Samsung S7350 - opinie
Telefony Samsung Samsung S7350 Opinie o Samsung S7350

Samsung S7350

w sumie: 134
  • 0

    1.  2009-04-10 19:10:04

    Jest naprawde niezly. Taka okrojona wersja Samsunga Ultra Touch

  • 0

    3. ~kuba  2009-04-29 10:03:15  host: apn-77-112-82-156.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefonik będzie dostępny w erze od 4 maja 2009r. :)

  • 0

    5.  2009-06-01 12:59:42

    Ludziska ma ktos ma go ktos i jak wrazenia, poniewaz chce go wziąśc dla żony

  • 0

    6. ~Michal_K_1  2009-06-09 18:58:54  host: 77-254-201-53.adsl.inetia.pl

    a wie ktoś kiedy i czy pojawi się w ofercie Play?

  • 0

    7. ~arczi  2009-06-09 21:51:48  host: 108-199.echostar.pl

    oglądałem i bawiłem się nim w erze, tel solidnie wykonany i robi dobre wrażenie, wszystko perfekcyjnie wykonane... bardzo mi się spodobał... od 12.06 w nie dla idiotów będzie za 1050 zł... pozdr.

  • 0

    8. ~mmk  2009-06-10 17:05:19  host: 77-254-218-4.adsl.inetia.pl

    a kiedy bedzie w Play?

  • 0

    9. ~mjot  2009-07-01 19:48:33  host: acyc105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria cieniutka jak "polsilver" reszta OK

  • 0

    10. ~gre  2009-07-09 12:01:57  host: charlie-masq.media4.pl

    w play od jutra, ceny jeszcze nieznane

  • 0

    11. ~patryk22122  2009-07-09 14:22:18  host: inet20907nb-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Telefon jest już w play :)

  • 0

    12. ~Tragedia  2009-07-09 18:24:29  host: host-n1-96-131.telpol.net.pl

    Zdjecia w porownaniu do SE K800i tragiczne. Tam mielismy 3.2 MP tu mamy podobno 5.0 MP. Stabilizacja obrazu praktycznie nie dziala. Do K800i nawet sie nie umywa. Wykonywanie zdjec w pomieszczeniach mija sie z celem. Aparat w komorce potrzebuje jedynie do robienia zdjec dokumentom (zamiast ksera). Nie wiem czy S7350 sobie z tym poradzi. System otwierania "klapki" baterii rodem z Korei Polnocnej. Polaczenie z PC tragiczne. Glosnik mizerny (trzeszczy). Jedynie w wyswietlaczu nie znalazlem poki co minusow. Generalnie porazka jak za 1200 zl. Na pierwszy rzut oka ladny ale wrazenie szybko mija. Lepiej kupic SE albo Nokie. Nie polecam !!!! No i bede sie musial z nim meczyc 24 miesiace. Ehhh.

  • 0

    13. ~Blep  2009-07-10 19:05:24  host: 188.33.15.36

    Już jest w Play Ciekawy model, ja go widze cos miedzy s7220 a s8300, ciekawe jak sie sprawuje i ile wytrzymuje rzeczywiście bateria przy takim wyswietlaczu

  • 0

    14. ~vie  2009-07-17 18:00:33  host: chello087207080249.chello.pl

    Czy to taki następca U900 Soul?

  • 0

    15. ~bozydar  2009-07-25 12:19:53  host: ekp239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od kilku godzin, narazie same pozytywy... :) Duzy wyświetlacz , głośno nawet gra, aparat bardzo dobry nic tylko korzystać :P

  • 0

    16. ~  2009-07-26 15:44:26  host: h-87-199-25-62.dolsat.pl

    tak wiec zakupiłem tego fona pierwsze wrażenie cięzki ale musi coś ważyć bo przecie i z solidnych materiałów wykonany, slider działa bardzo dobrze co do menu to mamy na dzień dobry trzy motywy wszystko intuicyjnie porozmieszczanie praca fonika z kartą 8GB mnie zaskoczyła bo myślałem że bedzie sie diabelsko mulił ale w porównaniu do noki bez symbianów jestem zadowolony zdjęcia pierwasza klasa 5 mega to już coś zdjęcia w nocy z tą lampą błyskową wychodzą perfekcyjnie no cóż jak narazie jestem zadowolony z niego chociaż jak to nie jedni piszą niema wi-fi to już tel. ja zabawe zaczynałem z telefonami w 1999 roku i nauczyłem sie że tel. jest do dzwonienia a że teraz są rózne funkcje to + ze coś innego można zrobić ja z niego przeważnie korzystam dzwoniąc wiec zbędne Wi-fi czy coś tam mi za bardzo nie potrzebne plusy: -duzy wyswietlacz -intuicyjne menu -nie przycina sie i nie zawiesza minusy -niemożna załączyć aparatu czołowego (służy tylko do wideorozmów) -skrzypiąca klapka baterii

  • 0

    17. ~jpm  2009-07-26 18:16:23  host: chello089077182027.chello.pl

    a czy wiecie jak z gps-em?? da się zainstalować jakiś program co by nie pobierał danych z internetu??

  • 0

    18. ~maro  2009-07-31 08:14:30  host: 78.8.105.100

    jestem szcześliwym posiadaczem tego fona od tygodnia. obudowa - najwyższ jakość, fajnie trzyma się go w dłoni, menu przejrzyste - dostepne są 3 podstawowe themesy ;) - pewnie w sieci są dostępne kolejne. aparat i kamerka cudo - 5.0 mega jest w sam raz - zdjęcia wyglądaja bardzo dobrze, tak samo filmiki, które można kręcić nawet w rozdz. 720*460. miodzio!przeglądanie zdjęć jak w iphonie, super. divixy na słuchawkach śmigają jak z komputera ;) bateria trzyma nieżle - 3 dni non stop zabawy i dopiero padł ;) ładowanie trwa 1,2 min. jedyna lipa że play nie dodaje zadnej karty pamięci, ale to szczegół - polecam ten telefon każdemu

  • 0

    19. ~BT  2009-08-08 22:46:29  host: public-gprs74082.centertel.pl

    Do 12Tragedia ,czytając Twoj post odniosłem wraznie ze piszesz o innym telefonie. Aparat robi rewelacyjne zdjecia,a filmiki w D1 swietne jak na telefon,połaczenie z PC banalne :) troche słaba bateria bo tylko 880, wyswietlacz duzy i bardzo przyjemny.

  • 0

    20. ~ivi  2009-08-09 10:14:10  host: acx122.internetdsl.tpnet.pl

    jeżeli chodzi o zdjęcia to jak na aparat z kiepską optyką robi całkiem niezłe, bo przypominam a tych co nie wiedzą informuję że to nie pixele robią zdjęcia tylko optyka a tą posiadają (najlepszą) SE i nokia, odtwarzacz mp3 bardzo dobry ( w porównaniu do F480 jest głośniejszy i lepiej słychać). Fajną opcja jest nagrywanie z radia :) największy problem to bateria w porywach trzyma 2 dni.

  • 0

    21. ~2kan  2009-08-09 20:26:21  host: acvy147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema, mam pytanie, czy mozna zmienic klawisze skrotow (prawy i lewy z opisem na wyswietlaczu) jesli tak to prosze o pomoc.

  • 0

    22. ~D3L3T3  2009-08-10 22:21:53  host: knz.metroport.pl

    Do "Tragedia", jesteś idiotą. Zdjęcia wychodza świetnie na tym fonie, o wiele lepsze niż nokie z seri N, a to że nie umiesz sie posługiwać to nie nasza broszka.Połączenie z pc jest proste, i to nawet bardzo bo nawet mój kuzyn co ma 11 lat wiedział że trzeba wybrać transmisje danych jako odtwarzacz multimedialny więc to chyba ty jesteś tragedią skoro takie rzeczy w 21 wieku sprawiają ci kłopot;] Głośnik lepszy niż w u700/600,także słowo mizerny tu nie pasuje.Na pierwszy rzut oka można sie skapnąć że nie masz tego fona bo piszesz- cytuje"lepiej kupić se albo nokie" a ja dodam "frytki do tego"^^^^.Cóż life is brutal ale nie wypowiadaj się na temat telefonu który jest dla ciebie za trudny lub go nie masz bo ludzie chcce uzyskać porade a nie czytać bzdury że bedziesz się męczył 24 miechy z tym fonem.

  • 0

    23.  2009-08-15 20:52:40

    czy ten super fon z super wyglądem i średnim aparatem ma miejsce na zaczep na smycz??

  • 0

    24. ~Dexo  2009-08-16 13:02:33  host: cjl114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad tym telefonem i nokia 6220 Classic. Musze pomysleć bo wole troche więcej wydać a mieć lepszy telefonik.

  • 0

    25. ~Carki  2009-08-18 13:40:33  host: dsl.reszel.arkusnet.pl

    Zastanawiam się nad tym telefonem lub 7330. Ten jest nieco droższy w Play, ale ma lepsze parametry. Z kolei 7330 bardziej mi się podoba z wyglądu. Możecie coś doradzić?

  • 0

    26. ~xxx  2009-08-21 16:49:39  host: 77-254-72-246.adsl.inetia.pl

    D3L3T3 słyszałes może o seri N oznaczonej numerem 82 ? to nie wypowiadaj sie na temat Nokii jak nie wiesz za wiele o jakości zdjęć

  • 0

    27. ~darnokonrad  2009-08-22 13:33:29  host: dro185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z GPS`em? Garmin na nim pójdzie?

  • 0

    28. ~D3L3T3  2009-08-23 00:31:59  host: knz.metroport.pl

    xxx zamknij morde to po 1, wiem że nokie z serii N mają lepszą optyke, ale za tą cene i funkcje jakie oferuje n82 to szkoda słów.!!Telefon który mogłeś polecic to nokia n85 albo n96 a nie takiego śmiecia- właśnie widać jak sie znasz na telefonach.Za tą cene ten fon jest naprawde dobry.

  • 0

    29. ~Tragedia_2  2009-08-23 00:55:08  host: gw8.knc.pl

    Niestety zgadzam się z Tragedią, jakość zdjęć fatalna, szczególnie przy robieniu zdjęć dokumentów. Wychodzą gorzej niż samsungiem D900i 3.0MP Dodatkowo, nie można ustawić aby telefon zapisywał na karcie, bo cały czas przestawia się na pamięć telefonu. Muzyka gra ładnie, ale są problemy z zapisywaniem kolejnosci plików muzycznych. Fon kupiłem do, oprócz dzwonienia, robienia zdjęć dokumentów oraz słuchania nagrań biznesowych i tu niestety zawiodłem się.

  • 0

    30. ~tmk  2009-08-24 10:28:18  host: atropos.tpi.pl

    jedna eNka wiosny nie czyni, a jak się tak silisz na porównania to porównaj tą eNke z tym samsungiem z wysuwanym obiektywem i zoomem optycznym x3, obydwa są z tego samego okresu.. co do jakości zdjęć uważam, że nowe Samsungi robią lepsze zdjęcia..a telefopnów miałem ze 40.. :)

  • 0

    31. ~Ona  2009-08-26 11:19:15  host: public62451.xdsl.centertel.pl

    Czesc. Mam taki problem. Od wczoraj mam ten telefon i nie czyta mi karty a mam microSD. Juz ja formatowalam i nic ;/ wogole jej nie widzi. A w poprzedniej noki wszystko bylo ok. I jeszcze pytanie, gdybym chciala zgrywac muzyke z kompa to jak podlaczam kabel usb to co mam wybrac? Wybieralam juz wszystkie mozliwe opcje i nic bo pisze wloz karte pamieci. Pomocy!

  • 0

    32. ~eve  2009-08-27 12:57:12  host: host-89-228-144-243.gorzow.mm.pl

    co z tym gps'em on jest darmowy czy jak ?

  • 0

    33. ~gps  2009-09-01 10:57:27  host: 193.138.241.140

    nie wiem jak jest z gpsem ja mam tego fona w playu i odpailem gpsa zaktualizowalo mi mapy itp a nic kasy nie pobralo to chyba darmowe ;x

  • 0

    34.  2009-09-02 13:21:03

    niech mi ktos napisze jakie karty mozna do niego włożyc bo jedni pisza ze micro sd inni ze micro sdhc (wlasciwie to nie wiem o co tu chodzi) tutaj pisze jeszcze ze obsługuje karty do 8gb a w instrukcji mam napisane ze do 16gb i komu tu wierzyc?

  • 0

    35. ~Marcin  2009-09-02 15:56:20  host: ip-108-201.ib.tcz.pl

    Witam.Telefonik ten mam od 3 dni i powiem Wam jedno : Jak do tej pory używałem jedynie telefonów firmy samsung( trochę ich było )i jestem pewien,iż żadnych innych nie będę w przyszłości używał.samsung rządzi -nigdy mnie nie zawiódł,zero reklamacji.S7350 - rewelka , foty świetne ( jak się umie ustawić dobrze ) zajebisty wygląd, zero minusów jak na razie.Pozdro

  • 0

    36. ~ale o co cho?  2009-09-05 12:18:13  host: do-atman-1a.connecta.pl

    Mam pytanie ile wytrzymuje Wam bateria, bo jedni narzekają inni nie... podobno bateria jest za słaba do tego modelu, w standardzie jest 880mAh, proszę o odpowiedź:)

  • 0

    38. ~goha  2009-09-06 11:34:09  host: static-77-111.is.net.pl

    ja mam takie pytanko czy w tym samsungu da sie ustawiac skróty? głownie chodzi mi o tego neta ;/

  • 0

    39. ~tsa  2009-09-11 18:57:03  host: 078088170005.elblag.vectranet.pl

    czy mozna wgrac program jakis na gps aby dzialal

  • 0

    40. ~xxx  2009-09-11 18:57:55  host: bvc253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bylbym wdzieczny za wiecej opinni uzytkownikow tego telefonu na temat: Baterii, aparatu, jakosci obudowy. pozdrawiam

  • 0

    41. ~Wojtas  2009-09-13 09:31:58  host: bhu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    `xxx` poczytaj sobie o u900 i mysle ze wszystko bedzie jasne. Wkoncu sie zamkniesz.

  • 0

    42. ~34  2009-09-18 12:41:34  host: glin1.zchbl.com.pl

    bez systemu operacyjnego to wszystko jest bezwartosciowe

  • 0

    43. ~  2009-09-18 13:36:12  host: cc.azsoft.pl

    to ktory lepiej kupic w tek chwili sony c902 czy tego samsunga!pozóżcie!!!

  • 0

    44. ~kolo  2009-09-20 20:16:38  host: 77-254-212-158.adsl.inetia.pl

    do 43 KUP SAMSUNGA.Niestety o SE słyszałem dużo kiepskich opinii od znajomych , nie z testów.

  • 0

    45. ~domino  2009-09-20 20:29:37  host: cmg212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo fajny, mam od ok 3 tygodni. Zdjęcia robi bardzo fajne i bardzo ładne. Żywe kolorki, ostre. Bez zastrzeżeń. Muzyka bardzo ładnie gra, wiele możliwości w korektorze, ma funkcję Megabas, na słuchawkach bajka, SE Walkman się nie umywają. Do tego bardzo dobre słuchawki pchełki ;) Wykonanie solidne, slider nie jest jakiś luźny, dobrze wykonany. Gorzej może być z samym plastikiem, ponieważ jest on lakierowany i może dość szybko się rysować i ścierać, ale Samsung nie od dziś ma te obudowy, szkoda że tego nie poprawiają. Duży, przejrzysty wyświetlacz 16 mln kolorów, z trybem oszczędzania energii, duży plus. Bateria trzyma tak średnio, zależy od użytkowania. Jeśli nie robi się wiele zdjęć, nie słucha przesadnie długo mp3 i nie dzwoni non stop to 3-4 dni da radę, ale tak jak ja dużo słucham mp3, czy pisze sms i dzwonię, to góra 2 dni i ładujemy. GPS tylko google maps, bo nie ma ten fon systemu, więc inna navi nie działa, chyba że w javie, ale to już taka pseudo nawigacja. Myślę że za taką cenę dostałem to co chciałem. Bardzo dobry aparat, super mp3, ładny design, odtwarzacz DiviX, filmy fajnie się ogląda. Telefon na bardzo solidne 5 ;)

  • 0

    46. ~PTAK  2009-09-26 14:28:01  host: chello089077077237.chello.pl

    Proszę powiedzieć co muszę zrobić żeby muzyka z komputera zapisywała się bezpośrednio na karcie pamięci, a nie w pamięci telefonu.

  • 0

    47. ~PTAK  2009-09-26 16:16:04  host: chello089077077237.chello.pl

    Proszę powiedzieć co muszę zrobić żeby muzyka z komputera zapisywała się bezpośrednio na karcie pamięci, a nie w pamięci telefonu.

  • 0

    48. ~someone  2009-09-28 16:04:07  host: 82.160.51.41

    do 47. ustaw w ustawieniach USB na pamiec masowa

  • 0

    49. ~ihaaa  2009-09-28 21:13:29  host: 82.160.51.41

    do 46. ustawienia USB -->pamiec masowa

  • 0

    50. ~Do PTAK  2009-09-29 22:47:33  host: chello089074249105.chello.pl

    Zgraj muze bezposrednio na karte i później do tela z nią

  • 0

    51. ~ksdani  2009-10-02 00:33:14  host: user-89-108-250-245.mobile.playmobile.pl

    PTAK - jak podlaczasz fona do komputera masz 3 opcje - wybierz pamiec masowa i juz :). Bateria ( jezeli ine korzystasz z gpsa ) a fonu uzywasz do dzwonieina i ew. kilka zdjec od czasu do czasu u mnie trzyma od 4dni do tygodnia. Wszystko oczywiscie zalezy od ilosci i dlugosci rozmow. Wykonanie bardzo dobre, zdjecia bez zastrzezen ( korzystac z ustawien aparatu), wyswietlacz bdb. Po kilku tyg. uzytkowania same plusy.

  • 0

    52. ~BarteG  2009-10-11 14:14:02  host: abxy74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli spędziłeś z SE dłużej niż rok NIE KUPUJ TEGO TELEFONU! Od miesiąca próbuję się przestawić na tego samsunga i ciężko to idzie. Nie mogę pogodzić się z logiką inżynierów samsunga, którzy umieścili opcje w różnych dziwnych i przypadkowych miejscach. Bardzo boli brak dedykowanego klawisza WSTECZ oraz C[KASUJ]. Jedynie wyświetlacz i aparat robi wrażenie. Jeszcze trochę powalczę ale ten aparat wyląduje chyba na allegro bo brak mi sił. PS. Czy można w tym telefonie wyłączyć opcję "poprawiania" jakości rozmów bo strasznie tnie cichych rozmówców. Druga rzecz - czy udało się komuś nagrać rozmowę telefoniczną tym telefonem? Jak to zrobić?

  • 0

    53.  2009-10-17 11:38:15

    Mam problem z gubieniem zasięgu. Czy ktoś ma jakąś radę na ten telefon? Kupiłem go w PLAY-u. Czy można wgrać soft producenta? Skąd go ściągnąć?

  • 0

    54. ~Jacobgda  2009-10-17 12:40:34  host: apn-95-41-242-121.dynamic.gprs.plus.pl

    mam ten tel od 2 tyg i jestem zadowolony, bateria przy ciaglym bawieniu wytrzymuje 2 dni, przy normalnym uzytkowaniu u mnie 4 dni, jedynym minusem jak narazie jest srednia jakosc glosnika - podczas rozmow dziwny dzwiek, ogolnie bardzo dobrze zorganizowany tel, rozbudowane menu, wiele przydatnych funkcji, nie wiesza sie, szybko reaguje, aparat calkiem ok, dobry slider i jakosc wykonania, ladny zgrabny funkcjonalny, swietny ekran no i ma DivX-a, smiga na necie szkoda ze bez wifi, polecam 8/10

  • 0

    55.  2009-10-17 21:05:57

    Witam. Mam go od miesiąca . Ładny, dobrze leży w ręce, wyświetlacz 1 klasa, zdjęcia na zewnątrz -rewelacja już nie zabieram aparatu cyfrowego, bo nie ma po co. Są tylko 2 wady słaba bateria oraz często gubi zasięg i nie pomaga zmiana ustawień wyboru częstotliwości. Zawieszka trafia się przeważnie jak gubi 3G.

  • 0

    57. ~zakki  2009-10-18 12:51:45  host: agl237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie kiepski aparat, bateria szybko siada jakosc rozmow tez nie jest najwyzsza i aparat 5mpx kiepski lepszy mialem w k810i czy ktos sie orientuje jak sprawuje sie aparat w s8300

  • 0

    58. ~NATASZA  2009-10-19 19:53:05  host: dynamic-78-9-2-170.ssp.dialog.net.pl

    powiedzcie prosze czy mozna załaczyc smycz do tego tel?? dziękuje za odpowiedz!!

  • 0

    59. ~Aleksyjka  2009-10-22 21:35:51  host: chello087206092155.chello.pl

    Mnie tam nie potrzebne wi-fi czy gps...telefon ma służyć do dzwonienia,smsowania a nie do rozrywki...od zdjęć mam aparat,od muzy mp3...przeginka,co nowy telefon tym bardziej kiczowaty ;/ nawciskają pełno bajerów,które po tygodniu sie znudzą,albo żeby dzieciaki miały czym szpanować...żal ;/

  • 0

    60.  2009-10-28 21:16:34

    Witam...mam pytanko do posiadaczy tego fona: posiada on złączkę słuchawek minijack,jak to gdzieś wyczytałem czy to raczej ściema??

  • 0

    61. ~  2009-10-29 09:09:31  host: dynamic-78-8-15-2.ssp.dialog.net.pl

    mam pytanko czy pisząc wiadomość można edytować wyraz, który napisaliśmy z małej litery np. imię, tak aby był pisany dużą literą? Czy trzeba go napisać od nowa ustawiając Aa? Wcześniej miałam se i edycja była prostsza:)

  • 0

    62. ~rybba  2009-10-30 10:19:37  host: valiant.aster.com.pl

    Witam, telefon posiada w wyposażeniu złączkę słuchawek minijack. Obudowa telefonu sprawia kiepskie wrażenie a klapka do baterii to porażka - każde otwarcie to próba siłowa i obawa że coś się uszkodzi. Poprzednio miałem L760 i tutaj obudowa była zdecydowanie bardziej dopracowana. Aparat fot. jak na razie sprawia przyzwoite wrażenie - zdjęcia zadowalające.

  • 0

    63. ~aldonka  2009-10-31 22:44:15  host: adbb111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co mówicie o tym telefonie??? dobry będzie dla kobiety??

  • 0

    64. ~Lutti  2009-11-01 11:30:40  host: wss.vlan85.architor.lubman.net.pl

    Mam ten tel. od 2 miesięcy. W sumie jestem zadowolony - polecam wszystkim którzy lubią slidery. Wyświetlacz jak na bezdotykowca ogromny, wykonanie bez zarzutu, aparat spoko. Największa wada to klapka baterii - masakra, zwłaszcza, że karta pam. znajduje się pod baterią. I druga rzecz to wytrzymałość -mi wypadł z kieszeni na podłogę i wyświetlacz poszedł w drobny mak. Mój L760 spadał z 2x większej wysokości i nic się nie działo. Koszt wymiany wyśw.~250 PLN.

  • 0

    65. ~Era  2009-11-03 19:57:57  host: ptcnat.era.pl

    Jako pierwsza na rynku do swojej oferty wprowadziła ten model sieć Era. W tej chwili są do dyspozycji klientów wersje S7350 i S7350i. Różniece to przede wszystkim odtwarzanie plików avi. Jeśli zaś chodzi o stawiane tu pytania to odpowiadam. Tak, telefon posiada zawieszkę do przyczepienia smyczy. Tak, telefon posiada wbudowany odbiornik GPS z asystentem, a to oznaczam, że możemy wgrać dowolną aplikację do nawugacji działającą w jezyku java, np. Google Maps czy NaviExpert. Nie, telefon nie posiada złącza słuchawkowego miniJack. Jeśli chodzi o baterię i jej żywotność. Jeśli użytkownik wyłączy zasięg sieci 3G w telefonie pozostawiając samo GSM to wówczas żywotnośc zwiększy się ponad dwukrotnie. W przypadku wieszania się telefonu polecam wizytę w serwisie celem przeprogramowania. Pozdrawiam.

  • 0

    66. ~aa  2009-11-04 18:44:52  host: chello084010230146.chello.pl

    czy GPS w tym telefonie działa?

  • 0

    67. ~Tomek  2009-11-06 19:38:19  host: systemy19.toya.net.pl

    Mam tego fona 3 miesiące. wcześniej miałem N95 i murze powiedzieć ze za żadne skarby bym nie wrócił do Noki. bateria trzyma długo jak na taki telefon, min 3 dni ale i tydzień bez zabawy też. Zdjęcia ok. Naprawdę polecam , jak dla mnie na razie nie ma konkurencji :) A co do pieprzenia o wynalazkach koreańskich poprzednika to jest mi go żal ;)

  • 0

    68. ~orbit  2009-11-06 20:48:00  host: bfu42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do nr 60: fon posiada gniazdko wielofunkcyjne i niestety wejscia na słuchawki oddzielnego nie ma, jest przejściówka (w formie dość długiego kabelka) do którego podłaczasz jacka 3,5 od sluchawek a potem tę przejściówkę do gniazdka w telefonie. osobiście nie podoba mi sie to rozwiązanie, bo moje ulubione słuchawki maja 1,2 metra, więc z podłączona przejściówką trochę za dużo tego kabla do niesienia wychodzi. bo słuchawki 1,2m + przejściówka ok. 1m. wprawdzie można przejściowkę nosic zrolowaną (tak właśnie robię) ale wtedy takie "gniazdo" ci u kabla wisi. z drugiej strony, jak ktoś lubi słuchawki wciskane do ucha, to spokojnie może skorzystać z tych dołączonych, mają bardzo krótki kabelek, 30cm i wtedy jest gites. a dzwiek z dołączonych słuchawek też jest niczego sobie.

  • 0

    69. ~TomekPŃ  2009-11-08 00:33:44  host: d74-137.icpnet.pl

    Zakupiłem Dziś ten telefon jak dla mnie jest wystarczający.WIec ludzie ogarnijcie sie z tymi dziwnymi komentarzami poniewaz to jest tylko telefon a nie komputer.Nic mi w nim nie przeszkadza wszystko jest spox i gitara gra.ZACHĘCAM DO KUPNA:) pzdr...

  • 0

    70. ~JolkaOlka  2009-11-10 11:54:08  host: 095160099206.warszawa.vectranet.pl

    Proszę Was o pomoc... Jaki jest kod blokady do tego telefonu? Kupiłam nowy i niestety ani 8 zer, ani inna podobna kombinacja nie działa.

  • 0

    71. ~ike77  2009-11-13 10:29:41  host: staticline18603.toya.net.pl

    prawda jest taka że trzeba się znać trochę na robieniu zdjęć aby zrobić dobre zdjęcie tym telefonem. a jeżeli ktoś ma zamiar tylko pstrykać beznadziejne fotki dokumentów to radzę użyć trybu makro. wyświetlacz jest bez zarzutów, bateria słaba 2 dni. ale są polimerowe do tego modelu. jeśli chodzi o samoistne resetowanie ustawień zapisywania plików to ma to miejsce za każdym podłączeniem telefonu do PC-eta. Ogólnie karty czyta do 16 GB chociaż moze nie wszystkich firm. Ale za to nie muli się jak nokia (for instance). Tak tak drodzy użytkownicy trzeba się znać trochę na fotografowaniu i konfiguracji cyfrówek. Pozdrawiam.

  • 0

    72. ~wtk300  2009-11-15 19:26:19  host: staticline16979.toya.net.pl

    tak posiada złaczke i telefon bez zastrzezen przywoity jak na ta cene i czasy :)

  • 0

    73. ~KakałowySzatan  2009-11-17 21:09:43  host: gow138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam do was pytanie. Posiadam ten fon od jakiś 2 dni, wszystko pięknie ładnie ale mam jeden szkopuł. Chodzi o ostrość zdjęć. Mój kolega ma SE K550i i robi on znacznie lepsze zdjęcia makro. A w moim po lekkim zbliżeniu już cały tekst rozmazany i ni czorta nie rozczytaszz. Wziąłem go głównie po to żeby co nie co pościągać na klasówkach :) ale na razie ani rusz! Czy może ktoś z was wpadł wie gdzie można coś pozmieniać żeby zdjęcia tekstu wychodziły przyzwoicie? Wiem że to nie cyber-shot ani carl zeiss, ale jednak to 5 Mpx powinny być... pozdrawiam!

  • 0

    74. ~Brayan  2009-11-19 16:10:18  host: acbe141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @60. > Jest gniazdko minijack ale na przelotce - to taki adapter na kabelku wtykany w te samsungowe płaskie gniazdko z boku S7350. @61. > Niestety - jeżeli napiszesz konstantynopolitańczykowianeczka (z T9) i będziesz chciał zmienić na Konstantynopolitańczykowianeczka no to wystarczy jeszcze raz wklepać tekst :)

  • 0

    75. ~Ryan  2009-11-19 16:37:23  host: gw.liberty.com.pl

    Do radosz5. Jak traci Tobie zasięg na 3G to go wyłącz i przejdź na zwykły GSM. Sieć 3G nie pokrywa się w pełni z siecią GSM. Jedynie w dużych skupiskach miast jest duży zasięg 3G. Wiem co mówie bo pracuje w serwisie SE i tam jest to samo. Wszystko zależy tez od operatora.

  • 0

    76. ~mazurak  2009-11-23 19:47:32  host: 87-205-172-127.adsl.inetia.pl

    fajnie że czytając opinie tylu ludzi jest ktoś z kim można podzielić zdanie.Otóż ja jestem szczęśliwym albo (nieszczęśliwym) posiadaczem tego telefoniku od 02.11.09 z czego tak naprawdę to miałem go tylko 14 dni poniważ znów oddałem go do reklamacji ze wzgledu na zbyt krótki czas pracy baterii (ok 35 godz). Chciałbym wspomnieć że baterie sformatowałem włąściwie i nie bawiłem się nim zbytnio aby mieć w miare wiarygodny obraz ile to urządzenie faktycznie wytrzyma. Niestety zawiodłem się ale chciałem też wspomieć że identyczny model kolegi trzyma ok tygodnia, a tak przy okazji to moze ktoś coś wie czy mozna na tym sprzęcie korzystac z nawigacji jeśli tak to w jaki sposób?

  • 0

    77. ~marcin  2009-11-23 20:00:32  host: id187.internetdsl.tpnet.pl

    Witam bardzo pilnie potrzebuje odpowiedzi na pytanie: czy ma ktos ten telefon w playu ? jesli tak to czy play zaklada simlock ? i ostatnie najwazniejsze pytanie: jak wyglada brandowany soft play ? czy sa poblokowane flash menu i inne opcje ?

  • 0

    78. ~Wojtek  2009-11-24 20:44:15  host: gni242.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jak jest z zasuiegiem gubi czy nie gubi ??/ często czy nie często???

  • 0

    79. ~elka693  2009-11-30 11:00:37  host: public36724.xdsl.centertel.pl

    Pomocy jak wgrać gry na samsung s7350 bo niestety jak na razie nie mogę,a niby wszystko jest dobrze.Duży minus że nie ma żadnych gierek w tym fonie.

  • 0

    80. ~Bro  2009-12-03 23:14:25  host: acbd116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~77 - Mam ten telefon w playu, jest bez simlocka. Brandowany soft play to kilka tapet, dzwonków na stałe, do tego ikonka z playnetem i playnet pod jednym z przycisków. Trzeba przyznać, że ingerencja playa w telefon jest minimalna.

  • 0

    81. ~cyrus  2009-12-04 00:40:04  host: w3cache3.punkt.pl

    wie ktoś może jakie są ograniczenia w divixach ? jest określona maksymalna rozdzielczość i ilość klatek na sekundę czy telefon sam sobie konwertuje obraz ?

  • 0

    82. ~Bro  2009-12-04 16:41:08  host: afjf11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po wyłączeniu 3G mój S7350 nie gubi zasięgu.

  • 0

    83. ~michal  2009-12-06 10:59:14  host: 88-199-25-130.tktelekom.pl

    czy on jest moze dotykowy??

  • 0

    84. ~mk  2009-12-08 20:47:16  host: iup26.internetdsl.tpnet.pl

    mam tel trzeci dzień i juz ładuje baterie ale to poczatek formatowania, nawigacja to albo navi expert platny ale niewiele np mozna wykupic na 24 godz na tydzien badz miesiac abonam. albo google maps tez platny, ogolnie jestem zadowolony, zdjecia ok, tylko odtwarzacz na sluchawkach gorszy niz w poprzednim modelu, oraz po podłaczeniu sluchawek do tel slychac szum-dziwne,glos rozmowcy podczas dzwonienia jak "przez scierke" hehe, moze glosnik z czasem sie poprawi

  • 0

    85. ~mk  2009-12-08 20:50:03  host: iup26.internetdsl.tpnet.pl

    zasieg w play - zagadka, gubi zasieg bo nie ma nadajnikow na tyle! po przejsciu na zasieg plusa- z czasem to samo bo plus wyrzuca urzytkownikow playa na rzecz swoich klientow

  • 0

    86. ~Yakubashata  2009-12-09 13:57:11  host: 082139033096.radom.vectranet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca. Ogólnie jestem zadowolony, jedyną wadą jest tylna klapka - strasznie trzeszczy. Mam pytanie: czy temu trzeszczeniu można zapobiec, kupując nową klapkę czy nie można nic z tym zrobić?

  • 0

    87. ~xxx  2009-12-11 19:18:06  host: 83-168-106-57.pz3-nat.espol.com.p.106.168.83.in-addr.arpa

    WITAM / CO MOŻNA ZROBIĆ , ŻEBY WGRAĆ DO TEGO FONU JAKĄŚ GRĘ . PO ŚCIĄGNIĘCIU NA KARTĘ GRY WYŚWIETLA MI SIĘ "FORMAT NIE JEST W UŻYCIU"

  • 0

    88. ~OSZUŚCI W PLAY  2009-12-12 16:43:28  host: 87-205-199-172.adsl.inetia.pl

    UWAGA!!! Jeśli kupicie ten telefon w play to dostaniecie S7350i !!! Nie sprzedają S7350 ja się tak dałem zrobić.

  • 0

    89.  2009-12-12 22:06:22

    Proszę o podanie ustawień na aparat,żeby wychodziły super fotki.Mam ten telefon od 3 dni i jak na razie jakość zdjęć nie jest zachwycająca.

  • 0

    90. ~daniel  2009-12-13 16:37:42  host: tetra10.netpower.pl

    wymyslacie ztym telefonem namaxa,telefon jak telefon to nie komputer

  • 0

    91. ~matt  2009-12-21 17:00:14  host: aefn209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2009 super samsung sony e

  • 0

    92. ~Play  2010-01-08 13:49:09  host: ip-84-201-216-116.nplay.net.pl

    Ja też się dałem zrobić i teraz reklamuję to cholerne PLAY, bo nie taki model mają na swojej stronie!! Uwaga

  • 0

    93. ~REEID  2010-01-09 22:03:19  host: internet.krosoft.pl

    ZALECAŁ BYM PRZECZYTAĆ WADY: -ktoś napisał że walkman ma gorszą jakość dzwięku...albo prowokator albo walkmana w ręce nigdy nie trzymał...w porównaniu do se w850i dzwięk na megabasie ze samsunga ultra style to jakiś jazgot jak w każdym samsungu i nawet ślicznie zrobione słuchaweczki jakości dzwięku nie poprawią. -Z GPS-em nie po hasacie ,wbudowany GPS nie posłuży raczej za pilota przewodnika, ponieważ są tam zainstalowane mapy Google, pożerające znaczne ilości danych -nieodtwarza filmów wiekrzej rozdzielczości niż rozdzielczość wyświetlacza,a gdyby nagle z za krzaka wyskoczyła naga blądynka która powiedziała by że jak prześle ci filmik 260x400 i ci go odtworzy to zrobi ci...:D a tu nagle na wyśwoetlaczu wyskoczy"NIEZNANY FORMAT" NOI KICHA... tagze warto o tym pamiętać. ZALETY: świetny desing telefon ogólnie solidnie wykonany ,slaider jak w kazdym samsungu chodzi świetnie, wyświetlacz bajka aparat jest dobry :D, wreście samsung postarał sie o edytowane menu a nawet zmiane wyglądu ikonek , nagrywanie radia,jak komuś nie zalezy na gpsie albo ma dużo miedzi zeby z niego korzystać i nie zależy mu na leprzej jakości dzwięku ze słuchawek chyba że dokupi leprze to polecam bo jak za tą cenę wyświetlacz 16mln c. ,cienki jak by po n95 pciąg pkp przepełzną i przyzwoity aparat to dobra oferta. pozdrawiam

  • 0

    94. ~45  2010-01-18 20:58:19  host: ady20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od jakiegoś miesiąca... Na moje po prostu rewelka... ;)

  • 0

    95. ~asiula  2010-01-24 13:38:54  host: public12770.xdsl.centertel.pl

    jest do tego telefony kabel USB?

  • 0

    96. ~mieszk3  2010-01-27 13:15:19  host: ivu242.internetdsl.tpnet.pl

    W Playu macie preinstalowanego NaviExperta-Play do nawigacji, a do innych mozna sobie zainstalowac NaviExperta zwyklego. Dziala dobrze, a pobiera duuzo mniej danych od Google Maps. A poza tym GPS szybko sie fixuje, ale trzab sobie wlaczyc opcje GPS+ w telefonie.

  • 0

    97. ~ERA  2010-01-27 15:35:48  host: esw135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mi ten telefon służy do prowadzenia rozmów i pisania smsów i jestem bardzo zadowolona. Mam go od tygodnia i sprawuje się dobrze. Choć po poprzednim SE trochę gubiłam się w menu. Bateria spokojnie wytrzymuje 5 dni.Solidne wykonanie, żadnych trzeszczących klapek, po prostu telefon dobrej jakości. A kto narzeka na jego dodatkowe funkcje...cóż...to tylko telefon, a nie urządzenie multimedialne.

  • 0

    98. ~kami$  2010-02-01 10:21:56  host: 213-238-88-183.adsl.inetia.pl

    posiadam ten telefon juz jakis czas. Jestem bardzo z niego zadowolony. Od jakiegos czasu mam samungi i sa to dobre telefony. Poprzednio miałem samsunga f400 a jeszcze wczesniej L760. Włąsnie w l760 obudowa była bardzo dobra, wygodna- niec nie trzeszczało. W f400 takze, tył był gumowy, nie rysował sie i dzwiek był boski- na głosniku a na słuchawkach równiez- znowu wyswietlacz mnie srednio odpowiadał. Natomiast w s7350 wszystko jest bardzo dobrze spasowane- wyswietlcz, klawisze dosc wygodne (ale i tak nic nie pobije tych z l760- jak dla mni były boskie) Jedyny mankament to dla mnie obudowa;// jest bardzo srednia:( tylna klapka jakby nie dochodziła, dzwiek na głosniku- no słaby (jak w l760)ale na słuchawkach baardzo dobrze. Nie zgodze sie z przedmóca, kolezanka ma w595 orinalne słuchawki itp- zdarzało sie ze słuchałem u niej muzyki- i przyznam faktycznie ze w samsungu jest dzwiek duzo lepszy! przynajmniej na tych słuchawakch mega bass (

  • 0

    99. ~kami$  2010-02-01 10:28:45  host: 213-238-88-183.adsl.inetia.pl

    (i takich samych ustawieniach korektora). GPS jak dla mnie zbedny bajer za który nie mam zamiaru płacic. aa z divixem jest róznie, wrzucilęm kiedys 2 filmiki, jeden nie odpalił a 2 tak.. nie prubowałem z czyms wiekszym, jak całym filmem czy cos. Bateria- jak nie słucham muzyki to z 5,6dni wytrzyma a jak słucham mniejwiecej 2h dziennie to około 3dni. Sadze ze niezle. Ogólnie telefon, bardzo udany. Jedyny prawdziwy mankament to obudowa ;// [jak dla mnie], telefon nadaje sie do robienia zdjc (jakosc przyzwiota),słuchanie muzyki tez przyjemna sparwa. aaa włąsnie jeszcze kamerka 3g, ojj słaba, w moich 2poprzednich była sporo lepsza. Ale niemozna miec wszystkiego. nie wiem dlaczego urwało mi wiadomosc ;// a nie wykorzystałem całej ilosci znaków- ale zdarza sie :) Ogólnie telefon 9/10 zachecam do kupna- pod warunkiem ze szanujecie telefony! nie jest to model do rzucania.. pozdrawiam posiadaczy ultra styl'a :))

  • 0

    100. ~kami$  2010-02-01 10:31:28  host: 213-238-88-183.adsl.inetia.pl

    własnie zapomniałem dodac- jak dla mnie wazna sprawa. Jesli chodzi o akceleromentr to jakas porazka. NIby zdjecia sie przesuwaja, ale lekko przechyle telefon i lece co 2;/ nie ma zadnej opcij usawienia czułosci czy cos. Wsumie działa on tylko w zdjeciach, filmach, stronach interentowych. Sadziłęm ze zadziała tez np odtwarzacz (ze tez sie obruc) ale niestety. Bardzo ograniczone funkcje zyroskopu :(( Ale nadal uwazam ze 9/10 :)

  • 0

    101. ~kami$  2010-02-01 16:10:12  host: 213-238-88-183.adsl.inetia.pl

    własnie zapomniałem dodac- jak dla mnie wazna sprawa. Jesli chodzi o akceleromentr to jakas porazka. NIby zdjecia sie przesuwaja, ale lekko przechyle telefon i lece co 2;/ nie ma zadnej opcij usawienia czułosci czy cos. Wsumie działa on tylko w zdjeciach, filmach, stronach interentowych. Sadziłęm ze zadziała tez np odtwarzacz (ze tez sie obruc) ale niestety. Bardzo ograniczone funkcje zyroskopu :(( Ale nadal uwazam ze 9/10 :)

  • 0

    102. ~miedziowy  2010-02-02 13:05:41  host: host-81-190-1-137.gdynia.mm.pl

    Ja nie wiem co niektorzy chca od tego tel..jak za ta cene to jest idealny..tym bardziej ze ja mam S7350i..po co mi odtwarzac divix skoro mam w domu kompa??na takich wyswietlaczach w telefonach nigdy nie uswiadczymy wysokiej jakosci filmu..po co mi sluchanie muzyki??do tego mam odpowiedni odtwarzacz mp3..telefon ma sluzyc do dzwonienia i wrazie co pisania sms bynajmniej tak mi sie wydaje..telefon sie swietnie prezentuje swietny design i swietny wyswietlacz czego tu chciec wiecej??baterii jeszcze nie sprawdzalem wlasnie sie laduje ja za swojego (uzywany 1 miesiac na 24 miesiecznej gwaranci)zaplacilem 380zł i mysle ze to jest dosc rozsadna cena.Pozdrawiam

  • 0

    103. ~okokokok  2010-02-05 21:34:40  host: acqs202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung S7350i Ultra Style na tym telefonie też można oglądać filmy wystarczy z konwertować film do formatu mp4 ogląda się super PODAJE PROGRAM KTÓRY BYŁ UMIESZCZONY W KOMPUTER świat {NIEZBĘDNIKU NR:3/2008 Z LIPCA} PROGRAM NAZYWA SIĘ (SuperEasy Video Converter 1.27) PROGRAM JEST W WERSJI ANGIELSKIEJ ALE Z NIEZBĘDNIKIEM KAŻDY SOBIE PORADZI BEZ MYŚLĘ ŻE TEŻ TYLKO TRZEBA PROGRAM ZAREJESTROWAĆ BO POTRZEBNY JEST KLUCZ AKTYWACYJNY KTÓRY DOSTAJE SIĘ EMAJLEM NAPRAWDĘ SIĘ OPŁACA MIEĆ TEN PROGRAM FILMY ŚMIGAJĄ W FORMACIE MP4 NIEPOTRZEBNY JEST DVX BO TE TEL NIE OBSŁUGUJĄ DVX . @@@ A problemy niektórzy mają że karty pamięci nie widz 8G bo te telefony nie radzą sobie z kartami 8G i mogą karty nie widzieć nie przejmujcie się telefony są dobre i nie reklamujcie ich czy karty pamięci, wystarczy włożyć kartę mniejszą np:4G a zobaczycie ze tel będzie kartę widział. @@@@ Telefon ma latarkę trzeba wiedzieć jak ja włączyć @@@ @@@ zdjęcia robi Bardzo ładne,zdjęcia podobać się będą tym co nie porównują telefonu z aparatem cyfrowym bo to nieporozumienie. POZDRAWIAM MYŚLĘ ZE POMOGŁEM TYM CO BYLI ZAŁAMANI ŻE NIE MOGĄ OGLĄDAĆ FILMÓW NA Samsungu S7350i Ultra Style .Wszystkie dane najlepiej jest przesyłać za pomocą kabla USB dlatego że szybko.

  • 0

    104. ~daniel  2010-02-06 12:38:27  host: 77-255-34-236.adsl.inetia.pl

    jak zlikwidowac podwojny zegar w prawym gornym rogu

  • 0

    106. ~:))  2010-02-09 12:57:03  host: addk105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej:) Posiadam ten telefon już od 2 miesięcy^^ i jak na razie sprawdza się dobrze... Nie byłam zbytnio przekonana do samsunga ale teraz wam powiem że są znakomite :) Zdjęcia wychodzą świetnie , bateria trzyma mi od 3-4 dni ^^ a non stop słucham muzyki ... Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń do niego... Kto się zastanawia nad kupnem właśnie tego telefoniku to mogę go naprawdę poradzić ;p ... Pozdrawiam :)

  • 0

    107. ~tomazzo  2010-02-19 12:15:38  host: abds39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Tata sprawił sobię takiego fona i mam pytanie czy pójdzie na nim Garmin, na mojej 6220 Classic śmiga bez problemu!!!

  • 0

    108. ~dragon  2010-02-21 12:25:31  host: 89.231.219.150

    wszystko by grało gdyby tel miał symbiana...

  • 0

    109. ~lk  2010-02-22 12:10:46  host: avo18.internetdsl.tpnet.pl

    ile bateria działa ??????????????????????????

  • 0

    110. ~belzebjusz  2010-02-22 19:03:20  host: 109.243.117.127

    Używam ten telefon już ok. pół roku i muszę powiedzieć, że jestem z niego zadowolony. Obudowa bardzo dobrze spasowana, ja na przykład nie mam żadnych problemów z klapką, nic nie trzeszczy!! Plastik wygląda ladnie, choć jest podatny za zarysowania. Slider wciąż ma ten sam przyjemny opór, nic sie nie wyrobil. Bateria po wylaczeniu zasiegu 3G nie jest taka tragiczna, trzyma ok. 4-5 dni (nie słucham muzyki). Klawiatura nie nadaje sie dla osob, dla ktorych sms jest podstawowa forma komunkacji:)Zdjecia jak dla mnie robi ladne, w przeciwieństwie do mojego poprzedniego k750i duzo lepsze odwzorowanie kolorów. Menu troche malo intuicyjne, ale jest to kwestia przyzwyczajenia i zapoznania się z telefonem. Irituje mnie tylko sprawa wyslania smsow, jezeli nie masz odbiorcy wpisanego w kontaktach to nie wyslesz, bo nie ma mozliwosci wpisania numeru (moze to kwestia oprogramowania, albo mojego nierozgarniecia;) Podczas sluchania radia telefon czasem sie restartuje, co tez jest dziwna sprawa. Poza tym działa bardzo dobrze, jeszcze mi sie nie zawiesil. Pozdrawiam uzytkownikówa!!

  • 0

    111. ~seagull  2010-02-23 12:30:43  host: host-87-99-63-60.lanet.net.pl

    telefon nie najgorszy, ekran super, choć z niektórymi udogodnieniami przesadzili. o dziwo starszy samsung wytrzymywał 5 dni, ten na razie 3 (może to stąd że się jeszcze nim bawię;) ) Mam pytanie.. denerwowały mnie skróty na wyświetlaczu, więc je wyłączyłam. Teraz mam 'pod' lewym przyciskiem. Ale mi nie działają. Spotkał się już ktoś z tym problemem i co zrobić? bo po co mi skróty które nie działają:/

  • 0

    112. ~lipged  2010-02-24 09:44:04  host: poczta.zem.pl

    ile wytrzymuje bateria ?

  • 0

    115. ~Jaro  2010-02-26 14:25:38  host: 83.2.116.25.user.mdi.pl

    Doradzcie mi prosze co zrobic aby filmy i zdjecia robione samsungiem s7350i zapisywaly sie na karcie pamieci a nie w pamieci telefonu? Nadmieniam,ze ustawienie w aparacie zapisu na karte pamieci nie skutkuje jego faktycznym zapisywaniem w karcie.Nadal robi to w telefonie pomimo ustawienia.Z gory serdecznie dziekuje za pomoc :-) Pozdrawiam.

  • 0

    116. ~wichrowy  2010-02-26 15:28:44  host: host-81-190-1-137.gdynia.mm.pl

    z tego co wiem to nie da sie zlikiwdowac zegara mi tez to na poczatku przeszkadzalo ale z czasem idzie sie przyzwyczaic i uwazam ze wcale jednak to nie jest takie glupie ;)

  • 0

    117. ~agnieszka  2010-02-27 17:46:30  host: 088156194116.slupsk.vectranet.pl

    jak wyłączyć 3G w modelu s7350i ?

  • 0

    118. ~cbx mncd  2010-03-07 15:12:32  host: acov33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaro wybierz pamięć masowa

  • 0

    119. ~bo  2010-03-09 16:58:27  host: zenith-2.nat.tvk.wroc.pl

    Do Agnieszki--menu>ustawienia>ustawienia sieci>tryb pracy sieci zaznaczyć GSM/900/1800 Do Jaro ustawiasz zapisywanie na karcie > o.k następnie zapisz.

  • 0

    120. ~komar  2010-03-16 20:02:32  host: 119-044-236.adsl.szeptel.net.pl

    naprawe miezły mam go juz rok i spisuje sie na nedal

  • 0

    121. ~17,03,2010  2010-03-18 20:50:27  host: 217.96.3.179

    telefon wizualnie wygląda ładnie, ale posiada niestety dużo wad klapka cała lata, a po miesiacy nie moge wysylać smsów :( a całośc telefonu jest wykonana tandetnie. mianowicie w po wzieciu telefonu do reki zostaja plamy, i odciski... osobiscie bym nie polecił. Co do telefonów przekonałem się, że Nokia to jednak najlepszy telefon na rynku ;) pozdrawiam

  • 0

    122. ~djsprynio  2010-03-21 13:44:39  host: bdp89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi ten fon padł!!!!!!!!!! po niespełna 6 miesiącach użytkowania padł kompletnie.....

  • 0

    123. ~lukasz  2010-03-27 11:28:18  host: poczta.zem.pl

    ile czy ma bateria umnie tylko 2 dni nawet nowe baterie nie wiecio co morze być wadą ??

  • 0

    124. ~blueeyes  2010-04-05 10:38:05  host: dsk154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę o pomoc, mam do wyboru ten telefon albo avile. Kompletnie nie wiem na co się zdecydować:( ?

  • 0

    125. ~Monika  2010-04-09 16:18:52  host: aapu252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie który telefon mam sobie kupic prosze was o pomoc bo niewiem czy tego samsunga s7350 czy nokie 7230 prosze pomóżcie bo mi sie oba podobają:)

  • 0

    126. ~kaejt  2010-04-26 16:01:53  host: 94.42.115.18

    Co zrobic, zeby bateria trzymala dluzej? Telefon mam od 5 dni i juz 2 razy go ladowalam:/ Nie uzywalam go prawie wcale( kilka smsow, 2 polaczenia, 5 zdjęc i tyle.)Wiekszosc czasu byl nieuzywany. wymeinic baterie? Zlozyc na nia reklamacje? Pisaliscie cos o zmianie sieci 3g na GSM..Jak to zrobic?

  • 0

    128. ~olcia  2010-05-09 20:23:35  host: apn-77-115-108-102.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie kupujcie se mialam w595 po roku wygladal jak telefon 3 letni teraz mam c902 odkleila sie klawiatura i widac srodek i ciagle sie wiesza...

  • 0

    131. ~Mariu==  2010-06-17 16:56:53  host: afhr191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak z bateria ??? Wyzej widze ze bateria ma tylko 880 mah... a to raczej malo na 2,6 calowy wyswietlacz i 16 mln kolorow. Powiedzcie ile trzyma bateria... i czy oplacaa sie go kupić.

  • 0

    132. ~skinior  2010-08-02 23:24:57  host: h115.multi-play.net.pl

    kupiłem ten telefon bez simlocka,przełożyłem kartę i w odróżnieniu od starego aparatu nie wyświetla się miejscowość w której się znajduje .Czy wie ktoś jak załączyć te funkcje (jeśli wogóle istnieje)

  • 0

    133. ~zyta  2010-08-11 19:38:19  host: 82-160-108-130.tktelekom.pl

    czy model S7350 ma mobile tracker?

  • 0

    134. ~xxx  2010-08-25 18:46:21  host: acju175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 132:funkcja wyświetlania miejscowości na wyświetlaczu istnieje. Wiadomości->Ustawienia->Wiadomości sieciowe->aktywacja(wł). Do 133:tak, Samsung s7350 ma mobile tracker.

  • 0

    135. ~marek part1  2010-09-06 22:47:30  host: 178-37-56-91.adsl.inetia.pl

    Cóż mogę o nim powiedzieć? Mam go od ponad roku, praktycznie codziennie noszę w kieszeni, ale szanuję - jedynie przetarcia z tyłu obudowy albo raczej zmatowienia. Fizycznie trzyma się jak nówka, lubię sobie czasem popstrykać tą klapką - zasuwanie, a mimo to żadnych luzów albo wyczuwalnego zużycia mechanizmu, wyświetlacz jest bardzo dobrej jakości, osłona nie porysowała mi się, nie złapał kurzu pod wyświetlacz, chociaż nalazło nieco paprochów pod metalową siateczkę osłaniającą głośnik - ale widac to tylko pod światło, sam plastik osłaniajacy ekran jest również naprawde dobrej jakości - nie mam na nim żadnych rysek, nawet pod światło - choć jak mówiłem szanuję - nie noszę obok innych rzeczy które mogłyby go uszkodzić - klucze itp. Klapka na baterię siedzi przyzwoicie i nie myśli opuścić swojego miejsca - tak samo żadna inna część telefonu - słowem solidny kawałek plastiku o ładnym poważnym wyglądzie, ale też absolutnie niemłodzieżowym. System - sprawia wrażenie jakby projektował go jeden geniusz i jeden idiota - ma całkiem pomyślane rozwiązania jak i te skrajnie bezmyślne - zarówno w kwestiach bezpośrednio programowych jak i obsługi sprzętu. System rozmów jest b.dobrze rozbudowany i w pełni zadowalajcy jak i wygodny, smsy się pisze niewygodnie - właściwie to piszę je już kiedy tylko trzeba. Wideorozmowy są wygodne i praktyczne. Aparat, cóż... 5mpix przy idealnych warunkach jest, ale ogólnie powiem tak - 2mpix w SE K750i było lepsze biorąc pod uwagę wszystkie inne sytuacje w których się robi zdjęcia, nagrywanie filmów jest ok, tylko rozpiętość pasma dźwięku nie umywa się do rozdzielczości obrazu - również w idealnych warunkach działa dobrze płynnie, ale już przy gorszym oświetleniu zupełnie traci na płynności (spada poniżej 20klatek/s). Dźwięk - rozmawia się dobrze, dzwonek standardowy, bo muzyczka z tego to wstyd - było trzeba dać drugi głośnik do muzyki (no ale to nie ten telefon, więc wybaczę) generalnie do muzyki się nie nadaje.

  • 0

    136. ~marek part2  2010-09-06 23:11:43  host: 178-37-56-91.adsl.inetia.pl

    Jakość dźwięku na słuchawki dziwna - nie wiem kto ustawiał korektor, ale nie ma takiego ustawienia żeby charakterystyka dźwięku była w miarę liniowa - najlepiej sprawdza się mega-bass - po podłączeniu nawet do dobrych głośników i tam obniżeniu basu i paru innych korekcjach telefon potrafi całkiem elegancko zagrać i jakością przebić SE W800i (wiem bo miałem), ale trzeba sie trochę nasilić - dlaczego projektanci nie ustawili tego od razu jak trzeba? nie wiem. Gdy mamy podłączone słuchawki/głośniki i nie leci muzyka słychać bardzo wkurzający pisk - nie rozumiem dlaczego w prosty sposób się tego nie pozbyto. Organizer i inne opcje mogą być, ukryte menu administratora jest pięknie rozbudowane, ale niewiele w nim zrobimy. System ogólnie - w miarę dobrze zrobiony, ale brakowało ludzi do ułożenia konkretnych funkcji pod odbiorcę-klienta. Telefon działa średnio-szybko, o 20% szybciej jak wyrzucimy brandowany soft np od Play'a i wgramy nieco starszy ale też polski i równie funkcjonalny prosto od Samsunga. Ogółem telefon wywiera pozytywne wrażenie, które nieco psują miejscami idiotyczne rozwiązania, małe niedopatrzenia i parę błędów. Bateria trzyma króciutko, coraz krócej, poza ty telefon posiada wszystko to co powinien + parę zbędnych bajerków typu blog, gps (bez systemu po co?), telefon jest za słaby żeby pociągnąć dobrą automapę, instalowałem różne w javie z 'trickiem' żeby ominąc błąd braku pamięci i tępo ślimacze to nawet nie jest, akcelerometr jest, ale po co? Nie działa jak należy zdjęcia płyną, a my nie potrafimy nad tym zapanować - orientację filmu także lepiej ustawić byłoby ręcznie. Ostatecznie telefon pomimo wszystkich niedociągnięć na tyle mnie zadowala że posłuży mi jeszcze przez parę lat, oceniam na 6+. Sorry za taką rozlazłość w opisie, pisałem co mi w danej chwili na myśl przyszło :). Pozdrawiam

  • 0

    137. ~montv1  2010-09-08 09:02:17  host: had162.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefon dla żony, dziewczyny, przyjaciółki, kochanki, matki, siostry. Teściowej jednak polecam 5610. Ładny i działa całkiem płynnie.

  • 0

    139. ~satyriasis  2010-12-06 15:11:55  host: webtel.xgen.pl

    Telefon sam w sobie jest świetny!! Fajny wyglad , duzy wyswietlacz itp. Ostatnio padła mi kamera - otrzymywałem 'Błąd Kamery' później wibracja a na koniec wyświetlacz. Jak bylo dobrze to bylo, a jak padło to wszystko na raz. Oddałem go dziś do serwisu(mam jeszcze gwarancje). Jak działa to jest ok, a jak sie psuje to pada wszystko:(

  • 0

    140. ~  2011-01-19 19:09:56  host: 82.177.124.222

    Mam fona od roku i szczeże jestem zły!!! Nie da sie wgrać dvix ani żadnych gier z neta. Aparat spoko ale za5to zasiek fatalny. Miałem 5 telefonów sony trzy nokie i samsunga d900 ale ten pod względem zasiegu bije tandeta wszystkie inne telefony na głowe.

  • 0

    141. ~Dominik777  2011-04-05 09:30:27  host: hjo198.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do użytkowników tego aparatu. U mnie nie działa budzik przy wyłączonym telefonie. Chciałbym zapytać czy ten typ tak ma czy to jakaś usterka?

  • 0

    142. ~Magda  2011-06-16 15:18:56  host: dgd76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 1,5 roku jestem zadowolona. Budzik jak najbardziej działa przy wyłączonym telefonie. Wkurza mnie przeglądarka jest do bani ;/ mała ilość mieszcząca smsy, bateria trzymająca max 3 dni. Za to świetny aparat 5 mega z autofocusem i lampą zdjęcia są bardzo dobrej jakości za równo na tel jak i komputzerze

  • 0

    143. ~robert wkurzony  2012-10-15 20:16:15  host: s177pc78.mmj.pl

    byłby super gdyby 3 razy się nie spier..lił podczas dwóch lat eksploatacji. Przez niego wróciłem do poprzedniego fona

  • 0

    144. ~  2012-11-03 14:35:40  host: z12-09.opera-mini.net

    mam ten tel. okoł 2 lat jest popękany,porysowany,klapka zaklejona,taśma po wymianie(intensywne użytkowanie) i działa bez zarzutów,bateria w miarę-jak nie używam tel. Wady swoje ma jak np. brak możliwości przełączania między otwartymi aplikacjami.W aparacie trzeba używać różnych ustawień by robić dobre zdjęcia-nie dla laików co na pałę zdjęcia robią.Telefon oceniam 8/10

  • 0

    145. ~kolega  2013-02-10 19:15:56  host: user-31-174-74-152.play-internet.pl

    jaki jest fabryczny kod telefonu gt-s7350i samsung

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet