Samsung SGH-D520 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D520 Opinie o Samsung SGH-D520

Samsung SGH-D520

w sumie: 21
  • 0

    1. ~anonim  2006-02-17 18:04:17  host: dyo10.internetdsl.tpnet.pl

    za co on ma takie oceny??SE K300i jest lepszy:D:D

  • 0

    2. ~kamil  2006-02-17 20:51:03  host: wlan0-4.srem.net

    kazdy SE to szajs juz Siemens robi lepsze telefony od SE a raczej BENQ-SIEMENS ;D

  • 0

    3. ~  2006-02-17 22:40:28  host: dkr112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kamil twoja opinia jest nie obiektywna bo:
    1)na liście top telefonów pierwsze miejsce ma se k750
    2)nie miałeś w ręku żadne go BenQ-siemens
    3)pozatym te szjasungi wszystkie jakby na jedno kopyttto robione jakieś przerost treści nad formą wyczówam jakieś chaotyczne ruchy hyba czują ,że im się grunt pod nogami pali

  • 0

    4.  2006-02-17 23:34:36

    kamil moze tylko ja tak trafilem ale po uzytkowaniu m55 ogromnie zawiodlem sie siemensem, podobnie jak paru moich znajomych..natomiast na temat SE slyszalem duzo wiecej dobrych opinii niz zlych, sam uztywam K700i i jestem bardzo zadowolony!

  • 0

    5. ~wladca  2006-02-18 21:51:40  host: host-81-190-144-190.olsztyn.mm.pl

    panowie SE robi teraz telefony najwyzszej klasy np w800i ktorego jestem szczesliwym posiadaczem i malo naprawde malojest noki ktore moga z nim konkurowac chyba tylko n90 wiec prosze sie nie wypowiadac ze SE jest do dupy jak sie mialo w rekach telefon z najnizszej polki cenowej :p

  • 0

    6. ~Dawid  2006-02-19 11:11:49  host: 80.51.206.166

    Nie wiem czy zauważyliście, ale tu powinniscie sie wpisywac na temat Samsunga!!!!!

  • 0

    7.  2006-02-19 15:45:17

    a wiadomo cos kiedy bedzie dostepny u nas? mam nadzieje ze cena bedzie nizsza niz d600 bo w sumie jest od niego nieco gorszy ale znacznie bardziej podoba mi sie wyglad i rozmiary:)

  • 0

    8.  2006-02-20 13:44:53

    w necie znalazlem informacje ze ten telefon nie posiada zlacza kart pamieci..ktos wie jak to jest naprawde??

  • 0

    9. ~kamil  2006-02-21 20:34:34  host: wlan0-4.srem.net

    a co nt t630 i jego trwalosci i dzojstika? a tym bardziej k700 mialem i dzojstik po miesiacu padl moj kumpel mial to samo w serwisie lezal miesiac i jescze wszystko mi skasowali z pamieci.. o zgrozo ;/ a teraz mam cx75 i jest swietny. nie zacina sie i jest rewelacyjny

  • 0

    10.  2006-02-28 18:21:14

    Wygląd nie, funkcje tak : )

  • 0

    11.  2006-03-04 12:31:21

    VINAMP co do tych funkcji jest jeden problem...on nie ma zlacza kart pamieci! Nie wiem czemu tutaj caly czas widnieje ta informacja..i jak dla mnie jest to dyskwalifikacja:( zaluje strasznie bo dawno mi sie zaden telefon nie podobal jak ten...gdyby mial wejscie na karty to juz bym na niego oszczedzal

  • 0

    12. ~B-stok  2006-07-30 01:24:14  host: 67-72-98-45.propel.com

    najlepsza firma to SAMSUNG i NOKIA i nikt tego nie przebije :)

  • 0

    13. ~Zyzio  2006-08-09 17:44:34  host: abwd193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta koma przecież nie ma złącza kart pamięci
    Ale tak wogóle ten fon zł nie jest !!!

  • 0

    14. ~mati  2006-08-30 17:15:43  host: rev-89-33.systemx.com.pl

    prosze napiszcie czy w tym telefonie morzna zapisywac numery i kontakty bo tam nic otym niepisze

  • 0

    15. ~  2006-11-17 16:53:30  host: bcv122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do anonim: Chyba głupi jesteś, dzisiaj kupiłem ten telefon !!! Super sprawa. SE k300i niema nawet IrDY !!

  • 0

    16. ~Tore  2007-01-17 12:30:14  host: baj100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mowcie co chcecie kupcie sobie nokie N80 to wtedy porownajcie telefony a nie gadacie o badziewiu za 300zł to sa tylko telefony jendorazowego uzytku a SE kazdy to kicha siadaja wszystkie Joistiki wiem bo mialem K750i jezeli chodzi o funkcjie to se mial nawet niezle a reszta to nic nie warty tel dlatego sa takie tanie polecam zawsze i wszedzie nokie albo samsunga!!! pozdrawiam

  • 0

    17. ~pati-_-110  2007-02-13 18:18:28  host: aczj6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba kupię sobie taką kome .....

  • 0

    18. ~xcx  2007-04-01 16:12:27  host: ay26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od tygodnia i jestem bardzo zadowlony, mimo iz nie ma złacza kart micro pamięć 80mb spoko starcza ,ma proste menu i super wyswietlacz

  • 0

    19. ~bidinho  2007-05-14 12:55:37  host: bjj76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy mówicie Nokia jest najlepsza. Trzeba sobie to uświadomić.

  • 0

    20. ~Slawo  2007-07-04 10:43:53  host: bmw224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaciekawił mnie ten samsung,ale czy on ma radio?? a co do se-to oczywiście jest szmelc!sypią sie jak niekture dziewczyny:)co to wogule za shitt to bardziej wyroby telefono podobne! miałem już bardzo duuużo telefonów,ale sony ericssona ani simensa napewno już nie kupie! w800i to wyjątek potwierdzający regółe ale też nie jest aż taki super!są lepsze. A samsungi są bardzo fajne i SOLIDNE!niektóre nokie i motorole eż są spoko.lg są średnie troche za wolne ale i tak lepsze od se!

  • 0

    21. ~xoxo  2007-12-27 21:49:12  host: a195.net148.okay.pl

    ten telefon jest całkiem spoko,robi ładne zdjecia itp. :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet