Samsung S8300 - opinie
Telefony Samsung Samsung S8300 Opinie o Samsung S8300

Samsung S8300

w sumie: 113
  • 0

    1.  2009-02-10 01:05:36

    Całkiem niezłe parametry,wyświetlacz oled,mały pobór prądu.Mam nadzieję ,że dzwonki sms są w formacie mp3?

  • 1

    2.  2009-02-10 08:30:18

    No no Samsung szaleje :) Ten telefon jest mega. Lubie dotykowe tele jeśli mają normalną klawiaturę :P tak jak ten :P

  • 0

    3.  2009-02-10 12:43:33

    Telefon bardzo fajny, tylko nie wiem po co przy 2,8 wysuwana numeryczna klawiatura mogli już dać qwerty z boku

  • 0

    4.  2009-02-10 13:43:12

    No no no... Telefon zapowiada się niezły. Trochę mnie zastanawia pojemność baterii. Wygląd średni.

  • 0

    5. ~alex  2009-02-10 14:00:22  host: acdt186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zrobic tai telefon,z takim wyświetlaczem i nie wyposażyc go w funkcję WiFi, to chyba niezbyt dobry pomysł...

  • 1

    6.  2009-02-10 14:05:19

    ciekawe jaka cena??

  • 0

    7. ~jurek  2009-02-10 20:38:11  host: aavw56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stawiam, że bateria słabiutka

  • 0

    8. ~Przemo  2009-02-10 20:57:12  host: 77-254-54-245.adsl.inetia.pl

    Witam :) Nie mam nic do samsungów ale po tym telefonie odrazu po opisie mimo iz ma 8 megapikseli aparat to nie dorównuje nawet noki n80.

  • 0

    9. ~git  2009-02-10 21:32:53  host: overkill-63.core.ynet.pl

    wow zapowiada sie nawet nawet

  • 0

    10. ~rodri  2009-02-11 02:10:15  host: user-89-108-225-161.mobile.playmobile.pl

    lipa trochę bo nie ma wifi...

  • 0

    11. ~matiii  2009-02-11 17:32:30  host: ip-89-200-166-175.system-net.pl

    bardzo fajny telefon :D nie to co nokia :D samsung pokazuje nowe modne telefony z ciekawym desingiem :) do tego ten aparat :D jest cacy :) fajne polaczenie tez kolorow tu jest zaprezentowane :D ogolnie warto na niego poczekac :) i go sobie sprawic pewnie bedzie dobry i fajny jak inne Samsungi te nowsze :)

  • 0

    12. ~g  2009-02-11 17:58:57  host: dreher.net.autocom.pl

    ehh, żeby jeszcze był smartfonem :)

  • 0

    13. ~  2009-02-12 21:03:07  host: 94-40-44-2.tktelekom.pl

    WOW, Ale cudeńko. Mam nadzieje ze będzie w innej wersji kolorystycznej, bo ta jest nie zbyt cudowna :P

  • 1

    14.  2009-02-13 16:07:25

    ciekawe jaka będzie cena? ktoś może wie?

  • 0

    15. ~eM  2009-02-13 22:04:54  host: 87-205-221-28.adsl.inetia.pl

    to ciekawe... ekran dotykowy a do tego slider :) fajne... szkoda że nie ma WiFi i symbiana tylko windows. No ale i 8MPx. Ciekawe jak w testach wyjdzie...

  • 1

    16.  2009-02-15 09:59:29

    Inna nazwa tego telefonu to Tocco 2

  • 0

    18. ~dejwid  2009-03-01 11:35:35  host: iii44.internetdsl.tpnet.pl

    o takim telefonie marzyłem- slider z dotykowym ekranem :) to jest to! ciekawi mnie bardzo cena...

  • 0

    19. ~  2009-03-07 15:22:47  host: xdsl.214.c94.petrotel.pl

    Pewnie jak wejdzie jego cena bedzie wahala sie w granicach 1500-1800zł.

  • 0

    20. ~marcin  2009-03-09 13:59:32  host: chello089076182136.chello.pl

    brak systemu operacyjnego za 2000 zl. Szmira

  • 0

    21. ~@lfon$o  2009-03-09 14:59:16  host: cml54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak systemu i wifi, ale to celowa robota żeby nie robic konkurencji innov8, tak uważam. Kosztuje ok 2100. I ludzie on nie ma windowsa jak piszecie. Do przemo #8 ciekawe po czym widzisz ze robi słabe zdjęcia po obudowie? lol żal mi ciebie...

  • 0

    22.  2009-03-09 15:55:09

    wczoraj widziałem go w Media Markcie cena 2100 zł(Musze powiedzieć zerobi wrażenie) ale juz nie długo czytałem na telepolis.pl ze ten telefonik już nie długo ma wejść do salonów ERY

  • 0

    23. ~ehh  2009-03-10 13:54:06  host: 088156050148.ols.vectranet.pl

    No i tym, ze nie ma WiFi spieprzyli cały tel, a myślalem, ze to będzie mój wybraniec. Nie ma WiFi - Nie ma telefonu :(

  • 0

    24. ~bochemian  2009-03-11 09:25:51  host: adqp130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to jest... Od 11 marca w orangu. Oczywiscie drogi jak diabli ale naprawde fajny.

  • 0

    25. ~  2009-03-12 09:45:44  host: f96-019.opera-mini.net

    W orange w ofercie propozycja jest juz ale cenowo jeszcze niewiadomo

  • 0

    26. ~hmm  2009-03-16 10:32:58  host: bwh50.internetdsl.tpnet.pl

    przecież w orange ten telefon już dawno jest..

  • 0

    27. ~Misiek  2009-03-16 14:30:45  host: 195.117.255.188

    Będę miał go dzisiaj z Ery :) - zobacze i jak będzie coś ciekawego napiszę :)

  • 0

    28. ~Kris82pl  2009-03-17 11:10:22  host: wlopwsz1-r.kpsi.pl

    Witam telefonik bardzo fajny stylowy i elegancki :) ale jak dla mnie ma trzy wady :( 1. Bateria 880mAh 2. Brak WLAN 3. I co za tym idzie HiFi te mankamenty powodują że traci ten model w moich oczach!! ale nie mam co ukrywać ten telefon posiada wiele inowacyjnych rozwiązań które bardzo mi się podobają :) np. połączenie ekranu dotykowego i klawiatury 3x4 typu slaider i sam fakt że ekran jest wykonany w technologi AMOLED. Nie mam co ukrywać ten telefon posiada też wiele zalet!! Gdyby nie te trzy wady które wymieniłem a one są dla mnie dość istotne nazwał bym ten telefon idealnym telefonem!!!

  • 0

    29. ~janko  2009-03-18 08:54:03  host: azd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.co byscie wybrali tego samsunga czy N85 zaznaczam ze na WiFi mi nie zalezy.

  • 0

    30. ~Ja  2009-03-21 21:56:02  host: chello084010229217.chello.pl

    Mam go(naprawde) jest ok! dzwonki polifonia mp3 i itp smery bajery jak na taki fon dlugo bateria trzymaa

  • 0

    31. ~mariusz  2009-03-22 21:57:08  host: cwd74.internetdsl.tpnet.pl

    samsung jest wielki ale niestety brak w tym telefonie widowsa czy symbiana ogranicza go niesamowicie to jest tylko fajny desing bo bez systemu nie da sie wgrac zadnej dobrej nawigacji i zawsze bedzie sie laczyc z iternetem bo to jest na javie

  • 0

    32. ~S  2009-03-23 13:12:31  host: client.wlan-117-137.betanet.pl

    1800zł za telefon bez pda i wifi hahahahah

  • 0

    33. ~  2009-03-24 08:18:22  host: 86-27-n1.aster.pl

    Nie ma wifi,bajer ładny ale wolny że szok.Miałem go parę dni i pozbyłem się.

  • 0

    34. ~ebernasty  2009-03-25 10:56:44  host: dsl2.rpsa.pl

    miałem okazję mieć go przez Weekend. Ogólne wrażenie - porażka. Telefon naprawdę niefukcjonalny. Tą wysuwana klawiaturę można sobie podarować, gdy pisze się sms-y to pewne czynności trzeba i tak wykonywać z ekranu dotykowego. Generalnie nie polecam. ładny ale niepraktyczny.

  • 0

    35. ~itam  2009-03-25 13:55:07  host: 212.160.172.70

    jest juz dostepny w orange a co do aparatu to na prawde robi słabe zdjecia 8mpx to tak naprawde maks jaki mozna wyciagnac z prawdziwej cyfrowki a to wkoncu komorka korzystam z tego tel od 10 dni i jak narazie brak wifi to jedyny minus

  • 0

    36. ~  2009-03-25 18:12:54  host: aavq14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy nie ma innych kolorów

  • 0

    37. ~nikkor  2009-03-26 16:04:33  host: 078088139075.jeleniagora.vectranet.pl

    Syf jakich mało, brak czego kolwiek. Ani symbian, ani mobil. To po co ten GPS ? I do tego brak WI-FI. Jak dla mnie to zbędny ten telefon i jeszcze ta cena 1600 zł. Poprostu porażka !

  • 0

    38. ~baby  2009-03-26 18:47:15  host: pc-57.mewy.net

    cena u mnie w sklepie to 1600 zł .ja sie chyba skusze :)

  • 0

    39. ~Cienias  2009-03-28 18:07:57  host: gate-dialog-pwsz.lubin.dialog.net.pl

    Ale Dziwny Telefon,Aparat 8mpix,Gps,..,i nie ma wifi + gó***

  • 0

    40. ~  2009-03-28 19:28:32  host: dte129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @20 jak ktoś chce wysuwany model z dotykiem i klawiaturką jak tutaj, to kupcie sobie HTC Touch Dual. Możliwości większe, bo ma WM... ;)

  • 0

    41. ~xyz  2009-03-29 19:37:40  host: 78-131-204-131.tktelekom.pl

    Mam to badziewie od 4 dni,i już mnie denerwuje. Telefon super, ale bateria przy normalnym użytkowaniu (parę rozmów 5 zdjęć krótki film 20sek)wytrzymuje 1,5 dnia!!! Odradzam zakup, chyba że ktoś chce codziennie ładować.

  • 0

    42. ~Twój  2009-03-30 12:22:11  host: 79.162.156.240

    Ale brak Wi-Fi jaak na tel takiej klasy i takiej ceny ( jak narazie ) powinien posiadać Wi-Fi... Wielki minus jak dla mnie. Dla porównania 6300i, co ma tamten tel, nic w porównaniu do tego, ale jest wymażone Wi-Fi. Dla mnie odpada...

  • 0

    43. ~  2009-03-31 08:55:48  host: 113.159.rev.vline.pl

    no i co z tego jak nie ma Windowsa? nie mozna wgrac porzadnego programu do nawigacji

  • 0

    44. ~nowasek  2009-03-31 11:36:18  host: absg120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cena tego telefonu wynosi 1100 zł lub w abonamencie w Erze

  • 0

    45. ~karol  2009-03-31 14:15:17  host: 82.177.96.72

    mam pytanie odnośnie tego telefonu. czy można do niego wgrać inny program do nawigacji np. automapa czy garmin?? czy zna ktoś odpowiedź? bo z tego co czytałem o tym modelu to wydaje mi się że nie można:(

  • 0

    46. ~RRR  2009-04-01 23:18:11  host: ip-77-222-236-36.spray.net.pl

    Telefon bardzo ladnie sie prezentuje. mialem okazje nim sie troche pobawic. niestety ekran dotykowy dziala niemal tak samo jak w f480. do tego nie ma wifi co na taki telefon nie do przyjecia. zdjecia robi "standartowe" nie lepsze nie gorsze...na komputerze po przyblizeniu sporo rozmyc i pixel...shark...no ale to w koncu tylko tel. bateria bardzo slaba przy pelnym naladowaniu 8h zabawy i od nowa ladowanie! moja nokia 5800 trzyma piec razy dluzej. porownujac do n5800 to zewnatrz prezentuje sie o niebo lepiej niz nokia, za to wewnatrz brak polowy funkcji co w noki. dzwieki czyste ale ciche. pasek boczny jak w f480 zawiesza sie co chwile, nokai duzo lepiej dopracowala dotyk. no i ten system...a raczej brak. wyswietlacz za to lepiej swieci niz nokia. zwlaszcza pod slonce ;) Kto co woli design czy funkcje. :) ocena 6/10

  • 0

    47. ~nowashino  2009-04-02 16:30:04  host: public-gprs71122.centertel.pl

    Cena tego telefonu to 1100 zł :) pozdrawiam Przedstawiciel firmy Samsung 1996 - 2008 SAMSUNG. Wszystkie prawa zastrzeżone.

  • 0

    48. ~nowasek  2009-04-04 14:47:26  host: public-gprs101836.centertel.pl

    bedzie w plusie??

  • 0

    49. ~michash  2009-04-05 13:45:13  host: 87.212.224.218

    mam N95 lecz juz mialem tego telefonu dosyc,zawieszal sie w najmniej odpowiednich momentach.kupilem pare dni temu S8300.jest dosc ciekawy.czasem brakuje wi-fi ale nie jest to najwazniejsze.zeby bateria trzymala troche dluzej to bylby naprawde super.polecam

  • 0

    50. ~Artur  2009-04-07 07:49:11  host: csknet-84-234-34-227.csk.pl

    Brak systemu, brak wifi, ekran tylko 2.8, bateria słabiutka, GPS - po co wstawiać odbiornik jak nie ma systemu i aplikacji poza Google mps, która pobiera dane przez GPRS). Do bani z takim telefonem. Zostaje przy Omni

  • 0

    51. ~Młody  2009-04-07 18:25:54  host: aalk150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik :) i co powiem na jego temat? Nie jest zbyt rewelacyjny, może bardzo wygodny, moim poprzenim telefonem była Nokia n95 8GB i powiem że samsung oprucz leprzego aparatu nie posiada nic co by go cechowało leprzym , nokia ma Irede, Wifi i co najleprze 8GB wewnętrznej pamięci jest na symbianie co jest bardzo wygodne może się ścina od czasu do czasu ale jeśli chodzi o tego Samsunga to nie podoba mi się ten telefon dlatego z utęsknieniem czekam na Nokie n97.

  • 0

    52. ~tomy  2009-04-07 20:11:08  host: 83.1.16.25

    nie wiem jak robią inni operatorzy, ale orange jak zwykle dodaje do telefonów swoją nakładkę, dzięki której menu wszystkich aparatów wyglądają podobnie... uuu... Samsung zatrudnia informatyków tworzą kompaktowe oprogramowanie a później jest skopane przez nakładki... co Wy na to?

  • 0

    53. ~Qamil  2009-04-14 14:34:12  host: evdo-78-30-101-99.subscribers.sferia.net

    siemka,dzisiaj zakupiłem ten telefon w play,w abonamencie.jest naprawdę super,tylko trochę dziwnie się go obsługuje(to chyba kwestia przyzwyczajenia)bo wcześniej korzystałem z noki e51.Jedyną wada jaka wyraźnie rzuciła mi się w oczy to to że telefon czasami gubi zasięg(gdzie w noki były 3 kreski tu jest jedna lub w ogóle) brak wifi to dla mnie w ogóle nie problem-korzystam z normalnego netu.ogromnym plusem jest tu wyświetlacz duży i czytelny.telefon ma także bardzo fajny odtwarzacz muzyki.Niestety muszę się tu przyznać ,że jest to pierwszy telefon od którego przeczytałem instrukcję,bo do niektórych rzeczy trudno dojść samemu ;) oOólnie polecam go każdemu kto ma za dużo kasy na telefon.

  • 0

    54.  2009-04-18 09:09:43

    są głośniki stereo?? szkoda ze nie ma wifi ;(

  • 0

    55. ~:-)  2009-04-18 12:41:09  host: 093105075174.legnica.vectranet.pl

    Telefonik świetny, troche szkoda, że niema WiFi, ale pozatym wypas, zdięcia i filmy jakość zajebista, troche niebardzo w zupełnie ciemnym pomieszczeniu, ale wkoncu to nie noktowizor, poatym jak narazie sprawuje się doskonale

  • 0

    56. ~  2009-04-22 00:25:31  host: 121.16.rev.vline.pl

    nie zawsze 880mAh oznacza, że trzyma krócej niż np.1000mAh.

  • 0

    57. ~:)  2009-04-23 16:20:57  host: user23-152.satfilm.net.pl

    Pomarańczowy,czarny i niebieski :]

  • 0

    58. ~marvass  2009-04-26 11:42:56  host: aely214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. z orange i co do nakładek to nie ma tragedii, 3 widgety maja jakby wyglad orange a reszta jest nawet. mam go dopiero pare dni i jak narazie minus ktory zauwazylem to to ze chcac wlaczyc zetaw glosnomowiacy trzeba rozsunac tel.

  • 0

    59. ~cualibre  2009-04-27 20:06:38  host: abgu249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wystarczy sobie wgrać softa retailowego.....tomy....

  • 0

    60.  2009-05-05 17:04:42

    słyszałem że jak chce się zrobić zdjęcie to koniecznie trzeba rozsunąć obudowę.. czy to prawda?

  • 0

    61. ~k615  2009-05-08 10:32:24  host: ckf124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tel i bardzo mi sie podoba :)balem sie ze jak nie ma systemu to bedzie wolno chodzil i sie cial i wogole , ale chodzi normalnie (szybciej niz Omnia , ktorej na szczescie sie pozbylem)

  • 0

    62. ~cerber111  2009-05-08 20:16:01  host: eiq138.internetdsl.tpnet.pl

    Ja dzisiaj właśnie testowałemten fon. Co tu się dużo rozpisywać, aparat już zaczyna ładnie cisnąć, ale co do funkcji dodatkowych jest strasznie biedny a cena jest z kosmosu!!!( czytaj nie jest proporcjonalna do tego co ma pod "maską". Inna sprawa ekranik dotykowy to muł bagienny, ma spore opóźnieie w reakcji dla mnie to sporawada. Telefon wygląda ładnie ale jest cięzki, skoro został wypoosażony w dotykowy ekran mogli go odciążyć od klawki alfanumerycznej. Reasumując telefon dla szpanu i ewetualnie do zdjęć. Ogólnie sam sobie bym napewno tego nie kupił. ;PPP

  • 0

    63. ~baton  2009-05-13 13:12:20  host: dbc168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ile on ma pamieci wbudowanej?

  • 0

    64. ~koBuch  2009-05-17 11:36:48  host: icg50.internetdsl.tpnet.pl

    tak to prawda ale to wynika z budowy tego telefonu :) nie da sie zrobic zdjecia z zaslonietym obiektywem, mam ten telefon i jesli cos Was interesuje na pewno odpisze :)

  • 0

    65. ~kid  2009-05-20 15:16:29  host: host114.router2.tygrys.net

    @60 spojrz na ostatnie zdjecie (nr 9) telefonu na gorze tej strony i pomysl, czy trzeba... lol:D pzdr!

  • 0

    66. ~rafal_90  2009-05-21 19:08:32  host: chello089075155200.chello.pl

    mam zamiar go kupić ale martwie sie o wytrzymałośc jego baterii:/ ile tak wytrzyma od ładowania do ładowania? prosze o rade:)

  • 0

    67. ~MALIMALI1  2009-05-21 21:59:48  host: gks34.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam problem z gps bo nie lapie sygnalu w naviexpercie a w orange mi powiedzieli ze jest przystosowany do navifona a to to samo ale tez nie dziala, to chyba kwestia oprogramowania bo w tym orangowskim brak kilku pozycji w tym chyba ustawien gps

  • 0

    68. ~cody  2009-05-27 08:39:15  host: 130.138.227.41

    Wyswietlacz 16 mln przy 2,8", jak dla mnie przesada. Zgaduje ze bateria przy normalnym uzytkowaniu to jakis 1 dzien, w porywach do 2. Sam mam telefon z mniejszym wyswietlaczem ale taka sama paleta kolorow, i chetnie bym wymienil wyswietlacz na 256k. Róznica praktycznie zadna a bateria by wiecej przezyla..

  • 0

    69. ~raelos  2009-05-29 12:53:42  host: 77-253-176-9.adsl.inetia.pl

    o ile mi wiadomo to ten fonik posiada wi-fi,czy nie wkradł sie tu jakiś błąd?albo to ja jestem w błędzie??

  • 0

    70. ~marta  2009-06-02 19:31:02  host: eph34.internetdsl.tpnet.pl

    ma ktoś może , strone z sterownikami do tego telefonu ? z góry dziękuje

  • 0

    71. ~matieusz111  2009-06-09 11:18:47  host: cdj226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja chce ten telefon na MIXa z Plusa!!! szkoda ze jeszcze taki drogi jest ;/

  • 0

    72. ~jaromi  2009-06-09 19:48:57  host: chello087206124030.chello.pl

    czy to prawda,że to telefon dla kobiet. Goście na stronach piszą,że designem wypada tylko kobietom:(

  • 0

    73.  2009-06-15 16:31:08

    jak trzyma bateria???

  • 0

    74. ~  2009-06-16 12:58:46  host: 093105169040.bielskobiala.vectranet.pl

    badziew badziew czasem mam ochote rzucic nim o sciane

  • 0

    75. ~Neo  2009-06-16 23:52:43  host: 77-254-149-47.adsl.inetia.pl

    ludzie zastanowcie sie co piszecie!! To bardzo dobry i funkcjonalny telefon. Spisujecie go na straty bo nie ma WiFi, to nie komputer lecz komórka. Piszecie ze zdjecia robi zle, robi zle bo nie potraficie ich robic. Co wy ludzie sie czepiacie o system?? To samsung a nie Nokia czy Sony Ericsson on nie bedzie mial symbiana. Piszecie ze jescze bateria trzyma krotko, czyma tak bo ma duzy ekran i podczas uzytkowania duzo energii zuzywaja czujniki, kupcie sobie silniejsza baterie i bedzie wam trzymalo dluzej. Przy kazdym telefonie jak sie gra itp. bateria krotko trzyma.

  • 0

    76.  2009-06-17 12:17:59

    jesteś niestety w błędzie ten telefon nie ma wi-fi/ nie uważam że to telefon tylko dla kobiet. jak długo trzyma bateria przy normalnym użytkowaniu???

  • 0

    77. ~dymek  2009-06-18 02:04:16  host: 92-235-126-230.cable.ubr08.telf.blueyonder.co.uk

    ogulnie ma ten tel juz dwa miechy z poczatku bylem zadowolony lecz teraz juz nie jestem chce sie go pozbyc poniewaz jesli go rozsune nie moge w nic wej niewiem dlaczego a dbalem o ten tel bo troszke mnie kosztowal a ja jest zasuniety odblokowywuje go i wszystko dzial czy ktos moze mi pomuc prosze o odpowiedz

  • 0

    78.  2009-06-22 18:50:19

    jak trzyma bateria w tym telefonie przy normanym użytkowaniu???

  • 0

    79. ~chris  2009-06-23 18:52:22  host: host10-89-206-12.limes.com.pl

    na plusach... Swietny aparat. Ładny design. Extra wyswietlacz odporny na zarysowania.. minusy: w/w oraz nie odtwarza flashów wszystkich. Klipy wideo nie wszystkie chodzą, nie jasny proces instalacji divx vod. Trudna konfiguracja z komputerem jesli chodzi o konwersje plikow video. Nie wszystkie sie uda:( Zreszta bateria padnie wiec nie ma co sie ludzic na obejrzenie filmu. Pliki txt nie obslugiwane są, jedynie pliki txt jakiegos nieznanego mi formatu. Kabel na sluchawki z przejsciowką..! Podswietlanie klawiatury ustawiane na dana godzine zamiast czujnika oswietlenia.. no i ten gps... zabawka. ale sie pobawie :)

  • 0

    80. ~zbyszek  2009-06-24 00:12:32  host: abya65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witajcie czy ktos z was wie jak wybiera sie glosowo rozmowce

  • 0

    81. ~agnes  2009-06-24 09:53:22  host: gpe246.internetdsl.tpnet.pl

    ile wytrzymuje bateria w tym telefonie?

  • 0

    82. ~konsutlant jednego z operatorów  2009-07-07 13:33:52  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    aparat na pierwszy rzut oka fajny ALE: -brak wifi (a mogłoby być) -brak symbiana lub windows mobile -wyświetlacz reaguje z opóźnieniem -wyświetlacz czasem nie reaguje

  • 0

    83. ~beata  2009-07-08 19:33:18  host: 078088152028.ustka.vectranet.pl

    Weszłam w muzykę mp3 i z niej wyszlam i na wyswietlaczu pojawilo mi sie taki kwadracik z 'play','stop' itp. jak to mam usunac, zeby nie bylo go na wyswietlaczu (tego okienka)????

  • 0

    84. ~Mefiu  2009-07-08 20:00:46  host: apn-95-40-162-253.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam wszystkich, mam do was w sumie błachą prośbę. Pracowałem na wielu telefonach (również na samsungach) i zmiana opcji wysyłania sms - wysyłanie w jednym sms'ie jak największej ilości znaków w tym polskich znaków ś,ł,ó etc. - było nadzwyczaj proste, w tym samsungu mam znów problem. Przy automatycznej obsłudze znaków oraz unicode, wystarczy napisać kilka zdań z polskimi znakami i wbija 2 sms, natomiast przy alfabecie GSM nie ma możliwości pisania z polskimi "ogonkami" w T9. Proszę o pomoc.

  • 0

    85. ~zpec  2009-07-14 11:05:28  host: fji2.internetdsl.tpnet.pl

    brak systmu operacyjnego dlatego 5 na 10 punktów, niestety.

  • 0

    86. ~Mufina  2009-09-22 21:54:53  host: ben50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon ok 4 miesięcy i jestem zadowolona zdjecia robi super, muzyke odtwarza głosno,bateria trzyma ok 2-3 dni (nie najlepiej ale ok ) jest BARDZO wytrzymały przy moim uzytkowaniu wypada raz dziennie xD i nic mu jedyni minus to zła klawiaturka zle sie meski klepie......

  • 0

    87. ~As  2009-10-09 15:44:54  host: dyj90.internetdsl.tpnet.pl

    Porażka

  • 0

    88.  2009-10-22 17:15:16

    @87 mam pytanie mówiąc "Porażka" masz na myśli, że nie ma WiFi, Symbiana oraz WM ? Tak apropo to @75 ma rację WY ROBICIE Z TELEFONÓW KOMPUTERY !!! można się zastanowić w jakim celu zostały stworzone telefony komórkowe : ROZMOWY ewentualnie SMS'y niestety w dzisiejszych czasach to jest jedynie zabawka ;( język polski nie jest trudny i pomÓc można zawsze by ta Polska była lepSZa ;)

  • 0

    89. ~maniek UK.  2009-11-03 09:41:29  host: 94-172-77-115.cable.ubr10.telf.blueyonder.co.uk

    dotychczas zawsze miałem nokię,ale ten też jest niezły,bateria już trzyma 4-ty dzień fotki robi niezłe,i jeśli ktoś ma znajomości na wyspach to może go mieć za jakieś 950PLN(15%wat robi swoje)

  • 0

    90. ~maniek UK.  2009-11-03 09:45:03  host: 94-172-77-115.cable.ubr10.telf.blueyonder.co.uk

    BEATA!!!!rozwiń zakładkę i to mp3 lub radio poprostu wsuń spowrotem do paska

  • 0

    91. ~mon.ika  2009-11-23 20:27:12  host: aaqe12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej:) Słuchajcie pomóżcie mi wybrac telefon który jest lepszy czy samsung S8300 Ultra Touch czy LG GT 505 wiecie pod względem funkcji itp proszę was o szybką odpowiedz:) Ps. Jak zrobiłam jakieś blędy to przepraszam:) Pozdrawiam

  • 0

    92. ~moni.kka  2009-11-24 14:14:11  host: aapk146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej:) Słuchajcie mam taki mały problem nie wiem który telefon wybrac czy lg gt505 czy samsunga Ultra Touch bo mi sie oba podobają ale ten samsung kosztuje 1400 zł a ten fajniutki lg 1000 zł dobadzcie mi który wybrac. Bo ten i ten drugi telefon barzo mi sie podobają. Ale ten samsung na telefon jest bardzo ładny:)

  • 0

    93. ~samsung  2009-12-01 13:57:55  host: ddb54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam ten telefon od kilku dni( przedłuzalem umowe, wiec tel jestt nowy)ale wydaje mi sie , ze dzwięk w głosniku jest jakby ''przytłumiony'' i nieczysty. czy też macie takie wrazenie?? poprzednio mialem g800 , i dzwiek byl dużo wyrazniejszy. czy to moze byc wada telefonu? czy on tak juz ma?? z gory dziekuje za odp.

  • 0

    94. ~Adi  2009-12-13 21:41:25  host: fhd11.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tele juz ponad 3 miechy i zgadzam sie z tym co mowi "Neo" telefon wypas jedyny minus to brak wi-fi ale to nei komputer!! a ekran reaguje szybko wystarczy wymienic soft na nowszy nie brandowany tak jak ja to zrobilem i odrazu przyspieszyl i muzyka gra glosniej i czysciej. To jest najnowszy numer softu dla zainteresowanych wymiana "S8300XXIG3" europejska wersja czyli z polskim jezykiem. Bardzo dobry telefon Polecam!!

  • 0

    95. ~Yuri  2009-12-14 00:02:20  host: host-89-167-52-134.nplay.net.pl

    Muzyka cicho gra !!! obecnie mam LG KU990 i Samsunga tego i o wiele głosniej gra LG !!! Czy Samsung posiadam w sobie serwis by podgłośnić głośnik ?? bo w LG jest taka opcja.

  • 0

    96. ~Adi  2009-12-23 18:58:14  host: fhd11.internetdsl.tpnet.pl

    jest taka opcja ale trzeba sie troche po bawic ale po ponownym uruchomieniu tele wszystko wraca na domyslne ustawienia

  • 0

    97. ~  2010-01-04 19:27:35  host: pj144.multi-play.net.pl

    jak mozna w s8300 regulowac glosnosc odbioru wiadomosci lub zmienic dzwiek ??

  • 0

    98. ~Milka  2010-01-17 22:48:26  host: 77-253-142-100.adsl.inetia.pl

    Kupiłam dzisiaj ten cudny fonik i jak na razie jestem zadowolona w 100% ;) ciesze się ze to wlasnie ten model wybralam poniewaz telefon jest niezastapony, no moze oprocz tego co mialam przed tem;p Ma cudny aparacik, dotykowy ekran ktory w ogole sie nie zawiesza (dziala bez zarzutow). Nie no poprostu ful wypas;D

  • 0

    99. ~pawellike  2010-01-19 21:51:07  host: aawa85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie. Posiadam ten telefon ale nie mam żadnego wgranego programu do nawigacji.....jest za to jakies świńskie orange menu....Czy ktos wie o co tu kaman? ? I jak ewentualnie wgrać oryginalny soft?

  • 0

    100. ~Adi  2010-02-06 13:39:43  host: fhd11.internetdsl.tpnet.pl

    Zmien soft a potem masz otwarte drzwi do aplikacji i gps ja korzystam z Naviexpert.

  • 0

    101. ~LIPA  2010-05-04 15:51:44  host: blr197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon to kompletna lipa. Ma fajny aparat i wyglad. To trochę mało. Bateria bardzo trzyma jeden dzień przy normalnym uzytkowaniu. Pisanie SMS to masakra.

  • 0

    102. ~pattyk  2010-10-27 20:47:52  host: eom226.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie ten elefon jest super aparat swietny nawet i w nocy super foty. Powiem tyle same plusy ego fonu polecam piękna zabawka :P

  • 0

    103. ~ROBERT  2010-10-31 23:17:13  host: 62.152.140.228.dsl.dynamic.eranet.pl

    KOLEDZY NAPISZCIE SZCZRĄ PRAWDĘ ILE CZASU TRZYMA BATERIA W SAMSUNGU S 8300 MAM CHĘC GO ZAKUPIC , TYLKO OBAWIAN SIĘ ZE WZGLĘDU NA BATERIĘ.BARDZO PROSŻĘ TYLKO SZCZEŻĘ.

  • 1

    104.  2010-12-12 02:18:18

    Bateria 3maw nim do 3 dni, ale to przy niewielkim uzytkowaniu. Posiadam ten telefon, jednak jest teraz w serwisie, poniewaz Panowie w serwisie przy wymianie glosnika zepsuli mi aparat w nim! Ogolnie telefon calkiem calkiem. Najbardziej mnie w nim boli slaba bateria, powolna przegladarka zdjec oraz troche zbyt cichy glosnik. Poza tym same plusy. Wysoka jakosc wykonania, bardzo dobry aparat i kamera, dobra jakosc dzwieku na sluchawkach, wysoka jakosc wyswietlacza(choc moglby byc troche wiekszy), dobra jakosc polaczen. Smsy na klawiaturze dotykowej pisze sie niewygodnie, jednak na fizycznej jest ok podwarunkiem, ze nie ma sie wielkich paluchow ;)

  • 0

    105. ~Anex  2010-12-26 15:16:34  host: 77-255-107-162.adsl.inetia.pl

    Mam telefon od 2 tygodni i dość mocno żałuję zakupu. Po pierwsze - bardzo kiepska jakość dźwięku + bardzo cichy dźwięk (i na słuchawkach i na glosniku), smsy ciężko się pisze zarówno na klawiaturze jak i ekranie dotykowym, brak wifi, bateria trzyma przy mocnym użytkowaniu 1-2 dni (ale głównie jeden - tragedia ;/), brak obsługi flasha, divx niby chodzi, ale tez trzeba odpowiednio skonwertować film, dotyk jest malo precyzyjny. Ogólnie mocno się zawiodłem - plusem jest naprawdę niezły aparat i to chyba tyle

  • 0

    106. ~Mada  2011-03-24 19:57:35  host: cmd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Również mam teki telefon. Dużym plusem jest wyswietlacz, wygląd i aparat oraz bateria trzyma mi około 3-4 dni . Minusem jest to trochę muli oraz (przynajmniej mi pisanie nie odpowiada dziwna klawiatura nie jest sie pewnym gdzie jeden klawisz się zaczyna a drugi kończy nie leży dobrze w dłoni jeśli sie trzyma go nisko przy rozsuniętej klawiaturze znacznie przeciąża go górna część klawisze są szeroko rozstawione nie jest wygodnie pisać jednym kciukiem) plusem jest również to że ciężko jest porysować wyświetlacz

  • 0

    107. ~joijoj  2011-04-16 20:19:03  host: public-gprs40097.centertel.pl

    świetny telefonik, zdjęcia super, nic mi sie nie muli;)) jestem bardzo zadowolona ;D

  • 0

    108. ~saddam  2011-05-05 10:34:30  host: aadk140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przesiadłem sie na niego z S7220. Wyswietlacz kosmos rewalacja,zdjecia 8mpx rewelacja.Wiele bajerow ktorymi samsung sie nie szczyci a wyznawcy nokii i SE o malo sie za nimi nie posikali ;)Po co komu wifi? zbedny bajer,osobiscie nie preferuje neta w telefonie

  • 0

    109. ~marian  2011-05-09 08:04:03  host: cis40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brak wifi przy takim tel to nieporozumienie!!!

  • 0

    110.  2011-08-30 12:24:09

    ma złącze jack 3,5mm ?

  • 0

    111. ~Mnich  2011-11-30 13:45:29  host: host-89-231-210-154.dynamic.mm.pl

    telefon to straszna porażka mam go od roku i nie jestem w ogóle zadowolony. Nie wiem czy w każdym tak jest ale w moim pamięć na smsy kończy się przy lokko ponad 200 przy odebranych, wysłane nie wiem ale więcej. Ta wada jest w każdym czy tylko mój się taki fatalny trafił?

  • 0

    112. ~snajper  2012-01-04 12:47:33  host: p57AEA6FD.dip.t-dialin.net

    witam . mam samsunga s 8300. zagubilem plytke do wgrania na komputer gdzie moge taka plytke znalesc .

  • 0

    113. ~maciek  2012-02-17 00:03:32  host: cyberfox.pl

    Połączenie ekranu dotykowego z wysuwaną normalną klawiaturą, fajne :) No ale mógłby być symbian, a nie ma, a szkoda. Jak ktoś lubi telefony dotykowe z klasyczną klawiaturą, a takich jest bardzo mało, to polecam również Sony Ericsson Aino, ekran już 3" :) i LG KF750 Secret.

  • 0

    114. ~RJ  2014-05-07 17:37:27  host: ip-91.189.219.101.skyware.pl

    Miałem ten telefon, masakra.
    Plusy
    Dobry aparat
    Minusy
    Tylna obudowa po miesiącu wyglądała tak jakby miała z 4 lata (telefon noszony w kieszeni)
    Napis "Samsung" starł się w krótkim czasie po 2 latach rozwaliła się tylna klapka od baterii musiałem zaklejać taśmą by telefon się nie wyłączał, wiecznie się zawiesza (przeglądarki zdjęć radze nie włączać bo telefon się wyłączy jeśli imasz dużo zdjęć)
    Dlaczego nikt tam nie dał wejścia na normalne słuchawki tylko mikro usb (słuchawki po podłączeniu i tak nie działały)
    Głośnik jest cichy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet