Samsung SGH-D410 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D410 Opinie o Samsung SGH-D410

Samsung SGH-D410

w sumie: 8
  • 0

    1. ~:-X  2005-02-16 20:00:00  host: nat.udn.pl

    z tego co tu widze to za**sty telefon tylko pewnie chol***nie drogi...-potrzebuje sponsorki-niech mi go ktos kupi(joke);):D:D:D

  • 0

    2. ~gruby139  2005-07-03 21:35:00  host: 250-pra-3.acn.waw.pl

    Mam pytanie czy ten telefon ppsiada złącze na karty pamięci bo pd wielu ludzi słyszałem żew nie sam nie widziałem tego telefonu ale jestem ciekaw

  • 0

    3. ~you_lo  2005-08-28 21:38:37  host: AC9C0145.ipt.aol.com

    mam ten tel, ale w usa nie wiem czy europejska wersja sie rozni ale w moim nie ma slotu na karte, ale telefon zadna rewelacja, nic tam niestandardowego i innowacyjnego niema.. poprostu samsung, jedny plus to mistrzowski wyswietlacz.

  • 0

    4. ~aga  2005-09-01 13:18:54  host: 83.238.70.51

    Mam go od roku.Często zawiesza się aparat fot.Innym słabym elementem jest taśma.Właśnie mi poszła i słyszałam,że to częste.

  • 0

    5. ~asia  2005-11-13 14:00:31  host: axm46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlansie mi kolega podal ta stronke i powiedzial ze bedzie mial ten telefon a ja tez chcem:((((((((((((((((((jest zajebisty ten telefon:]]]]]]]]

  • 0

    6. ~mati  2006-01-17 11:04:40  host: nat1.gress.com.pl

    czy ten telefon ma flesch

  • 0

    7. ~Davidzior  2006-10-03 13:06:59  host: 85-219-224-52.kamelot.pl

    Mój starszy go ma i mogę o nim tyle powiedziec: funkcje ma do d*** a wygląd niezły

  • 0

    8. ~Damian  2007-08-26 13:29:34  host: chello087207037137.chello.pl

    Miałem ten telefon dosłownie dwa tygodnie po czym zerwała sie tasma łączaca obie cześci. Jej wymiana na orginalną jest droga więc szczerze powiedziawszy zakup tego telefonu jest poprostu nieopłacalny!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet