Samsung SGH-C260 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C260 Opinie o Samsung SGH-C260

Samsung SGH-C260

w sumie: 99
  • 0

    1. ~qq  2007-03-01 14:24:01  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Nokia 3310 tylko ze z kolorowym wyswietlaczem :D

  • 0

    2. ~drugi :-(  2007-03-01 15:08:42  host: ccx111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z "qq" to takie guwno jak SAMSUNG C250

  • 0

    3. ~ewa  2007-03-03 13:06:53  host: gnc58.internetdsl.tpnet.pl

    po co te komentarze, nie każdy potrzebuje tel z nie wiadomo jaką matrycą aparatu która w dodatku nic nie daje jak nie ma dobrej optyki itp. , niektórym wystarczy, że można dzwonić i pisać sms, choć nie powiem żebym sama do tego grona należała

  • 0

    4. ~MvT  2007-03-05 21:00:08  host: acar157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie gówno?? będzie leżał w wielkich koszach w supermarketach za 149 zeta w promocji, w okresie komunijnym będzie szedł jak świeże bułeczki!!

  • 0

    5. ~;Domelo  2007-03-09 17:36:34  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    jak macie kase to kupujecie sobie full wypas fony a jak byscie byli jacys biedni to byscie og razu kupywali takiego fona i prosze mi tu nie wybrzydzac bo bo firma samsung chce dac rowniez wybor biedniejszym klientom a nie tylko ludzia z wypchanymi kieszeniami kasą ;P

  • 0

    6. ~  2007-03-22 20:04:13  host: l-net.pai.net.pl

    Parametry mierne == Widać Samsung za wszelką cenę chce wylansować klapkofony z jednym wyświetlaczem, a dla urozmaicenia dodaje tylko szlaczek na klapce (tzw 'unikatowy design')... Zero, null, Kaczyński...

  • 0

    7. ~kasiuunia  2007-05-09 19:52:56  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    Dzisiaj dostałam ten telefon ! Jest boski. Stylowy elegancki i bardzo poręczny. A miżaden aparat nie potrzebabo mam cyfrówkeOn jest naprwade super ! Polecam

  • 0

    8. ~miszcz  2007-06-02 21:25:04  host: 217-153-241-132.zab.nat.hnet.pl

    ten telefon jest zajebisaty a wy kurwa pierdolicie tu od chuja gowna a nie prawdy w dupe sobie mozecie wsadzic wasz wyjebany w kosmos telefon z aparatem chcesz kamere to se kup a nie w telefonie moze jesscze kurwa wibrator i kibel co?? pojebane burzuje z burzuazyjbej kurewskiej jebanej w dupe rodziny perzez mlodziez i do tego czarna kocham czarnych ludzi

  • 0

    9. ~kasia  2007-06-08 23:16:25  host: host-81-190-51-136.lublin.mm.pl

    ja dostałam dzisiaj ten telefon jest fajniy naprawde szkoda ze nie ma mmsów ale ogólnie jest zajebisty ja nie lubie szpanowac wiec wole zgrabny poręczny a jak ktos chce szpanować niech szpanuje ale i tak nikt nie jest taki fajny jak ja bo ja mam samsunga c260 :D:D

  • 0

    10. ~  2007-06-10 23:17:02  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    ile faktycznie trzyma bateria??

  • 0

    11. ~batmand7  2007-06-17 09:39:28  host: 87-205-200-35.adsl.inetia.pl

    Witam. Kupilem ten tel. jako zastepczy na czas przebywania mojej 6280 w serwisie i musze powiedziec, ze jest to telefonik przy ktorym zapomnialem co to ladowanie baterii ( trzyma kolo tygodnia przy moim dzwonieniu, gdzie nokie musialem co 1-2 dni ladowac); troche brakuje funkcji mms i jakiegos bezprzewodowego przesylania plikow, ale za ta cene to mozna wybaczyc. W sumie ok.

  • 0

    12. ~Madziusia333  2007-06-17 21:11:01  host: hr170.internetdsl.tpnet.pl

    To jest guwno ... totalne . Moja kumpela ma takie cos i siel im podniecaj jak nie wiem co ze jest taki swierny a to taki zlom ... az szkoda mowic .

  • 0

    13. ~Y@nek®  2007-06-18 22:34:16  host: 83-238-235-39.adsl.inetia.pl

    Zgadzam się z miszczem. Ludzie potrzebujący telefonu a nie zabawki będą na pewno z niego zadowoleni. Parametry? Dzwoni? Wysyła SMS? Bateria trzyma? Więc telefon jest ok, w dodatku świetnie wygląda i jest niezawodny (Samsung). Dzieciakom już dziękujemy.

  • 0

    14. ~yoda  2007-06-23 11:54:30  host: ip-87-204-102-10.stk-net.pl

    tak, to niezłe gówienko ale naprawde nie kazdy potrzebuje fuul wypas telefonu

  • 0

    15. ~Przemmm91  2007-06-24 08:17:07  host: alj129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2dni i jest dobry ,bateria jest ok,grafika,polifonia,tylko szkoda że nie ma mmsów ale i tak można sciągać tepety i dzwonki dobre i to:)niektórzy mają jeszcze same złomy więc o czym tu jeszcze można gadać

  • 0

    16. ~  2007-06-25 15:26:45  host: 89.174.60.74

    dajecie różne opinie i nie mogę sie zdecydować ... Nie potrzebne mi są takie bajery jak aparat czy kamera.... kasy zbyt dużo tez nie ma ... opłaca się go kupować?

  • 0

    17. ~Marcin  2007-06-27 18:12:08  host: wipll-50-60-static.51a.belchatow.pilicka.pl

    Jest tu radio ?? bo juz sie pogubilem

  • 0

    18. ~mama  2007-06-29 16:29:56  host: chello087207062062.chello.pl

    czy ma duze litery? (jestem dalekowidzem). Jaka czcionka przy sms-ach

  • 0

    19. ~Darek91  2007-06-30 19:06:41  host: ajw33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma jave?bo mmsów wiem że nie ma,ale w niektórych pisżą że ma a wq niektórych nie.

  • 0

    20. ~ana  2007-07-03 14:16:03  host: access147.mielec254.tnp.pl

    Moja mama sobie go kupila. Kazała sobie pokazac prosty w obsludze tel, bo mama nie zna się na mmsach, zdjeciach i innych pierdafonach. Jest z niego BARDZO zadowolona! Polecam tym, ktorzy szukają TELEFONU, a nie gadżetu-zabawki! :)

  • 0

    21. ~gog  2007-07-24 21:58:16  host: cbx63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam i nie płacze jak niektorzy szkoda tylko ze nie ma mms-ów

  • 0

    22. ~Zarzygałka  2007-08-07 21:39:51  host: dnn27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam nokie 5110, przy ktorej nawet ten zajebany złom beyonce wymięka, oraz każdy palmtop, i nikt mi nie podskoczy, bo każdy chce dotknąć mojego telefonu!:p

  • 0

    23.  2007-08-20 17:25:14

    telefon ma od kilku godzin.Kupiłem go bo Nokia N70 którą posiadam jest nieco uciążliwa przy noszeniu latem w kieszeniach spodni, a ten malutki Samsung jest wielkości zapalniczki.Zapłaciłem za niego na Allegro 130 zł i 20 musiałem jeszcze dołożyć by zdjąć z niego niemieckiego s-mlocka z O2.Pierwsze wrażenia, malutki i lekki że nie czuje sie że sie go ma przy sobie.Wykonany całkiem fajnie, dośc solidny.Ciekawie sie prezentuje.Pierwszą rzeczą jaką zauważyłem na niekorzyść tego telefonu w porównaniu z Nokiami to pisanie smsów.W tym Samsungu to jest porażka uwiezcie mi.Lubie pisać smsy,lubie miec dostęp do pełnej palety znaków, gdy przecinek kropka i tp wchodzą gładko i niczego nie trzeba szukac długo.Tu trzeba sie niezle nadłubać.Reszta ujdzie.Wyświetlacz przecietny, dzwięki dzwonków ok, tapety zainstalowane fabrycznie w porządalu.Nie wiem jak trzyma bateria ale sadze że niezle.Polecam przedewszystkim osobom które szukają małego telefonu który wszedzie mozna schować i nie ciązy w kieszeni.Niestety nawet najprostsza Nokia bije go przejrzystoscią menu na głowe.

  • 0

    24. ~mc100  2007-08-20 20:09:32  host: dsl-75-79.utaonline.at

    Dzisiaj w Media Markcie w >Wiedniu widzialem to za 69 euro. Napiasli, ze trzyma 520 godzin!!!

  • 0

    25. ~diablica  2007-08-21 18:50:26  host: aame92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od tygodnia.jestem zadowolona.szukałam tel a nie zabawki jak inni...:)

  • 0

    26. ~kamil  2007-08-23 01:21:42  host: 85.232.255.218

    mam tego samsunga zaledwie pare dni i jestem z niego zadowolony. potrzebowalem telefon do dzwonienia i pisania esow, a wszystkie full wypasione telefony majace nie wiadomo ile kamer i aparatow nie wspomne o odtwarzaczach mp3 zawieszaly sie nawet przy czytaniu smsow. a ten telefonik jest naprawde spox.jesli ktos chce tylko dzwonic i pisac esy jest on w sam raz.ale pewnie znajda sie i tacy ktorym on nie popasuje... no coz o gostach sie nie dyskutuje... pozdrawiam

  • 0

    27. ~  2007-08-27 18:45:20  host: ebi3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarzygałka twój telefon jest do dupy wrzyciu bym takiego nie tkneła a co dopiero kupiła więc nie pieprz że każdy chce dotknąć twój telefon bo napewno nie JA :[

  • 0

    28. ~Ulenka  2007-08-30 00:14:06  host: host-81-190-196-158.gizycko.mm.pl

    szukam telefonu...wsumei niepotrzebny mi aparat,mp3 i takei bajey...bo nie do tego sluzy telefon..ale czy naprawde oplaca sie do kupowac?? pomozcie i napiszcie co myslicie o tym foniku?? pozdrawiam

  • 0

    29. ~joł  2007-08-30 00:14:48  host: cuh58.internetdsl.tpnet.pl

    a u naszych zachodnich sąsiadów są za 22 euro :)

  • 0

    30. ~Aga  2007-09-04 00:12:19  host: gcc210.internetdsl.tpnet.pl

    Dzisiaj kupiłam ten telefon...Niestety, mam problem - nie wiem jak zrobić, żeby przychodziło mi potwierdzenie dostarczenia SMS. Może mi ktoś poradzić? Nie widzę takiej opcji w menu Wiadomości, ale w opisie telefonu znalazłam info, że w tym tel. jest mozliwość otrzymywania takiego potwierdzenia...

  • 0

    31. ~Wikus  2007-09-09 12:32:40  host: aks17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp 30- Wiadomości - ustawienia - wspólne ustawienia - raporty doreczen ;) Komcia jest rzeczywiscie nice ;)

  • 0

    32. ~Victrin  2007-09-16 21:36:27  host: abfn210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    guwno w srodku, ale tak to nawet nie brzydki, kompaktowy... nie jest zly

  • 0

    33. ~mycha  2007-09-19 15:55:27  host: proxy.tvgawex.pl

    litery duże i generalnie mi się podoba tylko jak ściągam tapety to mi ścina dół :(

  • 0

    34. ~Seba272  2007-10-17 23:03:09  host: azl251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon bez zbędnych bajerów. Idealny do rozmów i sms-ów. Po to w końcu jest telefon :) Nie można mieć aparatu, kamery, odtwarzacza MP3 i Bóg wie co jeszcze w jednym!

  • 0

    35.  2007-10-22 15:42:14

    czy ktoś wie czy możliwe jest wyłączenie wibracji gdy tel ustawiony jest na tryb cichy?probowałam moim zdaniem wszystkiego,pytałam znajomych, ale nikt nie potrafi pomóc!!!automatycznie włącza się wibracja a ja jej nie chcę

  • 0

    36. ~Evcia  2007-10-23 21:06:35  host: dmt136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma dyktafon???? Nigdzie nie ma nic na ten temat..... A mi ta informacja jest baaardzo potrzebna...

  • 0

    37.  2007-10-25 15:34:21

    jak wyłączyć wibrację w trybie cichym?może ktoś wie?

  • 0

    38. ~Petter  2007-10-26 14:25:13  host: 62.29.253.163

    Dobry telefon.Solidnie wykonany o eleganckim ale nie rzucajacym sie woczy wygladzie. Jego funkcje pozwalaja co prawda tylko na to by dzwonic i odbierac sms'y (głównie) ale jesli ktos szuka prostego i ŁADNEGO telefonu to ta propozyucja jest dla niego.

  • 0

    39. ~klauduska  2007-11-25 15:44:34  host: awf75.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo was prosze powiedzcue mi czy ten telefon ma dyktafon??????????????? i zastanawie mni też to czy ma gry??

  • 0

    40. ~pio  2007-11-30 11:18:12  host: chello089077078040.chello.pl

    Fajny telefon ale: -nie na profili do wyboru, mozna wlaczyc tylko tryb cichy -albo wibracja albo dzwiek dlaa sms, nie da sie polaczyc wibry z dzwiekiem -nie da sie na stale zmienic wielkosci liter, mozna to zrobic tylko w czasie pisania sms i nie na stale, za kazdym razem trzeba to zmieniac -budzik nie dziala po wylaczeniu telefonu -nie da sie podlaczyc do kompa, nie ma podczerwieni ani bluetooth, wiec nowe tapety , czy dzwonki tylko z neta -za male i za gleboko schowane przyciski kierunkowe, naciskajac "w dol" czesto naciska sie "c" Ale za taka cene to naprawde spoko tel

  • 0

    41. ~anonim  2007-12-01 13:20:57  host: avy122.internetdsl.tpnet.pl

    czy można przyczepic do niego smycz?

  • 0

    42. ~miszcz  2007-12-04 10:13:57  host: gw1.krus.gov.pl

    do wszystkich szpanerów... ja chodze po mieście z 17" notebookiem z modemem GSM.. nikt nie ma takiego wyświetlacza w komórce.. notek odtwarza wszystkie mp3, wma, divx, xvid i co tam jeszcze chcecie, mam w nim nawigacje GPS, karte TV, bluetootha, irde i jeszcze w miedzyczasie gram se w Call of Duty i Need for speed.. a do robienia zdjęć zawsze nosze przy sobie Nikona D3 a do kręcenia filmów na drugim ramieniu noszę kamerę Sony.. Możecie mi zamiast róż rzucać swoje nokie i ericsony pod nogi bo żaden z was nie godzien nawet spojrzeć w moją stronę z tymi waszymi mizernymi telefonikami pozdro :P

  • 0

    43. ~Basik  2007-12-17 22:04:54  host: abcz137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest możliwość ustawienia domyślnego słownika smsów na "normalny" nie t9? fon kupilam mamie, jest wyraźny, przejrzysty, mały, lekki, poręczny, ogólnie sympatyczny do dzwonienia :)

  • 0

    44. ~ziomek  2007-12-27 17:57:00  host: aayv21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma gry ? hihi

  • 0

    45. ~Diesel  2007-12-29 09:05:03  host: bbservice29.mmpnet214.tnp.pl

    Do dzwonienia i sms-owania w sam raz :-) !!!!!

  • 0

    46. ~mnichu  2008-01-06 18:16:48  host: ari107.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ma dyktafon, nie ma gier. Mam go od niedawna. Jest swietny.

  • 0

    47. ~mario  2008-01-06 20:40:54  host: amp35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywiście (basik) da się ustawić normalny słownik...

  • 0

    48.  2008-01-19 18:02:19

    telefon jest wrecz idealny. mozna nim rzucac i i tak nic mu sie nie stanie. ostatnio wpadl mi do oleju silnikowego i nadal dziala :D

  • 0

    49. ~słoneczko  2008-02-01 19:46:19  host: host170-89-206-0.limes.com.pl

    mam samsunga c260 i nie mogo znaleść słownika ani GPRS. Możecie mi powiedzieć gdzie to moge znaleśc?

  • 0

    50. ~jaa  2008-02-17 23:15:35  host: staticline2933.toya.net.pl

    Kurde, powiedzcie mi jak przekopiować książkę tel. z karty SIM do pamięci telefonu i odwrotnie. Mam nadzieję że jest ta funkcja.

  • 0

    51. ~meawr  2008-02-24 16:52:02  host: cok20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można dostawać mms na ten telefon samsung c260 bo gdzie wszędzie piszą co innego? jak można ściągaĆ dzwonki i tapety?

  • 0

    52. ~ziom  2008-02-29 18:55:40  host: hns2.internetdsl.tpnet.pl

    Jaką ma pamięć ile ma MB??

  • 0

    53. ~Kacper  2008-02-29 18:58:41  host: hns2.internetdsl.tpnet.pl

    ile to ma pamięci w telefonie??

  • 0

    54. ~robo  2008-03-04 21:13:44  host: bji154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak można ściągaĆ dzwonki i tapety?

  • 0

    55. ~poli  2008-03-12 23:46:01  host: pc198a206.interpc.pl

    Jeśli ktoś chce mały,zgrabny,tani tel, nic nie ma lepszego ! Bateria mi trzyma ok.8-9 dni przy niezbyt intensywnym dzwonieniu. Z czystym sumieniem mogę go polecić.

  • 0

    56. ~  2008-04-08 17:43:15  host: bxi23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wrzesnia i powiem: z wyglądu jest zajebisty, mały, poreczny, dosyc solidny, ale w srodku PORAżKA. Dzwonki sa okropne, w wysylanych wiadomosciach nie zapisuja sie daty ani godziny wyslania. Wyświetlacz jest malutki i ma bardzo słaba jakość. Pisanie esemesów nie jest zbyt wygodne, bywa ze mimo dodawnaia jakiegos slowa nie zapisuje sie ono w slowniku. Przyciski są twarde i trzeba sie do nich przyzwyczaic. Do tego przy wyłaczeniu dzownków zawsze włączona jest wibracja, nei da sie zrobic tak by nie bylo i dzwiekow i wibracji (a jest ona bardzo glosna) co jest wkurzajace. A i jeszcze bardzo denerwujace jest to ze komunikaty (np o skasowaniu smsa) wyswietlaja sie baaardzo dlugo i blokuja inne przyciski. Uzywalam malo telefonu to jakos to przelknelam, ale ostatnio uzywam coraz czesciej wiec mysle ze zainwestuje w inny a mianowicie nokie 6131 albo motorole k1. szczerze dziwie sie ze wytrzymalam z tym fonem poł roku.

  • 0

    57. ~megi  2008-04-22 12:55:26  host: 89.230.160.81

    Szkoda, że nie ma mms-ów, chociaż w niektórych serwisach pisze, że powinny być. Dzwonki są fatalne do wyboru, a innych nie ma jak przesłać. Wyświetlacz jest trochę za mały. Bateria bardzo dobrze trzyma (+). Przy pisaniu sms-ów nie można na stałe zmienić sposobu pisania ( zawsze na początku wyświetla się słownik). Telefon bardzo tani (+), prosty w obsłudze. Kupiłam mojej mamie, ale nie jestem do końca zadowolona. Mam nadzieję, że się przyzwyczai.

  • 0

    58. ~smigud  2008-04-27 22:12:24  host: host206.router3.tygrys.net

    mam telefon 4 dni i caly czas 3/3 kreski baterii, bardzo fajniutki, fakt faktem że bez bajerów ale telefon jest do dzwonienia. na allegro kupilem go za 119 zł a w Auchan jest za 229. jak ktos szuka ładnej i długo trzymajacej klapki to samsung c260 :)

  • 0

    59. ~tomto  2008-04-28 15:14:20  host: nat-mo3.aster.pl

    Pytanie może banalne, ale nigdy nie miałem modelu "z klapką" Czy w tym modelu można zakończyć połączenie zamykając tylko klapkę bez naciskania czerwonej słuchawki? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    60. ~Beń  2008-05-08 18:11:42  host: bec28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon i to jest zapyział ;) po miesiacu spierniczył sie cały czas wibrował niewiem co sie stało. jest to telefon bardzo wytrzymały fizycznie bo przeszedł extremalny test. nie polecam !!!!! 0 funkcji szrot

  • 0

    61. ~BURBA  2008-06-01 13:40:50  host: 6.acn.airbites.pl

    Swietny telefon, bo bo dla blondynki dodatkowe bajery to istna udręka. Brak MMS-w to dodatkowy plus, bo rachunki mniejsze. Szybkie wybieranie numerów jednym klawiszem to dodatkowy atut.

  • 0

    62. ~LUDZIE  2008-07-01 13:24:10  host: eki38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytacie się ile ma MB (pamięci wewnętrznej), trudno przeczytać...

  • 0

    63. ~heno  2008-07-04 11:15:47  host: gmz206.internetdsl.tpnet.pl

    wsztykim pol ten telefon moze niema tych super bajerów co inne fony dobry jest al menadzerow i tychh innych daje 8

  • 0

    64. ~DIPPY  2008-07-11 14:41:48  host: abx230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon w komisie za 100+ zł w komisie i cieszę się z niego (a przynajmniej tata się cieszy :D). Telefon jest w sam raz dla osoby starszej, prosty w obsłudze, nie musi być wybajerzony, do SMS-ów i dzwonienia starczy..

  • 0

    65. ~smsy ?  2008-07-31 16:56:21  host: ciw20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam do was kochani pytanie- jak w tym samsungu pisze się smsy? Bo mi głownie jest telefon potrzebny do pisania smsow. Dokładniej chodzi mi o to jakie są klawisze- twarde czy miękkie ? Jesli twarde to strasznie ciezko sie na nim pisze?Prosze odpowiedzcie mi.Dziekuje

  • 0

    66. ~  2008-08-10 22:12:43  host: cii41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Są miękkie (gumowe) i ciężko się pisze.

  • 0

    67. ~samiec  2008-08-14 15:09:57  host: aafg102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ... kupa złomu z tego dziada i tyle lepiej kupic lepszy! wy błazny

  • 0

    68.  2008-08-18 17:27:08

    od jakiego moldelu bendzie pasowac ladowarka do tego modelu np czy bendzie pasowac ta cienka ladowarka od nokii np 5200

  • 0

    69. ~Inez  2008-09-09 10:46:24  host: bw34.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel. od 10 m-cy i wszystko było ok przez dłuższy czas, ale od około m-ca mam problem z odbieraniem sms'ów. Albo dostaję powiadomienia o nowych sms'ach ale w skrzynce ich nie ma, albo dostaję wciąż te same sms'y, czasem nawet po 10 razy i to wiadomości sprzed m-ca :( Nie wiem czy to wina tel. czy raczej karty sim, ale dbałam o niego, a karty nigdy nie wyciągałam, więc sama nie wiem co się dzieje. Czy ktoś też ma podobny problem? Może mi coś podpowiecie :)

  • 0

    70. ~????  2008-09-23 20:28:02  host: acxx250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Inez pewnie masz zapelniną sktzynkę

  • 0

    71. ~K550i  2008-09-23 21:36:25  host: 78-131-137-132.tktelekom.pl

    Powiem tylko tyle nie lepiej kupić Samsunga J-700??Nie proonuje już np żadnych Se,bo to nie jest miejsce na ten telefon

  • 0

    72. ~awa  2008-10-03 18:31:17  host: gpm66.internetdsl.tpnet.pl

    co mam zrobić aby na wyświetlaczu pojawił się zegarek?

  • 0

    73. ~Ola  2008-10-15 22:16:22  host: ami46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z kasowaniem wpisów w książce telefonicznej:/ jak mam numer zapisany na karcie SIM, nie mogę go ani skasować ani po edycji zmienić. nie wiem czy to wina telefonu czy karty. jeśli ktoś wie na czym polega problem proszę o pomoc.

  • 0

    74. ~jur_44  2008-10-24 13:24:42  host: static-249-203-112-85.radom.pilicka.pl

    do użytkowników. Czy jest możliwość wyświetlania godziny na tapecie. Dzięki za podpowiedź

  • 0

    75. ~west  2008-10-31 13:02:33  host: chello087207241081.chello.pl

    @awa - ja tez nie mam zegarka :(

  • 0

    76. ~Leon  2008-11-03 19:36:21  host: eba155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Simensa C25 prosty doskonały trudno kupićbaterie itp.Kupiłem Eriksona 550i poręcznyz bajerami co ztego w kieszeni nie- ma zasięgu.Kupiłem prosty poręczny Samsung C 260 ta sama melodia wstawisz do kieszeni niemasz telefonu bo niedzwoni niema zasięgu bo te nowsze komurkito jest zabawka nic nie warty breloczek dla szwiró dla prezentacji na łańcuszku.Wracam do Simensa C25 i bendę ładował baterie co dziennie.

  • 0

    77. ~aga  2008-11-11 12:23:26  host: cable-4-176.stella.net.pl

    to welke gówno!!!!!!!!!!! w 'neonece' 99zł

  • 0

    78. ~bbkk92  2008-11-12 19:06:13  host: adim220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie chce mi chodzić połączenie WAP może ktoś wie co zrobić

  • 0

    79. ~macfranek  2008-11-14 01:05:02  host: l-net4.pai.net.pl

    powiem tak ten telefon jest cudowny bo tu mi własnie chodziło ze nie ma nic bo po co mi jakies szmery bajery ja telefon jest bez dzwonienia a nawet nie bardzo zeby go skroili bo to warte z 30 zł ale ktoto kupi mimo ze mam 16 lat to mnie nie bawią fony typu N96 czy C905

  • 0

    80. ~dafid  2008-11-15 15:22:11  host: chello089079054016.chello.pl

    kupilem ten telefon ale nie wiem jak pobierac jakies melodie z sieci.. w sumie nie robilem tego nigdy czy ktos moze mnie pokierowac... moze trzeba go jakos konfigurowac? kase zciaga a mlodi nie ma? wie ktos cos na ten temat?

  • 0

    81. ~west  2008-11-15 21:34:19  host: chello087207241081.chello.pl

    telefon jest ok. co do zegarka i daty nalezy wlaczyc wyswietlanie textu na ekranie...

  • 0

    82. ~kutas  2008-11-30 17:59:22  host: host-81-190-251-114.elk.mm.pl

    tel.tylko dla lasek mało zamoznych ale zgrabny

  • 0

    83. ~  2008-12-09 15:58:52  host: c59-166.icpnet.pl

    hej, mam pytanie! Czy ten telefon ma opcję pisania SMSów tylko ze słownikiem T-9 czy można go wyłączyć?

  • 0

    84. ~Splek  2008-12-17 07:00:18  host: guh10.internetdsl.tpnet.pl

    uważam ze telefon jest super tez go mam prawie 2 miesiące i jestem z niego zadowolony owszem niema wszystkich bajerów takich jak mp3 lub duuuży wyświetlacz ale podtrzymuje zdanie ze telefon jest do dzwonienia nie do szpanowania:P pozdro wszystkim:P

  • 0

    85. ~  2008-12-26 11:28:38  host: c82-120.icpnet.pl

    mały fajny poręczny bez zbędnych bajerów... i to jest w nim najlepsze...

  • 0

    86. ~iwka  2009-01-04 21:46:27  host: 77-253-245-145.adsl.inetia.pl

    Telefon dostalam pod choinke, rzeczywiscie sluzy jedynie do dzwonienia i wysylania sms, kwestia czy to wystarczy zalezy od uĹźytkownika, ja np. ubolewam nad tym ze mozna wgrywac dzwonki jedynnie polifoniczne, chociaz jeszcze nie zdazylam zadnego wgrac, dosyc kosztonwe a wolalabym jakis kawalek ulubionej piosenki w wersji orginalnej. Co do powyzszego pytania chodz mysle ze zainteresowany doszedl sam do odpoweidzi, to T-9 mozna wylaczyc. Martwia mnie opinie iz telefon szwankuje po jakims czasie, no i ze majac go w kieszeni moze nie zadzwonic. Tojest moja pierwsza komorka choz okres nastoletni mam juz dawno za soba (kobieta przed 30 tka). Natomiast co do wypowiedzi ku.... rzeczywiscie potwierdzam, na mnie po rozpakowaniu prezentu zrobil wrazenie skromnego i taniego, i odrazu nasunela mi sie mysl czy ta komorka to nie obciach. Pytam pomimo jej zalety jaka jest prostota, czy ta komorka to nie obciach ?

  • 0

    87. ~Grzesiek  2009-01-24 12:11:42  host: nat.ip-point.pl

    czy w tym telefonie da się wymienić obudowe???

  • 0

    88. ~ja  2009-02-04 19:12:30  host: dlc74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego ladny i skormny bez bajerow tel ma dzwonic sam uzywalem jakies 2 miesiace i powiem ze jest ok

  • 0

    89. ~jerey  2009-02-18 12:21:01  host: b14.idd.net.pl

    piękny telefon. super fajny. super wydajny. super mocny. odjazdowy. niech odjedzie do kosza

  • 0

    90. ~Yx  2009-03-21 09:52:29  host: cly41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon idealny do dzwonienia i pisania SMS-ów. Czyli do tego po co został stworzony telefon... ładnie wygląda, jest dosyć przyjemny... jedyne co mi przeszkadza to, że nie można połączyć dźwięku z wibracją... A tak... świetny! Polecam dla ludzi, którzy wiedzą do czego służy telefon komórkowy!

  • 0

    91. ~emi25  2009-03-23 21:43:53  host: host-81-190-151-194.olsztyn.mm.pl

    Właśnie kupiłam ten tel. Mam nadzieję że będzie ok. Pozdrawiam ;D

  • 0

    92.  2009-05-13 16:52:56

    co do stwierdzenia, ze 'telefon jest idealny do dzwonienia i pisania smsow', zgodze sie ale tylko w 50%. wygodnie sie wam na nim pisze?! dziwne, bo ja jak tylko mam cos na tym telefonie napisac, to od razu rezygnuje i wole dzwonic... literki b. wolno przeskakuja i trzeba sobie pomagac klawiszem nawigacyjnym aby szybciej moc wpisac literke z tego samego klawisza. poza tym te gumowe klawisze nie sa zbyt wygodne. ostatnim zastrzezeniem jest brak mms i dziadowe menu, takie w stylu "zakladek". ale telefon jest super wytrzymaly, dobra bateria [5 dni], leciutki.btakze jestem zadowolona, ale momentami jest az 'za prosty/banalny'.

  • 0

    93. ~martyna  2009-05-23 21:54:56  host: 87-205-197-53.adsl.inetia.pl

    czy jest w tym tel mozliwosc odbierania klapka rozmów

  • 0

    94. ~pankracy  2009-06-19 15:53:01  host: w3cache1.punkt.pl

    zalety: -zywotnosc aku(5-6 dni) -wytrzymaly (pare raze glebe zaliczyl i nic) -maly ,poreczny wady: -wyswietlacz tragedia w swietle slonecznym prawie nic nie widac -smsy jak dla mnie malo wygodnie sie pisze w porownaniu do mojego poprzedniego staruszka sony-j70 -brak komunikacji z komputerem ,wiec pozostaje sciagac przez wap dodatkowe dzwonki,tapety -------------------------------- podsumowujac dla malo wymagajacej osoby ktora uzywa telefonu glownie do dzwonienia i pisze sporadycznie smsy sie nadaje

  • 0

    95. ~  2009-08-17 15:16:20  host: nat250.cnet24.pl

    on jest zajeok ..ja mam czerwony ...ale jutro kupuje j700 => ale polecam go miałam go przez 1.5 roku ...świety ;p

  • 0

    96. ~Hiromi Ise  2009-09-16 18:36:08  host: 80.54.118.3

    miałam go przez 2 lata i zdecydowanie nie polecam. Tylko do dzwonienia i pisania SMS przy czym trzeba mieć drobne palce i długie paznokcie ;p wtedy jest łatwiej, (na szczęście nie miałam z tym problemów xD ) klawiatura jest po prostu do d..., menu ubogie, mały wyświetlacz i mało kolorów. Sama się dziwię, że całe dwa lata z nim wytrzymałam... za tydzień zmieniam na LG KE970 Shine i po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić, że wreszcie będę miała jakiś normalny telefon xD

  • 0

    97. ~:*  2009-12-18 14:31:10  host: hk58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super :) mam go już dość długo i jest świetny :) Słownik t9 jest :) :) ogólnie bardzo fajny i tani :)

  • 0

    98. ~foxbat  2010-10-01 15:22:45  host: 77-255-147-20.adsl.inetia.pl

    zaleta to bateria mozna jechac na weekend i nie myslec o ladowaniu nawet przy duzej ilosci rozmow kupilem go dla mamy i sprawdza sie idealnie duze guziki niezla bateria a do tego wyglada o wiele lepiej niz jakas emporia. idealny dla powazniejszych ludzi natomiast gimnazjalista nie polecam :D (ze wzgl na brak fajerwerkow^^ )

  • 0

    99. ~  2011-04-22 10:09:29  host: ip222h53.wic0m.net.pl

    no cóż co by tu dużo gadać? No mam go już w sumie ponad 4/5 lat i wady wynikłe w standardowym użytkowaniu to bateria, bo ładuję ją co 2 dni a ładowałem co 14 dni. No teraz niestety telefonu już nie mam, wymieniłem baterię, kupiłem nową płytę główną i obudowę i dałem mamie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet