Samsung SGH-C250 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C250 Opinie o Samsung SGH-C250

Samsung SGH-C250

w sumie: 14
  • 0

    1. ~pierwszy!!  2007-03-01 15:06:18  host: ccx111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widac ze to jest nie wypał bo nai ma aparatu, irdy, itp czyli nie wypał jednum słowem i nie wiem czy znajdzie jakies zainteresowanie w polsce

  • 0

    2.  2007-03-01 16:47:24

    Ja rozumiem jak producent wprowadza na rynek jakis podstawowy produkt ale Samsung przechodzi samego siebie . . . kilkanascie modeli dla malo wymagajacego klienta to przesada

  • 0

    3. ~A  2007-03-01 19:40:35  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Musicie wsiąść pod uwagę, że " mało wymagający klienci" też mają swoje kryteria wyboru. A jeżeli jest w czym wybierać tym lepiej. Sam używam jako drugi telefon Samsunga X200 ( pierwszy Nokia 6230i ) Potrzebuje go tylko do wykonywana połączeń i czasem odbierania, zadowolony jestem z niego bardzo - przede wszystkim ze względu na rozmiar.

  • 0

    4. ~  2007-03-10 19:49:15  host: pb54.wohyn.sdi.tpnet.pl

    1 i 2 to naprawde jacys smieszni kolesie bo w telefon nie ma IrDY albo aparatu to juz wielki nie wypał.Ludzie wezcie wy se kupcie 10 aparatów najlepszych 10 telefonów + jakies tam akcesriora plus spory plecak i sie bawcie tym moze wtedy to wtedy bedzie jakis wielki wypał!!!!

  • 0

    5. ~tr  2007-03-25 23:39:32  host: auv158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Śmieszni są miłośnicy gadżetów. Mam SGH-X200 i świadomie go wybrałem bo potrzebowałem TELEFONU. Do dzwonienia i wysyłania smsów, a nie szpanowania ilością megapikseli w niby aparacie fotgraficznym. Niby bo prawdziwy aparat to lustrzanka której sam obiektyw waży tyle co 3 takie komórki...

  • 0

    6. ~  2007-06-13 14:07:14  host: sawa.dtcentrum.pl

    I nie ma mmsów ! To jest całkowita porażka...

  • 0

    7. ~agusssia  2007-07-15 14:33:41  host: router.tvgawex.pl

    Wczoraj kupiłam ten telefon i jestem zadowolona bo mam aparat cyfrowy i nie potrzebuje aparatu w telefonie,ładnie jest wykonany,telefon służy do dzwonienia i wysyłania sms-ów mi pauje taki telefon

  • 0

    8. ~mdk  2007-07-21 07:38:44  host: eof53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem bardzo zadowolona z niego. wizualnie super funkcje znormalizowane jest ok;)

  • 0

    9. ~orzeszek  2007-10-21 15:32:25  host: gate12.kolornet.pl

    gadzet jeden ma - radio :) i to sie bardziej przydaje np podczas dlugiej podrozy niz gry czy aparat foto, a wyglad milusi

  • 0

    10. ~;Domelo  2007-12-16 12:58:35  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    mich@a wlasnie bardzo dobrze ze jest kilkanascie modeli dla malo wymagajacego klienta poniewaz dzieki temu ma on bardzo duzy wybor . Jezeli nie podoba mu sie jede3n to oglada 2 . niektore modele z nizszych polek maja nawet radio a to juz cos nawet niektore bardzo drogie fony nie maja radia co jest dla samsunga duzym plusem +)

  • 0

    11. ~mati  2008-01-04 17:23:57  host: 083142121082.ittp.media-com.com.pl

    elo ja sobie wziołę ten telefon na abonament z ery mam w nim mms a radia nie mam

  • 0

    12. ~  2008-01-29 22:11:34  host: f142-246.opera-mini.net

    To jest extra telefon:)bo sam go mam

  • 0

    13. ~  2008-01-29 22:14:31  host: f142-246.opera-mini.net

    samsung c250 To jest extra telefon:)bo sam go mam

  • 0

    14. ~DIPPY  2009-10-17 19:53:49  host: aanl188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Narzekacie i narzekacie a co Wy sobie myślicie? Jak ktoś szuka prostego telefonu do dzwonienia i SMS'owania to taki jest w sam raz... Dla osoby początkującej dosłownie...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet