Samsung SGH-C130 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C130 Opinie o Samsung SGH-C130

Samsung SGH-C130

w sumie: 13
  • 0

    1. ~bodo  2006-12-01 23:53:16  host: abjz195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon nie ma stopera! dlaczego piszecie dyrdymały? mieliście w ogóle ten fonik w ręce?!

  • 0

    2. ~  2006-12-25 12:17:39  host: w3cache.dialog.net.pl

    wypas telefon ..jedyna jego wada to,to że nie parzy kawy,nie stawia loda i niema kina domowego, no ale pewnie nokia N99 będzie to miała. Tak serio to dla wszystkich którzy szukają zgrabnego telefonu do dzwonienia bardzo ciekawa propozycja.ja mam i polecam

  • 0

    3. ~yetiorg  2007-01-28 22:57:00  host: abzm121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Małe pytanko ile tak naprawdę trzyma w nim bateria bo to mnie jedynie interesuję, gdyż zastanawiam się nad kupnem jego albo Noki 1600, ktoś poradzi :)

  • 0

    4. ~ADIQ1033  2007-01-30 23:07:25  host: bqc244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yetiorg w 1600 przy zwykłym uzytkowaniu (tj. kilka SMS-ów i rozmów dziennie) bateria wytrzyma 4-5 dni. A na ogół trzyma tydzień ;-)

  • 0

    5.  2007-06-14 22:22:07

    Witam! Czy ten telefon ma dzwonki true tone?

  • 0

    6. ~kilof  2007-07-28 01:22:03  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    Ten telefon taki sobie jest, bateria trzyma mi juz trzeci dzien. Maly fajny telefon do dzwonienia i pisania SMSow.

  • 0

    7. ~jojo  2007-09-23 18:48:04  host: router.eia.pl

    No wlaśnie jak to jest z tym stoperem? Czy ktos obeznany ze swoim telefonem potrafi powiedziec czy ma on stoper? Na wszystkich stronach internetowych na temat tego telefonu jest podane ze zawiera ale czy napewno?

  • 0

    8. ~zadowolony  2007-11-04 18:13:11  host: deg117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś od telefonu nie wymaga duzego wyświetlacza, super polifoni, mp3 i aparatu, to polecam wszystkim ten telefon. Jest zgrabny, super sie na nim pisze sms, i na długo wystarcza mi bateria :) przy dość licznym esemesowaniu, że tak powiem ;)

  • 0

    9. ~ja  2007-12-27 10:56:11  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    nie ma stopera!! jesli ktos potrzebuje telfon tylko do dzwonienia albo esemesowania to polecam!

  • 0

    10. ~czestal  2008-05-02 16:38:05  host: 87.116.199.228.mielec199.tnp.pl

    ładny telefon właśnie chyba benge sie wymieniał z kolegom mi ten telefon pasi przynajmiej mały i letki

  • 0

    11. ~Nieznana  2008-05-19 15:50:55  host: gks126.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli nie potrzebujesz jakis nie przydatnych funkcji to musisz miec ten telefon. Mialam go i musze powiedziec ze naprawde dobry. Nie ma co prawda aparatu, mp3, podczerwieni. Bardzo wygodnie pisze sie na nim smsy. Jest bardzo zgrabny, lekki, cienki, ladnie wyglada, wygody i latwy w uzyciu.

  • 0

    12. ~ren  2009-10-19 18:44:50  host: 80.50.236.66

    dzieci Neo uzywaja poli,tru,real.Telefon do dzwonienia nie do zabawy ptk.10/10.

  • 0

    13. ~DanaDrako  2015-01-31 08:40:59  host: 178-36-124-40.adsl.inetia.pl

    Telefon nie obsługuje 2015 roku x)
    Przy ustawieniu kalendarza na rok 2015 wyskakuje komunikat o "nieprawidłowej" dacie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet