Samsung SGH-D500 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D500 Opinie o Samsung SGH-D500

Samsung SGH-D500

w sumie: 192
  • 0

    1. ~Bartosz  2004-10-09 09:18:00  host: chello083144079017.chello.pl

    W końcu. Pierwszy telefon Samsunga z tehnologia Bluetooth. Szkoda ze tak poźno.
    Pozatym Samsungi to super telefony.

  • 0

    2. ~DUCH  2004-10-12 14:32:00  host: proxy233.net.pulawy.pl

    Jest już w POLSCE za około 3.000zł POWAGA

  • 0

    3. ~wpr_koju  2004-10-17 19:15:00  host: pk118.internetdsl.tpnet.pl

    Uważam że jest to świetny telefon. Czekam aż będzie dostępny w Polsce. Jeżeli do czasu kiedy się ukaże nic bardziej nie przypadnie mi do gustu to stane się jego posiadaczem, szczęśliwym posiadaczem.

  • 0

    4. ~tomcyk  2004-11-14 22:54:00  host: w3cache.tpnet.pl

    Z wyglądu ten telefon jest extra na maxa!! Przypomina mi moja poczciwa Nokie 7110 - aż łezka w oku sie kreci) !!!

  • 0

    5. ~on  2004-12-15 22:36:00  host: pb20.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon jest swietny z wyglądu i z funkcji jak wiekszość samsungów nie to co nokia(Nokia=shit)

  • 0

    6. ~Siunia  2004-12-28 13:20:00  host: 81.15.246.2

    SUPER najlepszy kom pod słońcem który muszę mieć :) Siunia Suwałki

  • 0

    7. ~fierfi  2004-12-29 11:12:00  host: host-80-48-223-62.wyszkow.mm.pl

    Najlepszy telefonik tylko niema polskiego oprogramowania ale jak bedzie to odrazu go kupuje.A mówia ze nie mozna sie zakochac w telefonie.Ten tel ma 80 mg normalnie odlot jest wart swojej ceny i nie przesadzajcie ze kosztuje 3 tysiaki.

  • 0

    8. ~Grzela  2005-01-12 22:19:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Czaje sie juz na ten telefon...

  • 0

    9. ~Radek.fmg  2005-01-21 10:56:00  host: 80.51.250.218

    Jako iż mam przyjemność testować ten telefon postanowiłem pare danych o nim wam uzupełnić:
    1.akumulator litowo-polimerowy 800ma
    2.pamięć wew telefonu współdzielna 81086kb
    3.złącze IrDa tak
    4.słownik sms tak
    5.długie wiadomości tak
    6.Kontakty w telefonie max 1000
    7.sms 200 do pamięci telefonu
    8.kalendarz tak
    9.lista zadań tak
    10.notatnik tak do 100znaków
    11.stoper tak
    12.minutnik tak
    13.konwerter walut,miar,wag etc.
    14.kalkulator tak
    15.czas na świecie tak
    16.rejestrator dzwięków-dyktafon tak
    Opisane funkcję zostały sprawdzone na egzemplarzu z sieci Orange w kolorze czarno popielatym który notabene posiada polską wersję językową.

  • 0

    10. ~WitekT  2005-01-21 11:33:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Radek.fmg: dzięki za taką porcję informacji. Poprawione! :)

  • 0

    11. ~buahaha  2005-01-27 22:44:00  host: 131-goc-7.acn.waw.pl

    witajcie...czekam na niego z iecierpliwoscia...juz do mniejedzie...radek mam pytanko jedno...no moze ktos inny tez wie...jakie zdjecia mozna robic aparatem z matryca 1.3 megapixela? (to moze byc dla was smieszne pytanie ale ja naprawde nie wiem, wiem ze vga to 640x480...i na tym sie moja wiedza konczy :))

  • 0

    12. ~marek  2005-01-28 10:58:00  host: qd246.internetdsl.tpnet.pl

    Zapowiada się odlotowo, czy kos wie jak i gdzie go mozna kupić ??

  • 0

    13. ~Radek.fmg  2005-02-04 13:16:00  host: 80.51.250.218

    zdjęcia robi w formacie sxga o rozdzielczości 1280x1024 max.lecz zoom przy tej rozdzielczości nie działa. Podsumowując lepsze zdjęcia robi Simens S65.

  • 0

    14. ~buahahaha  2005-02-09 11:36:00  host: 131-goc-7.acn.waw.pl

    dzieki radek...jednak zostane przy samsungu...wszystkie nowe samsungi maja wymiatacze wyswietlacze...pozatym mam juz w domostwie sgh e820 x100 i x450....jesli d500 jest chociaz taki jak te...to ja go chce:)

  • 0

    15. ~Max  2005-02-17 19:25:00  host: awl209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem!! w jakiej rozdzielczości kręci filmy?? tak poza tym to super fon!! muszę go kiedys mieć:-)

  • 0

    16. ~asdf  2005-02-19 15:05:00  host: rb8.optinex.pl

    gdzie mozna znalesc oprogramowanie do tego modelu

  • 0

    17. ~Model  2005-02-23 15:00:00  host: 217.96.7.124

    Super kupuje Go w kolorze stali bo jestem z tej branż.

  • 0

    18. ~raafi  2005-04-14 13:07:00  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    eehhh coś pięknego nie mogę się na napatrzeć...

  • 0

    19. ~Filo  2005-04-14 19:27:00  host: host81-137-228-219.in-addr.btopenworld.com

    Mam go w sieci Orange (w UK)juz od 2 miesiecy ale polskiego menu w nim nie ma.jest swietny,ale ma kilka ubytkow-w porownaniu do Sony Ericssona,ktorego mialem wczesniej.Nie ma filtru polaczen, profili, zapisywania numeru telefonu przeslanego w smsie, gdy ktos dzwoni telefon pokazuje tylko nazwe dzwoniacego-nie uszczegolawia czy dzwoniacy dzwoni z telefonu stacjonarnego czy z komorki czy z biura itd., skomplikowana obsluga opcji "zadania"("to do"), strasznie slabe i krotkie alarmy w tej opcji.Jeszcze jedna wada,ktora bardzo mnie irytuje to ze smsy przychodzace zapisywane sa od razu na karcie sim a nie w telefonie.ma tylko jeden glosnik (sluchawke)!!! to absurd!!!sprawia to ze mp3 slychac bardzo cicho i praktycznie nie nadaja sie na uzycie ich jako dzwonkow.W zestawie prosto ze sklepu brak plyty z oprogramowaniem (powinien byc software umozliwiajacy pociecie mp3 by jako dzwonka uzyc nie caly utwor a tylko jego fragment) jakiegokolwiek urzadzenia umozliwiajacego polaczenie z pecetem(ani kabelka ani jakiegos adaptora bluetooth).musze sie z nim meczyc jeszcze 10 miesiecy:),ale poza tym jest ok.na 10 punktow dalbym mu 7,9!! pozdro

  • 0

    20. ~Dawid  2005-04-22 18:05:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co ja wiem jest super, no ale nie musze miec racji, z wygladu jest cudny, a jego cena w stosunku do tego co w sobie ma jest niska, np nokia 6630 jest drozsza a wcale nie jest duzo lepsza.

  • 0

    21. ~bitel  2005-05-04 13:47:00  host: xdsl-297.bielsko.dialog.net.pl

    kupiłem czarny bo mam czarny charakter. Black is the best.

  • 0

    22. ~  2005-05-18 15:08:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    6230i jest duuuzo lepsza

  • 0

    23. ~pogromca  2005-06-30 18:34:00  host: host-ip194-90.crowley.pl

    ten samsung jest do DUPY to szaisowate coś nie ma i moda i wideo konferencji naszczęście tacy mądrzy ludzie z mitsubishi wymyślili M345I i to jest cacko

  • 0

    24. ~Damian  2005-07-03 13:48:00  host: pa211.hajnowka.sdi.tpnet.pl

    jest super

  • 0

    25. ~harry  2005-07-18 17:19:00  host: host-ip194-90.crowley.pl

    ten shajsung to kupa badziewia ludzie uwieżcie mi nie kupujcie tego złomu muj brat go ma i nie jest z niego zadowolony. każdy rozsądny człowiek go nie kupi.

  • 0

    26. ~iglu  2005-07-21 22:33:00  host: acf24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanie, bo mam dylemat, niewiem który telefon jest lepszy którego mam sobie kupić
    - SAMSUNG E720 czy
    - SAMSUNG D500

  • 0

    27. ~dabomb  2005-07-26 09:13:00  host: adp187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ostatnio do firmy kupilismy 7 takich aparatow , po miesiacu wysypal sie tylko jeden (ale to raczej z winy uzytkownika) pozatym wszystkie chodza tip top. baterie dzialaja roznie, u niektorych 4 dni , u innych 1. telefonik ok , ale nastepnym razem bierzemy zestaw nokia 6310i - ten telefon jest nie do zabicia.

  • 0

    28. ~annihil  2005-08-11 23:54:57  host: 80.51.238.62

    kupiłem niedawno i jestem zadowolony.Jednak Filo nie ma racji bo jest sposób zapisania numeru przychodzącego w esemesie.pozdro

  • 0

    29.  2005-08-12 23:56:13

    z wygladu jest cudny ale w srodku hmm mozna sie zastanawiac !!!

  • 0

    30. ~  2005-08-16 23:39:01  host: bwb99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest w idei ludzie kupcie sobie na ab.jest w polsce

  • 0

    31. ~Peace  2005-08-21 17:18:55  host: chello084010197238.chello.pl

    Jest zaj....ty!!!! i to tyle :)

  • 0

    32. ~LightMen  2005-08-24 17:14:14  host: 82.160.7.130

    Jasny ch.... Umierać nie żyć ja go chce !!

  • 0

    33. ~Slavo  2005-08-27 17:16:33  host: pa109.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon jakies 2 dni temu. Jest poprostu super. Juz z polskim menu.]
    Ten telefon to najlepszy telefon jakiego kiedykolwiek wypuscila firma Samsung... Posiada wszystko: aparat 1.3 mpx, z zoomem i lamka blyskowa, do tego bdb. jakosci sluchawki Stereofoniczne, maly glosniczek dolączany do telefony ktory przypina sie z boku telefonu, 92 mb pamieci, cyfrowy dyktafon... po odtwarzacz MP3. Jest to pierwszy telefon Samsunga, ktory posiada Bluetooth i to mnie cieszy :).
    Polecam wszytskim ten telefonik. W tej cenie to telefon idealny... Wybierz D500 - a nie pozalujesz...

  • 0

    34. ~mar  2005-08-27 18:53:27  host: dxv131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    d500 jest super mam porownanie z n 6230i i niejest w niczym lepsza,wyswietlacz samsung ma super nokia tylko65tys.Zdiecia ma lepsze i kolory na kompie tez pozdrawiam

  • 0

    35. ~malgoś  2005-08-31 00:12:26  host: cah226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja już go mam :)Jest suuuuper!Brak mi słów.Ma wsystko co potrzebne!Polecam wszystkim zakup bez zastanowienia!Wart swej ceny.

  • 0

    36. ~MISIAQ  2005-09-06 09:54:30  host: dya13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam d500 cena detaliczna 1699 zl (nowy legalny faktura)kupilem go dla siebie bo jest bardzo duze zainteresowanie - tym bardziej ze pracuje w branzy gsm. Telefonik naprawde rewelacyjny wczesniej tylko nokia i ewentualnie motorola. Efekt taki - jedyna dobra nokia jaka kiedykolwiek istniala to 6310i cala reszta to drogi syf. Szczerze polecam ;-)

  • 0

    37. ~piotr  2005-09-14 19:44:30  host: ada78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie wlasnie dostalem ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony o ten telefon ma zlacze kart pamieci i w zestawie jest karta (ja kupywalem w ideai!!)

  • 0

    38. ~MX  2005-10-01 21:31:25  host: nat2.azartsat.pl

    JEST SUPER! BEde go mial za 500zl z Anglii :)))

  • 0

    39. ~rovam  2005-12-21 16:26:31  host: bph235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od pol roku i musze powiedzie ze jest prawie doskonaly...zdjecia mozna drukowac w formacie 10 x 15 nie widzialem jeszcze czegos takiego...moim zdaniem ustepuje jedynie swojemu nastepcy czyli d600 ale ogolnie wsrod dostepnych telefonow nie ma go nawet z czym porownac...

  • 0

    40. ~Piecu  2005-12-26 15:14:17  host: anu113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka mam ten fonik i jest wyjebany :D:)Polecam 80mb Pamieci aparacik zajebiste zdjecia ehh :d Bomba .!!

  • 0

    41. ~nowator  2006-01-16 16:49:46  host: acqq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radek chyba Cie pogięło sIEMENS TO GÓWNO! nIE PRÓWNUJ GO Z SAMSUNGIEM!!!!!!!!1 CHYBA ZABARDZO SIE NIE ZNASZ NA FONACH>>>>>>>

  • 0

    42. ~Brain  2006-01-17 20:45:11  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Z radkiem się nie zgadzam mam CXT70 i zdięcia robi jak S65 a D500 robi durzo lepsze a co do ciebie nowator to nie masz racjii najlepsze fony to Siemensy Puźniej Samsunki i motorole a nokia to największe guwno jakie może być!

  • 0

    43. ~Pietras  2006-01-18 15:34:36  host: adn18.internetdsl.tpnet.pl

    Pomóżcie. Co wybrać tego samsunga czy nokię 6670???

  • 0

    44. ~Maniek  2006-01-26 11:42:53  host: cable-62-233-220-135.sttb.pl

    sorry a jak u niego z dźwiękami jest? tzn mp3 itp i czy jest jakies oprogramowanie dodawane?

  • 0

    45. ~szymon  2006-01-31 17:02:12  host: erectus.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma wejscie zeby bylo mozna dolozyc pamiec.bo chce taki kupic

  • 0

    46. ~HAVOC  2006-02-18 23:31:38  host: host-81-190-130-168.olsztyn.mm.pl

    Witam !
    Jaka jest najnowsza wersja oprogramowania do samsunga D500 Ponieważ nie wiem jak na swoim samsungu sprawdzić wersje softu ponieważ standardowy kod u mnie nie działa !

    Mam możliwość wgrania nowszej wersji softu do telefonu ale musze wcześniej poznać jaka jest najnowsza wersja a dokładnie jest potrzebny mi symbol tej wersji !?
    Czy zna może ktoś z was te dane !

    Jak też możecie podajcie mi jakie są wersje softu w waszych telefonach bo z tego co wiem do w trakcie wgrywania oprogramowania do mojego telefonu wgrano mi stara wersje a chciałbym ja zaktualizować !

    Z góry dzięki za pomoc !

  • 0

    47. ~Jaboktoinny  2006-04-08 17:40:29  host: 62.141.221.16

    mała uwaga ten tel ma wbudowanej 96 mb a nie 80 a wyswietlacz nie 256k tylko 262k pozdro

  • 0

    48. ~seide  2006-04-14 21:34:42  host: vp162.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik:)dostalam w prezencie poprostu jest super:)nie jest z polski tylko z niemiec.nie wiem o co chodzi Filo,bo mp3 dzwania swietnie i do tego jeszcze jest dodatkozy maly glosniczek,ktory naprawda niezle poglasnia i kabelek!!!to tylko w polsce robia w ch...:)

  • 0

    49. ~MazkoT  2006-04-21 11:11:03  host: s22.zabrze.net.pl

    Mam go i nie zamienie na nic innego ... :D Pozdro dla wszystkich właścicieli tego fona, eraźnijszych jak i przyszłych - ie zastanawiajcie sie nad kupnem D500 ... :] Bierzcie od razu - Pozdro

  • 0

    50. ~  2006-04-26 09:02:23  host: 84.203.152.98

    Ja jestem szczesliwa posiadaczka tego modelu od pazdziernika 2005 i jak narazie nie zamierzam go zmieniac na jaki kolwiek inny telefon .Ma wszystko to co ja potrzebuje, a przede wszystkim polskie menu!Ja bym dala mu 10 punktow!!!!!!!!

  • 0

    51. ~Bartek  2006-05-18 20:01:05  host: pb203.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Czesc! mysle nad kupnem jakiegos telefonu i natrafilem na tego samsunga! Z(prawie)wszystkich Waszych opinni wynikia ze to fajny telefon lecz mam pare pytan m.in.:
    -O co chodzi z tym dodatkowym głosniczkiem tzn po co on jest?
    -Ile trzyma Wam (zwracam sie do urzytkowników tego telefonu) bateria przy zwyklym urzydkowaniu i gdy sie bawicie?
    -Czy ten telefon ma profile?

  • 0

    52. ~niedoświadczony  2006-06-08 18:09:40  host: efl218.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super. Ale gdzie mogę znaleść program do wymiany informacji z komputerem?

  • 0

    53. ~buba  2006-06-13 00:13:50  host: chello062179072126.chello.pl

    mam pytanie jak usunąć te cholerne ikony po lewej stronie

  • 0

    54. ~HEJA  2006-06-21 07:14:39  host: bxc122.internetdsl.tpnet.pl

    BUBA SŁUCHAJ TE CHOLERNE IKONKI PO LEWEJ STRONIE TO JEST TAKIE KURDE COS CO JEST WGRYWANE DO TELEFONU JEST TO TAKIE SWOISTE MENU JEST TO TYLKOW MODELACH Z SIECI ORANGE ONI MAJA TAKIE MENU DODATKOWE. POZDRAWIAM MARCIN.

  • 0

    55. ~Qba  2006-07-02 22:39:32  host: host-62-141-221-16.kalisz.mm.pl

    czy ktoś wie skąd wziąść orginalny soft do d500 ALE PO POLSKU? NIE TEN Z ORANGE TYLKO Z NORMALNYMI IKONAMI!

  • 0

    56. ~samsung d500  2006-07-08 16:43:02  host: abnq181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem go za 699zł w komisie nowego ze wszystkim ,nowy bo folie nie były zdarte polecam jest bardzo łatwy w obsłudze a narazie mam go po angielsku 5latek by sie nim obsłużył

  • 0

    57. ~Stecko  2006-07-19 22:57:52  host: xdsl-5594.walbrzych.dialog.net.pl

    witam
    mam wgrane polskie menu i na glownym ekranie po prawej stronie mam taki pasek dostepu(na mail,sms chyba java itp) wkurza mnie on a nie potrafie go wylaczyc:/ jak sie go pozbyc:) ?
    pozdr buba wylacyles te ikonki?

  • 0

    58. ~Kosmo  2006-07-21 03:54:13  host: zagorzeb.smstv.pl

    Siema
    Który telefon jest lepszy motorola e1000 czy samsung d500

  • 0

    59. ~dominik  2006-07-22 18:38:11  host: h135-54.net.euron.pl

    chce wlasnie kupic ten telefonik ale slyszalem ze ma bardzo slaby glsniczek i cicho slychac mp3 tpo prawda?? i jeszcze jedno oplaca sie kupic rocznego D500 za 550zl?? pomocy nie wiem co mam robic:////

  • 0

    60.  2006-08-03 23:06:05

    Witam, mam pytanie ktory jest lepszy, samsung e370 czy samsung d500, wiem ze d500 ma wiecej pamieci, ale e370 jest duzo nowszy. czy moze ktos mi odp na to pytanie, bo mam mozliwosc wziasc nowki ale nie wiem ktory. pozdro

  • 0

    61. ~Boylaek  2006-08-06 00:16:17  host: host-ip58-145.crowley.pl

    Siema Wam.. Prosze o pomoc poniewaz moj d500 glupieje.. ma ktos moze nowy soft i wie jak go wgrac ew skad takie cos sciagnac?? Prosze o pomoc:)

  • 0

    62.  2006-08-11 09:26:31

    Dominik: nie oplaca sie. Ostatnio w media Markcie wylukalem go za 599 nowego z 2 letnia grawancja, polskim menu [ale nie tym z orangutana :].

  • 0

    63. ~kinguŚ  2006-08-14 15:43:42  host: pa137.bezledy.sdi.tpnet.pl

    czy ten telefon na wymienną karte pamieci?

  • 0

    64.  2006-08-14 20:20:11

    kinuŚ, nie ma ten tel wymiennej karty pamieci, ale ma 90M pamieci a jak na tel to spoko, masz wszystko a nawet wiecej :p

  • 0

    65. ~aśka  2006-08-24 11:00:36  host: euk49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanko czy w tym fonie są profile?? plz odpiszcie na moje pytanko!! z góry dzieki!!

  • 0

    66. ~Kali  2006-08-26 09:05:51  host: c50-106.icpnet.pl

    Siema mam do was pytanie jesli mielibyscie wybrac miedzy samsungiem d500 sony ericssonem k700i i motorolą v3 to na co byscie sie zdecydowali??

  • 0

    67. ~MaLaKaI  2006-08-29 12:34:18  host: unregister017212225195.gliwice.msk.pl

    do Aśka - Niestety Nie Ma :(
    do Kali - oczywiście że D500 ;D

  • 0

    68. ~EON  2006-09-01 12:56:32  host: c50-106.icpnet.pl

    CO BYSCIE WYBRALI SAMSUNGA D500 UZYWANEGO ZA 500ZŁ CZY SAMSUNGA D600 UZYWANEGO ZA 700ZŁ??(Z KABELKIEM USB PŁYTKA ITP)

  • 0

    69. ~jonh  2006-09-04 15:25:38  host: inet20908-1.eranet.pl

    ja bym wybrał d500 za 500zł

  • 0

    70. ~Scovron  2006-09-14 17:14:39  host: host85146962.galileusz.3s.pl

    Ludziska pomocy, żona uparła sie że chce ten phon albo Nokie 6111. Parametry podobne(nie mówie takie same), oba slidery, oba 1,3Mpx. Co wybrać. Nie chce zebym za miesiąc musiał kupowac nastepny. Poradzicie co lepsze. Pozdro

  • 0

    71. ~Hi  2006-10-02 16:13:28  host: dic238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zmień zone:) pozdro

  • 0

    72. ~Kicaj  2006-10-11 16:17:44  host: host-62-141-244-200.tomaszow.mm.pl

    Witam sluchajcie mozecie mi pomoc, dostalem ten telefon w prezencie. Jak wloze karte Orange i go wlaczam to wyswietla sie T-Mobile, a potem trzeba wpisac jakis kod zabezpieczajacy, jaki to kod? POmocy

  • 0

    73. ~Kicaj  2006-10-11 16:18:43  host: host-62-141-244-200.tomaszow.mm.pl

    Witam sluchajcie mozecie mi pomoc, dostalem ten telefon w prezencie. Jak wloze karte Orange i go wlaczam to wyswietla sie T-Mobile, a potem trzeba wpisac jakis kod zabezpieczajacy, jaki to kod? POmocy

  • 0

    74. ~Aber  2006-10-11 18:39:53  host: user2.224.udn.pl

    D500 jest nnajleprzy w tym przedziale finansowym...mialem w swoich raczkach wiele tel. ten jest niesamowicie fajny i dlugo juz nie zmienie fona...za ta kase nie znajde nic godniejszego z moimi wymaganiami...

  • 0

    75. ~funny  2006-10-12 10:20:39  host: abdv25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nokie 7650 i powiem że symbian bardzo fajna rzecz - wiec zastanawiam sie nad kupnem 7610 albo D500 bo moja stara nokia choć sprawna i całkiem fajna to juz cegła cięzka i malo pamieci wiec własnie musze sobie coś nowego skombinować - no i w sumie chyba D500 fajniejszy (chociaz brak symbiana) i tańszy i wogóle lepszy pod wieloma względami wiec chyba jednak nie bede przepłacał bo nokie jak zwykle cholernie drogie i sobie kupie D500 :) znajomi co go mają mówią ze za tą cenę to ful wypas i lepszego nie kupie :)) wiec czemu nie :)) pozdr...

  • 0

    76.  2006-10-13 18:30:33

    wie moze ktos gdzie moge znalezc filmik, instrukcje jak rozebrac samsunga d500?? potrzebuje tego na wczoraj :(

  • 0

    77. ~synia  2006-10-20 23:59:33  host: axj170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super

  • 0

    78. ~synia  2006-10-21 00:01:40  host: axj170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon 20 miesięcy i niezamieniła bym na zaden inny telefonik posiada wszystko jest mały poręczny i funkcjonalny

  • 0

    79. ~Math  2006-10-23 17:27:18  host: bvr220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W tej cenie jest to jeden z najlepszych telegonow. SUPPPERRRR i to co lubie najbardziej wielki wyswietlacz :)

  • 0

    80. ~:)  2006-10-26 20:10:21  host: 82-47-123-254.cable.ubr06.wolv.blueyonder.co.uk

    moze mi ktos powiedziec dlaczego dziwiekow nagranych na dyktafon nie moge ustawic jako dzwonek polaczenia??

  • 0

    81. ~PoLaK mAłY  2006-10-29 15:29:42  host: bjf97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria jaks ie bawicie,a ile takw normalnyzytkwaniu????????

  • 0

    82. ~pezet  2006-11-06 22:02:11  host: b5b8-cr1.krak.tke.pl

    mam dylemat. mam motorole v3i i mam okazje zamienic sie za d500, oplaca mi sie?????????

  • 0

    83. ~ostry_7  2006-11-17 20:59:47  host: acxv126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ale... wiem ze w telefonach z klapka psuja sie tasmy. czy tu jest podobnie bo w koncu tu sie ,,klapka wysuwa'' jak by ktos byl tak mily i napisal! prosze

  • 0

    84. ~Mysz0r  2006-11-19 16:25:21  host: host-81-190-127-54.stargard.mm.pl

    POsidam ten telefon od jakis 5 miesiecy, zakupilem go w anglii za jakies 350zl (uzywany) tam te telefony sa bardzo popularne, a i cena adekwatnie do zarobkow nie robi wielekiego echa. Telefon ten posida całkiem dużo pamieci wpudowanej bo az blisko 100mb. Dostpne jest do niego male urzdzanie, które słurzy jako zewnetrzny głosniczek (ten wbudowany w telefonie ma wtedy labe). Zdjecia robi przyzwoite. Jedyne czego mu tak napawde brak, to funkcji radia, wtedy to już raczej był innego telefony ni epotrzebowal, a tak kto wie... Moja ocena fona: 8/10

  • 0

    85. ~emp 5254220  2006-11-24 22:02:09  host: 212.122.214.182

    hej:) tak sie zastanawiam nad kupnem tego fona... tylko: czy ładnie odpala mp.3

  • 0

    86. ~dromader  2006-11-27 20:23:49  host: as106.internetdsl.tpnet.pl

    pomóżcie!!! czy istnieje możliwość ustawienia mp3 jako alarmu bo seryjny dźwięk budzika budzący mnie rano lekko mnie wku... denerwuje!!!

  • 0

    87. ~ostryrafał  2006-12-09 18:19:46  host: abvl200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skąd moge pobrać softa do samsunga d500?

  • 0

    88. ~pejolek  2006-12-16 17:01:39  host: ehv66.internetdsl.tpnet.pl

    yooo....chce kupic sobie ten telefon ale niewiem czy 96mb mi starczy powiedzcie mi czy to duzo:/dzieki:P

  • 0

    89. ~robek  2006-12-26 18:10:54  host: ip-83-2-92-4.static.xcore.pl

    siema warto tel za 500 zeta kupic pol roku uzywany z glosniczkiem itp itd? brak wad wew. i zew.

  • 0

    90. ~mirek  2006-12-29 22:15:17  host: 82.160.136.253

    dosta?em w prezencie ten telefon ale w orange ma ma?y zasieg a czasem nie ma wogole zasiegu wie ktos co jest z moim telefonem nie tak/prosze o podpowiedz z gory dzieki

  • 0

    91. ~Łuki@@@  2006-12-30 01:16:53  host: abjq184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wywalic to cholerne podreczne menu ??? stresuje mnie to bo nie moge sobie dac tapety na caly ekran !!! prosze o odpowiedz !!!! tylko nie mówcie o wgrywaniu softa itp bo to i ja wiem.... pilnie odpowiedzcie!!!!!!!!!

  • 0

    92. ~nieznajomy...  2007-01-04 18:44:47  host: evp41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i nie mogę w nim usunąć plików , pisze ze niby usuniete a jednak w rzeczywistosci dalej on jest... jak to naprawic ?? pomozcie ...

  • 0

    93. ~nieznajomy...  2007-01-04 19:07:11  host: evp41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i nie mogę w nim usunąć plików , pisze ze niby usuniete a jednak w rzeczywistosci dalej on jest... jak to naprawic ?? pomozcie ...

  • 0

    94. ~Ania  2007-01-15 17:58:37  host: evt253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, czy ten fon ma wejsciowke do USB? z gory thx za odp, papa

  • 0

    95. ~Mirekk  2007-01-16 17:57:03  host: host-ip158-86.crowley.pl

    za ile Chodza wyśiwtlacze lcd do tego telefonu ?? fasttt

  • 0

    96. ~RaDaS  2007-01-24 12:50:00  host: fei115.internetdsl.tpnet.pl

    szukam ustawień email do d500 w sieci Heyah.telefon petarda.już pare razy miałem okazje sprzedać ale.....nie:)))pozdrawiam

  • 0

    97. ~  2007-01-25 01:50:08  host: abls197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    barkuje slotu i radia z rds

  • 0

    98. ~dawido  2007-01-28 19:13:44  host: bie198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam sbie go kupic. mam ptanko czy glosno slychac mp3

  • 0

    99. ~dawido  2007-01-28 19:14:42  host: bie198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam sbie go kupic. mam ptanko czy glosno slychac mp3

  • 0

    100. ~zaciekawiony  2007-02-02 10:46:03  host: axb126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupic ten telefon ale mam maly problem.Mianowicie czy ta wysuwana klapka po jakims czasie sie nie psuje??Czy tasma ktora laczy telefon z wyswietlaczem dobrze trzyma??Pytania sa raczej do uzytkowinkow ktorzy maja ten tel sporo czasu.Z gory dzieki!

  • 0

    101. ~lambamba  2007-02-11 12:03:11  host: acqf87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klapka wogole sie nie psuje a z tasma wszystko ok.

  • 0

    102. ~boberek  2007-02-16 14:16:22  host: nat-a.bsk.vectranet.pl

    do bezimiennego ( barkuje slotu i radia z rds ) jeszcze bys moze chcial 3,2 mpx to wogule wymiot by był a tak wogule spoko mam zamiar sie zamienic za niego za co pewna żecz ja zawsze w komasz mam karte 256 a i tak niegdy nie zapelniam 80 bo słycham 20 mp3 obrazki więc 100 wystarczy tak jak w tym samsungu tylko jeden szkołuł jak wam upadnie wyświtlacz momentalnie sie bije moja ciotka w anglii go miała i poboła musiała wybulić 200 paki za nowy wyswietlacz narazie! ;p

  • 0

    103. ~settx  2007-02-19 14:48:01  host: 212.38.207.14

    Ja kupilem D500 i tasma mi siadla za naprawde zaplacilem 60 zloty.

  • 0

    104.  2007-02-26 18:29:25

    ja mialem problem z aparatem, nie wiem dlaczego podejrzewalem tasiemke, wymienilem, po zlozeniu dzialal, a po skreceniu nie, delikatnie poluzowalem srobeczki i dziala. a koszt wymiany tasiemki? 20zl i sprawne rece :). jak ktos chce moge gdzies wstawic filmik jak wymienic tasiemke w tym samsungu...

  • 0

    105. ~stiw majster  2007-02-28 19:10:52  host: bcx65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar sobie to kupić i nie wiem czy 440zł to duzo za niego?? a tak po za tym to spoko tel.

  • 0

    106. ~nieznajoma  2007-03-04 17:54:23  host: user209-230.satfilm.net.pl

    mam samsunga SGH-D500i podczas polaczen wyskakuje mi warunkowo prosze o pomoc

  • 0

    107. ~kacpi  2007-03-06 19:07:07  host: ewd206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie mozna zciagnąć oprogramowanie na kompa do samsunga d500?

  • 0

    108. ~Kaja  2007-03-09 20:12:30  host: nat-11.ghnet.pl

    mam pytanie bo chce sobie kupić ten telefon!! i czy to jest dobry wybór?>??

  • 0

    109. ~Karola  2007-03-10 14:04:10  host: nat-11.ghnet.pl

    Mam pytanko ile kosztuje ten telefon??

  • 0

    110. ~dawids  2007-03-12 13:38:36  host: xdsl-3449.lubin.dialog.net.pl

    mam pytanie nie moge wlaczyc bluetootha za kazdym razem jak wlaczam to wyswietla mi sie blad aktywacji o co komon?

  • 0

    111. ~goral  2007-03-12 21:18:39  host: eik10.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten sam problem co dawids co z tym zrobic!!?? powiedzcie prosze!!

  • 0

    112. ~izucha  2007-03-24 13:33:25  host: bae138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tym bluetoothem to bardzo prosta sprawa wystarczy przy połączeniu z innym urządzeniem bądź telefonem wpisać standardowy kod 1234

  • 0

    113. ~Karola  2007-03-24 19:05:38  host: nat-11.ghnet.pl

    Ej ile kosztuje ten tel.?

  • 0

    114. ~  2007-03-25 18:59:03  host: comp3.tvkpieszyce.pl

    od 450 do 500 zł to jest max

  • 0

    115. ~  2007-04-05 16:07:51  host: aafx25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy on sie psuje, albo czy dobrze słycha mp3 i ile ich moze byc? Bo mam zamiar go kupic.3majcie sie!

  • 0

    116. ~mateo  2007-04-08 11:13:40  host: eoe106.internetdsl.tpnet.pl

    chce wiedziec czy te telofony sie nie psuja!pytam osoby ktore maja ten telefon! I jak to jest z ta tasma?? czy naprawde sie psuje??a i jeszcze chce wiedziec ile MP3 wchodzi na niego???????????????

  • 0

    117. ~ziomuś  2007-04-10 16:49:04  host: arwena.connecta.pl

    Siemka wszytkim. Mam zamiar zakupic ten telefonik, obecnie posiadam SE K700i. Waszym zdaniem D500 jest lepszy od K700i?? Ile gdzies musiałbym dopłacic? Z gory thx:):

  • 0

    118. ~dom  2007-04-11 14:31:28  host: alc193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna komura tylko brakuje slotu i mam pytanie która komurke wybrać samsunga d500,d600 czy nokie 5200. prosze o szybką odpowiedz. pzdr.

  • 0

    119. ~robek  2007-04-12 17:17:38  host: ip-83-2-92-4.static.xcore.pl

    d600 lepszy jest od tych obydwu, a ja mam zamiar ją kupic.. ;p

  • 0

    120. ~zak zak  2007-04-23 23:01:47  host: dze47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dołącze sie do pytania o bluetooth... Błąd aktywacji bluetooth? co to? nie da sie zadnego kodu wpisac:(. ja chce BLUEeeee:(. Z irda jest tak samo

  • 0

    121. ~snake  2007-04-25 08:36:10  host: host-ip134-131.crowley.pl

    jest ten fon fajny ale kosztuje od 350 do 500 zł to nawet dużo!=]

  • 0

    122. ~iwa  2007-04-26 20:47:20  host: nowomiejska.sieci.fonet.pl

    Kupilam wczoraj ten tel d500 i czy tez macie problem z ustawieniem wibracji?

  • 0

    123. ~pytajnik  2007-05-01 22:53:40  host: proxy.koba.pl

    czy za 320 kupilbym taki dobry telefon??

  • 0

    124. ~pytający  2007-05-02 22:04:50  host: host-89-238-16-131.smgr.pl

    Co mi radzicie - Sharpa 902,. czy tego Samsunga? Wiem, że sharp ma lepsze parametry, ale jak go tak chwialicie...

  • 0

    125. ~kamel  2007-05-11 03:25:45  host: 78.darwina.waw.pl

    telfon jest zjebisty..urzywam go juz dosc długo dziła bez zarzutów..mam tylko jedno pytanie czy ktoś wie jak zgrywać na nigo aplikacje w javie przez bluetoth??

  • 0

    126. ~Ziomal  2007-05-19 02:05:58  host: dynamic-87-105-50-98.ssp.dialog.net.pl

    A ja czytałem na oficjalniej stronie,że ma 80MB...mała róznica ale zawsze wiec,ile ma naprawdę?

  • 0

    127. ~pulpet  2007-05-21 16:19:13  host: proxy.blast.pl

    mam pytanie...mam samsunga d500e i chce wiedziec czy mozna przewijac muzyke...?

  • 0

    128. ~Klaudia  2007-05-24 10:53:09  host: acxk105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kópić tego samsónga ale mósze spżedać jałufke bo ni mom piniendzy i śpie f piwnicy i mom ałtyzm dżemkuje dobra noc

  • 0

    129. ~Juniorone  2007-05-27 17:10:20  host: gate12.kolornet.pl

    no ja mam ten sam problem z bootu i z irda.. ale wystarczy wgran nowego softa i wsztstko bedzie ok:)cena ok 25 zl nie dajcie sie zrobic:> pozdrawiam

  • 0

    130. ~justynka  2007-05-31 20:54:44  host: dun114.internetdsl.tpnet.pl

    czesc mam takie pytanie ja tego samsunga zamierzam kupic tylko napiszcie mi cos o nim prosze

  • 0

    131. ~nowotas  2007-06-03 14:13:29  host: w3cache1.icm.edu.pl

    bede miał ten telefonik mam teraz k310i tamten mi sie bardzo podoba ale też mi sie podoba nokia 5200 ale wole samsunga d500 jest poprostu cooll:):):)

  • 0

    132. ~  2007-06-09 09:13:38  host: cia237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN "TELEFON" TO WIELKIE GU... . MAM GO OD ROKU I MAM GO DOSC NIE POLECAM

  • 0

    133. ~Kruszyn  2007-06-10 11:10:03  host: axe245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon Wypas ! Gorąco polecam ale wie ktoś jak ustawić wibracje do dzwonka ???

  • 0

    134. ~monia  2007-06-14 09:42:11  host: abob194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jaka jest cena tego telefoniku teraz? staniał czy nadla kosztuje od 450 do 500 złotych.

  • 0

    135. ~tyszyk  2007-06-14 21:54:27  host: axr74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej wiecie z kąd można ściągnąć oprogramowanie do tego sama

  • 0

    136. ~Paulaaaa  2007-06-17 11:10:22  host: nat-zak-192-59.globalconnect.pl

    Czy ktos ma instrukcje do tego telefonu, dostalam go od brata i ma angielski menu. cos lapie..ale nie wszystko. prosze o jakies linki gdzie moglabym znalezc ta instrukcje :)

  • 0

    137. ~Tucha666  2007-06-17 17:15:51  host: 80.50.235.46

    ogólnie ten tel posiada w sobie bajery ale jego stan do pracy i codziennego użytku wymaga wiele do życzenia. Obecnie mam ten telefon, jestem nie zadowolona bo często dzwonie i od otwieranie częstego musiałam już wymienic taśme od popsutej taśmy popsuł się również ekranik i bateria trzyma max 3 dni. Więc jak chcecie kupić go to prosze zastanówcie się i nie patrzcie tak jak ja to zrobiłam na zewnętrzny wygląd ja kupilam nowótki nie był używany i mam już z nim takie problemy a mam go zaledwie 6 miesięcy. Mam nadzieje, że pomoge komus podjąć decyzje. Pozdrawiam

  • 0

    138. ~zbk  2007-06-18 20:28:45  host: gw-lan.mcon.pl

    bardzo dobry telefon mam go ponad rok i jeszcze nic sie nie zepsulo ma pojemnosc ok 100 mega obecnie mam na nim ok 40 mp3 w tym takie krotkie dzwonki :p jest o niebo lepszy od SE 700 itd.. pozdro

  • 0

    139. ~ŁuKaSz  2007-06-28 14:10:09  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZIE mam wielka prosbe...w samsungu D500 jak probuje wlaczyc bluetooth i IrDE to wyskakuje ,,Blad aktywacji"...Jak to naprawic???Pomuszcie...Bede bardzo wdzieczny...pozdrawiam

  • 0

    140. ~Patryk  2007-07-06 11:58:34  host: boj62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie ludzie! Do wyboru mam motorole v3x i samsunga d500, którego mam wybrać please o odpowiedź

  • 0

    141. ~kamil  2007-07-09 12:31:39  host: abyu251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z samsunga i motoroli to wybrał bym nokie

  • 0

    142. ~marcin  2007-07-14 11:14:32  host: abjn201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka moze chcecie kupic takiego samsunga sprzedaje za 320zł mój numer telefonu 0788358163 nie odpowiada na sms zdjęcia moge podesłac na e-maila czekam

  • 0

    143. ~kicek  2007-07-19 13:06:11  host: dba242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam samsunga d600 i nie wiem jaki ma kod zabespiczający .

  • 0

    144. ~Pajs  2007-07-19 19:13:15  host: gjc38.internetdsl.tpnet.pl

    witam, wiecie czy mozna tu zrobic zeby zdjecie bylo na calym ekranie??

  • 0

    145. ~Foczka  2007-07-22 01:12:40  host: gcs2.internetdsl.tpnet.pl

    hej.. mam pytanie. czy da sie ustawic na nim jako dzwonki fragmenty mp3?? prosze o odp.

  • 0

    146.  2007-07-22 12:50:46

    WITAM. PROSZE NIECH MI KTOS POWIE. DA SIE W TYM TELEFONIE USTAWIC KROTKIE MP3 JAKO DZWONEK?? Z GORY DZIEKUJE

  • 0

    147. ~Daro  2007-07-23 18:51:09  host: aer90.internetdsl.tpnet.pl

    Elo! wlasnie kupilem tego fona i niewiem czy da sie przewijac muze?moze ktos mi powie jak to zrobic??bo prawdopodobnie niema takiej opcji??czekam na pilna odp

  • 0

    148. ~Death  2007-08-04 15:26:02  host: abkp226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Daro-nie da się

  • 0

    149. ~ania  2007-08-13 18:13:16  host: ablu170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Foczka- da się ustawić mp3 jako dzwonek ;-)

  • 0

    150. ~martusia  2007-08-20 14:17:03  host: ip-85-14-126-149.dsnet.pl

    hej proszę pomóżcie mi...czytając z waszych komentarzy nie można nic wywnioskować, czy ten telefon jest fajny czy nie?? Jedni piszą, że jest do dup... a inni, że jest zajeb.... nie wiem może ktoś mi w końcu jednogłóśnie doradzi, bo mam zamiar kupic ten telefon a po tych komentach zaczełam się zastanawiać...

  • 0

    151. ~ktos  2007-09-17 18:28:32  host: 82.160.248.147

    jak chcesz wgrywać do niego aplikacje lepiej kup inny. Z wyglądu może fajny ale technicznie nie za bardzo. Wyświetlacz niby 256 tys. kolorów. Widziałem lepszej jakości z 65 tys. kolorów. Pozdro

  • 0

    152. ~Slawo  2007-09-21 09:29:58  host: bju112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do martusia d500 jest fajny ale ja bym kupił d600 jest tylko troche drozszy a już sporo lepszy! aparat 2mpx w d600-1.3 d500 noi ma co najważniejsze karte pamięci! i ogólnie jest bardziej dopracowany bo to chyba następca d500.reasumując d500-dobry, d600-bardzo dobry

  • 0

    153. ~cichy  2007-09-21 12:06:25  host: nat1.daminet.pl

    Ten telefon jest super.mam juz dwa i jestem zadowolony.ma wszystko i nic mi wiecej nie trzeba.

  • 0

    154. ~Ewelkaa  2007-10-11 12:15:15  host: host-89-229-195-244.gizycko.mm.pl

    Co mam zrobic kiedy wlaczam bluetotha wyskakuje mi blad aktywacji, jak to naprawic, prosze pomozcie

  • 0

    155. ~radwan  2007-10-23 16:03:29  host: opolr012-controlex.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    mam juz ten telefon 14 miesiecy, a sam go kupilem jako uzywany. i do tej pory ani razu sie nie zepsul, a ja nigdy nie szanowalem telefonow. nie jestem w stanie zliczyc ile razy mi upadl, ani ile razy nim rzuciłem, nawet czasem o sciane czy podloge. z pewnoscia nie byl na to testowany, a u mnie przetrwal wszystko. jeszcze zaden tel tak dlugo mi nie sluzyl. a mialem ich sporo np. nokia 3310,3330,5110,6110i,8210,8310i. se k500,k700. jakies jeszcze motorole i simensy

  • 0

    156. ~hryczus  2007-10-28 12:42:12  host: atm.reszel.arkusnet.pl

    ja mam ten telefon juz ponad rok. jestem z niego zadowolony tylko ze nie moge wgrac na niego zadnych gier i pamieci jest jak dla mnie za malo przydala by sie karta. zdjecia robi ladne. mp3 graja glosno ale mam do niego jeszcze glosniczek. nic mi sie w nim nie zepsulo przez ten czas chociaz juz raz mi sie wypral w pralce.

  • 0

    157. ~~GUCIO~  2007-11-04 13:54:03  host: xdsl-195-238-170-61.wist.com.pl

    Mam pytanie opłaca sie kupować ten fon !!! Jest na allegro za 180 troche obudowa zniszczona !!! i menu angielskie !!!! slyszalem ze jest super !!! moglbym mi ktos doradzic czy sie oplaca czy nie ?

  • 0

    158. ~  2007-11-08 12:18:11  host: rb8.optinex.pl

    ile kosztuje zmiana z angielskiego menu na polskie ????

  • 0

    159. ~Sandzia  2007-11-18 15:01:53  host: tkt21.ster-net.pl

    Może mi ktoś powiedziec czy ten telefon ma kamerke??

  • 0

    160. ~SA  2007-11-19 19:35:46  host: tkt21.ster-net.pl

    Może mi ktoś powiedzieć czy ten telefon ma kamerke??? prosze

  • 0

    161. ~bogo  2007-11-21 11:41:58  host: 88-199-41-131.tktelekom.pl

    czesc pomuscie jak ustawic tlo zeby nic tam nie bylo bo mam z boku krotkie meni pozdrawiam plis o odpowiedz

  • 0

    162. ~kabel  2007-11-23 18:43:02  host: 77-253-127-210.adsl.inetia.pl

    mam pytanie ma on mp3??? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    163. ~mucha18  2007-12-09 13:11:35  host: apn-77-113-41-24.gprs.plus.pl

    samsung d500 to WIELKIE G...!!!!! nikomu go nie polecam !!! przereklamowany bubel!!!!

  • 0

    164. ~Malenka  2007-12-14 15:48:29  host: 80.48.86.201

    Hej! ten telefonik jest super mam go od roku i to jeszcze urzywanego i nic sie nie dzieje a wczesniej jak mialam telefon to szybko sie psul...a moze ktos ma jakies zastrzezenia co do mojego zdania?Piszcie

  • 0

    165. ~Krzysiek  2007-12-14 15:59:05  host: bhk15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam D500 juz rok i jest to najlepszy telefon jaki miałem do tej pory. nic sie nie zacina, nie zawiesił sie ani razu robi dobre zdjęcia mp3 w dobrej jakości i do tego głośniczek (super sprawa:))i bateria tez jak na to co robie jest niezła 3-4 dni troche mało pamieci ale i tak 100 mb to chyba najwiecej na rynku w telefonach bez karty. Jesli ktoś chce kupić ten telefon to polecam serdecznie tylko nie kupujcie srebrnego bo zdziera sie bardzo szybko(ja mam granatowego i lakier jest w dobrym stanie do tej pory)Super telefonik

  • 0

    166. ~  2007-12-27 11:56:29  host: bhb121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamiast samsunqa kupcie sobie fajną nokie n73

  • 0

    167. ~nikon33  2008-01-01 23:09:43  host: ega10.internetdsl.tpnet.pl

    telefon taki sobie ale mam problem z przypisaniem dzwonków do grup .także pomóżcie

  • 0

    168. ~rycho  2008-01-11 16:47:48  host: cgi222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie gdzie mozna kupic nowy d500 tanio bo mam ochote kupić

  • 0

    169. ~Gruby  2008-01-13 15:40:13  host: ehv250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo fajny ale są tylko 2 minusy 1.Psuje sie taśma ale to raz na rok 2.jest cichy głośnik ale można kupic doczepiany także są minusy ale można na nie znaleźc sposub.A plusów jest od groma telefonik tani a zajefajny

  • 0

    170. ~andzia  2008-01-30 16:28:31  host: chello087206044231.chello.pl

    pomózcie ten telefon spadł mi z łózka i od tej pory nie chce się włączyc prosze pomózcie

  • 0

    171. ~Powerade  2008-02-16 22:15:19  host: 87-205-200-107.adsl.inetia.pl

    ja bede mial tego fona za kilka dni... cos czuje ze bedzie on o wiele lepszy od mojego k300i!!!!

  • 0

    172. ~  2008-03-02 14:32:40  host: gew162.internetdsl.tpnet.pl

    fajny tel jak komuś nie przeszkadza brak slotu karty pamięci:))

  • 0

    173. ~Miras  2008-03-25 00:45:42  host: 82.160.25.2

    Mam ten tel 3lata i naprawde do dziś jest zajebisty dla mnie.Odziwo taśma nadal w nim funkcjonuje bez problemowo. Czarny telefonik,extra łatwo się rozsuwa nie to co mojego brat E250. Ten telefon jest świetniutki,pozostaje przy samsungu,sprzedaje go z żalem i biore G800 ;)

  • 0

    174. ~mefju  2008-04-03 21:26:15  host: fgu42.internetdsl.tpnet.pl

    POMOCY ! właśnie na stronie HEYAH.pl dałem dla swojego D500 automatyczną konfigurację GPRS. zamiast oczekiwanego sms-a tel mi się wyłączył i włączył z powrotem! teraz jak ktoś do mnie pisze sms-a to tel mi się wyłącza i włącza! co się stało??

  • 0

    175. ~Kinguś  2008-04-04 19:15:26  host: staticline13409.toya.net.pl

    ten fonik jest zajebisty mam go już 3 lata jestem z niego bardzo zadowolona :) polecam naprawde warto!!!!!! ;)

  • 0

    176. ~hal  2008-05-27 21:50:59  host: nat-go2-1.aster.pl

    Mam ten telefon ponad 2 lata (sic!). Kupiłem niedlugo po tym, jak się pojawił w Polsce. Jak na tamte czasy był rewelacyjny... mp3, wbudowana pamięc, niezły aparat i ten design. Jeden z pierwszych sliderów. Sprawuje mi się bez problemów. (ups... jednak jest problem jest ze słuchawkami- po roku przestała grać jedna słuchawka). Gniazdo na ładowarkę zawsze łączy. Ostatnio odłamał się kawałek obudowy, ale i tak działa. Ogólnie telefon bardzo trwały. Mogę go polecić osobom niezbyt zainteresowanym gadzetami. (po ponad 2 latach to juz gadzetem nie jest)

  • 0

    177. ~Wojtek  2008-05-29 23:51:04  host: nat9-1.elomza.pl

    Mam wgrany soft g3-neon. Nie ma problemów z bluetoothem. Ma prawie 100 MB pamięci. Muzyki nie można przewijać. Można ustawić mp3 jako dzwonek, a nawet alarm. Dzwonki do grup przypisuje się bez problemu - książka musi być w pamieci telefonu, nie SIM. Hasło fabryczne - same zera. Wszystko działa jak ta lala - żadnych problemów. Polecam. Zdjęcia z tego fona można obejrzeć na www.foto-mobile.gobart.pl

  • 0

    178. ~Klauduska  2008-06-24 21:31:31  host: aecx25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie chce sobie klupic ten telefon ! i nie wiem jaki ok jest ? moze ktos mi doradzi ktory lepszy czy nokia 6111 czy samsung d500?

  • 0

    179. ~Paulisia  2008-06-30 14:14:53  host: public-gprs96184.centertel.pl

    Ja tez miałam ten telefon ale ciagle mi sie psoł teraz mam E250 i jest o wiele lepszy

  • 0

    180. ~milka  2008-07-03 15:43:20  host: 77-253-116-226.adsl.inetia.pl

    da się usunąc te menu z lewej strony ekraniku? da sie ustawic dzowinek mpr na sygnał smsa??? plisss odp

  • 0

    181. ~bombal111  2008-07-22 14:04:44  host: blu232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam pytanie jak glosno tu daje mp3 jakies porownanie z telefonem czy cos z gory dziekuje

  • 0

    182. ~mroooooczny  2008-08-02 23:21:12  host: inet20909na-3.eranet.pl

    zeby usunac orange menu trzeba wgrac nowego softa. mp3 daje srednio ale mozna dokupic glosniczek

  • 0

    183. ~ela19951234  2008-10-12 21:50:59  host: dbi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój d500 ma 4 lata i pewnie był by sprawny ale nie działa ma wibracja i głośnik charczy:0 ale to tylko moja zasługa...;) ale działa a jakby pad to mam drugi tel....ale polecam go bo to super telefonik...

  • 0

    184. ~SAMSUNG D500 FLASH  2008-12-19 20:19:50  host: fha36.internetdsl.tpnet.pl

    JA BARDZO CĘNIĘ TEN TELEFON BARDZO DOBRY I BARDZO POLECAM TEN TELEFON I SŁUŻY DŁUGIE LATA I WSZYSTKO GRA.

  • 0

    185. ~hello  2008-12-29 12:54:52  host: 77-253-58-61.adsl.inetia.pl

    beznadzieja... zepsuła mi się taśma... ekran do dupy bo jak spadnie to odrazu biały ekran...

  • 0

    186. ~agrafka  2009-04-03 08:19:43  host: 87-205-57-142.adsl.inetia.pl

    ja jestemz niego zadowolona mam do juz 3 lata i jak do tej pory nie wymaga zadnej naprawy..zarto zaznaczyc iz kupiłam go uzywanego

  • 0

    187. ~michu  2009-07-23 08:23:03  host: aar199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten tel 4 miesiące i ogólnie wszystko wporządku ale jak jest podłączony pod ładowarką jak go odłącze odrazu wyłancza sie

  • 0

    188. ~xope  2009-10-13 12:50:30  host: 188.33.176.48

    Witam szukam tego telefonu i nigdzie nie ma.Potrzebuje nowy telefon.Jak ktos ma na sprzedaz to chetnie odkupie.

  • 0

    189. ~Werkaa  2009-11-26 19:59:24  host: host-89-229-166-236.augustow.mm.pl

    fajny telefonik ale nie chce sie wlaczyc tylko jest bialy ekran ;( pomocy

  • 0

    190. ~nervica  2010-02-17 19:23:40  host: d54c48d12.access.telenet.be

    Mam go 4 i pół roku. Zalany 2 razy SŁODKA herbatą (4 łyżeczki). Na początku skrzypiał przez ten cukier, ale się wyrobił ;) Mam go zawsze i wszędzie przy sobie i działa jak ta lala.

  • 0

    191. ~  2010-05-13 15:05:10  host: adbk31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 4 czy 5 lat i jest świetny.

  • 0

    192. ~  2011-03-26 14:49:00  host: user-46-112-185-200.play-internet.pl

    mam go 1 miesiac i jest zepsutu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet