Samsung SGH-D980 Duos - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D980 Duos Opinie o Samsung SGH-D980 Duos

Samsung SGH-D980 Duos

w sumie: 34
  • 0

    1. ~ee  2008-10-15 19:37:25  host: atq12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego te tel. na 2 karty sim sa takie brzydkie... a ten to juz wogole..

  • 0

    2. ~do35dek  2008-10-16 19:10:01  host: abhb73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeciesz to jest f480 na dwie karty zal

  • 0

    3. ~mandalay1  2008-10-17 10:50:42  host: public-gprs102597.centertel.pl

    nie ma umts???:((

  • 0

    4. ~mark  2008-10-19 17:10:46  host: eda172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile bedzie kosztowal ?

  • 0

    6. ~nika  2008-10-20 09:24:24  host: 213.25.189.50

    Ogarnijcie się...-żal to Wy-nie mieć tel.w ręku i oceniać!!Ten akurat ma ciekawy wygląd-i nie macie się do czego doczepić-to wymyślacie !!!ŻAL

  • 0

    7. ~NIKAK  2008-10-20 09:25:48  host: 213.25.189.50

    Żal-kolorów się pisze-get,naucz się pisać-i dopiero coeniaj!!

  • 0

    8. ~antago  2008-10-20 11:35:02  host: 217.153.186.138

    A ze slownikow ma tylko T9..

  • 0

    9. ~Artus  2008-10-21 02:05:06  host: apn-77-114-113-177.gprs.plus.pl

    ~get :) tylko plakac nad nim mozna :D

  • 0

    10. ~kornolio  2008-10-21 11:23:27  host: aln2.alfanet24.pl

    2 karty sim sie przydają.... przynajmniej mi by sie przydały :P ale brak wifi go eleminuje

  • 0

    11. ~  2008-10-21 16:45:12  host: user7.94.udn.pl

    no własnie, ile będzie kosztował? A co do wyglądu to: Nie to ładne co ładne, tylko to, co sie komu podoba. Jedni wolą blondynki, drudzy brunetki. Ci szczupłe, ci puszyste. Z fonami tak samo. A ten mi sie podoba. Kwestia: ile?

  • 0

    12. ~lukas  2008-10-22 15:02:38  host: 77-253-245-129.adsl.inetia.pl

    czytajac wasze komentarze jestem za cenzura ;) tylko sie powiesic tak rzeczy dookola sa beznadziejne.

  • 0

    13. ~Marxter  2008-10-24 01:32:21  host: host-89-229-82-164.szczecin.mm.pl

    Mam nadzieję, że poprawili jakość połączeń z drugiej karty w porównaniu do D880, bo to jest tragedia...

  • 0

    14. ~hans  2008-10-24 19:36:51  host: 80.51.243.34

    Czy będzie w końcu jakiś Duos z WiFi ?!

  • 0

    15. ~Innowator  2008-10-24 23:04:08  host: abhe143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak patrze na te dual sim to myślę, że Samsung mógłby poradzić się użytkowników co potrzebują w telefonie. D880 tylko z lepszą baterią i mniejsza troszkę obudową :) pozdrawiam

  • 0

    16. ~Saqiev  2008-10-31 16:17:24  host: abgj115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @up Ja, może trochę odbiję od sedna, ale proponuję Ci koleżko pouczyć się prawidłowej pisowni niektórych wyrazów, a nie oceniać inne telefony. ;)

  • 0

    17. ~chudy  2008-11-03 16:11:42  host: chello089074068162.chello.pl

    pan 7 i 9...nie wiem czy zauważyliście mądrzy ludzie,ale to była ironia(to co get powiedział) dotycząca,że każdy kto widzi w liczba kolorów 256k juz mówi,że to syf...nawet jakby miał 15mpx,WiFi,HSDPA 70mb/s i 5 odbiorników gps:D

  • 0

    18. ~idea  2008-11-07 12:01:04  host: abxz34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ostrzegam poważnych użytkowników komórek przed inwestowaniem w 16mln px.przez 5dni porownywałem n73(używam od 2lat) i sams.sgh l870.zgroza panowie i Panie.założyłem te same parametry dla obu terminali i wyniki w skrócie są takie; prąd-4 do jednego dla n73(znikał niestety).ekran przy tych samych motywach.tryb oszczedzania-lepsza czytelność dla n73.wielkość l870 jest mało mobilna w codziennym używaniu.dwa punkty dla l 870-jest trochę szybszy,lepszy program pisania smesów(4wielkości trzcionki).foto-działa poprawnie ale dwie półki niżej od n73.podsumowanie-16mln w komórce to porażka(ale nie marketingowców).jest stała Planca,Einsteina i setki innych,-optimum dla naszych oczu to góra 256tys px(oraz praca nad jakością matryc-taki np se w810 ma jakość ekranu jak dotąd bez konkurencji)

  • 0

    19. ~Innowator  2008-11-09 17:03:45  host: abgx18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziękuję, że zwrócono mi uwagę. Choć na tym forum prędzej powinniśmy spodziewać się krytyki i opinii o produktach, jakimi są telefony niż osób wyrażających swoje zdanie. A wracając do tematu nasze opinie wpływają czasem, w mniejszym lub większym stopniu na to co otrzymujemy od producentów. Każdy powinien napisać czego oczekuję od danego produktu. Dla mnie szczególną wagę ma długość działania baterii oraz szybkość działania. Pozdrawiam.

  • 0

    20. ~ROBOBOBO  2008-11-15 12:18:38  host: ns2.knc.pl

    Do 18#Dokladnie sie zgadzam...Po co komus 16mln jak ludzkie oko nie widzi roznicy miedzy 256k?Jedyny plus 16mln to ot ze mozna sie pochwalic tym...Warto tez dodac ze sa to male wyswietlacze...Do 5'(cali) to napewno roznicy nie zobaczymy..

  • 0

    21. ~Michal  2009-02-08 16:11:26  host: 213-238-125-7.adsl.inetia.pl

    mam go od tygodnia:) , do tej pory mialem d880, mam jeszcze asus P535 i powiem jedno ten samsung to rewelacja!!!! balem sie "kalwiatury" i ta spisuje sie znakomicie. super wyswietlacz, i dobry soft , aparat 5mpix to hmmmm takie sobie , ale nie poto kupilem ten tel. w dzien i na powietrzu robi super fotki. Polecam go!!!

  • 0

    22. ~  2009-03-02 10:21:26  host: aacj97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie czy wy wogule mieliscie kiedy kolwiek ten tel w reku widzicie go na obrazkach albo pobawicie sie w media markt i oceniacie co wy wyprawicie kupcie go i kozystajcie go 99procent na tym forum to dzieci pewnie ale nie ma sie co dziwic widac to po opinach

  • 0

    23. ~do 22  2009-05-24 18:37:25  host: 213.77.102.130

    Moim zdaniem ty też masz poniżej 18 :) po 1 pisze się "w ogóle", a po 2 "wyprawiacie", chociaż to pewnie była literówka. Zalecam czytanie książek.

  • 0

    24. ~ranthall  2009-07-04 00:25:04  host: host8925151135.este.3s.pl

    to ja mam pytanie - czy d980 ma dalej limit aplikacji JAVA w postaci 500kB ? czy to juz poprawili ?;-)czekam na odpowiedź.bo to jedyna rzecz w D880 co mnie denerwuje choćuzywam go od ponad roku..

  • 0

    25.  2009-07-06 00:54:58

    Mam go od wczoraj i porzadnie go przetestowalem. Spora waga w porównaniu do D900 lub U700, ale w porownaniu do innych dotykowcow jest w normie. Ekran dotykowy bardzo dobry; czuly i latwo sie obsluguje palcami, dla przyzwyczajonych do rysika jest w komplecie rowniez. Bateria rewelacyjna (a w komplecie sa dwie 1200mAh) dodatkowa ladowarka i futeral jest milym dodatkiem do zestawu. Zauwazylem drobne bledy w sofcie ale nie sa one krytyczne i dotycza szybkiego wybierania w specyficznych warunkach. Poza tym same plusy. To najwyzszy model Duosa i jakosc wykonania jest naprawde bardzo dobra. Szkoda, ze nie ma 3G ale wiekszosc osob bez tego sie obejdzie.

  • 0

    26. ~T  2009-10-29 21:49:45  host: 78.156.198.238.bredband.tre.se

    @25 Vincenzo - poszukuje telefonu na dwie karty w tej chwili zeby obnizyc koszty rozmow czasami trzeba miec 2 karty sim a nie noszenie dwoch telefonow niktorym nie pasuje. To co moim zdaniem nalezy do wady tego telefonu to brak HSDPA i WiFi. niemniej moge bez tego zyc. Mam do ciebie pytanie: piszesz 2 baterie w zestawie po 1200mAh na jak dlugo wystarcza jedna bateria przy uzytkowaniu powiedzmy nieco ponizej 60min gadania + jakies sms i czasami zabawa telefonem. z gory dzieki za odp. pzdr

  • 0

    27. ~Piciu  2009-11-06 20:10:28  host: 188-125-130-228.petrus.pl

    Czy to coś ma serio tylko T9, ja sam ogólnie "nie cierpię" pisania na klawiaturze T9. Wygodnie się pisze, bo ja najwięcej piszę smsów (bo mam do Heyah z Heyah za free) ;]

  • 0

    28. ~xsexse  2009-11-23 23:19:08  host: chello087207138181.chello.pl

    Czy ktoś może napisać czy w tym telefonie dwie karty działają jednocześnie, czy trzeba się między nimi przełączać. Jeżeli przełączać to jak to wygląda: czy wystarczy jakimś przyciskiem czy trzeba go wyłączyć i ile czasu trwa takie przełączanie?

  • 0

    29. ~paw_el  2009-12-23 14:52:53  host: amm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    działają jednocześnie

  • 0

    30. ~Kaciej  2010-01-01 18:54:48  host: ifs234.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie odnośnie tego telefonu czy odbieranie MMS działa poprawnie z obu kart? Pozdrawiam

  • 0

    31. ~firmowy  2010-01-08 00:03:39  host: 212.122.223.67

    Ciekawa propozycja dla osob chcacych polaczyc telefon sluzbowy z prywatnym... bezsensowne bieganie z dwoma telefonami jak jakis nierozgarniety dres juz nie jest w modzie. Moim zdaniem telefon ciekawy... i w dupie mam czy ma 256k czy 16mln wyswietlacz:)

  • 0

    32. ~  2010-01-08 22:36:00  host: 151.81.139.249

    mam samsunga d 880 od 15 miesięcy i nigdy nie miałem z nim problemów,ktoś z was pisał ze połączenia z drugiej karty coś trzeba by poprawić.w moim nie ma tego problemu,wszystko jest ok.Co prawda troszkę dużo czasu potrzebuje na odpalenie po wyłączeniu,ale dla mnie to szczegół ponieważ go nigdy nie wyłączam.Ogólnie dobry tel.na 10 dal bym mu 7.myśle ze to dobry wynik

  • 0

    33.  2010-03-06 11:16:22

    Telefon posiadam od października. Jestem bardzo zadowolony i na razie nie mam zamiaru go zmieniać na inny sprzęt. Jedyne czego mi brakuje to obsługi UMTS chociaż na jednym module karty SIM.

  • 0

    34. ~Michał  2010-05-09 11:27:32  host: public8755.cdma.centertel.pl

    Ten telefon to katastrofa. Jest strasznie powolny, gubi zasięg na drugiej karcie sim bez względu na sieć, czasem ale jednak zacina się, po kilku miesiącach przestała mi działać lampa błyskowa w aparacie. Pisanie sms na tym badziewiu to porażka a dodawanie nowych słów w T9 jest tylko możliwe wielkimi literami. Ci co pracowali nad oprogramowaniem tego telefonu nie przewidzieli różnych ważnych rzeczy. Nigdy poza Nokią nie miałem gorszego telefonu. Ogólnie nie polecam tego telefonu. Jedyną zaletą jest to że obsługuje 2 karty i w miarę dobrze trzyma bateria a tak poza tym to porażka. Dałem za niego 1250 zł a dla mnie nie jest wart 300 zł.

  • 0

    35.  2010-05-09 22:55:48

    Ja jestem zawiedziony tym telefonem. ma problemy z zasięgiem na drugiej karcie. Poza tym jest strasznie powolny. Ma problemy z odczytywaniem długich mms - mianowicie kiedy chce przewinąc mmsa telefon jakby nie może załapać o co chodzi aż w końcu sie uda. Przestała mi działać lampa błyskowa. Przerywa połączenie podczas rozmowy i czasem zawiesza się. Wolno przewija zdjęcia. Podczas dodawania nowego słowa w słowniku T9 dodaje sie ono tylko wielkimi literami - KATASTROFA. Ogólnie zawiodłem sie na tym telefonie i go nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet