieki

  • 0

    295. ~rama  2007-04-18 09:03:15  host: eau159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak długo wytrzymuje baterja

  • 0

    296. ~koksik  2007-04-18 11:25:59  host: proxy3.strefa.org.pl

    Telefonik mam tydzien czasu ijest bardzo dobry. Za dnych problemów nima. mam karte 512. mam pytanko czy 1 giga ruszy?

  • 0

    297. ~Patrysia  2007-04-18 12:10:57  host: h-87-199-23-163.dolsat.pl

    Ten telefon bardzo mi się podoba kupiłamm go da dni temu i nie mam z nim zadnych problemów.Pozatym wiele osób z mojej klasy tez ma taki telefon ja mam czarny kolor chociaz osobiscie wolałabym ten drugi ale nie było to wziełam ten ogólnie jest super

  • 0

    298. ~Krece  2007-04-18 15:56:13  host: andrzej250.net.autocom.pl

    zalezy... mi od 1 do 7 dni, zalezy czy dużo go używam czy nie... kolejnym problemem są fotki, robiąc na 2 różnych jakościach wyskoczy wam błąd podczas kopiowania, skopiuje 1 jakoś tylko (sprawdzone na 5 modelach) zapewne to wina softu. Instalacja gier java jest poprostu masakryczna, jeżeli chcecie kupic bluetootha do tego celu to nie warto bo i tak wam sie to nie uda. Wap - niewiem dlaczego u mnie nie działa, byłem w salonie, konfiguracja ok ale dalej niedziała. Fotki jak na aparat VGA sa całkiem całkiem, chociaz wychodzą dobrze tylko przy dobrym nasłonecznieniu.

  • 0

    299. ~jaraspol  2007-04-19 12:20:41  host: xdsl-14719.lubin.dialog.net.pl

    1 giga fajnie chodzi, pozdro

  • 0

    300. ~czajnik  2007-04-19 13:34:03  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy w tym tel jest w zestawie jakaś karta pamięci

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet