Samsung S7530 - opinie
Telefony Samsung Samsung S7530 Opinie o Samsung S7530

Samsung S7530

w sumie: 19
  • 0

    1. ~mnb  2012-07-17 20:38:13  host: ip-51-9.zax.pl

    Ciekawa propozycja. Nie mam jednak dobrego zdania o Samsungu. Zdecydowanie wolałbym Lumię 800.

  • 0

    2. ~Darekk  2012-07-19 21:46:24  host: 197.162.246.94.ip4.artcom.pl

    Wszystko fajnie tylko why nie mogli tam wlepić 512 RAM ?? wg informacji płynących z MS telefony WP z mała ilością ramu mają mieć nie tylko problemy z aplikacjami ale też system ma byc okrojony min z wielozadaniowości która i tak jest juz inna względem Androida :/

  • 0

    3. ~aniomisio  2012-07-25 16:11:17  host: 78.9.4.41

    porażka brak wejscia na kartę pamięci...

  • 0

    4. ~sasquad  2012-07-28 09:28:55  host: 95.108.81.177

    mam ten telefon od paru dni, jak na razie wszystkie aplikacje, które pobrałem ładnie działały. bateria przy bawieniu się w necie na razie trzyma mi półtora dnia ;)

  • 0

    5. ~Darekk  2012-08-04 13:28:54  host: 197.162.246.94.ip4.artcom.pl

    sasquad - a powiedz mi czy jest efekt małego zaciećia przy animacjach wchodzenia np w apliakcje czy wszystko pieknie ladnie płynnie wchodzi ?? :) Mógłbyś jeszcze po paru dniach napisać jakies szersze obserwacje ? Pod koniec sierpnia chyba wezmę tego fona ~aniomisio a widziałeś kiedyś fona z WP 7 ze slotem na karte pamięci ?? porażka co najwyzej jest małą ilośc pamięci ;)) mi tam wystarczy 4gb (system pewnie cos zezre) plus 7 gb na jakies fotki ;)

  • 0

    6. ~karolinape  2012-08-04 16:07:21  host: asd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    raczej ze lumia lepsza, 710, 800 czy 900 bo wszyscy wiemy ze 610 to jedna wielka pomylka. Samsung tutaj sie nei popisal... tylko tyle RAM ?! ;OOOOOO

  • 0

    7. ~FFx  2012-08-08 12:15:29  host: 46.238.226.10

    Bezmózgie gimbusy dalej sapią, że wolą nokię, która już kona...co za bezmózgi...ale mamusie i tak im kupią :]

  • 0

    8. ~  2012-08-23 16:10:57  host: eba174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic nie chcę mówić ale wszystkie gimbusy szpanują teraz samsungami. Nokie to telefony dla ludzi z głową, którym niepotrzebne głupoty i wodotryski. Ale to nie temat o wojnie Nokii z Samsungiem. Co do tematu: alternatywa dla Lumii ze strony Samsunga jest, ciekawe tylko jak z wykonaniem. Jest w miarę dobry Adreno, Superamoled (więc penTile) ale i tak lepsze to niż TFT. Ciekawa propozycja dla wyznawców Samsunga. AMEN

  • 0

    9. ~Darekk  2012-08-30 20:02:56  host: 197.162.246.94.ip4.artcom.pl

    Ty tam na górze ten telefon jest bez penTile ;)) Nokia 710 ma jedną zasadniczą wadę... Ludzie wycinają wieksze otwory na mikrofon bo wszyscy skarżą się, że nic nie słychać. To samo z cichym dzwonkiem. Jedyny minus to data wyjścia urządzenia na rynek samsunga. Nokia 800 to było moje marzenie ale ze względu na fundusze wybrałem Omnie M. Telefon ma bardzo mało pamięci. Nie posiada Gorilla Glass (potwierdzone). Mimo małej ilości pamięci ram telefon dziła normalnie tzn płynnie nie ma ograniczen względem aplikacji. Ekran dobrej jakości. Plastiki średniej jakości ale dobrze spasowane. To tyle w skrócie o tym telefonie.

  • 0

    10. ~iza  2012-09-03 09:29:08  host: 89-79-113-134.dynamic.chello.pl

    Mam pytanko, jak w samsungu s7530 muzykę,którą wrzuciłam na telefon ustawić jako dzwonek połączenia?

  • 0

    11. ~  2012-09-15 22:49:27  host: ip-93-154-226-134.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Wałczę z nim już od paru dni i stwierdzam ze to kicz w ładnej obudowie , ma wszystko oprócz dzwonka mp3,ma bluta tylko nie wiem poco? Nic nie można przesłać z telefonu na telefon , wszelkie media tylko z komputera. Poza tymi szczegółami to jeszcze niezbyt łatwy w obsłudze, za te cene spodziewałem sie czegoś lepszego :(

  • 0

    12. ~het  2012-09-16 16:17:47  host: 088156108153.swietochlowice.vectranet.pl

    @10 & @11 Ma dzwonki mp3 tyle, że trochę z tym jest zabawy... najprościej poczytać w "pomocy" wbudowanej w tel. Instalujecie program "zune" tam dodajecie do "kolekcji" interesujące was utwory. Te z nich które mają być dzwonkiem (nie mogą być większe niż 1mb i muszą być krótsze niż 40s.) edytujecie w zune i w polu gatunek wpisujecie "ringtone". Przerzucacie tym samym programem do telefonu i sprawa załatwiona...

  • 0

    13. ~mozart  2012-10-11 17:29:46  host: 87-205-255-220.adsl.inetia.pl

    z tymi dzwonkami to nie jest tak źle, wystarczy zainstalować darmową aplikacje "freeringtones" i za darmo ściągać dzwonki i zapisać (ja mam neta w fonie i wifi w domu to mnie to kompletnie nic nie kosztuje). A jak nie to parę chwil wystarczy żeby uciąć utwór do 39 sek i zmienić jego właściwość na "ringtone". Ja obawiałem się WP ale jest na prawdę bardzo dobry, a to, że nie przesyła plików przez bluta to nie jest aż takie uciążliwe, za to sky-drive na prawdę jest wygodne. Ogólnie polecam ten system a brak jakiegoś dźwięku sms-a uważam za błachy bo nie do tego służą te telefony :)

  • 0

    14. ~  2012-10-11 17:55:11  host: 178-36-209-101.adsl.inetia.pl

    Dla mnie telefon rewelacja. Ekran świetny, wszystko fajnie płynnie śmiga. Mnóstwo aplikacji w marketplace. Jeżeli ktoś nie wymaga od telefonu cudów to na pewno będzie zadowolony.

  • 0

    15. ~Amelia  2012-10-25 22:11:39  host: aaur83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem, nie wiem czy kupić SAMSUNG S7530 OMNIA M czy zdecydować się na SAMSUNG S8600 Wave 3

  • 0

    16. ~Lolek  2012-12-06 23:42:13  host: cpe-109-207-150-146.docsis.tczew.net.pl

    oj dzieci dzieci..

  • 0

    17. ~oxox  2013-02-09 17:42:42  host: 89-73-35-65.dynamic.chello.pl

    ten telefon to porażka, na głowę bije go stara nokia 3310, jeden jedyny plus to super wyświetlacz, Wszystkim zainteresowanym odradzam.

  • 0

    18. ~ewe  2013-03-14 17:26:54  host: eis238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jestem w 100% zadowolona z tego tel. Wszystko płynnie działa, mam go od pół roku i nie miałam z nim najmniejszego problemu, dla osób ktore lubia wszelkie gry i aplikacje, jest do nich latwy dostep i szeroki wybor. Troszke trzeba sie nameczyc zeby np ustawic zwykla piosenke na dzwonek, ale ja osobiscie lubie sie bawic w takie rzeczy, wiec mi to nie przeszkadza. Polecam, jedyny minus - bateria trzyma mi dzien, moze poltora dnia.. a tak to bez zastrzezen :)

  • 0

    19. ~koleSGit1  2015-07-30 02:46:12  host: user-188-33-17-105.play-internet.pl

    witam ten kto mówi ze ten telefon to pomyłka niech sie zamknie bo ja już miałem ten telefon i ten telefon jest warty każdych pieniędzy jedyna wada to słaby windows gdyby nie to za żadne skarby nie sprzedał bym tego telefonu podczas mojego urzydkowania a miałem go rok ani razu się nie zacioł puźniej kolejny rok miał go mój brat i telefon chodził całe dwa lata fantastycznie dlatego serdecznie zachęcam was do kupienia tego telefonu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet