Samsung S7390 Galaxy Trend Lite - opinie
Telefony Samsung Samsung S7390 Galaxy Trend Lite Opinie o Samsung S7390 Galaxy Trend Lite

Samsung S7390 Galaxy Trend Lite

w sumie: 10
  • 0

    1.  2014-09-11 18:26:30

    Chyba znalazłem następce mini 2

  • 0

    2. ~"malin"  2015-04-07 15:36:42  host: router.ferlab.pl

    Mam tego smartfona dwa miesiące.telefon spełnia swoje zadanie i jest w porządku.

  • 0

    3. ~tomi  2015-06-09 21:45:51  host: 109241046175.jeleniagora.vectranet.pl

    jak zrobic screamschota gt-s7390

  • 0

    4. ~  2015-07-02 14:40:39  host: 031011247033.kuzniaraciborska.vectranet.pl

    Kupiłam niedawno,podoba mi się , nie drogi ,jest ok

  • 0

    5. ~ewa  2015-08-18 14:06:25  host: host-95-156-240-105.derkom.net.pl

    Mam proble. Podczas rozmowy wyskakuje mi komunikat nie wykryto karty sim . Telefon został wymieniony i wymieniona nowa karta. Co robić

  • 0

    6. ~misia  2015-10-30 14:57:02  host: i14naf6a.v4.arkomnet.eu

    szczerze nie polecam. wolno działa często się zawiesza, nie wykrywa karty sim. a jesli chodzi o korzystanie z internetu i aplikacji tragediaa ;/ 512 MB RAM to zdecydowanie za mało. telefon dobry tylko do dzwonienia i smsowania...

  • 0

    7. ~screenshot  2016-01-05 22:27:05  host: ip-37-152-18-229.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Aby zrobić screena trzeba przytrzymać równocześnie przycisk włączania i home (POD EKRANEM)

  • 0

    8. ~Lol  2016-05-10 15:21:33  host: public-gprs360617.centertel.pl

    Apki zamulaja a net to wgl masakra przeglądarka zamula NIE POLECAM!!!

  • 0

    9. ~Wikcza  2016-05-26 18:43:07  host: host-37-190-129-138.dynamic.mm.pl

    Mam ten telefon ponad 2 lata i jest beznadziejny, ścina się, robi brzydkie niewyraźne zdjęcia i chyba muszę się rozglądać za nowym smartphonem

  • 0

    10. ~olenia  2016-06-20 15:51:07  host: auo25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam tego modelu. Aparat-średni. Internet + aplikacje - powolny, zawiesza się, sam się wyłącza podczas np. przeglądania stron www. Zamiast odbierania rozmów - często rozłącza. Nie polecam, nie polecam, nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet