Samsung SGH-C120 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C120 Opinie o Samsung SGH-C120

Samsung SGH-C120

w sumie: 31
  • 0

    1. ~adrian.exe  2006-06-09 20:22:54  host: boi215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prawdziwy Szajsung :P
    Telefon za 200zł w Avast,a nie ma dosłownie nic w sobie.Telefon przeznaczony dla ludzi tylko dzwoniących i sms'ujących.Przypomina mi prototyp Noki 6230...mały wyświetlacz,słaba rozdzielczość (O_o)
    Jego wielką zaleta jest to,że jest lekki(76g) :D

  • 0

    2. ~niezgadzam sie  2006-06-24 23:58:49  host: staticline10535.toya.net.pl

    nieprawda jak sama nazaw wsakzuje jest to telefon chcesz sluchc muzuki kup sobie mp3 chcesz miec aparat kup go sobie urzywam go i jest super najwazniejsze funkcje ma obraz na rozdzielczaczu jest super i bardzo wyrazny bateria extra telefon super naprawde ekstra polecam karzdemu pamietajcie to jest telefon a nie jakis bajer

  • 0

    3. ~Abdul  2006-07-09 19:04:54  host: 62.93.41.7

    Chodzi mi o dzwonki .... u mnie są najgorsze jakie słyszałem ... czy u Was jest tak samo??

  • 0

    4. ~MAZIK  2006-07-11 11:49:31  host: acsh243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie tez to jest extra telefonik ;)
    Moglby miec lepsze dzwonki ale cuz jest fajowy :) mialem siemensa c65 i zamienilem go na tego samsunga, siemens mial wiele wad chodz tez byl dobry ale samsungowwi sgh-c120 nic nie brakuje:)

  • 0

    5. ~  2006-07-14 20:24:53  host: c25-2.icpnet.pl

    rewelacyjnie zprojektowany telefon dla osob ktore nie musza miec tego calego "kramu", z ktorego i tak nikt nie uzywa - uwazam ze 199 pln za taki fajny aparacik to rewelacja !!! a do tego wyglada bardzo rasowo :)

  • 0

    6. ~aska  2006-07-18 21:23:38  host: n60kos.resetnet.pl

    jest okropny szajs jak nie wiem co nie kupujcie go ja kupilam dzis i zaluje

  • 0

    7. ~mietek  2006-07-28 05:40:00  host: eeo11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    design i jakość wkonania znacznie przewyższa wszelkie droższe konstrukcje najlepszch nawet firm, niestet brakuje mu jakichkolwiek gier (szczególnie że ekran jest bardzo fajny i menu jak to u Samsunga ładne)

  • 0

    8. ~kaczor  2006-08-01 20:59:02  host: brzezno8.attu.pl

    czemu niemoge zciagnąć dzwonka na to g centralnei zamienei go na nokie

  • 0

    9. ~paula  2006-08-09 15:56:34  host: en238.internetdsl.tpnet.pl

    cze
    uważam, ze jest to fajny telefon.. zgadazm się całkowicie z osobą nr 2. Ja jednak sie dzisiaj troche wkopałam bo nie wiedziałam że ten telefon nei ma wapa a chciałam sobie ściągnąć tapetę..:(oh.2,44 na marne..:( a od wczoraj mam komórke,..:p

  • 0

    10. ~asd  2006-08-18 11:54:59  host: adan228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest poprostu telefon dzwoni pisze i wysyla :)) bateria u mnie trzyma do 5 dni jak pisze i dzwonie:) poprostu telefon :)

  • 0

    11. ~chce kupic!  2006-08-24 18:02:00  host: apq130.internetdsl.tpnet.pl

    w MEDIA MARKT jest promocja na niego jutro (24.08.2006) kosztuje 159,00zl. no a moj stary SE t300 jest w stanie oplakanym.. pilnie potrzebuje fona na rok czasu i niewiem bo nikt nie napisal, co z dzwiekim?? to gier ani tapet sciagac sie nie da??
    plisss odpiszcie

  • 0

    12. ~raku  2006-08-27 19:34:12  host: 195.136.35.3

    jest tak zjebany jak żaden inny fon miałem go kupic ale jak go zobaczyłem to sie załamałem on jest tylko dla głupich ludzi co tylko imią dzwonic i troche pisac esy

  • 0

    13. ~super telefonik  2006-08-28 20:15:00  host: xdsl-6558.elblag.dialog.net.pl

    ten tel jest rewelacyjny fakt ze nie ma zadnych bajerow ale za to jest leciutki i prosty w uzyciu ja jestem bardzo zadowolony z niego :):):):):):):):)

  • 0

    14. ~:):):)  2006-08-28 20:17:46  host: xdsl-6558.elblag.dialog.net.pl

    ten telefin jet super!!!!fakt ze ma bardzo malo funkcji ale za to jest leki i prosty w uzyciu czyli taki jaki powiniem byc telefon

  • 0

    15. ~  2006-09-03 14:47:12  host: dvu49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma zajebisty aparat

    ;)

  • 0

    16. ~młody  2006-10-05 15:46:51  host: acgs60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na niego nic niemozna sciagac tapet ani dzwonkuw ale musze wytrzymac z tym szajzem miesiac a puzniej kupie cos wypasionego

  • 0

    17. ~żal mi niektórych...  2006-10-27 16:42:31  host: xdsl-5124.walbrzych.dialog.net.pl

    Jakie zjeby tu piszą, to aż żal patrzyć. Telefonik jest spoko. Fakt że niema żadnych bajerów, ale jeżeli komuś chodzi wyłącznie o esy i rozmowy to jest zajebisty. A jak chcecie miec bajery to nauczcie sie wkoncu dobrze obsługiwac komputer!

  • 0

    18. ~djkris15  2006-11-12 19:19:58  host: ffa90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik jest zajebisty.Mam go i jestem zadowolony.Chuj że nie ma wapu i nie da się ściągać tapet ani dzwonków,Ale jest dojebany!!!!

  • 0

    19.  2007-01-19 15:57:41

    o ku*wa!nie mam nic do samsunga ale ten to prawdziwy szajsung!nawet polifoni ni ma!!!!!no i po co mu taki ekran jak gier nawet niema!!!!!i jeszcze jest drogi!!!!mogi dać monochromatyczny ekran byłby tańszy i bateria dłużej by trzymała.bo założe się że to coś dlogo nie trzyma.ale ładny to jest:)

  • 0

    20. ~VanRue  2007-02-18 20:00:10  host: bpo216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem użytkownikiem tego fona i muszę powiedzieć że jest bardzo dobry. Bateri trzyma normalnie nawet 5dni (mi tylko 3 bo rozwaliłem baterię :D).Fakt, nie mozna nic sciągać na niego itp. ale ma za to BARDZO ładne nagrywanie (szkoda ze tylko 30s). W sumie przy takiej jakości dziw że mp3 nie ma ;) Ekran b. ładny. Ogolnie prosty w obsłudze. Dla ludzi potrzebujących prostego telefonu do rozmów i sms.

  • 0

    21. ~Kosa Jr  2007-03-24 21:09:58  host: bqi248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    raku bój się boga... to po to się kupuje telefon komórkowy aby DZWONIĆ I SMS'OWAĆ! Bo jakos nie wierze zeby ktos kupowal fon tylko dla mp3/mp4 czy aparatu 2mpix. Telefon to nie zabawka nie sluży do szpanu. A skoro głupcy TYLKO pisza i dzwonia, to wlasnie obrazileś klikanaście tysięcy ludzi na świecie :P A telefon zajechany. Jak dla mnie lepszy od np. Siemens c65/m65 czy noki 1600/2600. Tyle ode mnie. PzDR

  • 0

    22. ~badboy  2007-09-12 17:47:53  host: ppp24.coig.pl

    ten telefon jest po prostu super, maly popreczny, i w dodatku ma dobry wyswietlacz a telefon jest po to zeby dzwonic i sms-owac jak ktos chce sluchac mp 3 i ogladac filmy to odtego są inne zeczy do zdjec sluzy aparat a aparat w telefonie to tylko klopot im wiecej bajerow w telefomie tym wiecej zeczy ktore mogom sie popsuc

  • 0

    23. ~Masaktor  2007-10-06 19:43:02  host: bor59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest dla osob ktore potrzebuja telefonu tylko do sms'owania i dzwonienia. Jest on bardzo i to bardzo wytrzymaly (wytrzyma on zamoczenie, upadek na beton lub inne grunty z wysokosci ok.3.5m, oraz zuty o ściane). Bateria trzyma dlugo(ok.4-5 dni)ale trzymala by dluzej gdyby nie non-stop podswietlany wyswietlacz(nie wiem w jakim procecie podswietla ale chyba 3 lub 4%, nawet podswietla sie gdy sie go wylaczy) i to mnie bardzo wkurza w tym telefonie. Niedawno mialem problem z przyciskiem "w dol" (poprostu sie trudno naciskal i przy okazji naciskal przyciski w bok i "c") zepsul sie podczas pisania wielu sms'ow, ale pozucalem nim po podlodze, pokoju i po piasku i sie naprawil:):).A obodowa jest bardzo odporna na zarysowania.

  • 0

    24. ~sasza  2007-11-28 17:24:01  host: public-gprs43476.centertel.pl

    dzieci ten fon jest dla ludzi sarszych a jak chcecie kupić tani telefon to polecam sagem 6-2...ps błąd w opisie on ma polifonie i mms

  • 0

    25. ~dońcia23  2007-12-06 19:43:07  host: eki59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    osobiście uważam,że telefonik jest ok.miałam go 2 lata i świetnie mi slużył:)mimo, że jutro będę miała nowy to i tak zostawiam mojego samsunga, po to by móc kiedyś znów z niego zadzwonić:)a co do tego rzucania o ścianę to się zgadzam, można nim rzucać do oporu:)

  • 0

    26. ~;Domelo  2007-12-16 12:24:11  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    bardzo dobrze ze samsung robi rowniez tansze telefony tak jak i sony ericsson dzieki temu ze sa takie telefony to kazdy moze miec ladny telefonik komorkowy z kolorowym wyswietlaczem. ten pewnie za niedlugoo bedzie bardzooooooooooo taniiiiiiiii

  • 0

    27. ~;Domelo  2007-12-16 13:06:34  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ten telefon jest fajny ale czeemu samsung tak knoci polifonie albo jak jest w tym przypadku nie ma jej wcale chociaz nie jestem tego w 100 % pewny !!

  • 0

    28. ~Masaktor  2008-06-06 17:43:14  host: 77-254-145-78.adsl.inetia.pl

    ~sasza nie wiem jaki Ty masz ale on na 100% nie ma mms i polifoni

  • 0

    29. ~  2009-12-07 20:59:04  host: bbservice212.mmpnet214.tnp.pl

    temat troche przedawniony ale wie ktos jak zablokowac polaczenie przychodzace od danego numeru?

  • 0

    30. ~  2011-06-16 15:47:25  host: z29-13.opera-mini.net

    Przecież on ma Javę i GG dla Javy śmiga na nim jak miło

  • 0

    31.  2014-04-29 20:03:09

    Co to ma byc za fon... Mitsubishi Trium Eclipse jest 1000 razy lepszy jak na tamte czasy, Ale i tak z tych wszystkich też jest fajna Nokia 3510i

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet