Samsung SGH-C210 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C210 Opinie o Samsung SGH-C210

Samsung SGH-C210

w sumie: 67
  • 0

    1. ~loopin  2005-09-09 19:46:47  host: aoh140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam zwolennikow samsunga, ale to wyglada jak pilot od tv...;/

  • 0

    2. ~adams  2005-09-10 07:52:15  host: w3cache.azartsat.pl

    po co samsung robi takie kupy??!!

  • 0

    3. ~loo  2005-09-10 16:32:26  host: bmi108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przynamniej lepszy od Nokii 2600

  • 0

    4. ~Dawid  2005-09-11 12:42:29  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Robi takie "kupy" gdyż są równierz klienci, których nie stać na drogie telefony!!!!!

  • 0

    5. ~PabloRomero  2005-09-14 14:31:46  host: ip154.zsp-olesnica.pl

    niektozy sa zainteresowani nowymi telefonami z dolnej polki, rozne telefony sa kierowane do roznych grop odbiorcow.

  • 0

    6.  2005-09-15 15:41:03

    JAK WIDZE SAMSUNGI TO MI $!3 ZLE ROBI, KAZDY !! - TEN TO NIE WYJĄTEK

  • 0

    7. ~kps  2005-10-06 22:38:30  host: a82.net132.okay.pl

    Samsungi sa extra ! :-)

  • 0

    8. ~agnis  2005-10-29 10:34:24  host: auo190.internetdsl.tpnet.pl

    Ma tego smsunga i jest super :) uważam że takie promocje sa dobre dzieki temu nawet ludzie przecietnie zarabiajacy moga miec telefon komorkowy:)

  • 0

    9. ~KCK  2005-11-02 19:28:11  host: abp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorry agnis ale ten fonik na allegro kosztuje ok 350 zł, a za te pieniądze można sobie kupić naprawdę fajny telefon z foto. Uważam, że ten samsung to totalna porażka. Lopin ma racje, że wygląda jak pilot do tv z kolorowym wyświetlaczem. PORAŻKA

  • 0

    10. ~Raiden  2005-11-08 15:31:44  host: pa98.deblin.sdi.tpnet.pl

    telefon bardzo przyjemny w używaniu i bardzo łądny, super lekki i najważniejsza zaleta samsungów - brak zawiasów, a znajdz mi lepszy telefon np w MixPlusie za 1 zł??? nie da rady.

  • 0

    11. ~Dawid  2005-11-13 09:53:45  host: adch11.marton.net.pl

    Moja siostra chciała kupić jakiś tani telefon w Mixie, poleciłem jej ten model i jest z niego bardzo zadowolona. Z telefonów z podstawowymi funkcjami ten zdecydowanie jest jednym z najlepszych.

  • 0

    12. ~WoF  2005-11-23 18:11:36  host: gw1.nsnet9.nsn.pl

    Nie ma to tamto to jest ... E398 Rox :D !!

  • 0

    13.  2005-12-19 13:13:53

    Oto odpowiedźć na LGB2050. Nie sądzisz że t prawda?? ;)

  • 0

    14. ~adidas9  2006-01-06 10:16:34  host: 80.51.147.31

    Ja jestem zadowolony ze mam samsunga C210 i moge robic co chcem!!!!!!!

  • 0

    15. ~marteczka  2006-01-23 19:19:12  host: acgt119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam mieć ją za darmo i już się nie mogę doczekać :)

  • 0

    16. ~kriss  2006-01-27 18:00:11  host: ip081219191136.hd.pl

    ja go mam , i nie narzekam , jest super a przedewszystkim jest zgrabny i bardzo mały . polecam

  • 0

    17. ~Hybrid  2006-01-27 18:19:19  host: pc51.wsd.lodz.pl

    Nie wiem co chcecie od tego telefonu...mam go od jakiegoś czasu i jest w porzadku...drobną wadą jest niewygodna do pisania smsów klawiatura, ale poza tym nie mam zadnych zastrzeżeń :)

  • 0

    18. ~till  2006-02-07 16:08:10  host: bartosz17.net.autocom.pl

    Bardzo fajny telfon za nie duze pieniadze.Sam wczesniej mialem Nokie i teraz "przesiadlem" sie na tego Samsunga i jestem z niego bardzo zadowolony.Jesli chodzi o takie bajery jak aparat i inne pierdoly i uwazam ze nie sa one potrzebne w aparacie bo sluzyc ma on do dzwonienia i wysylania sms.Naprawde bardzo fajny tel.Polecam!

  • 0

    19. ~XyyX  2006-02-09 17:05:19  host: staticline10555.toya.net.pl

    SPOKO TELAFUN:d

  • 0

    20. ~Sowa  2006-02-16 16:54:49  host: acll177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie ile trzyma bateria???

  • 0

    21.  2006-03-16 23:54:12

    Telefon bardzo ładny...estetycznie na 9/10. Wyświetlacz czyściutki - piękny (jak to w samsungach, Klawiaturka dla wąskopalczystych - ale zwarta i nielicha - dobrze wykonana. Bateria trzyma 3-4 dni...piękne mocne niebieskie podświetlenie, polifonia bardzo przyzwoita...Telefon do dzwonienia i esemesowania :) nie dla szpanerów. Leciutki, prosty w obsłudze...prawie go nie czuć w kieszeni. Wibracja mocna...telefon średnio szybki - ale bez zawiechów żadnych, zasięg dobrze łapie...jakość rozmów nawet dobra. Osobście jestem bardzo zadowolony...polecam! jak jakiejś pytania to tobasco@wp.pl . Pozdrawiam :) p.s na allegro nawet za 250zł nówke kupić...myślę że to rozsądna cena...i dobra alternatywa dla nokii.

  • 0

    22. ~Ania  2006-03-18 13:36:13  host: ru234.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon wydaje mi się fajny, tylko wie ktoś ile czasu wytrzyma bateria? tyle cow opisie (9 dni) czy dużo krócej??

  • 0

    23.  2006-03-19 23:34:54

    4 dni

  • 0

    24. ~Bartek  2006-03-28 19:50:54  host: ecs236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam samunga SGH-C210.Jestem zniego zadowolony ze jest tak lekki, zgrabny szybko łaczy sie z netem...a aparat po gówno jest :P

  • 0

    25. ~saint  2006-04-11 19:57:01  host: aamk250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja od zawsze kupuje samsungi a ten model jest zajebiscie zajebisty kocham SAMSUNGI

  • 0

    26. ~moi  2006-04-17 12:55:50  host: blv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie - ile trzyma bateria?

  • 0

    27. ~  2006-04-21 18:24:49  host: atf6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy 177zł za ten fon to wysoka cena?

  • 0

    28. ~bee&Matrix  2006-04-26 17:37:08  host: axd51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajny lepszy od wielu z aparatem co wy chcecie

  • 0

    29. ~Przemo  2006-05-22 13:25:27  host: 212.106.18.230

    fajny kom ale jego wadą jest wyłączające się podświetlenie gdy jest informacja o słabej baterii. A tak pozatym jest git

  • 0

    30. ~Prezes  2006-05-23 20:35:23  host: acs243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie czy morzna wgrac cos przez kabel do tego telefonu?? z gory dzieki :D

  • 0

    31. ~------  2006-05-30 21:47:27  host: bramka.euro.net.pl

    mam ten telefonik od kilku miechów i nie zamieniłabym go na żaden inny to najlepszy fon jakiego miałam mimo ma tylko podstawowe wyposażenie. Jest leciutki zgrabny i fajnie się prezentuje...

  • 0

    32. ~wojtas  2006-07-14 02:17:57  host: prosie19.aster.pl

    Niezły telefon za niewielkie pieniądze miałem wcześniej nokię 6230 i uwierzcie mi ten samsung ma o wiele lepszy wyświetlacz.Poza tym dobrze spasowany i dobrze leży w dłoni.Ogólnie samsung jest bardziej zaawansowany technplogicznie od nokii jest od niej tańszy i trwalszy

  • 0

    33. ~aszkagnie  2006-07-28 12:10:20  host: pb90.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl

    WADY: beznadziejnie wpisuje się nowe wyrazy do T9, trzeba przyciskać równocześnie dwa guziczki i ciągle wchodzi się w nie to co trzeba..
    nie mozna napisac smsa bezpośrednio do tej osoby której numer ma się wyświetlony tylko trzeba wchodzić w menu/ wyślij wiadomość
    ZALETY: mały, lekki , estetyczny
    tani
    w t9 taki uśmieszek :-) po wciśnięciu dwa razy jedynki

  • 0

    34. ~denis  2006-07-29 14:24:31  host: ecp202.internetdsl.tpnet.pl

    po n70 mam c210 i powiem ze jest o wiele zgrabniejszy a ja taki wlasnie potrzebuje a aparat? panie jak chcesz robic foto to kup cyfrowke :) telik na 10 !!!

  • 0

    35. ~MAiron  2006-08-02 09:18:26  host: add156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale gier to chyba nie mozna kupic na ta komoóre

  • 0

    36. ~KINIA  2006-08-02 19:26:02  host: zielony-jar.msk.pl

    fajny jest, tylko dlaczego nie można w nim przyciszyć dzwieku alarmu, bo jest stanowczo za głośny.Poza tym przychodzace wiadomości nie mają wibracji gdy jest włączony dzwięk. Moze ktoś potrafi rozwiązać ten problem!

  • 0

    37. ~żmija  2006-08-10 13:26:54  host: asu146.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie podoba ten telefon prawda ze nie ma wibracji jak sa dzwieki włączone ale tak to jest spoko ile osób ma ten telefo ? bo ja go mam i jestem zadowolona............

  • 0

    38. ~Adam  2006-08-26 22:23:50  host: static73.ostrow61.ptc.PL

    Zgadzam sie z ~till'em. Jest to bardzo poreczny telefon, bez wielu dodatkowych funkcji jak aparat. Jestem z niego bardzo zadowolony.

  • 0

    39. ~Radu  2006-09-02 11:28:40  host: 212.85.12.187

    Mam problem. Nie potrafie wysylac sms'ow. Gdy to probuje zrobic pojawia mi sie jakies Centrum sms???

  • 0

    40. ~herman  2006-10-03 20:41:17  host: bkw80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Ile wam w tym telefonie bateria trzyma?

  • 0

    41. ~flo  2006-10-06 00:23:23  host: n43.pro-internet.pl

    Hej mam pytanie mialem samsunga X200 jedyneym problem bylo to ze wpisaniu nowego wyrazu do slownkia t9 prawie nigdy nie byly one zapamietywane i tak 100x musialem wpisywac jedno slowo :( czy w tym telefonie tez sa takie problemy?? pozdro

  • 0

    42. ~goga  2006-10-31 18:50:14  host: nat-tar.aster.pl

    ja w tel mialam baterie 350mAh... załamka 2 dni wytrzymuje... chciałam zmienic niestety okazuje sie ze na cała polske jest ok 5 tys takich telefonów wyprodukowanych i nic do niego nie ma. pozatym bardzo go lubie ale ta bateria jak całkowicie padnie to chyba zmiana tel :(

  • 0

    43. ~bynio  2006-11-09 13:46:03  host: bdw41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjąć z niego sim-locka

  • 0

    44. ~  2006-12-02 13:51:50  host: eil182.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez go mam i nie moge dostawac mms

  • 0

    45. ~2323  2006-12-30 20:21:01  host: eog132.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon fajny, niestety przerzucilam sie na niego z Nokii, co bylo wielkim bledem gdyzb brakowalo mi w tym samsungu kilku funkcji. Jak chociazby juz wspomniany brak wibracji przy sms gdy wlaczony dzwiek. Albo to, ze calkowicie nie mozna bylo wyciszyc dzwieku i wylaczyc wibracji jednoczesnie. Poza tym nie dalo sie dodawac wyrazow do slownika, jak juz ktos wczesniej napisal. Przypuszczam, ze gdyby byl moim pierwszym telefonem bylabym zachwycona, ale niestety. Juz sie go pozbylam. Co nie znaczy, ze jest kompletnie beznadziejny. Malutki, leciutki, swietny wyrazny wyswietlacz. Bez zbednych bajerow. Bateria wytrzymywala nawet nienajgorzej.

  • 0

    46. ~piotrek  2007-01-02 18:32:31  host: inet20909nb-2.eranet.pl

    dlaczego ten telefon niema ani irda bluetooth

  • 0

    47. ~;Domelo  2007-01-17 20:20:44  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    ten telefon jest zarabisty tylko informacja o slabej baterii troche wkuza.Zamienilem go na se k 700i i nawet troche zaluje :( ale naszcescie czesto go widze bo uzywa go znajoma osoba ;d;d fonik jest super pozdro dla jego fanow

  • 0

    48. ~:Domelo  2007-01-17 20:25:33  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    inf dla 2323:w tym foniku da sie dodawac wyrazy do telefonu uzywalem go rok i calego prawie znalem wiec prosze sie nie klucic

  • 0

    49. ~:Domelo  2007-01-18 11:08:33  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    piotrek ten telefon jest dla ludzi ktorzy ceia sobie trwalosc , pisanie esemesow i rozmowy moim pierwszymtelefonem byl wlasnie on i zaminilem go na se k 700 i i powiem wam ze nawet troche zaluje bo tamten fonik byl maly zgrabny i lekki a k 700i w porownaniu do niego to cegla ale rekompensuje to maxymalny wypas ;D;D;D;D;D

  • 0

    50. ~;domelo  2007-01-18 11:30:23  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    adams loopin wendzior - al z was idioci to wy lepiej sie chowajcie ze swoimi nokiami 3310 buhahahhaha ten samsung jest poprostu dla osub ktore mnie zarabiaja a wy wcale nie musicie na niego patrzec ja go mialem przez rok i zamienilem na se k 700i i nawet troche zaluje telefon jest tak fajny ze nie da sie go opisac nie pozdrawim nie lubiacych samsunga a dla fanatykow wielkie pozdro ;d;d;d

  • 0

    51. ~mala  2007-01-20 13:57:07  host: ehz91.internetdsl.tpnet.pl

    mój bratma ten fon ale wcale mu nie zazdroszcze!!ja mam motorole v3 i ma wszystko! on chce sie ze mna zamienic ale ja nie dam sie zrobic w konia. tylko mi sie to w nim podoba ze jest poreczny i maly:)

  • 0

    52. ~:Domelo  2007-02-06 17:21:26  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    jak ja nie cierpie nie lubiacych samsunga a zwlaszcza tego modelu a zreszta co tu duzo mowic samsungi wszystkie sa super ladne i suuuper niezawodne jak ktos nie lubi tego suuuper fona to niech sie tub wogule nie wpisuje pozdro dla tych ktorzy lubia samsungi

  • 0

    53. ~b-30  2007-02-10 15:00:56  host: dyb252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik taki sobie im wiecej go uzywam tym wiecej rzeczy mi w nim brakuje np.kabelka usb zeby go podłaczyc do kompa nigdzie nie mozna kupic

  • 0

    54. ~;Domelo  2007-03-23 16:07:23  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    wlasnie przeczytalem dokladnie wszystkie wasze opinie i widze ze niektorzy maja problemy zeby naprzyklad: przyciszyc glosnosc dzwonka poprostu wchodzi sie w moenu ustawienia dzwieki i tam jest taka funkcja jak glosnosc dzwonka jak macie pytania to piszcie na gg moj numerek 735779 pozdro

  • 0

    55. ~;Domelo  2007-05-26 15:46:08  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    moge ten suupeeeeeeeeeeerrrrrrrroowoo rewelacyjnnnny fon bo taki dla mnie jest sprzedac za 150 zl do negocjacji gwarancja do grudnia 2007r.i oczywiscie pudelko i instrujkcja i prawie wszystkie ogyginalne zeczy z tym tym ze klient ktory by chcial odemnie go kupic musial by sobie dokupic jakas ladowarke bo mialem oryginalna od niego ale w domu byla zwara i poszly z niej iskry ;/. Telefon jest z plusa na karte z simlockiem wiec nie ruszy na innej karcie tylko z jakies z plusa pozdrawiam moj numer gg 735779 pisac jak coos !!!!!!!!! A i jeszcze jedno mam rowniez na sprzedaz sony ercissona k700i pisac jak cos bo min sie go tu nie chce opisywac ;D

  • 0

    56. ~  2007-07-13 20:53:28  host: xdsl-5586.walbrzych.dialog.net.pl

    Czy on ma dyktafon? Bardzo proszę o pomoc!!!!

  • 0

    57. ~;Domelo  2007-07-15 11:56:25  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ja z miesiac temu sie go pozbylem ale z bólem bo to jest naprawde gajny fonik.wedlug mnie sprawia lepsze wrazenie niz sony ericsson k700i pozdrawiam ;)

  • 0

    58. ~  2007-07-15 11:57:00  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ma dyktafon ale mozna na nim nagrac tylko 30 sekund ;/;/

  • 0

    59. ~arleta  2007-08-07 12:26:51  host: rtr-10.core.lanet.net.pl

    telefon dla dziecka 8/10 lat , dla babci iitp, miałam 2 lata i to ze jest mały , dobra antena i bateria 34 dni ale przy tej wielkosci i wadze to jest sporo

  • 0

    60. ~@L@  2007-08-07 19:37:18  host: eek42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon tylko najgorsze jest to ,że notatki głosowe mają tylko 30 sekund,i bateria jest do niczego,góra 4 dni wytrzyma:(.jest też bardzo wytrzymały,gdyż kiedyś przypadkiem włożyłam go do pralki ze spodniami(jest tak lekki że go nie czuję)i wszystko przeżył!jest bardzo trwały

  • 0

    61. ~caterina13  2007-11-27 13:02:25  host: ayd110.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś dostaje po kilku dniach drugi raz odczytane wcześniej wiadomości sms ? mam taki problem i nie wiem czego to może być wina

  • 0

    62. ~Kil11  2007-12-11 13:53:45  host: aedp173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spox tel mam go z 1 rok ale jest lepszy od tych sonych Ericsonów ja go uwielbiam

  • 0

    63. ~;Domelo  2007-12-26 16:17:18  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    czemu tu jest taki blad ze bataria ma pojemnosc 800mAh ja go mialem z plusa i miala pojemnosc 350 mAh

  • 0

    64. ~bynio89  2008-07-02 13:20:12  host: his110.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od trzech lat i nigdy mnie nie zawiódł. Dzięki niemu mam bardzo dobrą opinię o samsungach. Może nie ma wielu funkcji ale za to jest super wytrzymały. Kiedyś(w zimie) leżał przez ok 14 godzin na chodniku w temeraturze ok -20'C a gdy go znalazłem pisało WŁÓŻ KARTĘ SIM, poprawiłem kartę trochę w domu się przesuszył i działa do tej pory

  • 0

    65. ~Andzia_Angelika  2009-01-29 15:47:29  host: egb130.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super:D Mam go już prawie 3 lata, działa jak nowy, jest odporny na wszystko, umie pływać, latać, spadać itd. Mam 18 lat, jak można się domyślić tele przeszedł wszystko, i nic mu nie jest, a bateria nie zmienianaq do tej pory trzyma wyśmienicie ok. 3-4 dni... normalnie nie dowiary.. polecam

  • 0

    66. ~zorro  2009-04-16 21:03:56  host: abop42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon chyba z 3 lata,przeżył wszystko...imprezy, wesela,wycieczki itp. działa jak nowy. Ostatnio miałem służbowego SE W960i...przestał być dotykowy już po 3 dniach ;) ja stawiam na prostotę---dzwonić można, sms wyślę, nie wygląda jak cegła, jest o.k

  • 0

    67. ~  2010-02-25 21:05:52  host: host-89-228-251-183.olsztyn.mm.pl

    Przestańcie psioczyć. Współczynnik SAR ma tylko 0.35 W/kg. To bardzo dobry wynik.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet