Samsung SGH-C200 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C200 Opinie o Samsung SGH-C200

Samsung SGH-C200

w sumie: 9
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-07 10:14:00  host: aphel.ltd.pl

    fajny telefonik mam nadzieje ze ma aparat jest on zadziwiajaco podobny do starego dobrego r210 brawo wiecej takich ! :P

  • 0

    2. ~Nick  2005-05-15 01:09:00  host: prosie14.aster.pl

    Ten telefon jest naprawdę świetny i kosztuje tylko 416 PLN brutto bez simlocka w sieci CCS

  • 0

    3. ~Tobasco  2005-07-02 16:34:00  host: dwp144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dyktafon posiada, stopera,profili i notatnika, wybierania głosowego i systemu głośnomówiącego nie

  • 0

    4. ~WitekT  2005-07-04 15:27:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Tobasco: dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    5. ~WitekT  2005-12-16 19:21:12  host: man.forweb.pl

    łoj tam dla mnie ten telefon jest do dupy

  • 0

    6. ~piter  2006-09-07 20:20:43  host: routerGBIT.kolnet.com.pl

    ten telefon ma port irda, a wy piszecie co innego

  • 0

    7. ~viola 93  2006-12-30 13:48:36  host: ds.pk.edu.pl

    Mam taki telefonik i chciałambym go zmienic jesli ktos jest chetmy na malo uzywany telefon samsung sgh c200 z pudelkiem, orginalna ladowarka, instrukcja obslugi, to piszczie na moje gg 4704229. Piszcie zazwyczaj jestem niewidoczna, wiec napiszcie a ja sie odezwe.

  • 0

    8. ~wiola  2007-02-02 14:59:36  host: cdm54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super tel, dla dziewczyny ,mały zgrabny ,prosty polecam

  • 0

    9. ~ika  2008-12-21 16:29:41  host: 80.50.129.66

    padl mi zupelnie po trzech latach... panasonic gd90 dzialal mi 8 lat. notatnik ma.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet