Samsung SGH-C100 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-C100 Opinie o Samsung SGH-C100

Samsung SGH-C100

w sumie: 79
  • 0

    1. ~IGI  2004-09-24 20:12:00  host: host-62-141-226-38.kalisz.mm.pl

    Ten telefonik to wypas nic lepszego od niego nie ma !!!

  • 0

    2. ~BENEK  2005-02-18 22:06:00  host: host-62-141-204-136.gorzow.mm.pl

    Mym skromnym zdaniem Kozi fon . Kabel do niego to ekstra sprawa.Mam juz 50 dzwonków za darmo poza zuzytym pradem.

  • 0

    3. ~wOJTEK  2005-03-05 22:09:00  host: dial-1916.zgora.dialog.net.pl

    Jak uzyc w niem irdy//nie chce mi dzialac

  • 0

    4. ~WitekT  2005-03-05 23:38:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    wOJTEK: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    5. ~  2005-04-07 15:42:00  host: awi15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go jest fajny i ma irde to jest coś i fajne gry są na niego

  • 0

    6. ~Ruda  2005-06-01 10:28:00  host: m060.c153.petrotel.pl

    Ten elefon nie ma MMS-ów

  • 0

    7. ~WitekT  2005-06-01 13:57:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Ruda: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    8. ~Milutka  2005-06-08 19:01:00  host: host-80-51-29-63.wabrzezno.mm.pl

    mam ten telefonik od ponad 1,5 roku i nic jeszcze sie nie zepsulo chociarz mial kilka nie milych sytuacji! :)

  • 0

    9. ~tomek1  2005-06-16 13:26:00  host: 213.199.235.2

    jak włączyć podczerwień w telefonie samsung SGH-c100

  • 0

    10. ~sąsiad  2005-06-22 09:47:00  host: ake248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Irda w tym złomie ma wade fabryczną nie włączycie

  • 0

    11. ~  2005-07-15 09:38:00  host: zefir.softel.elblag.pl

    lol ja nie wlaczycie irda normalnie dziala. Wystarczy programik Easy GPRS i mozna wszystko sobie wzucac i elegancko sie bawic poprzez IR

  • 0

    12. ~Piotrek  2005-07-15 23:47:00  host: bja187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W c100 ird działa tylko z kompem. Nawet z tele sam nie dzała. Ird ustawić trzeba w biosie, gdzie dokładnie niewiwem. Kable to terz nie pewny sposub. Większość kabli jest do flasha, tym to tylko soft można zmienić i systemowe sprawy. Trzeba kabelek do transmisji danych kupić. Jeżeli po podłączeniu kabla do koma i tel się ładuje, znaczy kabel do flasha. Easy gprs to podobno dobry program ale trzeba pobawić. Informacje te wyczytałem swego czasu na paru moim zdaniem mądrych stronach. Mam trochę dzwonków do tel. tyle, że ja ich nie wżócałem bo nie mam ird ani transmisji, jedynie softa sobie zmieniłem. Pozdrawiam

  • 0

    13. ~malwina  2005-07-24 10:08:00  host: um11.internetdsl.tpnet.pl

    wrzucałem

  • 0

    14. ~Kubza  2005-09-07 20:18:42  host: smrw-81-219-125-112.devs.futuro.pl

    nie wiem kiedy wyszedl ten telefona ale jak na dzien dzisiejszy to ten telefon jest kaszaniasty strasznie :/.....maly wyswietlacz, 300 kb pamieci, co tam sie zmiesci 10 dzwonkow? :P hahaha

  • 0

    15.  2005-09-15 15:43:35

    LEPSZA j3$t n0k!a 3510i - wiekszy wyswietlacz i ponad 750 kb pamieci - ja mam 4 javy, 130 dzwonkow, 55 tapet na 3520i i jeszcze mam 10 kb wolnego

  • 0

    16. ~  2005-09-24 10:51:27  host: dmp92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 6 miesięcy, niby żadnych problemów nie było, bateria trzyma za krótko, pisanie sms'ow na nim to koszmar, nic nowego raczej nie wgra sie bo malo kb, tyle ze lekki i calkiem maly, idealny jedynie do dzwonienia

  • 0

    17. ~a666  2005-09-24 10:53:30  host: dmp92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nadaje sie tylko do dzwonienia, mala waga i rozmiar, pisanie sms to koszmar, bateria trzyma krotko i umnie źle pokazuje stan, niby 2 paski jeszcze a probuje zadzwonic i pada bateria, poza tym nic nie wgracie bo malo kb, no ze 2 gry

  • 0

    18.  2005-09-27 14:25:43

    ***wendzior- moze nokia ma wiekszy wyswietlacz ale o mnijeszej rozdzielczości

  • 0

    19. ~Daga  2005-10-05 17:08:50  host: avo168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest beznadziejny, miałam go pewien czas...

  • 0

    20. ~super_electric  2005-10-13 13:14:08  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    mój kumpel mial kiedyś taki sprzent i ... całkiem niezły (głównie polifonia). Ale co MMS sie zgadzam - nie odbiera , nie wysyła ..i. juz

  • 0

    21. ~mh  2005-10-23 15:24:38  host: proxy-B.bsk.vectranet.pl

    Jestem posiadaczem tego modelu samsunga od 1,5 roku i bardzo go sobie chwale.jest to malych wmiarow i prosty w obsludze telefon dla kazdego.Ma kilka wad ale nie sa one duze.

  • 0

    22. ~Error86  2005-10-24 14:55:04  host: aef141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomuzcie mi:
    jak to jest z ta podczerwienia w c100 bo jest ale jej niema tzn chce wyslac cos z k700i ale te telefony sie niewidza a w obu telefonach IrDA jest wlonczona i nic pomocy

  • 0

    23. ~KroOguL :)  2005-11-01 10:46:15  host: bml95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko jest ten fon, ale nie ma MMS-a :/
    to jest jedna wielka wada :(

    Pozdroffki

  • 0

    24. ~sowek  2005-11-16 15:21:36  host: kazik.rydygier.tpnet.pl

    Przykro czytać jak się wymądrzacie tym bardziej oczy bolą na teorie a jeszcze więcej bolą na błędy ort-dzieci nauczcie się pisać a póżniej piszcie komentarze na necie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    25. ~asieńka  2005-11-26 19:44:56  host: brc140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już dwa lata mam ten telefon :] Heh i zmieniam w tym tygodniu, ale działa super nic się nie zepsuło w nim, tylko bateria krótko trzyma no i dość duży... Polifonia genialna, grafika też rozdzielczość świetna, tylko te feralne MMSy... i port IRda ;) Reszta spox

  • 0

    26. ~ennya  2005-12-05 01:09:08  host: dsn240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny telefon, bardzo nie wygodne menu, nie funkcjonalny, czesto przy odbieraniu rozłącza rozmowy (przy wyjmowaniu z torebki wystarczy dotknac obojętnie jakiego przycisku),bateria i design ok ale nic pozatym

  • 0

    27. ~Mass Bombing  2006-01-17 20:55:10  host: host26-193-110-231.limes.com.pl

    mam pytanko, ile ten tel. ma pamieci ??

  • 0

    28. ~TomaSz  2006-01-21 18:58:06  host: hy238.internetdsl.tpnet.pl

    co za oszołomy..:/ sama krytyka..! krytykujecie a sami nic lepszego nie macie haha

  • 0

    29. ~skora  2006-01-22 20:47:29  host: amz226.internetdsl.tpnet.pl

    aby ściągnąć simlocka z samsunga C100 należy wpisać kod:
    (karta musi byś włożona)
    *#9998*627837793# powinnno sie wywietlić że "błedny numer"
    poczekać chwile aż komunikat zniknie, potem wejść w
    ustawienia-->profil użytkownika-->zarzadzanie plikami-->inicjalizacja
    i powinno sie pokazać okienko że coś tam ok (nie pamietam dobrze już)
    no i właczyć i wyłączyć telefon i już nie ma sim locka
    to działa na starszych softach za to nie ponosze odpowiedzialności!!
    ja ściągnełem i mi wszystko działa :)
    jak ściągniemy simlocka skasują sie nam pobrane dzwonki i tapetki oraz gierki oraz numery telefonów zapisane na telefonie.
    na karcie sim numery pozostają.

  • 0

    30. ~sucat  2006-02-02 19:00:27  host: polkowice-TPNet-1.plk.vectranet.pl

    jest to telefon tylko do dzwonienia, smsy sie niewygodnie pisze, jest wolny, ale ma ladna grafike, IRDA nie dziala, ogolnie bardzo mocno nie polecam!

  • 0

    31. ~kamilzg  2006-02-19 22:10:44  host: 81.219.162.59

    u mnie tez bez problemu dziala. wystarczy program EasyGprs a jeśli nie bedzie dzialać to doinstalujmy IRCOMM2k

  • 0

    32. ~necer  2006-03-15 06:20:44  host: dyc83.internetdsl.tpnet.pl

    chowa sie do neca e313i juz

  • 0

    33. ~Paulina  2006-03-31 17:45:53  host: cit221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefonik niezły mi tam bateria trzyma ok 5 dni a mam go juz rok a wczesniej był urzywany przez kogo innego zeczewiscie chała z mmsami tylko powiecie mi gdzie mam do niego znalez oprogramowanie na irda prosze............

  • 0

    34. ~elvis  2006-04-02 21:02:47  host: c77-34.icpnet.pl

    Ten telefon jest super tylko nie moge do niego kabla znależć

  • 0

    35. ~ANONIM  2006-04-10 14:50:31  host: bmi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nigdy nie chciałbym takiego telefonu!!!! Mały wyswietlacza , a taka z niego cegła!!!!Nie Polecam!!!!!!!

  • 0

    36. ~kempa  2006-04-10 16:11:21  host: dial-1713.jgora.dialog.net.pl

    Nie jest bardzo zly ale irda jest dupna, pamieci mi starcza mam mnostwo dzwonkow i tapet za 4 gry i miejsca styka

  • 0

    37. ~paulina  2006-07-10 12:57:14  host: ehr66.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik całkiem niezły ale beznadziejne jst to że jest podczerwień ale tylko na kompie i to mnie berdzo wkurza ale ogólem jest dobry pozdrawiam :):)

  • 0

    38. ~Rafa  2006-07-12 22:26:17  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem ten tel przez pewien czas i uważam że nie miał wielu wad wyświetlacz był bardzo dobry(jak we wszysztkich samsungach) jeśli ktoś szuka telefonu bez wielu wygórowanych funkcji ten jest w sam raz

  • 0

    39. ~irtew  2006-08-21 09:40:53  host: 195.205.97.8

    Swojego czasu miałam ten telefon i bardzo go sobie chwaliłam. Fakt, w porównaniu z najnowszymi modelami c100 wypada conajmniej blado, ale dla tych mniej wymagających użytkowników będzie w sam raz. Polifonia jest bardzo dobrej jakości, szkoda tylko, że nie ma MMSów. Ale to da się przeżyć. Jest dość długi, ale za to lekki i wytrzymały. Ja strasznie niszcze telefony, a ten miałam kawałek czasu i nawet nie zarysowałam obudowy. Pozdrawiam i polecam.

  • 0

    40. ~D  2006-08-22 16:14:58  host: 80.51.255.150

    Moja kuzynka ma go już 3 lata i się nie chce z nim rozstać za żadną cenę. :) Więc chyba jej pasuje. :)

  • 0

    41. ~KORNIK  2006-09-03 05:08:04  host: 82.160.48.66

    Miałem ten tel 1,5 roku. Najgorszy syf jaki mógł powstać. sprzedałem o za 220 zeta. Wszyscy gratulowali mi, że sie go pozbyłem.
    Po co ładowali do niego port irda jak i tak nie działał, po za tym 65tys. kolorów i brak MMS. Śmiech. Co dalej, pisząc smsa radza uważac na zmiane rozmiru czcionki. Klawisz zmiany jest nad czerwoną słuchawką. Przypadkowe wciśniecie tego czerwonej słuchawki powoduje bezpowrotne skasowanie smsa. Co jeszcze, bateria to koszmar dbałem o niego a i tak trzmała tylko 2 dni. Wzime niecały dzień. w jednaj kieszeni nosiłem tel w drugiej ładowarke. Kłopotliwe było również to, że gdy ktośą nam puścił sygnal na ekarie pojawiał sie komunikat i zasłaniał wszystko. Nie było widać zegarka. Po sciągnięciu dzwonka były tylko 3 funkcje: Zapisz , usuń lub ustaw jako dzwonek. Wnerwiał guzik polączenia z internetem. Dobrze, że miałem wyłączony GPRS bo często w kieszeni sie włączał. Ila ja nerwow przez niego straciłem. Jak go sprzedałem kupiłem NOKIE 3510i i było o niebo lepiej. Teraz mam SIEMENSA C75 i uważam go za najlepszy telefon pod słońcem. SAMSUNG c-100 to najgorsze g***o. Jeszcze sa w promocjach na karte. Nie kupujcie tego chłamu.

  • 0

    42. ~rysiu  2006-11-13 23:08:17  host: bh226.internetdsl.tpnet.pl

    miałem tego samsunga c100 przez 2.5roku chodził bez zazutu miał duzego minusa mały wyswietlacz.. esemesy szybko sie pisało jak ktos jest przyzwyczajony do tego telefonu to jest zajefajny przedałem go za 250zł i teraz tego załuje.. polecam go gorąco.

  • 0

    43. ~olusicaaa  2006-12-18 21:46:21  host: acpp51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tele jest good mam go i nic zlego w nim nie widze oprocz tego ze nie ma ems teszta mi nie przeszkadza:))) polecam goraco buzka:*

  • 0

    44. ~robak-777  2006-12-22 19:52:15  host: h-87-199-35-73.dolsat.pl

    hej normalnie masakra kiedy podpinam kabelek do mojego koma (samsung c 100) to się wyłącza . Po za tym nie moge nawiązać żadnego połóączenia przez kabel. Oczywiście easy gprs posiadam. Z irdą było ok ale z kabelkiem jest do bani. Pomóżcie!!! dajcie jakiś opis czy coś

  • 0

    45. ~ajaj  2007-01-16 18:10:27  host: duo67.internetdsl.tpnet.pl

    hej o co chodzi z tymi mms-ami w opisie telefonu przy opcji MMS napisanie jest NIE. czyli ze nie da sie wysylac mms-ow????

  • 0

    46. ~sylcia007  2007-01-24 14:12:49  host: byh191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telofon tez dostalam ale jest fatalny ;/;/;/ irda do niczegi i nic sie nie da sciagac;/

  • 0

    47. ~m@te$  2007-01-29 15:39:54  host: chello087207025064.chello.pl

    Yo ja mam ten telefon już2,5 roku i co 2 dni musze go ładować. Co prawda irda jest do bani ale bardzo szybko pisze sie smsy i bardzo fajnie brzmią nowo ściągnięte dzwonki.

  • 0

    48. ~aro  2007-02-03 19:22:18  host: elv14.internetdsl.tpnet.pl

    re: skora. dzieki za ten twoj wpis. wzialem tak jak mowiles i zdjalem bez najmniejszego problemu simlock. tu mam zapewne starszy soft bo telefon kupowalem w 1999r. jeszcze raz dziex i pozdrawiam ;)

  • 0

    49. ~Madzia  2007-02-13 17:12:19  host: ewh90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ściagnąc simlocka z samsunga SGH-C100 ??? Bo tamte wskazowki mi nic nie pomogły;/

  • 0

    50. ~;Domelo  2007-03-03 17:25:45  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    kornik jak on jest gorszy od c 75 to ja jestem jan pawel 2 napewno ma lepszy wyswietlacz tylko maly strasznie ma lepsza polifke ogulnie jest niezly ale kupujcie samsunga c 210

  • 0

    51. ~Lukasz  2007-03-17 17:18:34  host: 088156096130.stk.vectranet.pl

    Jak można uruchamić port irda żeby ściągać bo on niewidzi innych telefonów

  • 0

    52. ~Przemek  2007-03-22 14:08:00  host: nat3.wtknet.pl

    JEs bajer ma fajne dzwonki ale nie jestem pewny czy ma true tone bo na wapsterze pisze że ma a na papli ze nie ma piszczie przem68@wp.pl

  • 0

    53. ~Michał  2007-03-29 10:50:57  host: bgz166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to w końcu można czy nie kodem zdjąć simlocka z c100

  • 0

    54. ~mmmbnkjh  2007-04-29 17:34:12  host: host-81-190-174-225.lomza.mm.pl

    JEs bajer ma fajne dzwonki ale nie jestem pewny czy ma true tone bo

  • 0

    55. ~siemianek  2007-05-29 15:02:23  host: cup243.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest całkiem dobry ale szkoda ze nie ma aparatu i mms

  • 0

    56. ~gucio  2007-06-30 12:49:24  host: ip-111-29.ib.tcz.pl

    Zjebany telefon nikomu niepolecam Jedyne co w nim jest fajne to że fajnie sie nim gra w piłke

  • 0

    57.  2007-07-12 01:09:33

    To bardzo dobry telefon, nie ma bajerów, ale jest wytrzymały :D Jak go miałam przez dwa lata to lądował z wysokości 2 piętra, pływał w wannie błocie itd. i nadal żyje. Jedyne co mu się po ostatniej kąpieli popsuło to wyświetlacz, który przestał świecić ;p

  • 0

    58. ~*n*  2007-07-24 23:48:59  host: cnet-u-250-37.petrus.pl

    Zgadzam sie z tym, ze jest wytrzymały. mam go już bardzo dlugo i niestety mial dosc czeste upadki ale caly czas wszystko jest ok :) jedyne co mnie denerwuje to to, ze od pewnego czasu podczas ladowania sam sie wlacza i wylacza kiedy mu sie tylko podoba, ale to juz chyba wina baterii. I co prawda mam zamiar zmienic tel, ale to dlatego, ze ten juz mi sie znudzil i brakuje mi w nim mms'ow i aparatu w sumie tez. Mimo wszystko telefon wytrzymaly i moge go polecic

  • 0

    59. ~k.  2007-07-26 22:12:57  host: siedlce3-tp.sdl.vectranet.pl

    jak dla mnie to telefon dla mało wymagających którym komórka potrzebna jest jedynie do wykonywania połączeń. jesli chodzi o nastolatkę to dno. jedynym bajerem jest dioda i nic więcej.

  • 0

    60. ~hellt  2007-07-30 19:46:11  host: host-89-230-17-179.miedzyrzecz.mm.pl

    ma ten tel.ponad 2 lata.bateria do niczego trzyma góra 2 dni.czesto zawiesza sie w czasie rozmowy mały ekranik.jedyna zaleta to fajny wyglad i moze kila dzwonkow.

  • 0

    61. ~Magda  2007-08-15 19:43:47  host: bkm117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mogę oglądać żadnych tapet, co trochę zmieniają mi sie automatycznie :/ IrDa nie działa w ogóle, MMSów nie ma, tylko nagłośnienie i dzwonki niezłe, mały wyświetlacz, słaba bateria, to nie jest telefon, to złom do bani.

  • 0

    62. ~Lo-Lo  2007-08-21 15:09:32  host: host-81-190-34-181.szczecin.mm.pl

    mam ten telefon niestety nadal ale zamierzam sobie kupić inny. ten telefon to dno, prawda że wytrzymały ale bateria tylko 2 dni trzyma irda praktycznie nie dziala, opcji malo po prostu śmieć nie polecam go nikomu, chyba że chce mieć złom

  • 0

    63.  2007-08-21 21:33:02

    Mam go jako drugi aparat i jest tragiczny :/

  • 0

    64. ~ktos_wazny  2007-09-18 19:00:04  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Lo-LO: jakbys nie wiedzial, to irda w tym telu sluzy tylko do wymiany kontaktow. a co do samego telefonu.. to na swoja klase nie jest zly, fajnie sie pisze smsy, jest lekki, fajnie sie nim rzuca :D, jest wytrzymaly, tylko z czasem zaczynaja mu sie je*ac co nieco, bo np przy wyciszonym nagle na glosny sie przelacza itp. ale w moim przypadku to on ma chyba 4-5 lat ;] pzdr

  • 0

    65. ~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  2007-10-12 20:42:38  host: 195.116.98.49

    jak mozna sciagnac na tego fona jakies dzwieki????????????????????????????????????????????????????????? ???????

  • 0

    66. ~simyku  2007-10-24 20:26:32  host: 217.98.102.8.ip.airbites.pl

    Identyczny jak siemens cc75 tylko że w siemensie działa bez problemu irda i móżna tuningowac system a tu ewentualnie diody hehe

  • 0

    67. ~Zieziuch=D  2007-12-10 14:13:55  host: afi146.internetdsl.tpnet.pl

    mam tą cegiełkę od 3,5 roku i fakt - trochę minusów ma, ale zapytajcie kogoś czyj telefon spadł z balkonu na beton lub do wanny pełnej wody i nedal działa?=D obudowa długo wyglądała jak nowa, irda faktycznie nie działa nawet z laptopem, mimo że w instrukcji jest taka opcja, świetna grafika i polifonia, polecam=D

  • 0

    68. ~budziszka94  2007-12-25 15:36:34  host: alp168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tylko tyle... Ten telefon kupilam w 1999r. Przy rozmowie nalezy go przyciskac i bateria krutko trzyma... TEN TELEfoN jest fajniusi...Leciutki -podczerwien dziala bez problemow-nawet do innego telefonu-poprostu 9 lat temu nie wymyslili czegos lepszego;/ THE BEST OF SAMSUNG C100... stary model nie polecam kupowac są nowsze samsungi (samsung to najlepsza firma telefonow)

  • 0

    69. ~jjjj  2008-01-09 10:38:15  host: 213.25.189.50

    W porównaniu z najnowszymi modelami telefonów ten niczym nie zachwyca, ale jedno muszę przyznać- mimo tego,że jest cieniutki i leciutki, jest bardzo wytrzymały na wszelkie wstrząsy i upadki...;)

  • 0

    70. ~^^^Help  2008-01-25 18:16:39  host: ajx17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PoMOCy w tym debilnym telefonie nie chce mi sie wlaczyc jav a co zrobic??

  • 0

    71. ~fuck C100  2008-03-09 22:15:36  host: 212-160-229-157.tsm.tarnobrzeg.pl

    telefon sami sie wyłącza jak z kimś rozmawiam normalnie decyduje z mnie :-) -syf na maxa !

  • 0

    72. ~kkkkk  2008-07-29 10:35:27  host: eoi91.internetdsl.tpnet.pl

    Czy program "Samsung PC Studio" będzie działał z telefonem Samsung SGH-C100??????

  • 0

    73. ~Raffikozo  2008-08-04 17:22:57  host: dynamic-81-168-186-100.ssp.dialog.net.pl

    SKORA dzięki sciągłem sim locka z twoją porada dziekuje szacun

  • 0

    74. ~cosmpolitan  2008-08-10 02:22:36  host: cec212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja dzisiaj dostalem ten tel. Ogolnie slabo...nawet bardzo slabo, ale przeciez to telefon sprzed kilku laty, wiec nie ma 64mb pamieci ram i 1gb karty pamieci. ogolnie telefon do rozmow, bo pisanie na nim smsow to dramat (napisalem 5 a reka malo mi nie odpadla), wyswietlacz bardzo wyrazisty tylko kolory strasznie blade, dzwieki bardzo glosne a polifonia cudo. Nie mam mmsow, ale mozna sciagnac tapety i dzwonki bo jest gprs (swoja droga nie rozumiem, gprs jest a mms nie ma, dziwne to), telefon bardzo lekki i ladny, chociaz maly wyswietlacz go szpeci. Ogolna ocena w skali na 10 to 8 (ocena adekwatna dla telefonu z tamtych czasow)

  • 0

    75. ~cymbals  2009-01-21 11:22:27  host: 77-253-163-4.adsl.inetia.pl

    pancerniak nie do zdarcia, tysiace razy mi upadl na podłoge, mozliwosc egrania softu, ponad 30 gier, roznyhc bajerów, mam od 5 lat ten sam telefon. jeden z najbardziej udanych modeli samsunga

  • 0

    76. ~eM  2012-02-20 01:25:03  host: 89-76-223-69.dynamic.chello.pl

    Super! Ciekawe, kiedy w Play'u?

  • 0

    77. ~cesiu51  2012-04-29 14:53:58  host: 250.28.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    taki sobie ten telefonik . chociaż użytkuję go od maja 2004

  • 0

    78. ~yuo  2013-05-20 22:55:04  host: 89-66-224-234.dynamic.chello.pl

    Mi nadal działa, bateria trzyma zadowalająco. Sporo dzwonków wgranych. Do dzwonienia i SMS jest idealny.

  • 0

    79. ~  2016-07-23 00:53:22  host: cpe-109-207-150-106.docsis.tczew.net.pl

    wie ktoś za ile ten telefon można jak tak to niech poda ip

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet