Samsung SGH-C110 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C110 Opinie o Samsung SGH-C110

Samsung SGH-C110

w sumie: 10
  • 0

    1. ~  2004-11-20 21:06:00  host: pd112.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    do du.. nic innego jak sgh-c100

  • 0

    2. ~Pablo Romero  2004-12-20 18:31:00  host: aug93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No właśnie czym to sie rozni od C-100 ?
    Klawiszami???

  • 0

    3. ~kacwro  2005-06-11 17:14:00  host: vo70.internetdsl.tpnet.pl

    C110, różni się o c100 nie tylko klawiatura ale i błękitną obudową

  • 0

    4. ~misiek_czwa  2005-07-10 17:52:00  host: aen2.internetdsl.tpnet.pl

    Z tego co ja widze to rozni sie nie tylko klawiszami i kolorem obudowy.Ma troche wiecej pamieci (1,5mb) i troche pojemniejszy akumulator.Napewno ma tez nowy soft.ALE - faktycznie jest do d... pozbawili go Irdy!!! Naprawde "genialne" posuniecie,zeby chociaz dali w zamian bluetooth... Wole swojego C100.

  • 0

    5. ~du ju łant a parti?  2005-12-01 00:26:34  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    kiszka z masłem i śledziem...fuuuuj

  • 0

    6. ~DJ kowal  2007-01-15 16:12:18  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    a mi się podoba ten telefonik bo ma wszystko co potrzebne

  • 0

    7. ~kkkk  2007-01-21 22:52:14  host: ajx97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć słownik T9 na stałe w samsungu C110???

  • 0

    8. ~=DoRoTKa  2007-03-03 17:18:24  host: user20.70.udn.pl

    mam ten telefonik od 2 lat i jest w porzadku. bateria teraz siada nawet po 2 dniach ale na poczatku bylo lepiej:) mily w obsludze fajny wyglad chociaz troszke klockowaty. zdecydowanie dla kobiet. strasznie wytrzymaly:) juz niejeden raz spadl mi na beton i nurkowal ale dalej dziala bez zarzutow. lampka pracy to mistrzostwo swiata:)

  • 0

    9. ~Pączek  2007-05-06 16:16:48  host: xdsl-12417.lubin.dialog.net.pl

    Mam ten telefonik od prawie 2 lat i służy dobrze. Ale mam go już dość. Ja chce nowy telefonik!!!

  • 0

    10. ~agilla111111111  2007-10-06 20:22:00  host: bsy69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta komórka mi się nie podoba

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet