Samsung SGH-E200 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-E200 Opinie o Samsung SGH-E200

Samsung SGH-E200

w sumie: 43
  • 0

    1. ~  2007-08-09 14:57:51  host: d51a581b6.access.telenet.be

    Jestem zainteresowany kupnem tego fona tylko nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat tego telefonu i nie wiem czy jest dobry ile trzyma bateria i w ogolę czy opłaca sie go kupować

  • 0

    2. ~idea  2007-08-10 20:35:24  host: acfm140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dwa dni temu zamienilem u600 na e200 i dobrze zrobilem(tylko foto u6oo ma dobre reszta dramat(sensor polaczen to kpina,akumulator dramat,klawiatura od d9oo 3stopnie nizej,poprawny korektor fotek i tyle)gdyby to bylo za 499zl to ok ale za 1100!!!! plusy e200-rewelacyjna klawiatura,akumulator-z jednej kreski radio przez glosnik 4stopien mocy-56minut,a u6oo-16minut!!!).waga-66gramow,brak skrzekow w czasie rozmow,nie swieci kran w czasie ladowania,nie grzeja sie bateria-temp baterii nie przekracza 30stopniC(jest kod sprawdzajacy stan baterii),czule radio-u600 nadmiernie glosne na 1stopniu mocy, wady-mala czcionka w sms,przecietna przegladarka web-lepsza w u600,brak autofokusa. jezeli akumulator wytrzyma 5dni to bedzie to pirwszy samsung ktorego pochwale za gospodarke prądem

  • 0

    3. ~Falcon  2007-08-14 11:54:33  host: ahx207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Idea a czy mógłbyś mi odpowiedzieć na kilka pytań? - czy e200 ma raporty doręczeń wiadomości? - czy możesz ustawić dzwonek mp3 do połączeń i wiadomości(widziałem, że do wiadomości są tylko chyba 4 standardowe)? - czy można słuchać muzyki i jednocześnie pisać np smsa?

  • 0

    4. ~  2007-08-14 18:38:30  host: rejon203.ztpnet.pl

    Zakupiłam e 200 ok. 2 tyg.temu. Jestem bardzo zadowolona. Telefon jest mały i lekki, nie odstaje w kieszeni:-)Mp 3 odtwarza cudownie. Obudowa jest bardzo dobrze wykonana: nic nie trzeszczy, po prostu idealnie zrobiona. Jest też dość wytrzymała (telefon upadł mi niechcący z biurka na panele, wyszedł z tego bez szwanku i jakiejkolwiek ryski mimo, że wydaje sie być bardzo delikatny). Wyświetlacz ma ładne kolory. Tel. prosty w obsłudze, a "przesiadłam się" z Nokii. Bateria, po sformowaniu przy intensywnym użytkowaniu trzyma 3 dni. Pod szybkę wyświetlacza nie dostają się żadne paprochy. Wady: jeżeli ktoś lubi nosić telefon na smyczy, to tutaj nie ma takiej mozliwości, z powodu braku zaczepu. Po wygaszeniu ekran jest ciemny, nie jest widoczna godzina, jak mają to niektóre modele. Generalnie uważam, że jest to jeden z lepszych telefonów, które miałam do tej pory. Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych użytkownieków Samsunga e 200:-).

  • 0

    5. ~idea  2007-08-15 18:01:30  host: acfs147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wytrzymal 6 dni!!!!(ten drobiazg ma nawet korektor,bez wiekich rewelacji ale ma).jezeli ktos nie zwraca zasadniczej uwagi na opcje foto to fon finezja

  • 0

    6. ~idea  2007-08-23 17:52:17  host: acfp202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e200 po drugim formatowaniu trzyma 6dzień(rekord moich samsungow) ra[porty doreczen-tak(trzeba wybrac) dzwonek mp3-polaczenia tak.rozmowca tak,alarmy tak--wiadomosci-nie radio znakomite(czulosc)i mozna wyjsc do menu glownego bez zrywania polaczenia radiowego mp3-niestety nie mozna wyjsc do menu,ale ma korektor(nawet basy na poziomie k750))no i waży to60gr!!! i dosyc dobre foto(poprawna ostrosc bliskich planow-lepsza od n6280 6288 6120 itp.Dzwiek ma lepszy od d900 no i klawiatura to poza konkursem.jak na cene 500zl z przecinkiem(549 w sieci neonet)to b.dobry fon porada -przed zakupem pobiegaj po menu ok 15minut(obsluguje karty microSD)

  • 0

    7. ~p  2007-08-25 10:08:52  host: 12.71.98.217.tvknet.pl

    bardzo dobry telefon a nie wiecie gdzie wlaczyc dzwiek przy jak przychodzi sms

  • 0

    8. ~pitus  2007-08-25 15:28:31  host: 12.71.98.217.tvknet.pl

    bardzo fajny telefon

  • 0

    9. ~idea  2007-08-25 20:05:57  host: acfe208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpowiedzialem juz obszernie na pytania Falcon-ale jakis gnom tego nie pokazuje wiec w skrocie--raport doreczen tak,mp3 do polaczen tak,do sms nie,do alarmow tak muzyka i sms nie ,radio i sms tak.mp3 ma korektor lepsz od d900i

  • 0

    10.  2007-08-27 19:44:23

    ludziska..jak się ktoś takiego dorobi to napiszcie coś o nim:) bede wdzieczny:)

  • 0

    11. ~idea  2007-08-27 20:54:28  host: acgg224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorki Falcon--odpowiedzialem juz dwukrotnie--moderator albo śpi albo szkodzi swojej firmie(sic)

  • 0

    12. ~Falcon  2007-09-09 15:26:46  host: ail26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzięki za tak wnikliwe odpowiedzi Idea!! Wiem, ze moderator śpi...bo moje pytanie ukazało się chyba z 5 dni po Twojej pierwszej wypowiedzi:( A w między czasie kupiłem SE Z550I w Vobisie za 499:p Troche więcej funkcji od e200, ale i tak ten Samsung(w tej cenie) to świetny telefon!! pozdrawiam!

  • 0

    13. ~radziu  2007-10-04 00:36:37  host: host-ip1-108.crowley.pl

    czy ten model potrafi otwierać pliki doc,xls,pdf ?? Droższe modele samsunga to potrafią. Jeśli ten też chętnie go zakupie

  • 0

    14. ~kuba  2007-10-20 00:54:17  host: nat02-zach.metronet.pl

    czy do notatek w kalendarzu mozna przyporządkować własny sygnał? czy jest ktoś niezadowolony z tego telefonu ? czy mógłby ktoś napisać jakie ma wady ? dzięki

  • 0

    15. ~Basia  2007-11-03 16:49:44  host: aacz179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ratunkuuu... jak wyłączyć ten wkurzający dzwięk...? nawet jak telefon jest na wyciszeniu to gdy ktoś do mnie dzwoni, podczas rozłączenia słychać wkurzający dzwięk.. przecież ma być wyciszony a nie...

  • 0

    16. ~kuba  2007-11-14 22:31:56  host: nat03-zach.metronet.pl

    Basiu a o jaki dźwięk ci chodzi ? Ja nie mam żadnych wkurzających dźwięków. Kupiłem ten telefon trzy tygodnie temu - zrobiłem bardzo dobry zakup. To czego mi tutaj brakuje to brak możliwości przypisania dzwonka do kalendarza ( jest jakiś z urzędu i w dodatku nie powtarzający się ) i brak możliwości przypisania własnego dzwonka do sms. Więcej wad nie znalazłem ..no może jeszcze słuchawki mogłyby byc wygodniejsze i lepiej trzymające sie :) Telefon w skali od 1/5 oceniam na 4+

  • 0

    17. ~  2007-12-09 14:09:51  host: apn-77-112-45-194.gprs.plus.pl

    Śliczny jest !!!!Poczekam aż stanieje :) :D

  • 0

    18. ~krzysiek1990rtk  2007-12-16 19:26:09  host: terminal-1-199.retsat1.com.pl

    Mam ten telefon już 2 miesiące. Jest to najlepszy telefon jaki miałem( poprzednie to motorola t190 i SE K300i). Dźwięk mp3 jest boski. Zdjęcia jak na aparat 1.3 Mpix robi bardzo dobre. Po odpowiedniej konfiguracji komputer widzi e200 jako pendrave. Bateria przy słuchaniu muzyki 1h na dzień trzyma około 4 dni. To i tak niezły wynik jak na baterie 800 Amh. Jeśli chodzi o wady to tylko 4 melodie przychodzącego sms-u oraz upierdliwe wgrywanie aplikacji java.Ogólnie telefon oceniam na 5/6

  • 0

    19. ~jaceko  2008-01-11 23:14:35  host: host-81-190-126-40.szczecin.mm.pl

    Dziesięć dni temu zmieniłem SE T630 na tego Samsunga. Podobała mi się jego funkcjonalność, małe rozmiary i jakość wykonania - nic nie trzeszczy, jest świetnie spasowane, a plastik jest dobrej jakości. Pierwsze doświadczenie to fantastyczny wyświetlacz - 176 x 220 z jaskrawymi, żywymi kolorami. Telefon jest podobno low-endowy (można go kupić za nieco ponad 400 zł), ale to wyjątkowo wypasiony low-end - specyfikację można przeczytać powyżej. Moje następne doświadczenia to dziwne zachowanie baterii - po pierwszym ładowaniu wytrzymała 2 doby, po drugim jedną. W tym momencie zacząłem mocno tęsknić za moim T630. Jednak po trzecim ładowaniu telefon przeżył ponad 5,5 doby! Czwarte będzie dzisiaj w nocy. Z rzeczy, których mi brakuje po SE, to profile i inteligentne traktowanie potwierdzeń dostarczenia SMS. Tutaj są one traktowane jak zwykłe SMS-y. Brakuje też możliwości wrzucania plików JAR Javy z komputera - trzeba je pobrać z sieci lub stosować magiczną procedurę, którą można znaleźć w Internecie. Oprogramowanie dostępne dla SE jest w ogóle bardziej funkcjonalne (MyPhoneExplorer i FMA), ale Samsung PC Studio też nie jest złe. Przeglądarka internetowa podobno nie jest nadzwyczajna i obsługuje tylko WAP (nie próbowałem stron HTML), ale świetnie działa Opera Mini. Gmail nie uruchamia się z powodu braku jakiegoś certyfikatu. Podobają mi się konfigurowalne skróty do ekranu wpisywania numeru - można sobie wpisać np. cztery cyfry daty i wskoczyć do kalendarza. Można tak też wskoczyć do kalkulatora, przelicznika walut albo do tworzenia SMS-a do wysłania na wpisany numer. Podsumowując, jeśli ktoś nie dzwoni cały czas, a głównie nosi telefon, to sądzę, że ten Samsung to bardzo dobra relacja możliwości i jakości do ceny. W pudełku jest także kabel USB (przez który telefon się ładuje) i słuchawki (nie trzymają się za dobrze w uszach).

  • 0

    20. ~darius  2008-01-13 22:10:56  host: cik126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jaki kolor macie???

  • 0

    21.  2008-01-14 16:42:06

    A jaki kolor polecacie? Proszę o szybką dopowiedź

  • 0

    22. ~jaceko  2008-01-15 11:19:51  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam "tytanowoszary", czyli praktycznie czarny. Taki mi się najbardziej podoba - dobrze gra z czarnym tłem na wyświetlaczu. Są też srebrne i z kolorowymi obramowaniami (niebieskie, czerwone) - jak kto lubi.

  • 0

    23.  2008-01-16 16:22:19

    a czy macie ruską klawiaturę? na obrazkach jest... proszę o odp.

  • 0

    24. ~krzy  2008-01-17 19:19:34  host: terminal-1-199.retsat1.com.pl

    Ja mam niebiesko-czarny ;D

  • 0

    25.  2008-01-20 22:58:14

    POMOCY!!!!!!!!! Jak wył. ten cholerny dźwięk!!! Mam wył. dzwonek, klawisze też na 0, i podczas wybierania i kończenia rozmów mam dźwięk!!! Nawet gdy ktoś do mnie dzwoni, i skończy połączenie, też mam ten dupny dźwięk. Jak ktoś wie jak go wył. to proszę o odpisanie!!!! ratunku!

  • 0

    26. ~jace  2008-01-21 09:20:16  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Trochę kolejnych spostrzeżeń na temat tego telefonu. Bateria. Od trzeciego ładowania wygląda, że się ustabilizowała. Wytrzymała dwa razy po 5,5 doby przy niewielkiej ilości rozmów, pewnym czasie zabaw telefonem, używania odtwarzacza i transmisji danych. Wg recenzji na Softpedii (polecam) przy ok. godzinie rozmów dziennie i 10-15 minutach transmisji można się spodziewać ok. 3 dni. Generalnie, jak na rozmiary telefonu i porównując z SE T630, bardzo dobrze. [dalej]

  • 0

    27. ~jaceko  2008-01-21 09:20:52  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Partyzanckie rozwiązania. Dwie przydatne funkcje z SE są dostępne za pomocą hackerskich wytrychów. 1) Nagrywanie rozmów - zdziwiłem się, że w menu podczas połączenia nie ma takiej opcji. Można jednak nagrać do godziny rozmowy (a nawet, analogicznie, do godziny audycji radiowej). W tym celu należy wpisać kod #*22671# (rozpoczęcie nagrywania), a potem #*22672# (zakończenie). Zakończenie rozmowy nie kończy nagrania. Nagranie wędruje do pliku .AMR, zawsze w pamięci telefonu, nawet jeśli dyktafon jest ustawiony na zapis na karcie. Przy próbach uwaga: wpisywane kody są wysyłane; w moim przypadku do ABO Tak Tak - kupiłem niechcący jeden pakiet minut ;-) 2) Wgrywanie aplikacji Java przez USB albo Bluetooth - jest możliwe za pomocą procedury, którą można znaleźć w Internecie i ukrytych funkcji telefonu. Dla mnie jedno i drugie wskazuje na niekompletne dopracowanie oprogramowania, bo funkcje te powinny być dostępne standardowo i legalnie. [dalej]

  • 0

    28. ~jaceko  2008-01-21 09:21:17  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Niedoróby w oprogramowaniu. 1) Nie można wybrać, którą listę kontaktów telefon ma pokazywać standardowo - z SIM, czy z telefonu. Są pokazywane zawsze obydwie, przemieszane. Żeby mieć sensowny spis kontaktów, musiałem usunąć wszystkie kontakty z SIM. Oczywiście można je potem skopiować z telefonu. 2) Telefon ma bardzo użyteczną opcję poufności - można określić, że do pewnych danych (spis telefonów, połączeń, różne rodzaje nagrań) można się dostać po podaniu numerycznego kodu. Niestety, nie da się w ten sposób ochronić pierwszej rzeczy, o której pomyślałem, że warto by było - notatek. [dalej]

  • 0

    29. ~jaceko  2008-01-21 09:21:45  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Zestaw słychawkowy. Jak wspomniałem wcześniej, słuchawki nie trzymają się za dobrze w uszach. (Mój kolega z SGH-E250 twierdzi podobnie.) Na kablu, przy mikrofonie, jest przycisk - wciskając go na ok. sekundę można odebrać/rozłączyć rozmowę. [dalej]

  • 0

    30. ~jaceko  2008-01-21 09:22:09  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Odtwarzacz MP3. Początkowo wprawiło mnie we frustrację to, że wkopiowane na kartę utwory pokazywały mi się w porządku odwrotnym, niż wynikałoby z sortowania wg nazw. Czyniło to wyjątkowo uciążliwym stworzenie listy odtwarzania w oryginalnym porządku, bo konieczne było dodawanie utworów pojedynczo, przebijając się za każdym razem przez strukturę katalogów. Jednak okazało się, że porządek sortowania można wybrać w widoku zawartości katalogu (niestety, nie da się tego zrobić wybierając pliki do odtworzenia, trzeba to zrobić z menu Moje Pliki). Niestety, odtwarzacz nie obsługuje standardowych formatów list odtwarzania, można zdefiniować tylko cztery listy do 30 utworów. To na pewno czyni ten odtwarzacz mniej użytecznym. Jednak mając nagrania zorganizowane w katalogi i wiedząc już, jak posortować je wg nazw (zakładam, że nazwa zaczyna się od numeru), łatwo przepisać zawartość katalogu do listy odtwarzania. Odwarzacz ma prosty korektor, w którym można wybrać jeden z profili (rock, jazz, klasyka itp.). Dla mnie, do słychania muzyki rockowej i pokrewnej, najbardziej przypadł do gustu profil oznaczony BASS, czyli ze wzmocnionymi tonami niskimi. Jeszcze jeden istotny szczegół dotyczący odtwarzacza - nie może on działać w tle, w przeciwieństwie do radia. [dalej]

  • 0

    31. ~jacek  2008-01-21 09:22:39  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Współpraca z kartą pamięci. Niestety, żadne z plików potrzebnych do funkcjonowania telefonu, jak sygnały dźwiękowe, tapety albo zdjęcia kontaktów, nie mogą być czytane z karty pamięci. Muszą się one znajdować w pamięci telefonu, co może być trochę kłopotliwe w przypadku np. plików MP3 przy 10 MB pamięci dostępnej dla plików użytkownika (aplikacje Javy mają osobną pulę pamięci - 4 MB). Dyktafon, aparat i kamkorder można ustawić tak, żeby domyślnie zapisywały dane na karcie pamięci. Przeglądanie zawartości karty nie jest zupełnie intuicyjne. Przeglądając katalogi karty za pomocą niewłaściwej funkcji można na przykład dojść do wniosku, że są one puste. Telefon można ustawić tak, że podłączony kablem USB do komputera jest widoczny jako pamięć masowa (domyślnie jest widziany jako modem). Niestety, nadal nic nie wiem na temat możliwości bezpośredniego wysłania plików na kartę przez Bluetooth. Nie wiem też, jak można wysłać pliki na kartę przez Samsung PC Studio. [dalej]

  • 0

    32. ~jaceko  2008-01-21 09:23:08  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Video. Można nagrywać i odtwarzać filmy MPEG4 w formacie QCIF (176 x 144px) do 15 klatek na sekundę. Takie nagranie nie zajmuje nawet zbyt wiele miejsca. Odtwarzacz nie obsługuje trybu pełnoekranowego obróconego o 90 stopni, jak w lepszych Samsungach. [dalej]

  • 0

    33. ~jaceko  2008-01-21 09:23:27  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Tapety i zdjęcia kontaktów. Tapety należy przygotować w rozdzielczości wyświetlacza, czyli 176 x 220px. Zdjęcia kontaktów najlepiej przygotować w formacie 144 x 144px, wtedy nie będą skalowane i nie będą zajmować więcej pamięci niż trzeba. W przeciwieństwie do SE T630 podnoszenie kontrastu i nasycenia kolorów nie jest specjalnie potrzebne. [dalej]

  • 0

    34. ~jacek  2008-01-21 09:23:57  host: gsa178.internetdsl.tpnet.pl

    Rzeczy fajne z punktu widzenia użytkownika SE T630. Wyświetlacz - rozdzielczość, kontrast i żywość kolorów. Transmisja EDGE. Szybkość - procesor ARM 140 MHz. Aplikacja MicroBus, która wymagała sporej cierpliwości na SE, tutaj działa błyskawicznie. Mini Opera (skoro jesteśmy przy Javie). Karty pamięci MicroSD/TransFlash. Moduł fotograficzny - w T630 był w zasadzie atrapą, tutaj może nie jest nadzwyczajny, ale 1,3 Mpix pozwala na robienie dosyć czytelnych zdjęć. Kamkorder. Odtwarzacz MP3 (i dzwonki MP3). Radio. Pojemność pamięci SMS (200 + SIM wobec 70 + SIM w SE). W pełni funkcjonalne grupy kontaktów - jeden kontakt może należeć do kilku grup, grupa może mieć przypisany własny sygnał i grafikę. Krótkie notatki do kontaktów. Spis połączeń - pogrupowany wg kontaktów, z pełną informacją o czasie rozpoczęcia i czasie trwania. Tryb głośnomówiący. Skróty do funkcji uruchamiane przyciskami kierunkowymi, a także skróty zaawansowane dostępne z ekranu wpisywania numeru. Podpowiadanie pozycji z książki adresowej po wpisaniu przynajmniej trzech cyfr. Szybkie wyszukiwanie w kontaktach, nie tylko po pierwszej literze. 10 mm grubości wobec 17 mm (jak kto lubi; mi się wydawało, że moje maksimum komfortu wypada pomiędzy 12 a 15 mm, szybko jednak stwierdziłem, że 10 mm jest naprawdę fajne).

  • 0

    35. ~kerszi  2008-03-22 23:06:47  host: 80.51.92.2

    darius:dzwiek ten tak wylaczasz ... przechodzisz w telefonie do opcje->dzwieki->dodatkowe-> i odznaczas "ton polaczenia"

  • 0

    36. ~wojt  2008-04-09 20:45:01  host: aazi213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest spoko. Jestem z niego bardzo zadowolony. Pełno funkcji. Wszystko fajnie. Tylko jeden minus: bateria która trzyma 2-3 dni, nawet po sformatowaniu :/

  • 0

    37. ~pawel0831  2008-05-13 16:05:52  host: eha188.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś może jak wgrać do niego aplikacje java żeby działy, a nie były w innych plikach :/

  • 0

    38. ~worek  2008-06-08 21:00:20  host: aaza32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon ze względu na: -był tani[250 zł] -jest mały -bateria trzyma ok. 6-7 dni, a nie spodziewałem sie tego.

  • 0

    39. ~lazlo  2008-07-24 20:15:33  host: chello089079051236.chello.pl

    Ratunku Kupiłem ten telefon miesiąc temu i za cholerę nie mogę go skonfigurować. Przychodzą smsy konfiguracyjne, ale dalej nie mogę uruchomić przeglądarki, cały czas wyskakuje błąd sieć niedostępna

  • 0

    40. ~prime  2008-08-19 22:04:26  host: air155.internetdsl.tpnet.pl

    POruta. Mam ten tel i na sms tylko biedne 4 dzwieki-tragedia- to dla mnie 1 minut tego tel. Po zatym bez zazutów

  • 0

    41.  2008-08-29 14:53:46

    35 -->kerszi ten dźwięk jest wyłączony, ale na rozpoczęcie połączenia, a ma być na zakończenie...

  • 0

    42. ~focusiak  2010-04-03 00:19:38  host: w3cache1.punkt.pl

    Używam tego cacka od 2007 roku gdy nabyłem go w irlandii i służy mi do dziś... bateria trzyma 3-4 dni zależy od użytkowania jak zdrowo zawisnę na słuchawce pada po 2 dniu, odtwarza mp3 do 10 godzin i to wszystko na oryginalnej baterii, niewymienianej od nowości! Jestem nim zachwycony :) naprawdę solidna robota... ;] Chciałbym żeby mój następny aparat dał mi równie wiele radości co ten...

  • 0

    43. ~karolina5pa  2010-08-14 15:38:43  host: nat29.pol-net.pabianice.pl

    gdzie morzna kupic tel z ruska klawiatura

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet