Samsung SGH-D880 DuoS - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D880 DuoS Opinie o Samsung SGH-D880 DuoS

Samsung SGH-D880 DuoS

w sumie: 139
  • 1

    1.  2007-10-05 22:11:48

    Mozecie dopisac ze ma AF w aparacie.

  • 0

    2. ~Hanni  2007-10-05 22:46:09  host: bloki5.nasze.pl

    Ciekawe czy będzie preferowany rzez naszych operatorów. Przecież to może być znak do tego aby używać dwóch kart aby obniżyć koszty. Ps. I teraz nie będzie problemu jak ktoś ma dwa telefony który odebrać... ;) Wygra pierwszy rozmówca... ;)

  • -1

    3. ~  2007-10-05 23:07:43  host: gilead.media4.pl

    W KOŃCU! Tylko szkoda że to nie SonyEricsson...

  • 0

    4.  2007-10-05 23:13:27

    Prosze jeszcze nikt nie komentowa. Z pewnoscia wiele osob ucieszy takie rozwiazanie w koncu juz od kilku lat uzytkownic telefonow zastanawiali sie jak zrobic zeby w jednym telefonie byly dwie karty sim (dual simy wycinanie kart)

  • 0

    5. ~AlfoBetiks  2007-10-05 23:59:42  host: abd53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Noo proszę.. ekstra ale.. ile będzie kosztować zdjecie simlocków jak kupie w salonie czy coś.. łee..

  • 0

    6.  2007-10-06 00:44:39

    ciekawe rozwiązanie z kartami SIM :))) duży plus wg. mnie i jeden z najlepszych modeli samsunga

  • 0

    7.  2007-10-06 01:20:51

    Mnie taki telefon byłby bardzo potrzebny i dziwie sie, że dotad telefony z podwójną kartą nie były dostepne. Producenci nieżle by na tym zarobili. A SE nie mógłby wyprodukować telefonu na podwójną kartę? Bo mam telefony róznych firm, ale najchetniej korzystam z SE. Samsungi stawiam nieco nizej.

  • 0

    8. ~bitri  2007-10-06 05:13:32  host: 169-mia-8.acn.waw.pl

    Nareszcie pomyśleli o takich jak ja-tych którzy muszą nosić tel prywatny i służbowy.

  • 0

    9. ~amika  2007-10-06 08:21:35  host: host892520055.3s.pl

    powiem tak czekałem na taki telefon i dziwilp mnie to ze jeszcze nikt nie wpadł na taki pomysł mam dwa telefony prywatny i sluzbowy i denerwuje mnie chodzenie z dwoma. Obecnie mam samsunga D900 i jestem bardzo zadowolony wiec napewno D880 duoS tez bedzie ok. Gratulacje dla samsunga

  • 0

    10. ~darkiz  2007-10-06 09:01:24  host: host-89-229-193-10.gizycko.mm.pl

    wreszcie, koniec z dwoma telefonami w kieszeni, adapterami dual-sim, przekladaniem kart, tylko co na to operatorzy? chyba beda musieli zawrzec jakas koalicje :-)

  • 0

    11. ~Świst  2007-10-06 09:02:44  host: aazc5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajowski telefon . Wreszcie samsung się pokazał z dobrej strony . Piękny wygląd,świetny aparat i zachęcam do kupna

  • 0

    12. ~Analog  2007-10-06 09:51:55  host: aaxk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny i tak dalej ale kosztuje 700 euro

  • 0

    13. ~  2007-10-06 10:24:48  host: 102-go3-1.acn.waw.pl

    brak wifi, brak symbiana, kiedy to się stanie standardem??

  • 0

    14. ~Bill  2007-10-06 15:23:53  host: 213-238-121-3.adsl.inetia.pl

    Qrcze jest świetny! I opcja podwójnego Sima, to jest to, czego potrzebuję... ileż się można męczyć z dual-simem?...

  • 0

    15. ~mario  2007-10-06 19:58:42  host: xdsl-22041.wroclaw.dialog.net.pl

    nareszcie telefon na dwie karty i zero kompromisów

  • 0

    16. ~m  2007-10-08 10:09:38  host: static-62-233-181-226.devs.futuro.pl

    jak dodadzą Wi-Fi i linuxa, kupuje za każda kasę :)

  • 0

    17.  2007-10-08 14:55:42

    Jeżeli telefon będzie sprzedawany w Orange to po co dual-sim ? skoro po ściągnięciu sim locka traci się gwarancję ?

  • 0

    18. ~jaaa  2007-10-09 13:52:28  host: gcd13.internetdsl.tpnet.pl

    błagam!! oświećcie mnie co to ten symbian!!!!

  • 0

    19. ~taaaman  2007-10-09 22:11:11  host: ckl207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    symbian taki krasnoludek co steruje telofonikiem. siedzi w srodku wlacza muzyczki, wyswietla tapety itd;)

  • 0

    20.  2007-10-11 10:02:15

    i do tego jest powolny ja żółw

  • 0

    21. ~asmith  2007-10-11 22:08:31  host: acc30.internetdsl.tpnet.pl

    Mam nadzieję, że operator wprowadzający telefon do swojej oferty wyjdzie poza ciasne myślenie, że sim-lock jest najlepszym sposobem na uzyskanie lojalności klienta. Ten telefon z dual-sim-lockiem to byłaby porażka.

  • 0

    22. ~asmith  2007-10-11 22:30:05  host: acc30.internetdsl.tpnet.pl

    Mam nadzieję, że operator wprowadzający telefon do swojej oferty wyjdzie poza ciasne myślenie, że sim-lock jest najlepszym sposobem na uzyskanie lojalności klienta. Ten telefon z dual-sim-lockiem to byłaby porażka.

  • 0

    23. ~2man  2007-10-12 23:26:16  host: dhcp9-69.eastwest.com.pl

    pewnie z tego powodu żadna z sieci nie bedzie go oferowała w swoim zestawie.

  • 0

    24. ~hans  2007-10-14 12:25:05  host: klient-75-220-194.petrus.com.pl

    WiFi please i wszystko co trzeba na pokladzie i nie ma sprawy i niech kosztuje 500 €. :-)

  • 0

    25. ~akuku  2007-10-26 17:39:19  host: 212.124.244.131

    pytanie brzmi - na ile mu bateria starcza, bo z samsungami zawsze było kiepsko w tym zakresie, a jak jeszcze dodamy do tego że on 2x tyle pola musi emitować (bo na 2 karty) to może się okazać że trzeba będzie wszędzie z ładowarką chodzić...

  • 0

    26. ~matt  2007-10-29 19:21:35  host: dtm145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wg mnie najwieksza zaleta jest wejscie na dwie karty sim, np w moim przypadku takie bajer jest potrzebny

  • 0

    27. ~szajs  2007-12-14 20:13:17  host: chello089078065021.chello.pl

    ten dual sim to nic ciekawego na allegro mozna kupic przejsciuwke na 2 karty (dual sim) tanio i wcale nie trzeba wylanczac tel. zeby wejsc na 2 karte

  • 0

    28. ~ziggy  2007-12-28 16:47:29  host: client-komsa-4.wroclaw.dialog.net.pl

    od 500eur w detalu, legalnych na polskim rynku dlugo bedziecie czekać :)))

  • 0

    29. ~hand  2008-01-05 22:48:21  host: chello089076213141.chello.pl

    do szajs:przejsciowka DualSim nie pozwala posiadac dwoch kart aktywnych jednoczesnie. Obecnie kosztuje on 1250 zl na Allegro. Oficjalnie dostepny jest tylko w Rosji. Samsung nie ma zamiaru na razie wprowadzac go do innych krajow;/ Jesli chodzi o baterie, to pamietajmy, iz zdublowany jest tylko modul GSM, a on wcale tak duzo energii nie pochlania, bardziej wymagajacy jest chyba ekran. Wiec bateria 1200mAh powinna dac przyzwoity komfort uzytkownikowi telefonu ( jesli chodzi o cykle ladowan telefonu). Pozdrawiam

  • 0

    30. ~CZYTNIK  2008-01-10 23:51:36  host: abe27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy odczytuje pliki pdf i word ??? i czy posiada latarke ???

  • 0

    31. ~bodzio  2008-01-30 12:01:43  host: 3ds.umed.lodz.pl

    hmmm... latarka a moze jeszcze opeikacz... . Juz nie ma takich tlefonow jak nokia 6310i - wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy bez zadnych zbednych bajerów. Co do tego duos-a to szkoda ze nokia nie wypusciła takiego modelu!!!!

  • 0

    32. ~Roxi  2008-02-01 07:57:46  host: eud252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem czy kupic ten telefon bo bardzo mi się podoba tylko nie wiem czy sie szybko nie zepsuje bo zazwyczaj to samsungi nie sa takie fajne

  • 0

    33. ~dudu  2008-02-02 17:37:30  host: cwc146.internetdsl.tpnet.pl

    do czytnik: nie obsługuje pdf, worda oraz nie ma latarki. Ma za to mikrofalówkę, pralkę, lodówkę, żelazko itp. Potrafi także wiele innych rzeczy tylko nie potrafi wysyłać smsów i wykonywać połączeń. no niestety to tylko telefon. Gdyby to był laptop to można by było nim dzwonić.

  • 0

    34. ~sokól  2008-02-06 15:02:11  host: 195.117.22.4

    mam jedno tylko pytanie czy dwa numery na tej karcie będą aktywne równoczesnie..tzn czy bedzie ktos mógł bez żadnych zmian dzwonic na jeden numer i drugi

  • 0

    35. ~kolo81  2008-02-21 13:44:26  host: dtv225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon juz ponad 2 miesiace.Wszystko jest ok,funkcje itp tylko nie dokonca jest z tymi kartami tak extra.Podaje przyklad.SIM1 to ERA , SIM2 PLUS mamy ustawione ze primary jest ustawione SIM1 a enable SIM2.W momencie jak chcemy dzwonic z karty SIM2(mamy tam zapisany jakis kontakt) to i tak leci to na koszt karty SIM1 czyli na operatora ERA a nie na koszt operatora PLUS:( bo jak dzwonia do Ciebie to nie ma problemu.

  • 0

    36. ~adrian25  2008-02-23 02:22:31  host: dmn242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc, mam ten telefon od 3 dni, kupilem go gdyz potrzebowałem zmniejszyc liczbe tel noszonych przy sobie, tzn mialem 2 nokie 6310i i w nich 2 nr y firmowe przez co ciagle albo opadaly spodnie , albo mialem rozepchane kieszenie ... ;-) nastawialem sie ze to bedzie shit w porownanu do nokii topowych modeli .. bo jestem amatorem nokii - kiedy se - wiec mam porownanie, tel kupilem nowy z allegro za 900 zl, bateria nie wiem nadal czy ma 1200ma czy 800 jak jest napisane na ob. pod bateria, serwisy podaja ze 1200, instr-pud ze 800...,w ocenie dalbym mu 9/10, gdyz: 1.bateria - super 10/10 2.uzywanie na co dzien 10/10 powiedzcie szczerze po co komus aparat 10mpx w tel ????!!! chetnie poslucham racjonalych argumentow...ten model ma 3mpx 3. jakosc 9/10 moglby byc w chromie i szkle hehe ;-) tak nawiazujac do nokii ;-) 4.mA MENU PO ANG minus 3 pkty generalnie dla mnie 9/10 przyzwyczailem sie po 3 godzinach!!!! posiadania go a nie lubie sie uczyc nowych przyciskow itd ... po przesiadce z nokii na inne fony ... takze szczerze polecam go! nie zawiedziecie sie! telen baardzo prosty, ideal jak dla mnie, mialem do wyboru za ta cene n95 ... ktora ma wbudowany gps i wszystko inne ... jak dla mnie liczy sie Funkcjonalnosc, bo to ze telefon ma gps nogdy nie bedzie nawigacja ani Hi-Fi z prawdziwego zdarzenia , bo ma opcje puszczania mp3 z glosnika.. pzdroo4all adrian

  • 0

    37. ~frederik  2008-04-05 18:26:18  host: lanet4-gorcz.net.pl

    kolo81 masz tak przycisk zboku telefonu do przełaczania sie między kartami głabulcu:)

  • 0

    38. ~frederik  2008-04-06 12:35:04  host: lanet4-gorcz.net.pl

    kolo81 masz tak przycisk zboku telefonu do przełaczania sie między kartami głabulcu:)

  • 0

    39. ~enron  2008-04-23 09:10:35  host: 213.77.44.62

    Tel. posiadam od miesiąca. Co w nim dobrego to wszyscy już widzą. Może ja podam minusy, które zauważyłem: - brak t9 po polsku - nie można przypisać do kontaktu z której domyślnie karty ma dzwonić - nie można wstawić dowolnego dzwięku sma - PORAŻKA że by takiej opcji nie dać A teraz mniejsze minusy:): - słaby aparat (jak dla mnie ok ale niektórym może brakować) - szybko żre baterie na mp3 (ja nie słucham wieć mi to nie przeszkadza) i dzwięk przez głośnik jest dość cichy - trzeba mieć długie palce żeby wygodnie obsługiwać tel jedną ręką (ja mam wieć daje rade ) ogólnie 9/10, głównie za brak definicji domyślnej karty i brak polskiego t9. Po zatym tel świetny.

  • 0

    40. ~:)))))))  2008-05-02 15:03:43  host: 87-205-174-45.adsl.inetia.pl

    czyli jeszcze telefon nie do końca dopracowany... przydała by się pełna możliwość korzystania z 2 kast sim jednocześnie czyli oprócz odbierania także dzwonienie...ale i tak ciekawy tel...

  • 0

    41. ~  2008-05-08 14:37:56  host: pc-212-51-207-166.p.lodz.pl

    czyli post 35 to nie prawda?

  • 0

    42. ~rodo  2008-05-08 16:36:03  host: 91.200.94.145

    Wie ktoś może jak w nim z jakością? Zasadniczo chodzi mi o wytrzymałość w normalnym użytkowaniu, czy obudowa trzeszczy, ile trzyma bateria itp. Ps. Przymierzam się do zmiany obecnych 2 fonów właśnie na tego jednego. Znacie może coś innego, co obsługiwało by 2 karty sim na raz?

  • 0

    43. ~carla  2008-05-12 14:29:00  host: 83.142.184.165

    witam, czy ten model ma telekonferencje?

  • 0

    44. ~auroxs  2008-05-15 18:01:18  host: apf51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od miesiaca, od tygodnia z polskim menu. Jedyny minus jak dla mnie to to iz jesli przelaczamy sie miedzy kartami to telefon sie restrtuje i to ze jak ktoras karte ustawi sie za glowna to z niej sa wykonywane polaczenia. Szkoda ze Samsung nie zadbal o to zeby mozna bylo w dowolnej chwili dzwonic z dowolnej karty - narazie mozna odbierac polaczenia z dowolnej karty. Ogolna ocena 10/10 - dla mnie bardzo dobre rozwiazanie w koncu mam 1 telefo a nie dwa!!! Czekam na poprawki ze strony SAMSUNGA, albo na podobny telefon innej firmy - pod warunkiem ze bedzie lepszy do D880!

  • 0

    45. ~olunia  2008-05-25 07:00:12  host: public-gprs48728.centertel.pl

    użytkuje ten telefon i nic mi sie nie resetuje,ma polskie t9, nie mam problemu z dzwonieniem i wysyłaniem sms z dowolnej karty...wszystko jasne i proste...kontakty można przypisywać do dowolnej karty...może trzeba poczytać instrukcje,żeby nie mieć problemów??!!

  • 0

    46. ~....  2008-05-25 22:03:51  host: chello089079235065.chello.pl

    czy wy nie ogarniacie tego ze jest przycisk z boku telefonu dzieki ktoremu po wpisaniu numeru wybiera sie z ktorej karty sie dzwoni ? za trudne ?? ehhhh

  • 0

    47. ~kk73  2008-05-25 22:32:03  host: nat-dom3.aster.pl

    Witam. Słownik t9 działa bez zarzutu, można przypisać do sms dowolny dzwięk (format muzyczny), polecam wyłączyć kod pin kart sim to przelogowanie będzie trwać kilka sekund. Pozdrawiam.

  • 0

    48. ~sx  2008-05-29 13:41:19  host: aog146.internetdsl.tpnet.pl

    wolałby żeby to była niezawodna noki, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... szkoda tesh, że nie ma irdy i wifi... mam Nokie N80 i początkowo chciałem ją sprzedać dla tego tel, ale brak tych funkcji zadecydował nad jej zostawieniem

  • 0

    49. ~fifek  2008-06-01 08:56:44  host: ip-89-174-40-252.multimo.gtsenergis.pl

    uwazajcie tylko, co w przypadku samsunga jest standardem, ze serwis jest fatalny. co by sie nie stalo z tel., to zawsze wina klienta. dual sim to ciekawe polaczenie, ale wczesniejsze proby innych producentow nie byly zachecajace.

  • 0

    50. ~dexter  2008-06-02 15:52:26  host: adhy65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja sie zastanawiam jak to bedzie działać. szukam wszedzie i nie moge nigdzie wyczytać. czy to bedzie tak ze w momencie kiedy jest włączony telefon z zainstalowanymi dwoma kartami to oba numery są czynne? czy trzeba to jakoś w menu przełączać który chcesz numwer?w przypdku kart "wycinanych" trzeba było wyłączyć i włączyć telefon. jeśli jest tak że oba numery są czynne jednocześnie to biore go odrazu bez względu na to co on ma. chociaż chciałem V9 :(

  • 0

    51. ~dexter  2008-06-02 15:57:23  host: adhy65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie wyczytałem ze trzeba sie przełączać między kartami , to ja to pierdole już go nie chce

  • 0

    52. ~Mitdgart  2008-06-07 13:44:06  host: 82.198.250.10

    Nie podoba mi sie stwierdzenie, ze Samsung wprowadza to rozwiazanie jako pierwszy na rynku. Numer polega na tym, ze z telefonu na 2 karty sim korzystam juz 1,5 roku!!!I nie jest to jedyny taki telefon na rynku funkcjonujacy od ponad 1,5 roku!!!Samsung po prostu ukradl ten pomysl :(

  • 0

    53. ~Mitdgart  2008-06-07 13:55:53  host: 82.198.250.10

    Dawno juz sa takie telefony... Wpisz Ezio w eBay.co.uk i zobaczysz jaki tam maja wypas... To sa dopiero telefony!! Sam korzystam juz 1,5 roku - mierzi mnie ze niby Samsung wprowadza to jako pierwszy - wstyd. No i co najwazniejsze - sa duzo tansze a na podzespolach Motoroli - i wszystko jasne :)

  • 0

    54. ~Grisza  2008-06-07 16:52:46  host: 82.198.250.9

    Samsung jest do niczego. Inne tego typu telefony funkcjonuja juz prawie 2 lata na rynku i obsluguja 2 karty sim jednoczesnie, zarowno przy odbieraniu polaczen jak i ich wykonywaniu bez potrzeby przelaczania gdyz posiadaja 2 zielone sluchawki. Dodatkowo sa to telefony o duzo bardziej zaawansowanej technologi, typu SmartPhone i dosc czesto oparte na WindowsMobile. Nie polecam tego telefonu - chyba ze za 1/4 proponowanej ceny (tamte sa tansze:)

  • 0

    55. ~znavca  2008-06-07 20:07:11  host: adkf78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Działają dwie naraz! Przełączasz tylko po to aby wybrać kartę, z której chcesz aby ubyło Ci troche pieniędzy przy dzwonieniu.

  • 0

    56. ~yasiu  2008-06-08 11:02:51  host: vfppp079167067098.dsl.hol.gr

    trzeba sie przelaczac, zeby pokazac, z ktorej karty chcesz dzwonic. Skad tel ma wiedziec ze masz ochote uzyc 2 karty a nie 1? A przychodzace polaczenia sa pokazywane bez wzgledu na to ktorej karty uzywasz.

  • 0

    57. ~wirap  2008-06-08 14:28:29  host: bfb222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam ten telefon. Dwie karty są czynne i chodzą równolegle tak do odbierania jak i do dzwonienia. Po wybraniu numeru mamy możliwość wyboru z której karty chcemy zadzwonić lub wysłać smsa. Telefon się resetuje tylko w przypadku kiedy chcemy zmienić która karta ma być główną, tylko z głównej karty można wysłać MMS i łączyć się z netem. A jeszcze jedno, głos przy dzwonieniu z karty która nie jest główna jest trochę gorszej jakości.

  • 0

    58. ~dr_au  2008-06-09 09:27:19  host: basia.zax.pl

    Czy jest możliwość ustawienia odrzucania połączeń przychodzących na określoną kartę SIM? Chodzi mi o to, żeby np. po 18.00 "wyłączyć" służbowy numer i mieć święty spokój.

  • 0

    59. ~dr_au  2008-06-09 19:45:36  host: basia.zax.pl

    Czy jest możliwość ustawienia odrzucania połączeń przychodzących na określoną kartę SIM? Chodzi mi o to, żeby np. po 18.00 "wyłączyć" służbowy numer i mieć święty spokój.

  • 0

    60. ~kamil  2008-06-10 09:31:05  host: ip-103-142.ib.tcz.pl

    witam, mam pytanie jak długo bateria w nim wytrzymuje bez ladowania? jest to chociaz 3 dni?

  • 0

    61. ~kamil  2008-06-10 10:33:59  host: ip-103-142.ib.tcz.pl

    witam, mam pytanie jak długo bateria w nim wytrzymuje bez ladowania? jest to chociaz 3 dni?

  • 0

    62. ~ann  2008-06-10 13:48:04  host: hmx178.internetdsl.tpnet.pl

    do postu 50.jezeli zadzonia ci naraz obydwa nr, to wybierasz karte sim z ktorej odbierzesz rozmowe, a na drugiej jest zawieszona rozmowa...przy dzwonieniu tez wybierasz z ktorej karty dzwonisz przycieskiem z boku aparatu. Tak poza tym zamiast czytac posty to moze przeczytaj instrukcje do telefonu i opis. Instrukcje znajdziesz na wielu stronach www.

  • 0

    63. ~Mnichu  2008-06-12 11:34:37  host: a124.net134.okay.pl

    Tak, jest taka możliwość, nazywa się ona "blokowanie wszystkich połączeń przychodzących" Można to ustawić na której karcie się chce ;]

  • 0

    64. ~przem  2008-06-12 20:21:45  host: abhd80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dr_au możesz po prostu z menu wyłączyć kartę sim i używać jako aktywnej tylko jednej :)

  • 0

    65. ~biolmol  2008-06-13 23:49:38  host: aafa64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam od roku chiński anycool D66+, był by super gdyby miał zasięg przynajmniej taki jak siemensy, przesiadam sie na duosa tyle że do mediamarktu dowieźć nie mogą

  • 0

    66. ~Mitdgart  2008-06-14 01:27:55  host: 78.147.99.132

    A w innych tel nie trzeba nic przelaczac bo masz 2 przyciski z zielona sluchawka - nie musisz wybierac ktora karta jest glowna i obie maja taki sam zakres dzialania (klikasz 1 lub 2-ga sluchawke)! Dodatkowo te telefony maja opcje o ktore pyta klolega powyzej - Black List - i blokujesz numery na dana godzine aby nikt nie dzwonil - zarowno karte jak i ksiazke telefoniczna. Samsung - badziewie - dla naiwnych polaczkow ktorzy lykaja wszystko jak mlody pelikan - naciaganie i juz.

  • 0

    67. ~j  2008-06-15 00:29:50  host: chello084010239076.chello.pl

    telefon oferuje obsługę dwóch kart naraz /na początku obawiałem się że takich telefonów nie ma ale po testach d880 wychodzi że obie karty są naraz funkcjonalne tj odbierają połączenia i sms/mms oraz gdy się chce zadzwonić to jednym przyciskiem wybiera się kartę z której dzwonimy/

  • 0

    68. ~yasiu  2008-06-16 17:20:34  host: vfppp079167078150.dsl.hol.gr

    do dr_au: W trybie czuwania wciskasz boczny przycisk (ten do kart) i tel przechodzi do ustawienia kart i tam wylaczasz dowolna karte. pozniej po wlaczeniu jej z powrotem uaktywani sie ona bez wpisywania ponownie PINu, chyba ze wylaczysz tel

  • 0

    69. ~tommi  2008-06-18 21:25:33  host: host-89-229-139-106.chelm.mm.pl

    Bateria wytrzymuje około 12 godzin przy zwykłych rozmowach bez zabawy aparatem czy muzą.

  • 0

    70. ~dudek_t  2008-06-24 14:24:20  host: hob186.internetdsl.tpnet.pl

    Co do baterii to bardzo zależy od użytkowania. Ja rozmawiam sporo ale zawsze starczy mi na cały dzień, nie muszę doładowywać tak jak to miało miejsce w N95. Jeśli jest weekend i rozmawiam bardzo mało to spokojnie od soboty rano starczy do poniedziałkowego popołudnia.

  • 0

    71. ~dudek_t  2008-06-24 15:34:49  host: hob186.internetdsl.tpnet.pl

    Co do baterii to bardzo zależy od użytkowania. Ja rozmawiam sporo ale zawsze starczy mi na cały dzień, nie muszę doładowywać tak jak to miało miejsce w N95. Jeśli jest weekend i rozmawiam bardzo mało to spokojnie od soboty rano starczy do poniedziałkowego popołudnia.

  • 0

    72. ~artur_318  2008-07-02 11:38:00  host: emu170.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich, posadam ten telefon od miesiąca, przeniosłem się z 2 nokii początkowo niechętnie, teraz jestem bardzo zadowolony, funkcja 2 kart sprawdza się rewelacyjnie (wybór karty bez żadnego wyłączania tel, przekładania kart, czy przełączania ustawień). Tel mi służy do dzwonienia i sms, więc inne funkcje żadko kiedy używam. Co do zalet raczej już wiecie, minus samsungowi to przypisanie sobie, że jako pierwszy wprowadził model na 2 karty, to jest totalna bzdura, takie tel są już od dawna kiedyś (z 2 lata temu) miałem chińskie cudo na 2 karty, badrzo mi się podobało ale tel długo nie pożył. Natomiast Samsung sprawuje mi się świetnie, bateria trzyma ok 1-1,5 dnia (dziennie gadam średnio 3-5 godz.)ogólnie tel oceniam na 9/10, brakuje jednego ulepszenia, wybór karty sim nie powinien zależeć od naszego wyboru przy wybieraniu połączenia, lecz przy wpisie do książki telefoniczej. No i jak ustawić przeglądanie e-mail?

  • 0

    73. ~marco  2008-07-08 09:29:58  host: accp232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wybra ckartę z której sie dzwoni? którym przyciskiem? i kiedy?

  • 0

    74. ~Paweł  2008-07-11 21:02:46  host: tysiaclecia-z-bie34200223077.c200.msk.pl

    heh, mam Go od trzech dni, więc T-9 jest, podczas pisania sms-a należy naraz wcisnąć * i # i jest T-9 , dzwonki można przypisywać dla danej karty sim, w ustawieniach sim, jedynie sms dźwięk jest taki sam dla wszystkich, ponad to, można ustawić grupę ludzi, i inny dźwięk dla danej grupy, można także przypisywać fotki do ks. tel bez ograniczeń, a nawet ( o dziwo) filmiki dla danej osoby, no i tak wiele innych... mnie nurtuje konferencja, podczas, gdy dzwonię do jednej osoby, mam możliwość zadzwonić do drugiej osoby, dzwonię, ona odbiera, przyciskiem z boku przełączam z kim chcę rozmawiać , bez zawieszenia danego rozmówcy, tylko pytanie, jak połączyć trzy osoby dzwoniące, czyli by mój tel był przekaźnikiem, nie poprzez operatora. A tak a propo, dzwoniąc do danej osoby, przed naciśnięciem zielonej słuchawki, przyciskiem z boku wybieramy, z której karty chcemy dzwonić, jeżeli tego nie uczynimy, dzwoni z domyślnej sim 1 , (można zmienić nazwę sim, do 5 znaków, czyli np. dom i praca, czy też ERA i PLUS, ORANG e sięnie mieści, więc napiszcie ORANŻ:) )

  • 0

    75. ~  2008-07-14 18:11:04  host: inet20909nj-2.eranet.pl

    Midtgard czy jak cie tam wolaja, a ty widze dalej swoje... musisz wskazac karte z ktorej operator pobierze oplate i to jest karta domyslna. A jak ktos do mnie dzwoni, nawet jednoczesnie na dwa numery to widze, kto dzwoni na ktory numer. Przeciez nie bede jednoczesnie rozmawial z dwoma osobami wiec po co mi dwie zielone sluchawki?

  • 0

    76. ~j23  2008-07-16 13:23:17  host: coy206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od tygodnia i bardzo mnie rozczarował, bateria krótko trzyma, telefon jest duży, teraz coś mi się "zepsuło" nie chce mi czytać karty "Ery" tzn nie mogę wykonać z niej połączenia ani wysłać esemesa, przekładam do drugiego telefonu i jest okay... idę do Saturna i zwracam ten telefon

  • 0

    77. ~  2008-07-21 20:29:52  host: 212.160.172.70

    J23 Sprawdz sobie czy aparat nie ma czasem menu z plus gsm bo jesli takie ma to telefon jest uszkodzony cały soft musi byc samsunga ja kupiłem telefon z plus gsm menu i dokonałem wymiany na dobry model i jestem bardzo zadowolony

  • 0

    78. ~wojtek  2008-07-21 20:39:56  host: 88.220.109.253

    Witam- kupiłem go dziś, nie wiem- poradźcie proszę- jak przełączać się między kartami, wybierając połączenie. Wykorzystuje kartę, która jest ustawiona jako główna. Drugiej nie mam możliwości wybrać do połączenia- dopiero jak przyciskiem z boku ale to wymaga zaznaczenia drugiej karty jako głównej, zapisania i wyłącza sie telefon. Po ponownym uruchomieniu mogę sobie wybierać połączenie z karty drugiej, która teraz jest główna, za to pierwsza jest tylko do odbioru :(

  • 0

    79. ~dudek_t  2008-07-29 11:47:13  host: hob186.internetdsl.tpnet.pl

    wojtek... przecież masz w instrukcji napisane co i jak... musisz na chwilkę nacisnąć ten przycisk z boku. Dopiero jak przytrzymasz go dłużej to wtedy zmieniasz ustawienia kart.

  • 0

    80. ~kris  2008-07-30 13:56:15  host: 078088105134.kwi.vectranet.pl

    czy można go używac na jednej karcie sim?

  • 0

    81. ~Kris  2008-08-02 10:17:41  host: chello087207215011.chello.pl

    Post 78 - najpierw wybierz numer recznie lub z ksiazki tel a potem przyciskiem z boku telefonu wybierasz karte sim.

  • 0

    82. ~Michał  2008-08-05 23:04:12  host: chello089076112080.chello.pl

    Witam wszystkich użytkowników. Samsunga mam już ponad 3 miesiące jestem bardzo zadowolony z niego. Jedyne co mnie męczy to kiepska jakość głosu gdy nie rozmawiam z karty głównej? Czy ktoś może wie co z tym zrobić by jakość się poprawiła? Ps polecam czytanie wszystkich postów to unikniemy zadawania tych samych durnych pytań pod tytułem jak przełączyć kartę z której dzwonimy. Najbardziej zabawne jest pierniczenie, że telefon trzeba restartować by zadzwonić z drugiej karty. Pogadajcie z rodzicami by wam reset zrobili to może zaczniecie myśleć. Reasumując telefon jest ok a bateria również nie jest najgorsza. Dla porównania Nokię N70 ładowałem 2 razy dziennie a Samsunga tylko raz. Ktoś nie widzi różnicy? Pozdrawiam wszystkich i liczę na pomoc.

  • 0

    83. ~saruman  2008-08-06 12:35:03  host: aur4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 6 miesięcy!!!!!!! wszystko działa ok!!!!! jak macie dwie różne karty możecie wybierać z której karty dzwonić poprzez klawisz z lewej strony obudowy, dokładnie nad regulacją głośności. Trzeba przeczytać intsurkcję, albo jak się nie zna języka nie kupowac sprzętu z obcojęzycznymi instrukcjami!!!!!

  • 0

    84. ~Aga  2008-08-14 20:40:04  host: speedway.lublin.pl

    'nie można wstawić dowolnego dzwięku sma ' - można:) bez problemu się to ustawia:) mi telefon się b podoba, obie karty sim działają równocześnie i bez problemów, smsy wysyła z tych nr co chcę i dzwoni równiez;p

  • 0

    85. ~ziomek13  2008-08-16 20:07:45  host: acmk215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki telefon chciałbym miec,ale klasyczny a nie rozsuwany i zamiast napisu Samsung musi pisac NOKIA

  • 0

    86.  2008-08-18 18:22:39

    szkoda, że nie dopracowali jakości rozmów z drugiej karty... ale i tak dobrze, że nie trzeba resetować czy zmieniać kart:)

  • 0

    87. ~m@re  2008-08-18 23:28:36  host: apn-77-114-234-42.gprs.plus.pl

    Mam pytanie: Jak zmienić przypisane do klawiszy funkcyjnych (te nad zielona i czerwoną słuchawką) funkcje???

  • 0

    88.  2008-08-18 23:52:46

    sa jeszcze tego typu telefony na rynku czy ten jest jedyny?

  • 0

    89. ~~gonzo_ns  2008-08-24 18:16:56  host: abmf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A dlaczego ni można instalować aplikacji ani gier ???? Co man z tym zrobić??

  • 0

    90.  2008-08-24 21:17:47

    większość osób uważa, że pozjadała wszzystkie rozumy i instrukcji nie czyta a to poważny błąd w dzisiejszych czasach:P

  • 0

    91. ~rjk  2008-08-24 23:35:31  host: abbx68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    U mnie podczas dzwonienia z drugiej karty sim (nie z tej ustawionej jako główna) tak co 40 - 60 sec. słyszę w słuchawce taki dziwny dźwięk (coś jak by dźwiek który sygnalizuje że minęła minuta rozmowy, ale mam go wyłączonego sprawdzałem). Nie wiem co to może być? Mój rozmówca tego nie słyszy wiec musi to być coś w moim fonie. Wiecie może co to takiego i ewentualnie jak to wyłączyć?? Pomóżcie prosze bo przy dłuższej rozmowie ten sygnał doprowadza mnie do szału. Kartę gówną mam PLAY, a drugą PLUS

  • 0

    92.  2008-08-25 22:50:09

    jest ten telefon w ofercie jakiegos opa u nas?

  • 0

    93.  2008-08-26 21:13:53

    a po co Nokia?? przecież jest dużo gorsza - chyba pod każdym względem już...

  • 0

    94. ~bit  2008-08-30 10:48:27  host: 213-92-179.serv-net.pl

    witam może mi ktoś napisać ile trzyma bateria u tego cacka... dzięki

  • 0

    95. ~  2008-09-03 10:45:46  host: eae17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napiszcie jaka jest pamiec na smsy, bo z tego co wiem to tylko 200 smsow sie miesci na telefonie :/ A nie tak jak np. Nokia ma ze zmiesci sie tyle ile ma pojemnosc karta...

  • 0

    96. ~WoYtek85  2008-09-06 12:59:24  host: 213.155.170.182

    Witam.Jestem posiadaczem tego tel od tygonia... I musze powiedzieć że jest Kozacki. Nie trzeba resetowac zeby rozmawiac z drugiej karty- jest do tego odpowiedni przycisk. Zdjęcia robi naprawde dobrej jakości chyba ze ktos napalił sie na super extra aparat niech szuka tel z 5 MPix. Nie jest zamulaczem w szperaniu po menu a tego sie obawiałem. Bateria trzyma naprawde długo. Przy ciągłej zabawie telefonem wytrzymuje ponad 2 dni.Dzwonek mp3 jako dzwiek sms da sie ustawic.. czyatjcie instrukcje obsługi. I co to za glupie gadanie ze tel sie szybko rozladowuje... ludzie formatujcie baterie przy pierwszych 3 ładowniach ... Solidna obudowa z przodu jest metalowa wiec to duzy plus a nie jak niektóre plaskikowe gówienka. I nie spodziewałem się że będzie miał az tyle dodatkowych funkcji. Mozna wybierac z ktorej karty chce sie dzwonic i a nawet odbierac wybrana rozmowe jak dzwonia dwie rozne osoby na 2 rozne karty.Duzy solidny wyświetlacz. Jakosc rozmów z obu kart jest taki sam i słychac bardzo wyraźnie i głośno. I tak pewnie 3/4 z nas nie kozysta z wszystkich dostepnych funkcji... POLECAM ten tel... Poprostu po zakupie trzeba wszystko sobie poustawiac wegług własnych potrzeb. Pozdrawiam. W razie jakichkolwiek pytań prosze pisać chętnie odpowiem. WoYtek

  • 0

    97. ~olo  2008-09-07 08:01:28  host: 213.199.192.59

    jak włączyć alarm wibracyjny?

  • 0

    98. ~WoYtek85  2008-09-09 09:24:46  host: 213.155.170.182

    OLO ... pierw wejdz w alarm.oczywiscie musisz go wlaczyc. zjedz nizej az dojedziesz do "Rodzaj Alarmu" kliknij na to a tam masz do wyboru : Melodia, Narastająca Melodia, Wibracje, Narastające Wibracje, Melodia i Wibracje itd... :) Pozdrawiam.

  • 0

    99. ~fireblade  2008-09-14 15:57:21  host: 62.43.66.39.dyn.user.ono.com

    mam ten telefon od pol roku i nie jestem zadowoly wcale..zeby korzystac z drugiej karty tzreba uruchomic ponownie tel..dzownic i wysylac smsy moga na drugą karte ale ty nie mozesz"gowno nie tel" po 2 lekko niechcacy nacisniej czerwona sluchawke i juz sie wylancza i po 3 nie wiem czy mozna ustawic czy nie ale ja znalezc nie moge zeby po zamknieciu klapki odrazu sie blokowala klawiatura i po 4 5 6 ...ma w ch..j wad czekam az nokiawyprodukuje taki na 2 karty pozdrawiam

  • 0

    100. ~akamus  2008-09-17 00:57:05  host: acxs17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fireblade to agent fiński, nokia ma moze ze 2, 3 udane modele telefonow, reszta sie strasznie psuje i jest droga i brzydka jak noc...

  • 0

    101. ~  2008-09-21 18:01:08  host: ra02.net.fucio.pl

    jestem ciekawa jednej rzeczy. bo ten telefon aktualnie jest dostepny w erze. i czy sa załozone na obydwa wejscia simlocki ?

  • 0

    102. ~WoYtek85  2008-09-26 14:24:59  host: 213.155.170.182

    No nie ma to jak pisanie ze tel gówniany jak się nie czyta ins. obs. ... a to tylko literki poskładane... PS Dla opornych... nie kupujcie komórek... lepiej korzystajcie z telefonów stacjonarnych..... :D:D:D

  • 0

    103. ~thomas2159  2008-09-26 23:51:10  host: p5b0af226.dip.t-dialin.net

    czy ktos moze mi podac stronke internetowa zeby sciagnac instrukcje ale po polsku

  • 0

    104. ~mausi  2008-10-09 11:46:15  host: dwk254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, to ja moze odpowiem na pare ostatnich pytan tu zadanych: do postu 91: mialem ten sam problem (tel sprowadzony z anglii z wgranym poslkim softem) po wgraniu nowego soft'u problem przestal sie pojawiac... do postu 92: tak jest w Erze... do postu 94: w zaleznosci od uzytkowania mi np trzyma niestety tylko 1,5 dnia nawet jak wzglednie malo z niego korzystam i to jest problem bo w moim przypadku nawet pelne ladowanie trwa dlugo bo nawet do 6-7 godzin co chyba jest nieprawidlowe... jezeli moglbby mi ktos powiedziec ile trwa pelne ladowanie w waszych egzemplarzach?? do posta 95: pamiec na smsy to jest dokladnie 200 plus te ktore zmieszcza sie na kartach sim... do posta 101: z tego co powiedziala mi pani w Erze to simlock'i sa zalozone na obie wejscia kart... do postu 103: polecam google.. ogolnie jestem zadowolony z tego telefonu jedyny mankament to ta slaba bateria uprzedzam pytania tak formatowalem baterie i nawet kupilem druga zeby sprawdzic czy ta nie jest felerna... ale ogolnie bardzo fajny telefon...

  • 0

    105. ~0utLaVV  2008-10-10 16:23:33  host: efc128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mam od tygodnia. Zalety: - Przelacza sie karty bardzo fajnie i bezproblemowo (instrukcje czytajcie tlumoki) - Ksiazka telefoniczna pokazuje ktory numer na ktorej karcie jest zapisany. - Do kazdej karty mozna osobny dzwiek przypisac. Wady: - Rozmowa z drugiej karty jest jakby niedopracowana, moze to wina oprogramowania, tak czy siak jest to denerwujace. - Obudowa telefonu jest nie najwyzszej jakosci a glowne przyciski kiepsko spasowane. Oczywiscie jest wiecej zalet i wad, ale to sa juz mniej istotne rzeczy. Instrukcja obslugi PL: http://www.maxprograms.pl/plik,2192.html

  • 0

    106. ~TALLLLLL  2008-10-11 14:13:08  host: rt244bb144-213-11.routit.net

    Witam. Jaki dokladnie system operacyjny jest w tym Duosie? Symbian? Jak taktojaka wersja? Dzieki pozdrawiam

  • 0

    107. ~piter  2008-10-16 09:11:55  host: 185-pra-4.acn.waw.pl

    używam telefonu bez żadnych problemów od tygodnia, do luksusu człowiek się szybko przyzwyczaja - już nawet nie pamietam jak to bylo nosic dwa telefony i zaczynam marudzic - wiec powiem - Samsung chodzi bardzo wolno, nie nadąża za moimi stuknięciami w klawiature przy smsach, a co dopiero za funkcjami. To jedyna wada. Tak to super. Jak na operowanie 2 kartami sim bateria trzyma dobrze, 1,5 dnia przy firmowych rozmowach, 3 dni prywatne w weekend. do polecenia dla tych co z 2 chca 1 zrobic.

  • 0

    108. ~  2008-10-18 16:44:44  host: 158.85-237-186.tkchopin.pl

    podczas przełączania na inne karty słychać trzaski bo pan ziobro zmienia dyktafony:)

  • 0

    109. ~dziddek  2008-11-04 09:01:20  host: zse.tcz.pl

    jest taka możliwość mam tel 4 dni i narazie nie narzekam tylko mógł być głośniejszy

  • 0

    110. ~marcos500  2008-11-08 10:55:53  host: aace122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni. Nie wiem o co nie którym chodzi ale u mnie przełaczanie kart działa bez problemu i nie trzeba wyłączac telefonu ani nic z tych rzeczy.. Po raz pierwszy w życiu spodobal mi się samsung. Jedyny minus tego telefonu to słaby głośnik, oraz trochę szczelająca obudowa. Po za tym ok.. Niestety ale nadal jestem bardziej przekonany do Noki bo sa o wiele lepiej dopracowane, szkoda tylko że nie ma jeszcze modelu na dwie karty sim.

  • 0

    111. ~Lor  2008-11-19 21:12:21  host: aeb213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trauma z poprzednich modeli Samsunga kaze mi zapytac o kilka spraw. Pierwsza. Czy Samsung dalej chroni moj sluch narzucajac narastajacy dzwonek przy SMS? Drugie. Czy przypisujac dany dzwonek np. do budzika musze go przekopiowac z pamieci zewnetrznej do wewnetrznej telefonu? Trzecie. Czy sciagajac jakas np gre, musze miec wolne miejsce w pamieci wew. telefonu czy moge juz zdecydowac gdzie chce zapisac dany plik? To tak na poczatek, jesli chodzi o badanie telefonu, bo strasznie potrzebuje cos na dwa simy, a jestem dosc zrazony do Samsunga.

  • 0

    112. ~  2008-11-24 11:48:31  host: 213.192.66.1

    Witam. Jak wyglada sprawa z gosnoscia dzwonków? Czy Samsunh tu tez stosuje domyslnie ochrone sluchu poprzez wyciszenie pierwszych sekund? W dzwonku nie robi to roznicy, ale juz przy krotkim SMS jest to tragedia. (mam tak w Z370). I czy ustawiajac sygnal np. budzika musze miec ta mp3 nagranej w glownej pamieci, czy moze 'lezec' na karcie zewn.? I tak samo podczas sciagania z netu. Moge sciagnac gre, mp3 na karte czy musze do glownej pamieci?

  • 0

    113. ~baska  2008-12-04 00:38:25  host: chello084010197035.chello.pl

    - czy można np pisać SMS słuchając muzyki na odtwarzaczu ? - czy głośność mp3 jest dobra ? - ma Flash przy aparacie ?

  • 0

    114. ~NickByFreak  2008-12-04 20:32:41  host: host-89-229-209-184.kwidzyn.mm.pl

    Formatowalem baterie jak najlepiej sie chyba tylko da... A??? Musze ładować telefon codziennie! poźniej po prostu pada, i to mnie przetraza, gry instaluje bez zadneo problemu, dzwonki odtwarza bardzo ladnie, prucz bateri, i tego ze jest nieco duzy, dlamnie to idealny telefon

  • 0

    115. ~aa  2008-12-25 09:44:28  host: 80.50.228.134

    Nokia haha. Nokia to moze i kiedys miala najlepsze telefony. Wszystko poszlo do przodu, telefony sa duzo lepsze pod wzgledem funkcji i wygladu niz niejedna Nokia a przede wszystkim duzo tansza.Wczesniej kupowalem same Nokie i tylko same problemy byly ale to przeciez Nokia: czołowa marka telefonow...haha Mam tego samsunga i jestem z niego bardzo zadowolony:)

  • 0

    116. ~md55  2009-01-07 20:34:54  host: 83-238-44-4.ip.netia.com.pl

    a czy telefon ma alarmy?

  • 0

    117. ~md55  2009-01-07 23:19:38  host: 83-238-44-4.ip.netia.com.pl

    Witam. Czy odtwarzach mp3 mam mozliwosc katalogowania piosenek, czy tradycyjnie tylko jedna lista i tyle?

  • 0

    118. ~  2009-01-07 23:34:15  host: 83-238-44-4.ip.netia.com.pl

    Mam jeszcze take pytanie do użytkowników, jak jest wykonana książka telefoniczna, czy kontakty zapisuje sie osobno imie i nazwisko, a następnie przy wyszukiwaniu i wpisaniu literek wyszukuje frazy czy tak jak w chińskich tylko początkowe litery i nie mam możliwośći rozdzielenia imienia od nazwiska , traktuje jako całość....

  • 0

    119. ~ralf  2009-02-02 21:11:15  host: pc-115-82.strong-pc.com

    mam ten telefon od 10 miesięcy, jest super, troche bateria słaba i klapka sie poluzowała , ale to zawsze lepiej niz nosić dwa telefony

  • 0

    120. ~gapciulina  2009-02-08 22:45:00  host: aqs139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej.. mam pytanie.. po włączeniu tel nie dochodzą smsy które ktoś wysłał podczas mojej niedostępności... czy jest to normalne? może jest jakaś funkcja a ja o niej nie wiem.. ?? pozdrawiam tych co zauważyli mój problem..

  • 0

    121. ~ania  2009-03-12 20:47:52  host: ehr93.internetdsl.tpnet.pl

    gapciulina ja mam to samo a używam nokie :/

  • 0

    122. ~niki  2009-04-06 20:56:51  host: pc-03004.zdnet.com.pl

    mam samsunga u700 od paru dni..dla mnie narazie super,ale mam problem..jak korzystac z drugiej karty? prosze o szczegoly..w instrukcji nie ma tego opisu..co wcisnac czy jak?

  • 0

    123. ~ismena  2009-04-24 09:24:04  host: 078088215098.walbrzych.vectranet.pl

    tez mam ten telefon z 10 miesiecy i nawet po paru "lotach" jest caly i zdrowy:) gapciulina sms-y zawsze mi dochodza... a opcji wylaczajacej nie ma... wiec raczej cos sie popsulo...

  • 0

    124. ~Maciek  2009-04-27 10:46:59  host: 194.29.160.178

    Witam. mam takie pytanie czy w tym telefonie da sie zapisac tylko 200 smsow? czy mozna je jakos zapisywac na karcie pamieci?

  • 0

    125. ~zlorak  2009-09-05 10:53:59  host: 135.80-203-76.nextgentel.com

    mam ten telefon o pół roku i wszystko działa zastanawiam się czy można w zamontować dodatkowy adapter do sim i zamiast dwóch kart sim używać 3 lub 4 sim. może ktoś już coś takiego zrobił ??

  • 0

    126. ~jagna  2009-09-19 23:53:36  host: agsb-5d87ab11.pool.mediaways.net

    a czy ktos wie czy mozna samemu wgrac polskie menu do tego telefonu?????

  • 0

    127. ~jaa  2009-10-06 18:36:36  host: 212.182.64.151

    ja mam go rok i nie polecam bo tylko dzien trzyma bat i duzo slabszy zasieg jest w drugiej karcie sim niezaleznie w ktorym gniezdzie siedzi, czyli to wina chyba softu

  • 0

    128. ~l.mark  2009-12-08 22:12:18  host: acug235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile mm grubości ma ten tel? bo tu pisze ze 19 a na stronie samsunga 13 mm

  • 0

    129. ~michal  2009-12-25 22:56:41  host: public-gprs104633.centertel.pl

    czy da się wgrywać gry i aplikacje java typu, mapa polski, dowcipy itp?

  • 0

    130. ~Karolyna  2010-01-08 08:33:37  host: aauf240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie. Czy wygodnie się piszę sms? Mam teraz Avile a na nim nie jest fajnie pisać ich. Więc czy jest słownik T9 i czy się piszę wygodnie sms? jak są dwie karty to jak ustawić główną z której się chce korzystać? Czy można działać tylko na jednej karcie tzn. muszą być dwie wsadzone aby działam czy może być tylko jedna?

  • 0

    131. ~Kicius7777  2010-01-23 19:30:50  host: apn-77-115-94-41.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten tele od roku a kupiłem używanego i przez ten czas wszystko jest ok, nie mam zadnych problemów w użytkowaniu. Bateria zaczyna mi padac moze ktoś wie gdzie kupić taką??? Jeśli ktoś korzysta z dwóch telefonów to ten tele jest najlepszym rozwiązaniem:) Polecam!!!

  • 0

    132. ~Astharoths  2010-02-18 16:11:03  host: 109.243.4.200

    Potrzebuje oddac telefon na serwis i nie wiem gdzie jest numer seryjny w tym telefonie. moze ktos pomoze? gdzie mam go szukac albo jak jest oznaczony?

  • 0

    133. ~q  2010-04-27 21:32:20  host: aeep165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi Tam telefonik odpowiada. Jestem zadowolony bo potrzebowałem telefonu na dwie karty.

  • 0

    134. ~JuWu  2010-05-17 21:18:47  host: nat-pra-1.aster.pl

    A czy ktoś się orientuje czy w tym modelu można wyłączyć całkowicie dźwięk migawki przy robieniu zdjęć? Niestety w moim obecnym telefonie nie można i muszę przyznać że mnie to denerwuje...

  • 0

    135. ~tasmociag  2010-10-12 18:02:53  host: abod192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tasma juz 5 razy mi sie przerwala od rozsuwania. do dupy ze rozsuwany ale super bo idealnie dziala na 2 simy. kupuje teraz samsunga ale nie rozsuwanego na 2 simy. polecam latwosc w obsludze

  • 0

    136. ~adam  2011-01-27 20:44:29  host: aang68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam telefon bardzo fajny ale mam taką sprawe jest to mój pierwszy samsung i nie umiem używać T9 jestem taki tępy albo coś jest nie tak dawniej w sonyericssonie nie miałem z tym problemu a w tym samsungu no poprostu nie wiem jak, poczynając od tego jak wybrać konkretny wyraz nie wspominając o dodaniu własnego. byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi to objaśnił

  • 0

    137. ~kt  2011-06-24 21:33:11  host: 109.197.171.177

    Mam ten telefon już dawno i byłem bardzo zadowolony dopóki nie sprawiłem sobie zestawu głośno mówiącego na Bluetooth w samochodzie. Okazało się, że korzystając z numeru głównego (SIM1) słyszalność na głośnikach jest idealna a na numerze drugim (SIM2) słyszalność jest szczątkowa. Użytkownik nie ma na to żadnego wpływu i co gorsze serwis stwierdził, że nic z tym nie można zrobić. Podobno ten typ tak ma. Zestaw głośno mówiący jest potrzebny ale gdy ktoś zadzwoni na SIM2 nie da się rozmawiać. Na dodatek teraz jest już dawno po gwarancji i kicha.

  • 0

    138. ~dexter  2012-11-15 19:48:40  host: hmj45.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie można zablokować klawiaturę ? bo nie mogę dojść jak się blokuje, a mniałem wcześniej sony ericssona k810i.

  • 0

    139. ~darek  2012-12-01 17:43:12  host: hmj45.internetdsl.tpnet.pl

    w jaki sposób blokuje się w tym telefonie klawiaturę i czy w ogóle można ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet