Samsung SGH-D800 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D800 Opinie o Samsung SGH-D800

Samsung SGH-D800

w sumie: 61
  • 0

    1. ~Dawid  2005-11-22 14:31:33  host: adch11.marton.net.pl

    Te funkcje przy takich rozmiarach, nokia może sobie pomażyć. No, ale przecierz ma N90, która waży ponad 150g i jest większa palmtopa!!

  • 0

    2. ~soniacz  2005-11-22 15:40:54  host: bkx63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak kazdy eryk swietny pod kazdym wzgledem-nokia do smietnika

  • 0

    3. ~Maciek  2005-11-22 15:51:08  host: 86-63-96-40.asta-net.com.pl

    Szkoda tylko, że aparat wciąż ten sam - przy telefonie z wysokiej półki (a pewnie taki będzie) powinno być już coś lepszego.

  • 0

    4. ~Dawid  2005-11-22 19:37:05  host: adch11.marton.net.pl

    Chodzi o to, ze poprzednie telefony z 1,3 Mpx mialy grubośc ponad 20 mm, a te już tylko 14mm. W tej serii chodziło o to, aby zrobić telefony ultra cienkie, a widocznie jeszcze niemożliwe jest zastosowanie 2 czy 3Mpx przy takiej grubości, a jeżeli ktoś chce więcej pikseli, to są inne Samsungi, które mają po 2,3,5,7 i już od niedawna 8Mpx.

  • 0

    5. ~kroppa  2006-01-30 14:32:22  host: host163-186.crowley.pl

    oczywiscie, ze mozna. wystarczy spojrzec na oferte telefonow w korei. tam sa na porzadku dziennym telefony z 5-8 MPix i to niespecjalnie rozniace sie rozmiarami od naszych...

  • 0

    6. ~zibigen  2006-03-13 19:57:05  host: 81.219.162.13

    Ciekawe jak to ktoś tu chwali Samsunga a inny Nokie wysyła do śmietnika.....a nie pomyślał nikt że przy tej klasy telefonie brak złącza na dodatkowe karty pamięci to......hm, nieporozumeinei to mało :-)

  • 0

    7. ~zofia  2006-03-22 12:28:21  host: gate.malnet.pl

    Co to za wejście jak już w co drugim komisie ten model jest w sprzedaży.

  • 0

    8. ~  2006-03-22 21:25:18  host: cke34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki wspanialy jak go tutaj chwala niektory LOL a niema slotu kard a aparat zaledwie 1,3 to juz wole V3 o wiele ladniejsza

  • 0

    9. ~M.Piech  2006-03-23 10:06:42  host: net1.chomiczowka.net.pl

    może i V3 jest ładniejsza, ale fukcjonalnie bardzo opóźniona..

  • 0

    10. ~Bisi  2006-03-23 19:50:14  host: host-84-9-78-159.bulldogdsl.com

    W piatek bede mial mozliwosc wziecia telefonu. zastanawiam sie wlasnie pomiedzy tym samsungiem d800 a se k750i. no i wlasnie nie bardzo wiem, ktory wybrac. jak doradzacie? bardziej mi chodzi o telefon a nie kombajn multimedialny.

  • 0

    11. ~Bisi  2006-03-23 20:06:07  host: host-84-9-78-159.bulldogdsl.com

    W piatek bede mial mozliwosc wziecia telefonu. zastanawiam sie wlasnie pomiedzy tym samsungiem d800 a se k750i. no i wlasnie nie bardzo wiem, ktory wybrac. jak doradzacie? bardziej mi chodzi o telefon a nie kombajn multimedialny.

  • 0

    12.  2006-03-24 21:41:56

    Na allegro ceny zaczynaja sie mniej wiecej od 1260zl...jak ktos chce miec zlacze kart pamieci (czyli D820:P) to musi doplacic jakies "jedyne" 200zl:P no i oczywiscie jeszcze dokupic karte:D

  • 0

    13.  2006-03-24 21:55:00

    Bisi jesli chodzi Ci o telefon a nie kombajn to nie wiem czy warto tyle kasy ladowac...ja bym sie moze raczej zastanawial nad Nokia bo tam masz dobre baterie, tutaj raczej bedzie ciezko..mam K700i i wiem co to za bol jak zapomnisz naladowac wieczorem telefon i sobie rozmawiasz i ci sie nagle wylacza..Jesli jednak chcesz wybierac miedzy tymi modelami to tak: za SE przemawia zlacze kart pamieci i z racji ze jest to juz starszy model - nizsza cena. Ale jesli nie bedziesz sluchal muzyki i nie szkoda Ci wydac blisko 400zl wiecej to bierz Samsunga..mi sie bardzo podobaja slidery, a w dodatku ten jest jeszcze taki maly! A ma wszystko co do szczescia potrzeba:P

  • 0

    14.  2006-05-30 21:00:50

    Witam! Mam 1400zł na telefon. Jaki wybrać?? Prosze pomocy.....

  • 0

    15. ~lukbot  2006-06-18 17:44:00  host: dux36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, jestem od niedawna posiadaczem D800 i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Zastanawiałem się też nad zakupem SE W800i ale ze względu na wygląd zdecydowałem się na Samsunga.Pozdrawiam

  • 0

    16. ~sosi  2006-06-27 11:22:01  host: host189-87.crowley.pl

    witam, czy moge poprosic o modele telefonow, ktore maja aparaty wieksze niz wiecej niz 2 megapixele, a przy tym są ładniutkie i zgrabniutkie, jak np. Samsung E720?? Dzieki za pomoc, bo już się sama gubię w tym wszystkim. Pozdrawiam :))

  • 0

    17. ~kupiec  2006-07-12 10:44:30  host: svjagi24.it-net.pl

    mam do wyboru to cudeńko, Samsunga D600 oraz Sony Ericsson K750 ........ co proponujecie? ;-)

  • 0

    18. ~D750  2006-07-14 23:25:06  host: enlubkonc19.enterpol.pl

    kupiec - najlepiej kup trzy: K750 robi najładniejsze zdjęcia, D600 ma najlepsze stereofoniczne głośniczki do słuchania Mp3, a D800 jest najcieńszy i wygodnie leży w kieszonce w koszuli;-)

  • 0

    19. ~e900  2006-07-25 11:03:31  host: aeu186.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik tylko pamiec 80mb :(
    mam e900 i jest taki sam tylko ze troszke mniejszy i ma 2Mpx i wejscie na microSD :)
    lepiej dolozyc 100zl i kupic e900

  • 0

    20. ~ziom  2006-08-06 21:45:32  host: 80.54.27.103

    mam kilka pytan.. 1)czy jesli chcialbym posluchac mp3 sa potrzebne do tego sluchawki? czy muzyka leci z jakiegos glosniczka? 2) jak dlugo mozna nagrywac filmik? 3) jezeli nagrywam filmik to slychac glosno np jak ktos cos mowi? mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo smake mam na ten telefonik :P pozdro

  • 0

    21. ~mati  2006-08-08 15:53:16  host: club.gabo.pl

    mam pytanie,czy wie ktoś czy ten model telefonu moze jednoczesnie dzwonić i wibrować??Przeczytałem na innym forum,że np model D600 może tylko dzwonic lub wibrować?Prosze dajcie odpowiedz jak najszybciej.Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    22. ~D800 czy D600 ?  2006-08-08 18:51:46  host: 80.54.27.102

    ello.. mam pytanie.. zastanawiam sie nad kupnem telefonu samsung D800 albo D600... ktory mam wybrac? doradzcie :)

  • 0

    23. ~Prezes  2006-08-21 10:57:01  host: ebo74.internetdsl.tpnet.pl

    a ja jestem biznesmenem i mam 6 telefonów nokie N93dałem 2200z polskim menu i bez simlocka z angli przywiozlem na allegro 2800 minimum mam nokie 6280 dałem za polska 800zł allegro 1000zł a komis 1300zł mam nokie 7370 dalem 700zl za nowke polska ta ciemna komis 1000zł mam jeszcze samsunga D800 dalem 750 i samsunga D600-810zł i chcialem powiedziec ze jak sie znacie to nie mowcie bo samsunga D600 i D800 kosztuja tyle samo na allegro i w komisie ale D800 jest lepszy ma lepszy wyswietlacz i robi zdjecia z 1.3mpx lepsze niz nokia np 6280 z 2.0 Mpx i jest tez lepszy od D600 mimo ze nie ma flesha nie ma slotu kart jak D600 i nie ma jak D600 tez 2.0 Mpx i nie ma kabla do telewizora ktory dokupilem (40zł) i no i tak miazdzy!!

  • 0

    24. ~mat  2006-08-22 15:23:12  host: afl82.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tyle mam ten telefon od kilku dni i jestem bardzo zadowolony, fajnie chodzi, nie ma problemów z obsłgą wysokiej jakości wyświetlacz, brakuje tylko slotu kart pamięci, ale mogę bez tego żyć. Co do aparatru to czy wy ludzie nie przesadzacie, to jest telefon a nie aparat, a żeby komuś zrobić zdjęcie do kontaktów jest wystarczający, zajmuje się fotografią i powiem wam że to byłoby głupie, jeśli wydajesz kilka tysięcy na aparat fotograficzny, obiektywy, lampy i inne akcesoria, i kupujesz telefon za 1000zł, który ma służyć do robienia zdjęć, bajery takie jak aparat czy mp3 to tylko bonus, chcesz fotografować idz kup dobry aparat, chcesz słuchać muzy kup playera...

  • 0

    25. ~scovron  2006-08-22 19:58:48  host: host85146962.galileusz.3s.pl

    do kolegi "qbiq". Koles nie pieprz farmazonów, skoro nie masz o tym zielonego pojęcia. To że ty masz SE K700i nie oznacza to że wszystkie eryki mają słabiuchne baterjki. SE K750 w przeciwienstwie do twojego K700 ma baterie litowo polimerową a nie tak jak ty litowo jonową. Jaki z tego morał - twój przy lekkim traktowaniu trzyma 3 dni a K 750i lekko 7. Narka pajacu...

  • 0

    26. ~fidek  2006-08-29 16:29:52  host: asv46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!mam do wyboru D600 albo D800..ktory wybrac??D600 ma lepszy aparat bo 2mpix ale D 800 ładniejszy wyglad..ale czy roznica miedzy aparatem 2 mpix a 1,3 jest duza??Rozdzielczosc wyswietlacza ta sama.I jak z cenami?Ktory model jest drozszy??Pomozcie..

  • 0

    27. ~pablo  2006-09-07 17:24:58  host: isacomgw.isacomm.com.pl

    właśnie kupiłem to małe cudeńko. Wybierałem miedzy nim a 6280/70 . Nokia jest gruba i toporna z wyglądu i jedyną zaletą "fińskiego tłuściocha" to bateria. Mi osobiście do gustu bardziej przypadł Samsung D-800 Ma wszystko czego mi potrzeba... tylko ta bateria.

  • 0

    28. ~kanadyjczyk  2006-10-05 09:36:50  host: 192-mia-3.acn.waw.pl

    czy ktos mi powie jaka jest roznica miedzy samsung d807 a d800 wiem tylko ze taki d807 jest w kanada a d800 jest w europie pozdrawiam i czekam na info

  • 0

    29. ~Niuniek  2006-10-08 04:07:42  host: eep60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik Super!Mi odpowida wyglad i funkcjonalnosc tez!

  • 0

    30. ~redef  2006-10-20 22:10:17  host: host81-151-239-103.range81-151.btcentralplus.com

    moglby mi ktos napisac chociaz jakie oprogramowanie do niego jest potrzebne ? (E900 ofc.) [jestem teraz w UK wiec raczej nie kupie cd na allegro -a do ciapatych nie chce mi sie isc skoro moge sobie to sciagnac z neta] jesli ktos wie msg plz na: 3020062, bede bardzo wdzieczny -pisac niezaleznie od statusu btw. tel kupilem bo musialem i nie wybieralem, ale bardzo mile sie zaskoczylem.. jest swietny ;) polecam

  • 0

    31. ~bogdan  2006-10-21 21:03:35  host: apn-100-191.gprsbal.plusgsm.pl

    Mam do kupienia taki telefon, zastanawiam się jak długo trzyma taka bateria??? Bardzo bym prosił o szczerą opinię ponieważ zależy mi na tym zakupie.

  • 0

    32. ~molak  2006-11-12 19:07:01  host: cxp2.internetdsl.tpnet.pl

    dzis kupilem D800 i jest wyczesany na maxa..a pozbyłem sie K600i który uważam ze tez jako konkretnie fajnym telefonikiem...jednak czas na zmiany

  • 0

    33. ~  2006-12-08 21:28:37  host: acw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem tego telefoniku i powiem tylko tyle jest wypasiony zarazem z wygladu jak i z obługi i jego funkcji.Zamienilem go za k750i ktory pod wzgedem bajerow niestety go przerastał tak samo ja i z aparatem.Jak dla mnie jedynym mankamentem narazie d800 sa slabe glosniczki ale to tam pikus od muzyki jest mp3 i komp ;p.Polecam

  • 0

    34. ~darek  2006-12-24 22:35:12  host: aku216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z wyswietlaczem

  • 0

    35. ~komis gsm  2007-01-06 10:33:59  host: acrz242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wolalbym d600e niz d800 po pierwsze d600 ma lepszy aparat funkcje podobne jest mniejszy a nie taki klocek i ma lepsz

  • 0

    36. ~milo  2007-02-02 21:52:20  host: 217.153.157.150

    Pytanie do właścicieli tego modelu. Chodzi mi o funkcję poufności danych. Czy hasło działa tylko na wszystkie foldery i wiadomości, czy mozna ustawic hasło np. tylko na jeden bądź dwa foldery?

  • 0

    37. ~mała  2007-02-09 20:19:42  host: dxl146.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko, czy jest możliwe ustawienie książki telefonicznej ażeby wyświetlane były tylko nr z sim lub telefonu a nie oba jednocześnie? proszę o odpowiedź!!!

  • 0

    38.  2007-02-27 12:09:34

    WITAM!!! Mam właśnie do sprzedania taki telefon(SAMSUNG D800).Telefon ma jeszcze 2 miesiące gwarancji i został zakupiony w Media&Markt.Jest w bardzo dobrym stania.Posiada lekkie ryski.Wyświetlacz w stanie świetnym.Brak widocznych rysek i przetarc.Sa dwie lekko widoczne. W zestawie:ORGINALNE PUDEŁKO,ŁADOWARKA,INSTRUKCJA,DOWÓD ZAKUPU,KABEL USB,PŁYTA CD Z OPROGRAMOWANIEM I OCZYWIŚCIE SAM TELEFON. CENA JEST OKAZYJNA ZWAZYWSZY NA STAN I MOZLIWOSCI TELEFONU.CENA WYNOSI 600zł+koszty przesyłki.Naprawde polecam.

  • 0

    39.  2007-04-28 12:02:56

    do "~komis gsm", to czy ten telefon jest klockiem czy tez nie to czysto kwestia gustu. Osobiście uważam iż d800'ka jest jednym z najładniejszych telefonów na rynku. Pomimo tego iż jest już trochę czasu na rynku to ciągle bije na głowę niejedną nową Nokię czy SE(mówię tu o wykonaniu). Wiadomo, telefon nie ma karty pamięci, czy aparatu np 2Mpix ale czy każdy musi mieć np1000 kontaktów w telefonie + 100 kawałków mp3 + 100 zdjęć swojej dziewczyny. Mnie dla moich 50 kontaktów, trzech mp3'jek które traktuje na zmianę jako dzwonki i jednej fotki mojej córeczki ten telefon w zupełności wystarcza. Do mp3 mam odtwarzacz mp3 a do fotek wykorzystuję cyfrówkę. Poza tym telefon jest okrutnie prosty w obsłudze, wystarczająco cienki aby schować go w kieszeni a do tego prezentuje się odjazdowo. Nie jestem kolesiem który gra w gierki na telefonie podczas przerw w pracy ale też nie oszczędzam go przesadnie. Przy moim normalnym użytkowaniu (a dzwonie trochę dziennie) bateria trzyma mi 3 dni. Jest to mój 15 telefon od 97 roku, miałem już praktycznie wszystko oprócz Sagema i swobodnie mogę powiedzieć że u mnie ten telefon dostaje 10/10 za wygląd i 8/10 za funkcjonalność. Pozdro dla wszystkich normalnych użytkowników a nie poszukiwaczy tandetnych kombajnów mulit medialnych. Ave

  • 0

    40. ~gutek  2007-05-22 15:10:25  host: ablb47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefo kosztuje

  • 0

    41. ~Kuba  2007-05-23 22:02:25  host: chello084010086079.chello.pl

    E250 jest lepszy bo ma karty microSD, więc muzy można posłuchać. A zdjęcia i tak robi się cyfrówką

  • 0

    42. ~Maciek  2007-05-23 22:04:10  host: chello084010086079.chello.pl

    Chciałem go już kupić ale jak się dowiedziałem że nie ma slotu kart to nie chciałbym go za darmo. Telefon bez kart to nie telefon.

  • 0

    43. ~Pawelson 14  2007-06-21 19:48:37  host: gvj162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam 14 lat w moim wieku interesuje się już takimi phonami.Uważam, że jeżeli jakis starszy dziadek lub kujonek mówią żebysmy sobie kupili playera, to się grubo myli. Takiemu jak ja trzeba telefony z dobrym aparatem min. 1,3MGPX ,i musi być to telefon Muzyczny a więc slot na karty pamięci i ma być głośny. Nam chodzi aby kazdy mugł sobie poszpanowac swojo muzo. Jeżeli komus cos nie pasi to niech sobie kupi telefon z czarnobialym wyswietlaczem , aparat cyf, i mp3,mp4,ipoDa

  • 0

    44. ~no że ja :d  2007-07-10 15:15:58  host: dzr186.internetdsl.tpnet.pl

    Przesiadłem się z Nokii 6630. Dzieki temu fonowi wiem, że Symbian w ogóle nie jest mi przydatny. Wyświetlacz ma wysokiej jakości, aparat też niczego sobie. Ogromna wg mnie pamięć, to po co komu karty... :D:D pozdrawiam

  • 0

    45. ~ralph  2007-08-05 19:06:27  host: host86-136-232-8.range86-136.btcentralplus.com

    mam pytanko...mam ten phon i nie wiem czy można zmienić całkowicie obudowę ponieważ ta którš mam mi nie pasi..jeżeli można to ile to mniej więcej możę kosztować... z góry dzięki i pzdr 4 all..

  • 0

    46. ~~om  2007-08-13 13:40:35  host: bjx47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam czy ktoś wie jak się posługiwać bloototh w telefonie

  • 0

    47. ~patryk  2007-08-24 11:03:23  host: 80.54.36.190

    a ja zamiezam go kupic mam mp3 takze karta mi nie potrzebna 80 mb spokojnie wystarczy aparat 1.3 pasi mi lepszego mi nie trzeba:) a sam tal jest zajebisty jest czym poszpanowac rozsuwa sie bardzo dobze nie jak 6288 lata jak chce idelny dla mnie tel nigdy nie kupie SE i pozdro dla dzieci Sony ericksona ;p

  • 0

    48. ~bazylio  2007-09-13 16:32:29  host: 82.160.111.111

    Czy moze mnie ktos poinformowac czy da sie w nim wymienic panel,bo z tylu jest strasznie podrapany i nie wyglada to za estetycznie.pozdrawiam

  • 0

    49. ~Anita  2007-09-18 19:41:47  host: host-81-190-111-148.gdynia.mm.pl

    Mam ten telefon i go nie polecam. Spadlo mi dlugopis z biurka na telefon, ktory lezal na dywanie i zostal uszkodzony wyswietlacz [ciemna plama] przez co aparat i kamera nie dzialaja [daja smieszny obraz] bluetooth nie wiem czemu, ale tez nie dziala. Ogolnie gdy wsowa sie klapke albo zsuwa wolno to jest bialy obraz[zawsze tak bylo] zwala bo 1 sms to z 80znakow :| jak chcesz po cichu wylaczyc dzwiek- przelaczyc na wibracje to od razu wlacza sie melodia:/ Nie mozesz ustawic glosnosci dzwieku sms.Baterie laduje sie codziennie [nawet nie sluchajac mp3] Dobrze, ze jeszcze jako tako wyglada, ale slaby jest. Lepszy jest Z720. Ogolnie nie polecam Samsungow, gdyz zawsze bylam przyzwyczajona do nokii, ktore psuly sie po 3 latach a nie 3 m-cach.

  • 0

    50. ~michal  2007-09-28 17:29:31  host: cxr26.internetdsl.tpnet.pl

    kupuje ten tel za 180 zl tylko ze ma glosniczek do wymiany(35zl) i nie wiem czy warto?

  • 0

    51. ~wola  2007-10-15 15:08:20  host: h234223.net.pulawy.pl

    mam pytanko czy ktoś wie jak skonfigurować d 800 bo nie moge odbierać mms oraz nie da sie wejść do internetu

  • 0

    52.  2007-10-16 09:29:35

    Witam wszystkich miłośników telefonii komórkowej. Co nowego się ostatnio wydarzyło w tej kwestii.

  • 0

    53. ~kasha  2007-10-16 20:34:39  host: abpd24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    droga anitko!!! najwidoczniej kupilas używany telefon... ja mam samsunga d800 z salonu i jush dobry rok mi służy!!!! oczywiscie niedawno mi spadła pożądnie i niestety wyswietlacz się uszkodził, ale nie mogę na niego narzekać... poprostu co tu duzo mówić... mas zpecha do telefonów.... hahah

  • 0

    54. ~Kalcia  2007-11-06 23:00:28  host: 91.194.241.87

    Mam ten tel juz od dluzszego czasu i uwazam ze jest naprawde sympatyczny:) jednak niedawno wystapil maly problem, na wyswietalczu pojawila mi sie czarna cieniutka linia,nie mam pojecia z jakiego powodu,nigdy jakos konkretnie mi nie spadla. Chciababym dowiedziec sie czy mozna cos z tym zrobic?

  • 0

    55. ~Piter  2007-11-27 16:45:41  host: abkj229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no,ten telefonik mi sie podoba,ale nie mieć złącza kart pamięci,irda i hsdcd no fajna komóra,ale kilka rzeczy jej brakuje

  • 0

    56. ~asda  2008-01-25 14:05:50  host: bwk116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    D807 ma karte microsd ale z wyświetlaczem to naprawde tragedia od d800 nie pasuje i trudno dostać jakiś oryginalny różnicz między wyświetlaczmi polega na tym że w d800 taśma od klawiatury jest po lewej a w d807 prawej stronie.

  • 0

    57. ~ola  2008-01-30 18:48:00  host: achm104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Anita napisala ze w tym tel 1 sms= 80 znakow. to prawda? ile w takim razie moze ten tel pomiescic smsow przychodzacych? wiem, ze to zalezy pewnie od tego ile mam np. kontaktow ale pytam tak ogolnie. pozdrawiam

  • 0

    58. ~haya  2008-03-15 19:06:18  host: elt120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taśma się przeciera

  • 0

    59.  2008-05-06 16:16:44

    moja sis ma ten telefon i nie polecam go;) został przywieziony z usa i po 3 miesiącach użytkowania zerwał sie pasek(koszt naprawy 120 zł) jakość zdjęc też nie zachwyca...bateria trzyma około poltora dnia...i albo jest tutaj źle napisane albo moja sis ma jakiś dziwny egzemplarz ale posiada...on karte pamięci microSD 512 mgb!

  • 0

    60. ~krzysiek92  2008-11-16 20:36:51  host: inet20908na-0.eranet.pl

    czy ma aparat?

  • 0

    61. ~  2008-11-19 22:16:07  host: bg1.flynet.com.pl

    fajny telefonik

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet