Samsung SGH-D730 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D730 Opinie o Samsung SGH-D730

Samsung SGH-D730

w sumie: 10
  • 0

    1. ~marcin  2005-11-04 18:06:09  host: cfg59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mógłby mi ktoś powiedzieć czy lepszy jest Samsung Z300 czy D730? niebiorąc pod uwagę 3G (Z300)

  • 0

    2.  2005-12-02 18:14:26

    Marcin z tym to na forum ;)
    Telefon super. Kiedy będzie w erze?

  • 0

    3. ~paula  2006-08-17 23:15:24  host: cxu218.internetdsl.tpnet.pl

    chciała bym sie dowiedziec po ile stoi ten telefon

  • 0

    4. ~aneta  2006-11-21 12:32:28  host: aayi138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje ten fonik?? pliska odpiszcie

  • 0

    5. ~guzi  2007-01-12 10:38:11  host: 213.184.31.66

    czy ten telefon wogole w jakiejs polskiej sieci jest dostepny? jesli tak to w jakiej? z gory dzieki za odp.

  • 0

    6. ~karinakarol  2007-04-07 16:53:50  host: nat-51.ghnet.pl

    Witam;) dla tych co chca telefon a nie moga znalezc zobaczcie na samsung x660 bardzo podobny:D

  • 0

    7. ~pawcio  2007-04-10 18:56:38  host: acqo128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do anety w electro worldzie po 499zł

  • 0

    8. ~maniekdg  2007-08-04 11:12:21  host: host-n1-118-185.telpol.net.pl

    Ja go dostałem od taty z niemiec jak co to mogę dryndnąć i dac cynk i mógłby przywieść jak by co!! a cacko przednie tylko że oprogramowanie jest po niemiecku i angielsku.

  • 0

    9. ~maniekdg  2007-08-04 11:13:03  host: host-n1-118-185.telpol.net.pl

    w niemczech po 250 euro

  • 0

    10. ~kINI  2008-01-21 12:21:22  host: station-176-140-87-77.ticom.pl

    ten telefon jest fajny.ma aparat,szkoda tylko że nie ma mp3 i filmiki nagrywać można tylko 20sekund.dla tych co chcą zakupić ten telefon to polecam go.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-226-41-91.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~baba | 2018-01-18 15:21:06

za często się wyłącza


~Prostak | 2018-01-18 14:03:57

Polecam LG K10


~macieymm | 2018-01-18 12:44:24

Komórki używa dopiero od 25 lat. Ale tu mowa o telefonie.


~Oskar | 2018-01-18 10:00:07

Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.


~Demo | 2018-01-17 22:02:46

Telefon spoko

Ankieta

Czy używasz aplikacji Yanosik?

Yanosik poinformuje o fotoradarach także w Europie

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet