Samsung SGH-D300 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-D300 Opinie o Samsung SGH-D300

Samsung SGH-D300

w sumie: 12
  • 0

    1.  2006-03-21 12:59:46

    Zlekka podobny do motoroli mpx220 . . .

  • 0

    2. ~patrol  2006-03-21 14:42:10  host: c140-179.icpnet.pl

    wydaje mi sie ze ona polifonie i zewnetrzny wyswietlacz jest kolorowy

  • 0

    3. ~  2006-03-21 19:53:39  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    podrobka n92

  • 0

    4.  2006-03-22 13:01:36

    Samsungowa N92 bez symbiana :/
    Ale na pewno będzie tańsza od szmokji i to czyni go lepszym : )

  • 0

    5. ~kopytko  2006-03-23 17:30:37  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    podrobka Noki N92 jak nic tylko ze klawiatura jest gorzej ulozona i w ogole wole Nokia ze wzgledu na latwiejsze poslugiwanie sie telefonem

  • 0

    6. ~  2006-03-25 15:08:40  host: agy130.internetdsl.tpnet.pl

    wezcie przestanie juz z ta nokia. jezeli tak mowimy to n92 jest podrobka mpx300:/ a ten telfon jest swietny

  • 0

    7.  2006-04-01 19:54:14

    mnie przypomina szczerze waląc ... raczej SE M600. ... Czasem IrDa by sie jednak przydała (nie wszyscy ją mają:( ).

  • 0

    8. ~  2006-04-17 20:19:27  host: abbi30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ma dyktafon , czy mozna nagrywac rozmowy?

  • 0

    9. ~  2006-05-16 15:04:37  host: caa231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie można porównywac Noki do Szajsunga, bo Szajsung nie ma szan z nowoczesnym wzornictwem i jakością telefonów frimy Nokia. N92 ma 2,8 cala wyświetlacz i 16 mln oraz o wiele lepszą rozdzielczość. Więc nie kompromitujcie się

  • 0

    10. ~LeiTo^  2006-06-25 23:31:08  host: 217.98.64.34

    Co to ma być :// boshh jak ktośmógłwymyślić coś tak brzydkiego! :/ Żeby dupa miała ręce to by lepiej zrobiła :P Jeszcze to coś nie ma foto blee weźcie ludzie nawet bym tego za 1zł nie kupił :P Koniec Mego przemówienia :) Pozdro

  • 0

    11. ~telemaniack  2006-09-26 00:57:52  host: abwk62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten teli jest zajebisty, zwlaszcza jak sie go otwiera na funkcje laptopa. Wszystkie nokie i inne scierwa moga isc spac.Konkretnie mam e307. Takie tel nie sa dla byle kogo, ma prawie tyle funkcji co laptop. Naprawde chcwale ten tel. bo ma duzo zajb.. funkcji.
    Samsung, nie dla polaczkow!

  • 0

    12. ~;Domelo  2007-12-16 13:24:46  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    do opinii 9 masz racje ze samsunga nie ma co porownywac jakoscia do nokii bo by zeszedl na psy czlowoeku samsungi maja duzooo lepsze wykonanie od nokii a zwlaszcza slidery dla porownania zobacz sobie wykonanie mechanizmu slidera nokii 6288 oraz samsunga j600 od razu mowie ze nokia jest w takiej cenie ze nigdy w zyciu nie dal bym tyle za jej wykonanie a za samunga dal bym cene nokii nie tylko za wykonanie ale za prostote obslugi oraz za bezawaryjnosc i trwalosc samsungow

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet