Samsung S8000 Jet - opinie
Telefony Samsung Samsung S8000 Jet Opinie o Samsung S8000 Jet

Samsung S8000 Jet

w sumie: 108
  • 0

    1. ~seba  2009-06-19 15:13:00  host: 87-205-230-148.adsl.inetia.pl

    i to jest telefon a nie jak iPhone 3 do ....wiem wiem inna kategoria porównania mam samsunga omnie ale już chcę Jeta w zasadzie niczym się nie różni od omnii tylko wyświetlaczem AMOLED 16 mln i lekko podrasowanym procesorem i co najważniejsze dla miłośników muzyki zastosowali jacka pozdrawiam

  • 0

    3. ~qwerty  2009-06-20 11:51:55  host: public51299.xdsl.centertel.pl

    Jednego nie rozumiem, dlaczego panel jest oporowy jak telefon ma być podobno super czuły na dotyk?

  • 0

    4. ~Boj  2009-06-20 12:47:18  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Ale sprzet procesor 800 MHz Jet.Samsung powala nokie tylko LG jest blisko kolegi Koreanczyka.Ja mam i550w jestem super zadowolony trakbal wymiata reszte.Ten Agila z dolnej pułki zrobi furore dzieki wyswietlaczowi dotykowemu i widgety to bajer jak na symbianie.

  • 0

    5. ~dan08wset  2009-06-20 13:02:40  host: public51367.xdsl.centertel.pl

    Na zdjeciach telefonu pokazany jest interfejs symbiana , to jak z tym systemem ??

  • 0

    7. ~a  2009-06-21 14:18:27  host: 80.50.234.142

    jak moze miec windowsa jak ma 6 mln kolorow ?

  • 0

    8. ~aaaaaaaaaaa  2009-06-21 14:19:08  host: 80.50.234.142

    jak moze miec windowsa jak ma 16 mln kolorow?

  • 0

    9. ~Faz  2009-06-21 19:32:55  host: blk199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To mi sie podoba 800 Mhz i Windows Mobile. Szkoda tylko ze bateria nie najwiekszej pojemnosci. No i nie ma napewno 16 mln kolorow :P

  • 0

    11. ~  2009-06-22 11:31:30  host: 195.116.80.1

    heh po co mu 16 mln kolorów skoro i tak WM obsłuży tylko 65 tys.?

  • 0

    12. ~mk  2009-06-22 12:09:35  host: host73-193-24-245.limes.com.pl

    przeciez ten tel nie ma windowsa tylko os samsunga. lol

  • 0

    13. ~grot84  2009-06-23 20:50:20  host: chello089074202097.chello.pl

    procek to jest to :)

  • 0

    14.  2009-06-24 11:02:31

    Kolejny Telefon z Dotykowym ekranem od Samsunga :) Super :)

  • 0

    15. ~  2009-06-24 11:05:01  host: aed242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba nie moze miec 16mln kolorow przy OS Windows, jak on obsluguje do 65 tys :P

  • 0

    16. ~s  2009-06-26 01:18:37  host: aapt73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ten telefon co ma tą kostkę ściągniętą z LG S-Class ?

  • 0

    17. ~  2009-06-30 17:43:42  host: 195.116.80.1

    okey... wyświetlacz 16 mln, a WM pociągnie i tak 65 tys....

  • 0

    18. ~ziomek  2009-07-02 20:27:29  host: dut124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty ten fonik :)

  • 0

    19. ~JJ  2009-07-03 15:48:28  host: apn-77-114-201-249.dynamic.gprs.plus.pl

    Największym plusem tego telefonu jest jego porcesor. Może wreszcie sterowanie dotykowe będzie idealnie płynne, a nie jak w większości telefonów.

  • 0

    20. ~onn  2009-07-07 11:25:52  host: 212.160.172.70

    zapowiada sie niezle :)

  • 0

    21. ~alanmenez  2009-07-08 13:45:24  host: ackw227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładny procek

  • 0

    22. ~magdalenka  2009-07-09 11:33:24  host: rea.ipt.com.pl

    czym się ten fon różni od omnii II albo pro? jakoś mi to umyka :)

  • 0

    23.  2009-07-18 08:09:16

    do 7/8: Żaden telefon nie ma 16 mln kolorów. Nawet monitory LCD i telewizory zwykły chwyt marketingowy.

  • 0

    24. ~jacor  2009-07-20 19:19:46  host: dlb2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Omnia jest większa, ma ekran 3,7 a ten ma 3,1 cala

  • 0

    25. ~B  2009-07-22 20:58:10  host: user-89-108-212-62.mobile.playmobile.pl

    MORZE MIEĆ 16MLN KOL. BO TO JEST 6.1 A NIE 6.0

  • 1

    26. ~merafil  2009-07-26 13:51:16  host: 77-254-58-123.adsl.inetia.pl

    1. Samsung JET na 100% nie pracuje pod kontrola Windows Mobile i NIE JEST SMARTPHONEM ( można zapomnieć o nawigacji czy Skype na os, pozostaje naviexpert i skype lite a szkoda) więc porównanie JET'a do Omnii jest nieporozumieniem. Tak jak mk napisał w komentarzu nr 12 w środku siedzi jakiś system operacyjny Samsunga. 2. To prawda, ze ekran dotykowy jest typu oporowego ale jest naprawdę czuły ( nie to co nokia 5800) i błyskawicznie reaguje na dotyk. Ponadto ekran typu oporowego daje możliwość korzystania/sterowania telefonu za pomocą rysika, ołówka a nawet reaguje na dotyk gdy mamy na rekach rękawiczki ;) gdzie o tym wszystkim możemy zapomnieć przy ekranie typu pojemnościowego. 3. Procesor 800Mhz zapewnia dużą moc obliczeniowa dzięki czemu nie na mowy o "przycinaniu" się telefonu podczas przełączania między panelami i wyświetlania innych efektów graficznych. 4. Ekran typu OLED pobiera mniej prądu od LCD co w połączeniu z baterią Li-Ion 1100 mAh powinno zapewnić długi czas pracy. 5.Bardzo dobry aparat 5 MPx z autofocusem, wykrywanie twarzy, mrugnięcia i uśmiechu, geo-tagging, cyfrowa stabilizacja obrazu. Szkoda ze lampa to dual LED. Troche rozczarowuje nagrywanie bo chociaż 720 x 480 @ 30 fps to obraz klatkuje i trochę widoczna pikseloza (może poprawią to wraz z nowaszą wersją oprogramowania) 6. Przeglądarka zainstalowana na tym Samsungu w pełni obsługuje FLASH'a wiec można oglądać filmiki np z Youtube'a przez Wi-Fi czy korzystjąc EDGE,3G HSDPA. 7. Telefon jest sprzedawany z 2GB lub 8GB pamięci wewnętrznej wiec od jej ilości będzie uzależniona cena. 8. Telefon posiada czujnik zbliżeniowy dzięki czemu gdy podczas rozmowy zbliżymy do twarzy ekran jest wyłączany aby nic przez przypadek nie zrobić. 9. Telefon otwiera pliki Word, Excel, PowerPoint i PDF. Podsumowując Samsung Jet jest telefonem dla osób, którym zależy na funkcjonalności smartphone'a (GPS, Wi-Fi, itd) ale nie zależy im na samym systemie operacyjnym.

  • 0

    27. ~bbbbbbbb  2009-07-27 12:29:23  host: dtu92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny ten samsung :)

  • 0

    28. ~mobile  2009-07-30 11:16:50  host: chello087206217070.chello.pl

    hehe,Panienki ten fon nie ma wm ani symbiana, to jest wlasny system samsunga. pozdr

  • 0

    29. ~erstjy  2009-07-30 13:57:21  host: 83.220.121.116.dsl.dynamic.eranet.pl

    po pierwsze ten telefon jest na symbianie! po drugie na you tube jest test iphone 3gs i jet i iphone szybciej przeglada interet i aplikacje otwiera a jet tylko szybciej sie włącza o 3 sekundy chcialem kupic jeta ale wole iphona 3gs bo jest szybszy

  • 0

    30. ~Alli  2009-08-03 09:48:57  host: p50844a44.dip.t-dialin.net

    telefon. super, wymiata, glosniki nie sa najlepszej jakosci, jesli ktos syuka wylacznie trl muzycznego to nie polecam, ale tym co chca miec ladny tel z wifi gps polecam bez zastanowienia. bateria 3-4 dni

  • 0

    31. ~qrac  2009-08-06 06:56:37  host: 77-254-194-238.adsl.inetia.pl

    telefon nie ma systemu operacyjnego

  • 0

    32. ~w4  2009-08-06 18:04:37  host: idd26.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon, jest świetny... Jestem w szoku z jaką szybkością działa to cudo.Polecam to cudo. Nokia n97 moze sie schowac

  • 0

    33. ~daro  2009-08-08 18:39:27  host: d50-158.icpnet.pl

    Ja mam LG Arena i wydaje mi się, że LG jest lepsze od tego Samsunga... Co myślicie?

  • 0

    34. ~max  2009-08-10 00:31:09  host: 46.10.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Mam Go od tygodnia. Jest na prawdę bardzo funkcjonalny. Ekran to zupełnie inny świat ! Instrukcja obsługi - fatalna IMO. Do wielu jego ( telefonu ) mozliwości trzeba dokopac sie samemu. A zamierzałem kupić iPhona 3GS... . Dźwięk przez słuchawki -jak dla - za cicho... było. Mały mod i jest OK. W porównaniu do F-480 nie ma problemu z jakością dxwieku podczas rozmowy.

  • 0

    35.  2009-08-10 09:26:09

    Brawo dla kolegi merafil. mam ten telefon i nie posiada on windows mobile, nie wiem czemu w specyfikacjach pisze wszedzie WM 6.1, sugerujac sie tymi informacjami kupilem ten tel myslac ze ma WM, glownie chodzilo mi o instalacje navi, a teraz dupa. telefon jest naprawde ladny, ale bez Windowsa lub Symbiana cena 345 eurosow to troche duzo

  • 0

    36. ~Evil  2009-08-12 18:40:05  host: 188.33.69.75

    ktoś może wie kiedy wprowadzi ten telefon jakaś nasza sieć ?

  • 0

    37. ~piotrek  2009-08-20 13:49:12  host: 86-193-n1.aster.pl

    w jakich sieciach on bedzie i kiedy??

  • 0

    38. ~snickers  2009-08-21 18:19:42  host: chello089074149165.chello.pl

    Co za bzdury w specyfikacji powyżej - brak zegarka, buahahah

  • 0

    39. ~aqq  2009-08-23 00:46:49  host: 195.117.224.170

    A czemu Jet ma HSDPA tylko do 3,6 Mb/s? W Samsungu F480 który ma ze 2 lata, HSDPA ma do 7,2 Mb/s... Czy wie ktoś o co chodzi???

  • 0

    40. ~bolo6425  2009-09-02 15:37:09  host: 87-198-20-182.ptr.magnet.ie

    drodzy panowie samsung Jet s8000 NIE pracuje na WM myli wam sie z blizniaczym modelem samsunga I8000 omnia 2 pozdro :)

  • 0

    41. ~adi  2009-09-07 15:30:00  host: 86-40-217-154-dynamic.b-ras2.mvw.galway.eircom.net

    o co wam chodzi z tym symbianem . wszyscy tylko komentuja - bo nie ma symbiana, bo symbian to albo tamto. co mnie obchodzi nazwa programu telefon ma dzialac plynnie.pozdr

  • 0

    42.  2009-09-10 15:42:38

    kiedy ten telefon będzie w Playu?

  • 0

    43.  2009-09-11 10:04:03

    Czy wie ktoś, kiedy ten telefon będzie w ofercie Play?

  • 0

    44.  2009-09-11 23:07:01

    ojej niewiem kto naprawde pisał ten artykół ale to jest kupa bzdór po pierwsze jet na własnej pamieci 2 GB + karta pamieci to omnia 2 ma 8 lub 16 GB druga sprawa jak juz wczescniej pisałem JET ma własny system nie WM co do HSDPA do 3,6 Mb/s gdzies czytałem ze to zalezy od kraju w niektorych jest to 3,6 a gdzieindziej 7,2 na JET mozna odpalis kilka aplikacji jednoczesnie wiec uwazan duzy plus LG i NOKIA juz to dawno mają

  • 0

    45. ~Waldi  2009-09-13 18:36:51  host: 89.161.4.171

    Może ktoś już rozpracował GPS w Samsungu Jet? Jak dotychczas, mam problem z jego uruchomieniem.

  • 0

    46. ~Uważny  2009-09-16 23:09:54  host: apn-77-113-211-92.dynamic.gprs.plus.pl

    Dlaczego, piszą, że nie ma zegarka? Jak jest. Ma HSCSD - bardzo żadko w nowościach spotykane. Porównuje go z HTC HD i mam zagwostkę co wybrać. Może jakaś fachowa pomoc. Nie jakieś porady: ma fajny kolor ten bym wziął. Chodzi mi o funkcjonalność, pracę z nim (tu bardziej o HTC HD chodzi)

  • 0

    47.  2009-09-18 10:01:13

    hmmm jesli chcesz zeby ci telefon działał płynnie to se kup starą nokie 3310 niektórzy posiadacze telefonów oczekuja troszke wiecej jesli mają odpalone kilka aplikacji oczekuja ze fon bedzie działał szybko i płynnie

  • 0

    48. ~  2009-09-20 00:40:16  host: bwm108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy juz ktos wie jakie navi mozna wgrac?.bo to chyba glowny problem....

  • 0

    50. ~k  2009-09-23 23:13:12  host: but12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy ten telefon wejdzie do jakiegos z naszych kochanych operatorow ? :)

  • 0

    51. ~aaaa  2009-09-27 12:05:32  host: 87-205-253-233.adsl.inetia.pl

    Wie ktoś może kiedy będzie w jakimś salonie?

  • 0

    52. ~aik  2009-10-01 23:47:51  host: 94-193-59-234.zone7.bethere.co.uk

    A posiada czujnik pomiaru światla?

  • 0

    53. ~  2009-10-02 22:28:49  host: 082139000038.radom.vectranet.pl

    no właśnie a ja mam pytanie czy ktoś mi może dokładnie określić system tego telefonu i czy działa gps na nim??

  • 0

    54. ~allK  2009-10-10 12:07:23  host: acur191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik ale czy mozna...?1.Czy mozna odtwarzac filmy z karty pamieci? 2. Application Store Samsunga - czy beda dostepne na jet'a czy tylko na omnie ? 3.Czy jak w starszych wersjach samsunga bedzie mozna tworzyc np. poufne wiadomosci ?

  • 0

    55. ~roadkill  2009-10-10 18:48:36  host: 093105042204.lebork.vectranet.pl

    czy ten telefon ma GPS czy tylko A-GPS ?? prosze o szybka odp...

  • 0

    56. ~  2009-10-18 11:38:51  host: 77-253-114-169.adsl.inetia.pl

    Kiedy będzie w jakimś salonie?

  • 0

    57. ~ bvvn  2009-10-25 12:30:09  host: adcl252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kosztuje bez umowy ok 1800 zł

  • 0

    58. ~adam  2009-10-27 13:48:21  host: addr53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy ma agps czy gps ale na pewno bedzie chodzić na nim nav4all

  • 0

    59. ~mjbialas  2009-10-29 12:46:07  host: lodzka.policja.gov.pl

    w mediamarkt w Łodzi cena to 1390zł

  • 0

    60. ~nikocrawley  2009-10-30 00:26:47  host: 82-44-32-206.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk

    jak tu odpalic gps?

  • 0

    62. ~aa  2009-10-30 18:42:20  host: 77-254-57-218.adsl.inetia.pl

    kiedy będzie w orange

  • 0

    63. ~Sugar87  2009-11-04 14:17:43  host: afr138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest dostępny od Jakiegoś czasu w PLAY jako telefon na życzenie. Cena w związku iż jest to telefon na życzenie czyli zamawiany tylko pod klienta nie jest zbyt niska ale nie odstrasza, w średnim abonamencie cena telefonu to na dzień dzisiejszy 849zł. Ja go biorę :D

  • 0

    64. ~grzyzda  2009-11-05 20:53:23  host: host217-44-193-70.range217-44.btcentralplus.com

    witam,nie polecam tego telefonu gps to sciema za gogle map musimy placic a juz o wifi to mozemy zapomniec nie dziala znajdzie jakas siec ale nie polaczy wielka lipa,za ta kase mozna kupic htc wielki minus

  • 0

    65. ~krystek  2009-11-09 10:07:40  host: 80.50.253.70

    podajcie jakieś dane co do możliwości GPS na tym telefonie. Chodzi mi czy w mozna zainstalować np Tomtoma jakiegos albo garminka? jesli nie ma systemu jakiegos konkretnego to chyba lipa co? proszę o szybką odpowiedź. W Anglii jest za okolo 950zł wiec super cena!

  • 0

    66. ~Jam  2009-11-11 08:48:13  host: host015.ip-p11.gni.pl

    Mam Iphone 3gs i przesiadłem się na samsunga jest zarąbisty. Obsługa tego telefonu i prostota to jego mocny atut.

  • 0

    67. ~slawko22  2009-12-01 15:49:58  host: 195.116.133.253

    GPS działa świetnie (route66). I co mnie zastanawia, że po wyłączeniu GPS+ (AGPS) nie pobiera żadnych danych a trasę pokazuje. Działa jak navi na symbianach. Wykonanie tego fona to mistrzostwo! Miałem Nokie 5800 i powiem jedno - w porównaniu do Jeta , to szajs jakich mało!! Te szpary w 5800 były straszne! Niedopasowanie, skrzypienie!! Samsung jest naprawdę dobrze wykonany. Od zawsze miałem Nokię ale to się zmieni :) LG,Samsung już dawno dogoniły Nokię - a widząc wykonanie LG i Samsunga to wyprzedziły Nokię o lata świetlne!

  • 0

    68.  2009-12-07 12:39:38

    Telefon ma system producenta, więc GPS tylko java: - darmowe: "amAze GPS", "WeTravel" albo tzw. turystyczny - "Trekbuddy" - płatna: chyba "Naviexpert" najlepszy więcej info do wygooglania w necie...

  • 0

    69. ~figer  2009-12-18 20:44:04  host: 87-205-168-137.adsl.inetia.pl

    Ciekawe, czy jaby wgrac do niego soft od OMNI 2 - czy by smigalo? Nie widze roznic w specyfikacji, oprocz wielkosci.

  • 0

    70. ~gabi  2009-12-21 00:27:41  host: 89.127.228.150

    mam ten telefon od września i do dzisiaj nie mam pojęcia jak wyłączyć poczte głosową,czy ktoś moze wie???

  • 0

    71. ~kowbojman  2009-12-25 18:01:50  host: 83.1.243.227

    witam czy wie ktoś może jak wgrać route66 w samsunga jet s8000 i gdzie mogę pobrać route66.proszę o pomoc

  • 0

    72.  2009-12-26 18:42:22

    Panie i Panowie napiszcie czy działa On po WIFI , jakoś mimo że znajduje siec nie mogże się połączyc. Po za tym naprawdę super fonik.

  • 0

    73. ~alan  2009-12-28 14:35:10  host: 212.183.140.52

    duzo z tego co przeczytalem tutaj to stek bzdur mam ten telefon od ponad roku zakupilem go w angli i jest bardzo dobry nawigacja chodzi bez problemu zegarek kto to wymyslil ze go nie ma ma i to nie jeden poogladajcie angielskie strony na temat tego fona

  • 0

    74. ~qba  2010-01-05 13:12:37  host: s94.ipt.com.pl

    ok dla odmiany ktos kto telefonik posiada ;D co by wszystko bylo jasne : 1) czy jest WiFi : tak i nie ma zadnych problemow z połączeniem (pamiętaż zeby w ustawieniach dodawac klusze WEP jesli takowe sa wymagane przez dana siec) 2) jaki system : system od samsunga nie SYMBIAN i nie WM. sa informacje ze moze bedzie dostepny android ale sa to tylko i wylacznie niepotwiedzone plotki(choc telefon powienien bez wiekszego problemu to udzwignac) wiec na razie nalezy zakladac ze tak nie bedzie. za to sam system rewelka. dlugo siedzialem na WM i powiem wam ze samsungowy prezentuje sie lepiej i sprawniej niby mniej opcji odnosnie instalowania swoich aplikacji ale samsung zadbal zeby mozna bylo miec wszystko co potrzebne pod reka wlacznie z dostepem do portali spolecznosciowych i komunikatorow a to wszystko za posrednictwem odpowiednich wigetow 3)ile ma pamięci: 2gb + karta pamieci microSD 4)nawigacja/GPS : dostepna od producenta (w zaleznosci od kraju w ktorym sie kupuje) i mozliwosc zainstalowania jakiejkolwiek nawigacji bazujacej na java. 5)google maps : NIE platne ale dogrywa mapki z netu wiec jak nie jestes w zasiegu jakiegos WiFi to mozliwe ze zabulisz za transmisje danych 6)wyswietlacz i panel dotykowy: jeden z najlepszych jakie widziałem, chyba 1szy raz widac ze 16mil kolorow cos w zasadzie moze dawac :) bardzo ladny jasny a panel dotykowy dziala zajefajnie wszystko sprawnie i czysto zadnych przeskokow jak czesto w przypadku WM. 7)instalowanie aplikacji : dostepne wigety i aplikacje java Dodatkowo : czesto ten telefon jest mylony z omnia II z tat nieporozumienia odnosnie WM i inne tego typu. Jack i wyjscie tv sprawuja sie bardzo ladnie a klawiaturka na ekranie jest jedna z najwygodniejszych dostepnych na rynku () jak dla mnie spokojnie bije iPhona i htc

  • 0

    75. ~pikpok  2010-02-04 18:24:52  host: client-opera-52.wroclaw.dialog.net.pl

    Wie ktoś może kiedy będzie w jakimś salonie?

  • 0

    76. ~GUCIO  2010-02-20 13:58:53  host: mnch-4d042b53.pool.mediaways.net

    Kupiłem ten telefon /czekam na niego/ i mam prośbę gdzie mogę dostać instrukcję obsługi w j. polskim. Mieszkam w Niemczech i zamówiłem w T-Mobil. Dziękuję

  • 0

    77. ~Piter  2010-02-28 15:01:50  host: afhx42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    16 mil px to nie żary ale prawda, to jest cech amoledów

  • 0

    78.  2010-03-24 22:14:17

    Instalacja Route66 wprost ze strony producenta nawigacji - najpierw sciagasz program potem on sciaga mapy i wgrywa na karte pamieci - cala europa i kilka panstw na ktore lata sie na wakacje zajelo 3,3GB miejsca. Ogolnie telefon rewelacyjny - moze ciut brakuje pelnego skype/fringa i to ze nie dziala udostepnianie neta przez wifi z laptopa w trybie ad-hoc. Ale poza tym swietna przegladarka www i szybkosc dzialania, ktorej brakuje symbianowi lub windowsowi. Ogolnie polecam jezeli ktos nie potrzebuje mase dodatkowych programow a chce przegladac w tle net jednoczesnie piszac smsa i sluchajac radia/muzyki lub rozmawiajac przez bluetooth. Dziala i sie nie wiesza. :) Jak ktos chce instalowac mase softu to jest symbian/windows/iphone/android dla reszty Jet jest prawie idealny

  • 0

    79.  2010-04-18 11:32:30

    Display: Type AMOLED resistive touchscreen, 16M colors (65K effective colors) OS: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional, upgradeable to Windows Mobile 6.5

  • 0

    80. ~...  2010-04-18 14:09:38  host: aeqr153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja *** co za *** ludzie pracują w tym samsungu żeby wstawić takie parametry do telefonu i nie dać oprogramowania! Pozdro dla samsunga!

  • 0

    81.  2010-05-14 17:27:46

    Uzupelnienie: Internet przez Wifi pod Windows 7 da sie udostepnic w trybie Ad-hoc z laptopa, pod Vista nie chcialo dzialac

  • 0

    82. ~  2010-05-16 08:56:53  host: dynamic-adsl-84-222-104-86.clienti.tiscali.it

    nie bede duzo mówił mam ten telefon od wczoraj nie mam tam windows mobile tylko normalne orpogramowanie samsunga ale telefonik wyjechany... Ponoc 1600 zl w polsce ja kupilem za 209 euro to jakies 840 zl wiec Polska dalej jest droga:P

  • 0

    83. ~czarny  2010-05-19 12:22:35  host: dynamic-adsl-84-222-29-40.clienti.tiscali.it

    ROUTE 66 Maps Windows Mobile ROUTE 66 Maps S60 V3/V5 Mobile 8 Windows Mobile Mobile 8 S60 V3 Mobile 7 S60 V2/3 Mobile 7 Windows Mobile Smartphone Navigate 7 PPC Ktore z tych rzeczy masz wybrac do Jeta skoro nie ma on ani windows mobile ani symbiana?

  • 0

    84. ~tao  2010-05-20 09:57:45  host: afss22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy skypa morzna wgrac

  • 0

    85. ~Danny  2010-06-10 22:57:36  host: acpd183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy ma czy nie ma windowsa, ale drodzy urzytkownicy, poszukajcie troche w sieci a znajdziecie informacje ze microsoft wypuscil nakladke na windowsy serii 6 z tego co pamietam, ktora umozliwia "odczyt" 16mln kolorow dziekuje, dobranoc !

  • 0

    86. ~mati11111  2010-07-03 16:16:26  host: ip-89.171.224.202.dsl.static.crowley.pl

    mam go i największą zaletą jest czytanie divx xvid i h264 w 720x480p !!!!!!! wideo wygląda jak zdjęcia (chodzi mi o czystość :)

  • 0

    88.  2010-07-23 16:32:00

    Orientujecie się na jakim systemie może pracuje to cudo techniki, na wm czy na androidzie? Chciałem sobie kupić Omnie Lite, ale jak zobaczyłem to cudo to już wole troszke poczekać i pozbierać. Nieduża rużnica, a wyświetlacz amoled :D

  • 0

    89.  2010-07-23 16:45:22

    I jeszcze jedno, odtwarza dvix?

  • 0

    90. ~pikpok  2010-08-03 20:45:48  host: pad015.multi-play.net.pl

    Czy on w końcu ma ten czujnik światła czy nie ma ? (to dość ważna cecha, a mam sprzeczne informacje)

  • 0

    91. ~*tay  2010-08-06 12:05:40  host: host-89-230-195-226.lublin.mm.pl

    Przez ile powinienem ją pierwszy raz ładować, no wiecie żeby mi ze 4 dni wytrzymała?

  • 0

    92. ~mat  2010-08-08 15:37:55  host: ip-89.171.224.202.dsl.static.crowley.pl

    nie umiecie czytać???? mam fona i ma czujnik światła czyta divx

  • 0

    93. ~jyda  2010-09-03 12:15:34  host: afgz192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *nie ma symbiana *ekran - jest super- szybko chodzi,piekne kolory, bardzo przejzysty *dlaczego napisane ze nie ma stopera,zegarka itd? ma to wszystko *telefon mam ponad pol roku i zadowolona jestem, nawet bateria jak na taki tel spoko trzyma >>>jedyne minusy, *w słoneczne dni- nic nie widac na nim *blyszczaca obudowa- czyli rysuje sie *bez odpowiedniego oświetlenia foty niezadowalające

  • 0

    94. ~brawa08  2010-11-04 21:35:30  host: gem98.internetdsl.tpnet.pl

    mam pewien problem, mam ten telefon od lipca, na początku wszystko działało, super, git, później nie mogłem żadnej strony internetowej odwiedzić i pokazywało mi "błąd dns", a teraz próbuje przez nadajniki od dostarczycieli neta, próbuję płatnego internetu i wyskakuje "niespodziewany błąd" proszę o pomoc, z góry dzięki

  • 0

    95.  2010-11-04 22:10:35

    mam pewien problem, dostałem ten telefon w lipcu , był czyszczony i od nowa firmware wgrywany, nie działa mi rozpoznawanie plików, także na początku bardzo się cieszyłem internetem, po pewnym czasie gdy chciałem odwiedzić stronę wyświetlił mi się komunikat "błąd dns", próbowałem także użyć płatnego internetu lecz to także zakończyło się fiaskiem, po pewnym czasie także nie mogłem się połączyć na żaden sposób z internetem, ale teraz także nie mogę się z nadajnikami połączyć i pokazuje mi się komunikat "niespodziewany błąd" proszę o pomoc, z góry dzięki

  • 0

    96. ~natasza  2010-11-17 13:37:52  host: awy173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś ma problem z wyślwietlaczem? kupiłam go wczoraj i dziś w sztucznym świetle zauważyłam wadę wyślwietlacza) widać pod sztucznym oświetleniem "tęczę" nie potrafię tego precyzyjnie nazwać,ale to jakby na kałuży rozlać paliwo, jestem w trakcie reklamacji producent ponoć twierdzi,że to cecha wyślwitlaczy amoled :-( co o tym sądzicie?

  • 0

    97. ~mariola  2010-11-27 17:50:59  host: ip4da7f193.direct-adsl.nl

    ja mam problem ze zdjęciami robie fotke i nigdzie sie nie zapisuję !Pomocy

  • 0

    98. ~kasia  2010-12-02 03:43:47  host: user-46-112-239-18.play-internet.pl

    mam pytanie do użytkowników czy można zmienić kolor menu,żeby nie było to czarne tło gdzie są ikonki?

  • 0

    99. ~  2011-01-12 21:20:45  host: host-89-231-247-59.mielec.mm.pl

    jak chodzi wifi w tym telefonie ??

  • 0

    100. ~marzena  2011-01-31 19:36:24  host: host-213-5-214-41.wtvk.pl

    do kasi kolor menu mozna zmienic wejdz w ustawienia -wyswietlacz-moj motyw. pozdro

  • 0

    101. ~marzena  2011-01-31 19:37:25  host: host-213-5-214-41.wtvk.pl

    wejdz wifi i sie połacz z siecia ja tak sie łacze

  • 0

    102. ~majster  2011-02-18 00:41:18  host: 213-238-80-145.adsl.inetia.pl

    tak chodzi wifi i to w najlepszym porządku.. mariola, może poszperaj gdzie ci się zdjęcia zapisują, bo może masz włączony zapis na microSD.. kasia, owszem można zmianić kolor tego menu tylko musisz poszperać w jet droidzie, ułatwiło by ci życie też zainstalowanie androida 2.1

  • 0

    103. ~kasia  2011-03-01 23:29:04  host: user-188-33-80-95.play-internet.pl

    Dziękuję za odpowiedzi co do tła menu:) Majster-właśnie szukam dobrego telefonu ale bez tych systemów tylko zwykłe oprogramowanie.Miałam i symbiana i androida i niestety to nie dla mnie:)Niech dzwoni ,pisze sms,robi ładne zdjęcia i dotyk:)

  • 0

    104. ~soyer  2011-05-05 15:12:38  host: 243-bem-13.acn.waw.pl

    do nataszy, to nie jest wada wyświetlaczy amoled tylko jest to wada wyświetlacza właśnie w tym modelu:-), wiem bo też tak miałem

  • 0

    105. ~  2011-05-09 11:33:20  host: 178-36-143-184.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie, nie miałem nigdy do czynienia z tym telefonem, czy posiada on jakiś system operacyjny albo czy jest możliwe wgranie tam np androida 2.1 lub 2.2? Telefon widzę ma procesor 800Mhz czy chodzi równie płynnie i szybko? Jak się mają sprawy właśnie w tych kwestiach? Pozdrawiam i liczę na wyczerpującą odpowiedź.

  • 0

    106. ~Sapling  2011-05-11 14:07:15  host: user-109-243-157-34.play-internet.pl

    przecież ten fon ma windows mobile 6,1 to co tu pierniczycie???Ja mam tego fona więc wiem lepiej ;)

  • 0

    107. ~Aga  2011-05-21 09:24:03  host: dslb-088-069-240-005.pools.arcor-ip.net

    Jestem bardzo zadowolona z tego samunga, mam go juz 2 lata, i zadnych komplikacji, wszystko chodzi idealnie,nigdy mi sie nie zaciol, bateria trzyma mi nawet do 2 tygodni. a co do opisu tego telefonu tam na samej gorze , to nie wszystko sie zgadza: Ma video-konferencje, ma zegarek, ma minutnik, stoper, Pozdrawiam i zachecam do kupna

  • 0

    108. ~halllo  2011-09-13 17:54:10  host: user-109-243-76-125.play-internet.pl

    106 może i masz ten telefon ale jeszcze go nie włączałeś albo używasz go od tyłu. On nie ma Windowsa... Wyświetlacz 16mln AMOLED przy Windowsie?? tego jeszcze nie wymyślił żaden Koreańczyk ani nawet Amerykanin... Ech ludzie...

  • 0

    109. ~  2011-09-24 17:58:51  host: 77-254-203-148.adsl.inetia.pl

    mam pytanie jakiego softa moge zainstalować na tym fonie ?

  • 0

    110. ~Paula  2011-10-07 19:39:53  host: adpv47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Mam pytanie do uzytkownikow czy jak na dworze jest zimno to mozna pisac smsy ?

  • 0

    111. ~Radzisz  2011-11-07 16:37:39  host: akademik.nat.student.pw.edu.pl

    hejka;) wie ktoś może czy da się zainstalować androida na tym fonie? Z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    112. ~maciek  2012-02-07 21:08:32  host: cyberfox.pl

    OMNIA 2 I8000 z mniejszym ekranem i bez Windowsa i żadnego OS, To zwykły telefon :)

  • 0

    113. ~nolwen58  2012-05-01 10:47:10  host: APuteaux-551-1-84-99.w92-132.abo.wanadoo.fr

    Mam go 2 lata,zadnego problemu,ale zdjecia robi piekne,nie musze myslec o aparcie fotograficznym,potwierdzm ze ma i stoper ,i minutnik,laduje sie szybko,i zawiadamia o skonczonym ladowaniu,bateria"trzyma" dlugo,w porownaniu z HTC wildfierS wygrywa(ta sama karta Sim)opcja internet i gry.

  • 0

    114. ~1923  2012-08-15 11:22:49  host: 217.151.246.94.ip4.artcom.pl

    i tak zawsze najlepszym telefonem telefonami będą galaxy mini,mini2 i tak dalej !!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet