Samsung SGH-E210 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E210 Opinie o Samsung SGH-E210

Samsung SGH-E210

w sumie: 48
  • 0

    1.  2007-06-01 14:20:19

    szkoda ze nie ma wyswietlacza o lepszych parametrach

  • 0

    2.  2007-06-01 14:44:46

    Całkiem fajny. Już taki na... poziomie jest i cena pewnie niewielka :-)

  • 0

    3. ~hrt  2007-06-01 14:47:40  host: proxy2.anon-online.org

    Ciekawe w jakiej cenie będzie?

  • 0

    4.  2007-06-01 15:12:16

    Mi się nawet podoba :) Przynajmniej w wersji czarnej :P

  • 0

    5.  2007-06-01 16:52:04

    Moim zdaniem telefon jest bardzo ładny z zewnątrz jak i od środka co do funkcji nie mam zastrzeżeń. Jedyne co mi sie w nim nie podoba to jak na 1,3 MPX aparat wyświetlacz 65 tys kol. to troche za mało, poza tym 262 tys kol. to juz prawie standard w nowszych modelach z dobrym aparatem. :)

  • 0

    6. ~adamski  2007-06-01 17:03:43  host: abtz234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos ile ten telefon kosztuje(bedzie kosztowac)?

  • 0

    7.  2007-06-01 18:58:02

    wyglada troche jak x160. chociaz x160 byl wg mnie ladniejszy.

  • 0

    8. ~CraSher  2007-06-01 21:09:56  host: abuo76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem dlaczego samsung który potrafi przecierz wymyslać coś sam(np:ultracienkie telefony itp.) zrzyna z motoroli k1 tak ewidentnie nie tylko kształtem, ale też kolorem. Ale to co samsung robi w europie to nic...parę razy znalazłem w sieci podróby telefonów znanych marek produkowane na rynek chiński(nie podobne, ale IDENTYCZNE kształty). I wygląd ich menu ewidentnie wskazywał na samsunga jako "dawcę organów". Czyżby "nieoficjalna" dodatkowa produkcja?

  • 0

    9. ~  2007-06-01 23:43:32  host: 80.51.16.2

    'według mnie to jest łudząca podobny do Motoroli KRZR K1

  • 0

    10. ~maly  2007-06-02 16:25:21  host: o5.pl

    Co to za odtwarzacz mp3 z 35mb pamięci?? brak kart pamięci boli...

  • 0

    11. ~wie  2007-06-02 20:09:49  host: proxy1.anon-online.org

    samsung wie co robi postawil na lekkie telefony i beda mu sie sprzedawac jak cieple bulki.Zobaczcie na wage i wymiary!

  • 0

    12. ~ululu  2007-06-04 21:31:46  host: klient-75-212-37.petrus.com.pl

    trochę jakiś taki za kanciaty... ;p

  • 0

    13. ~  2007-06-05 18:24:50  host: acli232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    około 150 euro w wolnej sprzedaży ma kosztować

  • 0

    14. ~daniel  2007-06-07 19:15:22  host: host133.stimo.net

    jak ktos bedzie wiedzial ile kosztuje to niehc tu napisze☺

  • 0

    15.  2007-06-09 09:11:34

    Ehehe śmieszą mnie wypowiedzi... to telefon prawda?a nie mirkofalówka, toster i lodowka w jednym... Co niektórzy to by najlepiej to wszystko chcieli mieć razem i jeszcze za 200 zeta... Telefon to telefon, jego zadaniem jest dzwonić a reszta to dodatki... skoro producent włożył mu tylko 35 mb pamięci to pewnie nie produkował go dla 15 letnich jaraczy komórkami tylko dla ludzi którzy używają telefonów do komunikacji...Jak dla mnie telefon jak każdy samsung czyli z klasą

  • 0

    16. ~  2007-06-09 12:34:49  host: bsu138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ladny, samsungowi dobrze wychodza slidery a takie cos to nie za bardzo, no jeszc ze ladny byl x820 , z370, obecnie mam d900 fajny ale bateria;/

  • 0

    17. ~  2007-06-09 12:37:41  host: bsu138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do CraSher - - - W japonii maja samsunga pod nazwa ANYCALL i jest jeden model telefonu ktory ma 10mpx i cyfrowy zoom. to jest cos, niech takie do europy sprowadza, przeliczalem na polskie zlotwoki to wcale nie taki drogie bo okolo 1500zl, mowie nie drogie patrzac na taki aprat i porwnujac z nokia n95

  • 0

    18.  2007-06-13 19:17:05

    Całkiem miły, prosty telefon.

  • 0

    19. ~CraSher  2007-06-17 16:55:23  host: aabf65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 17. Owszem, widziałem swego czasu zdjęcia tego telefonu z zoomem. Ja bynajmniej nie twierdzę że samsung produkuje niskiej jakości telefony - ja poprostu uważam, że łamie uczciwe reguły gry rynkowej, przy czym w azji w dużo większym stopniu. W europie to nie przejdzie, więc tu nie drukują na nim znaczka motoroli. Swoja droga skoro tamten tel z 10mpx kosztuje w japonii 1500zł, to zobacz jak tu ludzi naciągają z takim np: D900, biorąc juz nawet poprawkę na cła..

  • 0

    20. ~Koli  2007-07-11 17:45:29  host: brz63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezły design minimalizm w czystej formie :) no czeeeekamy na z230 się nie doczekałem :(

  • 0

    21. ~samsung  2007-11-04 14:17:29  host: proxy.blast.pl

    ej dla waszej wiadomosci w media markt reklamuja go za 500zl nowka...

  • 0

    22. ~Nova  2007-11-06 15:37:32  host: dustpuppy.miechow.com

    Telefonik jest elegancki,stylowy.mam go 1 dzień i niezamieniła bym go na inny.łądnie się prezentuje.Po co mi telefon który co prawda ma duzo funkcji,lepsze parametry a wygląda jak ...busola.Telefon ma byc delikatny,szczedólnie dla dziewczyn :) Polecam :)

  • 0

    23. ~Qra  2007-11-10 19:46:21  host: chello089079041202.chello.pl

    Mam telefon kilka dni (500zl w Media Markcie) obsługuje karty pamięci (mam1Gb) radio dość ładnie gra, brak ustawień barwy dźwięku na minus a poza tym to to samo co E250 tyle że klapka. Ale nie ma porównania do innych modeli super design dobre materiały, przede wszystkim dobry telefon. Aparatu nie używam, za to jakość dźwięku podczas rozmowy jak w samsungach najlepsza. Stosunek ceny do możliwości telefonu bardzo dobry. Już długo szukałem fona który byłby poprostu elegancki a nie ze zmywarką i skrobaczką do szyb, mikserem, i telewizorem. Spokojnie mogę polecić.

  • 0

    24. ~Justysia  2007-11-19 19:20:36  host: aeer150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dziś i jak na razie jest wszystko ok.. :]Dźwięki ładne, aparat również w porządku... Jedyny minus to dodatkowy wyświetlacz i gdy mamy zamknięty telefon to nie można odłaczyć połaczenia. Jak za tą cenę to polecam!

  • 0

    25. ~Grey  2007-12-01 13:57:54  host: enlubpade18.enterpol.pl

    Zastanawiam się nad kupnem. Może ktoś napisać jak spisuje się bateria?

  • 0

    26. ~process  2007-12-28 12:53:49  host: byq226.internetdsl.tpnet.pl

    bateria spisuje sie dobrze, po naładowaniu trzyma napięcie co w efekcie daje iż telefon działa. bardzo polacema

  • 0

    27. ~  2007-12-29 14:12:06  host: chello089078088028.chello.pl

    ja właśnie sobie kupiłam ten telefon ;) kosztował 600 zł (z 1Gb kartą) i jestem bardzo zadowolona ;);) jak na razie bateria jest okey ale to trzeba pół roku pogadać żeby się przekonać na prawdę ;) polecam jak najbardziej ;)

  • 0

    28. ~genek  2007-12-30 04:20:25  host: chello084010083121.chello.pl

    KOSZMARNY WYŚWIETLACZ TAKI SAM JAK W E250!!! Sprzedałem E250 bo wyświetlacz miał do bani. Kupiłem tego czyli E210 i przyszedłem do domu. Jak go włączyłem to pomyślałem że padnę i nie wstanę... Znowu to samo, znowu miałem to co sprzedałem. Od razu poleciałem szybko tego samego dnia do sklepu go oddać :) Wymieniłem na X680 i jestem zadowolony :) Muzyki słucham na creativie a zdjęć telefonem nie robię bo po co. Chciałem po prostu mieć zwykły telefon z ładnym wyświetlaczem, blutufem i dzwonkami MP3. No i mam bo X680 spełnia moje wymagania.

  • 0

    29. ~Olcia  2008-01-05 17:17:07  host: aaq216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam taki telefon i kosztował 600 zl ale narezia sprawia się bardzo dobrze.

  • 0

    30. ~js  2008-01-25 21:34:03  host: avs254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dodatkowy wyświetlacz jest właśnie wielkim plusem!!!! a szukając w ustawieniach da się unieaktywnić klapkę i odrzucać połączenia. Telefon w porządku w mojej skali do 10 daje mu 7.

  • 0

    31. ~ilm  2008-02-26 16:45:31  host: inet20908ng-1.eranet.pl

    jak wyłączyć T9?

  • 0

    32. ~  2008-04-17 18:53:06  host: acbc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co ze słuchawkami?

  • 0

    33. ~Erni  2008-05-23 23:26:54  host: vlan.efekt.net.pl

    Mam takie pytanie do uzytkownikow, czy da sie zminimalizowac odtwarzacz mp3?

  • 0

    34. ~hmmm  2008-06-13 17:40:18  host: asi108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sobie. nie polecam

  • 0

    35. ~Tomasz  2008-06-14 13:15:31  host: acdd215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon. jest spoko tylko, że po niecałym miesiącu zepsuły mi się słuchawki... to nie jest wada produktu a raczej moja wina. no i mam pytanie: czy można gdzieś kupić nowe słuchawki do tego telefonu?

  • 0

    36. ~Ml  2008-07-17 13:04:40  host: cvu58.internetdsl.tpnet.pl

    kosztuje 500zł a na przecenach 349złrtv euro agd

  • 0

    37. ~  2008-08-17 21:57:46  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Ja go kupiłem dla żony za 280 zł. Jest B.zadowolona (to już drugi samsung)

  • 0

    38. ~  2008-08-27 08:37:12  host: 240.112-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    mam czerwony - seria limitowana :) jest ok

  • 0

    39. ~kiki  2008-08-30 00:14:08  host: adiw160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie jestem zbyt zadowolona z baterii trzyma bardzo krutko

  • 0

    40. ~Dzasta  2008-09-16 20:04:24  host: adse65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej moze ktoś wie jak odblokowac telefon zeby MMSY przychodziły ???? w tym telefonie samsung

  • 0

    41. ~Achilles  2008-11-28 13:59:24  host: 25.poczesna.netcominternet.pl

    ja w zeszlym roku w media markt w czestochowie za czarny dalem 499 zł :-) troche mnie wkurza trudno wlozyc karte pamieci wole U 600 POZDR

  • 0

    42. ~pam320  2009-01-24 14:04:47  host: apg150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytaie. czy ten telefon mataki ''haczyk'' na przywiezke do telefonu?

  • 0

    43. ~kuki  2009-02-14 15:06:29  host: bhl78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na zewnętrznym wyświetlaczu wyświetla się numer osoby gdy ktoś do nas dzwoni?

  • 0

    44. ~  2009-02-18 09:27:16  host: ibp66.internetdsl.tpnet.pl

    Ma - przy zawiasie klapki

  • 0

    45. ~jagoda  2009-03-12 17:12:09  host: dmk248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pasuje do niego normalne USB? wyśiwtlacz jak na 65. tys. kolorów jest dobry? moze grac muzyka jak jest zamknieta klapka?

  • 0

    46. ~Grey  2009-03-22 10:18:51  host: ip-91-193-199-6.enterpol.pl

    Gdy ktoś dzwoni pojawia się numer i nazwa rozmówcy - jeśli mamy go w książce.

  • 0

    47. ~d  2009-05-08 16:09:50  host: system858917593.mtvk.pl

    Przepiękny! Chcę go mieć :)

  • 0

    48. ~NeRo  2011-01-09 23:43:46  host: 81-219-70-202.adsl.inetia.pl

    Chciałbym zapytać się: ile może kosztować używany taki SGH-E210, ponieważ tak myślę, że bym go sprzedał.Proszę o podpowiedzi i pozdrawiam:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet