Samsung SGH-D780 Duos - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D780 Duos Opinie o Samsung SGH-D780 Duos

Samsung SGH-D780 Duos

w sumie: 26
  • 0

    1. ~TLC  2008-10-15 18:16:41  host: dynamic-62-87-146-221.ssp.dialog.net.pl

    Szkoda ze brak UMTS'a :-( Mysle, ze przez to wiele osob zrezygnuje z jego zakupu....

  • 0

    2. ~tom  2008-10-15 22:25:32  host: ceq143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trochę podobny z wyglądu do SE K750i

  • 0

    3. ~@ tom  2008-10-20 04:21:58  host: 15-pra-22.acn.waw.pl

    chyba nie wiesz co piszesz

  • 0

    4. ~  2008-10-27 13:28:03  host: 213.25.189.50

    no cóż podoba mi D 780 sie ful wypas telefon /troche bateria slaba /ale moze byc

  • 0

    5. ~lala  2008-10-27 15:48:06  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    do 1. nie w kazdej "wsi" dziala UMTS, wiec niekoniecznie

  • 0

    6. ~kubiakk  2008-11-02 01:50:59  host: public43723.xdsl.centertel.pl

    Witam!może jakieś opnie,jak chodzi ten kom??

  • 0

    7. ~KRONE  2008-11-03 08:27:29  host: 078088145216.jg.vectranet.pl

    moim zdaniem kolejne dobre posunięcie SAMSUNGA - sam zakupię tego ze 100 szt. i wprowadzę w obrót ;-)

  • 0

    8. ~inez  2008-11-05 10:07:51  host: hev210.internetdsl.tpnet.pl

    Czy tel. ten będzie współpracował z zestawem głośnomówiącym Nokii zamontowanym w samochodzie, wie ktoś?

  • 0

    9. ~Aga  2008-11-06 13:44:46  host: hev210.internetdsl.tpnet.pl

    A będzie współpracował z samochodowym zestawem głośnomówiącym Nokii?

  • 0

    10.  2008-11-15 17:25:50

    witam!mam ten kom jakieś 2 tygodnie i jestem zadowolony,bateria w miarę długo trzyma(mi około 4 dni na 2 kartach)ale wiadomo,każdy inaczej używa...

  • 0

    11. ~pvsp  2008-11-22 12:40:43  host: 1.n4u.airbites.pl

    mam go juz miesiac i po prostu niedostrzegam wad, fajne menu, super rozwiazane zarzadzanie simami i bateria oki. No moze jakby mial hsdpa to bylby idealem :_).

  • 0

    12. ~mogli77  2008-11-24 22:55:03  host: aamp61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ze względu jak na razie na ograniczony wybór telefonów na 2 simy telefon ten jest dobrym wyborem. Odrobinę za duży kształt, bateria pojemna i całkiem przyzwoita. Menu w samsungach jest dla mnie fatalne, w porównaniu z nokią i se zostali daleko w tyle, sporo trzeba doczytywać w instrukcji a tych czytać nie lubię, mało intuicyjne rozwiązania. Instrukcja papierowa okrojona - dopiero na stronie www jest pełna. Brak w zestawie karty pamięci. Brak lampy błysk.

  • 0

    13. ~bf  2008-12-01 09:50:42  host: oberon.aquanet.pl

    Zdecydowana rekomendacja, za równoczesne działanie 2 kart, bardzo intuicyjne menu i obsługa, rewelacyjny wyświetlacz, zwarta konstrukcja i wielkość, którą można poczuć w ręku (dla niektórych to atut), personalizacja dźwięków dla każdej z kart osobno, niezły aparat foto. Bardzo polecam. Ogromna moja radość nie musząc nosić już 2 aparatów. Modelu D880 nie wybrałem ze względów estetycznych - nie lubię rozsuwanych aparatów. D780 jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem.

  • 0

    14.  2008-12-11 21:31:28

    Stanowczo ODRADZAM wszystkim ten telefon. Kupiłem wczoraj i jest fatalny. Jedyną zaletą jest jednoczesna obsługa dwóch kart sim (choć z ograniczeniami). Wady - tragiczna jakość dźwięku podczas rozmów (miałem ponad 40 telefonów, tak źle nie było nawet w motoroli t2288), bardzo twarda klawiatura, bezsensowne menu (żeby coś zrobić trzeba się naklikać kilkanaście razy; rozmiar, nieczytelny w słońcu wyświetlacz, fatalny aparat (choć z tym akurat się liczyłem). Reasumując - jaka cena, taka jakość.

  • 0

    15. ~a  2008-12-19 21:23:18  host: tk231.azylnet.com

    Mam pytanie do zorientowanych-czy jak dokupie sobie gps bluetoth i karte pamieci oraz wgram TomToma to bedzie dzialac navi?Tak jak mozna to zrobic np. w Nokii

  • 0

    16. ~Poszukiwacz  2009-01-13 10:58:05  host: chello089078045172.chello.pl

    Jestem zainteresowany kupnem tego telefonika, jednak szukalbym bym czegos troche lepszego. D880 w ogole nie pasuje mi wygladaem i ze jest sliderem, za to D980 jest za drogi.. Ma ktos jakis inny pomysl??

  • 0

    17. ~  2009-01-15 23:12:28  host: apn-77-115-175-11.gprs.plus.pl

    nic takiego nie uda Ci się zrobić,to nie jest symbian czy Windows Mobile.poza gierkami nic nie zdziałasz.

  • 0

    18.  2009-03-11 11:09:05

    obecnie używam D880, mam pytanie: w D880 na karcie SIM w slocie nr 2 z jakiś tam powodów (zasilanie czy coś) jest zdecydowanie niższa głośność podczas rozmowy niż na karcie w slocie nr 1. Nie jest to na pewno wina karty SIM czy operatora ponieważ sprawdzałem w różnych kombinacjach. Czy w D780, który wyszedł później, ta wada została naprawiona czy też są takie różnice w głośności podczas rozmowy między poszczególnymi slotami?

  • 0

    19. ~Lukas  2009-03-20 15:04:20  host: 4.suw.airbites.pl

    Czy ten telefonik ma metalową obudowę czy standardowy plastic ???Proszę o informacje

  • 0

    20. ~Ernie  2009-04-11 23:54:29  host: apn-77-114-0-53.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od prawie dwóch miesięcy i potwierdzam,że jakość dzwięku,w trakcie połączenia jest co najmniej niezadowalająca i to na kartach rożnych operatorów. Menu też jest takie sobie i z intuicyjnym nie ma raczej wiele wspólnego.Jedyna i podstawowa zaleta,to bateria,która naprawdę niezle trzyma.

  • 0

    21. ~PAblito  2009-08-03 15:56:44  host: blg250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Navi będzie działać, ale tylko trekbuddy. Telefon ma tylko obsługę aplikacji w javie...

  • 0

    22. ~arti  2009-09-16 19:39:01  host: nat-go2.aster.pl

    wie ktos moze czy posiada on funkcje mobile tracker ?

  • 0

    23. ~uzytkownik  2010-05-03 18:38:53  host: chello089072246008.chello.pl

    Prosty i skuteczny jak cep. Jeżeli szukasz telefonu do dzwonienia to polecam.Znakomicie współpracuje ze słuchawką BT. Menu proste wszystko na miejscu bardzo szybko przesiadłem się z dwóch Nokii na D780. Wady: słaby akumulator starcza mi na 2-3 dni,spacja na # ale idzie się przyzwyczaić,duże wymiary. Zalety: dwa telefony w jednym, pojemna książka tele.,super współpracuje ze słuchawką BT mogę odbierać i nawiązywać połączenia z dwóch kart w czasie jazdy autem ,szybki i prosty wybór karty z której chcesz nawiązać połączenie. To jest telefon do dzwonienia bez zbędnych wodotrysków.

  • 0

    24. ~Robert  2010-05-31 13:46:05  host: dynamic-78-8-143-99.ssp.dialog.net.pl

    Kiepska jakość dźwięku podczas rozmowy, ale wychodzi, że ten typ tak ma.

  • 0

    25. ~arter  2010-06-03 00:04:55  host: 121-145-n1.aster.pl

    nie ma mobila;( niestety z tego co wiem to 880 slider posiada ale glowy nie dam... Co do opini o baterii to korzystam w wawie, kilkanascie smsow 20 minut rozmowy dziennie i trzyma poltora dnia max.

  • 0

    26. ~Bart  2014-05-08 11:14:41  host: 78.133.208.202

    Mam go 5 lat i jest super nic się nie zepsuło przez 5 lat, a używam go biznesowo.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet