Samsung SGH-D600E - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D600E Opinie o Samsung SGH-D600E

Samsung SGH-D600E

w sumie: 445
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2005-12-17 16:42:46

    no to trza i ten fonik dodac do grona tych "zajefajnych":D

  • 0

    2. ~k  2005-12-17 16:49:25  host: w3cache-2.tsi.tychy.pl

    Czy prócz EDGE różni się on czymś od D600?

  • 0

    3. ~:O  2005-12-17 17:32:54  host: abbr19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    woooooooow siamsiung wychodzi z cienia...

  • 0

    4. ~Dawid  2005-12-17 20:27:17  host: adch11.marton.net.pl

    Fajne rozwiązanie z tym, że produkowane są dwa identyczne modele tylko z tą różnicą, że jeden ma EDGE a drugii nie. Jeżeli nie jest nikomu potrzebna ta funkcja, to kupuje tańszą wersję:)

  • 0

    5. ~Szczypior  2005-12-17 22:51:38  host: gprs6.orange.pl

    Kurde super telefonik. Nic tylko kupowac

  • 0

    6. ~THOMSON  2005-12-17 23:49:12  host: chello087207168060.chello.pl

    no mogli jeszcze dołożyć ird....

  • 0

    7. ~M@rek =)  2005-12-18 17:52:36  host: bij179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie, że jak jest na końccu E to będzie w Orange...

  • 0

    8. ~rydzyk  2005-12-19 07:02:06  host: cable-62-233-220-193.sttb.pl

    moim zdaniem rewela mam go od tygodnia poprostu bajer

  • 0

    9. ~szymon  2005-12-21 08:10:59  host: inet3-pr.piasta.pl

    jak uruchomic wybieranie glosowe w tym telefonie? mam orange menu i nie moge tego za cholere znalezc

  • 0

    10. ~Hitler  2006-01-02 20:09:49  host: proxy.promax.media.pl

    Telefon gniecie Czaszke :p To jest najlepszy telefon na rynku !!

  • 0

    11. ~:)  2006-01-05 23:55:21  host: dkn198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak może być najlepszy skoro to nie sony-ericsson?????????

  • 0

    12. ~kr  2006-01-06 11:19:21  host: xdsl-5811.lubin.dialog.net.pl

    cos pieknego

  • 0

    13. ~b  2006-01-08 22:23:06  host: chello083144102122.chello.pl

    posiadam d600e i powiem ze jest zajefajny, ale ma jedna mega duza wade(d500 nie posiadal tej wady) , a mianowicie nie posiada takiego podwyzszenia pod ekranikiem(takiego wybrzuszenia)przez co najlatwiej sie go rozsuwa przyciskajac z boku, a po jakims czasie klapka zaczyna latac na boki i robi wrazenie rozklekotanej...

  • 0

    14. ~b  2006-01-08 22:24:22  host: chello083144102122.chello.pl

    posiadam d600e i powiem ze jest zajefajny, ale ma jedna mega duza wade(d500 nie posiadal tej wady) , a mianowicie nie posiada takiego podwyzszenia pod ekranikiem(takiego wybrzuszenia)przez co najlatwiej sie go rozsuwa przyciskajac z boku, a po jakims czasie klapka zaczyna latac na boki i robi wrazenie rozklekotanej...

  • 0

    15. ~konar1  2006-01-09 10:49:09  host: abys54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung wypuszcza naprawde super fony ale nadal są bardzo drogie i wadliwe: głównie mechanizmy otwierania klawiatury.ale fakt jest taki że wprowadza spox nowinki.

  • 0

    16. ~kafer  2006-01-24 20:03:47  host: boz13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić samsunga D600 i nie wiem jaki model wziąść D600 czy D600e. Który jest bez EDGE a który tą funkcję posiada.

  • 0

    17. ~Dawid  2006-01-25 10:06:13  host: 80.51.206.165

    Z edge jest lepszy, ale zadkko kto uzywa tej funkcji:)D600e ma edge.

  • 0

    18.  2006-01-25 12:42:42

    Słuchajcie a czy ten telefon ma radio???

  • 0

    19. ~Gela  2006-01-25 16:16:25  host: acoq241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niema radia

  • 0

    20. ~Kayah  2006-02-09 17:53:18  host: s179pc61.mmj.pl

    Mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolona.Mp3 the best :) Robi super foty i moge sobie nakrecac filmiki jakie tylko sobie zapragne.Ten tel jest na 6 !!!

  • 0

    21. ~janeeek666  2006-02-11 00:08:09  host: dfo107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka powiedzcie mi jak wgrac filmd do tego cacka i czy jest to mozliwe

  • 0

    22. ~kafer  2006-02-13 12:48:42  host: bok207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie dawno kupiłem ten telefonik i jestem z niego bardzo zadowolany. Polecam!!!

  • 0

    23. ~michal  2006-02-19 13:15:39  host: systemy24.toya.net.pl

    Czy do tego telefonu mozna wlozyc t-flash o dowlonym rozmiarze, czy jest jakis limit pojemnosci karty??

  • 0

    24. ~matti  2006-02-19 16:45:03  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    mam ten fonik od 3 dni i mam 2 pytania:
    1. Gdzie jest to wybieranie głosowe dla numerów???
    2. Czy można zrobić tak by po przyciśnięciu przycisku "Kontakty" wyświetlały się tylko numery z pamięci telefonu a nie z SIMa bo teraz mam wszystkie numery zdublowane?
    Poza tym wszystko wymiata w tym telefoniku :)

  • 0

    25. ~Andrzej  2006-02-22 18:12:11  host: eay8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem, który tel. wybrac D600E czy może SE K750i... oba mają niesamowite funkcje ale moim zdaniem dużą wadą jest słaba bateria D600E. Napiszcie parę słów... Może mi pomogą

  • 0

    26. ~matti  2006-02-22 23:45:02  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do Andrzeja: Mam Samsunga D600E od paru dni. Mialem ten sam dylemat co ty. Moglem wybrac kazdy tel za zeta, ale zdecydowalem sie na D600E ze wzgledu na wyglad. Jest po prostu sliczny :) K750i ma może i radio, i lepsza baterie, i lepszy aparat (choc tu akurat sa zdania podzielone) ale nie zamienilbym sie nigdy. Radia nie potrzebuje, mp3 uzywam tylko jako dzwonka (mam oddzielnego playera), ekranik zabija wielkoscia i jakoscia, net chodzi swietnie (EDGE), podobnie bluetooth, jakosc rozmow rewelacyjna, poprzegladac mozna pdf, doc (co nawet juz mi sie przydalo:). Wgrac mozna wszystko (muza, filmy, gry/aplikacje java) przez USB albo BT. Ogolnie bardzo polecam, ale jesli chcesz wiecej bajerow bierz K750i.

  • 0

    27. ~Andrzej  2006-02-23 17:51:40  host: ecv11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do matti: Także jestem już szczęśliwym posiadaczem D600e... zobaczymy jak się bedzie sprawował. Uważam, że jest to niesamowity kombajn biurowy. Boje sie troszkę o ten wysuwany panel czy sie w końcu nie rozleci ale mam cichą nadzieje, że nie. Zaciekawiła mnie jedna kwestia. Napisaleś, że wgrywałes jave przez usb i jestem ciekaw jak tego dokonałes bo Studio3 nie udostępnia nam tej funkcji... no chyba, że to był wap.

  • 0

    28. ~matti  2006-02-24 00:40:02  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do Andrzeja: bo i dałączonym softem tego nie zrobisz. Wszystko masz opisane tutaj: http://www.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=271101

  • 0

    29. ~bazyl  2006-02-24 22:58:04  host: klb.atol.com.pl

    MOZE mi ktos powiedziec czy d600 jak nagrywa wideo film a potem odtwarza to slychas szum dosc glosny

  • 0

    30. ~  2006-02-25 17:30:05  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    czy D600 posiada dyktafon??????

  • 0

    31. ~matti  2006-02-26 11:17:34  host: bce1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jasne że posiada dyktafon. można nagrać 1 godz. bez przerz. Ładna jakość.

  • 0

    32. ~Marcin  2006-02-27 09:39:26  host: host26.ternet.com.pl

    mam ten telefonik juz jakis czas ...jest naprawde super ....ale dopiero nie dawno kuilem kabel do niego z bloototh i nie wykrywa mi automatycznie tej komorki ....jak wlaczyc w komorce bloototh ? odpiszcie please

  • 0

    33. ~Vego  2006-02-28 12:00:25  host: cfs98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam może mi ktoś wytłumaczyć czym się rózni d600 od d600e dziex. I pozdrawiam

  • 0

    34. ~ Pietras  2006-03-02 21:39:54  host: host-81-190-218-141.wroclaw.mm.pl

    d600e posiada dodatkowo EDGE - szybszy internet. Jestem zdecydowany kupić ten fon, przesiade sie z 6230. Chcialem kupic n70 ale jak zobaczylem jak wolno chodzi i jaki jest duzy w stosunku do 6230 zrezygnowalem na korzysc tanszego d600. Mimo tego ze n70 posiada wiele wiecej mozliwosci z nawigacja gps wlacznie. Na opcjach aparatu i kamery mi niezalezy - od tego mam prawdziwy aparat :)Tylko w razie "W" Mam jescze pytanie jak szybko chodz i menu i inne opcje- norlamnie czy mulowato? czy ktos wie jaka jest roznoca w cenie d600 i d600e oraz czy jedyna roznoca jest EDGE? czy mozna zmienic ustawienie srodkowego klawisza (i) zeby niewlaczal odrazu neta?Czy mozna w kontaktach dodac adres email kilka nnnych telefonow i czy sa grupy uzytkowinikow? prosze o odpowiedz, dzieki, pozdrawiam

  • 0

    35. ~piertas  2006-03-02 21:43:08  host: host-81-190-218-141.wroclaw.mm.pl

    Aha i wkoncu jak to jest z ta rozsuwana klapka? luzuje sie i skrzypi czy daje rady? No i prosze powiedziec jak sie pisze na nim sms czy klawiaturka jest wygodna i klawisze chodzą jak trzeba

  • 0

    36. ~LeViPl  2006-03-05 12:49:46  host: wipll-158-8-static.11b.piotrkow.pilicka.pl

    juz nie moge sie doczekac :D juz jutro bede mial tego samsunga :D bajer!!

  • 0

    37. ~Kokosz  2006-03-09 14:15:30  host: 195.238.70.3

    Super telefon bede go mial.™

  • 0

    38. ~stz  2006-03-11 08:59:14  host: aaya13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 miesięcy, ale napewno nie dałbym mu 6. Wcześniej posiadałem siemensa S55 i muszę powiedzieć, że tamten był bardziej przyjazny w obsłudze. Brak mi w Samsungu bardzo przydatnych funkcji, które posiadał Siemens. A mianowicie: brak możliwości nagrywania rozmów przez dyktafon, brak możliwości wejścia do menu głównego podczas rozmowy, brak funkcji automatycznego wyłączania się telefonu o wskazanej godzinie. Poza tym telefon nie ma możliwości kopiowania numerów telefonów bezpośrenio z wiadomości sms lub odebranych rozmów do istniejących wpisów w kasiążce telefonicznej - tylko wpisywania jako nowego kontaktu. Brak w kontaktach pola do wpisywania adresu. Można to tylko zrobić wpisując adres znajomego w pole "notatka".

  • 0

    39. ~daredevil  2006-03-11 12:10:25  host: pc14-94.cable.satra.pl

    obecnie chyba najlepszy telefon, dziwią mnie komentarze że SE W800 700 czy nokia 6230i są lepsze bo pytam się czy na SE i Noki da się odebrać maila i przeczytać załączniki Word Exel PowerPoint - samsung to potarfi co jeszcze można dodać

  • 0

    40. ~paveu  2006-03-22 23:18:43  host: vt35.internetdsl.tpnet.pl

    hej! mam w tym momencie w posiadaniu SE D750i i to cacko. Testowalem je oba ponad tydzien. Wybieram D750i. Moze D600 ma lepszy ekran, dzwiek stereo, wyjscie na TV i daje mozliwosc ogladania dokumentow Worda, Excela, PowerPointa oraz PDF ale to sa tylko bajery. Podczas codziennego uzytkowania okazalo sie ze ma mase niedociagniec. Moze bym o tym nie wiedzial, ale mialem to zbawienne porownanie do D750i. Czesc juz opisal stz, ale sa jeszcze takie: 1) przy pisaniu smsow domyslnie pisze sie malymi literkam, zeby przelaczyc sie na pisanie "z duzej" trzeba najpierw przelaczyc sie w tryb pisania cyfer a dopiero pozniej na "z duzej". jak juz skonczy sie pisac zdanie i postawi kropke to nastepne zdanie proponowane jest z malej litery. 2) nie we wszystkich polach tekstowych w menu telefonu da sie uzywac slownika T9 3) przy dopisywaniu nowych slow do slownika T9 nie da sie wpisywac niektorych znakow np srednika. przez to nie moglem dodac sobie do slownika slowa ;) (buzka z mrugajacym okiem) - w D750i takie rzeczy jak buzki sa domyslnie w slowniku 4) nie da sie edytowac listy slow dodanych do T9 5) dzwonki MP3 tak, ale tylko na polaczenia - zadne inne sygnaly 6) jak dodasz nowy profil e-mail, wap lub gprs to juz go nie skasujesz - mozna go tylko edytowac 7) kazda osoba w ksiazce kontaktow moze miec przypisanych kilka numerow ale jak wysylasz smsa to mozna go wyslac tylko na domyslne numery tych osob (nie da sie wybrac tych dodatkowych). alternatywa - najpierw wybrac osobe a pozniej pisac do niej smsa. C.D.N.

  • 0

    41. ~paveu  2006-03-22 23:18:58  host: vt35.internetdsl.tpnet.pl

    C.D.
    8) slaaaaba bateria. na prawde slaaaba. troche grania, puszczania muzyki a przede wszystkim za duzo ogladania menu i super-hiper-prado-zerny wyswietlacz zjada baterie w 2 dni. najdluzej wytrzymal mi 3,5 dnia przy oszczedzaniu uzytkowania. to troche malo jak na dzisiejsze telefony. D750i przy dluzszej zabawie wytrzymuje 3-4 dni a przy oszczedzaniu nawet 5-6. 9) nie ma profili dzwiekowych a przy przestawianiu glosnosci telefon tarabani na glos dzwonkiem 10) brak tematow menu - do wyboru dwa style kolorystyczne 11) da sie ustawic dowolny obraz jako tapete ale domyslne tapety sa "na sztywno" w pamieci i nie da sie ich usunac/wyciagnac 12) D600 nie chcialo wykryc D750 po Bluetooth. odwrotnie poszlo jak po masle (oczywiscie najpierw sprawdzilem wszystkie ustawienia) 13) wgrywanie gier JAVA odbywa sie za pomoca programu napisanego przez entuzjaste do uzywania z palmtopami (program wcale nie jest darmowy) i przy niezlych kombinacjach alpejskich (wchodzenie do ukrytych menu, dodawanie "trefnego" profilu polaczen GPRS itd). Jest tego jeszcze sporo ale juz mi sie nie chce pisac. Ogolnie rzecz biorac poza ekstra wygladem, niesamowicie wyraznym (prado-zernym) ekranem, dzwiekiem stereo i wyjsciem na TV (widac menu telefonu w TV - klikasz po nim, ogladasz filmiki a nawet grasz w gry ale wolniej niz zwykle bo procek nie wyrabia) to D600 jest bez rewelacji. Szczegolnie w porownaniu do SE D750i. Pozdrawiam!

  • 0

    42. ~paveu  2006-03-23 18:18:00  host: vt35.internetdsl.tpnet.pl

    hej! to znow ja. zapomnialem jeszcze dodac dwie rzeczy: 14) przegrywanie plikow po kablu baaardzo wolne. a do tego manager plikow pozwala wgrywac pliki tylko do pamieci telefonu - na karte trzeba je wrzucac za pomoca adaptera, bezposrednio z kompa. 15) wskaznik baterii ma tylko 3 kreski. patrzysz wieczorem, spoko - jeszcze jedna kreska (czyli 33% baterii). rano idziesz do roboty a tu pyk i nie ma telefonu bo ta kreska jest widoczna od 33% do 0% i akurat bylo blizej 0% niz 33% (nie znalazlem innego sposobu na sprawdzenie stanu naladowania baterii. w D750i mozna je zobaczyc w procentach). to chyba tyle. nie musze chyba dodawac ze nadal nie zmienilem zdania ;) pozdrawiam!

  • 0

    43. ~sHadow  2006-03-25 12:05:15  host: cgo51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zjefajny; ale nie mam oprogramowania do tego tel, kupiłem bez, nie wie ktoś gdzie moge takie coś ściągnąć??? pomóżcie to ważne:)

  • 0

    44. ~paveu  2006-03-25 21:10:44  host: vt35.internetdsl.tpnet.pl

    Hej!
    Jesli chodzi o oprogramowanie do D600 wydane przez producenta to polecam strone http://pl.samsungmobile.com/mobile_phone/manual.jsp?phone_code=SAMSUNG-SGH-D600
    ;)
    Milego uzytkowania!

  • 0

    45. ~kasia  2006-03-25 22:55:37  host: 80.51.227.197

    co to edge ?

  • 0

    46. ~lopez  2006-03-26 13:06:29  host: ph21.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy można nagrywac Mp3 bez karty pamięci

  • 0

    47. ~ziom  2006-03-27 15:20:01  host: klient-213-98.petrus.com.pl

    dosłownie suuper telefon!!! nie cierpie samsungów ale ten odjechany

  • 0

    48. ~nerox  2006-03-27 21:36:23  host: c164-56.icpnet.pl

    PAVEU dziekuje za niesamowite porownanie. wlasnie o to chodzilo :) respect :P ale nalezy wspomniec o gubieniu plikow przy zgrywaniu na kompa z tel. se 750 ps. pomimo wad d600 slusznie przytoczonych przez Ciebie wole jednak samsunga za tvout, czytanie dokumentow i najwazniejsze krecenie w dwa razy lepszej rozdzielczosci filmy z 25 kl/s a nie 15kl/s w se 750. jeszcze raz szacunek dla Ciebie :) Witek zagadaj do nowego testera :P

  • 0

    49. ~sims  2006-03-28 11:30:07  host: gigant.artvox.pl

    ten fon jest nie samowity nie działał mi komputer wiec sie wkurzyłem i wziołem fon do ręki rzuciłem go w kompa i sie komp naprawałi jeste zaje*i*t*.

  • 0

    50. ~Linka311  2006-04-03 11:47:41  host: 217.153.6.46

    Sorki, Czy ktoś może wie, czy można do tego telefonu wsadzić kartę microSD o pojemności 1GB i działać na niej normalnie?
    W necie raczej polecają 256MB.

  • 0

    51. ~maniak  2006-04-07 20:21:32  host: 213.158.197.56

    to świetny tel. jastam jego posiadaczem i ne wymienilbym go na inny

  • 0

    52. ~MICHASH  2006-04-09 11:34:04  host: jagna.zax.pl

    MAM PYTANIE CZY MA DYKTAFON ???????????????

  • 0

    53. ~rococo2  2006-04-09 17:11:41  host: dlh244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzyma bateria?

  • 0

    54. ~matti  2006-04-09 17:44:27  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Ma dyktafon. Da się włożyć kartę 1 GB. Bateria trzyma 2-3 dni (kilka minut rozmów dziennie, 2 godz. mp3 na słuchawkach, ze 2 zdjęcia)

  • 0

    55. ~matrix439  2006-04-10 22:57:08  host: drl47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy miał ktoś może problem z tym że jak wchodze w ustawienia podczas robienia zdjęć i chce ustawić dźwięk to ciągle włącza mi się nazwa domyślna i oprócz niej nic nie moge ustawić??

  • 0

    56. ~S.T.JEAN  2006-04-13 11:15:07  host: 82.160.16.5

    A do czego tak dokładnie służy to EDGE?

  • 0

    57. ~rafi  2006-04-13 19:31:44  host: ip-85-198-235-124.broker.com.pl

    mam d600e i powiem wam coś juz dwa razy mi go wymieniali raz wypalił mi sie piksel a potem robiło sie zwarcie jak rozsuwałem klapkę chcę go wymienić na nokie

  • 0

    58.  2006-04-14 20:32:16

    Mam d600e telefonik jest super,ale mam jeden problemik!!!Chciałbym go podłączyć do kompa,ale coś nie idzie.Mam kabel mam płyte (program oczywiście zainstalowany)niby wszystko jest ok.ale"Samsung pc studio 3.0" nie może znaleźć telefonu.Ludzie pomóżcie jak ktoś wie co się dzieje!!!mój meil-biggoro@o2.pl góry dzięki za jaką kolwiek pomoc

  • 0

    59.  2006-04-14 22:30:53

    witam , telefonik mam od paru godzin i jak narazie jest spoko . Mam pytanie jak dobrze sformatowac w nim baterie ???

  • 0

    60. ~dibi  2006-04-18 12:39:08  host: cd202.internetdsl.tpnet.pl

    moze ktos rozwinac ten temat z niedopracowanym wysuwaniem klawiatury?? co jest konkretnie nie tak??

  • 0

    61. ~boom  2006-04-23 09:47:53  host: dek111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie czy d600e można p0dłączyć jako kamere internetową bo chce sobie kupić telefon i zastanawiam sie nad N70 i D600E

  • 0

    62. ~OLO  2006-04-23 20:34:30  host: chello087207163252.chello.pl

    nie mozna podlaczyc jaka kamerke internetowa

  • 0

    63. ~Kasia  2006-04-24 20:10:19  host: 88.118.38.235

    Mam zamiar kupic ten "zajefany" telefonik,lecz nie wiem czy jest on neprawde,naprawde dobry i zajefany...Czy mozecie mi pomoc nie wiem jaki mam tel. kupowac...czy Sony Ericson Z520I czy Samsung D600E?

  • 0

    64. ~Panda  2006-04-28 00:26:59  host: h82-143-163-43-static.e-wro.net.pl

    Jak w D600E ustawia sie T9?

  • 0

    65. ~mikigeo  2006-05-02 23:55:51  host: 195.117.179.2

    Jest extra!!! Nie rozumiem tylko po co umieścili ta taką beznadziejną lampę błyskowa bo nic nie daje a baterii zużywa na full!!!

  • 0

    66. ~jordan  2006-05-03 01:33:10  host: bytom-13.streamcn.pl

    mam dylemat d600E czy w550i ?? jestem zadowolonym posiadaczem d500... wiec ?? pomozcie ;-))

  • 0

    67. ~majka  2006-05-05 19:06:01  host: n11sik.resetnet.pl

    Trochę o WADAch. Po pierwsze nie ma systemu głośnomówiącego (chociaż ma głośniki, więc naturalnym jest, że powinien być w tej klasy telefonie zwłaszcza).
    Kontakty: widać wszystkie i z karty SIM jak i z telefonu (dublują się) nie ma możliwości wyświetlić tylko jednych, z SIM'u lub telefonu trzeba je wykasować. nie ma możliwościu wyszukiwania po grupach np. praca, przyjaciele itp chociaż same grupy istnieją.
    Transfer danych: Brak irda, bluetooth w wersji 1.2 działa FATALNIE, kopiowanie ciągnie się w nieskończoność. Podobnie jest z kablem USB-tragegia. Najlepiej kupić sobie tranflash wraz z czytnikiem i zapomnieć o transferze na telefon.
    Faktycznie brak możliwości wprowadzania notatek.
    Brak przestrzeni zaszyfrowanej na PINy Kody itp. (Można dokupić taki program napisany w jawie).
    Ocztywanie plików xls, pdf, itp :) :Zapomnieli o PROSTYM sposobie powiększania dokumentów więc trzeba się oklikać.
    MP#: gdzy jest włączony odtwarzacz mp3 to już nic innego nie można zrobić.
    Minutnik:Widziany WYŁĄCZNIE w trybie ... minutnika. Gdy przejdziemy do głównego ekranu to nie wiemy ile jeszcze czau zostało. Musimy wejść w .. minutnik.
    Poczta elektroniczna. Można zdefiniować tylko 5 kont, co gorsza tylko jedno jest "aktywne" i z jednego automatycznie ścigana jest poczta (max 300Kb). Komunikaty o "braku nowych wiadomości" nie nikną i po prostu sobie są po automatycznym odbiorze.
    Wejście do słuchawk dedykowane tzn. standardzowe słuchawki nie będą pasować.
    Telefon z mocno niedpracowanym MENU. Pozatym super.

  • 0

    68. ~matti  2006-05-08 00:54:39  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    do ~majka: akurat telefon ma system głośnomówiący (po to są w nim głośniki:) Podczas rozmowy wcsnij OK i się spyta czy włączyc głośnik. Przyblizanie doc i pdf - prosciej chyba zrobis nie mogli (zoomuje sie przyciskiem glosnosci), Odtwarzacz MP3 przynajmniej u mnie (mam zmodowany firmaware) da sie zminimalizowac wciskajac "C" (wchodzi wtedy do Menu), do innych sluchawek wystarczy przejsciowka z allegro za 6-7 zł, kopiowanie rzeczywiscie tragedia (bardzo wolno), no i kontakty na poczatku wnerwiaja (ale jak sie wywali te z SIMa to jest OK). Polecam zmienic firmware. Poza tym fon super!!! No i jak wyglada....

  • 0

    69. ~majka  2006-05-08 22:39:28  host: n11sik.resetnet.pl

    No znacznie lepiej. Skąd ściągnąć zmodowane oprogramowanie?

  • 0

    70. ~majka  2006-05-09 02:01:34  host: n11sik.resetnet.pl

    No znacznie lepiej. Skąd ściągnąć zmodowane oprogramowanie?

  • 0

    71. ~matti  2006-05-12 11:29:28  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    a choćby stąd: http://box.szwajcarska.pl/D600/

  • 0

    72.  2006-05-13 19:41:26

    Poczatkiem maja sprawilem sobie to cudo i jestem bardzo zadowlony.
    Znakomity wyświetlacz, swietna obudowa poprostu konkret fon. Jednak równiez mam kilka zastrzezen: dzwieki sms(baznadzieja i nie mozna zmienic), brak profili dzwonków(nie mozna równiez ustawic jednoczesnego wibrowania i dzwonienia). Po za tymi niedociagnieciami wszystko super - najlepszy telefon obecnie na rynku!!!!

  • 0

    73. ~majka  2006-05-14 10:26:15  host: n11sik.resetnet.pl

    Dzieki Matti ta strona to nowy świat tego tel. Dlaczego mody są takie małe objętościowo w porównaniu z całkowitym oprogramowaniem?

  • 0

    74. ~matti  2006-05-14 16:55:27  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do mumin1980: na zmienionym sofcie można już mieć wibrę i dzwonek jednocześnie.
    Do majka: Softy zmodowane mają tylko plik cla (ok. 25 MB), bez pliku tfs i dlatego tak mało zajmują. Ja mam wgrany soft od Red!Ps. Cidzi miodzio. Tu masz bezpośredni link do niego http://ris.elsat.net.pl/viewfile.php?id=23
    Polecam jeszcze forum dla posiadaczy tego modelu Samsunga: http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=45
    Pozdrawiam wszystkich posiadaczy D600e :)))

  • 0

    75. ~daredevil  2006-05-16 21:13:15  host: pc232-88.cable.satra.pl

    do Majka - po pierwsze przeczytaj instrukcje potem to nie będziesz pisać pierdół.
    Jedyna prawda jest taka, że rzeczywiście nie ma dobrych notatek.
    Transfer usb - bardzo szybki tylko trzeba zmienić w ustawieniach na pamięć masowa.
    Przestrzeń zaszyfrowana dostęp do dowolnych elementów menu możesz ograniczyć kodem.
    Reszta w instrukcji.
    Ręce opadają

  • 0

    76.  2006-05-17 19:18:37

    a czy orange menu można wywalic z telefonu? Soft mozna zmienic samemu czy musza to zrobić w serwisie?

  • 0

    77. ~majka  2006-05-18 12:39:36  host: n11sik.resetnet.pl

    Thanks matti
    Do daredevil-kolego nie wymądrzaj się. Wiekszość moich "problemów" załatwił "od ręki" matti i to bez wywyższania się. Chcesz się dowartościować kosztem innych to zrób to gdzie indziej. Zabezpieczyc kodem można niestety WSZYTSKIE elementy poszczególnych kategorii a nie pojedyńcze pliki, co mi nieco utrudnia uzytkowanie bo za każdym wejściem np do SMS trzeba podać kod. Rzeczywiście przy opcji "pamieć masowa" jest trochę szybciej, jednak kopiowanie fimu 170Mb ("rejs" :) kablem na pamięć telefonu (1Gb) trwa 15 min (ok150kb/s),pen drive z tą sama zewnętrzną pamiecią to 1min (ok1650kb/s) dane z total commander. Teraz bluetooth szybkość max 37kbajtów/s. Pozdrawiam

  • 0

    78. ~matti  2006-05-18 19:53:20  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do mumin1980: w serwisie raczej ci nie zmienią softu na zmodowany. A samemu mozna zmienic bardzo łatwo. Wszystko masz w linku 2 posty wyżej...

  • 0

    79. ~Blant  2006-05-18 20:22:28  host: acv58.internetdsl.tpnet.pl

    Matti jak zmienic firmware w tym fonie ?

  • 0

    80. ~KLaudia  2006-05-19 13:43:33  host: bcl2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od paru dni i jak narazie jest po prostu super..wszytko dziala jak nalezy:)..polecam go!!:)

  • 0

    81. ~ujdsddd  2006-05-19 17:42:09  host: 196-1-186-62.nitelnet.com

    900 zł nowy. co lepsze samsung d600 czy nokia 6270 albo nokia 6111???????? który ładniejszy????????

  • 0

    82. ~  2006-05-20 15:28:54  host: bcl228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lepszy jest samsung d600

  • 0

    83. ~Kuba  2006-05-21 19:50:47  host: 62.141.221.16

    czy bezpieczne dla telefonu jest samodizelne wgrywanie zmodowanego softu? i czy da się to zrobic kablem usb który dostałem przy kupnie fonu? a i który z tego lonku http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=45 jest najlepszy i po polsku?

  • 0

    84. ~latas  2006-05-22 09:12:33  host: bongos.pseinfo.pl

    Cholera naczytałem się że dźwięk ma super a w rzeczywistości dźwięk na słuchawki jest mocno przeciętny. Brakuje opcji przeskakiwania na kolejny utwór za pomocą przycisku słuchawkowego (kur..)! No i ta bateria... ale generalnie można zostać fetyszystą przez ten fon.

  • 0

    85. ~matti  2006-05-22 13:09:37  host: esf112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Kuba: generalnie chyba bezpieczne:) Ja wgrywałem 3 czy 4 razy nowy soft i nic sie zlego nie dzialo. Kablem USB z kompletu nic nie zdzialasz. Musi byc ten specjalny do softu. A co to softu: http://ris.elsat.net.pl/upload/D600EXDEK5_Red!pS_v02d.rar

  • 0

    86. ~Qba  2006-05-24 06:28:06  host: 62.141.221.16

    do moderatorów - ma system głośnomówiący i dyktafon, nie ma profili radia i notatnika

  • 0

    87. ~maro  2006-05-24 19:29:33  host: aboz86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile bateria trzyma w nim?

  • 0

    88. ~tomek 27  2006-05-25 07:33:08  host: evw175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym sie dowiedziec czy przy wgraniu nowego firmwaru nie straci sie gwaracji na telefon i czy mozna to zrobic kablem dolaczonym do telefonu?Na jaki format trzeba przerobic film,zeby go wgrac do telefonu?Z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    89. ~matti  2006-05-25 16:18:17  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Ludzieeee, czytajcie troche ze zrozumieniem... Na wszystkie pytania macie juz gotowe odpowiedzi w poprzednich komentarzach...
    Do tomek27: gwarancje stracisz, chyba ze ci wgraja soft w serwisie, a kablem dolaczonym do fona to sobie mp3 mozesz wgrac, a nie nowy soft. Luknij sobie na komentarz nr 71 ito Cie troszke oswieci. A co do filmikow to smiga 3gp i mp4 (ten drugi o niebo lepszy).

  • 0

    91. ~marcin  2006-05-28 23:02:30  host: abvv67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon a czy ktoś wie ile bateria tszyma

  • 0

    92. ~  2006-05-29 12:05:58  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    W ogole nie tszyma. A jesli chodzi o trzymanie baterii to zalezy ile sie nim bawisz. Ja sredni laduje co 3 dni. Przez ten czas gadam z 15-25 minut, wysle parenascie smsow, zrobie 2-3 zdjecia, wejde do netu na kilka minut i wszystko. Mp3 nie uzywam, javy tylko do netu (Opera Mini:)

  • 0

    93.  2006-05-30 06:57:34

    Jak sie robi w tym telefonie wybieranie glosowe?CZy wogole jest taka mozliwosc?

  • 0

    94. ~Qba  2006-05-30 19:17:53  host: 62.141.221.16

    czy przejściówka na słuchawki 3,5 mm to jack czy mini jack? i czy po doczepieniu dzięki lepszym słuchawkom bedą lepsze basy?

  • 0

    95. ~matti  2006-05-31 11:07:22  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Nie ma wybierania głosowego. Przejściówka na małego jacka (3,5mm) czyli standardowo do jakichkolwiek słuchawek od walkmana. Czy basy beda lepsze? Pewnie tak jesli masz naprawde dobre sluchawki (Koss Spark Plug, Sony EX71 itp.)

  • 0

    96. ~latos  2006-06-01 08:33:47  host: bongos.pseinfo.pl

    Właśnie odebrałem przesyłkę z przejściówką i podłączyłem normalne słuchawki - jest poprawa :)

  • 0

    97. ~Bartek  2006-06-01 11:05:58  host: pa68.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Witam! Jestem posiadaczem tego telefonu od wczoraj! Mam pytanie: czy mozna ustawic godzine jako wygaszacz tzn zeby zamist ciemnego ekranu pokazywal zegarek. (Mam soft orange) ;)

  • 0

    98. ~matti  2006-06-01 13:03:20  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do latos: a jaki model słuchawek podłączyłeś???

  • 0

    99. ~latos  2006-06-02 09:01:46  host: bongos.pseinfo.pl

    A jakieś Phillipsa z podrasowanym basem, modelu już nie pamiętam, poprawa jakaś jest ale wciąż jednak ten dżwięk jest za płytki i za piskliwy.

  • 0

    100. ~matti  2006-06-04 12:44:51  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    no bo jednak to telefon a nie MP3...

  • 0

    101. ~hicz  2006-06-04 17:10:47  host: acgg254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wysuwa sie ta klamka klawiatury? przez nacisniecie jakiegos guzika czy trzeba wyjac ja reka?

  • 0

    102. ~basto  2006-06-04 18:54:53  host: xdsl-317.bielsko.dialog.net.pl

    witam! Zna ktos jakis fajny program do kompresowania plikow do formatu mp4??? z gory dzieki!!! Pozdrawiam

  • 0

    103. ~basto  2006-06-04 18:56:05  host: xdsl-317.bielsko.dialog.net.pl

    witam! Zna ktos jakis fajny program do kompresowania plikow do formatu mp4??? z gory dzieki!!! Pozdrawiam

  • 0

    104. ~matti  2006-06-04 19:03:32  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    telefon rozsuwasz lekko popychając np. kciukiem. Sprzęt ma fajny mechanizm ze sprężynką i naprawdę elegancko się rozsuwa/zasuwa

  • 0

    105. ~latos  2006-06-05 10:44:18  host: bongos.pseinfo.pl

    Nie miałbym pretensji, ale wcześniej miałem nokię 3300 z odtwarzaczem mp3 i dźwięk był lepszy. Ciekawe jaki jest w tym telefonie/walkmanie sony ericsson.

  • 0

    106. ~latos  2006-06-05 16:28:41  host: bongos.pseinfo.pl

    A czy ktoś z was używał stereofonicznych słuchawek bluetooth?

  • 0

    107. ~matti  2006-06-05 16:40:31  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    W tym SE ponoć jest fajnie, ale i tak lepiej kupić iPoda :)))
    Do basto: programigów jest masa. Ja używam ImTOO MP4 Video Converter. Bardzo ładnie wszystko konwertuje.

  • 0

    108. ~Dari  2006-06-08 19:24:42  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    Ile wam trzyma bateria

  • 0

    109. ~Dari  2006-06-08 20:35:59  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Co jest lepsze ten Samsung czy SE K750i? Głównie chodzi mi o kwestie muzyczne, wyświetlacz, aparat i mp3.

  • 0

    110. ~Cichy  2006-06-11 15:56:39  host: 213.25.140.25

    Do Dari: mam wlasnie oba telefony, jednego chcem sprzedac. Kwestie muzyczne wygrywa d600e bo ma stereo i lepiej brzmi, wyswietlacz bije se na gebe SE (nie ma co porownywac), aparat jest lepszy w SE (autoflash i lepsza lampa), chociaz d600e ladniej kreci filmy a jezeli chodzi o odtwarzacze to zdecydowanie d600e wygrywa w SE jest to "pseudoodtwarzacz", ogolnie zacny telefonik, tylko bateria mogla by byc jak w SE...

  • 0

    111.  2006-06-13 23:57:41

    Do Cichy ma D600E i on ma auto foucusa dpoiero gdy się naciście przycisk w kratce na środku wyświetlacza pojawia się czerwone kółko a pozatym miałem K750i N70 W800i D500 i D600e i jednak D600E ma według mnie lepszy aparat

  • 0

    112. ~matti  2006-06-16 12:45:14  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Redharry: ty chyba nie wiesz jak autofocus dziala. Sprobuj zrobic fotke ksiazki z 0,5 metra...

  • 0

    113. ~herman  2006-06-16 19:33:15  host: chello087206155174.chello.pl

    pomozcie mi wybrac miedzy dwoma telefonami samsung d600 i sonyericsson w810i nie wiem ktory wybrac bo sa rozne opinie jak myslicie ktory jest lepszy a chce miec dobry aparat

  • 0

    114. ~myk  2006-06-18 12:33:52  host: evi216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym sie rozni d600 od d600e - 600e ma 96 mB!

  • 0

    115.  2006-06-20 23:07:17

    Może wiecie czy istnieje jakaś łatka żeby zrobione zdjęcia w albumie były na pełen ekran??

  • 0

    116. ~matti  2006-06-22 12:09:45  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    nie ma na razie takiej poprawki na D600E.

  • 0

    117. ~Krzysiek  2006-07-03 12:07:29  host: n4.pro-internet.pl

    Czy to prawda, że w D600 nie można zastosować własnego dzwonka MP3 do wiadomości przychodzącej (sms)? Jeśli tak, to porażka, biorąc pod uwagę cenę tego telefonu! Drugie pytanie: jak sprawują się dwa zewnętrzne głośniki stereo? Dobra jest jakość i głośność dzwonków MP3 oraz odtwarzacza MP3? Dźwięk jest z basem? Pytam o to, gdyż zazwyczaj zewnętrzne głośniki trzeszczą (z metalicznym rzężeniem), są bez basu, dynamiki i w ogóle wielka słabizna. Zastanawiam się, czy stereofoniczne głośniki w D600 są znacznie lepsze (choćby w porównaniu ze zwykłym głośnikiem w SE K750i)... Z góry dziękuję za jakiś komentarz odnośnie moich pytań...

  • 0

    118. ~olo  2006-07-03 19:08:21  host: 213-238-89-253.adsl.inetia.pl

    ad.1 kryterium porownania calkiem niezle, gratulacje. to co ze telefon wspomaga tcp/ip skoro nie mozna ustawic "verby" na dzwonku... nie ta liga
    ad.2 basu nie ma, to chyba normalne przy membranach tego rodzaju. dzwiek jednak jest czysty

  • 0

    119. ~xxx  2006-07-05 00:48:44  host: abnk243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna ustawiać mp3ki jako dzwonki??

  • 0

    120. ~matti  2006-07-05 13:23:24  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Jasne że można ustawic mp3 jako dzwonki ale tylko do połączeń. Do smsów, mmsów, emaili nie mozna ustawić mp3 tylko zdefiniowane już w telefonie tony midi.

  • 0

    121. ~natka  2006-07-05 19:18:36  host: cr3-gts.espol.com.pl

    mam ten telefon od niedawna i abrdzo mi sie podoba ale nie wiecie co z wygaszaczem ekranu?? zeby zamiast ciemnego ekranu byl np zegarek??? :)

  • 0

    122. ~elewita  2006-07-07 15:42:52  host: 66.bajtbusko.com.pl

    Wszyscy piszą o dzwonkach itp..
    a mnie interesuje ile trzyma bateria???
    bo z tym co piszą różniw to bywa ;].

    Opłaca się ten telefon?

  • 0

    123. ~soniq  2006-07-08 13:17:08  host: p5089FD0C.dip.t-dialin.net

    Bateria daje rade,to czy oplaca sie telefon trzeba stwierdzic samemu!

  • 0

    124. ~matti  2006-07-08 20:38:12  host: erq12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    natka: nie ma wygaszacza. Ale jak masz ciemny ekran przytrzymaj któryś z przycisków głośności to pojawi się data i godzina, a także nieodebrane smsy i połącznenia

  • 0

    125. ~Domi  2006-07-09 21:04:24  host: dzj2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam samsunga SGH- D600E i uważam że ten tel. jest świetny. Bateria wytrzymuje okolo 3 dni. ma świetne gry w tym piłka nożna.Robi super zdjęcia.

  • 0

    126.  2006-07-11 21:24:56

    Domi:a ile kb zajmuje zdjecie wykonane w maksymalnej rozdzielczosci i najlepszej jakosci????????????????????

  • 0

    127. ~matti  2006-07-12 14:39:36  host: esh178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdjęcie w rozdz. 1600x1200 w max. jakości zajmuje od 350 do 480 KB. Jeśli jest dobrze oświetlone to wychodzi naprawdę ładnie. Ludzie dziwią się że to fotka zrobiona komórką ;)

  • 0

    128.  2006-07-14 09:24:38

    A wiec pytanie moje brzmi... jak do jasnej ciasnej zgrac numery telefonu z telefonu na SIM??

  • 0

    129.  2006-07-15 13:40:47

    matti:czy ja dobrze widze SAMSUNG D600E w najwiekszej rozdz. robi zdjecie ktore zajmuje od 350 do 480 KB ,moj SAGEM MyX-8 ma 1.3 Mpx i fotka ma od 350 do 500 KB. Na ile wiarygodne sa twoje dane,pytam bo chce kupic D600E

  • 0

    130.  2006-07-15 15:40:36

    Jaka jest maksymalna wielkosc fotki zrobionej tym telefonem?????

  • 0

    131. ~matti  2006-07-16 16:52:02  host: esk78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ALEKSANDER: hmmm., na ile wiarygodne? nie wiem;) Mam d600e juz pół roku i zwykle foty mieszczą się w tym zakresie. Chociaż ostatnio zrobiłem fotkę ponad 600 KB. A w sumie co z tego? Mam cyfraka 5MPix i zwykle foty trzaskam od 800KB do 1 MB, a są naprawdę śliczne (na A4 spokojnie starczy:) Jak chcesz kupować Samsunga to szczerze polecam. Naprawdę fajny telefon, ale cyfraka i mp3 nie zastąpi (ja używam go głównie do dzwonienia, smsow, netu i filmików; mp3 nie słucham z niego a foty strzelam okazjonalnie).
    Do shhikielps2: z fona na Sim nie zgrasz. wrzuć na kompa i z kompa na sim.

  • 0

    132. ~jerry  2006-07-23 13:57:38  host: cxm67.internetdsl.tpnet.pl

    Mam d600 telefonik jest super,ale mam jeden problemik!!!Chciałbym go podłączyć do kompa,ale coś nie idzie.Mam kabel mam płyte (program oczywiście zainstalowany)niby wszystko jest ok.ale"Samsung pc studio 3.0" nie może znaleźć telefonu.Ludzie pomóżcie jak ktoś wie co się dzieje!!!mój e-mail jaras140@op.pl góry dzięki za jaką kolwiek pomoc

  • 0

    133. ~TooM'S  2006-07-29 17:31:24  host: xdsl-2051.walbrzych.dialog.net.pl

    kupiłem ten tel dziewczynie jest z niego niesamowicie zadowolona sprawdzałem też ranking światowy okazało się ze ten tel jest najlepszy lepsze od niego są tylko komunikatory MDA ale jakby nie patrzeć to nie tel. tylko komunikator
    Chcecie funkcjonalny tel. polecam
    tez sobie takiego kupuje

  • 0

    134. ~aga  2006-08-01 16:11:03  host: asm69.internetdsl.tpnet.pl

    da się sciągnąć simlocka z tego telefonku?:)

  • 0

    135. ~adrian  2006-08-01 16:29:46  host: host50-26.crowley.pl

    Telefon jest swietny mam 3dni i jestem zadowolony. Qmple po zdjeciach nie wierzyli ze to telefon a nie cyfrowka

  • 0

    136. ~matti  2006-08-04 10:05:10  host: eru50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do aga: da się ściągnąć simlocka. Nie ma zadnego problemu i mozna to zrobic samemu.

  • 0

    137. ~ziko  2006-08-07 00:13:31  host: aaxq25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam paytanie, zwiazene z wiadomosciami sms glwonie. Czy w tym telefonie da sie w jakikolwiek sposob ustawic by sms-y nie zapisywaly sie na pamieci telefonu (wbutowanej lub t-flesh) czy za tyle kasy ten telefon nie umie nawet tego zmienic?.. bo, przy 20 sms-ach piszczy mi ze nie ma miejsca juz a pamiec telefonu jest calkowicie wolna i jest to meczonce jak raz dziennie trzeba usuwac wiadomosci by wkoncu dala nam spokoj ta nedzna melodyjka ;P.. Dzieki za pomoc (jakakolwiek) ;>

  • 0

    138.  2006-08-07 00:24:15

    Witam mam pytanie juz dlugo mam ten telefon i no mozna powiedziec ze jestem zadowolony ale, mam problem ktory mnie zwala z nog, czy w telefonie za tyle kasy mozna ustawic by sms-y zapisywaly sie na (wbudowanej pamieci telefonu lub t-flesh) bo wszystkie zapisuja sie na pamieci sim co przy 20 sms-ach zaczyna piszczec i juz z litosci usuwa sie te smsy ;P by dal wkoncu troche spokoju. A wolabym by zapisywaly sie na miejcu gdzie powinny wkoncu ma 1000 miejsc na smsy i troche to dziwne ;(.
    Dzieki za jaka kolwiek pomoc. :)

  • 0

    139. ~despo84  2006-08-11 15:55:14  host: tiber.paisley.ac.uk

    a ktory wg was jest lepszy Samsung D600 czy Z400 zadnego nie mialem w rekach ale po parametrach sadze ze Z400 odpowiedz napiszcie najelepij na maila despo@poczta.fm bo stronke znalazlem przypadkowo a neta nie mam bo siedze w szkocji :P narka i z góry dzienxik

  • 0

    140. ~:)  2006-08-13 09:37:06  host: afc90.internetdsl.tpnet.pl

    do matti : a w jaki sposób???

  • 0

    141. ~Pieciu  2006-08-13 15:48:18  host: fci138.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka To JEst do NATKI hej jak cchesz zegarek miec zamiast ciemnego ekranu to nacisnie troche dłużej dwa przyciski co są obok wyświtlacza ( TE co sie podgłasza ) i ci wyszkoczy zegarek Ale tylko na chwilkę

  • 0

    142. ~karny007  2006-08-15 09:31:58  host: chz30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeczytalem tyle opini ale wkoncu nie wiem mogl by mi ktos powiedziec jak dlugo trzyma ta beteria np przy wyslaniu dziennie 20smsów i 5min rozmów?? czyli przy takim malo srednim uzytkowaniu

  • 0

    143. ~Malekith  2006-08-18 21:23:08  host: adu242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 6 miesiecy. Jest naprawde SUPER! Bateria spokojnie trzyma 3-4 dni. Aparat super przy dobrym oswietleniu. Kamera tez naprawde dobra. Po dokupieniu karty pamieci (w Saturnie sa najtansze :-) 512MB 129zl) mozna do niego upchnac naprawde sporo. No i jeszcze mozliwosc podlaczenia do TV fajna sprawa.

  • 0

    144. ~Arek  2006-08-22 01:03:07  host: 80.51.226.206

    Mam pytanie dotyczące dyktafonu czy jest możliwość nagrania rozmowy tak jak noki np. ktoś mówi adres a ty nie masz jak zapisać więc nagrywasz

  • 0

    145. ~matti  2006-08-22 13:11:30  host: esl180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Malekith: taaa... najtansze... za 129 zł to można kupić 1GB a nie 512MB. Natepnym razem rozejrzyj sie po necie a nie idz do sklepow niby-nie-dla-idiotow i tym podobnych...

  • 0

    146. ~matti  2006-08-26 12:18:36  host: esc244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Arek: nie ma takiej mozliwosci na zwyklym sofcie. Na zmodowanym chyba juz jest (ale nie dam glowy;)

  • 0

    148. ~matti  2006-08-29 16:22:57  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do przemo:Zanim podlączysz kabel USB !! Wejdz Menu/ustawienia/ustawienie telefonu/ustawienia USB i zaznaczasz opcję Pamięć masowa . Dopiero podłączasz kabelek.Wykryje ci dysk wymienny w mój komputer.

  • 0

    149. ~Wacol  2006-09-01 12:27:05  host: nat-38.mikolow.net

    Siema! Używam Samsunga D600E przez ponad 3 miesiące. Muszę stwierdzić że jest lepszy od wielu Nokii, jakie miałem. Chciałem dodać że w trakcie wakacji mnie i mojemu kuzynowi wleciały telefony do wody,On wyciągnął swój telefon po niecałej minucie, a ja po około 15 min. I co? Mój Samsung wytrzymał, i dziala dalej jak należy, bez żadnej usterki. Kuzynowi tel nie odpalil, a naprawa będzie kosztowała 450zł...Więc SAMSUNG RULEZ!!:D :D

  • 0

    150. ~grabar4  2006-09-01 22:01:58  host: cme51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko,czy można tworzyć foldery np.w dzwiękach??

  • 0

    151. ~matti  2006-09-03 16:04:00  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    do grabar4: nie da rady tworzyć folderów.

  • 0

    152. ~nuszka  2006-09-04 10:02:48  host: 212.122.223.68

    chcialbym usunac simlocka, skoro mozna to zrobic samemu to czy moglby ktos napisac jak? bylbym wdzieczny. POZDRO

  • 0

    153. ~kali  2006-09-04 21:54:55  host: c50-106.icpnet.pl

    Czy w tym samsungu można zmienic dzwiek sms bo ja mam same standardowe i nie moge ustawic dziweku innego niż standardowy

  • 0

    154. ~matti  2006-09-05 08:40:48  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do kali: nie da sie latwo zmienic dzwonka sms na cos innego niz standardowe melodyjki. Trzeba zmodowac soft, wrzucajac jakies midi zamiast tych seryjnych i wrzucic ten soft na koma

  • 0

    155. ~radzio  2006-09-05 16:11:18  host: dql190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik superowy i jak bedzie w grudniu w erze to sobie go wezme :d...mam tylko pytanko...jakie ma on menu, taie jak w nokii lub sony ericssonie??prosze o szybka odpowiedz...z gory dziekuje :D

  • 0

    156. ~matti  2006-09-06 01:35:47  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do radzio: menu ma calkiem normalne, bardzo intuicyjne, ale mowie tu o menu niebrandowanym przez operatora. Nie wiem jak era ale orange wrzuca do swoich komow swoj soft (i tym samym menu) ktory jest "troche" niedopracowany. Ale zawsze mozna go wywalic:)

  • 0

    157. ~stefan14  2006-09-06 17:22:01  host: ejj52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile czasu Samsung D600E moze nagrywać wideo ? Aż skończy sie pamięć ?

  • 0

    158. ~matti  2006-09-06 21:06:50  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do stefan14: moze nagrywac az skonczy sie pamiec ale ta telefonu. Na karcie nie da sie od razu zapisywac.

  • 0

    159. ~reisig  2006-09-08 10:45:08  host: dlg14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Czy ktos z Was wie jak mozna ogladac zdjecia na pelnym ekranie, zarowno w telefonie, jak i w telewizorze? Przeszkadza mi m.in. pasek z tytulem zdjecia oraz menu na dole. Pomoze ktos?

  • 0

    160. ~slaythrax  2006-09-09 00:30:08  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    do reisig.Czesc,w czasie odtwarzania pyknij klawisz 1.Pozdro!

  • 0

    161. ~slaythrax  2006-09-09 00:37:21  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    do reisig.Ej,sorka-sie rozkojazylem troszku...czytama mysle o video...sorka ale co do zdjec-to sam bym to chcialwiedziec!w nokiach z symbianem po prostu jest opcja a tu jej brak...i to jest ten feler...

  • 0

    162. ~matti  2006-09-10 12:14:34  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Co do przeglądania zdjęć na pełnym ekranie to trzeba je wrzucić do folderu 'Inne' i tam ma się opcję full screen.

  • 0

    163. ~janusdl  2006-09-10 19:40:15  host: egc50.internetdsl.tpnet.pl

    Jaką największą kartę pamięci obsługuje ten telefon??

  • 0

    164. ~matti  2006-09-11 10:32:42  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    1GB spokojnie obsłuży. 2GB jeszcze w Polsce nie ma więc nie wiadomo czy da radę.

  • 0

    165. ~stefan14  2006-09-12 17:13:52  host: ejq130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który telefon wybrać, D600E czy K750i ?

  • 0

    166.  2006-09-13 12:19:34

    Bardzo ladny telefon. Mam chrapke na niego :)

  • 0

    167. ~Arek  2006-09-14 15:24:40  host: 153.19.91.140

    Witam,
    Pomóżcie mi który aparat wybrać - samsung D600e czy nokię 6280?
    Oba podobne są wizualnie, nokia jest troche nowszym modelem.
    Który jeslt lepszy? Który polecacie?
    Z góry dziękuję za rady :)

  • 0

    168. ~aero  2006-09-15 20:25:07  host: cux106.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy do kazdej osoby mozna przydzielic inny dzwonek i jak zmienic pioseneczke sms??

  • 0

    169. ~matti  2006-09-16 17:38:59  host: ers219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do aero: do kazdej osoby mozesz dac jakakolwiek melodyjke. Natomiast na smsa dasz tylko jeden z 10 fabrycznych tonow. Proponuje przed zadaniem pytania poczytac troche ze zrozumieniem...

  • 0

    170. ~Robert  2006-09-17 17:36:09  host: xdsl-14895.wroclaw.dialog.net.pl

    Witam. Ile ten telefon ma gwarancji. Era mówi, że 24 miesiące, ale w książce gwarancyjnej napisano, ze 12 miesięcy. No to w ońcu ile ?

  • 0

    171. ~Robert  2006-09-17 17:43:23  host: xdsl-14895.wroclaw.dialog.net.pl

    Witam. Ile ten telefon ma gwarancji. Era mówi, że 24 miesiące, ale w książce gwarancyjnej napisano, ze 12 miesięcy. No to w ońcu ile ?

  • 0

    172. ~Robert  2006-09-17 17:44:57  host: xdsl-14895.wroclaw.dialog.net.pl

    Witam. Ile ten telefon ma gwarancji. Era mówi, że 24 miesiące, ale w książce gwarancyjnej napisano, ze 12 miesięcy. No to w ońcu ile ?

  • 0

    173. ~bartekks  2006-09-18 13:24:12  host: xl2.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko proszę o szybką odpowiedź :) jaką maxymalna karte pamięci można wsadzić do tego telefonu ??:)

  • 0

    174. ~magda80  2006-09-20 18:50:28  host: egd111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Bardzo podoba mi się ten telefon, ale niestety jest drogi. W erze dają go za 479zł przy abonamencie za 40zł (umowa na 2 lata). Warto dopłacać tyle do telefonu? Jakie jest Wasze zdanie (pytam głównie jego posiadaczy)?

  • 0

    175. ~mloda  2006-09-25 23:18:04  host: 82.160.111.111

    mam pytanko czy ktos wie jak wgrac z telefonu zdjecia do komputera??? mam duzy problem!!!

  • 0

    176. ~matti  2006-09-26 12:24:57  host: ese101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do mloda: najnormalniej w swiecie odpalasz firmowego progsa i przeciagasz fotki na dysk.

  • 0

    177. ~JoNa$z  2006-09-27 07:25:06  host: 80.50.255.6

    Witam mam problem który będzie lepszy D600E czy K750i ???, dajcie mi odp dziś musze tel sobie wybać bo mi sie umowa kończy. pozdro

  • 0

    178. ~matti  2006-09-27 22:47:03  host: esb223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wez ktory chcesz. Oba maja podobne funkcje i oba maja wady i zalety. Ja mam D600E i uwazam ze jest swietny. + wyswietlacz, kamera, filmy, wyglad -bateria, brak radia.

  • 0

    179. ~Krzychu  2006-09-28 17:47:42  host: eog101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej!
    Kupiłem sobie ten telefon ... lecz czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć na gadu gadu jak otworzyć folder KOMÓRKI ... i wgra ć na nią pliki lub wziąść z niej zdjęcia ?

    Mój numer gg to 7021321... prosze o szybki kontakt ( wiadoośc kierowana do posiadaczy tego telefonu )

  • 0

    180.  2006-09-30 13:08:10

    O ... chtnie też bym posłuchał odpowiedzi na pytanie Krzycha :D

  • 0

    181. ~ewka  2006-10-02 17:34:40  host: eer236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Mam pytanko: czy można jakoś zablokować klawisz (ok/i)? Chodzi mi o to, żeby wciśnięcie go w trybie oczekiwania nie łączyło tel. z siecią? Nie chcę nabijać sobie rachunków przez głupie pomyłki:)

  • 0

    182. ~matti  2006-10-02 21:58:43  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do ewka: wystarczy zmienic soft w telefonie. W zmodowanym sofcie pod OK/i jest Menu, pod prawym Ksiazka tel., a pod lewym Nowy SMS.

  • 0

    183. ~ewka  2006-10-03 16:42:46  host: edp23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do matti: dzięki. A mógłbyś jeszcze podać nazwę tego softu albo jakiegoś linka? Wgranie zmodowanego softu powoduje chyba utratę gwarancji, mogę wgrywać go bez obaw, że coś się posypie???

  • 0

    184. ~e  2006-10-03 18:36:02  host: edp23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do matti: Sorki, już wszystko wiem. Wystarczyło poczytać wcześniejsze opinie. W sumie to od tego powinnam zacząć. Dzięki za info.

  • 0

    185. ~maciak  2006-10-03 20:53:04  host: aaoq218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam że wtrącę, ale mam kilka pytań :) Czy ktoś ma może ten tel. w erze? Chodzi mi o abonament - ile płaciłeś(aś) za ten telefon i w jakiej taryfie?

  • 0

    186. ~bucu  2006-10-05 15:29:07  host: 96-141.espol.com.pl

    mam pytanko czy w samsungu D600E można ustawic na esa jakiś inny dzwonek niż standartowy??? telefon ogulnie jest cudowny. gorąco polecam

  • 0

    187. ~ewka  2006-10-05 17:07:07  host: efb127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do maciak: Ja mam w erze, płacę 40,20zł abonamentu (taryfa era nowy komfort - 2 oferty) a za telefon musiałam dać 479zł. Trochę dużo, ale nie żałuję:)

  • 0

    188. ~mirabella  2006-10-05 19:28:44  host: ajf89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm, posiadam ten telefon juz od jakiegos czasu, jestem z niego niesamowicie zadowolona. polecam!

  • 0

    189. ~Fire  2006-10-05 23:30:42  host: nat-b7-55.foxnet.com.pl

    Sam Chciałem nokie 6280 ale znajomi ktozy sie z nia zetkneli mi odradzaja ten telefon . mowia ze nie jest wart tych pieniedzy ktore trzeba za niego dac i ogolnie ze nie polecaja tego telefonu. dowiadywalem sie w komisach i nikt nie byl w stanie nic konkretnego powiedziec poniewaz to jest za nowy sprzet i go nie znaja mysle ze za nowy nawet jak na firme nokia zwlaszcza ta klapka ktora widzialem w nie jednym sklepie posklejana tasma podczas gdy np: samsungi sie trzymaja mimo ogladania przez klijetow POZDRAWIAM

  • 0

    190. ~Masoso  2006-10-06 19:10:25  host: ojciec.maslankiewicz.pl

    Witam. Jestem posiadaczem samsunga D600 i mam taki maly problem. Mianowicie chodzi o smsy. Zapisuja mi sie one na karcie SIM na ktorej moge tylko zapisac 20 smsow. Chcialbym zeby po otrzymaniu smsa zapisywal mi sie na pamieci telefonu. Jak i gdzie to zrobic? ;

  • 0

    191. ~kamerun  2006-10-07 07:15:49  host: pb221.szczecin.sdi.tpnet.pl

    tel jest ok zadna rewelka ale jak ktos ma male kieszenie to niezle bioro gdzie mozna np wgrac prezentacje i podlaczyc sie do tv to nizle ale jak by byl 3g i za taka kaske bylo by ok

  • 0

    192.  2006-10-07 12:12:59

    @maciak ja go mam z ery zapłaciłem 49 zł na abonament o wartości 80 zł :) ale nie wiem jak jest normalnie bo ja jestem stałym abonentem i niby jakieś zniżki mi przyszły. hMM telefon zaj3bisty :) nie wiem kiedy obloookam te wszystkie opcje hehe , a najlepsze jest to ze musze sformatowac baterie, a od wczoraj od 19 mi pika ze bateria rozładowana , jest godz 12 dzisiaj i jeszcze sie nie wylaczyl heheh :)

  • 0

    193. ~Uzi  2006-10-07 21:19:12  host: cuh138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do osób które mają ten telefon trochę dłuzej (liczę na odpowiedź Mattiego gdyż najbardziej się tu udziela i ma D600 od lutego): czy ta wysywana klawiatura jest wytrzymała gdyż słyszałem rózne opinie na ten temat. Ja miałem Samsunga z klapką -X460 i muszę przyznać, że po roku użytkowania klapka się ruszała. Z góry dzięki za odpowiedź:)

  • 0

    194.  2006-10-08 00:12:22

    ja mam w erze,przedluzalem abonament na nastepne 24 miesiacy i mialem oferte przy abonamencie 60 zł(120minut) kosztuje on 269 zł, a przy 80 zł(160minut) abonamentu juz 49 zł

  • 0

    195.  2006-10-08 00:14:23

    ja mam pytanie ogolnie do wszystkich ile trzyma wam bateria w tym samsungu, przy ciaglym uzytkowaniu a ile przy oszczedzaniu??

  • 0

    196. ~KASIA  2006-10-08 20:28:03  host: chello087207088204.chello.pl

    ja wybralabym samsunga D600E mam go i jest super:)

  • 0

    197. ~jo  2006-10-08 22:56:28  host: skylan.com.pl

    czym on sie różni od D600 ??

  • 0

    198. ~gosc  2006-10-09 12:20:56  host: 62.233.181.198

    czym się różni D600 od D600E ????

  • 0

    199. ~matti  2006-10-09 12:59:06  host: erq6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Uzi: Slider na razie jest OK (otwieram/zamykam go kilkadziesiąt raxy dziennie). Przy otwartym nie ma żadnych luzów, przy zamkniętym dół lekko odchodzi jak się go złapie i pociągnie do siebie (o 2 mm), ale absolutnie to nie przeszkadza. Rozmawiając przy otwartym nie ma żadnych trzesków, luzów itp; przy zamkniętym trzymając mocno koma troszkę trzeszczy. Do bloodguy: Bateria trzyma ok.2-3 dni, w zależności od tego ile się nim bawisz. Ostatnio na baterii naładowanej w 80% odbyłem 3,5 godzinną rozmowę i tel. zdechł. Bateria to jego słaby punkt i jeśli go często używasz to codzienne ładowanie będzie koniecznością. Do jo: Od D600 różni się tym że ma EDGE czyli szybką transmisję danych (ponad 256 kbit/s)

  • 0

    200.  2006-10-12 16:18:39

    mam jeszcze jedno pytanie, slyszalem ze mozna wgrywac dodatkowe dzwonki sms tylko w formacie mmf czy nie wie ktos jak je wgrywac czy potrzebny jest jakis specjalny program ?? prosze o pomoc

  • 0

    201.  2006-10-12 16:29:58

    mam jeszcze jedno pytanie, slyszalem ze mozna wgrywac dodatkowe dzwonki sms tylko w formacie mmf czy nie wie ktos jak je wgrywac czy potrzebny jest jakis specjalny program ?? prosze o pomoc

  • 0

    202. ~poZiomek  2006-10-14 19:48:14  host: ebr34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da sie ogladac filmy na calym ekranie? (w pozycji poziomej)

  • 0

    203. ~ktos  2006-10-15 17:10:37  host: acwq229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma GPS A CO

  • 0

    204. ~matti  2006-10-16 23:02:42  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do poZiomek: jasne ze się da. Nacisnij w czasie ogladania "1"

  • 0

    205. ~matti  2006-10-18 23:08:40  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do poZiomek: da się. W czasie odtwarzania naciśnij klawisz 1.

  • 0

    206. ~Adam  2006-10-19 17:37:04  host: absj48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc! Mam problem, nie wiem co wybrac, d600e czy nokia e50? Oba telefony podobaaja mi sie bardzo, niestety e50 nie wizdzialem na zywo i nie wiem jak ta czcionka wyglada... Jak myslice? Nie mowcie tylko nic o wygladzie, mi sie e50 podoba - oldschool :D

  • 0

    207. ~Bobby B.  2006-10-25 14:01:11  host: main.2blot.mil.pl

    Mam pytanie... czy istnieje możliwość oracoiwania na arkuszu kalkulacyjnym EXCEl na samym telefonie? Czy można w nim dokonywać zmian, tworzyć nowe obliczenia i zapisywać je?

  • 0

    208. ~matti  2006-10-28 17:29:31  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    do Bobby B.: nie mozna edytowac. Mozna jedynie przegladac doc, xls, pps, pdf itp...

  • 0

    209. ~gregorio  2006-10-28 20:52:57  host: chello087207120161.chello.pl

    Mam sgh d600e od 2 miesiecy. Telefon pod wzgledem ergonomi i latwosci obslugi jest bardzo dobry, ma wiekszosc bajerow jak przystalo na drogi nowoczesny telefon, lecz niestety bateria nie jest najlepsza. Formatowalem ja bardzo dokladnie lecz uzywalem od samego pozatku bardzo mocno wiec moze to jest przyczyna ze sie troche "zwichrowala", nie wiem tego ale na samym poczatku badalem ile wytrzyma na stand-by, wytrzymala 5 dni przy bardzo skromnym uzywaniu, przy wiekszym obciazeniu wytrzymuje jakies 3 dni bo jest wciaz nowa. Ale taka jest cena za mega kolorowy mega pikselowy wyswietlacz i dzwonki mp3, wszystko piekne ale bateryjka nie jest w stanie tego podtrzymac, niestety technologia bateri jest bardzo powolna i albo ktos chce miec "zajefajny" gadzet albo czarno-zielony prosty aparat ktory pociagnie dobry tydzien jak np. stare nokie.

  • 0

    210. ~dejw  2006-10-29 16:53:12  host: static-62-233-181-78.devs.futuro.pl

    mam pytanko czy ten srodkowy przycisk "i" bardzo preszkadza w obsłudze telefonu? da sie go jakos wyłaczyc?z gory dzieks za info

  • 0

    211. ~dejw  2006-10-29 19:20:35  host: static-62-233-181-78.devs.futuro.pl

    mam pytanko czy ten srodkowy przycisk "i" bardzo preszkadza w obsłudze telefonu? da sie go jakos wyłaczyc?z gory dzieks za info

  • 0

    212. ~matti  2006-10-31 12:52:58  host: ery247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do dejw: Czy przeszkadza? Mnie absolutnie nie bo mam zmodowany soft i wlasnie pod tym przyciskiem wchodze do menu (a pod tym gdzie w brandowanym sofcie jest Menu mam Nowy SMS.

  • 0

    213. ~poZiomek  2006-11-03 12:37:37  host: ecs173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da sie przegladac zdjecia na calym ekranie?? bo mam ten telefonik od tygodnia, bateria niestety nie spelnia moich oczekiwan ale poza tym to jest wszystko to czego sie spodziewalem!! czekam na jakas odpowiedz... aha i jeszcze cos, jak nie mam karty (trans flash) to czy mogo go podlaczyc do kompa jako pamiec czy tylko modem, bo tak mi sie wyswietla...;( pomozcie;)

  • 0

    214. ~darcia  2006-11-03 22:05:26  host: aasi86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile mp3 można wgrywać i czy odtwarzacz jest dobry??

  • 0

    215. ~matti  2006-11-04 00:10:29  host: esg230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do poZiomek: jak nie masz karty to podlaczasz jako modem. Fotki mozna przegladac na calym ekranie naciskajac gorny nawigacyjny (ale tylko w zmodowanym sofcie, w oryginalnym nie mozna przegladac na calym ekranie). do darcia: odtwarzacz jest sredni w porownaniu z normalna empetrojka. seryjnie kom ma prawie 80MB pamieci. Do tego spokojnie obsluguje karty microSD 1GB

  • 0

    216. ~Seiben  2006-11-04 15:36:19  host: bsp235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może ktoś napisać jak zdjąć samemu sim-locka?

  • 0

    217. ~Seiben  2006-11-05 00:42:50  host: bsn157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedno, czy stanie się coś jeśli wyciągam kartę pamięci bez wyłączania telefonu?

  • 0

    218. ~matti  2006-11-07 09:10:39  host: esk234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Seiben: Z kartą nie wiem co i jak bo nie posiadam takowej. Odnośnie sim-locka to wystarczy użyć google:) Ale co tam: 1. Odpalasz tst_swift 2. klikasz unlok lub read. 3.jak lecą procenty to trzymasz guzik włącznika - az pokazą sie cyfry itd. 4. zpisujesz na kartke lub kopiujesz cyfry odpowiadające lini- Net lock code: 5. wyjmujesz baterie z telefonu - bo świeci sie TAT MODE 6 wkładasz karte innego operatora 7. wklepujesz PIN 8.Potem telefon prosi o KOD SIECI 9. WKLEPUJESZ TE CYFRY KTÓRE CI WYSKOCZYŁY W LINI - Net lock code: XXXXXXXX 10. MASZ ZDJĘTEGO SIMLOCKA

  • 0

    219. ~manitou  2006-11-07 11:33:41  host: n11sik.resetnet.pl

    do seiben: nic się nie stanie. Jednak nie rób tego podczas operacji na karcie np. kopiowania.

  • 0

    220. ~manitou  2006-11-07 11:39:02  host: n11sik.resetnet.pl

    do seiben: nic się nie stanie. Jednak nie rób tego podczas operacji na karcie np. kopiowania.

  • 0

    221. ~Kali  2006-11-08 18:02:29  host: c50-106.icpnet.pl

    czy da sie w samsungu d600 ustawic na sms inny dziwek niż standardowy??

  • 0

    222. ~miko  2006-11-09 21:07:01  host: actg87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam klopot jak zkopiować opisy z telefonu na kartę sim wszystkie na raz a nie po kolei każdy>?? mam z tym klopot

  • 0

    223. ~koval  2006-11-11 02:28:48  host: staticline24073.toya.net.pl

    Mam pytanie,czy D600e obsługuje GPS,rozumiem,że jeśli tak to musi być osobny "pier....nik" do odbioru GPS ale chodzi mi czy w ogóle jest to możliwe.Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.

  • 0

    224. ~matti  2006-11-12 11:34:24  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    GPS? Szczerze watpie, a wlasciwie prawie na 100% moge powiedziec ze nie ma czego takiego. GPS to dopiero w tel. 3 generacji.

  • 0

    225. ~Spirit  2006-11-18 17:26:52  host: nat02.kalety.net

    Pytanie do MATTU: Gdzie idzie zdobyć programy do zmiany softu i zmiany "seryjnych" ustawień telefonu.

  • 0

    226. ~  2006-11-21 20:47:56  host: nat02.kalety.net

    MATTI znasz strony z kąd idzie ściągnąć programy do zarządzania Samsungiem D600 a konkretnie jego softem,zmioaną ustawień seryjnych? prosze o pomoc...

  • 0

    227. ~  2006-11-21 22:28:18  host: host8925149177.waldex.net

    Hej mam problem na wyswietlaczu wyskoczyla mi literka E. I nie wiem dla czego.

  • 0

    228. ~matti  2006-11-24 01:29:17  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do Spirit: zapraszam na forum samsung-mobile.pl . Tam znajdziesz wszystko co jest potrzebne. Ikonka "E" to EDGE. Wyskakuje gdy połączyłeś się z netem.

  • 0

    229. ~x-men  2006-11-28 09:07:42  host: byh82.internetdsl.tpnet.pl

    Barany bateria mi trzyma dwa tygodnie.

  • 0

    230. ~matti  2006-11-29 14:55:09  host: erp246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do X-men: Taaa.... Widzisz, telefon się włącza. Wtedy trzyma krócej ;)

  • 0

    231. ~wab  2006-12-03 21:37:09  host: wpr9-d9b9cd1c.pool.mediaways.net

    Czy jest jakis slider z radiem??????

  • 0

    232. ~swirek888  2006-12-05 20:18:46  host: fij82.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie chce kupic d600e i moze mi ktos napisac czy dzwonki dla smsow sa mp3 czy jakies standardowe i czy warto go kupic

  • 0

    233. ~matti  2006-12-06 09:15:23  host: esa252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do swirek888: Dzwonki na sms sa standardowe i nie da sie ich zmienic. Natomiast telefon swietny, aczkolwiek lekko starawy juz. Polecam nastepce 3G Z400 :)

  • 0

    234. ~iloneczkaaa  2006-12-06 09:18:42  host: gbs250.internetdsl.tpnet.pl

    można w jakiś sposob samemu zienić menu na j. polski?? kupuję telefon w Anglii więc będę musiała to zrobić a w mojej okolicy to niestety sporo kosztuje...

  • 0

    235. ~swirek888  2006-12-06 18:18:03  host: fij82.internetdsl.tpnet.pl

    do mattiego dzieki bo te dzwonki standardowe sa nudne potem a jak jest w z 400

  • 0

    236. ~swirek888  2006-12-06 18:20:09  host: fij82.internetdsl.tpnet.pl

    chce kupic sobie telefon tak okolo 1000 zl co byscie mi polecili

  • 0

    237. ~Manti  2006-12-10 14:26:08  host: os-jana.bochnia.pl

    Plis pomóżcie co wybrać samsunga d600e czy nokie 5300??

  • 0

    238. ~AT  2006-12-16 17:49:47  host: epm178.internetdsl.tpnet.pl

    Jaka jest różnica między samsungiem D600, a D600E? Proszę o odpowiedź!

  • 0

    239. ~matti  2006-12-17 13:47:02  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do AT: Było chyba ze 100 razy. D600E ma EDGE, D600 nie ma.

  • 0

    240. ~franek  2006-12-25 19:10:15  host: cwi2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem zamierzam sobie kupić D600E i zastanawiam się jeszcze nad motorolą v3X parametry podobne a według was który tel jest lepszy

  • 0

    241. ~jasku  2006-12-29 13:41:29  host: aboz105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do franka: zalezy do czego chcsz kozystac telefon? v3x jest tele 3generacji. ja nie lubie telefonow z klapka dlatego polacalbym ci d600e. samsung jest mniejszy i co wazne ma dawa glosniczki (co pozawala na sluchanie muzyki w dobrej jakosci bez sluchawek) dla mnie jest to najwiekszym plusem. cenowo telefony sie nie roznia ale patrzac pod takim katem to d600e jest na polskim runku i mozesz go sobie kupic u polskiego operatora (najlepiej w erze) albo na np. na allegro.pl majac gwarancje ze nie bedziesz mial jakiegos niepwenego scierwa z zagranicy. elo

  • 0

    242. ~Franek  2007-01-01 15:07:48  host: cwi2.internetdsl.tpnet.pl

    dzieki jasku za doradzenie kupiłem d600E i mam pytanie czy on odtwarza pliki WAV ponieważ gdy jak przesyłam to odbiera telefon i jak chce odtworzyć pisze nie obsługiwany format

  • 0

    243. ~Franek  2007-01-01 22:20:47  host: cwi2.internetdsl.tpnet.pl

    Dzieki jasku za wybur kupiłem samsunga d600e jakieś 3 dni temu i mam pytanie czy odczytuje on pliki WAV bo gdy przesłam na tel i zamierzam odsłuchać jest napisane że nieobsługiwany format

  • 0

    244. ~maka  2007-01-04 13:20:14  host: 212.160.86.251

    kupilem nowiutki prosto z salonu d600 za 110 funtow tzn kolega mi go przywiozl ale jeszcze musial zaaktywowac karte sim za 20 funtow . tel fabrycznie bez simlocka na zlotowki kosztowalo mnie wszystko 720 zl (tel caly komplet bez karty pamieci tylko) chyba sie oplacalo?

  • 0

    245. ~x-men  2007-01-06 13:38:18  host: chello087207037249.chello.pl

    mam pyatnko: kupilem jakies tydzien temu ten telefon i nie moge wylaczyc tego paska menu po lewej stronie na wyswietlaczu a zauwazylem ze w wiekszosci tel tego nie ma.i nie wiem o co kaman :)???

  • 0

    246. ~jasku  2007-01-06 14:36:46  host: abnl14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do x-men: bo kupiles go w orange i masz tzw. "pomocny pasek menu orange". nie mozesz go usunac aby nie stracic gwarancji. (dlatego nie kupuje sie tele w orange). do franka: nie mam pojecia widocznie chyba nie. ale mozesz sciagnac program ktory zmienia wav na mp3 a potem ten plik zgrac na d600e i powinno byc wszystko ok. pozdrwaiam!

  • 0

    247. ~x-men  2007-01-07 13:14:45  host: chello087207037249.chello.pl

    do jasku- byl kupiony w orange ja go kupilem w komisie i juz nie ma gwarancji.to zlikwiduja mi to jak pojde do salonu orange ?

  • 0

    248. ~x-men  2007-01-08 10:49:17  host: chello087207037249.chello.pl

    kupilem go w komisie i nie ma juz gwarancji. to usuna mi to w salonie orange ? bo chcialbym to usunac ale nie wiem jak...

  • 0

    249. ~marcin123  2007-01-09 13:03:00  host: 213-238-85-12.adsl.inetia.pl

    do matti: czy po zmianie tego softu (chce zrobić by na tym przycisku środkowym było menu) traci sie gwarancje telefonu??? Z góry dzieki P.s. jak ktoś inny wie to również prosze o odpowiedź

  • 0

    250. ~matti  2007-01-10 22:17:31  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do marcin 123: Po zmianie softu traci sie gwarancje, chyba ze zmienia Ci w serwisie Samsunga (ale na pewno tam nie zmieniaja na modowany soft tylko na zwykly niebrandowany)

  • 0

    251. ~shadow  2007-01-14 12:27:46  host: 82.160.40.254

    hej mam pytanie jak trzyma bateria w d600e i jak sie zachowuje otwieranie nie ma z nim problemów prosze o odp zgury dzieki!!!

  • 0

    252. ~matti  2007-01-19 17:41:05  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do shadow: Bateria trzyma 2-3 dni. Slider chodzi OK (mam ten telefon od roku i nic się złego nie dzieje)

  • 0

    254. ~swirek888  2007-01-25 19:54:44  host: 80.51.226.186

    mam pytanie czy jesli ladujecie swoj tel to caly czas jest podswietlony nawet na wylaczonym

  • 0

    255. ~poZiomek  2007-01-26 12:19:53  host: ebd42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie do najlepiej znających się... jak wrzucić gry java przez kabelek?? Jaki program jest ewentualnie potrzebny?? a góry dzięki!! ;p

  • 0

    256. ~matti  2007-01-26 13:43:21  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    do swirek888: Nie jest podświetlony na ładowaniu. Od tego jest opcja w Ustawienia-ustawienia wyświetlacza-podświetlenie i tam ładowanie daj na wyłączony.

  • 0

    257. ~ewk  2007-01-27 16:03:32  host: ees113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do swirek: menu->ustawienia->ustawienia wyświetlacza->podświetlenie->Ładowanie->Wył.

  • 0

    258. ~Bartek  2007-01-28 10:52:10  host: acxq179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie,da sie zmienić jakos w ustawieniach zeby nie było tych skrótów pionowych na głównym 'menu'??

  • 0

    259. ~mlody14  2007-01-28 17:06:57  host: tc138.internetdsl.tpnet.pl

    widziałem ten telefon i wydaje mi sie że jest zajefajny sdkoda że irdy niema

  • 0

    260. ~matti  2007-01-29 16:47:58  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do Bartek: Te "pionowe skróty" to tzw. menu Orange. Nie da się ich zlikwidować dopóki nie wgrasz sobie niebrandowanego softu. Poczytaj moje wcześniejsze komentarze. Do mlody14: bez komentarza - po co irda jak ma BT???

  • 0

    261. ~luk@s0205  2007-02-06 18:33:47  host: c83-252-28-240.bredband.comhem.se

    mam pytanie do tych co maja sgh-d600e czy w tym telefonie da sie wchodzic na onet lajt i czy ktos muglby mi podac link z instrukcja polska do tego tela z gory dzieki

  • 0

    262. ~matti  2007-02-07 14:18:08  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do luk@s0205: Onet Lajt? Pewnie tak, bo jeśli sobie zaintalujesz na nim OpereMini to możesz wchodzić na wszystkie strony www jakie chcesz, no. telepolis:)

  • 0

    263. ~luk@s0205  2007-02-14 16:52:38  host: c83-252-28-240.bredband.comhem.se

    do matti czy moglbys mi podac jakies linki ze sterownikami lub instrukcja do d600e bo mieszkam w szwecji i kupilem go w tym kraju i bardzo ich tera potrezbuje

  • 0

    264. ~czarny gdynia  2007-02-21 13:21:22  host: host-81-190-7-197.gdynia.mm.pl

    witam jaka jest roznica miedzy d 600 a d600e jak to rozpoznac prosze o pomoc.kupilrm telefon uzywany z karta 1gb iobudowe ze smycza i zaplacilem 680zl chyba dobra cena co .

  • 0

    265. ~Anusia  2007-02-22 12:56:01  host: w3cache1.icm.edu.pl

    jak w tym telefonie ( d600 E) można ustawić zegarek na wyświetlaczu, żeby byla widoczna caly czas godzina ?????

  • 0

    266. ~Anusia  2007-02-22 13:12:49  host: w3cache1.icm.edu.pl

    jak w tym telefonie ( d600 E) można ustawić zegarek na wyświetlaczu, żeby byla widoczna caly czas godzina ?????

  • 0

    267. ~matti  2007-02-22 15:29:10  host: esf105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do luk@s0205: polecam www.samsung.pl . Masz tam oprogramowanie i instrukcję (po angielsku). Polecam jeszcze forum o Samsungach http://samsung-mobile.pl/ Do Czarny: D600E ma napis "D600E":) Różnią się tym, że E ma EDGE. Do Anusia: Nie da się. Jedynie możesz nacisnąć i przytrzymać przycisk od głośności (ten na boku) i po 2 sekundach pojawi Ci się zegar.

  • 0

    268. ~artur  2007-02-22 18:20:13  host: arp186.internetdsl.tpnet.pl

    Jak można w telefonie d 600e usunąć w prawym górnym ekranie ikonkę G czyli GPRS,a powiem że się już z tym męczę od kilku dni.

  • 0

    269. ~swirek888  2007-02-23 17:58:46  host: 80.51.226.186

    do mattiego mam d 600e z t mobie z polskim menu i nie moge wysylac dzwonkow mmsem nie wiesz czego mam w opcjach wysylania tylko emile

  • 0

    270. ~matti  2007-02-23 18:46:56  host: esv177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do artur: Ikonke wyłączasz tak - wpisujesz kod *#4777*8665# , potem wchodzisz w ttach Mode Setting i robisz Połącz ręcznie i wszystko gra:) Kod wpisuj tak jak napisałem, nie przejmuj się tym, że na wyświetlaczu nie pojawiają się cyfry po gwiazdce. Do swirek888: Bo mp3 nie wyslesz mms'em. Tylko midi i wszystkie inne z folderu Dźwięki

  • 0

    271. ~madzia  2007-02-24 11:54:37  host: 80.51.255.150

    w jaki szybki sposób moge skonfigurować D600E mam ten tel od paru dni pomocy???????

  • 0

    272. ~FoTeL  2007-02-24 13:14:52  host: aow90.internetdsl.tpnet.pl

    Panowie jestem abonentem Ery i wlasnie konczy mi sie umowa czy jest szansa abym wyrwal od nich za przezdluzenie umowy Samsunga D600E (rachunki place ok 100zl/mc)

  • 0

    273. ~FoTeL  2007-02-24 13:20:57  host: aow90.internetdsl.tpnet.pl

    Panowie jestem abonentem Ery i wlasnie konczy mi sie umowa czy jest szansa abym wyrwal od nich za przezdluzenie umowy Samsunga D600E (rachunki place ok 100zl/mc)

  • 0

    274. ~majkel  2007-02-24 19:55:04  host: 49.172.wmc.com.pl

    w jaki sposob moge zgrac pliki z kompa przez kabel bezposrednio na karte pamieci? bo programem ktory mam (samsung pc studio) mozna zgrac tylko na pamiec telefonu:( a w ten sposob filmu sobie nie wrzuce bo za duzo zajmuje... :(

  • 0

    275. ~mati  2007-02-25 14:24:11  host: aaac126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do majkel: Najszybciej i najłatwiej zgrasz w czytniku kart.

  • 0

    276. ~arson  2007-02-25 18:46:25  host: aath140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak moge włączyć słownik?? bo juz mam problemy prez poprzedni fone to se k700i i tam był zajebisty z mozliwościa dodawania wyrazów.

  • 0

    277. ~Gacek  2007-02-26 21:09:22  host: chello087206069233.chello.pl

    Siema ej suchajcie mam samsunga z400 i nie moge podlonczyc kabel usb zainstalowalem wszystkie programy ten caly studio 3 i dalej mi nie wykrywa o co mam zrobic odpiszcie blagam....?

  • 0

    278. ~szpiegu  2007-02-27 14:04:50  host: host-217-172-247-236.lodz.mm.pl

    Do majkel: najszybciej - przez czytnik kart, a najprosciej: ustawienia>ustawienia telefonu>ustawienia usb i zaznaczasz pamiec masowa. wykryje ci karte jako dysk zewnetrzny. :) po odlaczeniu kabla ustawienia usb znow sie przywracja na modem, wiec przed kazdym zgrywaniem na karte musisz pamiec masowa zaznaczac. ;)

  • 0

    279. ~  2007-03-02 22:55:17  host: chello089078026145.chello.pl

    czemu nie mozna odsluchiwac mp3 z karty pamieci jak z albumu wewnetrznego

  • 0

    280. ~lukov  2007-03-03 00:17:14  host: des47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich. Mam problem z moim D600E. Kupiłem do niego kartę 1Gb Kingston i niestety telefon jej "nie widzi". Czy ktoś wie dlaczego? Czy jest jakiś sposób żeby zmienić ustawienia czy coś takiego? Z góry dzięki za odpowiedz.

  • 0

    281. ~Mihau  2007-03-04 16:57:28  host: ip28.imperiumpw.pl

    Jak zlikwidowac logo operatora na wyswietlaczu ? np Era Heyah

  • 0

    282. ~kool  2007-03-10 20:57:15  host: dim67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawić konto pocztowe z wp w s d600?

  • 0

    283. ~rodi  2007-03-12 05:23:23  host: c80.itcomp.pl

    do lukow: bo musisz ją sformatować jestopcja w twlefonie

  • 0

    284. ~L3mur  2007-03-12 08:33:56  host: staticline12766.toya.net.pl

    mam problem o dostane teraz 700 zeta na kom i nie wiem co mam wybrac zastanawiam sie wlanie nad ym telefonem ale nie wiem jak sie spisuje dlatego chcialbym pogadac z jakims uzytkownikiem. To moje GG: 7411440. Jezeli ktos ma ten telefon prosze o kontakt i z gory dzieki

  • 0

    285. ~Matejas  2007-03-25 12:06:39  host: eck178.internetdsl.tpnet.pl

    Pam pytanko moze ktos wie jak w samsungu D666E ustawić dzięk sms jako MP3?????

  • 0

    286. ~Matejas  2007-03-25 12:09:34  host: eck178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko moze ktoś wie jak ustawić w samsung D600E dzwiek sms jako MP3???

  • 0

    287. ~matti  2007-03-26 10:02:16  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do matejas: nie da się.

  • 0

    288. ~matsior  2007-03-26 20:58:37  host: adl53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka ten telefon ma pamiec na smsy?

  • 0

    289. ~matti  2007-03-27 00:02:00  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do matsior: Pamięć ma na 200 smsów. Na mmsy ma całą współdzieloną pamięć (ok. 80 MB)

  • 0

    290. ~stasimon  2007-04-02 13:08:50  host: osnor4.rene.com.pl

    jedyny problem jaki mam z tym telefonem (a moze z komputerem?) to, ze po podlaczeniu przez USB program Samsung PC Studio nie wykrywa mojego telefonu.

  • 0

    291. ~stasimon  2007-04-04 16:49:08  host: osnor4.rene.com.pl

    i jak znalezc w telefonie ta opcje zeby sformatowac karte?

  • 0

    292. ~lolok  2007-04-04 17:45:04  host: w3cache-tp.kopnet.pl

    mam pytanie, jaka jest maksymalna pamiec karty, ktora mozna wlozyc do tego telefonu?

  • 0

    293. ~nnn  2007-04-10 14:49:16  host: pi.atol.com.pl

    1 gb tylko sandisk , 1gb kingston sie juz zacinaja

  • 0

    294. ~niewazne  2007-04-12 11:09:01  host: c83-252-22-67.bredband.comhem.se

    mam pytanie czy mozna wylaczyc ladowanie telefony kdy jest podlaczony do komputera przez usb to dla mnie bardzo wazne z gory dzieki

  • 0

    295. ~matti  2007-04-13 18:06:43  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do niewazne: Nie mozna. Ale po co chcesz wylaczac skoro to nieczemu nie wadzi???

  • 0

    296. ~poZiomek  2007-04-15 15:35:06  host: eaa160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon i chcę się dowiedzieć czy można ogladać obrazki na całym ekranie? Chodzi mi o te normalne a nie o dużej rozdzielczości...

  • 0

    297. ~matti  2007-04-16 17:07:15  host: xdsl-396.wroclaw.dialog.net.pl

    Do poZiomek: mozna ogladac na pelnym ekranie przyciskajac gorny przycisk klawisza nawigacyjnego, ale tylko na zmodowanym sofcie.

  • 0

    298. ~kosmo  2007-04-16 18:07:25  host: chello087207040079.chello.pl

    czy w d600(e) java ma dostep do BT ? bluechat, ftp_bt i te sprawy :D

  • 0

    299. ~karola pinka:*  2007-04-23 15:20:07  host: abko252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey =] Jestem posiadaczem SAMSUNGA D600 ! Mówie odrazuu jest to super telefon..;) Typowy dla dziewczyn jak i dla chłopkaó(choc podobno jest tez inna wersja)..:) Wszystkim znajomyhc mój telefon sie bardzoo podoba... Mam juz tego fonika o0d 7 grudnia i jestem zadowolonaa..:) Klapka nic a nic sie nie rozwala... bateria troszku mało trzymie =/.. ale to mały szczegól... ten fonik jest super... prze prze prze śliczne foty robi.. a filmi .. muzyka itp. to poprostu bajer... Naprawde pomalecam wszystkickupem...:) :) Jest SUPEROWYY ODLOTOWYY

  • 0

    300. ~karolina :) :)  2007-04-23 15:25:25  host: abko252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytankoo...Jak mozna dac fory do kompa ... zainstalowałam juz PC studio samsung.. i mój komp nie wykrywa... mojego telefonu... i nie dam ani dac zdjęc ani mp3 przesłac na telefon.. nie wiem o co chodzi.. bardzooprosze o pomoc.. HELP ME HELP HELP

  • 0

    301.  2007-04-23 17:28:08

    Witam. Czy może mi ktos powiedzieć jakie są zmiany w najnowszysm sofcie do d600E ?? Oraz powiedzieć o ewentualnych problemach z działaniem aplikacji.

  • 0

    302. ~niewazne  2007-04-23 19:18:59  host: c83-252-18-84.bredband.comhem.se

    mozecie mi podac jakies linki zeby pobrac jave do tego telefonu bo gry ktore sa orginalnie sa troche nudne z gory dzieki

  • 0

    303. ~kaktusr  2007-04-25 09:18:28  host: 87-205-34-53.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten telefon wczoraj ogolnie fajny telefonik tylko niestety wkurza mnie ta bateria ktora nie trzyma. Czy ktos uzywal tutaj innych bateri (zaminnikow) z allego i moze powiedziec jak sie spisuja np maxxcel 1700mha ?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet