Samsung Serenata - opinie
Telefony Samsung Samsung Serenata Opinie o Samsung Serenata

Samsung Serenata

w sumie: 52
  • 0

    1. ~stanax  2007-10-04 09:01:02  host: 062016187228.customer.alfanett.no

    http://www.serenatamobile.com/ ...demo na stronie producenta w 3D

  • 0

    2.  2007-10-04 10:20:01

    A gdzie tu telefon - wszędzie różowo czyli rozumiem tryb muzyczny a gdzie pokazany jako telefon ?

  • 0

    3.  2007-10-04 12:22:01

    Co to? mp3 + telefon? To juz nie wyglada jak komorka, co nie znaczy, że fajne nie jest. Mogliby tu jakiegos symbiana dac.

  • 0

    4. ~A  2007-10-04 13:59:31  host: auh130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    seria samsung walkmen by się przydała ale to!? to SHIT z dużej litery SHIT

  • 0

    5.  2007-10-04 14:45:26

    Ale EDGEa to już nie wsadzili :/

  • 0

    6.  2007-10-04 18:17:20

    gdyby nie brak aparatu to bylby wporzo

  • 0

    7. ~gela  2007-10-04 18:39:49  host: acnl82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest?

  • 0

    8. ~Znawca  2007-10-04 19:45:46  host: 87-205-236-222.adsl.inetia.pl

    co to za ku*wa badziew?? a tak poza tym co daje rozsunięcie tego czegoś - nie nazwe tego telefonem ;/

  • 0

    9.  2007-10-04 20:41:12

    o rany co to ?? jakie brzydkie :/

  • 0

    10. ~piotras  2007-10-04 21:57:49  host: klient-75-220-215.petrus.com.pl

    ciekawa propozycja nap[weno wyzrozni Ciebie z tłumu. moze tez wspaniala jakosc

  • 0

    11. ~nick  2007-10-05 10:20:55  host: ckx132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak na uniwersalne mp3- zdecydowanie za duże. Z muzyką w uszach głównie biegam i wiem jak przeszkadza wtedy dodatkowy przedmiot. Moja komórka obsługuje mp3, ale korzystam z tego tylko na mieście. Na trening biorę pendrive-mp3.

  • 0

    12.  2007-10-05 14:24:24

    brechta

  • 0

    13.  2007-10-05 14:25:08

    a to jest telefon czy nowa MP4

  • 0

    14. ~frytko  2007-10-05 15:29:45  host: ajg17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no nareszcie ergonomiczny telefon :) z klawiatura u gory i ekranbikiem u dolu

  • 0

    15. ~AAA  2007-10-05 16:36:02  host: eiq191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brzydkie To tO !!!!

  • 0

    16. ~sao  2007-10-05 17:39:25  host: acpq37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gdzie jest klawiatura?

  • 0

    17. ~Marra  2007-10-05 19:16:01  host: aamz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cudo :) aż miło się robi jak telefony się rozwijają

  • 0

    18. ~Norbert  2007-10-05 19:56:01  host: 79-67-253-198.dynamic.dsl.as9105.com

    No, wygladem to pewnie zostanie w pamieci.

  • 0

    19. ~  2007-10-06 09:24:52  host: 4-168.89-161.tel.tkb.net.pl

    Ejjj może mi ktoś wytłumaczy co to jest? Bo ja za ch**a nie czaje... ;/

  • 0

    20. ~  2007-10-06 21:44:15  host: acly206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie bomba.Wreszcie cos ciekawego mimo tego ze brakuje mu paru rzeczy ale nie zawsze chodzi o to zeby byl wypasiony.Telefon czasem musi byc orginalny i ten taki jest

  • 0

    21.  2007-10-07 09:11:27

    Czyżby pierwszy raz wykorzystany patent z umieszczeniem wyświetlacza poniżej przycisków? Szkoda, że to coś wygląda tragicznie, bo funkcjonalnie jest całkiem, całkiem.

  • 0

    22.  2007-10-07 12:27:34

    Telefon komórkowy wbudowany w odtwarzacz mp4 :D

  • 0

    23. ~lio  2007-10-07 20:49:42  host: 212.160.172.70

    spoko pelno parametrow co to jest ..itp, ale do czego to sluzy jak mozna zrobic mp3 playera ktory ma funkcje telefonu, dziala tylko przez sluchawki , gdzie to ma klawiature ? O CO KAMAN ? z tym czyms?

  • 0

    24. ~  2007-10-08 14:18:59  host: pb54.wohyn.sdi.tpnet.pl

    To wygląda jak maszynka do włosów firmy Philips :D

  • 0

    25. ~Ben  2007-10-09 08:53:11  host: sn-debniki.ramtel.pl

    ja pitole cóz to za dziwoląg?

  • 0

    26. ~Maiki  2007-10-09 19:34:04  host: mtan36.alfanet24.pl

    Rozsuniecie pokazuje glosnik tumoku

  • 0

    27. ~Fikus  2007-10-09 20:40:11  host: aaax2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Maruderom proponuję poczytać o marce Bang & Olufsen. Takiej jakości w przenośnym urządzeniu chyba jeszcze nie było...

  • 0

    28. ~kajko  2007-10-11 10:29:47  host: cuk126.internetdsl.tpnet.pl

    http://www.serenatamobile.com/ Myśle że jakość dzwięku w tym samsungu to będzie klasa sama w sobie. Co do wyglądu to fakt jest raczej ekstrawagancki i kupie ludzi nie będzie się podobał. Odnośnie klawiatury to o ile się nie mylę to telefon ten posiada ekran dotykowy. narrra

  • 0

    29. ~  2007-10-18 11:44:25  host: host-ip10-33.crowley.pl

    Czy ktokolwiek z maruderów słyszał kiedykolwiek o Bang&Olufsen? Raczej wątpię.

  • 0

    30. ~  2007-10-20 18:47:19  host: host89251872.3s.pl

    B&O mega kozak takiego designu nie bylo!

  • 0

    31. ~dudi  2007-10-30 13:24:55  host: miedzyn.net

    witam, B&O znów pokazało Desidn'erską potęgę!! Ci którzy znają historię firmy z Danii napewno docenią ten "telefon". Jest to drugi aparat powstały w połączeniu Samsung'a oraz B&O... pierwszy[serene] również miał wyświetlacz poniżej klawiszy. PODOBA MI SIE!! Pzdrawiam!

  • 0

    32. ~  2007-11-19 14:18:01  host: aasv192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To co? Wy nie wiecie? To jest pierwszy telefon, który steruje się myślami ;) ale tak na serio- czym to sie steruje?

  • 0

    33. ~  2007-11-19 14:19:52  host: aasv192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Coś mi mówi, że pomagali tu konstruktorzy Nokii 7380 ;).

  • 0

    34. ~ania  2007-11-20 19:38:49  host: aoo74.internetdsl.tpnet.pl

    a moze wiece gdzie mozna cos takiego kupic:> bo ja sie skusze na ten telefon;)

  • 0

    35. ~kołtun  2007-12-03 12:59:15  host: public-gprs34508.centertel.pl

    jak na mp3 to za duże.Specialnie bym musial reklamowke nosic dla niego

  • 0

    36. ~;Domelo  2007-12-16 13:16:52  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    do d@arQ po co ci edge jak jest HSDPA czyli duzo szybsze lacze od edga

  • 0

    37. ~srq  2007-12-17 14:28:02  host: 87-205-221-233.adsl.inetia.pl

    Bang&Olfusen!!! Jak kupowałem swoje audi zapłaciłem dodatkowe kilkanaście tyś zł za audio tej firmy, jest genialne!! jest piękne!! podobnież jak ten telefon!! Z pewnością jakością dźwięku bije na głowe badziewie SE!

  • 0

    38. ~d  2007-12-31 20:42:03  host: chello084010103046.chello.pl

    fajny ale mogli by dać aparat no i będzie drogi pewnie ze 3 tyśaki ale chyba go kupie tylko jeszcze jedno kiedy wyjdzie i czy bedzie w polsce jak tak to kupie a jak bedzie w orange to czad

  • 0

    39.  2008-01-17 10:01:25

    Czy ten telefon jest dostępny w sprzedazy? Szukam i szukam i znaleść nie mogę. Proszę o jakieś wskazówki jeśli ktoś się orientuje. Pozdrawiam

  • 0

    40. ~rav  2008-01-23 22:07:50  host: adsf183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ostatnio się przyglądam produktom firmy samsung i zaobserwowałem, że samsung nie ma pomysłu na dalsze modele i tworzy coś takiego, nikomu nie potrzebnego...

  • 0

    41. ~michal  2008-01-27 20:33:55  host: 77-253-105-45.adsl.inetia.pl

    za 250 zeta mozna go kupic u producenta. Siedziba polska zamawia ten telefon z UK

  • 0

    42. ~bartii  2008-02-07 22:06:57  host: xdsl.222.c92.petrotel.pl

    co to za pytanie "gdzie jest klawiatura" ja wam powiem w dupie pewno ma dotykowy wyświetlacz co bystrzachy ale nie wy jesteście na poziomie gsm to sory www.żal.pl a tak poza tym fajny telefon tez mam muzyczny sagema my215x; D

  • 0

    43. ~GBK  2008-04-04 22:51:14  host: ij42.internetdsl.tpnet.pl

    do 34 ten telefon można kupić chyba tylko z sklepie firmowym Bang&Olufsen a co do użytkownika z 38 to ten telefon kosztuje 3 tysiaki ale jak sie niemyle to euro. pozdrawiam:-)

  • 0

    44.  2008-04-14 21:18:15

    1300 euro, 5200 zł. Dane ze sklepu firmowego "Bang & Olufsen" w Poznaniu.

  • 0

    45.  2008-04-21 13:38:04

    Pojawi się test na telepolis tego "cacka" ?? chciałbym się nim pobawić :D

  • 0

    46.  2008-05-07 23:53:59

    A cóż to za cudak!?

  • 0

    47. ~bielik  2008-06-15 20:56:01  host: adjq154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale z was buraki :/ jak czytam wasze komentarze to aż mi sie rzygać chce! Ten telefon ma głośniki Banga&Olufsena a jeżeli ktoś wie co to za firma to wiadomo że ten telefon nie jest dla przeciętnych zjadaczy chleba. Jakość dźwięku z tych głośników nie da sie porównać z żadnym innym fonem. To telefon dla ludzi z klasą i pieniędzmi, którzy również są melomanami. to tyle, pozdrawiam

  • 0

    48. ~cebera  2008-07-13 03:01:18  host: 87-194-12-71.bethere.co.uk

    czytam ostatni post i sie z tum zgadzam to jest po prostu B&O i tyle a reszta to czarna dziura i wszyscy posiadacze "nowości"(czytaj iphone ,nokia ,sony coś tam...lg i cała reszta )może jedynie krytykować i powzdychać aby mieć takie cudeńko

  • 0

    49. ~michałn95  2008-08-01 19:38:17  host: staticline52537.toya.net.pl

    to fatk.ten telefon to cudo.można to wywnioskować po samej firmie B&O która zawsze trudniła się w innowacyjnych rozwiązaniach i nie rozumiem ludzi którzy twierdzą że ten telefon jest brzydki.wygląd jest kwestią gustu i moim zdaniem ten telefon to cudo

  • 0

    50. ~  2009-05-20 15:22:48  host: host-84.103.192.213.cable.satra.pl

    beznadzieja, spróbujcie tym szybko odpisac na esa albo wpisac nowy numer...

  • 0

    51. ~Banan  2009-08-15 15:21:45  host: acdw197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie, to to w ogóle nie jest telefon. Wygląda jak jakiś interaktywny pilot do TV :P

  • 0

    52. ~  2009-08-29 11:20:27  host: 87-205-197-227.adsl.inetia.pl

    Maiłem okazje poznać ten telefon w salonie B&O Jest to Arcydzieło - to prawda Wszystko można zrobić kółeczkiem - wybierać numer poruszać się po menu, przez pierwszą chwile było to dla mnie dziwne a później robiłem to z dziecięcą łatwością. Rozwiązanie są bezkompromisowe np. to ze poruszając się kółeczkiem nie zasłaniamy ekranu palcem dzięki czemu widzimy całą okładkę albumu. Po wysunięciu tylnej części możemy słuchać muzyki - niesamowity dźwięk jakby orkiestra stała przede mną, gra bardzo żywo i prawdziwie, nie ma jakichkolwiek zniekształceń Jest tam bardzo dużo przemyślanych rozwiązań które dają nowe funkcje nie będę się rozpisywał sami zobaczcie Tego samego dnia miałem w ręce iPhone i poczucie ze jest to multimedialna zabawka(bardzo przydatna i zaawansowana - to też dobry tel.), nie jest tak szlachetnie wykonany ja Serenata Bang & Olufsen Serenata nie jest dla każdego. Jeśli Ci się nie podoba to już się nigdy nie spodoba. Jeśli Cię zachwyci to już nie puści.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet