Samsung SGH-C170 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C170 Opinie o Samsung SGH-C170

Samsung SGH-C170

w sumie: 56
  • 0

    1. ~Templariusz  2007-07-17 12:14:24  host: staticline23090.toya.net.pl

    Łee.... Nokia 3310 lepsza :D

  • 0

    2. ~Łukasz  2007-07-24 20:53:26  host: abgy142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie co oni zrobili z klapa od bateri. ponad godzine ja otwieralem (i nie tylko ja), i dzis tak 4 razy. paznokcie polamane i powyginane. Nawet dziewczyny nie mogly sobie z nimi poradzic. naprawde ciezka sprawa z ta klapa -wlozyc raz i nigdy nie wyciagac karty. a tak co moge powiedziec: podoba mi sie :)))

  • 0

    3. ~porazka  2007-07-31 22:40:49  host: abhc157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy tylko mi bateria trzyma 2 dni ? :(

  • 0

    4. ~arleta  2007-08-07 12:28:53  host: rtr-10.core.lanet.net.pl

    jakość radia- to mnie interesuje

  • 0

    5. ~arleta  2007-08-07 15:01:48  host: rtr-10.core.lanet.net.pl

    jakość radia- to mnie interesuje

  • 0

    6. ~obserwator  2007-08-11 10:35:50  host: cos.rene.com.pl

    żeby nie był to samsung a co za tym idzie bateria samsunga to telefon jest całkiem fajny a przedewszystkim MAŁY. bardzo cieniutki i poręczny. obudowa wydaje się wytrzymała. tyle z mojej strony bo nie posiadam tego telefonu a jedynie miałem go w ręce.

  • 0

    7. ~uzytkownik  2007-08-14 20:29:40  host: bks161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz od jakiegoś czasu i jest zarabisty

  • 0

    8. ~nitoo  2007-08-22 12:47:28  host: szadolki.nsm.pl

    Bardzo płaski, przyzwoita jakość wykonania. Podstawowe funkcje + radio (moim zdaniem bardzo dobrej jakości), bardzo fajny kalendarz który można ustawić jako tapetę i WAP (działa fatalnie – ale jest) a to wszystko za rozsądne pieniądze. Poważniejsze zastrzeżenia ma do gniazda ładowania i podłączania słuchawek – zaślepka wygląda jak jednorazówka – podejrzewam, że po kilku ładowaniach czy słuchaniu radia zwyczajnie odpadnie. Jednak ogólnie jestem bardzo zadowolony :)

  • 0

    9. ~kampos  2007-08-28 16:06:51  host: miedzyn.net

    jaki kolorek radzicie wziac ?? :)

  • 0

    10. ~kampos  2007-08-30 07:59:14  host: miedzyn.net

    lepiej wziąć tego czy C250??

  • 0

    11. ~ka  2007-08-30 08:06:12  host: miedzyn.net

    a i jeszcze C130 do wyboru ;) to ktorego wziąć??

  • 0

    12. ~uzyszkodnik  2007-09-04 23:36:35  host: 87-205-197-39.adsl.inetia.pl

    kupilem jako drugi aparat (bo maly) i do garnituru, koszuli jest naprawde super, stal sie moja podstawowa komorka. Nia ma zadnych bajerow, wiec nie dla gimnazjalistow, ale jak ktos szuka malego mobila - polecam.

  • 0

    13. ~jan  2007-09-05 06:36:31  host: alpha.mpk.lublin.pl

    witam mi też bateria trzyma tylko 2 dni czy to wada tak ma być

  • 0

    14. ~lasu  2007-09-05 23:01:55  host: xdsl-18589.wroclaw.dialog.net.pl

    Daj znac jak odpadnie;-)

  • 0

    15. ~lucas  2007-09-08 13:39:27  host: 088156072121.kro.vectranet.pl

    chciałem kupić tego fona dla dziewczyny ale sie waham. czy bateria faktycznie trzyma tylko 2 dni? tak ogólnie to jest bardzo fajny cieniutki i sympatyczny

  • 0

    16. ~izuska  2007-09-25 20:03:35  host: sokolik.metrointernet.pl

    siemanko sluchajcie powie mi ktos jak sie ustawia obsluge odbierania mms-ów tak zebym mogla sama to zrobic z gr wielkie dz:) a tak poza tym tele jest super sama go mam:) bardzo poreczny:)) polecam

  • 0

    17. ~bdio  2007-10-08 21:03:41  host: kliny.com

    kupiłem ten telefon pare godzin temu - za jakiś czas cos wiecej napisze o nim - jak narazie jestem zadowolony telefon służy do rozmawiania i mySle ze sie w tym sprawdzi, radio jest miłym urozmaiceniem ale z radiem jest tak ze czy go słuchasz przez słuchawki czy przez głosnik słuchawki musza byc podłaczone, co sie rzuciło jeszcze dziwnego - telefon nie ma zadnej gry - ale jak juz pisałem wczesniej telefon służy do rozmawiania a nie do grania to o czym wczesniej wspominali inni uzytkownicy zabespieczenie wejscia na słuchawki/ładowarke rzeczywiście kiepsko wyglada ale moze pozory mylą i długo wytrzyma -- nie zgadzam sie tez z przedmówca który pisał o ciężkim otwieraniu zamkniecia na baterie nie idzie to strasznie łatwo ale widac ze jest solidnie wykonane i przynajmniej nie bedzie klapac albo odpadac pozytywów jest duzo dobra jakośc w stosunku do ceny, dobre radio, telefon swietnie prezentuje sie nie tylko jak jest włyłaczony ale równiez gdy go właczymy ładnie podswietlone przyciski bardzo czytelny wyświetlacz. a jeszcze co do minusów troche zbyt mały wybór co do ilości dzwonków i tapet pozdrawiam

  • 0

    18. ~nowy  2007-10-25 20:21:04  host: w3cache2.icm.edu.pl

    czy ten model ma taką wadę/zaletę że jak przyjdzie sms to dopóki nie przeczytasz to powtarza się sygnał nadejścia wiadomości?? w moim starym samsungu(c210) to jest i jest to trochę wkurzające, zwłaszcza w nocy.

  • 0

    19.  2007-10-26 12:45:27

    Mam ten telefonik 10 dni. Opiszę go zainteresowanym nim: wykonany jest solidnie, klawisze są twarde, upadł mi tylko raz i na miękki but więc ciężko powiedzieć czy jest wytrzymały. Bateria wytrzymała mi 5 dni (w tym czasie 30min rozmów, kilkadziesiąt smsów i 10min słuchania radia). Zalety: + jako tło można ustawić kalendarz (super, od razu widzę który dzisiaj) + wyświetla czas połączenia po jego zakończeniu (dla mnie ważne) + długie sms-y (915 znaków) + można ustawić automatyczne blokowanie klawiszy + radio i słuchawki w zestawie (mogą być wykorzystane jako zestaw głośnowówiący) + dyktafon 30 sekund + w menu można poruszać się za pomocą skrótów, cyferki są wyświetlone przy każdej opcji (przydatne bo telefonik ma małe klawisze i wygodniej poruszać się w ten sposób niż przewijać) + automatyczne wygaszanie (oszczędza baterie) + w sms można wklejać numery z książki telefonicznej + klawisz skrótu (można umieścić dowolną opcję, której używamy najczęściej) + szybkie wybieranie numerów (przypisane do klawiszy 2-9) + duże cyferki przy wpisywaniu i w różnych kolorach, duże literki w przypomnieniach i w sms też można ustawić duże Wady: - przy pisaniu sms-a pokazuje ile jeszcze znaków a nie ile smsów napisaliśmy i dopiero jak wskakuje następny sms to wyskakuje info i wtedy nie można wpisać literki innej niż pierwsza pod cyfrą (np. g pod 4 a nie h,i) - powiadomienie o sms niewidoczne przy wygaszeniu (w sagemie myx5 powiadomienie było widoczne a było takie samo wygaszenie, czyli można) - powiadomienie o połączeniu przychodzącym albo najpierw dźwięk albo wibracja, nie da się jednocześnie - poroniony tryb głośnomówiący, najpierw trzeba nawiązać połączenie potem 3 razy wcisnąć przyciski i dopiero działa (w sagemie wystarczyło podczas dzownienia przytrzymać zieloną słuchawkę, czyli można dużo praktyczniej) - wygaszanie powoduje że nie widać godziny, - w sms nie udało mi się na stałe wyłączyć słownika t9, zawsze jest jako domyślny, a nie używam więc trochę to męcz

  • 0

    20. ~erwin  2007-10-28 16:54:13  host: fec162.internetdsl.tpnet.pl

    za ta cene naprawde godny polecenia

  • 0

    21. ~Matthias  2007-10-30 13:27:32  host: chello089076034093.chello.pl

    Mam ten telefon już od kilku miesięcy. Największą jego zaletą jest jego rozmiar, tylko 9mm grubości :) Telefon jest wyposażony jedynie w podstawowe funkcje, przez co jest to TYLKO telefon, a nie gadżet. Ma to bardzo dobry wpływ na baterię, która nie jest praktycznie niczym obciążona i bez problemu (przy normalnym użytkowaniu) wytrzymuje trochę ponad tydzień. Moim poprzednim telefonem był SE k700i i po tych paru miesiącach mogę szczerze powiedzieć, że cieszę sie, że się go pozbyłem. Nie spotkałem jeszcze drugiej osoby z takim samym samsungiem, a w oczach każdego kto go zobaczy maluje się odrobina zazdrości. :)

  • 0

    22. ~PT  2007-11-01 08:03:38  host: host-89-228-197-186.kalisz.mm.pl

    Posiadam ten aparat od kilku tygodni i jestem z niego bardzo zadowolony. Jesli ktoś poszukuje niewielkiego aparatu telefonicznego tylko do dzwonienia napewno będzie z niego zadowolony. Posiadam też Nokie 6230i (służbówka), ale po stokroć wolał bym dostac w jej miejsce Samsunga, ponieważ opcji Noki wogole nie wykorzystuje. Bateria faktycznie nie trzyma wiecej niz kilka dni, ale niewielkie rozmiary rekompensują mi koniecznosci ładowania co kilka dni.

  • 0

    23. ~kormoran  2007-11-02 19:55:49  host: user-89-174-44-229.dnet.pl

    Czy na ten telefonik mozna bez problemu posciagac jakies dzwonki polifoniczne i nie tylko ?

  • 0

    24. ~Luke  2007-11-08 12:43:59  host: hakone.magma-net.pl

    Telefon mam drugi dzien :) jest elegancki i cienki. Telefon nie dla gadzeciarzy. Radio super.

  • 0

    25. ~jupik  2007-11-11 19:15:21  host: eog132.internetdsl.tpnet.pl

    Przerzuciłam się na tego Samsunga z Nokii, więc troche to trwało zanim pogodziłam się z brakiem pewnych funkcji (jak np. profile, czy możliwość wyciszenia telefonu tak by było bez dzwięku i wibracji). Ale teraz po kilku miesiącach użytkowania w sumie nie mam co narzekać. Przeżył ulewę- co prawda zalało wyświelacz ale leżał 2 dni rozkręcony i wysechł i działa bez zarzutów. Radio gra bardzo dobrze, poza tym można zapisać sporo stacji. Uproszcone menu po którym można łatwo poruszać się za pomocą skórtów cyferkowych. Brak jakichś zbędnych bajerów, chociaż mms-a mógłby mieć. Wytrzymały na upadki-kilka razy zaliczył glebę i nawet się nie wyłączył. Bateria trzyma względnie (ok 4-5 dni). Ale przede wszytskim wielki plus za te 9mm-lubie nosić telefon w kieszeni, więc to dla mnie ważne że nie sterczy mi taka cegła. Co do minusów znalazłam 2: brakuje mi poruszania się chociażby w kalndarzu czy sms-ie we wszytskie 4 strony, gdyż ten model oferuje nam tylko klawisz dół/góra; i jak dla mnie słabo wyczuwalna wibracja i za ciche dzwonki jeśli jest sie w troche bardziej hałaśliwym miejscu. Ale ogólnie rzecz biorąc polecam dla każdego kto ceni prostote i elegancję.

  • 0

    26. ~zab  2007-11-15 20:01:03  host: 87-205-188-129.adsl.inetia.pl

    hey! mam takie pytanie: czy jest w tym tel mozliwość zmiany koloru wpisywanego numeru na głównym ekranie?? Bo ja nie potrafię, a ta tęcza mnie nie przekonuje... Z góry dzieki!!!

  • 0

    27. ~gacek  2007-11-16 22:06:36  host: w3cache1.icm.edu.pl

    Jak dla mnie telefon rewelka,bez zbędnych "wodotrysków dla małolatów".Wszystkie podstawowe funkcje ma plus miły dodatek-radio:)Bateria trzyma dość dobrze jak na takie wymiary (do 6 dni).Menu proste po którym można się szybko poruszać za pomocą klawiszy,super sprawa.Jedyne do czego można mieć zastrzeżenia to trochę długo odblokowuje się klawiatura i brak możliwości włączenia otrzymywania raportów po wysłaniu smsa.A po za tym wszystko gitara:)Jednym słowem takiego telefonu brakowało na rynku i nisza została wypełniona przez Samsunga.Wielkie plusy za to!!!

  • 0

    28. ~Darek  2007-11-22 14:39:23  host: aaqf48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mam pojecia jak ustawic zegarek na wyswietlaczu? Ale telefonik spoko maly cienki.

  • 0

    29. ~;Domelo  2007-12-16 12:43:00  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    do opinii 18 : ja mialem rowiez samsunga c210m i nic nie powtarzal wydaje mi sie ze wytarczy wejsc w ustawienia wiadomosci o tam powinno sie to ustawiac ;P

  • 0

    30. ~ja  2007-12-24 23:30:27  host: abde153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma mmsy?

  • 0

    31. ~caton  2007-12-31 10:47:22  host: efg210.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon w 100% tylko do dzwonienia. Jednak czy aż nie za bardzo ? Legendarny C100 pozostaje lepszy mimo uplywu lat. Mimo wszystko polecam i nie zamierzam na razie zmieniać. Zalety: -Mały, ładny, zgrabny, zwarty -Nienajgorsza bateria 3-4 dni -Bardzo dobra jakość rozmów -Wibracja dobrze odczuwalna -Bardzo dobre podświetlenie klawiszy Wady: - Wskaznik działa tylko góra-dół. Z tym to przesada - Utrudnione poruszanie sie po kalendarzu, brak numerów tygodni - Brak normalnego dzwonka, same melodie - Alarm, aby ustawic drzemke trzeba kombinowac budzik+alarm - Brak MMS - Mało ergonomiczy kabel do słuchawek. Wtyczka ustawiona równolegle do aparatu co utrudnia trzymanie go z podłączonymi słuchawkami - Soft mógłby działać nieco szybciej

  • 0

    32. ~Dafi  2008-01-11 16:39:57  host: 088156087177.wro.vectranet.pl

    Telefon do smsow i dzwonienia swietny, znalazlem jeden blad, przy probie usuwania kontaku z SIM zawiesza sie, nieby pierdola ale denerwuje :(.

  • 0

    33. ~Dafi  2008-01-20 00:45:26  host: 088156087177.wro.vectranet.pl

    Zegarek jest widoczny tylko przy tapetach.. przy kalendarzu juz NIE! Bateria obecnie trzyma ok 4-5 dni przy intensywnym korzystaniu, swietny tel! :)

  • 0

    34. ~Delissa  2008-03-01 12:46:31  host: chello087206167075.chello.pl

    Mam go równy tydzień. Nie miałam dotąd telefonu, który by leżał w małej, kobiecej rączce tak dobrze. Wiem, że w ręku trzymam komórkę a nie plastikową cegłę. Cóż z tego skoro cegły mają prawie wszystkie gadżety (nie ważne jakiej jakości ale mają) skroro są nieestetyczne i czasami aż głupio wyjąć je z torebki, np Nokię N73 albo wyższe. A w Samsungu to sama prostota, klasyka i elegancja. To jest dla mnie bardzo ważny atut. No i ta wspaniała lekkość-czasami można zapomnieć, że się coś trzyma w ręku (co u mnie miało miejsce wczoraj-wypadła mi z ręki na podłogę, bo się zamyśliłam i zapomniałam o niej).Oczywiście dochodzi do tego doskonała jakość dźwięku (dla mnie jest to bardzo istotne), fajna kontrastowość ekraniku. Bardzo dobrze pisze się na niej esmsy Chociaż długie paznokcie czasami ślizgają się po tej klawiaturze i nie wystarcza "muśnięcie" klawisza tylko trzeba mocniej przycisnąć. Ale możliwe, że to kwestia wyrobienia klawiatury. Podoba mi się też jej wyrazistość oraz podświetlenie cyfr-delikatne ale jednocześnie wyraźne. Interesująco i gadźeciarsko wyglądją tęczowe cyfry, jak wpisuje się nr telefonu oraz te kolorowe elipsy pokazujące się na ekranie jak przychodzi połączenie. Nie podoba mi się to, że menu i spis telefonów jest w różnych miejscach no i to, że menu jest rozwijane. Kiedyś, miałam Nokię 8310-tam było identycznie ale to było 9 lat temu...a technika idzie naprzód. I wcale się nie zgodzę, że takie coś jest bardziej przejrzyste-przejrzyste są wszystkie aplikacje na ekranie, w jednym msc. Denerwuje mnie też jak wybieram czyjść nr ten dźwięk jak nawiązuje się połączenie. Lista notatek jest zbyt krótka. Nie mogę ukryć tego co mam na karcie SIM-tylko widoczne są wszystkie wpisy-te które zapisuję w tel i te z karty SIM. Denerwujące jest samo wysyłanie smsów-ja jestem przyzwyczajona, że wybieram osobę-w menu przyporządkowanym do tego kontaktu wybieram "wyślij sms"-piszę-a następnie kom już "wie" gdzie ma wysłać a ja naciskam tylko &q

  • 0

    35. ~Delissa  2008-03-03 15:27:31  host: chello087206167075.chello.pl

    C.D. wyślij. A te wibracje i melodia-najpierw trzy wibracje, cisza, no i po jakimś czasie pojawia się melodia. Więcej niż tragedia. Ale same melodie ładne-ładnie brzmią i słychąć w nich melodię, rytm itp. to nie jest jakieś skrzeczenie żaby. Przyczepilabym się tylko do dźwięków sms. Zbyt krótkie. Denerwujący jest także brak zegara przy wygaszeniu. Trzeba nosić zegarek na ręku;) Bateria trzyma 4-5 dni. Mogłaby dłużej. O jednym jeszcze wielkim atucie nie wspomniałam-obudowa. Zwarta i solidna-nic nie trzeszczy, nie odstaje, nie jest luźne. Podoba mi się ukrycie gniazda do ładownia-fakt, wydaje się ze to się zaraz odrwie ale w sumie obudowa zyskuje przez to na estetyce. W sumie tel do dzwonienia, cienki co ładnie wygląda, lekki, wyraźne cyfry i ekran, wspaniałe dźwięki w których słychać jakąś i to całkiem miłą dla ucha melodię. I wszystko to bez zbędnych bajerów. Telefon to jest telefon-a jak coś jest do wszystkiego to do niczego.

  • 0

    36. ~Delissa  2008-03-03 15:46:19  host: chello087206167075.chello.pl

    Fakt-wtyczka od baterii i radia ustawiona jest pod tragicznym kątem-w żadnym moim poprzednim tel tak nie było i teraz bardzo mi się to rzuciło w oczy. A brak możliwości całkowitego wyciszenia aparatu-bez wibracji i melodii-jest niemożliwa. Jak chce się go wyciszyć to znika melodia a pojawiają się wibracje. Denerwuje to. Klapa od baterii otwiera się łatwo, tylko po prostu trzeba znaleźć na to pomysł. Ale mimo tych wad nie chcę go wymienić-atuty przeważają.

  • 0

    37. ~konrad  2008-03-15 12:19:38  host: chello062179075175.chello.pl

    wczoraj kupilem, jestem b. zadowolony, potrzebuje tel. tylko do dzwonienia i smsow i tutaj sie sprawdza idealnie, swietny wyglad i b. cienki co do problemow o ktorych pisaly poprzednie osoby : 1 - ciezko otwierajaca sie pokrywa od baterii - wystarczy przycisnac mocniej pokrywke w jej srodkowej czesci do telefonu i wtedy odsunac, powinno pojsc znacznie szybciej niz godzina co niektorym zajmowalo :) ... tak czy inaczej Samsung powinien to poprawic 2. zbyt wolne odblokowywanie - wystarczy po odblokowaniu nacisnac kombinacje klawiszy [Zakoncz polaczenie][prawe menu][Zakoncz polaczenie] i wtedy jest odblokowane od razu 3. dzwiek podczas polaczenie - mozna to wylaczyc w menu Dzwieki->Powiadomienie podczas polaczenia ma pare drobnych minusow, ale jest to swietny telefonik, no i za jaka cene ... :)

  • 0

    38. ~Delissa  2008-03-25 19:49:17  host: chello087206167075.chello.pl

    Nie zaprzeczam temu co wcześniej napisałam o niewątpliwych atutach tego telefonu...ale jeżeli macie jakiś wybór to nie wybierajcie go. Dowiedziałam się od swojego serwisu, że Samsungi mają straszene kłopoty z zasięgiem. Ja też je mam. Dodam, że mieszkam w centrum Trójmiasta, nie w żadnym lesie. To nie powinno się zdarzyć.

  • 0

    39. ~maczko  2008-04-17 18:41:23  host: public-gprs87225.centertel.pl

    Faktycznie mam mnijeszą moc, limit SAR wynosi 0,96 W/kg przez co chyba mniej promieniuje, jednak podczas jazdy samochodem w mieście przełączniu się BTS rozłanczał mi rozmowę.

  • 0

    40. ~grzenek25  2008-04-25 22:03:29  host: 82.160.104.2

    telefon wyglada super i jest dosc prosty w uzycie. Ale u mnie bateria trzyma tylko 2 dni - musze go chyba zareklamować

  • 0

    41. ~  2008-04-27 10:35:19  host: 88-199-243-228.tktelekom.pl

    brak mp3 i mms'ów:( to fatalnie,ale z braku laku...itd jako chwilowo zastępczy to się nadaje

  • 0

    42. ~hmm  2008-05-01 20:51:30  host: abgu151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no a ja sie dziwilem czego czasem ludzie do mnie dzwonia i sie nie odzywaja. ale telefon mi sie podoba i nie zmieniam :]

  • 0

    43. ~amigo  2008-11-06 08:21:29  host: fideltronik.com

    telefon ogólnie bardzo sympatyczny ale... niestety więcej jest w serwisie niż u mnie! podstawowy problem przerywanie podczas rozmowy do takiego stopnia że niemożna się z nikim dogadać tzn. ja słyszę ale rozmówca nie słyszy a serwis twierdzi że wszystko jest ok!

  • 0

    44. ~Landrynka  2008-12-24 22:28:41  host: host-80-238-112-21.jmdi.pl

    Telefon bardzo wytrzymaly mialam go ponad rok i polecam pomimo tego ze nie ma ani aparatu ani mp3 ale przeciez to nie jest najwazniejsze bardzo maly i lekki oraz posiada stylowy wyglad ;))

  • 0

    45. ~  2009-04-28 17:56:35  host: 212-102-16-202.adsl.inetia.pl

    Jako telefon - IDEALNY.

  • 0

    46. ~Flema  2009-06-09 17:36:59  host: xdsl-22519.wroclaw.dialog.net.pl

    Ja mam ten telefon.Jakość radia jest niezła,ale jak jesteś w jakiejś wiosce to nic nie słychać.Obdowa jest wytrzymała - telefon raz mi upadł i nic się mu nie stało.Bateria trzyma spokojnie tydzień.Ale niestety...każdy telefon ma jakiś minus.Zepsuł mi się.Ja go włączam,a on...nic!Naprawili mi go w serwisie,przez dwa dni działał bez zarzutu a potem...znów klapa!Dalej zepsuty!Już nie wiem,co robić.Chyba kupię sobie inny tel.

  • 0

    47. ~Kikka  2009-06-09 17:43:02  host: xdsl-22519.wroclaw.dialog.net.pl

    Mam ten telefon ponad rok i denerwuje mnie to,że wiadomości wysyłane nie zapisują się automatycznie.

  • 0

    48. ~Kasia  2009-06-09 17:49:52  host: xdsl-22519.wroclaw.dialog.net.pl

    Ja mam problem.Chciałam ustawić sobie pouwfość w smsach.No i pojawił mi się taki komunikat :wpisz stare hasło.Wpisałam nr. PIN,ale to nie było to.O co chodzi???

  • 0

    49. ~rabarbar  2009-09-22 14:21:47  host: ayn201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie, czy można go podpiąć do smyczy???

  • 0

    50. ~  2009-10-26 18:36:58  host: brp176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedno ALE - przech.u.j.o.w.a antena. Ten telefon nie sprawdza sie idealnie jako telefon do sms'owania i dzwonienia wlasnie ze wzgledu na antene...

  • 0

    51. ~kalien  2010-03-12 13:20:12  host: ip-91.197.88.30.edial.pl

    Telefon mam już ponad 2 lata. @Kikka - mnie też to denerwuje, ale można dać "zapisz i wyślij" zamiast "tylko wyślij" - to tylko jedno kliknięcie więcej @rabarbar - nie można @50. - ja się z tym nie zgodzę... Może masz uszkodzoną antenę? Mój elegancko działa nawet w lesie - sprawdził się jak byłam na grzybach, gdzie inni nie mieli zasięgu wcale ;-) Poza tym jest najszybszym telefonem pod względem pisania smsów spośród tych, które miałam przyjemność użytkować choć przez chwilę. Znaki pokazują się od razu, a nie jak np. w B300 (oczywiście jeśli w ogóle wciśnie się dokładnie klawisz) po 3 sekundach. Jestem z niego bardzo zadowolona i szkoda mi go wymieniać nawet na S3600. Jedyną jego wadą jest to, że zmienia głos rozmówcy. Własnej mamy i męża nie poznaję :/

  • 0

    52. ~Eee  2010-03-20 21:10:37  host: aec56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo zadawolony jestem z tego telefonu, wytrzymaly,bateria trzyma dwa dni bo to samsung i niema sie czego spodziewac,telefon niema duzej ceny, niema duzych funkcji, to telefon wylacznie dla tych co chca tylko pisac eski i dzwonic, ew. posluchac radia ! POLECAM WSZYSTKIM !

  • 0

    53. ~170CHUJNIA  2010-07-13 14:13:03  host: 77-253-10-177.adsl.inetia.pl

    NIE KUPOWAĆ!!!!!!! *** WIESZA SIĘ I WŁACZA SIE NA SAMYM POCZĄTKU.

  • 0

    54. ~88orange  2010-08-16 20:21:31  host: zary.vectranet.pl

    Tel. do akceptacji jako poręczna dyskretna zabawka w zakresie funkcji podstawowych, jednak wcześniejsze modele serii "C" były o wiele wyższej klasy. BATERIA NIE DO ZDOBYCIA, a jeśli nawet to więcej warta niż tel., te oferowane na Allegro nie pasują, końcówka symbolu 6 a nie trzy jak w ofertach. W USA sprzedają tel. jednorazówki bez wyświetlacza, własnego nr. (monolot), ok. 100 połączeń i do kosza, to coś bardzo zbliżonego.

  • 0

    55. ~Asiorek  2013-01-28 18:33:15  host: 89-69-224-50.dynamic.chello.pl

    Mam 2 sztuki tegoż parę lat, chwalę sobie, bo lekki a ja mam małe torebusie. Ale czy móglby mi ktos poradzić: kupiłam do niego kabel USB i nie wiem, jak ściągnąc dane z telefonu na komputer? Trzeba dołączyć jakiś program? Ktos może wie?

  • 0

    56. ~  2015-12-21 13:40:06  host: aeaq35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co mam zrobic jak nie moge na nim usawic roku 2015 wyswietla sie bląd

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet