Samsung SGH-C450 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C450 Opinie o Samsung SGH-C450

Samsung SGH-C450

w sumie: 60
  • 0

    1. ~eSiK  2007-11-12 16:21:11  host: atropos.tpi.pl

    Telefon od jutra w Orange dla Firm za 1zł w każdym abonamencie :)

  • 0

    2. ~DDD  2007-11-13 18:56:00  host: aawf202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HAHAHAHA NOWY TEL ORANGE NA SWIETA HAHAH!!!CZY CI LUDZIE Z MARKETINGU W ORANGE TO NIE MAJA SAMOKRYTYCYZMU HAHAHAH I NIE ROBCIE Z LUDZI JAJ!!!!!HAHAH

  • 0

    3. ~kwiatuszek  2007-11-22 22:37:34  host: cre47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ktoś Samsunga C450?? Ile zdjęć można zapisać w tym fonie? I jak długo trzyma bateria przy dość intensywnym korzystaniu?? Z góry dzięki za odpowiedź;)

  • 0

    4. ~uuu  2007-12-05 20:29:48  host: aduh68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pffffffffff... co ja moge powiedziec na ten temat fajny phoneik i juz nie ma bluetootha ale...

  • 0

    5. ~Bartek  2007-12-06 16:07:33  host: host-81-190-242-239.malbork.mm.pl

    Ale maszyna, Play przy tym wysiada. Za 39zł przy umowie na trzy lata w ZetaFon! 36 x 25zł+50 zł aktywacja. Nie bójcie się są tacy kretyni co to wezmą. Ładna pani z biura obsługi ich namówi ,kurier przywiezie i dopiero w domu dowiedzą się co za padło wzięli.

  • 0

    6. ~karolina  2007-12-07 00:08:28  host: public-gprs106415.centertel.pl

    zauważcie że ludzie prowadzący firme to ludzie w wiekszości interesu a nie zabawy!!!tel dla pracownika-budowa,warsztaty. Co wy myslicie że Ci ludzie nie maja co robić tylko szpanowac telefonami. Tu sie wypowiadają chyba niemyslący logicznie ludzie.Potrzebne sa i tanie proste fony i drozsze z bajerami.

  • 0

    7. ~cin  2007-12-10 21:42:24  host: dfs42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel całkiem dobry, troszke mały wyswietlacz i slaby aparat ale ogolnie bardzo fajny. Jest radio i to jest plus.

  • 0

    8. ~szysza  2007-12-10 22:56:48  host: chello089079160087.chello.pl

    miałem ten telefon to wyleciał po 7 dniach uzytkowania z 11 piętra na ulice a puzniej tir po nim przejechał i sie strasznie cieszyłem z tego powodu

  • 0

    9. ~;Domelo  2007-12-16 12:53:27  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    DDD czlowieku a zapomniales ze sa na swiecie inni ludzie ktorzy chca miec telefon komorkowy NOWY za niska cene z raddiem aparatem polifonia i kolorowym wyswtlaczem . Firma samsung widac ze bardzo dobrze wie na co jest zapotrzebowanie i to robi . Podbnie robi sony ericsson !!!!!!! tak ma byc .

  • 0

    10.  2007-12-17 19:03:46

    czy ten telefonik ma podczerweiń ????prosił bym o odpowieć dzieki pozdro

  • 0

    11. ~LOLEK ;]  2007-12-18 09:50:21  host: dynamic-87-105-51-2.ssp.dialog.net.pl

    Jak ORANGE mógł wprowadzić takie dziadostwo do swojej oferty...no normalnie SZAJSung :D.

  • 0

    12. ~  2007-12-20 18:42:18  host: adug173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to fajny telefonik ja go kupuje. A jeśli znacie jakiś telefonik za stówke w orange dla firm do mi powiedzieć. PS ma mieć radio i aparacik.

  • 0

    13. ~  2007-12-20 22:55:37  host: xdsl-7712.jgora.dialog.net.pl

    do szysza gratuluje wyboru dobrze zaplanowanego morderstwa telefonu ;) co to za kicha wogole dostaje sms-a wymien stary tel na nowy a tu takie badziewie, mam se750i i jak moge wymienic na to cos ;/

  • 0

    14.  2007-12-23 22:52:40

    ja mam ten fon od kilku godzin.. zgadzam się z karoliną oraz z cin.. telefon świetna za 250zł.. ma wszystko czego by chcieć.. a jak komuś się nie podoba brak kart pamięci oraz bluetooth to niech nie pisze tu komentarzy i nie śmieci.. są ludzie na świecie, którzy chcą telefon do KOMUNIKACJI a nie szpanowania!! Pozdrawiam:)

  • 0

    15.  2007-12-23 22:53:56

    a co do czasu pracy baterii to wypowiem się za jakiś czas:) zaznaczam iż ja strasznie dużooo wysyłam smsów oraz radia słucham...

  • 0

    16. ~  2007-12-25 14:50:00  host: chz225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak się cieszyłeś ale kasa poszła nie lepiej było kupic babci prezencik

  • 0

    17. ~MKN  2007-12-27 13:48:06  host: 213-238-72-141.adsl.inetia.pl

    Telefon bardzo elegancki (choć nie szpanerski), bateria długo trzyma, miejsca na fotki na razie mi nie brakuje. Jestem zadowolony:)

  • 0

    18. ~Ewciulekk  2007-12-27 18:02:00  host: paj56.tepsalan.pl

    Hej... Ja odpowiadam na pytanie Kwiatuszka;p też mam teki drugi pseudonim..ok do rzeczy.. więc mam ten telefon i jestem z nie naprawde zadowolona, miałam już trochce telfonów ale wciąż waliła mi się bateria, akurat w tym tak nie jest, telefon spoko i łatwy w obsłudze, mam go od nie dawna i naprawde jest ok, a zdjęć zapisać można 41, jak nie więcej...polecam ten telefonik

  • 0

    19. ~hares1994  2007-12-27 18:42:23  host: dwk74.internetdsl.tpnet.pl

    niewiem ale ja go mam od 6 godzin bo mi sie umowa w orange skonczyla i go wzialem za tydz przyjdzie mi SEk610i z allegro ale ten fon jest swietny(c450 oczywiscie) ma glosne radio szuka sam stacji mozna wyjsc podczas sluchania do menu ma maly wyswietlacz ale co z tego to jest telefon dla normalnych ludzi ktorzy wiele nie potrzebuja ale on w ogole jest swietny narazie slycham radia 4 godz i mam 2 kreski baterii z 3 jest super normalnie aparat VGA ale on ma 8 krotny zoom a nie 4 ja niechcialbym zeby mi on spadl i tir po nim przejechal bo naprawde za takie pieniadze(23 zlote na mixie 30 zl miesiac) oplaca sie bardziej niz jakas nokia 1600 albo inna szajska nokia( w ogole nieznosze noki bo to jest bullshit, tylko wyszla opinia przy pierwszych telefonach nokii i juz ma opinie jest wiele lepszych telefonow od nokii a po 2 nokia casly czas ma to amo menu i wszystko,tylko niektore sa fajne) POZDRO

  • 0

    20. ~~asia~  2007-12-27 20:11:50  host: chello089079152005.chello.pl

    mam ten telefon od kilku dni.sprawuje sie niezle.(~kwiatuszek:miesci sie bardzo duzo zdjec:)jeszcze nie wiem dokladnie ile;p. na poczatku bateria dosc szybko sie wyladowywuje ale te szybko naladowuje.przy intensywnym uzytkowaniu tzryma ok 4 dni.;)) najwazniejsze z ema radio i nawet dobry aparat.proste w obsludze menu.wady: brak mp3 i bluetooth'a . dzwonki tragiczne.tylko 4 dzwieki na smsy .ogolnie telefonik w porzadku;) aczkolwiek niezbyt polecam tym ktorzy lubia telefony z bajerami... pozdrawiem ;))

  • 0

    21.  2007-12-28 11:33:16

    jestem pozytywnie zaskoczony... przy moim ogromnym użytkowaniu bateria wytrzymuje w porywach d 3 dni- jest to wynik rewelacyjny w porównaniu do x510 gdzie przy takim samym użytkowaniu bateria wytrzymywała do .... 1 dnia.. i radio bardzo dobrze odbiera, telefonik rewelacja- i to za grosze (250zł za to cudo to nie wiele) no i marka porządna, troszkę inaczej się obsługuje, wydaje się że telefon to porażka ale jednak chwila i się można tak przyzwyczaić.. na prawdę polecam! telefon ładny, z dbd baterią i jest cieniutki- 14.9 mm:)

  • 0

    22. ~kosa22  2007-12-28 19:32:01  host: acqp96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma dzwonki mp3

  • 0

    23. ~ZAWODOWIEC  2008-01-06 15:28:24  host: deb199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rozśmieszają mnie ludzie-którzy z aparatu w telefonie chcą robić DOBREJ jakości zdjęcia- nie telefon do zdjęć się kupuje -APARAT -za -dla koneserów kilka tys.złotych -polecam UZNANE firmy -INSTRUKCJA obsługi to 600 stron !Powodzenia życzę "telefonicznym fotografikom-malkontentom" hje hje ...najpierw KASA! NAUKA a potem DOBRE zdjęcia

  • 0

    24. ~Rafcio82  2008-01-11 12:43:38  host: chello089078037172.chello.pl

    telefon sluzy do rozmowy a nie do robienia zdjec czy grania w gry jak ktos chce robic dobre zdjecia to niech sobie kupi dobra lustrzanke a do gier proponuje PS2 lub X-BOX 360 pozdro dla wszystkich :-)

  • 0

    25. ~promedico  2008-01-25 21:12:30  host: nat-15.autocom.pl

    Na wstępie pragnę namówić niektórych na słownik ortograficzny bo to dobra inwestycja ( "puzniej" - śmiech ). Co do telefonu to jego zasadniczą wadą to brak zalet. To telefon ,który nie trafia do nokogo. Spotkałem się z sugestią ,że w planach firmowych się sprzeda bo jak pisze "karolina" "tel dla pracownika-budowa,warsztaty" ,łatwo tą tezę obalić bo czemu mam kupować pracownikowi coś takiego jeśli mogę kupić coś z łączem bluetooth i lepszym aparatem w tej samej cenie? Młodzi ludzie też nie będą zainteresowani bo 2mb na muzykę i inne modne dodatki to stanowczo zbyt mało. Aparatu bym sie nie czepiał ale pamięć, rozdzielczość ekranu, to coś co było na topie 4 - 5 lat temu. Zrozumiem podejście gdyby był to tel. tylko w ofercie pre-paid. Spece od marketingu będą musieli się sporo napracować żeby te telefony "schodziły".

  • 0

    26. ~kjgh  2008-02-03 17:29:11  host: bpv254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można zapisać na tym telefonie do 1000 zdjęć

  • 0

    27. ~nunuska  2008-02-09 10:32:08  host: cnet-t-236-125.petrus.pl

    ten telefon nie jest taki zly:0 oczywiscie , ze sa lepsze ale ten moze byc :P a jak wygląda biały?

  • 0

    28. ~monika  2008-02-16 14:31:10  host: host-89-230-216-219.lublin.mm.pl

    czy z tego telefonu da sie zrzucic zdjęcia do komputera, ( bo chcę kupic kabel), a w istrukcji obsługi nic na ten temat ni ma?

  • 0

    29. ~nika2906  2008-02-21 13:47:45  host: 195.94.215.34

    ja nie wiem o co Wam chodzi? Ja jestem z tego telefonu zadowolona, porządny, bateria trzyma długo i sie nie psuje a to że nie robi kawy i nie ścieli łózka to chyba nie problem!!

  • 0

    30. ~danny  2008-02-21 13:48:06  host: 195.94.215.34

    telefon jak dla mnie bardzo dobry :) jestem zadowolony gdyz telefon jest latwy w obsludze i posiada wszystkier potrzebne funkcje. Jesli zalezy Ci na tanim i dobrym telefonie to jest wlasnie idealny wybor. Zakupu dokonalem telefonicznie i jestem zadowolony. Pozdrawiam DW

  • 0

    31. ~dominiok  2008-02-21 14:48:48  host: aya240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFONIK JEST SUPER JUTRO GO BĘDE MIAŁ MAM PYTANIE CZY SANSUNGI SĄ WYTRZYMAŁE CZY SIE SZYBKO PSUJĄ PROSIŁBYM BARDZO O ODPOWIEDZI Z GURY DZIEKUJE

  • 0

    32. ~samsung  2008-03-03 12:51:30  host: aeci66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsungi to są bardzo wytrzymałe telefony polecam każdy model prócz x480

  • 0

    33. ~enndy  2008-03-17 14:54:20  host: iia2.internetdsl.tpnet.pl

    moja teściowa dała sobie wcisnąć ten telefon w Orange jest beznadziejny

  • 0

    34. ~teriero  2008-03-18 10:05:05  host: w3cache.wro.vectranet.pl

    Czy wie ktoś który z kabli ze strony akcesoriów firmowych(http://42.pl/u/A3Q)jest właściwy do przesyłania danych między PC a C450?Po zasięgnięciu informacji u wszystkich możliwych źródeł(Centrum Samsung,CCS-serwis,Wrocławscy serwisanci Samsung)nikt nie umiał udzielić mi odpowiedzi na ten temat.

  • 0

    35. ~olcia  2008-03-25 18:48:11  host: 85-31-232-230.marsoft.net

    ja mam go od godziny i nie wiem jak wyciszyc glos?? i ok ile miesci zdjec i jak sie go wogole wylacza?? oO

  • 0

    36. ~damian  2008-04-10 17:33:54  host: sniezka.bmj.net.pl

    To mój pierwszy samsung zdjęcia robi o wiele lepsze i wyrażniejsze od nokii 6070 6080 5200 jestem miło zaskoczony.Radio gra czysto i głośno wyświetlacz czytelny bateria trzyma 5dni.Telefon wykonany bardzo dobrze.

  • 0

    37. ~swen  2008-04-25 08:37:17  host: in-av.elopole.bot.pl

    Poowa wpisów tutaj pochodzi od sprzedawców. Padały już wcześniej pytania: Jak zrzucić fotki na PC-ta? I co? I wielkie G... Nie da się tego zrobić inaczej jak przez MMS do innej osoby która ma taką możliwość. Oprócz funkcji telefonu i radia to nic w tym modelu nie ma. Jestem wnerwiony że go kupiłem a marketing robi wszystko by ludzi oszukiwać przez niedomówienia.

  • 0

    38. ~~~~~  2008-05-08 22:02:45  host: staticline18852.toya.net.pl

    po prostu komorka

  • 0

    39. ~  2008-05-12 14:35:36  host: net2.studiofx.biz

    Kupilem ten telefon i mi odpowiada dzwoni i ma smsy a to najwazniejsze jak sie firme prowadzi po co mi tel z bajerami abym go po pol roku wyrzucil do smietnika bo na budowie wiecej nie potrzyma jako tel do pracy jest idealny ladny wyglad i tani a prywatnie w domu uzywam spv c600 ale szkoda mi go brac do pracy wiec kupilem samsunga

  • 0

    40. ~  2008-05-24 16:06:45  host: 195.94.215.34

    nie rozumiem ludzi, którzy za 1zł.przy najniższym abonamencie chcą kupić tel. z górnej półki(np. nokię N95) tylko po to, żeby móc szpanować przed kolegami z gimnazjum! ale pozdrawiam

  • 0

    41. ~VANG  2008-06-19 16:56:42  host: 195.94.215.34

    dobry telefon! Klienci przez telefon biora go jak siweze bułeczki, moze dlatego, ze jeszcze na oczy go nie zobaczyli, ale idzie jak woda:)

  • 0

    42. ~samsung c450  2008-08-10 17:50:37  host: 212-102-27-128.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy mozże ktoś wie czy ten samsung c450 ma java MIDP 2.0 z góry dzięki.

  • 0

    43. ~Zin  2008-08-20 12:12:40  host: host-81-190-44-218.lodz.mm.pl

    a czy może mi ktoś powiedzieć jak wyłączyć przypominanie o nieodebranych smsach i połączeniach?jest to co najmniej irytujące a w instrukcji nie ma o tym słowa...:(

  • 0

    44. ~Ekeke  2008-09-03 17:00:10  host: 76-203.espol.com.pl

    Po co w tym telefonie aparat jak w zadm sposob nie mozna go zkomunikowac z kompek

  • 0

    45. ~josinzbazin  2008-09-07 20:48:25  host: host-89-229-78-4.szczecin.mm.pl

    jest fajny jak na swoja cene, bateria i zasieg dobry, maly i poreczny. do tego ma radio.

  • 0

    46. ~  2008-09-25 17:52:32  host: grh218.internetdsl.tpnet.pl

    Eh.... to nawet Podczerwieni nie ma:/

  • 0

    47. ~Ariel  2008-09-25 17:53:48  host: grh218.internetdsl.tpnet.pl

    eh to nawet podczerwienie nie ma

  • 0

    48. ~Olciak  2008-10-29 15:03:46  host: 85-31-232-230.marsoft.net

    mam go 7 miesiecy i nawet dobrze dziala, przezyl zalanie woda, upadek na chodnik i malowanie go lakierem do paznokci, aparat slaby ale jak sie postaram to i ladne wyjda, szkoda ze nie ma kabla USB ani bluetootha no ale trudno na szczescie wymieniam go za miesiac na SE W380i - Walkman :d

  • 0

    49. ~  2008-10-29 15:05:58  host: 85-31-232-230.marsoft.net

    wycisza sie glos przyciskiem na dol

  • 0

    50. ~pansa  2008-11-11 11:45:03  host: 21-dzi-14.acn.waw.pl

    ej ja go kupilam ojcu na urodziny. Tata nie potrzebowal bajerow, tylko zeby dzwonil, a telefon byl niedrogi wiec moglam sobie pozwolic. Uwazam ze jest prosty i ok. Tak jak ktos juz napisal, jako sluzbowy telefon bedzie dobry, bo na co pracownikowi bajery? Ma dzwonic i pisac smsy sluzbowe, a nie sie bawic. Jak ktos chce zaszpanowac to niech zaplaci tysiaka i bedzie mial. A ten telefon nie jest dla takich ludzi i tyle.

  • 0

    51. ~gacek  2008-11-19 20:26:37  host: 195.94.215.34

    smiesza mnie wypowiedzi ze spece od marketingu beda sie musieli natrudzic zeby go sprzedac. Prawda jest tak ze naprawde duzo ludzi go kupuje, zwlaszcza starszych, ktorzy nade wszystko cenia prostote telefonu. Wiec niue mozna mowic ze ten telefon jest do niczego, bo kazdy ma inne gusta. Sa takie, w ktore ten telefon trafia

  • 0

    52. ~Driann  2008-12-15 16:57:41  host: static31.debica219.tnp.pl

    witam .. jestem pracujący na budowie, jak każdy wie co sie dzieje z przedmiotami w kieszeniach (piachu, kurzu i dziadostwa) jak tylko komuś potrzebny telefon do dzwonienia to ten jest w sam raz, tylko by mu pasowało nie mieć aparatu a mieć większą baterię...;) Ale i tak u mnie sie sprawuje bardzo dobrze.

  • 0

    53. ~waldek953  2009-01-06 21:35:52  host: 87-252-3-67.oxyd.net

    Samsung SGH-C450 to bubel jakich mało. Wysiadł po kilku miesiacach w trakcie rozmowy. Serwis żałosny. Stwierdzili winę klienta: wyrwane złącze ładowania ! Szczerze odradzam zakup tego g....a.

  • 0

    54. ~KuKu  2009-01-24 00:07:00  host: ip-35-86.zax.pl

    czy ten telefon ma USB ? xd i jak wejsc do kamerowania? ;]

  • 0

    55. ~bob  2009-02-06 20:57:42  host: chello089078003214.chello.pl

    od 16 lutego ponad 20 tys sztuk tego modelu z polskiego rynku producent zacznie wzywać do serwisu z powodu zagrożenia życia i zdrowia. coś im się chyba nie udało z tym tanim telefonem.

  • 0

    56. ~jaaa  2009-02-10 11:31:10  host: aeji58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung Electronics Polska powiadomił Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów, że niektóre telefony Samsung SGH-C450, mogą stwarzać zagrożenie dla bezpieczeństwa użytkowników. Polski dystrybutor telefonów Samsung poinformował, że w niektórych egzemplarzach modelu SGH-C450 możliwe jest przekroczenie limitu emisji fal radiowych. Brak jest dokładnych danych naukowych na temat faktycznych zagrożeń oraz ich rodzaju, ale jak informuje przedsiębiorca, z uwagi na przekroczenie dopuszczalnych norm emisji, zdecydował się on na wycofanie wszystkich wprowadzonych na rynek egzemplarzy telefonów Samsung SGH-C450. Kampania na rynku polskim rozpocznie się 16 lutego 2009 roku i zaplanowana jest na 2 miesiące. Przedsiębiorca deklaruje, że w tym czasie, za pośrednictwem punktów serwisowych możliwe będzie dokonanie wymiany 20179 aparatów, które trafiły na polski rynek. Właściciele telefonów będą mogli skorzystać ze specjalnego narzędzia umożliwiającego ustalenie, czy telefon podlega kampanii, które zostanie udostępnione na stronie internetowej www.samsung.pl oraz z infolinii: 0-801 172 678.

  • 0

    57. ~M.  2009-05-08 21:00:18  host: abox229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku. Jest po prostu beznadziejny. Nie radzę go kupować. Po 3 miesiącach zaczął się sam wyłączać. Zbyt duże używanie go powoduje, że ekran się psuje. Mało kolorów, brak MP3, radio jest (bardzo słaby zasięg) . Jego dobre strony to: dyktafon (mimo iż nagrywa okropnie), oraz bateria długo trzyma. Brakowało mi w nim przede wszystkim kamery, dobrej jakości zdjęć i USB. Osobiście nie polecam. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Tych zadowolonych i nie. ;) M.

  • 0

    58. ~Marek  2009-10-20 16:51:08  host: 89.174.254.11

    Podaję za UOKIK: "Przedsiębiorca Samsung Electronics Polska Sp. z o.o. powiadomił Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów, że niektóre telefony Samsung SGH-C450, mogą stwarzać zagrożenie dla bezpieczeństwa użytkowników. Polski dystrybutor telefonów Samsung poinformował, że w niektórych egzemplarzach modelu SGH-C450 możliwe jest przekroczenie limitu emisji fal radiowych..." Szczegóły na stronie samsunga. Dziekuję.

  • 0

    59. ~borkunia  2010-01-24 15:14:51  host: host-81-190-204-99.gorzow.mm.pl

    wyłancza się go przyciskiem z czerwonym telefonem, trzeba tylko dłużej go przycisnąć

  • 0

    60. ~  2010-05-02 17:53:21  host: 86-35-n1.aster.pl

    25 fotek, kilka nagrań z dyktafonu, jedna gra, i już pamięć pełna, ale ogólnie dla niewymagających telefon wporzo, bezawaryjny czasami tylko sam się wyłącza przy robieniu zdjęć ale baaardzo rzadko, no i mam na nim najleprzą gre jaka może być Paplosiatkę. Pytanko czy można go podłączyć do kompa przez usb żeby przegrać zdjęcia?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet