Samsung SGH-D840 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D840 Opinie o Samsung SGH-D840

Samsung SGH-D840

w sumie: 20
  • 0

    1. ~qwerty1  2007-02-23 17:39:13  host: gax106.internetdsl.tpnet.pl

    nokia 6280 żądzi xD

  • 0

    2. ~Lolek  2007-02-23 20:32:56  host: acot37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    qwerty1: Może i by rządziła, ale gdybyś chociaż umiał/a ortografię... :]

  • 0

    3.  2007-02-23 23:19:02

    taa "żądzi" :rotfl:

  • 0

    4. ~mishkoltz  2007-02-25 01:51:01  host: 82.177.118.174

    Ni hu hu!! SAMSUNG RULEZ!! nokia rządzi pod względem cenowym (znaczy nokia jest za droga)

  • 0

    5. ~tunio  2007-03-01 04:25:42  host: 91.84.44.209

    Niestety samsung dla mnie przegral pojedynek na uzytecznosc. Jak mialem D900 musialem 9 razy wciskac przycisk zeby wyslac smsa! DZIEWIEC!!! szok, dlatego sprzedalem d900 i czekam na e65...

  • 0

    6. ~kokolino  2007-03-02 18:28:11  host: p5090d1b0.dip.t-dialin.net

    Witam. Ja uwazam (jest to moja prywatna opinia), ze Samsung ma jedne z ladniejszych aparatow! Mialem D-600 i bylem z niego bardzo ale to bardzo zadowolony. Kupilem sobie Nokie N80 i co? Hm dalem synowi bo mnie bateria denerwowala! Obecnie czekam na jakis super model SAMSUNGA ale taki ktory bedzie mial kamere minimum 3Mpix. Nokia jest super ale jesli nie zrobi cos z bateriami (ktore delikatnie mowiac sa kiepskie) to nastepnym modelem spewnoscia bedzie jakis extra Samsung! Przegladam nowosci i jak narazie model SGH-F700 mi sie podoba, jesli bedzie w ofercie a jak bede mogl wymienic aparat to spewnoscia go kupie!

  • 0

    7. ~MAxI WAWA  2007-03-13 20:29:16  host: nat-tar.aster.pl

    Tunio , baranie, proponuję poczytać instrukcję obsługi. W Samsungu istnieje takie coś jak skrót klawiszowy, i za jednym przyciskiem można wejśc w pisanie sms

  • 0

    8. ~mac  2007-03-15 15:00:25  host: 212.160.172.70

    MAxI chyba niemiałeś nigdy samsunga, ja mam, po napisaniu smsa, trzeba się trochę naklikać aby go wysłąć do osoby z książki (oczywiście nie liczę samego wyboru),

  • 0

    9. ~  2007-03-22 20:23:53  host: l-net.pai.net.pl

    Jakby nie patrzeć, slidery Samsunga to cudeńka... Szkoda tylko, że wszyscy kopiują trend Motoroli z super-płaskością i (imo) super niewygodną klawiaturą...

  • 0

    10. ~blondii  2007-10-03 12:40:19  host: abpu6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech mi ktoś powie jak zmienić dzwięk sygnalu wiadomości w tym, telefoniku ... ??? POMOCY :P

  • 0

    11. ~  2007-11-11 16:50:39  host: clc113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech ktoś mi odpowie czy jak te klawisze są narysowane to dobrze się wciskają gdy ktoś ma krótkie paznikcie czy może jak chce się wcisnąć 1 klawisz to wciskają się dwa.Niech ktoś mi powie ,albo jaki tel. mam kupić bo już niewiem poraccie mi coś. Pliss!!!

  • 0

    12. ~gosc  2008-01-09 10:19:06  host: bzx91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super. mam go juz rok. i nie mial jeszcze zadnych usterek ani nic:) super telefon POLECAM !!

  • 0

    13. ~K@mil  2008-03-05 21:12:37  host: ahh154.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten tel odtarza mp3 głośno?? proszę o odp i z gory thx :)

  • 0

    14.  2008-04-02 11:53:25

    czy w telefonach samsung d 840 sa wymienne obudowy?

  • 0

    15. ~  2008-04-24 09:00:09  host: ccw191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja bym chciala wiedziec czy ktos z Was mial problem z dzwiekiem.Ja mam telefon ponad pol roku i wlasnie mi glowny glosnik umarl.Nie wiem jak to w serwisie wyglada i czy to do naprawienia wiec jesli ktos mial podobny przypadek to prosze o wiesci:)

  • 0

    16. ~aneczka  2008-06-14 22:31:33  host: iei250.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon, ale nie wiem czy tak. błagam ludzie odpowiedzcie

  • 0

    17. ~CzarnaM  2008-06-24 13:03:51  host: 86-187.tepsalan.net.pl

    MAM TELEFON JUż PARE M-CY WIEC COś MOGE POW. ZALETY: ~ładny,nowoczesny wygląd ~fajne bajery wizualne ~cienki i nie wielki ~ładne zdjęcia 2Mpx ~możliwość dużego przybliżenia zdjęć ~dobra jakość dźwięków nagranych ~łatwa obsługa ~możliwość zaoszczędzenia beterii ~możliwość chodzenia w telu gdy coś przesyłamy przez blutooth WADY: ~Słaby dźwięk odtwarzacza ~Nie da się odtwarzacza zminimalizować ~Zbyt dużo przejść, żeby wysłać smsa ~średnia bateria ~z kartą 1G troche się tnie, a piszą, że wchodzi do niej 2 G Ogólnie dość dobry telefon, lecz bardziej skupia się na zdjęciach jak na muzyce, jeśli posiadasz mp3 to telefon dla Ciebie.

  • 0

    18. ~rafaelo  2008-09-03 09:38:58  host: abhd116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuje ten telefon

  • 0

    19. ~vitek  2009-02-03 13:06:49  host: adre245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam samsunga e-250 już dwa lata to telefon który wytrzymał najdłużej i jeszcze dziła bez zarzutu a nokie,simensy,motorole,alctel, to krótko dystansowe

  • 0

    20. ~sira4  2009-02-26 22:47:54  host: host-87-101-17-28.proxnet.pl

    Mam i ja takie cudo jestem z nim juz 8 miesiecy nie mam pobemow zadnych polecam jak najbardziej,aaby sms wslac trzeba ustawic sobie na awigacji i po problemie;-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-112-64.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet