Samsung SGH-D600 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D600 Opinie o Samsung SGH-D600

Samsung SGH-D600

w sumie: 548
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Sephitot  2005-03-27 21:01:00  host: aow146.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem będzie to jeden z najlepszych telefonów wogule. Matryca aparatu wynosi tutaj aż, 2megapixele. Będzie to chyba najlepsza komórka-aparat w polsce u naszych operatorów (można zakupić przecież komórki z większymi matrycami na allegro lub w sklepach internetowych które sprowadzają telefony)

  • 0

    2. ~Dawid  2005-07-26 21:37:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Czekam tylko aż będzie w Polsce. Jak w ciągu pół roku się nie pojawi chociarzby na allegro to kupie sobie i tak E730. :)

  • 0

    3.  2005-08-21 08:23:23

    Udana kontynuacja D500 ale nie rozumiem dlaczego przeniesli aparat na "plecy" telefonu a nie pod szuflade... Tamto rozwiazanie bylo chyba leprze, przede wszystkim ze wzgledu na to ze nie rysuje ani nie brudzi nam sie obiektyw.

  • 0

    4. ~ql  2005-08-22 20:26:41  host: zl58.internetdsl.tpnet.pl

    Mmm... fonik świetny nie mogę się doczekać kiedy pojawi u nas. Warto bedzie wydać na niego X złociszy :P;)

  • 0

    5. ~  2005-08-29 14:57:18  host: bmv68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez sobie go kupie a aparat pewnie sie nie zmiescił pod wyświetlaczem

  • 0

    6.  2005-10-16 11:55:03

    Witam szystkich !!

    Czy moze wiecie jaka jest cena kupna tego samsunga D600 w Polsce ??!! Cena w UK jest to od 300 do 350 funtów !! Czekam na odpowiedz i pozdrawiam leszczo !!

  • 0

    7. ~P  2005-10-17 10:55:58  host: 145.48.176.153

    czy ten telefon nie ma naprawde IRDY???

  • 0

    8. ~Dawid  2005-10-18 20:47:29  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Jest juz dostępny w polsce na nomatica.pl .Kosztuje 2040zł. Już zbieram na niego pieniądze. To jest najcudowniejszy telefon. Mam małą uwagę do moderatora(chyba Witka).Ostatnio wyszło kilka bardzo fajnych telefonów Samsung, ale na Telepolis.pl niestety sie nie pojawiły. Bardzo mi przykro z tego powodu, ponieważ uważam, że na tej stronie są najświerzsze informacje o telefonach. Liczę na jakąś odpowiedź.

  • 0

    9.  2005-10-28 12:00:33

    Witam,
    jestem juz szczesliwym posiadaczem tego telefonu. Jedyne niedociagniecie jakie do tej pory (tydzien) rzucilo mi sie w oczy to rzeczywiscie polozenie aparatu... bardzo latwo jest go zaslonic reka przy robieniu zdjec, a zeby tego nie zrobic najczesciej trzeba pamietac i specjalnie uklada reke:/ Reszta NARAZIE bez zarzutow. Wszytsko chodzi tak jak powinno a jak telefon wezmie sie do reki to zdaje sie malym cudem techniki;)

  • 0

    10. ~model  2005-11-06 21:40:47  host: bnj129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałem kupić d 500 ale W germanosie jeszcze Go nie mają to wezmę ten. Niepodoba mi się tylko że aparat foto nie jest zasłaniany szufladą ale rozumiem że sie nie żmieścił. Pozdrawiam

  • 0

    11.  2005-11-10 16:36:28

    Wkoncu fajny fonik w pomaranczowy. Moze zaczynaja myslec i starac sie o klientow. Bo jak do tej pory nie wychodzilo

  • 0

    12. ~  2005-11-14 12:52:52  host: dit149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten aparat powinien sie poklonic w pas K750i hahaha :D bo probuje ale nie dorosl mu do piet.

  • 0

    13. ~jaca691  2005-11-14 21:46:34  host: host105.sopot.wirt.pl

    a ja wam powim panowie zajebisty telefonik..tylko jestem ciekaw ile on bedzie kosztowal w tym orangu!! bo nie wiem czy zwrociliscie uwage jak droga jest np. nokia 6680..no pozyjemy zobaczymy

  • 0

    14. ~  2005-11-23 14:46:34  host: fs102.internetdsl.tpnet.pl

    TELEFON CIEKAWY ZE WZGLEDU NA WYSWIETLACZ A TAK POZA TYM TO SZAJS GDZIE RADIO ITP?

  • 0

    15. ~Remek  2005-11-25 08:44:55  host: aiw18.internetdsl.tpnet.pl

    Słuchaj "jaca691" pewnie masz k750i i teraz żal Ci dupsko ściska że jest telefon który ma 2mln pix a jest trzy razy mniejsze jak nie lepiej i do tego sto razy ładniejszy, bo przecież każdy wiez że k750i to cegłą z dobrymi parametrami.

  • 0

    16. ~seiji  2005-11-28 18:22:09  host: gm-dr215-c02.gre.ac.uk

    k750i prownywalny do D600 tylko osobiscie bym wybral produkt samsunga

  • 0

    17. ~agnies  2005-11-29 20:28:13  host: 213.77.31.50

    witam mam problem chcialabym pozrzucac z tel samsung d600 na kompa zdjecia ale po zainstalowaniu plyty mam cos takiego ze usb not connected i to samo z bluetoohem jasli ktos moze mi pomoc to prosze na mail szuptara@wp.pl

  • 0

    18. ~Adrian  2005-12-01 21:26:23  host: csknet-84-234-38-240.csk.pl

    to styłu to jest lampa błyskowa (flesz) , czy tylko dwie lampki świecące bez przerwy jak się je uruchomi ????

  • 0

    19.  2005-12-02 19:33:25

    k750i oraz d600 to zarąbiste telefoniki ciężko się zdecydować który wziąć chyba do podjęcia decyzji pomaga cena bo samsung jest ciutke droższy

  • 0

    20. ~Adrian  2005-12-03 20:40:37  host: csknet-84-234-38-240.csk.pl

    Ja wybrałem k750i też się nad tym zastanawiałem , zobaczymy czy będę zadowolony narazie czekam na dostawę z Allegro . Pozdrawiam

  • 0

    21. ~Dawid  2005-12-04 19:46:55  host: adch11.marton.net.pl

    Ja wybieram Samsunga. Ma lepszy wyświetlacz, a reszta porównywalna, no i wygląd lepszy.

  • 0

    22. ~don  2005-12-05 00:34:42  host: host-81-190-206-29.gorzow.mm.pl

    dajcie spokój, telefonik nieczego sobie ale podniecać się aparatem fotograficznym w telefonie ?? rany boskie telefon służy do rozmowy a nie do robienia zdjęć

  • 0

    23. ~Johny  2005-12-08 10:23:51  host: day41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czekam ma ten telefon powinienem go dostać lada dzień ogólnie jest chyba lepszy od k750i tylko szkoda że nie ma podczerwieni pozdrawiam wszystkich i narka

  • 0

    24. ~HonKoLL  2005-12-08 15:54:21  host: dcd67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie!! czy wy jestescie nie normalni?! K750i jest brzydki jak noc listopadowa!! poza tym po jakims czasie uzytkowania bedzie sie wam wieszal fon jak bedziecie lazic po menu... zas samsung jest maly piekny i ma dosyc dobre funkcje jak na taka cene! wg mnie bardzo dobrze ze nie ma IrDy!! bo tak naprawde maaaaaalo ktory nowy telefon tej klasy ma irde.. w ogole co za jelen sie pyta gdzie ten telefon ma radio?! jak chcesz sluchac radia to kup sobie takie male z latarka za 4zl w kiosku!! SAMSUNGa cenie sobie za soft ktory sie nie wiesza! i za wykonanie! ale osobiscie jestem zwolennikiem telefonow na Symbianie.. aktualnie mam 6630 i jestem naprawde zadowolony... mysle ze jak D600 zaklimatyzuje sie u polskich operatorow to jego cena spaaadnie.. byc moze wtedy go kupie... a tym czasem poluje na nokie N90 (albo N91). :) pozdro dla wszystkich ktorzy sa po stronie SAMSUNGA D600 :-)

  • 0

    25. ~  2005-12-08 22:35:45  host: dsd249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam kupiłem d 600 i jest dosłownie zajebisty jedyne niedociągnięcie to jak zwykle pięta achillesowa czyli bateria jeżeli się mało go urzywa to wytrzymuje raptem 3 dni

  • 0

    26. ~  2005-12-09 01:27:23  host: 83.238.62.206

    Wybrałem D600 za 1400zł nówka. Pikny telefon i wyswieltacz BOSKI !! Tylko bateria mało trzyma :/ wie ktos gdzie mozna kupic wieksza baterie tzn chodzi mi o pojemnosc. Bede wdzieczny za odp. :)

  • 0

    27. ~  2005-12-09 22:22:02  host: dsq157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile trzyma ci ta bateria w tym d600

  • 0

    28. ~racs1991  2005-12-11 17:43:11  host: 195.68.232.176

    wogóle samsungi to wyjebiste telefony, sony ericcsony przy nich sie chowja

  • 0

    29. ~Lasiu  2005-12-12 18:56:29  host: bcf8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam d 500 i jestem bardzo zadowolony jego pamiec 96mb jest zabójcza niemoge jej zapełnic a mam 20 filmów 460 zdjec 15 mp a jeszcze mi zostało 40mb to jest to ;)

  • 0

    30. ~  2005-12-12 21:12:30  host: host105.sopot.wirt.pl

    TY remek uwazaj sobie bo sie na sparing umowimy :)

  • 0

    31. ~jaca691  2005-12-12 21:13:02  host: host105.sopot.wirt.pl

    Ty remek chcesz sie na sparing umowic czy co??

  • 0

    32. ~szym  2005-12-14 18:47:02  host: ip-213-17-252-66.netia.com.pl

    czy D600 ma wbudowany sysytem głośnomówiący
    - bardzo ważne bo decyduje o zakupie

  • 0

    33. ~Thomson  2005-12-15 11:34:44  host: chello087207168060.chello.pl

    Moim zdaniem k 750i jest lepszy!!! nie ma tyle pikseli w wyświetlaczu ale za to ma radio i irda!!! i co z tego że większość telów tej klasy nie ma irdy? skoro i tak większość ludzi ma słóchawki z niższej półki które nie mają bluetotha tylko IrDA!!!a tak na marginesie to w użytkowaniu se jest mniejszy bo to zajmuje 2X więcej miejsca po rozłożeniu od se!!!

  • 0

    34. ~  2005-12-15 17:33:33  host: dsr161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpowiedz dla szym :)
    d 600 ma w sobie system głośnomówiący mało tego jest w stereo

  • 0

    35. ~Marcel73  2005-12-16 17:35:04  host: dtg239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam D600 od 2 dni. Wcześniej miałem 700 setke i dlatego wybralem ponownie telefonik szajsunga, bo mi odpowiada.

    Uwaga do kolegi wyżej: po zainstalowaniu softu zrestartuj kompa i wszystko działa, przynajmniej na XP pro...

    ...generalnie jednak zalaeta ericssona jest to, ze odtwarza mp3. Tu w reklamie jest również odtwarzanie, ale nie wiem czemu, telefom nie rozpoznaje formatu mp3.

    Generalnie bawiłem się tym dopiero 5 minut, więc myślę, że dojdę do tego ;-)

  • 0

    36. ~przemcio1992  2005-12-18 15:55:53  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    ej przecież telefon jest w promocji, a tu pisze ze nie ma - jest w Orange dla Firm od 1 zł i pierwszy abonament od 1,22 PLN oraz do 2000 bezpłatnych minut miesięcznie. * PRZYSZŁOŚĆ JEST JASNA PRZYSZŁOŚĆ TO ORANGE (tm) :P

  • 0

    37. ~adek  2005-12-18 16:45:45  host: ejm193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w d600 można tworzyć własne foldery w menu np.: obrazki, czy wideo i czy można wgrywać własne skiny do menu?

  • 0

    38. ~dupa  2005-12-18 17:43:01  host: evn141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kaszana!!!!!!!!!!!

  • 0

    39. ~Dzikus  2005-12-19 03:40:41  host: cre94-3-82-228-222-153.fbx.proxad.net

    bede go mial na dniach
    przetestuje i napisze co wart jest ten telefon

  • 0

    40. ~Biały  2005-12-22 01:17:59  host: pc-55197.zdnet.com.pl

    Trafny komenatrz****Remek. K750i nie umywa się do Samsunga D500 a co dopiero D600 :))

  • 0

    41.  2005-12-22 20:04:14

    ten samsung ma jedna bardzo duza przewage nad K750i- ekran rozzielczosc qvga robi swoje

  • 0

    42. ~Rekin  2005-12-22 23:43:27  host: pb62.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl

    CZY ON MA KARTĘ PAMIECI CZY PAMIĘĆ WEWNETRZNĄ??I CZY JEST W ZESTAWIE Z TYM CUDOWNYM TELEFONIKIEM

  • 0

    43. ~  2005-12-22 23:45:49  host: pb62.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl

    AHA I JESZCZE - CZY JEST LEPSZY OD V3 ????

  • 0

    44.  2005-12-23 13:32:23

    jest lepszy od v3:) Jest lepszy nawet od nokii 3210;)

  • 0

    45. ~MartaMölln  2005-12-26 23:22:27  host: dslb-082-083-065-057.pools.arcor-ip.net

    na gwiazdke otrzymalam ten telefon i uwazam e jest to najlepszy telefon ktory dotychczas pojawil sie na rynku telefonii komurkowej :)

  • 0

    46. ~pitero66  2005-12-27 14:38:18  host: azg146.internetdsl.tpnet.pl

    Owszem stylistyka ładna ale nie praktyczna,nie zabezpieczysz tego fona żadnym futerałem ani żelem bo jak,pół roku w kieszeniach i wiór...w porównaniu do SE D750i który ma wszystko!!!nawet radio z RDS-em!!!i do 2GB obsługuje karty pamięci,Samsung D 600 to gadżet...

  • 0

    47. ~adam  2005-12-27 16:56:35  host: eoe4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k750i jest lepszy w samsungach siada szybko bateria i kosztuje dosyc sporo

  • 0

    48. ~ADAMUS  2005-12-28 14:36:10  host: aff3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak z bajki, jest po prostu wyjebay w kosmos, ale ma jedną dużą(jak dla mnie) wadę - nie ma IrDA. Teraz bez tego się nie obejdzie. Całe szczęście że ma karty pamięci to przynajmiej z kompa sobie coś pokopiuje. Jak zejdzie cena tego fona to będę się musiał o niego postarać bo narazie sobie podaruje. Pozdro.

  • 0

    49. ~kris  2005-12-29 12:50:01  host: w3cache.dialog.net.pl

    mi sie bardzo podoba. To flesz i lusterko koło aparatu. Telefonik zgrabniutki super sie otwiera. Wszystko pod ręką i za 1zł :) Ja mam za 1euro z niemiec.

  • 0

    50. ~GigaSerwisPC  2005-12-30 14:41:59  host: eeq201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiadomo że na rynku są dwie największe firmy górujace w technologi elektronicznej są to Panasonic i Samsung.Aparat Samsung D600 to dzieło sztuki jest najszybciej działajacym telefonem na rynku i dlatego warto zwrucić na niego uwagę niewspomne o pozostałych zaletach bo dużo by mówić.Jak Wspomniałe to dzieło sztuki :)elektronicznej:)

  • 0

    51. ~rs  2005-12-30 21:35:04  host: ablw24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ma radioooo!!!!

  • 0

    52. ~wojtek  2005-12-31 21:48:29  host: acto127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten aparat ma radio

  • 0

    53. ~wodzu  2006-01-02 16:40:28  host: pc_69_6.smrw.lodz.pl

    Eee mam k750i i nie zamienilbym go nigdy na tego samsunga, pomijajac to ze k750i wyszedl na rynek o wiele wczesniej i jest tanszy to wydaje mi sie ze niczym nie odbiega moze oprocz tego ze ma troszke mniejszy wyswietlacz, jesli chodzi o pamiec to se daje z gory karte 64 mb plus swoje 34 wbudowane wiec te 80 mb d600 nie robia az takiego wrazenia, brak irdy to bardzo duzy blad bo polska to nie niemcy czy UK i tu u nas malo kto ma blueetooth wieszkosc irde albo nic, z radiem to bez przesady mam je w swoim se i nie wiem czy korzystalem z niego chodz raz nie liczac sprawdzenia czy dziala, nie wiem jeszcze jakie zdjecia z niego wychodza ale domyslalem sie ze ekstra!! ogolnie telefonik b. fajny i z pewnosca od razu wejdzie do czolowki telefonow w polsce na co zreszta z pewnoscia zasluguje, a co do wygladu to to juz kwestia gustow a o tym sie nie dyskutuje :)

  • 0

    54.  2006-01-02 23:51:16

    miałem nokie różne !! i Siemensy a właściwie to jeszcze mam S 65 ale to cudo sgh D600E to poprostu wymiatacz w tej klasie czyli ty waszych kochanychk 750i czy innych wynalazkach z serii SE :) chociaż ne tego siemensa wcale nienażekam i zawsze stawiam wyżej siemensa od noki to SGH D600E zaskakuje ma pare uchybień tzn.irda :( ale nic strasznego damy rade przez Bloota :) potem ta bateria o której wszyscy piszą chociaż nie wiem czemu bo ja go tu już ćwicze trzeci dzień pożądnie i trzyma sie skubana no ale mogło by być tak jak w noki troche dłużej ;)ale naprawde ten telefonik spodoba sie tym którzy są wymagający zresztą zobaczycie sami mnie on zaskoczył!!!!pozytywnie

  • 0

    55. ~[PL]Duzy  2006-01-03 01:07:51  host: proxy3.tkdami.net

    Nie wiem jak wy ale ja smiem twierdzic ze D600 to zajefajny Telefon,Ma kamere aparat.Zdjecia max rozdzielczosci 1152x864,stabilizator zdjec,cyfrowy zoom 8x w Foto jak i Video,Rozdzielczosc kamery 352x288.To mowi samo za siebie,i duzo duzo innych zajefajnych funkcji ktorych SE pewnie nie ma.Mam ten telefon i Ci ktorzy mowili wczesniej ze nie ma pokrowcow na D600 to sa i to silikony :D wiec ten telefon nie odbiega od innych nawet je wyprzedza.

  • 0

    56. ~Chico1910  2006-01-04 11:57:02  host: l-net.pai.net.pl

    te karty ktoore do niego mozna wkladac jaka moga miec pojemnosc..i do jakiej pamieci ten fon obsloogooje te karty...pzdr

  • 0

    57.  2006-01-05 15:59:46

    Super telefon dzis sie bawiłem, zmienie p910i na D600. Super telefon. Polecam

  • 0

    58. ~kamykpolska  2006-01-06 01:31:09  host: 195.117.108.92

    ludzie wy chyba na czacie uczyliście się pisania - takie BYKI ort.,że aż strach pomyśleć, aby taki telefon w rękach takiego nieuka wylądował, pewnie w drugiej ręce bejsbol albo papierosek

  • 0

    59.  2006-01-06 10:28:09

    do kamykpolska :) ty nasz Janie Miodku twój styl , ortografia ,sztuka pisania i łączenie tego wszystkiego w całość nas POWALA!!!!!Po drugie;obraższ co nie których stwierdzeniem -" pewnie w drugiej ręce bejsbol albo papierosek" śmiem twierdzić iz te praktyki pewnie ty stosujesz no ale ....mówi sie trudno.tylko nie rozumiem czemu te swoje wsystkie brudy wywlekasz na wieszch tzn.tu wstawiasz taką opinie???myśle że coś cie trapi lub męczy :)wizyta u lekarza wcale by ci nie zaszkodziła oczywiście tego specjalistycznego :)bo za jasną cholercie nie moge zrozumieć co ci w tym pisaniu przeszkadza to są tylko opinie na temat telefonu a nie jakieś dyktando!!!!!! pozdrawiam PS.radziłbym ci jak najszybciej udać sie do jakiegoś psychoanalityka :) nie ma czasu do stracenia cze pzdr. :)

  • 0

    60. ~weslay  2006-01-08 15:29:38  host: dyx111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ma dylemat d600 czy k750i czy ktos mi cos doradzi?

  • 0

    61. ~  2006-01-10 10:56:43  host: evx176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super

  • 0

    62. ~rogal29  2006-01-12 03:07:11  host: bde143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do d600 brak gier i nie mozna ustawic wibracji i dzwonka jednoczesnie najpierw 3 razy jest wibra a pozniej dzwoni co to ko.. jest

  • 0

    63. ~CYGAN  2006-01-14 10:18:25  host: algo.radman.pl

    FAJNY TEL

  • 0

    64. ~Kama  2006-01-14 13:46:26  host: adao179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty fon!!!

  • 0

    65. ~emilian52  2006-01-14 15:45:06  host: host-34.quest-net.pl

    mam zamiar kupić telefinik D600 ale niewiem czy się opłaca bo mam jeszcze na muśli nokie 6230i niewiem po prostu niewiem.napiszcie do mnie na e-maila jak maie ten telefon to piście chętnie się dowiem czy jest fajny muj e-mail to emilian52@wp.pl

  • 0

    66. ~aja  2006-01-14 16:18:26  host: agy2.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś może wie ile ten świetny fonik może kosztować w plusie???

  • 0

    67. ~karol  2006-01-14 19:13:39  host: 68-9.is.net.pl

    JA MAM NOKIE 3220 Z KAMERĄ ALE PARZĄ NA SAMSUNGA D600 MAM PEWNE WĄTPLIWOŚCI CHOCIARZ NOKIE SĄ NAJLEPSZE TAK PIĘKNY TELEFON PRZEWRACA MYŚLI

  • 0

    68. ~Syśka :]  2006-01-14 21:22:57  host: cum178.internetdsl.tpnet.pl

    Hej ta komOrka to zajebioza :D poztaram się żeby ją mieć raczej się uda :D

  • 0

    69. ~Syśka :]  2006-01-14 21:24:27  host: cum178.internetdsl.tpnet.pl

    to znowu ja :) ciesze się tak bardzo bardzo bo w 9 lutego bede mieć ten telefon samsung D600 ciesz sie

  • 0

    70. ~Syśka  2006-01-15 13:25:07  host: cum178.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko czy ten zarobisty telefon ma irde????? Mam go zaniar kupuć

  • 0

    71. ~komar  2006-01-15 20:36:37  host: nat1.daminet.pl

    siemka a czy ten samsung d600 ma dyktafon czy jednak nie ma go bo niekiedy pisza tu bledy dzieki za odp.

  • 0

    72. ~krzys  2006-01-16 16:16:01  host: ap75.internetdsl.tpnet.pl

    witam,a czy moglby kots mi p[owiedzec jak z jakoscia odtwarzania mp3 w d600. Aktualnie mam k700 i jakos jest zadowalajaca dla mnie, lecz slyszalem, ze w owym samsungu jakosc mp3 daleko odbiega od tych z k700. Bardzo prosze o odpwiedz bowiem zastanawiam sie nad tym telefonem. :-)

  • 0

    73. ~30  2006-01-16 20:27:38  host: abyj191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawde fajny telefonik ale mam kłopot ze zrzuceniem czegoś na kompa przez kabel usb

  • 0

    74. ~Domel  2006-01-16 20:36:18  host: dhcp-212-122-211-97.iweb.pl

    Super telefon!!! Szkoda tylko że niema podczerwieni i symbiana, ale te oprogramowanie też jest spox . k750i nie umywa się!!!! Wiem bo miałem wcześniej.
    D600 rządzi!!!!

  • 0

    75. ~yhek  2006-01-18 17:01:36  host: dxu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go jest taki jaki powinien byc

  • 0

    76. ~yhek  2006-01-18 17:06:30  host: dxu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go jest taki jaki powinien byc

  • 0

    77. ~bruno  2006-01-19 22:20:36  host: chello084010242069.chello.pl

    sorry, ale SE K750i nie jest taki super jak by sie wydawalo. Radio czesto diabli biora, wideo to raczej nie trzeba porownywac bo wysiada przy Samsungu. SE kreci 15 klatek/s a samsung 25/s wiec znacznie lepiej, no i wiekszy juz formacik a nie takie male gowienko. ;P Chociaz SE jest swietny to Samsung i tak bije go na glowe, chociazby tym, ze ma TV-out,czyta pps, pdf,doc,aac i takie tam. ;D

  • 0

    78. ~bartek  2006-01-20 16:09:49  host: bfq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung do leszcz porownujac se k 750 bo mam sonego akurat i jest super ten samsung nie ma radia i baterie ma zjeb...

  • 0

    79. ~  2006-01-20 20:02:45  host: bnq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K750i to kupa złomu z mikroskopijnym wyświetlaczem,po prostu niewypał

  • 0

    80. ~  2006-01-22 17:38:26  host: evw187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze slaba bateria i nie wibruje razem z dzwonkami, no i ze nie ma radia, no i ze nie da sie applikacji przegrywac przez kabel, ze nie ma javy 3d, itp itd... po za tym jest ok :D

  • 0

    81. ~dawww  2006-01-23 02:13:00  host: pc172-155.kopnet.pl

    mam ten telefonik od soboty i powiem wam ze jest piekny mialem juz tel roznych marek ostatnio v3 ale ten jest poprostu rewelacyjny ilosc funkcji powala jakos odtwarzanego dzwieq tez super jedyne co mnie nie zadowala to jakosc filmow w formacie 3gp ale praucje nad tym ogolnie telefon naprawde wart uwagi

  • 0

    82. ~maniu  2006-01-23 14:40:01  host: ip-81-15-216-38.unregistered.net.telenergo.pl

    Witam was mam d600 i jestem z niego zadowolony :) ten telefon to cudo jak ktoś myśli że k750i jest leprzy od d600 to sie bardzo ale to bardzo myli sony ericcson to syf a samsung żądzi!!!!!!!

  • 0

    83. ~Piotr  2006-01-23 21:56:22  host: ip4-47.iwacom.net.pl

    Fukcjonalnie v3 jest porownywalna i tansza!!

  • 0

    84. ~  2006-01-24 05:28:40  host: eud129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    porownujesz v3 z d600? pod jakimi wzgledami? kamery? jakosci obudowy? ilosci pamieci? rozbudowy pamieci? odtwarzacza? glosnikow? wyswietlacza? czego? D600 do K750i - ma lepszy wyswietlacz - to wszystko!

  • 0

    85.  2006-01-24 23:04:04

    To ma radio???

  • 0

    86. ~Dawid  2006-01-25 10:04:28  host: 80.51.206.165

    Jak mozna porównywać V3 do D600?!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    87. ~boixosnois  2006-01-25 17:25:33  host: ACD18594.ipt.aol.com

    juz sie nkie kloccie ktory lepszy k750i czy d 600 mam obydwa te telefoniki tzn d600 wzialem sobie na abonament teraz a k750 bede pewnie sprzedawal za niedlugo bo potrzebuje pieniedzy i tak:to co najbardziej mnie zniechelio zaraz po kupieniu samsunga to to ze dzwonek jest dopiero po paru sekundach(co jak co ale to zdecydowanie za pozno moze wie ktos jak mozna uruchumoic zeby byla rownoczesnie wibracja i dzwonek?? )po za tym brak radia czsami dobrze bylo posluchac jeszcze z rdsem na k750:)nie mowie o irda bo to juz przeszlosc teraz liczy sie bluetooth wyswietlacz jest bardzo dobry wyrazny o niebo lepszy niz w k750i a jezeli chodzi o aparat to lepszy jest w sonyyericcson tylko ze joystick jest niewypalem i czasami dziala nie poprawnie jak dla mnie zostawiam samsunga w anglii drozszy o ok 50 funtow czasami wiecej pzdr

  • 0

    88. ~pomian  2006-01-26 07:45:17  host: network.pkwsa.pl

    jestem uzytkownikiem D600E to naprawde telefon ktory nalezy miec......wzornictwo i jakosc bez zarzutu

  • 0

    89. ~DuczeK  2006-01-26 16:23:08  host: user-193-151-97-34.promax.media.pl

    a ile ma pix. aparat fot. ?? bo jakos nie wiem

  • 0

    90. ~GiGi_Salivan  2006-01-26 20:16:41  host: aary30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 25 minut.. mogłem przetestowac go 2 dni wcześniej bez konieczności kupna... KUR** ... kupie chyba drugi żonie :)

  • 0

    91. ~skee  2006-01-28 13:16:43  host: 213-238-91-232.adsl.inetia.pl

    tez wczoraj go kupilem :D zabawka jakich malo. do pelni szczescia brakuje funkcji gotowania i tego ze transflash jak na razie nie wychodzi poza 512 mb... aparat ma 2 mpx

  • 0

    92. ~ lolo  2006-02-01 16:46:51  host: 82.160.19.129

    po obejrzeniu tego opisu napewno go kupie napoczontku kiedo go zobaczyłem nie byłem pewny miałem zamiar kupić se k750i

  • 0

    93. ~  2006-02-04 20:09:27  host: 217.153.251.4

    witam zakupilem samsunga d600 i jestem bardzo zadowolony , wczesniej mialem v3 i k750i ale nic nie przebije tego cuda ma wady jak kazdy telefon ale jakos zdjec , wyswietlacz zyleta jak na monitorze w kompie i calkiem spoko mp3 pozatym wyglada super, Czytam wasze porownania do ericssona i v3 i smiac mi sie chce v3 w porownaniu do tego telefonu to kupa 0 pamieci lipne foty i nie mozna nawet wrzucic calej mp trojki , co do k750i ktory jest lepszy od v3 ale i tak do samsunga sie nie umywa jedyny plus ze ma radio ale foty mysle ze lepsze wychodza na samsungu pozatym se jest brzydszy i ma gorszy wyswietlacz. Ktos tam pisal ze samsung nie ma gier i podobne pierdoly wiec naprostuje jego wypowiedz gry sa i to zajebiste wszystko tu jest wypas jedyny minus to brak radia chociaz osobiscie wole sobie posluchac mp trojek ktore mam tez w samsungu , 2 wada jest bateria ktora trzyma dosc slabo przy bardzo intensywnym uzytkowaniu. mimo to oceniajac ten telefon w skali od 1 do 10 daje mu 9 polecam.

  • 0

    94. ~aron-aron  2006-02-05 00:57:32  host: bfd250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie sprzedałem SE D750i po tygodniowym uzytkowaniu.Porażka z jakością dzwięku w trakcie trwania rozmowy.Na dworze nic nie słychać,nawet nie pomaga regulacja głośnosci.zawiodłem się.
    Teraz zakupię d600 , bo jak poczytałem to mi się spodobał ten fonik...

  • 0

    95. ~darek  2006-02-05 12:58:53  host: 82.177.1.21

    mam go od tygodnia
    dostalem go w planie lojalnosciowym w orange dla firm za 1,22 pln ( taryfa firma 400 )

    ogolnie jest ok ale ma kilka wad:
    bardzo sie brudzi ( chodzi o kolor i wielkosc sliskiego plastiku )

    wibracja - albo dzwonki, albo wtylko wibracja, albo 3 wibr i dzwonek ( kompletna bzdura )

    brak profili ( np. szkola, praca itp )

    nie odtwarza plikow avi

    ogolnie fajny telefon jakies 8,5 punktow na 10

  • 0

    96. ~darek  2006-02-05 13:58:05  host: 82.177.1.21

    mam go od tygodnia
    dostalem go w planie lojalnosciowym w orange dla firm za 1,22 pln ( taryfa firma 400 )

    ogolnie jest ok ale ma kilka wad:
    bardzo sie brudzi ( chodzi o kolor i wielkosc sliskiego plastiku )

    wibracja - albo dzwonki, albo wtylko wibracja, albo 3 wibr i dzwonek ( kompletna bzdura )

    brak profili ( np. szkola, praca itp )

    nie odtwarza plikow avi

    ogolnie fajny telefon jakies 8,5 punktow na 10

  • 0

    97. ~Michał  2006-02-10 08:09:04  host: cmo104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez juz go mam;) Fajny telefon,myslalem o V3,ale tamta skrzypi i w ogóle, a ten samsung tez fajnie wyglada,szkoda ze nie ma profili - wielki minus.
    A kupiłem go na prywatny abonament za grosze:)

  • 0

    98.  2006-02-11 15:58:43

    Mam zamiar kupic w przeciagu najblizszych 2 tygodni nowy telefon... Teraz mam SE T630, ale już mi sie znudził :D Najbardziej pasują mi obecnie dwa modele Sony Ericsson K750i oraz Samsung D600... Sam nie wiem na co sie zdecydować:? Czytam różne fora, testy, opinie, rankingi i mam coraz wiekszy metlik w głowie. Telefony te są obecnie w wolnnej sprzedaży (allegro, komisy) w cenie ok. 950-1100 zł. Tyle tez planuje wydać. A może macie inne typy w tym przediale cenowym? Ja jestem teraz chyba blizej zakupu K750i - ma bardzo dobre opinie oraz ma wwzystkie funkcje, ktore do szczescia sa mi potrzebne...
    Uzytkowników obu modeli proszę o opinię o nich. Jakie są główne wady i zalety tych modeli? Który z nich lepiej wypada w bezpośredniej rywalizacji? Która bateria lepsza? Czy w K750i,podobnie jak w T630, dzwonki zaczynaja grac cicho i dopiero po ok. 2 sek. graja na maxa?

    Proszę o pomoc!

  • 0

    99. ~DARKO  2006-02-17 18:42:59  host: 80.50.249.8

    mam ten telefonik od tygodnia wcześniej miałem nokie 6600 oparta na symbianie tragedia samsung jest o niebo lepszy.polecam go wszystkim!!!!!!!!!!!

  • 0

    100. ~DARKO  2006-02-17 18:58:01  host: 80.50.249.8

    Telefon pierwsza klasa swietny wyglad doskonałe opcje w ogóle uwazam że samsung tym modelem pokazał na co ich stać niech inne firmy wezma z niej przykład jak sie tworzy pożądny telefon w szczególności nokia

  • 0

    101. ~  2006-02-19 21:49:58  host: host-84-9-229-10.bulldogdsl.com

    skubaniec zwiesil mi sie.nie moge go nawet wlaczyc,wyciagam baterie i nic.ostatnio troche powgrywalam do niego muzyki,tapet itp.(z internetu)czy to moze byc powodem,a tak ogolnie to samsung d 600 jest ok.tylko ten aparat...

  • 0

    102.  2006-02-19 23:53:02

    zwiesil mi sie i juz nie kuma jakies 5 godzin.wczoraj w nocy bylo tak samo.nie mam pojecia co sie stalo.mozliwe ze powodem jest to ze ostatnio sporo rzeczy sciagalam z neta(muzyka,tapety itp.),wgrywalam do tel.i troszke go zawalilam,a teraz mam problem.

  • 0

    103.  2006-02-25 14:12:38

    przy wyborze K750i- Samsung D600 sa dwie podstawowe roznice na korzysc Samsunga- lepszy wyswietlacz i karta pamieci z przejsciowka na SD czyli sa barzdziej uniwersalne

  • 0

    104. ~qba_11  2006-02-27 13:13:25  host: nat1.net.ng.pl

    D600 to pełen wypas,To najlepszy telefon na rynku.Bije na głowe k750 i całą reszte.Szkoda tylko że nie jest troszki tańszy

  • 0

    105. ~Marcis  2006-02-27 16:34:23  host: host26.ternet.com.pl

    nie moge sie polaczyc z blootothem podlaczylem bloototh do kompa i wyskakuje mi ze nie ma w poblizu zadnego urzadzenia jesli wiecie co z tym zrobic prosze o kontakt z gory dziekuje wam ....

  • 0

    106. ~Wypas  2006-03-04 18:14:08  host: 213-238-124-248.adsl.inetia.pl

    ten fon jest zajebisty mam go już ponad 2 mieśącę i wszystko jest tak jak być powinno czyli lepjej nie mogło być:P jak macie tyle kasy to go kupujcie

  • 0

    107. ~nemo  2006-03-05 20:11:38  host: host130.greenlan.pl

    czy mozna w nim uistawic dzwiek smsa jako wlasne mp3?Wiem ze orange srosuje jakies beznadziejne nakladki "orange menu" czy w erze i plusie tez sa takie badziewia? W tym tygodniu zamawiam d600 to jest super telefonik piekny funkjonalny i wogle :)

  • 0

    108. ~  2006-03-07 19:19:01  host: host-81-190-36-232.szczecin.mm.pl

    mam go od tygodnia mp3 nie da sie ustawic jako dzwiek sms. Denerwuje mnie tez to ze nie da sie ustawic wibry razem z dzwonkiem aparat foto ciutke gorszy od se k750 d750 w800 a poza tym jest ok

  • 0

    109. ~Aikon88  2006-03-12 19:31:40  host: 217.98.100.1

    Ludzie powiedzcie mi czy gry z samsunga D 500 chodzą na samsungu D600 Proszę pomocy !!!

  • 0

    110.  2006-03-13 13:42:07

    Aikon88 : myślę że tak (w końcu to Samsungi z jednej serii ) .

  • 0

    111. ~Goofy  2006-03-13 13:54:44  host: 80.54.97.4

    To jest zawalisty telefon MAM GO W DOMU I IEST ŚWIETNY Ciągne z niego neta do kompa.zajebiście nagrywa filmiki i robi fotki . można go podłączyc do telewizora i obraz jest zajebisty :)

  • 0

    112. ~  2006-03-15 17:49:28  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    mam tego fona i jest zaje***********
    suuuper kocham profeske fotek i efektów do fotek

  • 0

    113. ~Maziu  2006-03-17 05:24:15  host: chello084010171232.chello.pl

    ten telefon ogulnie teraz jest w promocji za 118 funtow na karte...oczywiscie w szkocji pozdrawiam...

  • 0

    114. ~komurkowiec  2006-03-19 13:19:21  host: ckp231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kubiak84 weź d600 polecam

  • 0

    115. ~kkk  2006-03-20 09:54:08  host: cvc34.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiecie czy ten samsung będzie współpracował z samochodowym (bluetooth) zestawem głośnomówiącym Nokii? Np. V3 współpracuje...

  • 0

    116. ~warsiawiak  2006-03-27 17:53:40  host: host148-190.crowley.pl

    d600e, n70, se k750i - ktory doradzacie? jak z jakoscia obudowy, bateriami, jakosc foto/video(ile klatek/sek nagrywaja?). i jak w koncu jest z tym menu orange? mozna je usunac w serwisie bez utraty gwarancji?

  • 0

    117. ~urban  2006-03-27 20:25:20  host: 217.153.220.18

    Ja wybralem samsunga D600 i jestem zadowolony, telefonik jest super, SE ma tylko ten plus ze ma radio,ale mi nie jest potrzebne wiec d600 mi w zupelnosci wystarcza

  • 0

    118. ~chylo  2006-03-29 15:23:48  host: cih53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jak co... ale jedyne co mnie powala na ziemię to bateria TRAGEDIA

  • 0

    119. ~Tomek""  2006-04-06 16:25:09  host: dslb-084-056-139-023.pools.arcor-ip.net

    jak ustawic zeby mozna bylo zapisywac filmy na karcie pamieci nie na telefonie ?

  • 0

    120. ~robin  2006-04-09 06:41:40  host: biz40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JHA wybrałem samsunga d600 i jestem z niego zadowolony jest super robi lepsze zdjęcia niż k750i

  • 0

    121. ~Mlody  2006-04-10 18:09:27  host: xdsl-9525.wroclaw.dialog.net.pl

    Sephitot głupoty gadasz leprzy od tego telefonu bedzie SE K790i ktoruy bedzie niedługo w polsce a aktualnie wolałbym od niego SE K750i jest leprzy a kosztuje praktycznie tyle samo :)

  • 0

    122. ~Dr  2006-04-13 22:25:10  host: eof133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój starszy brachol ma ten telefon, i tak mi sie podoba ze go chyba niedlug oskroje z niego hehe :) zartuje, fonik jest swietny, tylko ten aparat jest w glupim miejscu, ale da sie zniesc :D

  • 0

    123. ~ven  2006-04-18 07:14:14  host: acsv194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm jak narazie znalalem tylko jedna opinie na temat ruszajacej sie klapki, czy ktos jeszcze ma ten problem ? chcialbym wiedziec bo waham sie miedzy kupnem d600a k750i i sam juz nie wiem :/ a czasu coraz mniej :(

  • 0

    124. ~Agata  2006-04-18 11:03:14  host: chello084010093076.chello.pl

    mam pytanie, mam teraz nokie 6630 i zastanawiam sie czy nie wymienic go na samsunga d600 bo jest o wiele mniejszy no i ładniejszy :P a funkcje ma chyba podobne. może miał ktos juz porównanie ?? i czy można ustawić mp3 jako dźwięk dzwonka ?? dzięki z góry ;]

  • 0

    125. ~Tadzik  2006-04-18 18:43:40  host: avn52.internetdsl.tpnet.pl

    Który telefon jest nowszy D600 czy D600E??

  • 0

    126. ~Bodal  2006-04-19 22:02:15  host: zo86.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, wlasnie skonczyla mi sie umowa z Orange i mam zamiar nabyc ten telefon. Czy ktoś z tu obecnych kupił go w sieci Orange?? Czy może napisać jak to jest z Orange manu?? Jak wypada w porównaniu z egzemplarzem od innego operatora?? Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam

  • 0

    127. ~ven  2006-04-20 16:08:14  host: acrj131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tadzik a chcesz miec EDG czy nie ? bo tylko tym sie roznia

  • 0

    128. ~yokai  2006-04-22 17:17:42  host: 80.48.227.222

    na kompie jak ogladam filmiki wlacza sie jaby "stroboskop", potrzebny jest jakis specjalny program do odtwarzania? Co moge z tym zrobic?

  • 0

    129. ~  2006-04-23 15:25:18  host: zo86.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich, wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem nowiutkiego D600E. Ale maszyna, poprostu rewelacja. Super wyglad, super wyswietlacz i aparat. Troche sie bałem przesiasc z nokii na samsunga ale teraz wiem ze dobrze wybrałem. Naprawde bardzo dobry telefon. Obawialem sie takze orange menu (jestem przyzwyczajony do normalnego menu nokii) ale musze stwierdzic ze to menu nie jest takie zle. Mam dostep do podstawowych opcji z glownego ekranu a jak przytrzyma sie kursor w ktoryms kierunku to dziala jak w nokii, w lewo-sms itd. Jedyny minus w porownianiu z moja poprzednia 6230i to antena, w nokii byla znacznie silniejsza. Tam gdzie nokia ledwo lapala zasieg samsung niestety go nie lapie. Ale poza tym super. Polecam go. Pozdrawiam

  • 0

    130. ~eee  2006-04-27 08:09:25  host: 62.141.221.16

    jak się wgrywa na to gry?

  • 0

    131. ~mumingo  2006-05-02 11:19:13  host: axn200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mampytanko,mozna podkrecic w nim gurna grorna czesc telefonu tam gdzie jest wyswietlacz zeby troszke lepiej sie zamykal i nie czeszczal?

  • 0

    132. ~ja  2006-05-02 15:07:30  host: raptor.warwickshire.gov.uk

    w uk kosztuje 199 funtow

  • 0

    133. ~juju  2006-05-02 15:33:42  host: dxx167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam chchiałam sie zapytac czym różni sie samsung d600 od d600e to "e" to chyba jakiś wymysł Ery czyż nie??pytam obsługi w Plusie a oni bladego pojęcia nie mają o "e" zastanawiam sie nad d600 a sek750i aha i jeszcze jedno d500 jest lepszy od d600?? pozdro

  • 0

    134. ~kaczy  2006-05-02 23:39:47  host: abbf110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~ 2005-11-23 14:46 fs102.internetdsl.tpnet.pl
    TELEFON CIEKAWY ZE WZGLEDU NA WYSWIETLACZ A TAK POZA TYM TO SZAJS GDZIE RADIO ITP?

    Ciekawe o co chodzi z itp. Bo gościowi argumenty kończą się na radiu :) Ciągle zapominamy że d600 ma 2 głośniki z dźwiękiem 3d obsługuje pakie microsoft office,można go podpiąć do TV ma nowszą wersie bluetooth-a, jest 1000x ładniejszy i przede wszystkim nie jest made in china (mój przynajmniej nie :-) Czy sa jeszcze jakieś pytania :-P

  • 0

    135. ~Sniatek  2006-05-04 10:22:10  host: gprs12.orange.pl

    mam problem z Samsungiem D 600. Tzn jak ustawiłem sobie jakiś utwór MP3 jako dzwonek to jak ktoś do mnie dzwoni to przez dwie pierwsze sekundu nic nie słychac dopiero po chwili jest sygnał. Jak ktoś daje mi "strzała" to nic nie słychac. Czy to jest normalne czy aparat jest uszkodzony?
    Proszę o odpowiedź i z góry dzięki

  • 0

    136. ~walu  2006-05-05 13:16:37  host: axb42.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos moze jak wyłaczyc t9 z wiadomosci textowych ?? ;/

  • 0

    137.  2006-05-08 15:17:52

    Ten telefon nie ma podczerwieni i to jest jego największa wada!

  • 0

    138. ~toja  2006-05-08 17:27:32  host: acqf26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon od nowosci???

  • 0

    139.  2006-05-09 11:53:44

    Witam.Mam pytanko-jaki telefon wybrac samsunga D 600 czy SE P910i?Chcialbym sie dowiedziec jeszcze czy na samsungu nagrywajac jakis film telefon sam ucina po 30 seksundach tak jak robia to inne telefony czy mozna nagrywac jak dlugo sie chce?Z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    140. ~ala  2006-05-11 19:15:19  host: 213-238-94-23.adsl.inetia.pl

    podczerwien wychodzi z uzycia, jej brak niej jest bynajmniej wada
    Tomek jedynym ograniczeniem jest pojemnosc pamieci, przy max. ustawieniach w sloneczny dzien wychodzi ok 5mb/1min

  • 0

    141. ~pepe  2006-05-14 08:59:37  host: axb98.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon wymiata a te SE k750i to sie chowa moj kolega go ma a ja mam D600 :D po pierwsze jest lepsza jakość filmów !! i fotek ! wszystkim polecam ten telefon a ten SE K750i to lipa lipa lipa !!

  • 0

    142. ~adek  2006-05-14 18:42:26  host: eiu126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam się w zupełności, D600 jest o wiele lepszy od SE K750i i przede wszystkim ładniejszy od tego klocka.

  • 0

    143. ~Grzaś  2006-05-15 11:40:11  host: klonowa.jota.digi.pl

    Samsung D 600 kosztuje to zalezy w jakim markecie ale średnio cena waha się od 1500 do 1600zł.W salonach orande i ery jest droższy czyli 1669 lub 1649zł.Ludzie nie narzekajcie na ten telefonik bo na rynku nie ma takiego fajnego aparatu a jednak podróbek jest pełno np. LG S 5200

  • 0

    144. ~rogal  2006-05-18 19:34:49  host: abwx121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w d600 jest złącze kary pamieci ?

  • 0

    145. ~aaa  2006-05-19 00:45:43  host: chello062179009022.chello.pl

    sprzedam, uzywany cos kolo 700 baniek, jest ktos chetny?

  • 0

    146.  2006-05-20 13:23:13

    uważam że port podczerwieni jest nadal potrzebny bo bardzo dużo osób nie ma Bluetooth i nie moge z nimi przesyłać obrazków albo innych takich bajerów:)tak więc uważam że jak by miał irde to byłby full wypas:)

  • 0

    147. ~dede  2006-05-23 21:12:25  host: 82.177.28.88

    czy w d600 jest mozliwosc wymiany karty pamieci,bo z tego co wiem to ma 80mb

  • 0

    148. ~aro  2006-05-23 23:01:13  host: host-ip64-13.crowley.pl

    mam zamiar przejsc z noki 6230i na samsunga D600. Mam nadzieje ze nie bede załował:D obawai sie tylko pisania esów bo miałem doczynienia z samsungami.posiadałem motorole V3 ale sprzedaęłm ja po dniu bo mnie szlak trafiał jak musiałem esa npisac.znajomy ma tego samsunga i jest zadowolony. Zobaczymy czy ja tez bede;)

  • 0

    149. ~AD18  2006-05-24 00:12:14  host: 81.219.87.235

    Jaka jest maksymalna wielkość kart pamięci które obsługuje Samsung D600 (512MB czy 1GB ??)

  • 0

    150. ~Zia  2006-05-24 17:37:29  host: xdsl-726.wroclaw.dialog.net.pl

    Znajomy ma ten telefon i ma w nim karte 1GB wiec 512 na pewno odpada :) pzdr

  • 0

    151. ~RG  2006-05-24 22:08:46  host: ayv109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema- czy opłaca mi sie zamienić 7610 na to?

  • 0

    152. ~Pluto  2006-05-28 21:49:28  host: 82.160.18.33

    zadna nokia niema porównania z tym telefonikiem

  • 0

    153. ~Becia  2006-05-29 17:14:15  host: chello084010249070.chello.pl

    Jasne że D600 jest lepszy od D500, a to "e" to chyba oznacza małą różnice wyglądu...:P

  • 0

    154. ~zainteresowana  2006-05-30 18:08:32  host: ip-127.system-net.pl

    mam pytanie !! czym różni sie d600 od d600e ??????

  • 0

    155. ~ koleś  2006-05-31 14:23:06  host: abxi31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon super aparat i kamera tylko szkoda ze jest on taki delikatny i nie ma wymiennej obudowy

  • 0

    156. ~użytkownik  2006-05-31 22:15:53  host: auc42.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 tygodni. naprawde robi wrazenie.łatwy i przyjazny w obsłudze. są jednak dwie rzeczy które mnie denerwują: bateria i brak takiej opcji jak elementy wysłane(czyli nie zapisuje wysłanych esemesów, a szkoda) pozatym bajer!!! polecam!!!

  • 0

    157. ~GREG  2006-06-02 11:33:12  host: cbv30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam:) mam ten telefonik już dwa miesiące i jestem naprawde zadowolony a miałem juz sporo telefonów ten wymiata wszystkie no i robi wrazenie naprawde polecam łatwy w obsłudze robi dobre jakościowo fotki i filmiki pozdrawiam

  • 0

    158. ~  2006-06-02 18:29:59  host: ti231110a080-2878.bb.online.no

    Mam pytanko na temat D600..Czy jak sie kupuje nowego czy tam uzywanego..tego fona z pudelkiem to ma sie odrazu kabel USB..?? prosze o szybka odpowiedz...??

  • 0

    159. ~dein2  2006-06-10 17:30:44  host: ti231110a080-5931.bb.online.no

    Ej ty TOMEK 27 ..w tym telefonie mozesz se ustawic ile chcesz nagrywanie kamery..30 sek. czy nawet 5 min..:D..to jest w ustawien kamery..

  • 0

    160. ~Wiolcia  2006-06-16 22:43:31  host: dzj154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i najbarziej mi w nim brakuje radia.

  • 0

    161. ~Wiolcia  2006-06-16 22:45:52  host: dzj154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej ty ~uzytkownik. nie prawda bo posiada cos takiego jak zapisanie wiadomosci tyko czeba uwaznie czytac

  • 0

    162. ~Ronin  2006-06-19 16:09:20  host: ajh219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!! Mam ten telefonik SGH-D600E i niczym sie nie rózni od D600 po za tym ze ma EDGE i dlatego ma to E na koncu jak by ktos nie wiedział...tel. jest super..a fotki jak na tetefon to robi bardzo przyzwoite :) Bardzo polecam ten tel.napewno sie nie zawiedziecie...pozdro!!

  • 0

    163. ~manam  2006-06-21 19:59:52  host: chello084010054195.chello.pl

    jak zmienic dzwiek przychodzacej wiadomosci ??

  • 0

    164. ~zaran  2006-06-21 21:53:16  host: bda163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam d600e z karta 1gb i słuchawki bezprzewodowe Jabra BT620s. Mam taki problem ze przysłuchaniu muzyki prosto z karty rozłacza mi bluetootha. nie wiem czy to wina karty byc moze zbyt duza pojemnosc, gdyz gdy muzyka idzie z pamieci fona takich problemów nie ma.

  • 0

    165. ~przemas  2006-06-28 00:28:55  host: chello087206152249.chello.pl

    podajcie mi iformacje czy do d 600 mozna sciagnac jakas mape?? cos jak dzialanie gps szukam tego.. a i gdzie dostane karte wew,, dajcie mi odp.na te pytanka.. plis.. dzieki...

  • 0

    166. ~Mnichu  2006-07-02 16:00:24  host: brama1.lezajsk.info

    Pluto :D buhehe zadna ?? wymieniłbym Ci takie modele ze samsung D600 poprostu sie nie umywa :]

  • 0

    167. ~karola  2006-07-03 20:31:36  host: public-gprs1765.centertel.pl

    mam ten telefon i nie wiem co znaczy taki pomaranczowy znaczek na ekranie(obok ikonki baterii)czy ktos mi powie co to jest???

  • 0

    168. ~dominis69  2006-07-07 11:08:41  host: 82-33-16-149.cable.ubr01.stav.blueyonder.co.uk

    Czesc kochani...
    No wiec tak.. odnosnie tego telefonu.. telefon ma irde tylko trzeba ja znalezc bo jest schowana:) tesh mialam problem z jej znalezieniem.. ale po jakims miechu zabawy wyczailam.. nie sadze zeby inny telefon byl jakims lepszym niz D600... byc moze sie myle ale z tego co widze i trzymam w rece.. telefon jest warty uwagi.. Radio.. ludzie po co wam radio? nie wystarczy wam ze macie mp3? Radio mozna sobie kupic w kazdym kiosku po jakies 3-5 zl.. i macie klasyke.. telefon jest bardziej unowoczesniony.. wiec nie narzekajcie na brak radia :) pozdr...

  • 0

    169. ~GrelsooN  2006-07-11 13:57:53  host: asa203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A sms sie wygodnie pisze ?

  • 0

    170. ~bonee  2006-07-11 18:29:47  host: 0x535bbb3b.boanxx19.adsl-dhcp.tele.dk

    Jedyne max irytujace uposledzenie tego modelu to to, ze nie wibruje podczas dzwieku nadchodzacego polaczenia czy wiadomosci. Mozna wybrac albo wibracje albo dzwiek. Dwoch naraz sie nie da. Zenada, bo kazde inne fony to maja. Ale poza tym wszystko w pytke! Chociaz czasem teskno mi do Nokii...

  • 0

    171. ~bonee  2006-07-11 18:32:05  host: 0x535bbb3b.boanxx19.adsl-dhcp.tele.dk

    Aha no i nie ma profili co takze boli. Tylko wyciszony albo taki jaki sobie ustawisz.

  • 0

    172. ~  2006-07-15 00:14:33  host: apa111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey,mam pytanie ile trzyma bateria w tym tel.?

  • 0

    173. ~QuEth  2006-07-15 10:14:51  host: host-217-172-239-207.gdynia.mm.pl

    D600e tym się różni że ma EDGE oraz inna obudowe :)

  • 0

    174. ~  2006-07-16 12:54:24  host: ega212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~dominis69 2006-07-07 11:08
    "Czesc kochani... No wiec tak.. odnosnie tego telefonu.. telefon ma irde tylko trzeba ja znalezc bo jest schowana:)"
    Mogłabyś określic bliżej gdzie ta irda jest schowana ???

  • 0

    175. ~ziom  2006-07-16 12:55:24  host: ega212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc kochani... No wiec tak.. odnosnie tego telefonu.. telefon ma irde tylko trzeba ja znalezc bo jest schowana:)

    1 pytanie gdzie wedlug ciebie jest ta irda i jak cos przez nią wysłac

  • 0

    176. ~dragonsoul  2006-07-16 22:26:04  host: nat-heila.prnet.pl

    witam wszystkich! mam problem otoz moge miec telefon za grosze i zastanawiam sie miedzy tym samsungiem , se k750i i n6230i ale ciezko mi sie zdecydowac na ktorys z nich .prosze doradzcie

  • 0

    177. ~dragonsoul  2006-07-16 23:38:40  host: nat-heila.prnet.pl

    witam wszystkich! mam problem otoz moge miec telefon za grosze i zastanawiam sie miedzy tym samsungiem , se k750i i n6230i ale ciezko mi sie zdecydowac na ktorys z nich .prosze doradzcie

  • 0

    178. ~Rocculus  2006-07-19 16:59:03  host: host-81-190-128-98.olsztyn.mm.pl

    Jest to telefon NIE Z TEJ ZIEMI! To tyle co moge powiedzieć, bo nie chciałbym powielać jego zalet, które wymienili moi poprzednicy. Bierzcie go, a nie będziecie żałowali!

  • 0

    179. ~wojtass  2006-07-21 22:15:16  host: ejy42.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko, jakiej długości on nagrywa filmy, bo neee wiem a sie zastanawiam nad kupnem....pliska

  • 0

    180. ~shifo  2006-07-23 12:16:37  host: eco.atol.com.pl

    mozesz sobie ustawic dlugosci filmow

  • 0

    181. ~FIFI  2006-07-24 13:57:03  host: acih89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka . Mam pytanko ! Co to jest to EDGE ?? plis o odppowiedz . z gory dzienki za nia

  • 0

    182. ~FIL  2006-07-24 14:07:21  host: acih89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dragonsoul , piszezsz ze nie mozesz sie zdecydowac . Najlepiej wez Tego samsunga . Moja mama ma nokie 6230i i owszem fajnie wyglada , ale te menu i wogule . Aparat 1 megapixel a samsung ma 2 . Nokia nia ma lampy błyskowej a samsung ma !! Wogule ta nokia jest do bani . A o sony Ericssonie to lepiej nie mowic . Moj kolega ma go juz 2 miesiace i 3 razy wymienial joistick !!! Pozatym aparat ma 640 X 460 rozdzielczosci . owszem ma lampe blyskowa i irde oraz bluetootha ale to tylko tyle jego zalet . Wiec mowie ci wybierz Samsunga , naprawde . Mysle ze to bedzie dobry wybor . Pozdro .

  • 0

    183. ~Docmio  2006-07-27 14:31:11  host: azc75.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon fajny, najwiekszy minus według mnie to brak osłony na obiektyw. Fil nie wiem skąd twój qmpel ma tego SE K750i ale mój kupil ten telefon nowy ma go 3 miesiące i nie narzeka na dżoistik.

  • 0

    184.  2006-07-30 13:54:32

    Niestety w Samsungu tym zanalazłem kolejny minus, a jest nim aparat. Zdjęć nim wykonanych nie można porównać z tymi z Nokii (naprzyklad N70), o SE nawet nie wspominając (W810i czy też K750i).

  • 0

    185. ~ziom  2006-08-07 23:01:28  host: cache-los-ac08.proxy.aol.com

    Do Domcio : chyba cie cos pojebalo !!! Nokia N70 robi lepsze fotki niż D600???? to sie qrwa pomyliles bo nokia z wszystkimi telefonami o matrycy 2mpx wymięka (najgorsze zdjęcia ), obiektyw Carl Zeiss N90 przegrywa ze zwyklą soczewką k750i (w800i , w810i , d750i , w900i , w850i , k610i itd .) A Samsung d600 robi najbardziej żywe zdjęcia (soczyste kolory) WADY n70 TO : ekran o niskiej roździelczości , słaba jakośc zdjęć , SYMBIAN ( oczywiście zależy dla kogo , jeżeli chcecie mieć telefon którym możecie strzelić fotkę lub posluchać mp3 itd . bierzcie d600 , jeżeli wolnego smartphona bierzcie n70 (lub inne z nseries ) DLA MNIE MOJ SAMSUNG D600 JEST PIĘKNY i MI NARAZIE WYSTARCZY (na jakies pól roku jeszcze)

  • 0

    186. ~kami2  2006-08-11 13:17:09  host: aayg52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefon chociarz radia nie ma ale i tak bym nie sluchal za pare miesiecy se takie cudo kupie kocham tego samsunga 5600:*:*:*:*

  • 0

    187. ~kami2  2006-08-11 13:18:04  host: aayg52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a i powiedzcie mi gdzie ta irda jest ???

  • 0

    188. ~Marion  2006-08-12 13:40:04  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    To jest bardzo dobry fon ale mam pytanko kto mi powie jak ogladac zdjecia na telewizorze

  • 0

    189. ~Big PrObLeM  2006-08-16 14:03:54  host: cache-los-ac08.proxy.aol.com

    Mam wielki problem gdy telefon jest otwarty to gorna część obudowy skrzypi i lekko sie rusza , gdy zamkniesz przód rusza się jeszcze bardziej no i jeszcze przycisk funkcyjny (ten do poruszania się lekko odskakuje) | mógłbym z tym iść do jakiegoś serwisu czy nic na to mi nie poradzą bo to jest wada wszystkich D600 ?? No i czy da sie ustwaić aby przy polączeniach przychodzących dźwięk byl ciągły a nie przez 5 sec cichutko a potem tak charcząco głośno na maksa ? Pomóżcie prosze bo jest to telefon jak narazie dla mnie wystarczający a nie chce zmieniać BŁAGAM WAS

  • 0

    190. ~Bryan  2006-08-17 02:22:39  host: w3cache.daminet.pl

    Witam.....kto wie jaki jest kod do blokady telefonu jak i rowniez do aktywacji poufnosci?? Z gory dzieki za pomoc :D...a wracajac do tych wad co tu piszecie to telefon wynagradza w zupelnosci np: brak wibry i melodii razem (ale przeciez mozna ustawic najpierw jedno potem drugie co tez nie jest zle) ... nie ma irdy..i ten kto pisze ze znalazt to sciemnia....a zeby ogladac zdjecia na tv to musisz wlaczyc bluetootha a potem podlaczyc przez kabelek do tv i dziala...a i wlasnie ludzie w porownaniach to nie porownujcie go do komow (np: n70)..ten kosztuje okolo 1000zl a nokia jakby nie patrzec grubo ponad 1500zl...

  • 0

    191. ~Bryan  2006-08-17 02:26:59  host: w3cache.daminet.pl

    A tak wogole to jest cudo a nie telefon :D

  • 0

    192. ~SnOoPi  2006-08-17 13:29:10  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    siemanko gdzie ten samsung d600 ma irde i jak przez nia wysylac co ??

  • 0

    193. ~Bryan  2006-08-17 19:26:13  host: nat1.daminet.pl

    SnOoPi TEN SAMSUNG NIE MA IRDY!! Ma tylko i wylacznie BLUETOOTHA.....ten kto pisze ze znalazl IRDE sciamnia....

  • 0

    194. ~Snoop  2006-08-18 13:18:25  host: apn-99-86.gprspla.plusgsm.pl

    aha to dzieki Bryan :)

  • 0

    195. ~Bryan  2006-08-21 23:03:11  host: w3cache.daminet.pl

    Prosze ja Cie bardzo :D:D:D jakby nie patrzec zajebisty telefonik no nie :D ??

  • 0

    196.  2006-08-26 15:35:14

    jestem szczesliwym posiadaczem tego super telefoniku ale mam pewien problem: jak przeslac gry na ten kom. bo jak przesylam za pomoca PC studio 3 to jest nieznany format pliku a gry byly pobierane do tego modelu (d600). Czy trzeba jakis inny program aby te gry dzialaly??? prosze o pomoc gg 5870854 (czesto niewidoczny)

  • 0

    197. ~MATGEN  2006-08-27 10:26:31  host: esa69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Słyszałem,że ten fonik nie ma profili. Czy to prawda?

  • 0

    198. ~misja  2006-08-27 18:50:46  host: ecq102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PADAKA, LIPA A NIE TELEFON, JAK KTOS CHCE MIEC DOBRY TELEFON TO NIECH KUPI SOBIE NOKIE A NIE TE ZABAWKOWE SAMSUNGI, CO W NIM FAJNEGO JAK PO JEDNYM KONKRETNYM UPADKU TELEFONU NIE BEDZIE I JAK BEDZIE TRZEBA NA SZYBKO WPROWADZIC TEKST ALBO COS POZMIENIAĆ TO ZAJMIE TO DUZO DŁUŻEJ JAK PRZY PROSTYCH TELEFONACH NOKII.JAK KTOS SIĘ FASCYNUJE TELEFONAMI Z WIELOMA BAJERAMI TO POLECAM TELEFONY NOKI SERII N. POZDRAWIAM.

  • 0

    199. ~koc  2006-08-27 20:16:45  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    niewiem czy wybrac sony ericsson k750i czy samsunga d600 pomózcie blagam

  • 0

    200. ~  2006-08-27 20:22:05  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    ktory wybrac se k750i czy samsunga d600 blagam pomozcie

  • 0

    201. ~Bryan  2006-08-28 21:04:46  host: reserved13.232.daminet.pl

    jak dla mnie to koc bierz samsunga....nie bedziesz zalowal.....zdjecia robi wspaniale w obsludze tez jest boski a najwazniejsze ze jest ladny....i to bleffffff (to co misja pisal(a)) ze po 1 upadku telefonu nie bedzie...mi spadl juz nie raz z okolo 1,5m na beton i nic sie nie stalo...nie ma nawet jednej ryski.....a jak ktos jest lamaga i nie umie sie obslugiwac lepsza technologia (misja) to bardzo mi przykro ale zostan przy badziewnie wygladajacych nokiach....a wracajac do se k750i to moj kolega mial niecaly miesiac i joystick mu sie zjebal...ja mam d600 od 3 miechow i nie mialem do tej pory zadnego problemu.....telefon jest swietny i wart swej ceny..pozdrawiam

  • 0

    202. ~Bryan  2006-08-28 21:06:42  host: reserved13.232.daminet.pl

    MATGEN tak to prawda..nie ma profili

  • 0

    203. ~Bryan  2006-08-28 21:12:18  host: reserved13.232.daminet.pl

    Misja czlowieku czego porownujesz tego telefonika (koszt nowego to okolo 900zl) z NOKIAMI z serii "N" ?? Te stoja grubo powyzej 1500zl.....to jest takie bezsensowne gadanie ze zal....nie masz tego koma wiec lepiej zebys nie pisal pierdol....te twoje porownania mozna przyblizyc do tego jak np porownywac aparat 2 mpix z aparatem 7mpix.....czyli bez sensu bo wiadomo ktory jest lepszy...ale ten 2mpix kupisz za 200zl z 7mpix za 1000.....takze pomysl zanim cos napiszesz....zal....poprostu zal

  • 0

    204. ~jaca d600  2006-08-29 23:33:30  host: 82.177.16.177

    jest git i chcem sie zamienic nokie za d600,nokia 6230i,doplace pare groszy,bo nikomu sie nie pszelewa

  • 0

    205. ~Maniek  2006-08-30 00:31:49  host: enh130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zablokowany telefon przez siec pomózcie mi go odblokowac dzieki czekam

  • 0

    206. ~dam  2006-08-30 10:25:08  host: den219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jesy brzydki nie podoba mi sie wyciągane klawisze

  • 0

    207. ~graf88  2006-08-30 13:52:49  host: ase162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!Mam dylemat,a mianowicie..zastanawiam sie nad kupnem D600 albo D800,co do funckji D600 ma 2mpix a D800 1,3 ale ma bardziej atrakcyjny wygląd.Który z tych modelów jest droższy?I który naprawde byscie mi polecali..Jeszcze w gre wchodzi SE W800i ale to inna bajka..błagam pomóżcie..

  • 0

    208. ~kali  2006-08-30 17:17:40  host: c50-106.icpnet.pl

    jaki fon byscie wybrali d500 czy d600 jest duża różnica miedzy tymi telefonami??

  • 0

    209. ~SPREJ  2006-08-30 20:54:18  host: byt122.internetdsl.tpnet.pl

    siemka!!! jestem szczesliwym posiadaczem telefonu samsunga d600!!:) tylko mam pytanie!!! czy mozna ogladac filmy lub zdjęcia na całym ekranie?? a jesli mozna to w jaki sposób???

  • 0

    210. ~  2006-08-31 11:47:25  host: eep152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    00000000 wpisz osiem zer to jest haslo:)pozdrawiam

  • 0

    211. ~Bryan  2006-08-31 17:03:28  host: reserved13.232.daminet.pl

    Do Sprej: filmy mozesz ogladac na calym ekranie naciskajac podczas ogladania przycisk 1

  • 0

    212. ~Brya  2006-08-31 17:06:24  host: reserved13.232.daminet.pl

    Do Kali: d500 kosztuje okolo 700zl.Ma aparat 1,3 Mpix, 100 mb wbudowanej pamieci nie ma wejscia na karte i ma schowany aparat...d600 natomiast ma 2 Mpix, 80 mb wbudowanej i aparat na wierzchu. D600 jest mniejszy od d500...D600 kosztuje okolo 900zl. Wg mnie bardziej oplaca sie kupic d600..Sam go posiadam..Wczesniej mialem kupic d500 ale po ogladnieciiu tych 2 przekonalem sie co do wyzszosci d600...nie bedziesz zalowal jak go wybierzesz..pozdrawiam

  • 0

    213. ~konradzio  2006-09-01 00:05:14  host: 217.97.232.130

    czy ten telfonik ma Gps??

  • 0

    214. ~eon  2006-09-01 13:11:32  host: c50-106.icpnet.pl

    jaki telefonik jestlepszy d500 czy d600 wart dac 250zł wiecej za samsunga d600 czy nie??

  • 0

    215. ~Papa;]  2006-09-01 20:43:41  host: apq42.internetdsl.tpnet.pl

    Bryan mogbyś mi podac swoje gg??Bo chciałbym sie dowiedziec cos wiecej na temat D600 poniewaz mam zmiar go kupic.Wszytkie testy jakie były na necie to przeczytałem ale musze sie jeszcze czeogs dowiedziec:D

  • 0

    216. ~Nikita24  2006-09-03 14:51:46  host: acrb242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zainstalowałam program i nie mogę wrzucić mp3 z Pc do telefonu.Pomóżcie!Jak to zrobić.

  • 0

    217. ~poZiom  2006-09-04 15:48:19  host: ebh19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niewiecie moze czy jest do tego telefonu silikonowy pokrowiec...

  • 0

    218. ~poZiom  2006-09-04 16:01:19  host: ebh19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy kogos interesuje zamiana samsunga d600 na motorole E398 z doplata? Motka bardzo zadbana i z wszystkimi akcesoriami!!! Czekam piszcie...

  • 0

    219. ~KALI  2006-09-04 21:57:31  host: c50-106.icpnet.pl

    CZY DA SIE USTAWIC INNY DZWIEK NA SMS NIŻ DZIWEK STANDARDOWY JUŻ WŁOŻONY W TELEFONIK(MAM INNE MELODYJKI ALE NIE MOGE ANI JEDNEJ USTAWIC JAKO DZWWIEKU NA SMS POMOCYYYY

  • 0

    220. ~Bryan  2006-09-05 13:57:11  host: w3cache.daminet.pl

    Do Kali: Nie mozna zmienic tego dzwieku

  • 0

    221. ~kapek  2006-09-05 17:56:03  host: euh48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po ile on??

  • 0

    222. ~Papa  2006-09-05 20:58:08  host: apq42.internetdsl.tpnet.pl

    a jak on gra??WIem ze ma 2 głosniczki i funkcej ustawienia dziwku 3D.

  • 0

    223. ~eM  2006-09-07 23:54:51  host: aaoh190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny. Zdobywa naprawdę pochlebne opinię. Zamierzam go kupić niebawem lecz mam kilka pytań do obecnych użytkowników:
    1)czy można dyktafonem nagrać rozmowę telefoniczną?
    2)czy mogę zapisywać film na karcie pamięci? Bo jeśli tylko na wewnątrz wbudowanej to 80MB trochę mało.
    3)czy telefon obsłyguje Java 3D?
    4)jak działa lambpa flash z aparatu?
    5) i ten slider trzyma się? Oczywiście mówimy tu o ludziach dbających o telefony a nie dzieciarni :P
    Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

  • 0

    224. ~RS  2006-09-08 23:25:15  host: 217.97.232.130

    mam pytanko czy jest jakas mozliwosc wylaczenia dziwieku ktory informuje nas co kilka minut o slabej baterii??

  • 0

    225. ~Bryan  2006-09-09 11:40:46  host: reserved13.232.daminet.pl

    Nie mozna wylaczyc tego dzwieku chyba za wylaczysz wszystkie dzwieki wtedy rowniez ten nie bedzie dawal znac o slabej baterii......pozdrawiam

  • 0

    226. ~choluś  2006-09-09 14:53:54  host: apq42.internetdsl.tpnet.pl

    chciałbym sie dowiedziec jak to cudo gra i ile trzyma bateria??

  • 0

    227. ~po  2006-09-09 15:31:15  host: ecl49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka jest roznica miedze samsungiem D600 a D600E??

  • 0

    228. ~choluś  2006-09-09 17:39:18  host: apq42.internetdsl.tpnet.pl

    D600E dodatkowo obsługuje EDGE:D

  • 0

    229. ~  2006-09-10 22:14:46  host: nat1.daminet.pl

    Gra dobrze...nie jest strasznie glosny ale slychac go dobrze.....a bateria trzyma przynajmniej u mnie tak ze jak laduje ja okolo 2h to przy sluchaniu dosc czesto mp3 to 4dni a jak nie slucham to 9 bez problemu

  • 0

    230. ~hermanzpt  2006-09-12 20:53:09  host: abdm77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosba -> sluchajcie czy w d600 moge przegladac dokumenty w formacie pdf., doc. itd. ?

  • 0

    231. ~gt  2006-09-17 04:27:49  host: 87-204-189-30.marsoft.net

    mozesz

  • 0

    232. ~lukasz  2006-09-20 14:23:56  host: edm51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos moze mi powiedziec czy z tego telefonu mozna wysylac gry java przez bluetooth???

  • 0

    233. ~  2006-09-21 12:43:07  host: 82.160.57.94

    jak ustawic internet do Samsunga D600

  • 0

    234. ~damian  2006-09-22 20:21:54  host: host-81-190-17-33.torun.mm.pl

    Czy jezeli w D600 peknie szkiełko od obudowy to mozna je wymienic...słyszałem cos ze obudowa jest nie wymienna?..jak wiecie dajcie znac...dzieki

  • 0

    235. ~nacia  2006-09-25 11:19:30  host: pa136.kobylin.sdi.tpnet.pl

    gdzie moge znalesc sterowniki do tegotelefonu ????

  • 0

    236. ~luna99  2006-09-25 14:53:56  host: eke26.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko. ale czy ktos mi moze powiedzieć jak sie go podłącza do tv? niby wsadzilam te kabelki tam gdzie trzeba a wtedy na nic sie nie dzieje. telefon nie reaguje (tak jakby sie wyłączył)

  • 0

    237. ~Ania  2006-09-25 22:15:28  host: abww192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko!Mam pytanie-czy można zmienić rodzaj dzwonka z rosnącego na ciągły?Kombinowałam,ale nie wiem jak to zrobić i czy wogóle można!Mój dzwonek rozkręca sie dopiero po około3s i nie słysze połowy sygnałków,które dostaję...Bardzo proszę o pomoc...z góry dziękuję!!!

  • 0

    238.  2006-09-30 14:47:29

    Gry mozna wgrywac ale przez specjalne programy w wysylac ich nie mozna.....sterowniki moze znajdziesz na forum........a zeby do podlaczyc do TV to musisz najpierw wlaczyc bluetootha, potem wlozyc kabelki do TV a na koncu do telefonu....a dzwieku nie mozna ustawic odrazu glosnego...pozdrawiam...

  • 0

    239. ~Jim  2006-10-02 20:21:34  host: apq42.internetdsl.tpnet.pl

    Mozecie mi powiedziec ktory fon jest lepszy;]D600 czy D800???

  • 0

    240. ~Bryan  2006-10-03 21:44:54  host: nat1.daminet.pl

    Do Jim: Wg mnie d600 jest o niebo lepszy od d800, poza tym jesl ladniejszy :P wybor nalezy do Ciebie...sam mam d600 i jak do tej pory nie mam zamiaru go zmieniac..zdjecia robi zaje*****....jeden i drugi bedzie mial te same wady, bo naleza do nowszych telefonow....do tego d600 ma 2mpix, i mozna dolaczyc karte....d800 tego niema...pozdrawiam

  • 0

    241. ~ja xD  2006-10-07 09:49:37  host: acw228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super goraco go polecam :D wszystko jest bez zarzutow wiele opcji naprawde swietny :) posiadam go od ponad miesiaca i jestem bardzo zadowolona :D

  • 0

    242. ~poZiomek  2006-10-13 13:14:56  host: ecj144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie... czy ogladajac filmik na tym telefonie mozna ogladac go na calym wyswietlaczu??

  • 0

    243. ~poZiomek  2006-10-13 13:17:20  host: ecj144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dlugo trzyma w nim bateria przy normalnym uzytkowaniu??

  • 0

    244. ~...  2006-10-13 13:37:23  host: nat1.daminet.pl

    EM: czy mogę zapisywać film na karcie pamięci? Bo jeśli tylko na wewnątrz wbudowanej to 80MB trochę mało..... ale badziewny tekst...facet nie ma telefonow z wieksza iloscia pamieci wewnetrznej....a nawet jak juz ktorys ma to napewno nie bedzie mozna nagrywac odrazu na karcie....nie ma takiego telefonu w tej cenie!! pozdrawiam....

  • 0

    245. ~DO EM  2006-10-13 13:38:46  host: nat1.daminet.pl

    A wlasnie.....zeby miec te funckje co pisales wystarczy isc do pierwszego lepszego komisu, wgrac sobie nowego softa i po klopocie...a jak nie chcesz doplacac do tego interesu wystarczy poszukac w necie instrukcji i po sprawie...wiem bo sam zrobilem tak...pozdrawiam

  • 0

    246. ~poZiomek  2006-10-14 19:55:40  host: ebr34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma irde?? bo roznie slyszalem i w konco nie wiem...;(

  • 0

    247. ~  2006-10-14 22:11:32  host: nat1.daminet.pl

    Do poZiomek: nie ma...ten telefon SAMSUNG D600 na 1000000000% nie ma irdy....a ci co pisza ze znalezli lub ze jest to sciemniaja....wiem bo mam ten telefon juz od pol roku i napewno bym ja znalazl (irde)

  • 0

    248. ~poZiomek  2006-10-15 11:10:05  host: ecf2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy mozna ogladac filmiki na pelnym ekranie??

  • 0

    249. ~młoda  2006-10-18 16:27:48  host: bbv58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    D-600 jest świetny!! robi zajefajne zdjęcia ma dużo fajnych funkcji na przerabianie zdjęć np. na klawiszach od 1-9 (sprawdzcie sobie na 7 najciekawsze! ) tylko jeden minus!! nie ma irdy! ale za to ma inne bajerki !! świetny!!

  • 0

    250. ~Ewciaaa  2006-10-20 19:01:44  host: 83.18.40.106

    Siemka mam pytanko do was... bo chce sobie sprawic ten telefonic ... ale czy on ma lampe błyskową ? i ile kosztuje dodatkowa karta pamieci ... ?

  • 0

    251. ~Bry  2006-10-20 23:51:53  host: nat1.daminet.pl

    Ewciaaa ... Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, flash, video....flash to jest wlasnie lampa blyskowa...a karte 512 mb mupisz na allegro na 50zl...pozdrawiam

  • 0

    252. ~Franek  2006-10-22 00:02:35  host: abrl186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna ustawic w tym tel dzwonki mp3 jako dzwonek sms i dzwonki polaczen prosze o odpowiedz bo che go kupic al eniwiem czy d600 czy SE w800i pozdrawiam

  • 0

    253. ~poZiomek  2006-10-22 16:15:21  host: ebl68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi w koncu napisze czy mozna ogladac filmiki na calym ekranie w pozycji poziomej??!!

  • 0

    254. ~monisia2403  2006-10-23 17:57:44  host: chello084010181012.chello.pl

    mam pytanie-ile trzyma bateria w tym telefonie przy średnim użytkowaniu? tzn pisanie sporo sms, dzwonienie tak sobie?Z góry dzięki za odpowiedz, bo chcę kupić ten tel, a słyszałam,że ma kiepską baterię

  • 0

    255. ~IK  2006-10-23 20:53:47  host: 217.97.232.130

    jak to jest z wgrywaniem filmow do tego telfonu trzeba miec jakis specialny program lub coisk innego??

  • 0

    256. ~  2006-10-26 14:04:44  host: c138-237.icpnet.pl

    Mozna ogladac video na calym ekranie (podczas otwarzania pliku video nacisnij klawisz 1)

  • 0

    257. ~choluś  2006-10-26 20:52:34  host: apq42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam D600 i jestem niego bardoz ale to bardzo zadowolony;]ale mam 2 problemy a minowicie nie moge skonfigurowac WAPu i chciałbym sie dowiedziec czy idzie dodac urzadzniea do listy Bluetooth.Prosze o pomoc:D

  • 0

    258. ~poZiomek  2006-10-27 13:20:20  host: ect117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi napisze czy mozna ogladac filmiki na pelnym ekranie??!!

  • 0

    259. ~Bryan  2006-10-28 23:55:36  host: nat1.daminet.pl

    Do Cholus: Wap'a mozna skonfigurowac a znajdziesz pelny opis konfiguracji na stronie samsungmobile na forum. Mozna dodac urzadzenie do listy Bluetooth. Podczas wyszukiwania tego danego urzadzenia w jednym i w drugim musisz wpisac ten sam kod (ktory sam sobie wymyslasz) a nastepnie po wyslaniu lub odebraniu pliku po wlaczeniu Bluetootha w moich urzadzeniach (wlaczasz menu i naciskasz klawisze 9, 6, 2)bedziesz mial zapisane osoby z ktorymi miales "kontakt Bluetooth'owy" :) pozdrawiam

  • 0

    260. ~Bryan  2006-10-28 23:57:09  host: nat1.daminet.pl

    Do poZiomek: Wlaczasz filmik i naciskasz przycisk 1 wtedy obrad sie "przewraca" i masz go na calym ekranie.

  • 0

    261. ~angelikus  2006-11-02 06:53:04  host: chello087207188223.chello.pl

    mam pyt..mam tel..ostatnio na dworzu mi sie rozlaczyl,tak jakby mi sie rozladowala batreia-mimo,iz byla cala..od tamtej pory tel nie chce sie naladowac..zamienilam karty z kolega(ma taki sam tel).gdy byla naladowana bateria to dzialal,a teraz znowu nie moge jej naladowac-pisze,ze ladowanie usb niedostepne.U mojego kolegi to samo,pomimo iz on mial sprawny tel..ktos wie co to moze byc?czy to cos powaznego?czekam na szybka odpowiedz

  • 0

    262. ~Bryan  2006-11-02 14:41:39  host: nat1.daminet.pl

    Idz angelikus do komisu....najlepiej powiedza Ci co i jak....ale trochu nie rozumie tego co napisalas....to on nie chce sie ladowac i Ciebie Twoja ladowarka i jego ladowarka tez nie chce czy po wlozeniu Twojej karty do jego telefonu tez nie dziala.....prosze o sprostowanie :D sprobuje pomoc :D pozdrawiam

  • 0

    263. ~Daisy  2006-11-08 11:59:16  host: dxf70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefonik :D Przez dlugi czas mialam SE K700i bylam z niego bardzo zadowolona i nigdy mnie nie zawiodl. Jednak zapragnelam miec w koncu cos nowego. Mimo, ze ciezko bylo mi sie z nim rozstac, wymienilam go wlasnie na d600 i jestem rowniez bardzo zadowolona. W ogole nie ma porownania jesli chodzi o zdjecia. D600 bije SE na lopatki. Ale faktycznie to co jest najbardziej drazniace to to ze gdy ktos puszcza do mnie sygnal to nie slysze go bo dzwonek uruchamia sie dopiero po paru sekundach:) Ale mysle ze wiele innych funkcji wynagradza ten drobny feler:D Pozdrawiam i zycze udanych zakupow:D

  • 0

    264. ~LOKI  2006-11-08 21:53:19  host: 217.153.252.152

    angelikus po pierwsze zakup normalna ladowarke a po 2 gdzie ci pisalo ze ladowanie jest niedostepne? na telefonie? tzn ze mialas go dzialajacego, napewno kabelek pod usb jest zly, co do jednego niecierpliwego mozna ogladac filmy na fullscrenie w poziomie i pionie, to do kolejnego :) bateria tzyma kolo 3-4 dni przy normalnym uzytkowaniu to jest rozmowy kilka fotek dziennie, mp3 niestety 2h ale mam juz stara baterie ;P ZNALAZ KTOS NA NIEGO SPOSOB Z JAVA :>?????!!!!

  • 0

    265. ~Bryan  2006-11-09 23:08:35  host: nat1.daminet.pl

    do LOKI: ja mam programy do wgrywania javy ale niestety tu nie moge podac bo i tak nie dojdzie....poszukaj na forach roznych samsunga...programy ktore Ci sa potrzebne to SAMSUNG JAVA UPLOADER, JADMAKER, SOFTICK PPP majac te programy bediesz mogl wgrac sobie jave..pozdrawiam

  • 0

    266. ~Daisy  2006-11-10 13:47:51  host: dys56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nio i pojawil sie problem:(... Nie chwal dnia przed zachodem slonca...:( Czy ktos wie jak w tym telefonie wysyla sie mmsy?? Ustawilam juz odpowiednie profile z adresami i z IP ale caly czas podczas wysylania wyskakuje komunikat adresat nieznany:|. Bardzo prosze o pomoc nie wiem jak to ustawic:( Ani na ere ani na Heyah ani na Orange:( Nic :( Nie da rady:( Prosze o pomoc co jeszcze zrobic?? Wiem ze te osoby do ktorych probowalam wysylac moga odbierac mmsy bo kiedys z innego modelu slalam do nich bez problemu a teraz nie potrafie:( Czekam na jakies rady:)

  • 0

    267. ~Karol  2006-11-11 11:11:33  host: eiu50.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka napoisze mi ktoś wymiary wyswietlacza?? bo chce go sobie kupic ale nie wiem jakie ma wyswietlacz. Moja kumpela ma podobny tel i ma bardzo mały wyswietlacz. Z góry bardzo dziekuje pozdro papapa

  • 0

    268. ~Brtyan  2006-11-12 21:51:37  host: nat1.daminet.pl

    Elo Karol. Wyswietlacz ma 2 cale...a dokladniej 3cm x 4cm :D pozdrawiam

  • 0

    269. ~Karol  2006-11-13 16:05:28  host: eiu50.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka Brtyan. Dzieki za odpisanie. Troche mały wyswietlacz ale tel ma fajne funkcje i sobie go kupie pozdro wszystkich

  • 0

    270. ~Karol  2006-11-13 16:12:17  host: eiu50.internetdsl.tpnet.pl

    witam ponownie mam jeszcze jedno pytanko. Czy wysokość tel. 9.6cm to jest po rozłozenie?? Wydaje mi sie ze tak ale nie jetstem pewien więc pytam

  • 0

    271. ~Bryan  2006-11-13 22:53:32  host: nat1.daminet.pl

    Karol :d nick mi sie zle napisal :d mialo byc Bryan a nie jakies Brtyan :D telefonik zlozony ma 9,6cm a po rozlozeniu ma 13cm....kupuj facet...fonik zaje***** :D jestem tu kilka razy dziennie wiec praktycznie wszystkim, którzy maja problem odpisuje...eloo :d pozdrówki

  • 0

    272. ~piekut85  2006-11-14 22:18:15  host: dfr66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dwa dni temu sprzedałem D600E telefon był naprawdę Super, teraz czekam na D900 powinieniem go dostać w czwartek, już nie mogę się doczekać... Aczkolwiek - NA początku gdy chciałem kupić kom. miałem poważny problem który telefon wybrać, Samsunga czy SE K750i, wybrałem D600E. Na chwile obecną posiadam obydwa w domu;p No posiadałem, ale SE K750i jeszcze mam. Szczerze, gdybym znowu miał wybierać kolejny raz między tymi kom. miałbym poważny problem. Niby że oba mają aparat 2Mpx ale wydaję mi się że to jednak SE robi lepsze fotki. Zdjęcia nie róznią się niby niczym gdy robimy je w dzień ale w nocy lub przy słabszym świetle różnica jest wyraźna. Również w nocy lampa LED SE jest znacznie lepsza. Szkoda że Samsung nie ma autofokusa jak SE, był to też jeden z powodów sprzedaży Samsunga. Natomiast jeżeli chodzi o jakość filmów to w Samsungu format Mp4 robi swoje SE ze swoim 3gp naprawdę wypada blado. Wyświetlacz,- dla mnie Nokia N70 (bawiłem się nią jakiś czas) wymięka w porównaniu z Samsungiem, jego wyrazistość i paleta kolorów sprawia że kopara opada! Ale to zrozumiałe gdyż rozdzielczoś Samsunga to 240x320px w SE170x220 a w Noki zaledwie 176x208. Brakowało mi troche Irdy mimo iż jest to stara technologia, jednakże nie wszystcy posiadają Bluetooth. SE np. posiada ją a oprócz tego ma Bluetooth. Słuchanie Mp3 jest przyjemne na obu kom., oczywiście przez słuchawki ponieważ SE posiada tylko jeden głośniczek a D600e 2 i ma funkcję dzwięku przestrzennego 3D. Na słuchawkach Samsung gra czyściej a SE znacznie głośniej zwłaszcza przy trybie SuperBass. W D600 przydało by się radio jak w SE. Samsung niby że ma Edge ale pytanie ile osób używa go? Ja np. nie. D600e obsługuje znacznie więcej formatów niż SE, np.popularne pliki Worda a oprócz tego .xls .pps i inne. Denerwowoało mnie że w D600e nie można było zmienić dzwięu SMS na wgrane Mp3, mamy tylko standardowe 10 Samsunga. W K750i nie ma takiego problemu. Wygląd to rzecz gustu. Telefony są naprawdę Super polecam je każdemu !!!

  • 0

    273. ~777  2006-11-20 14:43:08  host: cpw215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystkie telefony robią w Chinach i dlatego co drugi od razu ląduje w serwisie!!!

  • 0

    274. ~kolo  2006-11-25 12:27:25  host: dwe130.internetdsl.tpnet.pl

    jol ile ta koma ma zoomu? odp.plase

  • 0

    275. ~  2006-11-25 17:04:53  host: nat1.daminet.pl

    4x

  • 0

    276.  2006-12-01 20:16:38

    A kto mi doradzi - kupic D600 czy E900???

  • 0

    277. ~Bryan  2006-12-01 22:47:25  host: nat1.daminet.pl

    Cichao2o: Ja mam d600...jest wspanialy..wg mnie nie ma co porownywac tych telefonow bo sa takie same...2mpix, 80mb, karta pamieci, tv out, we wszystkim sa takie same...to kwestia dustu ktory bardziej Ci sie bedzie podobal z wygladu...pozdrawiam Bryan :D d600 ma latarke e900 chyba nie, d600 ma jeszcze pojemniejsza baterie..wg mnie jest lepszy a na dodatek ladniejszy...

  • 0

    278. ~Bryan  2006-12-01 22:52:01  host: nat1.daminet.pl

    A wlasnie cichao2o: e900 nie ma kalendarza, stopera i timera....d600 to ma...pozdrawiam

  • 0

    279. ~zuziaczek64  2006-12-06 21:51:00  host: xdsl-3101.elblag.dialog.net.pl

    czesc mam pytanko dlaczego jak dzwonie nie slysze sygnalu albo jak ktos do mnie dzwoni nic nie sylsze dopoki nie wlacze glosnika albo podlacze sluchawek wie kots moze ? prosze o pomoc

  • 0

    280. ~cichao2o  2006-12-12 15:06:49  host: abr146.internetdsl.tpnet.pl

    No i mam d6oo tylko, że bateria trzyma mi jeden dzień :( Ładuje się od 21:00 do 6:00 a o 13stej bateria pada, choc nie wykonalam ani jednego polączenia i wogóle go nie używałam... Poprostu bateria się wyczerpała z niczego... Co robić???

  • 0

    281. ~  2006-12-12 18:23:10  host: nat1.daminet.pl

    Pewnie zle sformatowales telefon po kupnie....wiem bo tem mam takie cos..telefon trzyma mi okolo 3 dni wszystkiemu winne jest zle sformatowanie..teraz juz nic nie zrobisz..musisz kupic nowa...ja laduje koma za kazdym razem 3 godziny i podlaczam do ladowania dopiero gdy mi sie wylaczy....poprawilo mi to troche uzytkowanie (wczesniej trzymal mi max 2 dni gdy nic nie robilem) tera na spokojnie wytrzymuje mi 3 dzionki...pozdrawiam

  • 0

    282. ~przyszły posiadacz d600  2006-12-13 12:55:37  host: drz95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.mam pytanie czy ten telefon posiada funkje makro i jak wychodzą fotki notataek robine z odległości np. 10cm???

  • 0

    283.  2006-12-13 15:05:31

    Do cichao2o: zle sformatowales komorke znaczy sie baterie. Wiem bo tez tak mialem. Komorka trzymala mi 2 dni gdy pisalem okolo 20 sms dziennie...teraz robie tak ze podlaczam ja do ladowania dopiero wtedy, gry mi sie wylaczy i laduje za kazdym razem po 3 godziny. Teraz pisze wiecej bo okolo 30-40 sms dziennie i komorka po 3 dniach traci dopiero jedna kreseczke..pozdrawiam

  • 0

    284. ~cichao2o  2006-12-15 15:10:23  host: abr146.internetdsl.tpnet.pl

    nie moglam jej zle sformatowc, a to dla tego, że zrobiłam wszystko tak jak powinno się zrobić- poczekałam aż się rozładuję i ładowałam wtedy... Ale teraz trzyma mi juz drugi dzien wiec jest super :) Dzieki za odp, pozdrawiam.

  • 0

    285.  2006-12-15 20:01:55

    Do cichao2o: Ale po kupnie telefonu trzeba go ladowac okolo cztery razy przez 12h...ladowac 12h, rozladowac do konca i powtorzyc to 3-4 razy...nie zrobiles tak pewnie...pozdrawiam

  • 0

    286.  2006-12-15 20:04:19

    Do przyszly posiadacz d600: zalezy w jakim swietle masz zamiar robic te zdjecia.....ja robilem kilka zdjec (wiesz nie kazdemu chce sie pisac wszystko na lekcji :>) i po zrzuceniu na kompa nie mialem problemow z odczytaniem....zalezy to rowniz od tego kto i jak pisal dana notatke...pozdrawiam

  • 0

    287. ~  2006-12-18 13:21:41  host: 57.66.195.86

    Panowie i Panie Gdzie znajde polską instrukcje obsługi do tel.Samsung D 600. Dzieki za info.

  • 0

    288. ~arczi  2006-12-18 14:04:29  host: 212.160.172.70

    UWAGA: z opisu wynika, że ten fon ma baterię li-jon, faktycznie należy ją poprawnie sformatować, jeśli była by polimerowa to NIE WOLNO jej zrozładowywać. Skraca to żywotność baterii. pozdr.

  • 0

    289.  2006-12-18 15:19:58

    Panie lub Pani pytajac y/a o pl instrukcje...ja ja mam ale niestety tu nie mozna podawac ani nr gg, ani maili ;/ wiec niestety ale nie pomoge...

  • 0

    290.  2006-12-18 15:23:11

    Kto chce niech pyta o wszystko :D

  • 0

    291. ~W  2006-12-18 17:34:47  host: cln44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W moim d600 po zainstalowaniu oprogramowania nie działa mi połączenie z komórką ani bluetooth ani USB.Co mam robić co jest tego przyczyną???Będe wdzięczny za pomoc.

  • 0

    292. ~ONA001  2006-12-26 23:19:09  host: proxy2.telkonet.pl

    Czy ktos wie moze jak ustawic ten telefon zeby zapisywal smsy po wysłaniu?? bo mam go od 4dni i jeszcze niezbyt czaje;) z gory thx

  • 0

    293.  2006-12-27 14:21:12

    Do ONA001: Niestety ale nie mozna ustawic takiego czegos..mozesz tylko zapisywac recznie...po napisaniu wiadomosci jak dajesz opcje to zeby zapisac wysylana wiadomosc musisz dac "ZAPISZ I WYSLIJ"...inaczej nie da rady, aby wysylana wiadomosc zostala w telefonie...zycze milego uzytkowania super zajefajnego telefonu :) pozdrawiam Bryan

  • 0

    294. ~ONA001  2006-12-27 16:10:09  host: proxy2.telkonet.pl

    dziekuje za odp Bryan;)) i mam jeszcze jedno pytanie:D jak sie zrobi zdjęcie to jak zrobić zooma ?? no nie wiem jak to napisać ale wiecie o co kaman ;)) prosze o odp..pozdrawiam ;)

  • 0

    295. ~ONA001  2006-12-27 16:33:00  host: proxy2.telkonet.pl

    hmm....jeszcze JEDNO PYTANKO;)) Nie wiem jak ustawic godzine na WYGASZACZU..nie na wyświetlaczu tylko na wygaszaczu..;( bo miałam juz takie odpowiedzi osob którym chodziło o wyświetlacz,a nie o wygaszacz..wiec prosze o odp z gory thx:*:*

  • 0

    296.  2006-12-27 23:26:16

    Do ONA001: Nie ma za co :) juz wielu osobom mam nadzieje pomoglem :d a zeby zrobic zooma po zrobieniu zdjecia musisz wejsc w folder obrazy, zdjecia, wlaczasz jakies zdjeciei tym bocznym przyciskiem do podglaszania i przyciszania w gore powiekszyc fote, a w dol zmniejszyc :d mam nadzieje ze zrozumialas :) pozdrawiam Bryan

  • 0

    297. ~ONA001  2006-12-28 14:18:31  host: proxy2.telkonet.pl

    Dziekuje za odpowiedz ;D zrozumiałam ;)) no to jeszcze tylko ta godzinka na wygaszaczu i daje spokój ;** odpowiecie mi?;> z gory thx ;******

  • 0

    298.  2006-12-28 18:03:02

    A wiec jak telefon masz zamkniety, to przytrzymaj przez okolo 5 sekund ten sam boczny przycisk do glosu. Nie wazne czy w dore, czy w dol. Przytrzymaj jeden z nich i Ci wyskoczy godzina :d pozdrawiam

  • 0

    299. ~Kasik  2006-12-28 20:25:43  host: but125.internetdsl.tpnet.pl

    Hey, mam pytanie może banalne, ale dla mnie ważne, czy ten telefon (d600) ma tylko słownik T9 czy może też inne? jak tak to jak to mam znaleźć?

  • 0

    300. ~Katya  2006-12-28 23:37:10  host: but125.internetdsl.tpnet.pl

    Pomocy!!!! powiedzcie jak mam zrzucić mp3 na ten telefon? mam tą płytkę dołączona do zestawu razem z kablami, zainstalowałam PC Stidio 3.0 ale ona jest po angielski i nie wiem co dalej. Wytłumaczcie jak "chłopu na miedzy" z góry thx :)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet