Samsung SGH-D830 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D830 Opinie o Samsung SGH-D830

Samsung SGH-D830

w sumie: 57
  • 0

    1.  2006-06-28 08:34:39

    troche za wąski :P

  • 0

    2.  2006-06-28 09:47:48

    Kosmiczny:)

  • 0

    3. ~  2006-06-28 10:23:01  host: dko128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ładny, cienki telefon , szkoda że nie ma radia :)

  • 0

    4. ~mimiljon  2006-06-28 11:51:24  host: 193.19.165.17.osk.enformatic.pl

    Ah...kiedy bedzie mnie stac na takie telefony .:(

  • 0

    5.  2006-06-28 13:47:34

    a ten jeszcze lepszy od D900! kurde, ale fajne^^ V3 wysiada, wszystko wysiada! ale X820...(tak się nazywa ten super płaski "batonik"^^??) brawo Samsung, brawo!!

  • 0

    6. ~Dawid  2006-06-28 20:43:53  host: r2chelmno.marton.net.pl

    Nie wiem dlaczego tak czesto ludzie narzekaja na te radio, akurat wsrod osob ktore znam nikt nie uzywa radia w telefonie. Brawo, telefon genialny!

  • 0

    7. ~benek1988  2006-06-28 20:45:56  host: host-81-190-205-244.gorzow.mm.pl

    wypasiony :)

  • 0

    8.  2006-06-29 01:21:04

    Wyśmienity!!:D Naprawde samsung pokazuje co potrafi:]

  • 0

    9. ~Qba  2006-06-29 12:53:12  host: host-62-141-221-16.kalisz.mm.pl

    chyba łyżką do butów te wszystkie opcje upychali

  • 0

    10.  2006-07-04 13:14:48

    A oto odpowiedź samsunga na V3 i EF81 ; )

  • 0

    11. ~  2006-08-02 16:57:38  host: 195.136.30.234

    ktoś ma może polską instrukcję do tego aparatu?

    R

  • 0

    12. ~aneta  2006-08-05 09:59:04  host: 82.177.244.150

    Najpierw niech ktoś kupi ten telefon. Instrukcja bedzie pewnie za jakis czas na stronie Samsunga.
    Ehh... nam pozostaje tylko czekac. Ja dodatkowo powzdycham.

  • 0

    13. ~Milhaus  2006-10-20 13:29:33  host: knihud.silesnet.net

    Trzymalem go a jest wspanialy, lepszy jak MRazr ale kosztuje w tym czasie v Czechach jescie za bardzo dla mnie, moźno pozniej albo u Polsce? jaka cena?

  • 0

    14.  2006-11-07 20:34:45

    widać że jak motorola uznali ze lepiej wpakować wiecej "bajerów" niż dać chociażby wystarczającą baterie... miałybyć coraz lepsze telefony a w tych coraz gorzej z rozmawianiem:|

  • 0

    15.  2006-11-07 22:03:15

    Upchneli wszystko co bylo w prawie rocznym juz D600 w ultraciekiej obudowie.

  • 0

    16.  2006-11-07 22:44:34

    Chyba kupie sobie go jak bedzie w przystepnej cenie

  • 0

    17. ~bartek  2006-11-08 11:30:42  host: pradnikc.gemini.net.pl

    Moglby samsung cos zrobic z tymi czasami czuwania i rozmow jak to zmienia to bedzie warto to kupic

  • 0

    18. ~Pafel  2006-11-15 17:51:11  host: 110-248.echostar.pl

    dzisaj go kupilem i na razie jestem zadowolony: wyświetlacz super, intuicyjna obsługa, wykonany z bardzo dobrych materialow. nie wiem tylko czy bateria bedzie wystarczajaco dlugo trzymac ale to sie okaze.

  • 0

    19. ~ehh  2006-11-16 18:05:00  host: 62.29.133.86

    fajny telefonik tylko czemu nie ma IRDY ? ;/ blootoh jest a irdy nie ma przeciez to tez jest potrzebne nie wszystkie telefony maja blootoh wiec nie ma sie jak z nimi polaczyc :(

  • 0

    20. ~doge  2006-11-19 16:44:08  host: cku162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon,Chcę sobie kupić samsunga ale nie wiem którego wybrać d900 czy d830? może jakieś podpowiedzi?

  • 0

    21. ~s  2006-12-08 18:23:19  host: nat-mo2.aster.pl

    Moim zdaniem D900, tak na dobrą sprawe to jest lepszy, ale zalezy czy wolisz rozsuwane czy z klapką. Tu jest troche mały zewnętrzny wyświetlacz.

  • 0

    22. ~plotq  2007-01-29 10:49:19  host: qv42.internetdsl.tpnet.pl

    supercienkie, a baterie trzeba ladowac zbyt czesto ;)

  • 0

    23. ~NiN  2007-02-14 14:28:00  host: c124-82.icpnet.pl

    Tzn jak czesto trzeba ladowac baterie? przy normalnym uzytkowaniu i przy zabawie?

  • 0

    24. ~Sara19  2007-02-14 14:56:47  host: eus6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefonik ;-)bardzo ładny i funkcjonalny ma ładną grafike. Jestem z niego zadowolona i nie żałuje , że go kupiłam.POLECAM :)

  • 0

    25. ~NiN  2007-02-14 15:05:22  host: c124-82.icpnet.pl

    Tzn jak czesto trzeba ladowac baterie? przy normalnym uzytkowaniu i przy zabawie?

  • 0

    26. ~jogo  2007-02-19 13:12:55  host: pc0-213.litnet.osi.pl

    Telefon fajny. Mam go od paru dni. Wczesniej posiadałam nokie i teraz cieżko sie przestawić na inne ustawienia. Troche denerwujący jest fakt, ze wybierasz albo wibre albo dzwonek. Nie ma wyboru profilu. Zdjęcia w dzień są naprawde niezłe( wkoncu to 2 piksele) ale w nocy zdjęcia prawie nie wychodza jakoś jak z 0,3 pikselowego aparatu. Zaskakująca jest bateria, trzymała mi niecałe 12 godzin ( dużo sie bawiłam? dali mi starą? czy jest tak nędznie słaba?)

  • 0

    27. ~ania  2007-02-20 22:00:46  host: ip-81-210-34-50.hal.digimer.pl

    Telefon mam od wczoraj. moim zdaniem rewelacja, cały dzień sie bawiłam wiec bateria szybko padła ale mam nadzeieje,że przy normalnym użytkowaniu juz tak nie będzie

  • 0

    28. ~Katka  2007-03-03 13:18:41  host: 76-37.idc.net.pl

    Wszystko super, tylko dlaczego taką beznadziejną baterię wrzucili? Z wyglądu cudo. ;)

  • 0

    29. ~Kasia  2007-03-15 23:33:56  host: acre9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tel samsung sgh-d830 i co z tego nie mogę znależć żadnych ustawien np. wap no i nic ściągnąc!!!!!!!! pomóżcie!!

  • 0

    30. ~lukasz  2007-03-19 10:21:20  host: 89.242.165.54

    Kasiu z tego co sie orientuje to wszytskie ustawienia internetowe sa np na stronie orange badz innej sieci w ktorej masz telefon...Mam SGH-D830 i szczerze powiem ze telefon naprawde jest super z tym ze jak wczesniej juz mowiono bateria naprawde "cięka" d900 mam moj brat i jakos nie zamienil bym sie z nim;P pozdrowienia z manchesteru pa

  • 0

    31. ~hellmanns  2007-03-24 21:44:48  host: k43.klik.net.pl

    wie ktoś może jak wyłączyć poczte głosową w tym telefonie..?

  • 0

    32. ~prezes  2007-04-29 12:46:23  host: xdsl-13572.zgora.dialog.net.pl

    niech ktos mi napisz czy on moze dzwonic głosniej.głosnik w wewnatrz to chyba zly pomysł a co do bateri to cienizna..

  • 0

    33. ~reklama  2007-05-03 09:46:20  host: apn-99-35.gprspla.plusgsm.pl

    Ha. Telefon jak telefon ,żadnych spacjalnych rewelacji.Mam go od pół roku ,wcześniej miałem D 600 .D 600 to jednak full wypas i dość dobra bateria,jedyny plus tego telefoniku to klapka .Brakuje mi tu ustawiania melodii do budzika i alarmu ( chodzzi o mp3) ,tak jak w D600 , ale po za tym to szpan ,bo mało kto ma .

  • 0

    34. ~fornica  2007-05-11 19:10:10  host: aly65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemano;)no ja mam taki abonament ze gadam i gadam a z ta bateria to az taka porazka..? porownywalam wiele telefonow bo mam zamiar niedlugo cos nabyc i ten jest calkiem fajny tym bardziej ze mam slabosc do klapki,ale czy nie bede zalowala jak wtopie tyle hajsu...:/

  • 0

    35. ~max  2007-05-28 14:17:34  host: arr-6.crt.warszawa.supermedia.pl

    reklama, czy to znaczy, że D 900 i D 830 mają różny soft?? Myślałem, że mają identyczny i dla tego chciałem wymienić D900 na D830, jak to jest z tym oprogramowaniem??

  • 0

    36. ~max  2007-05-28 15:25:09  host: arr-6.crt.warszawa.supermedia.pl

    reklama, czy to znaczy, że D 900 i D 830 mają różny soft?? Myślałem, że mają identyczny i dla tego chciałem wymienić D900 na D830, jak to jest z tym oprogramowaniem??

  • 0

    37. ~mar  2007-07-03 18:34:06  host: gdn242.internetdsl.tpnet.pl

    sluchajcie..mam ten telefon od 2 tygodni..spisuje sie ok, poza tym ze sie czesto rozladowuje bateria. a mam pytanie..nietypowe:> czy ktos wie gdzie zaczepia sie w tym telefonie smycz..o ile w ogole jest takie miejsce :)

  • 0

    38.  2007-07-08 21:11:58

    mar odezwij sie do mnie mam pare pytan dot tego telefonu, mama zamiar go kupic w tym tygodniu.

  • 0

    39. ~gonia42  2007-08-17 22:13:23  host: apn-99-10.gprspla.plusgsm.pl

    mam pytanie-czy mozna jakos zmienic ustawienia zeby mozna bylo krecic dluzsze niz 15 sekudowe filmiki? Moze mi ktos odpowiedziec na to pytanie? Bede bardzo wdzieczna. Tak poza tym wg mnie tel jest super naprawde- marzylam o takim i wszystko oprocz tych filmikow m sie podoba- nie mam zadnych zastrzezen:)Bateria..wiadomo, czym wiecej bajerow...ale swietnie spelnia funkcje modemu do i-plusa .:)Prosze bardzo, jesli ktos wie o odp na moje pytanie:)

  • 0

    40. ~sumienie  2007-08-22 20:56:10  host: am209.netis.net.pl

    a ja mam ten telefonik gdzies od 2 tygodni i nawet nawet..tylko nie posiadam instrukcji po polsku ..:(

  • 0

    41. ~oli.  2007-08-27 09:56:39  host: aclk94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm. miałamprzyjemność bawić się troszkę tym telefonem. sama posiadam samsunga d600e. i stwierdzam, że zależy co kto lubi. D830 baaardzo spodobał mi się wizualnie. + jest to, że ma klapke, nie porysuje się ekran, a klawisze nie odbiją się na ekranie {co niestety bardzo często zdarza się w nokiach} gdyż są całkiem płaskie. menu i funkcje jak akurat w d600. nie mam się czego doczepić. ;D

  • 0

    42. ~Ola  2007-10-13 09:22:34  host: akh28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jakjej cenie jest ten samsung D830?

  • 0

    43. ~devilh  2007-10-19 21:00:52  host: 217.97.228.172

    instrukcja obsługi po polsku na stronie samsung http://pl.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/downl oad/PL-SGH-D830.jsp?swType=UM

  • 0

    44. ~madziara  2007-10-22 17:30:48  host: afc133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam kilka pytan otoz czy telefonik ma mozliwosc zminimalizowania odtwarzacza mp3 oraz czy jakosc muzyki jest wyzsza niz w modelu e250 z gory dzienkuje ;)

  • 0

    45. ~toful  2007-12-02 22:33:27  host: h-rze-2.resetnet.pl

    czy mozna zmieniac mp3 przy zamknietej klapce??

  • 0

    46. ~karola  2008-01-08 11:28:45  host: public-gprs10510.centertel.pl

    do 42. - na allegro stoi w cenie od 350 zł - 650, więc dosyć taka zróżnicowana, a ja mam pytanko jak to jest z tymi dzwonkami, czy faktycznie jest tylko możliwość ustawienia albo wibracji, albo dzwonka??? nie ma takiej opcji jak wibra+dzwonek??? I czy faktycznie jest godny polecenia??? Pozdrawiam

  • 0

    48. ~marin  2008-02-02 01:47:32  host: dra21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jak mozna zmienic rozmiar czcionki w menu?

  • 0

    49. ~  2008-02-08 09:08:22  host: 145.7.182.14

    jak male zielone R tam w okolicach albo baterii albo stanu zasiegu to we wszystkich nowszych samsungach oznacza to ROAMING..

  • 0

    50. ~nik  2008-03-09 15:51:56  host: dickensa.compi.net.pl

    jest fajny i plaski ale strasznie szeroki..szerszy niz v3 bo go mialam w reku i jest nie bardzo wygodny

  • 0

    51. ~Arashia  2008-05-28 14:58:23  host: acsm212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie chcę sobie kupić owy telefon ale mam pytanko czy czcionka jest bardzo duza w tym telefonie?? a jak tak czy mozna zmienić na małą albo wielkości chociaż tak jak w Samsungu X640 (akurat teraz taki mam^^) Bo jak otwieram 3 obrazek telefona od lewej to czcionka wydaję się duza. Z góry dziękuję za odpowiedź:)

  • 0

    52. ~~marsza  2008-07-17 17:26:26  host: host-87-101-67-46.leon.com.pl

    Z telefonika jestem zadowolona, ale nie umiem znaleźć w ustawieniach co zrobić żeby stale widoczna była godzina na małym wyświetlaczu.Czy ktoś wie?

  • 0

    53. ~justyna  2008-07-21 11:55:06  host: ayy210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam małe pytnko czy wygodnie sie pisze w tym telefonie smsy bo mam zamiar ją kupić w tym tygodniu :)

  • 0

    54.  2008-07-26 14:26:11

    Nie ma takiej mozliwosci. Tez bylo to dla mnie minusem, jedyne co moge Ci polecic zeby nie otwierac tel zeby zobaczyc godzine to wcisniecie na dlugo przycisku glosnosci.

  • 0

    55. ~agaciaa  2009-05-04 09:58:39  host: imc68.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś mi powie jak ustawia się piosenke na sms nie mogę tego znaleść

  • 0

    56. ~tomes  2009-07-23 19:39:59  host: aals241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja miałem ten telefon przez 4 lata i ani razu się nie popsuł

  • 0

    57. ~mmch  2009-08-13 02:06:11  host: chello087206053075.chello.pl

    -mega trwały (po upadku z 5m na blache nawet sie nie wylaczyl) -mega gowniana klawiatura (2lata sie nie moge przyzw) -bateria ok 4dni -dobry wyswietlacz i aparat -tylko 10 strasznych dzwiekow na budzik

  • 0

    58. ~beacia  2009-09-20 19:58:43  host: 078088129156.choszczno.vectranet.pl

    Dla mnie to najlepszy telefon na świecie !!! jest dośc mały ale i cieniutki. Wyprał mi się w pralce, upadł z 3 piętra przez poręcz i nic mu nie jest działa sprawnie. Nie pomijając reszty upadków ze stołu itp miałam go sprzdac bo kupiłam nowy, ale nowy stoi w podełku czeka do sprzedarzy, bo jakoś nie mam sumienia tego się pozbyc SUPERT TELEFONIK

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet