Samsung SGH-C300 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C300 Opinie o Samsung SGH-C300

Samsung SGH-C300

w sumie: 229
  • 0

    1. ~  2007-01-16 23:51:03  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Podobnie jak: x510,520,530 i ten nalezy do serii - jednozlotowych w mixie, kazdym mixie. :( widac ze sie gdzies bidulki zagapily na zapleczach jakichs magazynow i ktos probuje je uplynnic. Powodzenia! Zyczymy jelenia!

  • 0

    2. ~  2007-01-22 21:45:52  host: 195.189.142.233

    no co wy fajne telefoniki, m?j dziadek sie ucieszy jak go dostanie na dzień dziadka

  • 0

    3. ~dd  2007-02-05 20:44:46  host: bik194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik ma podczerwień jedni mówią że ma a jedni mówia że nie plis odpiszcie

  • 0

    4. ~  2007-02-07 00:31:11  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie...chociaz VGA!!! a tu nic

  • 0

    6. ~opko  2007-02-14 19:15:14  host: 88.156.69.81

    Telefon zajebisty.Ma najlepszą taśmę w telefonach rozsuwanych.Taśma węglowa nhie do zepsucia.

  • 0

    7. ~karol  2007-02-16 17:08:29  host: aaoz120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie co wy chcecie od telefonu za 350PLN?? Ja mam go jako drugi telefon i nie wymagam zbyt wiele, musi tylko dzwonic i ładnie wyglądać

  • 0

    8. ~fizo  2007-02-16 19:09:55  host: 88.156.69.81

    Nie ma podczerwieni i bluta.Mam ten telefon miesiąc.Dobry telefon bateria sześć dni.

  • 0

    9. ~wawi  2007-02-18 12:02:49  host: 88.156.69.81

    Chodzi zajebiście.Bateria trzyma do 7 dni.To pierwszy Samsung z bardzo dobrą baterią.Udał się im ten model.Nie gubi zasięgu.Taśma węglowa nie da się zepsuć choć byś miliard razy go rozsuwał.Polecam.A miałem już z pięć Noki.Ten bije je na głowe.W Niemczech Samsung jak chcecie wiedzieć jest bardziej ceniony od Noki.Więcej kosztuje.

  • 0

    10. ~alijuszka  2007-02-19 18:26:27  host: 88.156.69.81

    Najlepszy telefom jaki miałam.Nie ma aparatu ale bateria dobra.Nie zawiesza połączeń.Zgadzam się z kolegą WAWI lepszy od Noki bo miałam wcześniej trzy.Odbiera MMS i wysyła aparatu nie ma.Cudo Samsunga.

  • 0

    11. ~nimi  2007-02-24 19:08:17  host: 88.156.69.81

    Telefon super jak dobrze sformatujesz baterie po 12 godzin to trzyma nawet 8 dni.Lepszy od niejednej NOKI.SAMSUNG zaczyna prześcigać NOKIE za mniejsze pieniądze.

  • 0

    12. ~shanti  2007-02-24 21:05:15  host: bqn147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktos wie czy da się zmienic kolor tla w menu ?? bo mnie to intryguje a nie bardzo tego moge znalezc xP

  • 0

    13. ~pablo  2007-02-26 08:25:09  host: pub70071.brzesko.net.pl

    fajny fonik nawet jak ładuje baterie to alarm i budzuk dziala przy wyłączonym telefonie,a co do baterii to jeszcze niewiem ile trzyma narazie 3 dzień i druga kreska przy srednie eksplatacji.

  • 0

    14. ~wev  2007-03-02 20:21:45  host: router.klaudyny.waw.pl

    no ja mam taka opcje ze 3 razy ladowalem 12 h i bateria po 24 h ma 2 kreski;/wiec lipa

  • 0

    15. ~aassiiaa  2007-03-06 14:07:15  host: nat-dzi3.aster.pl

    chce kupic sobie ten telefon wiec mam pare pytan. 1.czy ten telefon ma dyktafon?? 2.czy ma IRDE?? bardzo prosze o jak najszybszą odpowiedz!!!! ;)

  • 0

    16. ~Betsy  2007-03-06 20:00:36  host: auo212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w stanie czuwania jest na wyświetlaczu widoczny zegar? I czy w ogóle widać coś na ekranie w słońcu? Mam teraz Philipsa 362 i niestety napisanie eska w słoneczny dzień to porażka. Za kilka tygodni wymieniam telefon i nie chciałabym wpaść z deszczu pod rynnę. Dzięki za odpowiedz.

  • 0

    17.  2007-03-20 22:55:36

    widziałem ten telefon w Neonecie. To foniq la ubogicj... jak jaaaaaa...

  • 0

    18. ~ciamek654  2007-03-21 20:51:45  host: aaej237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej to ma on irdę i aparat czy może bluetooth?odpiszcie bo jestem na kupnie nowego telefonu ;)

  • 0

    19. ~silverado  2007-03-21 21:25:53  host: cma21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy sie czepiacie czy telefon cos ma czy nie,wejdzie sobie baze telefonów,tam jest wszystko

  • 0

    20. ~kiki  2007-03-26 11:58:07  host: 213.25.141.130

    fonik ma nagrywanie krótkich notatek głosowych nie ma USB, blutota, aparatu ani irdy ale jest fajny - w piatek kupiłem go żonce dla kobiety super, ale to tylko telefon - bez wodotrysków :-)

  • 0

    21. ~lolek  2007-03-31 00:12:14  host: publiczny027.sysnet.pl

    czy ktoś może sie orjętuje - z szczęśliwych posiadaczy tego telefonu - ile smsów mieści sie w skrzynce ? a po ilu trzeba ową skrzynkę opróżniać ?

  • 0

    22. ~frytko  2007-04-04 16:05:05  host: ahz21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon, zajmuje sie dostosowywaniem telefonu do potrzeb wspolczesnosci. w swoim c300 doinstalowalem moduly, mp3, BT IR, oraz pracuje nad kamera vga do tego fona.

  • 0

    23. ~Nika  2007-04-10 12:50:26  host: nat02.rtk.net.pl

    hej! nie wiem co jest grane, ale nie przychodzą mi na niego mms- y :/ czy ktoś wie co trzeba zrobić?? błagam o odpowiedź tak to fajny jest :D ładnie wygląda :) tylko te mms- y mnie nurtują , tym bardziej że ktoś pisał że u niego nie ma z tym problemów...

  • 0

    24. ~mala  2007-04-12 12:30:47  host: 212.160.172.70

    co trzeba zrobic zeby dobrze sformatowac baterie.prosze o odpowiedz

  • 0

    25. ~opin  2007-04-15 16:05:20  host: 81.69.unknown.vectranet.pl

    Trzy razu ładuj baterie po 12 godzin.A następnie po 6 gozin.Mnie trzyma 6do 7dni.

  • 0

    26. ~Moni  2007-04-16 19:53:21  host: nat02.rtk.net.pl

    spk telefon - tylko nie rozumie po co są te notatki głosowe i czy można je jakoś podgłośnić ??

  • 0

    27. ~mala  2007-04-17 10:59:12  host: 212.160.172.70

    do opin;-dzieki za odpowiedz.moze tym razem bedzie dobrze.bo co noie kupie tel.to bateria trzyma mi 1 dzien

  • 0

    28. ~Iga  2007-04-17 14:48:58  host: dxj170.internetdsl.tpnet.pl

    Proszę o odpowiedź, czy wyświetlacz w tym telefonie jest wyraźny, litery w miarę duże, czytelne, czy mógłby się nadawać dla starszej osoby?

  • 0

    29. ~remi  2007-04-19 13:22:03  host: clt135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    litery na wyświetlaczu możesz ustawić w chyba trzech wielkościach, największa to prawie jedna trzecia ekranu, więc nieźle. Ja właśnie z tego powodu kupiłem go mojemu tacie.

  • 0

    30.  2007-04-19 23:33:37

    Pierwsze słysze żeby liona trzeba było formować (3 razy po 12 godz). ładuje sie po 3-4 godzinki i ok.

  • 0

    31. ~KoTek (kasia)  2007-04-20 09:38:13  host: amk75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super:) tylko mam jeden problem:( co zrobić by bateria długo trzymala?ładowalam telefon ponad 12 godzin i po jednym dniu kreska zniknela:(co mam zrobic.i czy da się jakoś nastawić wygaszacz?np godzinę?proszę o odpowiedz na mojego mejla: kociaczek0904@wp.pl i dlaczego gdy ustawię kontrast i jasność telefon wyswietlacz po jakimś czasie robi się bardzo jasny?:( a potem ciemny.

  • 0

    32. ~ela_mala  2007-04-24 14:59:25  host: 212.2.101.24

    heja, wiecie moze jak ustawic godzine zeby wyswietlana byla na ekranie gdy telefon jest w stanie spoczynku?

  • 0

    33. ~pp  2007-04-24 15:06:50  host: uranos.bm.cm-uj.krakow.pl

    Ubogo wyposażony model low end do zestawów pre-paid. Jeszcze 2-3 lata temu to by było coś. Teraz to jest już bardzo niewiele.

  • 0

    34. ~  2007-04-24 18:25:49  host: 195.149.64.4

    no właśnie ja też mam problem z tym jak ustawić godzinę żeby była widoczna w trybie spoczynku. wie ktoś jak to zrobić?

  • 0

    35. ~  2007-04-24 18:38:21  host: 195.149.64.4

    no właśnie ja też mam problem z tym jak ustawić godzinę żeby była widoczna w trybie spoczynku. wie ktoś jak to zrobić?

  • 0

    36. ~  2007-04-24 19:50:17  host: 195.149.64.4

    no właśnie ja też mam problem z tym jak ustawić godzinę żeby była widoczna w trybie spoczynku. wie ktoś jak to zrobić?

  • 0

    37. ~  2007-04-24 20:41:48  host: 195.149.64.4

    no właśnie ja też mam problem z tym jak ustawić godzinę żeby była widoczna w trybie spoczynku. wie ktoś jak to zrobić?

  • 0

    38. ~  2007-04-24 22:19:46  host: 195.149.64.4

    no właśnie ja też mam problem z tym jak ustawić godzinę żeby była widoczna w trybie spoczynku. wie ktoś jak to zrobić?

  • 0

    39. ~Walu  2007-04-25 16:48:05  host: bdk42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie: czy ten słownik T9 to dokładnie ta sama porażka co w każdym samsungu czy może można poszerzać słownik ja np w siemensie ?? chodzi mi o b. ważną funkcję "DODAJ SŁOWO"

  • 0

    40. ~  2007-04-26 17:21:57  host: acmh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w sumie onj nic nie ma a kosztuję tyle co k310i wybieram k310i jednak :)

  • 0

    41. ~  2007-04-26 17:22:18  host: acmh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może nawet 6030 jeszcze się zastanowię

  • 0

    42. ~Moniqsss  2007-04-26 20:37:06  host: bpg208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon przez 1 dzien . narazie jest fajny, malutki i prosty w obsludze... troche denerwuje mnie to, ze nie ma aparatu , ale poza tym jest spox..:D

  • 0

    43. ~koleszka  2007-04-29 15:46:01  host: 195.136.30.234

    wyświetlacz szwankuje, traci kontrast raz jest ciemny raz zajasny kilka osób też sie na top skarżyła, może to jaś felerna seria mnie dopadała...comyślicie o tym?

  • 0

    44. ~okolo  2007-04-30 08:23:53  host: pc1.zek.pl

    ma ten telefon od kilku dni, ogolnie spoko, ale ma kilka wad: brak mozliwosci ustawienia godz. jako wygaszacza (chyba ze sie myle, jesli ktos wie jak to zrobic to prosze o info). cicha polifonia (tzn. fabryczne dzwieki sa głosne, ale wszystko co sie sciągnie jest o polowe ciszej) no i problemy z kontrastem, ale mnie to nie przeszkadza. Ogólnie jestem zadowolony

  • 0

    45. ~zana  2007-05-04 16:16:54  host: 80.48.225.2

    żeby ustawić godzine trzeba wybrać taką tapetę. Na ustawieniach wybrać Wyświetlacz a potem Tapeta i lista tapet. Jest zegar cyfrowy i analogowy. Mam ten telefon i uważam że jest spoko. Szkoda tylko że brak w nim aparatu :(

  • 0

    46. ~Thrillco  2007-05-04 20:30:20  host: 91-145-135-178-net.cnb.com.pl

    Walu..w każdym pożądnym samsungu...czyli od C100 jest w T9 funkcja dodaj...trzeba tylko swój telefon znać i umieć obsługiwać:P

  • 0

    47. ~KasiaK  2007-05-05 15:41:25  host: ksm.net.pl

    jak można i czy wogóle w tym telefonie w 'trybie cichym' wyłączyć wibracje ?? bo do szkoły to tak nie berdzo :(

  • 0

    48. ~daff  2007-05-09 19:22:54  host: 213-238-97-160.adsl.inetia.pl

    mam pytanie jak ustawić budzik jak wiecie proszę o pomoc :)

  • 0

    49. ~doma  2007-05-10 18:05:11  host: amd194.internetdsl.tpnet.pl

    jak wyłączyś w tym telefonie wibiracje jak jest tryb cichy bo mnie to denerwóje czekam na odpowiedź :):):)

  • 0

    50. ~BlackTeam  2007-05-11 08:07:41  host: dnh144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest swietny. zwykly tel ale stylowy. Slider fajna sprawa, dzialanie tez stabilne. Jak ktos poszukuje telefonu do smsow i rozmow to ten do tego sie nadaje. Nie mialem wczesniej samsungow i oczywiscie dla mnie najlepszym fonem jest Nokia, ale to moje zdanie. Ale mam maly klopot. Jest mozliwosc zeby ustawic zegarek na wygaszacz, zeby pokazywal sie tak jak w nokiach czy innch markach, i druga sprawa czy mozna zmienic menu na takie pojedyncze a nie w siatce.

  • 0

    51. ~Select85  2007-05-14 09:03:02  host: 212.160.172.70

    Czy wy równiez macie problemy z kontrastem w Swoich Samsungach ? Moj kom rano wariuje najpierw jest jasny ze prawie nic nie widac potem za ciemny i trzeba zmieniac kontrast. Czy ktos moze ma tez taka wade ?

  • 0

    52. ~m.  2007-05-16 16:08:26  host: w3cache.abp.pl

    pfff...już go mozna w biedronce kupic.żal za 299 zl..

  • 0

    53. ~daniel  2007-05-19 14:34:12  host: host133.stimo.net

    ludzie to wcale nie jest telefon dla ubogich...=) ten fonik spełnia idee telefonow komorkowych..☺ ładnie wyglada, dzwoni oraz pisze sms☺ na sranie w telefonach sa odtwarzaczem mp3 i chu.. wie co:)

  • 0

    54. ~vxq  2007-05-19 23:39:34  host: abbz114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem go 2h w rękach i zauważyłem to co mówi @Select85. Po odblokowaniu klawiaturki chwilowo strasznie jasny ekran, a po chwili normalnie. Jeżeli się to będzie powtarzać to go oddam do serwisu. Propos sliderów wydaje mi się że są plastikowe, od samego początku czuć luzy tak przy otwartej, jak i zamkniętej obudowy. Duża czcionka wyraźna dobra dla krótkowidzów i ludzi starszych. przjemnie go trzymać w ręku, choć bardzo mi się pocą dłonie. Klawiaturka dość wygodna, żaden kurz się nie dostanie pomiędzy guziki, gumowa(domysł) membrana. Ekran wyraźny nawet w słońcu, w południe. Denerwuje mnie trochę dzwonienie-po wejściu do kontaktów żeby zadzwonić trzeba zatwierdzić 2 razy, może wystarczy tylko ustawić aby korzystał z książki na sim. Nie wiem jak długo trzyma bateria, ale antena raczej słaba. W porównaniu do SEk700i/Sagema my401x/my600x oraz noki 6280/n73 kiepsko. Podczas rozmowy przerywa, mimo iż nie jest zasłonięta antenka. Klapka zaślepiająca do ładowania zapewne po jakimś czasie odpadnie, chyba że ktoś obchodzi się z telefonem normalnie bez nerwów. Ogólnie jak za taką kaskę tel. godny polecenia. Poza wymienionymi wadami OK. Kilka gierek standardowych - raczej nie do grania. Można nim rozmawiać zarówno z otwartą, jak i zamkniętą klapką. W czarnej obudowie prezentuje się bardzo ładnie-wygląda na solidniejszego niż jest. Dzwonki standardowe nie są jakości mp3, nie sprawdzałem czy wchodzą ale kogo to obchodzi. Wibracje są bardzo głośne i trudno ich nie poczuć, mogę powiedzieć że nawet głośniejsze niż dzwonki. Bateria malutka i myślę że wystarczy na 4/5 dni normalnego użytku. Reasumując dobry tel. chyba że ekran zacznie znów świrować. Kupiony w zetafonie z Orange Menu. Gdyby slidery były metalowe, a ekran wyższej rozdziałki oraz 64K kolorów nie miał by konkurenta w swojej cenie. To drugi Samsung którego miałem w łapkach po c100. Nie sprawdzałem, ale w c100 można było sprawdzić temp baterii po wpisaniu kodu. Taki tips ;> Samsung robi tel. dla mas ale z azjatyckim polo

  • 0

    55. ~Edyta  2007-05-23 18:38:31  host: host-89-228-139-92.gorzow.mm.pl

    Nie zaobserwowałem żednych zmian związanych z otwieraniem klapki na ekranie.Może trafiliście na wadliwą partię sprzętu.Jedyne co moge to polecić ten telefon.Nie ma w sobie nic a jednak jakoś przyciąga..Polecam w szczególności dla kobiet.

  • 0

    56. ~Matek :) kocham Lidzie):*  2007-05-24 21:03:29  host: atv248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nio ja własnie chchem jutro sobie kupić taki telefon) spodoba ał mi isę:) obecie nam Samsunga x660:) i jestem z niego zadowolony:) szczerze powiedziawszy Samsungi podobają mi się badzoe jniz Nokie:) Myślę ze bede z tego zadowolony:) a co do tego kontrastu:P:) jakby co oddamna gwarancje;p pozdrawiam:p Fani Samsunga;p

  • 0

    57. ~Iva  2007-05-29 11:36:11  host: user20.70.udn.pl

    prosze czy ktoś mógłby mi napisać jak wyłączyć slownik t9 w samsungu C300? Bardzo proszę o odpowiedż...

  • 0

    58. ~pajak  2007-05-30 23:02:55  host: efl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie pomozcie ustawic budzik w tym samsungu bo juz niemam sily

  • 0

    59. ~Mike80  2007-06-01 10:02:34  host: host-89-228-139-92.gorzow.mm.pl

    Kłania się lektura instrukcji obsługi.

  • 0

    60. ~  2007-06-01 15:55:10  host: dum2.internetdsl.tpnet.pl

    żeby włączyć budzik trzeba właczyc alarm pojedynczy i tyle bedzie działał

  • 0

    61. ~N@P$T3R  2007-06-01 18:21:54  host: cfj164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy jest dodatkowa pamięć czy nie??

  • 0

    62. ~kora  2007-06-02 04:29:20  host: eli98.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam go dzisiaj ale nie mogę wysłać SMS jest nowy co mam robić pomóżcie

  • 0

    63. ~piter  2007-06-02 12:25:36  host: bmq42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam go ponad tydzień jestem zadowolony chociaż nie ma dużo bajerów chcem jeszcze dopisać ze na każdej stronie internetowej pisze że ma 2mb a ja po dokładnym zliczeniu wyszło mi prawie 3mb a ciemniejący kontrast polega na tym ze po jakimś czasię jak go się nie używa ciemnieje aby oszczędzać baterie i tak jest w prawie każdym samsungu mi się topodoba

  • 0

    64. ~dino  2007-06-02 18:57:21  host: abi66.internetdsl.tpnet.pl

    BUDZIK,poza brakiem drzemki, jest świetnie rozwiązany: menu-organizer-alarm-budzik i tutaj wybiera się możliwość od poniedziałku do piątku lub od poniedziałku do soboty. Jeżeli chce się aby działał codziennie to wybiera się "alarm codziennie"

  • 0

    65.  2007-06-02 22:15:14

    dobry i skromny telefonik a wygląd stylowy

  • 0

    66.  2007-06-03 01:20:45

    Nie chodzi mi o to, że jest za ciemny, ale że po odblokowaniu jest za jasny i chwilę potem(ok 5s) wraca do normy. Jedno zdarzenie.

  • 0

    67. ~kati  2007-06-03 11:49:32  host: 194-63-129-227.static.akk.net.pl

    mam problem z budzikiem pomocy dlaczego on nie dzwoni???

  • 0

    68. ~sara  2007-06-03 22:06:10  host: acjn206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jutro go kupuję, w wersji fioletowo białej. Strasznie mi się podoba wygląd tego telefonu i te, że ta klapeczka tak sprawnie działa. :)co do bajerów, to telefon ma dzwonić i odbierać połączenia, i to jest priorytetem, reszta nie ważna ((;

  • 0

    69. ~Krystian  2007-06-06 21:20:24  host: chello089078182064.chello.pl

    Ja mam problem z dyktafonem , niby nagrywa ale strasznie cicho .Prosze o pomoc bo nie wiem co mam zrobic

  • 0

    70. ~bax  2007-06-08 18:21:42  host: dvm130.internetdsl.tpnet.pl

    aby wylaczyc t9 wystarczy kliknac prawy gorny pod wyswietlaczem : )

  • 0

    71. ~M.  2007-06-14 10:30:52  host: host-89-230-28-131.ostrowmaz.mm.pl

    a ja szukam dzwonków i nie moge znaleźć... ktoś ma jaka sstronke fajna?

  • 0

    72. ~Nikusia;]  2007-06-16 09:27:59  host: bpn121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz 2 miesiące , jestem z niego zadowolona . Samsung c300 nie ma zadnych bajerow , ale dla mnie jest spoko bo myśle ze telefon jest do dzwonienia i sms-owania... polecam zwlaszcza kobietom ;]

  • 0

    73. ~Shogun  2007-06-16 11:53:16  host: bgm5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam problem ze skonfigurowaniem mms i wap w tym telefonie, poniewaz nie ma tego modelu na stronce orange. Prosze o pomoc w tej sprawie bo niedochodzace mmsy zaczynaja mnie juz wkurzac. POMOCY!!!!

  • 0

    74. ~niecha  2007-06-18 10:34:53  host: bfe9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już 2 tygodnie i jedyna wada jest to ze bateria pada mi po 2 dniach ale to da sie wymienić polecam go wszystkim

  • 0

    75. ~BeataB  2007-06-18 14:52:21  host: 193.59.89.2

    Witam. Ja ten telefon mam juz ponad miesiac..denerwuje mnie tylko ten spadek kontrastu ale widze ze to u wszystkich :( Smsy pisze sie GENIALNIE, i tak samo uwazam ze telefon jest do dzownienia i pisania a nie zeby mial mnostwo bajerow choc jzu na te czasy lepsza jakosc dzwonkow by sie przydala ale mnie to az tak bardzo nie przeszkadza w odroznieniu od rowiesnikow cenie sobie podstawowa funkcjonalnosc a nie przesadny bajer w fonie. Mniejsza o to. Mam problem z grami. No bo nawet nie wiem jakie sa bo procz informacji nie da sie ich wlaczyc. Trzeba cos przestawic?jak ktos wie niech pisze bo dopieor ostatnio zajrzalam do gier i kurcze patrze i co jest?no dlatego prosze o jakies wskazowki. I ogolnie telefon POLECAM śliczny, mały, ja mam czarny bo wydaje mi sie najladniejszy...i wszystko ok! choc bateria...ehh dwa dni i pada :/

  • 0

    76. ~BeataB  2007-06-19 08:40:30  host: 193.59.89.2

    SHOGUN mialam ten sam problem ale ustaw sobie wap itp. opierajac sie na modelu c200...bo faktycznie orange nas olała. Ale wszystko dziala :) wiec kieruj sie tym c200 jesli chodzi o konfiguracje na orange. pozdrawiam

  • 0

    77. ~żołnierzyk  2007-06-19 21:35:31  host: aaao179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest bajerancki oprócz tego że raz spadł mi ziemię to odrazu ma zadrapania.Ale wkuza mnie to że jak go ładuję to mi świeci i nie gasnie.To wkurzające.Polecam ten model wszystkim

  • 0

    78. ~Mike80  2007-06-21 11:28:59  host: host-89-228-132-114.gorzow.mm.pl

    Po 2 dniach siada Wam bateria??Co Wy robicie z tym telefonem??Sformatujcie najpierw poprawnie baterie a nie wypisujecie głupoty-bateria spokojnie trzyma 5-6 dni w normalnym użytkowaniu.

  • 0

    79. ~BeataB  2007-06-22 07:27:27  host: 193.59.89.2

    Mike80 ja mam dobrze sformatowana baterie a mimo to trzyma tak krotko, ja nonstop pisze i czesto rozmawiam...ale nawet przy mniejszym uzytkowaniu az tak bardzo dlugosc trzymania baterii sie nie zmienia :/ no nie narzekam bo wrzuce na noc do ladowania i git gorzej gdy zdarzaja sie dluzsze nieobecnosci "kontaktowe"

  • 0

    80. ~komarek11  2007-06-22 13:44:15  host: edt61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest dobry

  • 0

    81. ~olcia  2007-06-30 13:54:54  host: 088156086048.wro.vectranet.pl

    Mam takie pytanko. Czy sa problemy ze ściągnięciem simocka? Bo po tym jak sie dowiedzialam ze z mojej noki nie mozna zdjac to teraz przy kazdym telefonie sie zastanawiam nad tą kwestią :P

  • 0

    82. ~paolciaa  2007-07-01 11:37:32  host: dvj18.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm no więc jak jest z tymi mms-ami? bo już sama nie wiem :( raz mi odebrało mms-a a później już nie i nie wiem o co chodzi:/ z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź ;) xpaolciaa@wp.pl - prześlijcie mi na maila - thx :)

  • 0

    83. ~magda  2007-07-01 13:17:37  host: xdsl-18963.wroclaw.dialog.net.pl

    elo. powtorzę się: jak ustawić godzinę na wyswietlaczu? komus sie udalo?:/

  • 0

    84. ~  2007-07-04 20:26:26  host: 193.59.89.2

    magda- niestety nie, nie da sie tu nic ustawic.......a dzialaja komus gry??

  • 0

    85. ~Nat_i_K  2007-07-08 15:27:39  host: 81.210.10.190

    BeataB! U mnie gry uruchamia się bardzo prosto, tylko że długo. Tam, gdzie masz nazwy gier, wybierasz sobie jakąś grę i nie bierzesz ,, informacje" tylko klikasz OK. Wyświetla się taki pajacyk i gra działa! P.S. Komóreczka bardzo wytrwała, bo kiedyś biegałam i mi wypadła z kieszeni prosto na asfalt. Minimalnie poszorowana, ale myslałam że bedzie uszkodzona ale naszczęście nie. POLECAM!!!

  • 0

    86. ~someBody  2007-07-09 00:23:22  host: dvj18.internetdsl.tpnet.pl

    hmm mam pyt - jak ustawić TRYB CICHY? bo nie chce się ustawić :/

  • 0

    87. ~  2007-07-11 11:22:40  host: 193.59.89.2

    Nat_i_K malutka prosbe mam...ja nie mam mozliwosci wybrania "ok" bo adres dnd mam same 0. wiec jesli mozesz to podaj mi adres dns (tam w ustawieniach jest gier)..prosze someBody, trzymasz przez dluzsza chwile krzyzyk..i wlacza ci sie tryb cichy z wibracja niestety zauwazylam ze w tym telefonie nie ma mozliwosci wyciszenia telefonu bez wibracji :/ troche mnie to denerwuje:/

  • 0

    88. ~ol_ka  2007-07-12 15:08:18  host: fdb202.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam taką komurke jestem z niej zadowolona jest ładna i ok

  • 0

    89. ~maja  2007-07-12 16:26:17  host: h-87-199-15-79.dolsat.pl

    Mam ten telefonik 2 tygodnie.Bateria trzyma 4 dni.A kontrast to nie problem mozna ustawic w USTAWIENIACH

  • 0

    90. ~Justynqa  2007-07-12 17:41:13  host: apn-99-33.gprspla.plusgsm.pl

    somebody tryb cichy ustawia się dłużej trzymając #

  • 0

    91. ~Aqua90  2007-07-12 23:56:54  host: aoj236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam kupić ten telefon, zastanawiam się tylko, czy można go podłączyć do kompa (za pomocą RS-232 - podają że ma taki port), aby przesłać pliki midi/jpeg... poza tym wydaje mi się, że ok 260zł to odpowiednia cena jak na brak aparatu i mp3 (co mogę sobie darować)...

  • 0

    92. ~luizka  2007-07-14 13:49:30  host: fhc38.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon mam 4 miesiace jest spoko

  • 0

    93. ~Gerci  2007-07-14 16:50:55  host: aawl45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest poprostu do kitu nie ma nic IrDA Bluetooth nic nie ma aparatu itp telefon do dupy

  • 0

    94.  2007-07-16 12:27:35

    Pytanie za sto punktów - jak do niego "podłączyć" smycz?:)

  • 0

    96. ~  2007-07-18 11:11:24  host: 193.59.89.2

    odpowiedz za 100 punktow...nie da sie zapiac smyczy :/:/ a moglby mi ktos wreszcie podac jaki macie adres w ustawieniach przy grach??

  • 0

    97. ~Dominika  2007-07-19 12:16:32  host: 80.51.196.2

    Gerci, jak chcesz miec aparat to sobie go kup! Telefon jest do dzwonienia i odbierania sms-ow a nie do cykania zdjec..;/

  • 0

    98. ~  2007-07-20 15:20:33  host: wimax99.telbeskid.com.pl

    hm... kupiłam telefon przed wczoraj a juz wczoraj musiałam oddac do serwisu. telefon jest nowy kupiony w salonie jednej z sieci dostepnych na rynku. Niedziałały w niem mmsy... no ale z tego co widze to ogólnie wytrzymały... pozdrawiam.:)

  • 0

    99. ~Anusia  2007-07-21 21:10:52  host: 088156096008.stk.vectranet.pl

    Telefon do dupy :/ Po pierwsze nie nawidze Samsungów ,po drugie szajs , a po trzecie nie ma nic. Całkowicie do bani. Wybaczcie. Nie polecam.

  • 0

    100. ~aga 73  2007-07-24 17:38:00  host: 87-205-196-43.adsl.inetia.pl

    hej jak tu ustawić głośność głośnika?cicho słyszę rozmowy

  • 0

    101. ~radek  2007-07-27 23:49:13  host: proxy3.bsk.vectranet.pl

    Magda jeśli chodzi o godz na wyświetlaczu to trzeba zmienić na odpowiadnią tapetkę. Z godziną są bodajże 2.

  • 0

    102. ~BeataB  2007-07-29 10:59:46  host: 193.59.89.2

    Tak ale Magdzie zapewno nie chodzilo o godzine na wyswietlaczu a wygaszaczu, bo w kazdym telefonie jaki znam mozna zarzucic zegarek na wygaszacz a tu tylko mozliwosc czarnego ekranu. A czy ktos by mi mogl podac ten adres co macie w ustawieniach przy grach bo ja mam tam same zera, wiec gry nie smigaja i tel mam 3miechy a nawet nie wiem jakie gierki sa :P

  • 0

    103. ~jarco  2007-07-30 12:06:42  host: acwf221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tela w erze czy aby aktywowac mms igprs musze dzwonic do biura bo z kodem nieda rady????????

  • 0

    104. ~beti  2007-07-30 18:19:00  host: bzy50.internetdsl.tpnet.pl

    hej ja mam ten tel 5 dni i juz 3 razy ladowalam baterie bo trzyma mi 1dien a laduje go wylaczonego i to przez ponad 15dodz wiecie moze co zrobic zeby dluzej trzymala??

  • 0

    105. ~fermes  2007-07-31 20:29:29  host: host-141-210.czechowice.net.pl

    kupić ten telefon w zetafonie bo mam mętlik w glowie teraz mam siemensa ax72.

  • 0

    106. ~fermes  2007-08-01 15:25:16  host: host-141-210.czechowice.net.pl

    kupić ten telefon?

  • 0

    107. ~elle1986  2007-08-04 02:21:18  host: duo70.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam to male cacko dopiero tydzien i narazie jestem zadowolona. Owszem nie ma bajerow , ale ma to co najwazniejsze:)mozna z niego dzwonic i smsowac:) jak narazie z kontrastem nie mam problemow, a bateria trzyma mi 3 dni... ale to i tak cud jak na moje gadanie:P Polecam Pozdrawiam:)

  • 0

    108. ~  2007-08-08 19:53:20  host: host-141-210.czechowice.net.pl

    a tam jest dużo pamięci na tej komórce?

  • 0

    109. ~Daniel  2007-08-11 11:45:25  host: dyx72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BeataB kod w ustawieniach to chyba 8 zer 00000000 (kod fabryczny:P)

  • 0

    110. ~  2007-08-12 20:16:53  host: www.ejedrzejow.pl

    PONAWIAM MOJE ZAPYTANIE JUZ PO RAZ SETNY: czy ktos moglby w grach wejsc w ustawienia i podac mi adres jaki tam macie?!?!?

  • 0

    111. ~BeataB  2007-08-13 11:24:24  host: www.ejedrzejow.pl

    Daniel dzieki za odpowiedz, no i ja tak mam i gry mi nie chodza! :(

  • 0

    112. ~Samsung  2007-08-14 19:14:11  host: aatl202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wytłumaczcie mi proszę, czy ten gubiący kontrast wyświetlacz (raz świeci normalnie, innym razem bardzo jasno)to normalne zachowanie tego telefonu, czy wada fabryczna, którą śmiało można zgłaszać w ramach serwisu gwarancyjnego?

  • 0

    113. ~SylusKka  2007-08-15 00:17:04  host: 80.48.33.161

    zdecydowalam sie na ten telefon. zobaczymy czy mi sie spodoba :) bedzie dobrze. napisze co i jak jak juz go dostane w swoje łapki :) buziaki :*

  • 0

    114. ~Pu94  2007-08-16 11:05:25  host: eks71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Adres dns w ustawieniach nie jest potrzebny do funkcjonowania gier. Kupilem ten fon w zestawie nowy orange za 150zl (na necie za 230) uwazam ze wart tej sumy na starcie ma tylko zwalone dzwonki tzn takie bajkowe lekko ale to oczywiscie mozna mienic. Baterie mam juz 4 dni no a robie nim troche wiec nie ejst zle. Jest maly poreczny i uwazam ze wart swojej sumy gdyz za 180 jest nokia 1600 gowno warta wiec warto dolozyc pare zlotych. Ten sam fon mozna kuypic z blootothem i aparatem oraz slotem na akrte pod numeracja samsung w250 za 400zl tez uwazam wart swojej ceny . Pozdrawiam

  • 0

    115. ~Pu94  2007-08-16 11:07:16  host: eks71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dodam jeszcze tylko ze bezsensem wnich jest umieszczonie 4 gier przez producenta w wersji demo gdzie trzeba po przejsciu levelu kupic sobie gre ;/ nie dosc ze sa one do kitu to eszcze dema polecam zaopatrzyc sie w kabel albo w 10-20zl na to zeby sciagnac cos z sieci , telefon fabrrycznie posiada pare tapet i pare dzwonkow..

  • 0

    116. ~PiPPi  2007-08-17 16:36:06  host: 83.238.82.6

    na grach w tym adresie mam 111.0.0.0 :D:D:D telefonik fajny chociaz malo w nim jest

  • 0

    117. ~kolodizej  2007-08-17 17:21:35  host: abjb168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ustawienia to 0.0.0.0 ja mam taki i gry mi normalnie działaja...telefon nawet spoko:D:D

  • 0

    118. ~Asiiiiiiiaaaaaa47:)))  2007-08-17 20:17:41  host: aaod177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie tu jest dyktafon ??? dajcie jakiegoś cynka:D:D

  • 0

    119. ~sindi  2007-08-18 11:17:29  host: 088156089062.wro.vectranet.pl

    smycz zaczepia sie pod tylnia klapka (tak mgdzie bateria) trzeba ja otworzyc i zachaczyc na dole i przycisnac.

  • 0

    120. ~kosiek  2007-08-19 11:32:24  host: aaf46.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem, bo nie mogę ustawić, żeby wyświetlała mi się miejscowość na wyświetlaczu ?? Raz tak ustawiłem, ale znowu nie działa ?? Czy wie ktoś jak to ustawić ?? Proszę bardzo o pomoc

  • 0

    121. ~thoms  2007-08-19 17:37:13  host: 80.50.33.222

    telefonik super, nie ma zbędnych "pierdół" dla dzieci, czytelny duzy wyświetlacz i nowoczesny design to podstawowe plusy tego fona!!! minusem jak dla mnie jest brak możliwosci ustawienia wygaszacza z godziną.

  • 0

    122. ~kredke  2007-08-20 13:57:42  host: 82.160.21.2

    Kupiłem go dzis, fajny jest, tylko jedna sprawa mnie męczy... Czy da sie zmienić kolor menu? Bo mam niebieskie...

  • 0

    123. ~natiii  2007-08-20 16:33:17  host: 82.160.241.135

    ja mam ten telefon i jestem zadowolana ale szkoda ze bateria tak krótko trzyma pozdrowienia dla wszystkich co maja ten telefon i innych tez

  • 0

    124. ~Aneczka  2007-08-20 18:27:54  host: 088156096008.stk.vectranet.pl

    Hmmm... myślę nad jego kupnem...ale nie jestem pewna po opiniach , poradźcie mi ... plis !!!!!

  • 0

    125. ~jogi  2007-08-20 20:34:43  host: acws21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KUpiłam ten telefonik dzisiaj po długim namyśle i stwierdzam ze jest zajebisty... niestety nie ma irdy ani aparatu ale ogólnie jest zajebisty...co do kodu do gier ja mam : 0.0.0.0 ... tylko u mnie jedna jest...

  • 0

    126. ~1111  2007-08-20 21:17:20  host: bwq55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla aga 73 podczas rozmowy przyciskaj "w górę". Ten telefon jak zauważyłem jest dla starszych osób chcących mieć telefon z kolorowym, raz że duże cyfry i ikony a dwa to że moża pod klawisze nawigacyjne przypisać najbardziej przydatne usługi.

  • 0

    127. ~  2007-08-22 15:51:49  host: cgg246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mozesz mms wysylac? A zdajesz sobie sprawe z tego ze nalezy to uprzednio skonfigurowac? zanim zaczniesz nazekac na telefon to go skonfiguruj poprawnie i wtedu udzielaj komentarzy. Fakt jest to "goly" telefon bez zadnych ekstrawaganckich akcesoriow aczkolwiek jest zgrabny bateria prascuje dosc dlugo i jest przedewszystkim mocny i odporny na wstrzasy. Ogolnie polecam ten model

  • 0

    128. ~marka  2007-08-23 20:28:33  host: zb34.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś może jak skonfigurować długie wiadomości? bo póki co to dochodzi do mnie tylko jeden z smsów przez co wiadomość jest bez sensu (jeżeli w ogóle zechce mi ją odczytać - często pojawia się komunikat "błąd")

  • 0

    129. ~julia  2007-08-24 16:33:20  host: host-88.199.57.75.tesatnet.pl

    nie moge ustawic budzika, jak to zrobic? wchodze w menu - organizer - alarm -budzik, ustawiam godz, sygnal alarmu,a on nie dzwoni! co robie nie tak? pomozcie

  • 0

    130. ~Donia  2007-08-24 16:47:32  host: ip-91.150.162.3.catro.com.pl

    Hejka, ja mam takie pytanie czy moze ktos wie jak wylaczyc podswietlenie ekranu jak sie laduje??bo caly czas sie swieci. mozna to jakos zmienic??:>

  • 0

    131. ~Arek  2007-08-25 14:19:55  host: cbe219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~fermes, ja tez mam ax72 i tez zastanawiam sie na kupnem tego samsunga ale meczą mnie dwie rzeczy ze nie ma mp3 i czytnika kart pamięci! chyba kupie Alcatel OT-E801 ta sama cena !! co o tym myślicie który lepszy??

  • 0

    132. ~  2007-08-29 09:54:38  host: www.ejedrzejow.pl

    No co do smyczy to jak? zachaczyc ja na tej jednej z dwoch wypustek pod tylna klapka (ta od baterii)?? i bedzie sie trzymac?

  • 0

    133. ~marta  2007-08-30 23:20:44  host: eim22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po zasunieciu klapki przyciemnia sie wyswietlacz ale nie gasnie calkiem(nie ma czarnego ekranu tylko swieci troche slabiej niz normalnie) cos sie zepsulo?:/

  • 0

    134.  2007-08-31 20:51:28

    ten telefon nie ma dyktafonu ma notatki glosowe

  • 0

    135. ~seba  2007-09-01 20:50:15  host: host-ip21-133.crowley.pl

    Witam! U mnie bateria trzyma około 4 dni. Jedyną (jak dla mnie) wadą jest zmieniający się kontrast wyświetlacza :/ Zastanawiam się czy dać go na gwarancję... Pomoże to coś? Robił już ktoś tak?

  • 0

    136.  2007-09-02 10:04:04

    Witam! Mam ten telefon miesiąc. Bateria trzyma mi 4-5dni. Jedyną (jak dla mnie) wadą jest ten zmieniający się kontrast w wyświetlaczu. Zastanawiam sie czy oddać tel na gwarancję... Pomoże to coś? Oddawał ktoś? proszę o odp pozdrawiam

  • 0

    137. ~elice  2007-09-03 15:44:07  host: sub226-86.elpos.net

    ja kupiłam go wczoraj, jak narazie podoba mi się, oczywiście od razu szukam jakichś dzwonków, i tapet, bo narazie słaby wybór... Najbardziej mi szkoda tego że nie ma możliwości przesyłania inf. na podczerwień.. trzeba będzie kabelek sobie sprawić...

  • 0

    138. ~swester  2007-09-04 16:19:50  host: eot180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja miałem kiedys sony ericson k800i jak przejde na tego fona to bede zawiedziony ? :P

  • 0

    139. ~elle1986  2007-09-04 19:30:16  host: duo70.internetdsl.tpnet.pl

    Kosiek: wejdz w wiadomosci, potem skrzynka odbiorcza i wiadomosci sieciowe. dad dodaj kanal wpisz nr kanalu 51 i potem daj wlacz:) mam nadzieje ,ze jasno wytlumaczylam;P pozdrawiam:)

  • 0

    140. ~Nickons  2007-09-08 19:41:21  host: abfd90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    małe wyświetlacz dla małych dzieci hehe :D

  • 0

    141.  2007-09-08 19:51:54

    czesc!!!mam pytanko.ten tel mam od dzis i jeszcze nie obcyjkalam wszystkiego i w zwiazku z tym kieruje sie z takim zapytaniem jak zrobic/ustawic zeby nagrywane rzeczy w notatkach glosowych byly glosniejsze? bo ja nie wiem co mam zrobic bo tak strasznie cicho sie nagrywa.juz pare osob o to pytalo ale nikt nie odpowiedzial.PROSZE POMOZCIE! :*

  • 0

    142. ~malina  2007-09-09 19:54:22  host: xdsl-20134.wroclaw.dialog.net.pl

    Błagam pomożcie.Właśnie model tego samsunga Bardzo mi siepodoba i jest również niedrogi.Jak myślicie jak dla mnie nastolatki będzie dobry i czy nie będzie mi sie pspuł??????prosze odpiszcie

  • 0

    143. ~karolina.  2007-09-15 22:50:26  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    kupiłam ten telfon dzisiaj. przeczytałam wszystkie komentarze na temat tej ko0mórki. wydaje mi się że niektórzy przesadzają. mówią że bateria krótko działa? to zależy jak kto ją uformuje. a co do tego co napisała olciaMMM to zgadzam się. jest bardzo cicho. jeśli ktos by mógł napisać to bardzo proszę o odpowiedź. : )

  • 0

    144. ~Reg73  2007-09-20 18:10:24  host: proxy.tvgawex.pl

    do 136: u mnie tez kontrast sam sie zmienial. Dalem do serwisu. Prawdopodobnie pomoglo wgranie na nowo oprogramowania. Na razie dziala.

  • 0

    145. ~Reg73  2007-09-20 19:07:30  host: proxy.tvgawex.pl

    do 136: u mnie tez kontrast sam sie zmienial. Dalem do serwisu. Prawdopodobnie pomoglo wgranie na nowo oprogramowania. Na razie dziala.

  • 0

    146. ~tmk0  2007-09-22 10:41:20  host: s176pc57.mmj.pl

    jakbyście mogli mi pomóc i powiedzieć jak wyłączyć funkcję t9 ? z góry wielkie dzięki :)

  • 0

    147. ~aneta  2007-09-24 18:35:02  host: host-89-229-232-231.bielskpodlaski.mm.pl

    to jest super telefon :)

  • 0

    148. ~cwania  2007-09-25 22:21:53  host: cgg185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby wszystko wiedziec to trzeba przeczytac instrukcje obslugi a nie co rbie nie tak czy jak to zrobic..... wkurzaja mnie takie zdania -.-

  • 0

    149. ~cZeko-PB  2007-10-01 19:39:00  host: f68.osiedle.net.pl

    fajny ale nie ma aparatu ;[[[ i w słońcu troche słabo widać ..chyba ze jestem ślepy

  • 0

    150. ~niezdecdowany  2007-10-02 21:53:59  host: ip-195-114-177-150.netia.com.pl

    Kupuje go za tydzień i mam pytanie.Czy w tym telefonie jest coś co się psuję?

  • 0

    151. ~Jullcia  2007-10-06 20:22:06  host: xm82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dzis, jest super, mam 4 gry, ale fakt - nie ma mp3 ani irdy ; ALE polecam, jest suuuper !

  • 0

    152. ~  2007-10-07 22:55:58  host: 194.146.253.159

    Co z tym wyświetlaczem? :( Zareklamował ktos z was to?

  • 0

    153. ~  2007-10-10 21:56:07  host: www.ejedrzejow.pl

    hej, ja tego spadajacego kontrastu nie reklamuje bo widze ze ten typ tak ma :) wszyscy sie skarza...hmm gry mi od poczatku nie dzialaja a jak zobaczylam mam je wykasowane :| badz w ogole nie wgrane :| ale nie gram wiec luz, poza tym owszem bateria krotko trzyma szczegolnie jak ktos nie wyjmuje telefonu z reki lub nie odklada od ucha :):) hihih... oOOo ostatnio przy rozmowach mi sie zawieszal, ze nie moglam zakonczyc polaczenia w zaden sposob!!!!!! i zdarzylo mi sie to dwa razy-zdarzy sie trzeci to ide odniesc telefon do serwisu. Poza tym uzytkuje go od maja czyli 6 miesiac i... baaardzo go lubie :)

  • 0

    154. ~;Domelo  2007-10-11 13:47:10  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    prawie wszystkich pierwszy telefon tobyla nokia bo byla prosta w obsludze i dlatego ludzie mowia ze nokia jest najlepsza bo uzywaja tylko te telefony . ja jako pierwszy telefon mialem samsunga c210 teraz mam sony ericssona k 700i a pozniej znowu sony ericssona bede mial za kilka dni i jak pozniej samsung cos fajnego wyprodukuje to kupuje samsunga . sony ericsson i samsung to najlepsze telefony i tylko je bede kupwal. A nie jakies tampsujace sie i okropnie ceglaste nokie . A co do tego telefonu to jest funkcjamibardzo zblizony do samsunga c210 tylko ze ten a gorsza polifonie (c210 40 tonow) i tej jest sliderem ;p;p

  • 0

    155. ~;Domelo  2007-10-12 15:01:24  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ten fon posiada radio ???????????????????????????????

  • 0

    156. ~niunka  2007-10-13 13:04:14  host: cad87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj i jest naprawde ok.... mialam sony ericssona k700i ale niestety pozbylam sie go nie zaciekawie...zmiana nie jest za fajna ale coz zrobic...szoda ze nie ma irdy ani mp3:( a dzwonków tez nie ma fajnych....hehe wazne ze jest rozowy:D polecam:)

  • 0

    157. ~Tomek  2007-10-15 08:15:02  host: host.110.122.martel.pl

    Ja Mam Ten Telefon W Naprawie I Muwie Wam ze On Ma Slaby Wyswietlacz:P:P

  • 0

    158. ~izia  2007-10-25 13:38:04  host: acfs31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o gry to działają bez problemu, trzeba tylko wiedzieć jak je uruchomić :). Po wejściu w Gry i wybraniu tej konkretniej trzeba nacisnąć "ok" i od razu się uruchamia.

  • 0

    159. ~lilka_milka  2007-10-25 14:21:39  host: fev90.internetdsl.tpnet.pl

    a czy gdzies zapisuje smsy wysłane???, bo ja nie mogę znaleźć

  • 0

    160. ~tuptus  2007-10-26 11:19:11  host: public-gprs15414.centertel.pl

    Beznadziejny ten telefon se k800 miliard razy lepszy. W ogóle samsungi są słabe, zwłaszcza te z literką "C".

  • 0

    161. ~  2007-10-26 15:38:53  host: blw79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon po prostu nie ma nic i nie będe kłamał jak inni że mi sie podoba bo mi się nie podoba wole tel nowej generacji jak sony ericsson w880i

  • 0

    162. ~x  2007-10-27 09:50:47  host: public-gprs52066.centertel.pl

    Ma wade!! w nich się psują wyświetlacze (najczęściej się rozlewają w środku i nic nie widać) ale po za tym bardzo interesujący telefon jak na dzisiejszą cene... mimo wszystko polecam ;)

  • 0

    163. ~szaman  2007-10-31 14:07:29  host: 85.134.185.146

    ja mam komke ale nie wiem jak ustawic funkcje taka zebym mogl z niej dzwonic moze mam poblokowane polaczenia albo cos nie wiem a i pozdrawiam wszystkie laski na czacie :***

  • 0

    164. ~jAguAR  2007-11-10 12:59:51  host: adrc46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wacham się miedzy tym a x480. powiedzcie który lepszy??????? błagam o szybko odpwoedz

  • 0

    165. ~fongo  2007-11-11 14:44:30  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    czy działa w nim budzik

  • 0

    166. ~marcelina  2007-11-11 20:51:09  host: ene242.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon. i mam takie jedno pytanko. Ten telefon ma 92 mm długości juz po otworzeniu go ? czy jak klawiatura jest 'schowana' ?

  • 0

    167. ~nana  2007-11-11 21:37:32  host: 91.146.208.8.ip.airbites.pl

    do jaguar : ja mam x480 od prawie 2 lat i jestem z niego bardzo zadowolona.. bateria trzyma ok 5 dni, no moze ostatnio juz kolo 3,no ale juz troche przepracowala.. teraz tez zastanawiam sie nad c300..

  • 0

    168. ~marcelina  2007-11-13 16:52:41  host: ene242.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś mógłby mi odpowiedziec na moje pytanie dot. długości ? up.

  • 0

    169. ~Konrad  2007-11-29 14:32:29  host: host-62-141-207-252.swidnica.mm.pl

    Cze mam pytanie czy można ustawić w c300 zegarek na wyświetlaczu, a jeżeli tak to w jaki sposób

  • 0

    170. ~jarox  2007-11-30 18:12:06  host: acfd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie jestem zbyt zadowolony z tego tel, onieważ wyświetlacz sam zmienia kontrast, zastanawiam się, czy nie oddać go do serwisu. Mam tez pytanie Czy komukoolwiek udało się wgrać jakąkolwiek aplikację Java przez wap? Cokolwiek bym nie próbował nawet jak się plik pobierze do końca wyskakuje mi komunikat "błąd instalacji" Zdaję sobie sprawę, że obsługuje on midlety do 100 KB , ale jak nawet 30 KB pliku mi nie załapuje to jest porażka. Może to wina softu jaki daje Orange? może coś jest zablokowane w nim? Jest dostępnych 512 KB pamięci dla javy więc o co chodzi?

  • 0

    171. ~mycha  2007-12-02 22:39:52  host: glk90.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem, gdy dostaje dłuższego esa i chcę go otworzyć to pojawia mi sie napis ze "operacja zakończona błędem" i nie mogę preczytać esa. Co mam z tym zrobić? help...

  • 0

    172. ~stef84  2007-12-04 15:06:52  host: wg34.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon i nie mogę pobrać poprzez WAP gier JAVA ani dzwonków w AMR i MID. Niby się scąga a potem pisze błąd i pupa blada.

  • 0

    173. ~  2007-12-05 20:39:06  host: adsp25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta kom. jest do hszanu niema aparatu ani mp3 mam ją i radze jej nie kupywać

  • 0

    174. ~  2007-12-05 20:42:05  host: adsp25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nienawidze tego telefonu radze kupić motorole z3,z8,q9h

  • 0

    175. ~whb.  2007-12-06 19:45:14  host: pc130-154.kopnet.pl

    czy żeby mieć podczerwień w tym telefonie, to trzeba dokupić kabelek, czy jakoś inaczej ustawić? proszę o odpowiedź :)

  • 0

    176. ~magduusiaaa123  2007-12-12 19:49:03  host: dynamic-78-8-73-79.ssp.dialog.net.pl

    mam problem chcem zawiesić diode ale niewiem gdzieee??? pomóóżżcie przecierz lepiej telefonik wygląąda z diodąą hehe :D a jak chodzi o telefon to spokO jeSt tylko szkoda ze aparatu ni ma ... :/

  • 0

    177. ~  2007-12-19 16:17:05  host: adsf120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezly tel tylko malo funkcji

  • 0

    178. ~  2007-12-19 16:22:08  host: adsf120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezly tel tylko malo funkcji

  • 0

    179. ~Kasia  2007-12-26 12:05:32  host: public-gprs101651.centertel.pl

    ja ma samsunga c300 i ja na niego nienazekam to co ze niema aparatu a ni radia po co mi wystarczy ze ma ten telefon i nim sie bardzo ciesze sie

  • 0

    180. ~C300 jest bo bani!  2007-12-30 04:08:22  host: chello084010083121.chello.pl

    Totalny syf!!! Wada fabryczna od nowości - ściemnia albo rozjaśnia się samoczynnie kontrast na wyświetlaczu. Strasznie wolny soft! Brak irdy i blutufa więc standardowe dzwonki i tapety będziecie mieć przez całe lata. Charczący głośnik. Beznadziejne i głupawe standardowe dzwonki dzwonki (a innych nie wgracie bo o kabel ciężko i blut. i irdy brak) Zalet które zauważyłem to: nierysujący się wyświetlacze (ale wszystkie samsungi to mają) no i jakość wykonania ( inne samsungi też to mają) i na tym się kończą się zalety. Gdyby ten fon kosztował 120zł. to ok. Bo nie ma żadnych funkcji, jest prosty do bólu! Ale on kosztuje aż 220-250zl tylko dlatego że się rozsuwa. Obecnie mam samsunga X680 droższego o jakieś 100zł. a różnica jest OGROOOOOOOOOOOOMNA!!!!! Pod każdym względem przegrywa C300!!!!! Ostatnio się dowiedziałem że robiony on jest tylko na niektóre kraje europy środkowej i na europę wschodnią. Tanie badziewie dla biednych ludzi tak samo jak E250. Produkowane są tak aby było jak najtaniej. W E250 dali wyświetlacz 2 cale a roź. 160/120. Masakra! A np. X640, X660 czy X680 były robione na wszystkie kraje. W Niemczech czy Francji spokojnie je można zobaczyć. Udane proste telefony z dobrymi wyświetlaczami i szybkim bezawaryjnym softem. A na ruskich stronach bardzo popularne są C300, E250 i E21O i te inne co w EuroAgd je wyprzedają bo muszą się tego pozbyć a w żadnym komisie nie chcą tego kupić nawet za 50zł. W USA dzieciaki latają z Iphone a u nas rozkminiamy C300 na forum. Śmieszne... :)

  • 0

    181. ~mg  2008-01-06 15:29:31  host: eow250.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do bani odradza przekonalem sie na wlasnej skorze wiec go sprzedalem i kupilem siemensa al21 ma te same mozliwosci ale ale przynajmniej wszystko dziala.

  • 0

    182. ~piter  2008-01-10 21:01:21  host: adnd218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uparliscie się na ten wyświetlacz mi działa bardzo dobrze wszyscy mówią że nie ma aparatu mp3 i takich tam no i to prawda ale jest tani wiec o co wam chodzi chcecie miec aparat to sobie kupci nokie n95 za 1500zl

  • 0

    183. ~  2008-01-14 15:53:05  host: csknet-s-83-2-101-57.csk.pl

    Tel jest fajny nie ma co narzekać..ładny i w ogóle. Tylko jak ktoś nie roztaje sie od komy i ciągle pisze esy czy dzwoni to bateria trzyma 2 lu 3 dni hmm przekonałam się na sobie..Mi trzyma około 2,5 dnia.. hmm mam tylko jedno pytanie jak można ustawić wyświetlacz??

  • 0

    184. ~michał s.  2008-01-16 18:04:05  host: aefc50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do niczego ten telefon

  • 0

    185. ~czeko  2008-01-20 22:16:48  host: cc142.osiedle.net.pl

    ja mam ten telefon i jest jak narazie spokój ..pomimo tego ze w słóńcu ciężko jest coś odczytać jednak mi sie udaje i nie przeszkadza za bardzo....zaje*iste jest to że ma wysuwaną klapke ... bateria trzyma 3-4 dni w porywach...dla mnie ten telefon narazie wystarczy .... a i czasami wyświetlacz[zawsze] przy odblokowaniu klawiszy jest za jasny ...potem jasność wraca do takiej jaka jest ustawiona 2-3 min ...tez juz sie przzwyczaiłem

  • 0

    186. ~Mar.  2008-01-30 15:39:48  host: 87-205-202-64.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie czy jak pisze dużo es`ów to czy mi sie `klapka` nie rozwali??

  • 0

    187. ~  2008-02-01 03:38:18  host: f142-152.opera-mini.net

    Co wy za pierdoły mówicie? "nie ma mp3 radia aparatu 3MPx och ach". TELEFONY Z BAJERAMI SĄ DLA BIEDAKÓW, KTÓRYCH NIE STAĆ NA DOBRY SPRZĘT ! Dla Biedaków ! Bo jak ktos ma duzo kasy, to kupi sobie C300 do gadania i smsów, osobno dobry aparat (mam Nikona 7,2MPx i te badziewne telowe aparaty 2 czy 3MPx wsadzcie sobie w d...., bo ich jakość jest chyba dla ślepych, tylko ślepego zadowoli). MP4 kupcie sobie np Creative, i bedziecie miec dobry sprzęt, a nie jakąś mułokosiarkę jak k800, pełną bajerów o DZIADOWSKIEJ jakości. Trzeba mysleć, ale do tego potrzebny jest Mózg. Nara dzieci kwarcu !

  • 0

    188. ~xmadziax  2008-02-03 21:10:14  host: esb196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Chce ten telefon kupic ale tlyko na okres 3 miesiecy bo za 3 miesiace wychodzi mi umowa. Telefon ma byc tlyko przejsciowy. nie potrzebuje zadnych bajerow. martwi mnie tylko ten wyswietlacza dokladniej jego zmiana kontrastu. Czy jest to denerwujące? trwa to caly czas czy tylko zalozmy kilka minut? prosze o pomoc. pozdrawiam

  • 0

    189. ~bartek  2008-02-09 15:09:29  host: addl201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung c300 średni nie ma wrzyskiego co Sony-Ericson w910i.ma coś super ale też jest małym gównem.

  • 0

    190. ~michal  2008-02-17 20:28:00  host: cvr178.internetdsl.tpnet.pl

    zaluje ze go zakupilem..cieszyl mnie tyllko przez 2dni...pozniej same problemy mimo ze dbam o sprzet to z tym porazka...krzywo sie zasuwa i ten gubiacy sie kontrast na wyswietlaczu wrr!!..byl w serwisie(wymieniona tasma i wyswietlacz chyba?) ale pojdzie jeszcze raz bo problem sie pojawil po 2h ponownego dzialania eh...zaleta to bateria i duuze litery jak dla niewidomych,wyglad reszta jak dla mnei to kompletna bania!!i zaluje ze przezucilem sie z noki...sprobuje jeszcze z serwisem i sprzedam jak nic!

  • 0

    191. ~kara1090  2008-02-23 10:10:46  host: abul199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do dupy miałąm go zaledwie 3 miesiące i już mi sie wyswietlacz zepsuł, odradzam jego kupowania on jest po prostu glupi niema mp3 aparatu, zaskocze was bo moj brat mial e250 i jaks mu se trzymal rok a potem wyswietlacz sie zrobl bialy no i masz ci babo placek wszystkie telefony na wysuwanie to szajsy z wyglądu może i fajne ale do spucia sie to chyba sie uczyly bo ciągle sie psują. Obecne mam nokie n70 i jkestem z niej zadowolona. PoZdRaWiAm

  • 0

    192. ~a1n9i9a0  2008-02-24 20:44:52  host: aczv250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilka miesiecy i jestem zadowolona, po co komu aparat i mp3 w tel. telefon jest od dzwonienia i smsowania. A jak juz chcesz miec aparat czy mp3 to kupcie sobie porzadne a nie jakies badziewie w telefonie, moim zdaniem jak na taka cene to nie ma co narzekac bo telefon jest bardo fajny, czasami jak mowicie zmienia sie kontrast ale rzadko, to sa wszystkie wady jakie zauwarzylam w moim telefonie. a co do wap na orange to wszystko porzadnie sie zgrywa wystarczy zainstalowac oprogramowanie czy cos i chodzi jak ta lala.

  • 0

    193.  2008-03-13 15:44:48

    TRAGICZNE BADZIEWIE JUŻ 3 RAZ GO REKLAMUJE I TU UWAGA W SERWISIE I NA INFOLINII DOWIEDZIAŁAM SIE, ZE ON MA TAKA SOBIE WADĘ , ŻE NIE CZYTA SMSÓW DŁUŻSZYCH NIŻ 1 TYLKO POKAZUJE JE W POSTACI KOPERTY. I NIC SIĘ Z TYM NIE DA ZROBIĆ. TRZEBA REKLAMOWAĆ GO JAKO NIEZGODNEGO Z UOWĄ, BO WSZYSTKIE POWTARZAM WSZYSTKIE TE MODELE TAK MAJĄ. SPRAWDZALISMY W SALONIE, ZE ŹDZIWIONYMI TYM FAKTEM SPRZEDAWCAMI. I PO BIEGANINIE DO SERWISU, KTÓRY ROZKADA RĘCE.

  • 0

    194. ~nitra  2008-03-19 23:35:59  host: apn-77-114-30-157.gprs.plus.pl

    Wie ktoś może jak wyłączyć dźwięki i wibracje zarazem?

  • 0

    195. ~marta  2008-03-23 00:45:32  host: eir59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest dziadoski!!!po pol roku uzytkowania zepsola i sie tasma od wyswietlacza i po naprawie tego dzialal ponad tydzien i sie wlacza i zaraz wylacza. jednym slowem do d*****y ten telefon

  • 0

    196. ~bobik  2008-03-23 11:47:33  host: aank151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś kto ma ten telefon również ma problem z odbieraniem wiadomości dłuższych niż jeden SMS (160 znaków)? U mnie jeśli wiadomość ma chociaż jeden znak więcej jest ucinana i na końcu pojawia się koperta ze znakiem zapytania. Czy czasem długie SMSy to nie wiadomości EMS które rzekomo ten telefon ma odbierać? Co robić?

  • 0

    197. ~KarolciA1313  2008-04-12 12:15:22  host: adlx244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 24 kwietnia 2007 roku wszystko było by dobrze gdyby nie to że po 5 czy 6 miesiącach padł mi wyswietlacz był u naprawy i po 5 miesiącach znowu sie psuje wyświetlacz (wyskakuja paski kolorowe bądz cały czarny ekran) co mam zrobić??mam jeszcze pare dni na to aby go dać do naprawy..czy jeśli bym poprosiła o wymiane czy mi go by wymienili???(kupiłam go w Orange za zetafona)..czy jest taka wogóle możliwość o wymiane go???Prosze o odpowiedz to bardzo ważne!!odpisujcieprosze!!

  • 0

    198. ~dianka  2008-04-23 16:08:18  host: adrh175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy ludzie chrzanicie???ten telefon ma aparat VGA, mp3, Bluetooth i IRDA. jak dla mnie aparat ma lepszy od sony ericssona k550i. chociaż se ma 2 mpix, to jest badziewny. samsung górą;P

  • 0

    199. ~Majkel  2008-04-26 13:04:51  host: dla70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma dwie istotne wady. Pierwsza to problem z kontrastem/jasnością wyświetlacza - raz wyświetla dobrze, innym razem za jasno. Nie ma sensu nawet oddawać tego na gwarancję, bo i tak nic z tym nie zrobią. Druga sprawa jest to, że nic nie wyświetla w trybie czuwania - ani godziny, ani zasięgu - wygląda jakby był wyłączony. Poza tym nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Nie psuje się, bateria - akceptowalna. Bajerów praktycznie nie ma, ale do dzwonienia, sms-owanie, wysłania od czasu do czasu jakiegoś MMS-a w zupełności wystarczy. Małolaty powinny jednak pomyśleć o innym modelu, wiem że nie przeżyją braku bluetootha i innych pierdół ;-)

  • 0

    200. ~MAGDAGB  2008-05-03 15:29:56  host: ebl30.internetdsl.tpnet.pl

    CZESC JA MAMPYTANIE PODOBNE JAK JUZ JEST WIEMZE MOGE DAC ZEGAREK NA WYSWIETLACZU BOMIALAM ALE MI SIE SKASOWALO I NIE MAGO JAK MOGE DAC ZEGAREK NA WYSWIETLACZ?

  • 0

    201. ~Grzes  2008-05-03 20:49:28  host: dzt244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 3 dni i juz sie zepsul......

  • 0

    202. ~Tak to własnie ja Paulina  2008-05-06 21:58:54  host: client-82-2-58-82.brnt.adsl.virgin.net

    hahaha niemam tago telefonó alę zmieżam go kópic w pżyrzłosic!!

  • 0

    203. ~matex  2008-05-13 17:30:34  host: bdx63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi siem bardzo podoba (z wyglądu) hahahahahahaha

  • 0

    204. ~kala  2008-05-22 19:23:24  host: 89.231.204.145

    ma takie pytanko jak mozna wgrać i czy wogole sie da wgrać jakies dzwonki przez kabel USB ??

  • 0

    205. ~Lo!O  2008-05-30 17:14:42  host: abgh61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I teraz nie wiem czy mam go kupić jedni mówią ze adziewny i wogóle a drudzy że im dziala .

  • 0

    206. ~roki balboła  2008-06-18 13:25:45  host: ip-70-12.biznesdsl.etel.pl

    Najgorszy telefon jaki kiedykolwiek posiadałem, już nikia 3210 była lepsza. Ale cóż sie dziwić jesteśmy nadal 5lat za murzynami i tak pewnie zostanie. Telefon oprócz opcji gsm nie posiada zuełnie, apsolutnie i totalnie N I C. Dno totalne, wogóle wszystkie samsungi są do dupy, tak jak i nokie. Do polski przychodzą same gówniane modele, z wadami i usterkami. Chyba pozbęde sie telefonu. W morde jeża.

  • 0

    207. ~Em!  2008-06-21 08:04:19  host: host-77-79-198-200.mikemi.net

    Ja mam ten telefon od 14 Lipca 2007r. I tydzień po jego zakupie zaczął dziwnie rozjaśniac się wyświetlacz.. lecz po paru minutach wracał do swojego poprzedniego stanu,ale zdziwiło mnie to, że wszystkie telefony z Samsunga mają specjalny nie rysujący się wyswietlacz a mój Wygląda masakrycznie! A nie mam go nawet Roku! Chciałam Kupic do niego kabel USB ale w każdy sklepie w którym byłam go nie znalazłam.. Czy aby napewno jest kabel USB do C300?? C300 ma sporo Wad ale i tak jest bardzo dobrym telefonem :-)

  • 0

    208. ~luna  2008-06-27 19:28:15  host: 87-205-249-119.adsl.inetia.pl

    beznadziejny tel mam go dosyc nie ma niczego i jest do dupy załuje ze go kupiłam....

  • 0

    209. ~kasiaaa88  2008-06-29 21:03:33  host: fas146.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik dla osób które tylko dzwonią i esemesują.Nie ma w sobie kompletnie NIC.Dzwonki kiczowe, gra chyba jest tylko jedna.A reszta to demko.Z wyglądu w miare ok.Klawiatura fajna do pisania esów.No i ma jeszcze jedna wadę ale ona mi zupełnie nie przeszkadza.Wyświetlacz się bardzo często rozjaśnia.Mam go już prawie rok.Moze ktos z Was znalazł miejsce gdzie można do niego przywiesić smycz??Bo ja się opszukałam i niestety nie znalazłam

  • 0

    210. ~  2008-07-10 11:51:25  host: f142-057.opera-mini.net

    Jak dla osób starszych dobry fonik, ale dla młodszych lepiej kupić se k750 lub nowszy

  • 0

    211. ~....  2008-07-11 13:04:09  host: 213.172.175.18

    mam ten telefon jako zastepczy na tydzien ale nic mi sie nie dzieje .. tylko z tylu sie rysuje :/ ale ogolnie ok :D

  • 0

    212. ~Syl.  2008-07-16 15:32:42  host: bvq190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tel. od niecałego roku a w naprawie był chyba z 6 razy, z tego samego powodu mi. przerwania taśmy.! Jeszcze sprzedający powiedział mi że mi na gwarancji nie przyjmie go. SyFFFFF!!!! Nie jestem z nigo zadowolona! Ma mało funkcji, tylko zainteresowało mnie w nim że był koloru czarnego i był rozsuwany! teraz żałuję zakupu tego syFFFFFu!!!!!! Odradzam tego tel.

  • 0

    213. ~  2008-07-17 16:32:26  host: apn-77-115-245-226.gprs.plus.pl

    Czy możecie powiedzieć mi gdzie tu w tym tel znajduje sę blokada prezentacji numeru? szukam i szukam alenic nie widzę

  • 0

    214. ~  2008-07-19 15:25:40  host: 86-26-n1.acn.waw.pl

    ja mam ten telefon i nienarzekam.Niema zanych wad.Diody nieda się nigdzie zawiesić.

  • 0

    215.  2008-07-23 21:36:54

    przydalaby sie podczerwien w tym fonie ale tak to jest spoko telefonik ;)

  • 0

    216. ~:)  2008-07-31 16:26:25  host: ciw20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie potrafię zrozumieć wypowiedzi niektórych ludzi. Ktoś kupił telefon z wadą fabryczną i wypowiada się że ten telefon to jeden wielki syf. Ja mam go od prawie roku. Telefon bardzo mocny, przeżył naprawde wiele upadków.Nigdy nie dbałam o telefony, a ten mimo tego że ma srebrną obudowe wcale nie jest porysowany. Zawsze noszę telefon luzem, razem z drugim telefonem (bo mam 2) i wogole nie ma żadnych sladow na obudowie. Bateria trzyma dobrze (w moim telefonie mniej wiecej do 5-6 dni) a dzwonię sporo, smsow wysylam ok.15 dziennie. Nigdy się nie zawiesza, nie rozłącza w trakcie połączenia. Jak dla mnie wadą telefonu jest tylko to,że wysłane smsy sie nie zapisują. Ogólnie telefon oceniam na +

  • 0

    217. ~agatakra  2008-09-17 09:22:13  host: pc62.wimbp.lodz.pl

    A jak usawic budzic? Bo za kazdym razem resetuje mi sie jak chce usatwic budzenie i nie wiem jak to zrobic

  • 0

    218. ~:)  2008-10-18 10:19:04  host: aapp232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam ten telefon tylko mam mały problem...kidy chce ustawić budzik...wchodze w menu-organizer-alarm-pojedynczy i kiedy ustawiłam godzine co dalej???????????????????prosze o szybko pomoc

  • 0

    219.  2008-10-25 08:35:36

    telefon ma mało funkcji ale przynajmniej da się nim zadzwonić. moim zdaniem najlepszy telefon to t610

  • 0

    220. ~xyz  2008-11-08 18:09:53  host: 77-254-193-235.adsl.inetia.pl

    a ja właśnie miałam spięcie w tym telefonie, regaeuje na wszystko, ale nic nie widać ;)

  • 0

    221. ~Ziomal  2008-12-01 16:01:04  host: staticline10545.toya.net.pl

    Zamierzam kupić ten tel za 15 zł. Czy to jest za dużo? Czytając opinie naprwdę zwątpiłem... Pozdrawiam

  • 0

    222. ~pauliaaaaaa  2008-12-29 17:26:18  host: aebk96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dupy nie polecam rozwalił mi sie po 1miesiącu od kupienia (wcześniej używany był przez rok) i niedało sie go naprawić;(. Nawet na części w komisie mi go nie chcieli wziąsc NIE POLECAM~!!!

  • 0

    223. ~jaeee  2008-12-29 17:27:50  host: aebk96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po 1 miesiącu uzywania rozpiepszył mi sie i niedało sie go naprawić ( przynajmniej tak stwierdzili w komisie) NIIIEEE POLECAM

  • 0

    224.  2009-01-12 21:06:25

    do #221:za 15 to bierz bez zastanawiania się :D.Chyba że zjadło Ci jedno zero...A co ode mnie: ten telefon mi się podoba,szkoda,że nie ma radia.Tyle wiem o nim.

  • 0

    225. ~internautka  2009-08-12 13:44:07  host: aoy162.internetdsl.tpnet.pl

    mnie sie zepsuł po 1,5 roku. tzn głosnik nie działa bo cos nie styka na tym rozsuwaniu. No i wadę z rozjasnianiem też zauważyłam, ale szczerze mowiac dopiero w tym miesiacu. No i co mnie zawsze bardzo irytowało zgrane dzwieki/notatki głosowe są odtwarzane tak cicho (nie wiedziec czemu) ze nie sposób ich uzywać.

  • 0

    226. ~anonimous  2009-08-18 12:28:30  host: host-89-228-18-224.zamosc.mm.pl

    hah.... śmieszny telefon :) mam go juz moze z 2 lata i nigdy nie mie zawiódł, co prawda nie ma bajerów na co mi to, ale bateria trzyma na mase długo i jest dość wytrzymały, wytrzymuje uderzenia raietką tenisową z lądowaniem na chodnik i przypadkowy upadek z 3 piętra, polecam dla nieuważnych :)

  • 0

    227. ~  2009-08-20 21:04:09  host: dlq249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z Samsungiem SGH-C300 mam do czynienia ponad 1,5 roku. Ogólnie rzecz biorąc, jest to telefon bezawaryjny i prosty w obsłudze. Nieco gorzej jest z jego trwałością. Po około roku niezbyt intensywnego użytkowania ruchome elementy znacznie się "poluzowały" przez co telefon niemalże sam się rozsuwa. Co do baterii, to w zależności od użytkowania, "trzyma" od 3 do 5 dni.

  • 0

    229. ~Bazyli  2009-08-28 11:47:15  host: avx183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SGH - C300 jest według mnie prostym telefonem do dzwonienia i SMS-owania.

  • 0

    230. ~kkkktoś  2009-11-08 09:42:00  host: 94-40-114-250.tktelekom.pl

    mam go rok i zepsuł sie juz dwa razy

  • 0

    231. ~kkkkkkk  2010-01-02 15:23:35  host: ki-77-223-219-77.hypnet.pl

    mam ten tel już półtora roku a nie jestem jego pierwszą właścicielką. Ani razu mi się nie zepsuł choć spadł mi na podłogę nie raz. żadnych problemów z odczytywaniem długich smsów czy z kontrastem wyświetlacza też nie miałam, zresztą kontrast można samemu sobie ustawić. Naprawdę polecam ten telefon dla osób które uważają że telefon służy do dzwonienia i pisania smsów a nie innych rzeczy

  • 0

    232. ~edkam@wp.pl  2010-10-15 13:55:14  host: reserved247.army.mil.pl

    `Mamten telefon 3 lata ,za te pieniądze (1zł) a)Niezawodna klapka b)tydzień trzyma akumek c)Niezawodne klawisze(szczelne na brud i wodę d)Intuicyjne menu-ani razu nie otworzyłem instrukcji e)pięknie trzyma sieć nawet w trudnym terenie f)Poręczny ,wygodny, estetyczny g)Bardzo twardy ekran.Normalnie eksploatowany przez trzy lata NIZARYSOWANY h)OGÓLNY pozytyw

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet