Samsung SGH-D820 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D820 Opinie o Samsung SGH-D820

Samsung SGH-D820

w sumie: 30
  • 0

    1. ~Dawid  2005-11-22 14:29:14  host: adch11.marton.net.pl

    Idelany, tyle funkcji, a takie rozmiary!!

  • 0

    2. ~Thomson  2005-11-22 20:11:39  host: 87.207.168.60

    ideał

  • 0

    3. ~  2005-11-22 21:04:41  host: akp103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jednym slowemn cud miód i orzeszki musze go miec :) albo D500 nie no poprostu z takimi telefonami Samsung może dorówna SE albo juz dorównał

  • 0

    4.  2005-12-03 13:10:23

    jak dla mnie za maly :/ ale w sumie duzo opcji :)

  • 0

    5.  2005-12-12 14:58:17

    jak dla mnie to z wygladu jest ochydny! ;/ bo w srodku to on trochu opcji ma! ale na zawnatrz to zwalili!

  • 0

    6. ~Mithwath  2006-05-27 13:07:02  host: 212.244.117.21

    Mam ten telefon od paru dni. Do zarzucenia mam mu tylko 3 rzeczy.
    - bateria po pełnym dwunastogodzinnym ładowaniu wytrzymała mi tylko 1,5 dnia
    - nie ma wymiennej obudowy. To duża zaleta, bo po roku używania zakładam nową skorupę i telefon jak nowy
    - mimo tego że ma dyktafon, nie można go użyć do nagrania rozmowy
    Poza tym same ++

  • 0

    7.  2006-05-30 14:25:57

    6 - jak trzyma 1,5 dnia to dupa blada:( moja N 6610i trzyma mizimum 3-4 dni ( jak uzywam radia i duzo gadam) a tydzień jak jest malo rozmow ,więc tragedia z tym Samsungiem:/

  • 0

    8. ~  2006-05-30 17:32:15  host: dwc205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kto widział ładować baterię przez 12 godzin? To nie akumulator samochodowy, rozpiprzyłeś baterię.

  • 0

    9. ~mlody  2006-05-31 13:35:35  host: behemot.niebo.net

    8 - a slyszales kiedys o czyms takim jak formatowanie baterii??

  • 0

    10. ~MATIZ  2006-06-03 13:17:29  host: 195.116.189.2

    ~mlody: ogniw jonowych i polimerowych nie trzeba FORMOWAć(nie formatować-skąd się to wzięło?). Niektórzy nawet uważają to za niewskazane. A co do telefony to okey tylko ta bateria:(

  • 0

    11. ~magma  2006-06-28 22:44:15  host: aor209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik juz dluzszy czas i jestem bardzo zadowolona. mialam formowana baterie ( to duzo daje i wcale nie jest tak ze tych sie nie formuje bo kazde sie powinno) telefonik ogolnie super. mialam wczesniej samsunka d500 - telefon takze mistrzostwo swiata bo choc moze nie ma tylu opcji co ten to tez jest rewelacyjny. poza tym wiekszosc tych samsungow rozsuwanych jest b. dobra, napewno lepsza niz te z klapka bo sie luzuja a te nic no chyba ze ktos naprawde nie wiem co z nim robi. mi bateria trzyma 2 dni ( przy czym praktycznie caly czas pisze sms-y. slucham muzyki i robie zdjecia) ale i tak jestem przyzwyczajona do codziennego wkladania na ladowanie) jak ktos malo korzysta to potrzyma ze 3-4 dni ( tak sadze)

  • 0

    12. ~re  2006-07-20 16:08:46  host: dgr16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może ktoś wie czy D820 ma wybieranie głosowe. W opisie jest napisane że ma dla numerów i funkcji.Ja tej funkcji nie moge zlokalizować w swoim telefonie.

  • 0

    13. ~Kiler  2006-07-31 16:54:40  host: sotn-cache-2.server.ntli.net

    Jasne ze ma wybieranie glosowe. Tylko ze musisz miec do tego bluetooth. Ja wlasnie dzisiaj to odkrylem. Zajebisty telefon:))

  • 0

    14. ~gnyk  2006-08-14 12:48:53  host: etz242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a powiedzcie mi czy pozna w nim ustawiac wlasne dzwieki na wiadomosci bo cos mi nie wychodzi

  • 0

    15. ~MaxNecro  2006-08-22 13:22:39  host: arc18.internetdsl.tpnet.pl

    Nie można.. to jeden z nielicznych minusów.. A wracając do baterii - czy można kupić pojemniejszy "zamiennik"??

  • 0

    16. ~aaa  2006-09-01 12:32:15  host: nat-38.mikolow.net

    ja tam wole D600e

  • 0

    17. ~masakra cp  2006-11-14 16:37:11  host: c33-122.icpnet.pl

    a ja tam mam to ogólnie w dupie koma zamuwilem i jak go kurwa nie dostane z tego jebanego allegro to ich tam wszystkich kurwa mac porozpierdalam pytanko czy ten kurwa telefon ma kolorowy wyswietlacz??

  • 0

    18. ~Iliada  2006-12-15 17:39:13  host: aboa124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    masaka cp(ie) ale kulturka nie ma co ... :/ taki tępy jesteś czy tylko udsjesz ?? no jasne ze ma ...baranie... :)

  • 0

    19. ~szopen  2007-03-13 19:43:05  host: chello084010127254.chello.pl

    telefon mam od 4 miesiący i mam kilka zastrzeżeń: 1.oczywiście cienka bateria :( ale można kupić lepszą na allegro 2.nie można ustawić dźwięku na SMSy :( 3.ma dosyć nie wygodde przyciski :/ A terez troszke plusów :) 1.DUUUŻO kolorów i pikseli :P 2.duży wyświetlacz 3.wspaniały wygląd ( dobrze się trzyma w ręce 4.bardzo dobry aparat ( jak na telefon ) 5.MP3 :D 6.wejście na karte 7. bardzo duża pojemność wewnętrzna (72 Mb) 8. łatwa obsługa :P no, to by było na tyle :P

  • 0

    20. ~Aqla  2007-03-24 14:48:59  host: 194.181.129.195

    ej jak ustawic mp3 na dzwonek qrwa nie da rady chyba

  • 0

    21. ~ja  2007-03-24 14:49:45  host: 194.181.129.195

    ja ustawic mp3 na dzownek bo nie moge jakos

  • 0

    22. ~danielze  2007-06-08 03:16:03  host: user-1087ki1.cable.mindspring.com

    ej tam u gory jest napisane ze ten w polsce nie chodzi to jak to? ja go kupilem specjalnie w do polski i niby ma nie chodzic. a jezeli mozna wiedziec to na jakich falach chodza w polsce tel bo ten jest cztero zakresow wiec mam nadizeje ze bedzie chodzil...:)

  • 0

    23. ~baśka  2007-09-08 00:07:59  host: aavx70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chę wysłać mmsa to mi wyskakuje okienko:nieznany abonet. nie wiem o co biega. nie mogę wysyłać mmsów....ktoś coś poradzi?

  • 0

    24. ~wazka  2007-10-27 00:34:10  host: 87-246-197-44.umcs.akademiki.lublin.pl

    jak ustawic dzwonki Mp3

  • 0

    25. ~  2007-12-10 15:15:59  host: cz251.internetdsl.tpnet.pl

    dzwonek na mp3 to tak menu>menadzer plikow> muzyka > muzyka > i wybierasz utwor > opcje > ustaw jako > dzwiek dzwonka :P

  • 0

    26. ~weber  2008-03-14 12:54:43  host: cz251.internetdsl.tpnet.pl

    nie da sie ustawic dzwonka mp3 na dzwonek SMS musielibyscie nowe softy wgrac

  • 0

    27. ~sokol  2008-04-22 16:50:21  host: 90-156-74-53.magma-net.pl

    da sie wgrac jakos radio do tego telefonu. Bo wlasnie tylko ego mi w nim brakuje?

  • 0

    28. ~d820  2008-05-08 18:28:12  host: dfs37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedługo, po 2 latach "banicji", wracam do starej dobrej Nokii, ale wspomnienia po Samsungu D820 pozostaną niezapomniane. - Być może to tylko moja opinia ale D820 ma po prostu kozacki wygląd świetnie trzyma się w ręce i wizualnie prezentuje się bardzo okazale - Pod względem technicznym, od nowości nie było problemów ani ja ani poprzedni właściciel nie uskarżaliśmy się - Bateria jest dobra. W dzisiejszych czasach 4 dni to dobry rezultat. I tak też mi trzyma przy częstszym użytkowaniu spada nawet do 2 dni ale to logiczny skutek. - Nie można ustawić mp3 na przychodzący SMS - to mała wada bo idzie się przyzwyczaić, a dodatkowo Samsung oferuje w zamian 10 dźwięków - któryś powinien nam przypaść do gustu - Co do ustawienia dzwonka mp3 - wystarczy za pomocą odpowiednich programów stworzyć fragment np. 400kB i pójdzie - Jakość dźwięku świetna głośność dobra, w warunkach hałasu np. w szkole tragiczna do SE czy Nokii N73 niestety nie umywa się ;) Na początku mojego wywodu napisałem o niezapomnianych wspomnieniach. Miałem przygodę z tym telefonem i nie wiem czy akurat taki pojedynczy super model mi się trafił, czy wszystkie D820 takie są, a może miałem więcej szczęścia niż rozumu... Niemniej zlamiłem i wstyd pisać, ale warto Miesiąc posiadałem koma, byłem na imprezie i nie wiem jakim cudem, ale komórka wyślizgnęła mi się z kieszeni na piersi i z wysokości ponad 1 metra wpadła z trzaskiem do wody w klozecie... lmao Parę sekund z niedowierzaniem wpatrywałem się w obraz klęski po czym sięgnąłem po, wydawałoby się straconą dla potomności, komórkę i zacząłem ją osuszać wszelkimi dostępnymi w toalecie środkami czyt. papierem toaletowym... Dopiero w parę godzin później wróciłem do domu i chyba w impulsie rozpaczy sięgnąłem po suszarkę i skierowałem ciepły wiatr na Samsunga.. Po paru chwilach był już suchy także w środku i, o dziwo, włączyłem i kom działa do dzisiaj czyli już od 7 miesięcy Słowem- jeśli nie chcemy wydać na telefon więcej niż 300 zł, Sa

  • 0

    29. ~Matrix123456  2008-07-15 12:22:56  host: 87-205-159-137.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i jest super. Ma wszystko co potrzeba. W skali od 1 do 10 oceniam go na 10!!!!!

  • 0

    30. ~mrd  2009-04-26 22:59:52  host: chello089074077216.chello.pl

    Uzywam tego Szajsunga juz prawie dwa lata. Ogolnie jest OK. ma kilka minusów - 1-bateria- bardzo króciutko trzyma, 2-nie mozna przypisac mp3 jako dzwonków SMS, 3-nie mozna jak np. w Nokii wybierac podczas pisania SMS dowolnego nr z kontaktu (jesli w kontakcie mamy przypisame np 2 nr - wybiera tylko jako domyslny). Ostatnim jak dla mnie minusem jest sichy glosnik (przy odtwarzaniu muzy albo zestawy głosno mowiacego). Obrotowa kamerka mogła by spełniac swoje funkcje o ile telefom obsługiwał by telekonferencje. Ale i tak ejst niezle :] Duzym plusem jest aparat (oczywiscie przy odpowiednim oswietleniu), mimo 1.3 Mpx duuuzo lepiej sie sprawdza niz inne w tej klasie. Duzy plus dla ekranu + fajna funkcja obrotu odtwarzania video w poziomie (ogladanie filmów - bez napisów oczywiscie chyba ze ktos ma lupke). Pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet