Samsung S7350i - opinie
Telefony Samsung Samsung S7350i Opinie o Samsung S7350i

Samsung S7350i

w sumie: 49
  • 0

    1. ~ksdani  2009-11-01 03:02:27  host: 94.254.184.72

    to jest slabsza wersja s7350 jak juz brac to taka bez -i-

  • 0

    2. ~Luka  2009-11-02 14:37:34  host: awu22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ach ta bateria...

  • 0

    3. ~Szatan  2009-11-12 13:23:54  host: ip-62-69-216-89.globalconnect.pl

    Dobry telefon!

  • 0

    6. ~benson87  2009-11-14 15:19:21  host: apn-77-115-0-249.dynamic.gprs.plus.pl

    uważajcie i nie bierzcie tego telefonu jak ja ! Samsung S7350i to złom do modelu S7350. telefony są identyczne acz kolwiek ten pierwszy jest bez nadziejny. myślałem ze ten i ten model to jest to samo i sie pomyliłem. teraz żałuję bo nie posiada divix xvid i gorzej nagrywa filmy od starszego modelu. narka

  • 0

    7. ~no3e  2009-11-14 18:55:55  host: 93.159.1.71

    okrojona wersja S7350 .... nie ma żyroskopu, filmy nagrywa tylko w 320x200 .... i nie odtwarza divx ... i nawet mp4 większych niż 320x240 .... to były wady ... reszta to same zalety ... wygląd ... i wielkość ... poręczny wbudowany GPS .... ponieważ nie ma systemu operacyjnego nie wgra się żadnej mapy oflajnowej .... - można pracować na płatnym naviexpercie lub google maps (ale one ciągną dane z netu - więc kasa leci ...) z darmowych można sobie wgrać programy w java trekbuddy lub myTravel .... co do innych funkcji telefonu to są przyzwoite .... aparat 5MP .... nawet ze stabilizacją .... - nie używam bo mam lustrzankę .... radio/mp3 - działają ..... - też nie używam bo lepiej sobie w spokoju posłuchać coś w domu na porządnym sprzęcie na nie na takich piszczałkach w telefonach .... a samo dzwonienie/sms - normalne .... jak w każdym telefonie ... dla mnie dobrą opcją jest długa lista ostaniach operacji (wykonanych/odebranych telefonów) ogólnie polecam ten telefon

  • 0

    8. ~Aga  2009-11-15 11:25:18  host: host-193-239-102-39.solarme.pl

    Czy dźwięki w tym telefonie są dosyć głośne..?

  • 0

    9. ~SoN  2009-11-15 14:04:11  host: 222.136.246.94.artcom.pl

    Centrum Katowic = 649 - 699zł (czarne i srebne, nówki). Saturn Silesia Katowice = 1299zł (czarny, nówka). Ceny jak widać różne, ale telefon jest po prostu śliczny, wyświetlacz duży jak na slider, elegancka obsługa, moja kobieta jest nim zachwycona

  • 0

    11. ~Paweł_Bog  2009-11-29 21:28:10  host: chello089077075100.chello.pl

    Niezły sprzęcik.. Posiadam od dwóch tygodni, fajny telefonik. Szkoda tylko, że nie ma wgranej AutoMapy. Zaje**sty wyświetlacz i aparat! Słaba bateria, bo u mnie przy takim rozsądnym użytkowaniu trzyma 2 dni, bez włączonej ochrony LCD. Bardzo ładny wizualnie, ogólnie to oceniam go na 9/10p.

  • 0

    13. ~gregory  2009-12-07 20:21:44  host: e1.bukowinska-gw.waw.supermedia.pl

    do 10. naucz się czytać posty to się dowiesz co jest gorszego. a ja proponuję E52

  • 0

    14. ~lasmix  2009-12-09 20:42:44  host: 89.174.228.124

    Czym się rożni s7350i od s7350?

  • 0

    15. ~ewa  2010-01-05 19:21:06  host: 091150139064.nat-ng.tsi.tychy.pl

    mam ten telefon od tygodnia i sprawuje sie na prawde swietnie, jest sliczny, dobrze zrobiony, slider dziala bez zarzutu. Bardzo kobiecy:)co do funkcji- posiada blokade niektorych funkcji jak np moje pliki, posiada moblie track(poprzedni teleon mi ukradli dlatego ta funkcja u mnie punktuje). Mozna stworzyc wlasne motywy, czyta PDF i pliki worda.Swietny aparat, radio odbiera lepiej niz u mnie w samochodzie;) jedyna wada to slaba bateria;/ nawet po wylaczeniu 3G bateria trzyma max 4 dni;/ punktuje go 9/10:)

  • 0

    16. ~Aga  2010-01-18 12:56:49  host: 188.33.23.193

    Ma też gorszą baterię w porównaniu z wersją bez i.

  • 0

    17.  2010-01-18 17:35:19

    Mam pytanie czy mogę ściągać na ten telefon aplikacje? Gdy próbuje zainstalować to za każdym razem wyskakuje mi informacja ze nieobsługiwany format pliku:( Chciałam zainstalować pliki z rozszerzeniem .jar Jeśli mało precyzyjnie się wyraziłam to z góry przepraszam ale nie mam pojęcia jak to się fachowo mówi o tych plikach, a jak to zainstalować to w ogóle nie wiem:( Pomóżcie...

  • 0

    18.  2010-01-18 17:38:17

    Ups chyba nie w tym miejscu zostawiłam to wcześniejsze zapytanie:/ jeśli chodzi o opinie na temat tego telefonu to po dwóch tygodniach stwierdzam, że średni jest... Bateria króciutko trzyma... jedynie wygląd chyba ma fajny.

  • 0

    20. ~bugi  2010-01-22 09:17:40  host: host-89-229-248-32.grudziadz.mm.pl

    witam. posiadam ten telefonik od wczoraj. Niestety też dałem się złapać...nie odtwarza divix, problem z wrzuceniem aplikacji JAVA. można jedynie z WAPu ściągnąć ale to kosztuje...za aplikacje oraz za samo połączenie. Ogólnie sprawuje się super, szybki, slider nie trzeszczy, głośnik ładnie brzmi i jest wystarczająco głośny. klawiatura wygodna. Co do PDF i plików WORLD to jest to totatna porażka bo trzeba mocno powiększyć żeby cokolwiek odczytać. Ja czytam ebooki na telefonie i w PDFie jest to nie wykonalne na tym telefonie. A aplikacje JAVA nie są obsługiwane. Aparatu nie sprawdzam, bo nie uznaję aparatu w telefonie. Biorąc ten tel decydowałem się na jego duży wyświetlacz, by czytać ebooki. Niestety jest problem z JAVA.

  • 0

    21. ~Krop  2010-01-30 20:36:09  host: 078088182164.elblag.vectranet.pl

    Jak wygląda sprawa taśmy, czy psuje się tak samo jak w modelu z-630? proszę podajcie mi jakieś konkretne wady i zalety które mogą zmusić mnie do zakupu lub nie tego telefonu, jak wygląda w konfrontacji z modelem S7220?

  • 0

    22. ~adiina  2010-02-10 16:44:24  host: jzr218.internetdsl.tpnet.pl

    słyszałam że samsungi mają zły zasięg czy to prawda????

  • 0

    23. ~xxx  2010-02-23 18:28:28  host: host-89-228-206-155.kalisz.mm.pl

    witam jak wlaczyc aparat przedni w tym telefonie .. ?

  • 0

    24. ~pablo  2010-02-24 19:26:51  host: 188.146.83.235.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    bateria bardzo bardzo kiepska trzyma nie całe 24h wiec jest kiepsko mam go miecha i oddaje go bo mama go dosyć przez tą baterie

  • 0

    25. ~iwona  2010-03-10 16:11:26  host: 83-1-122-54.tsm.tarnobrzeg.pl

    mam telefon kilka miesiecy,jesli radia slucham kilka godzin to fakt baterie trzeba ladowac co dzien, a jak nie uzywam to co 4 dni przecietnie,pliki jar da sie wgrac wapem,nie da sie instalowac przez kopiowanie do telefonu tylko wapem,polecam w tym celu portal elektroda:)radio odbiera fajnie,zasieg mam caly czas b dobry,siec orange,

  • 0

    26. ~ja  2010-03-10 16:12:12  host: 83-1-122-54.tsm.tarnobrzeg.pl

    przedni aparat sluzy tylko do wideorozmow

  • 0

    27. ~ewa  2010-03-10 20:50:53  host: 091150139064.nat-ng.tsi.tychy.pl

    nie rozumiem opinii o słabej baterii mi przy srednim uzytkowaniu trzyma tydzien(wył 3g i wł oszczedzanie wyswietlacza) a przy rozmowach/sms 4 dni. dodam ze nie uzywam mp3 odtwarzacza

  • 0

    28. ~anulka 44  2010-03-15 08:13:05  host: 77-253-39-113.adsl.inetia.pl

    mam problem! czy ktoś jest w stanie mi pomóc? mam ten telefon od niedawna prubowałam zainstalować na nim jakąś grę (z bylejakiej gazety) i internet w telefonie niejest w stanie wyszukać mojego telefonu (albo coś w tym rodzaju tam pisało) mało znam sie na elektronice. jeżeli ktoś też ma ten problem i jakoś sobie z nim poradził proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    29. ~enio56  2010-03-30 22:32:14  host: host84-38-82-248.tvkdiana.pl

    beznadzieja...... ta bateria..... szkoda słów !

  • 0

    30. ~supel  2010-04-09 08:40:13  host: idx154.internetdsl.tpnet.pl

    Java - jest ograniczona oprogramowaniem operatora. Wystarczy wgrać oprogramowanie typu open... i mamy dostęp do javy z karty SD i parę innych możliwości

  • 0

    31. ~szanseczka  2010-04-22 16:10:19  host: 85-222-73-245.home.aster.pl

    telefon jest super, mam go 2 miesiące, wszystko działa bez żadnych zastrzeżeń :)

  • 0

    32. ~machol  2010-05-16 10:01:04  host: host-87-239-193-184.netcorp.pl

    jak sie wyłącza te 3g?

  • 0

    34. ~rAhucki  2010-05-24 15:17:25  host: host-89-230-215-186.lublin.mm.pl

    Mam pytanko czy ogladajac jakis film na tym tel mozna wziasc sobie tryp pelnoekranowy??

  • 0

    35. ~SEKSITA  2010-05-31 21:21:21  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    DObry telefon!

  • 0

    36. ~Nati  2010-07-01 23:03:18  host: sub241-30.elpos.net

    Ogólnie telefon dobry, mam go dopiero pół roku i nie narzekam ( w porównaniu do mojej poprzedniej noki, w której po 3 miesiącach przestał działać ekran). Tylko problemy z java, nie działaja zadne gierki ani pliki .jar;(

  • 0

    37. ~aga  2010-07-11 13:22:53  host: 77-255-242-60.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest super, najbardziej sie balam o baterie, ale trzyma mi kolo 5 dni przy normalnym uzytkowaniu i sluchaniu troche radia i muzyki. smsy sie na nim pisze bosko. jedyna wada to ta nieszczesna java, ale mozna to jakostam obejsc, wiec tez nie ma tragiedii :)

  • 0

    38. ~lordmesek  2010-07-25 23:40:26  host: dbi239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik boski jedyny minus to brak wifi. ale ogolnie nie jest zle:) aparacik super, bateria hmm codziennie laduje bo slucham na okraglo:D odtwarzacz super lepszy niz w moim w610i. Superowy wyświetlacz, idzie filmy ogladać:))

  • 0

    40. ~TYsia  2010-07-30 22:56:05  host: oko.netburg.pl

    telefonik super :) dla osób, które bajerów nie wiadomo jakich nie potrzebuja. Batera ok do 5-6 dni przy rozmowach ok. 2h dziennie, aparata bardzo dobry, polecam bardzo ten model

  • 0

    41. ~Java  2010-08-08 12:11:32  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    Nati jestes glupsza niz moj pies Jave idzie wgrac i to calkiem latwo wystarczy wpisac w google "jak wgrac jave do samsuinga" i masz 10 poradnikow zajmuje to 5 minut.

  • 0

    43. ~989piotr  2010-09-28 14:06:09  host: host-89-231-173-243.sochaczew.mm.pl

    oto sposób wgrywania gier: 1.ściągamy grę z rozszerzeniem jar 2. kopiujemy plik jar np. na pulpit 3. skopiowany plik otwieramy za pomocą NOTATNIKA wciskamy Ctrl + a (jednocześnie) usuwamy wszystko i wpisujemy np. a zapisujemy plik jako (nazwa musi być taka sama jak pliku jar bez spacji itp.) z rozszerzeniem .html i zapisujemy na pulpicie 4. tworzymy folder z nazwą gry wrzucamy do niego oryginalny plik jar oraz ten z .html 5. wrzucamy folder do telefonu 6. otwieramy w telefonie plikiem .html, klikamy na adres który otworzył się w przeglądarce i zmieniamy tam rozszerzenie na .jar i zapisujemy

  • 0

    44. ~  2010-10-11 09:23:52  host: user-188-33-61-171.play-internet.pl

    Samsung s7350i to idealny telefon dla każdego mogę go polecić. Robi świetne zdjęcia co widać po 5.0 mega pix. ma świetny dżwięk bateria trzyma mi ok,5dni jest naprawde godny uwagi!!!

  • 0

    45. ~Marcin  2010-12-02 19:45:49  host: user-188-33-161-112.play-internet.pl

    telefon bardzo fajny a gierki wystarczy umiec wgrywac:)))

  • 0

    46. ~zyx  2011-01-07 04:34:15  host: ip-51-9.zax.pl

    Mam w domu dwa sztuki. Jedna kupiona w sklepie na wolnym rynku (java działa bez problemu), druga ma oprogramowanie Play (java nie chce działać, jak opisano w poprzednich postach). Dużo podróżuję i zauważyłem, że obydwa modele gdy zgubią zasięg, nie chcą się ponownie zalogować do sieci przy włączonej blokadzie klawiatury. Dziwne to i bardzo uciążliwe. Poza tym, wszystko w porządku.

  • 0

    47. ~mac312  2011-01-18 14:07:10  host: pppele.atr.bydgoszcz.pl

    Minus tego telefonu to brak WiFi, mógłby też większe rozdzielczości filmów otwierać, czy zapisywać filmy z szybkością 25 klatek na sekundę, trochę wolny procek, bo animowane gify w 320 na 240 klatkują. Filmy tylko panoramiczne w niższej rozdzielczości niż 320 na 240 a więc z tego co pamiętam zdaje się, że w np. w 320 na 144 wyświetlają się w trybie pełnoekranowym. Na gify jest tylko jedna rada, trzeba rozciągnąć je do rozdzielczości całego wyświetlacza 400 na 240 każdą klatkę z osobna w Macromedia Flashu (np. w wersji 5.0 bo tą jeszcze idzie wyczaić) i zapisać jako animacja flash, wówczas po zbuforowaniu nawet szybciej taką animację wyświetla jak standardowego gifa, idealne na tapetę. Poza tym idealny towarzysz podróży, wspaniale się w nim słucha muzyki, pisze SMSy, rozmawia czy głosowo czy też wideo, czyta komiksy w jpg, ogląda filmy, podświetla ciemne zakamarki, robi zdjęcia, lub gra.

  • 0

    48. ~mac312  2011-02-07 13:53:36  host: pppele.atr.bydgoszcz.pl

    Dodam, że gifa w rozdzielczości 240 x 400 można ustawić jako animowaną tapetę pełnoekranową, jednak nie łatwo znaleźć w takiej rozdzielczości.

  • 0

    49. ~  2011-02-17 14:36:49  host: 193-106-152-213.sinusnet.pl

    + ładny wygląd, duży ekran, robi ładne zdjęcia, głośne dzwonki, dobry aparat, pokazywanie że ktoś inny chce się dodzwonić w trakcie twojej rozmowy - klapka mi z tyłu odpadała aż się w końcu wyrobiła, zawiesza mi się, źle się czyta ebooki no i ta taśma która się wyrobiła i telefon już niestety nie nadaje się do użytku (ewentualnie taśma do wymiany) a mam go 1,5 roku

  • 0

    50. ~Davidus  2011-03-30 17:03:44  host: aabd2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mialem tego s7350 bez "i" normalnie odtwarzal divx nagrywal filmy w rozdzielczosci 720x480 30 klatek na sekunde, java to starczylo wyslac przez bluetooth instalke i wlaczyc go i telefon pokazywal sam czy zainstalowac gre, i nie bylo takich problemow jak piszecie. Mi sie zdaje ze to wina softu byla ze nie mogliscie wgrywac gier i ogladac divx, ja mialem najnowszy soft i wszystko smigoalo :D

  • 0

    51. ~RAFAŁ 30 lat  2011-07-11 17:04:15  host: apn-95-41-131-80.dynamic.gprs.plus.pl

    zepsuty głośnik i podgłos jak dzwoni to tylko na jeden klocek głośnoćci .

  • 0

    52. ~  2011-08-05 15:03:50  host: host-89-228-136-66.gorzow.mm.pl

    Witam wszystkich. Jestem szczęsliwą posiadaczką w/w telefonu i jestem bardzo zadowolona ;) Ale niestety mam problem - od pewnego czasu, kiedy mam zasuniętą klawiature, w ogóle nie słychac muzyki! Nie wiem kiedy ktoś do mnie dzwoni, wysyła SMS-a, nawet muzyki nie można posłuchać. Czy ktoś wie dlaczego? Z góry dziękuja za odp. :)

  • 0

    53. ~mac312  2011-08-12 10:23:48  host: pppele.atr.bydgoszcz.pl

    Myślę, że warto sprawdzić czy nie jest ustawiony inny profil. Wchodzisz w Ustawienia/Profile telefonu a tam powinno być zaznaczone Normalny. Jeżeli jest, można jeszcze kliknąć tam Edytuj i sprawdzić jaki jest dzwonek ustawiony i jaka głośność dzwonka, naciskając dżojstikiem w prawo to samo warto sprawdzić dla Wiadomości SMS i Systemu. Co do rozdzielczości filmów to aby film na 7350i był na pełnym ekranie powinien być przekonwertowany bliżej 320x192 pikseli.

  • 0

    54. ~Zaaciekawiona  2011-09-13 23:04:52  host: 89-74-205-144.dynamic.chello.pl

    Hej, jako amatorka telefonów nie dotykowych zastanawiam się nad zakupem tego właśnie telefonu. Interesuje mnie jedna rzecz - czy słownik w nim zapamiętuje nowe wprowadzone słowa, czy na drugi dzień pisząc to samo trzeba ponownie wprowadzać? Z góry dzięki za informację :)

  • 0

    55. ~mac312  2012-02-06 13:30:57  host: eis10.internetdsl.tpnet.pl

    Tak. Słownik zapamiętuje, jednak by tak się stało trzeba wcisnąć opcję "Dodaj wyraz" (Opcje, 6 Metoda wprowadzania, 2 Dodaj wyraz)

  • 0

    56. ~Art  2012-03-13 09:31:58  host: z38-09.opera-mini.net

    Ogólnie słaby telefon. Nagrywa filmy nie 720*480, tylko 320*240. Słaby wyświetlacz,wczoraj czyściłem szmatką szybkę i rozlał sie ekran pod szybką,a nie dociskałem za mocno. Aparat robi gorsze zdjęcia,niż s5200. Ogólnie nie polecam:(

  • 0

    57. ~ewaaaa  2012-12-16 08:53:58  host: apn-95-41-53-135.dynamic.gprs.plus.pl

    a jak długo trzyma bateria przy normalnym użytkowaniu?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet