Samsung S7230 Wave - opinie
Telefony Samsung Samsung S7230 Wave Opinie o Samsung S7230 Wave

Samsung S7230 Wave

w sumie: 117
  • 0

    2.  2010-10-29 10:05:14

    Może być ciekawą alternatywą dla poczciwej Avilli z BADA OS. całkiem całkiem te parametry. i nawet jest nienajdroższy w Play.

  • 0

    3. ~kl  2010-10-29 10:18:26  host: host-81-190-63-106.lublin.mm.pl

    ten telefon jest szerszy niż wyższy? ;)hehe

  • 1

    4. ~alvi  2010-10-29 10:21:35  host: user-46-113-3-108.play-internet.pl

    "11.8 g" - strasznie lekka :D

  • 0

    7.  2010-10-29 16:11:05

    Skoro telefon waży 11,8 gram to ciekawe ile waży bateria...

  • 0

    8.  2010-10-31 11:15:49

    doczytajcie - telefon waży 113.8g...

  • 0

    9. ~?  2010-10-31 19:30:45  host: btm97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Orange za 120 zł w planie optymalnym 250. Swoją drogą przy okazji wprowadzili Nokię X3-02 za 1 zł w planie optymalnym 250 więc dwa moce telefony weszły w nowym cenniku w optymalnych cenach. Tylko mnie jeszcze zastanawia czemu takie stare trupy jak Nokia 5230 2730 Nokia C5 c3 samsung Monte czy Avila nie są jeszcze za złotówkę. To moim zdaniem jest błąd Orange przez który traci wielu klientów.

  • 0

    10.  2010-11-01 17:09:32

    czym on się różni od poprzednej wersji?

  • 0

    11. ~mac-wac  2010-11-02 17:07:06  host: 212.160.172.70

    @10: jest 3 razy gorszy od pierwszego wave'a?

  • 0

    12. ~werty  2010-11-02 19:23:42  host: 178-36-73-182.adsl.inetia.pl

    a czy można zdjąć tą klapkę z przodu ?

  • 1

    13.  2010-11-02 21:08:10

    @9Nokia C5 c3 to trupy? Człowieku, ogarnij się. @10 To trochę uboższa wersja pierwszego wave.

  • 0

    14. ~matul  2010-11-04 08:59:34  host: czs147.internetdsl.tpnet.pl

    Co za idioci... 11,8 mm to rozmiar nie waga, śmiać czy płakać z was to nie wiadomo.

  • 0

    15.  2010-11-04 09:31:58

    750 h na czuwaniu ? to nie pomyłka ?

  • 0

    16. ~ursa  2010-11-04 10:37:29  host: staticline56649.toya.net.pl

    Klapkę można zdjąć.

  • 0

    17. ~TeleTrans  2010-11-04 15:56:42  host: grafi.ae.krakow.pl

    Do 9.: Jakie stare trupy? To na tej zasadzie można powiedzieć, że Samsung S7230 Wave stary też stary trup. bo to nic innego jak lekko tuningowana Avila! Np. ekran ma tak samo kiepską i archaiczną rozdzielczość - 240 x 400 pikseli. A wymieniona przez ciebie Nokia 5230, mimo że trochę starsza to ma znacznie większą rozdzielczość ekranu, większą paletę kolorów, mocniejszą baterię, no i bezpłatną, rozbudowaną w dodatkowe funkcjonalności nawigację GPS (pieszą oraz samochodową).

  • -2

    18.  2010-11-05 08:35:22

    @13, tak, te Nokie to trupy.

  • 0

    19. ~platon24  2010-11-05 19:18:24  host: 178-36-73-182.adsl.inetia.pl

    szkoda że wyświetlacz nie jest amoled

  • 0

    20. ~asd  2010-11-06 19:27:44  host: 178-37-21-166.adsl.inetia.pl

    do 17 jezeli twoim zdaniem jest to "lekko" tunningowana avila to jestes w bledzie... nie rozumiem tez dlaczego to porownujesz do avili bo nawet nie sa podobne ale mniejsza z tym. TU masz wifi N, gps, gniazdo jack, ekran pojemnosciowy, troche lepszy aparat no i internet 7,2. Nadal uwazasz ze jest to lekki tunning ;] ? ahm no i system ktory sie nadal rozwija :P rozdzielczosc podobno az tak bardzo nie przeszkadza. Taki htc wildfire ma taka sama rozdzielczosc i jakos nie narzekaja ;] (nawet sie nim bawilem i nie widzialem tych "pikseli". Ogolnie telefon moze byc tylko szkoda ze samsung nie wyrabia z produkcja amoledow :P

  • 0

    21. ~SKS  2010-11-08 14:15:19  host: abmy134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od piątku i moim zdaniem jest bardzo dobry. Ekran szybko reaguje na dotyk, wystarczy delikatnie musnąć. Multi touch działa bardzo przyzwoicie. Telefonu jeszcze nie ładowałem, mimo że bawiłem się nim bardzo intensywnie przez ten weekend. robi ładne zdjęcia jak na komórkę. KIepsko wychodzą tylko przy bardzo słabym oświetleniu gdy telefon jest trzymany w ręce. Funkcja robienia panoramy ze zdjęć jest bardzo ciekawa, chociaż znana mi z corby pro. Co ciekawe, telefon ma jeden, tylny aparat, ale można prowadzić wideorozmowy. To jest troszkę dziwne... Aplikacji nadal stosunkowo mało, ale jestem przekonany, że będzie ich przybywać bo są już 3 modele z tym OS.

  • 0

    22. ~AM  2010-11-11 18:45:21  host: host-89-231-100-222.warszawa.mm.pl

    Dziwą mnie opinie osób, które nie miały do czynienia z danym modelem telefonu a mają najwięcej do powiedzenia. Co do sedna to mam ten telefon od 5.11.2010r. Ponieważ od lat jestem zwolennikiem telefonów SonyEricsson za ich prostotę, łatwość obsługi, niezawodność i ładne dobry aparat wziąłem S7230 z myślą o sprzedaży i zakupie C905 jednak po krótkiej zabawie postanowiłem go zostawić. Zaznaczam, iż jest to mój 1 teleofn dotykowy więc nie mam porównań do innych modeli. Ekran jak dla mnie działa bardzo dobrze. Reaguje szybko i w miarę precyzyjnie. Pisanie smsów nieco utrudnione ale pewnie kwestia wprawy. Bada chodzi naprawdę bardzo szybko i płynnie. Żadnych przycinek. Po przejściu z Javy, która jest w telefonach SE nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Można cały system dostosować do swoich potrzeb chociaż w sofcie jest dużo badziewia typu dostęp do portali itp. Aplikacji póki co też za dużo nie jest co akurat nie jest dla mnie wadą gdyż telefon musi być przede wszystkim solidnie wykonany, prosty w obsłudze i mieć dobry aparat. Można powiedzieć, że Samsung spełnia te kryteria. Ma solidną i ładną metalową obudowę, skórzana klapka w zestawie jest opcjonalna można ją założyć lub nie. Jest całkiem estetyczna. Bada jest bardzo prosta w obsłudze a aparat robi całkiem ładne fotki choć nie idealne. Ma za to bardzo dużo różnych funkcji oraz świetny edytor zdjęć. Telefon nie ma latarki co jest dla mnie dużym mankamentem. Filmy też nie są najlepszej jakości ale dla mnie to bez różnicy. Brak karty pamięci w zestawie. Podsumowując jak na mój pierwszy telefon dotykowy jestem nawet mile zaskoczony więc mogę go polecić innym użytkownikom choć po namyśle wydaje mi się że poczciwy SE C905 by mi bardziej pasował.

  • 0

    24. ~SKS  2010-11-17 13:58:59  host: aetj176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @22 Jest aplikacja na BADĘ, która umożliwia korzystanie z diody LED jak z latarki. Bardzo ładnie oświetla drogę...

  • 0

    25. ~grzch  2010-11-17 23:57:01  host: user-46-112-108-253.play-internet.pl

    Tylko mnie nie rozśmieszajcie porównywaniem W.723 do Avili czy Monte... Oba wymienione nie mają OS więc są to po prostu telefony proste do zwykłego użytku. Nawet LG Gt540 jest już kolejną półkę od nich lepszy, a ten nowy W723 (to nie jest następca S8500!!) jest całkiem przyzwoity, coś jak Galaxy3 tylko zamiast androida jest Bada. Stosunkowo dobra bateria, czytelny ekran (S. Amoled to nie jest, ale nie przesadzajcie) pomimo nietypowej rozdziałki nie ma problemów w użytkowaniu. Dobre wifi i BT 3.0, złącze minijack 3,5mm. Także z multimedialnych funkcji ma wszystko a różnią go tylko parametry techniczne i gadżety od topowych modeli S8500 i I9000 a za to cena bardzo dobra (tak jak za i5800!) Brawo dla Samsunga za kolejny dobry ruch w doposażone telefonu z serii budżetowej. A jak nie mięliście w ręce to nie piszcie bzdur! Pozdrawiam, Grzegorz

  • 0

    26. ~  2010-11-18 21:01:26  host: sub235-127.elpos.net

    niestety, klawisze nie są podświetlane :(

  • 0

    27. ~AM  2010-11-19 08:01:01  host: wis-234.wise.pl

    SKS. Jak możesz to podaj nazwę tej aplikacji. Rozumiem, że sciągnąłeś ją z samsunga apps.

  • 0

    28. ~  2010-11-21 23:03:06  host: 088156161134.rzeszow.vectranet.pl

    @27 Magic Torch

  • 0

    29.  2010-11-22 11:14:45

    FREE TORCH to ta aplikacja

  • 0

    30. ~notosru  2010-11-24 23:14:12  host: chello087207185233.chello.pl

    jakby ktos mi mogl poradzic, czemu kies nie widzi tego telefonu? a i jak wylaczyc podpowiedzi w smsach?

  • 0

    31. ~Nina  2010-11-26 13:42:46  host: dpg44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od wczoraj mam samsunga wave 723. Bardzo dobry telefon :D Tylko mam kilka pytań dotyczące internetu. Nie chce żeby telefon mi się sam łączył z internetem. W domu i na uczelni mam możliwość korzystania z WiFi i to mi wystarcza. Poszukałam w internecie i znalazłam informacje, że jeśli nie chcę aby telefon łączył się z internetem sam muszę wyłączyć 'Roaming danych' i 'Użyj danych pakietowych'. Mam wyłączone te dwie opcje a w lewym górnym rogu pokazuje mi się ikonka HSDPA. Czy możecie mi wytłumaczyć co to jest i czy telefon łączy mi się z internetem nadal pomimo wyłączenia tych opcji? Co mam zrobić żeby wyłączyć ten internet? Tryb offline odpada bo potem nikt nie może się do mnie do dzwonić :). Bardzo proszę o pomoc :)

  • 0

    32. ~  2010-11-26 14:10:27  host: api208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy da się ten telefon pozbawić klapki na wyświetlacz?

  • 0

    33. ~  2010-11-27 22:52:38  host: sub235-127.elpos.net

    @31 - daj wi-fi na off @32 - da się, ściągasz osłonę baterii i zdejmujesz dolną plastikową część obudowy z klapką wyświetlacza. W box'ie powinieneś mieć taką zaślepkę bez klapki, którą mocujesz zamiast tej z klapką. Ja mam dość mieszane odczucia po ok 2 tygodniach użytkowania 723. Potrafi żyć swoim życiem, samoistnie uruchamiają się funkcje, niekiedy nie można nawiązać połączenia oraz w trakcie rozmowy trzeszczy ta "niklowana" osłona głośniczka. No i kwiatek: korzystanie z "kartoteki" (czy jak się to nazywa). Wybranie kontaktu może przyprawić o palpitację serca, a wisienką jest button "połącz" lub "wiadomość" - trafić w nie to loteria.

  • 0

    34. ~belor  2010-11-28 00:33:57  host: adsl12.grotek.ceti.pl

    tak, w komplecie jest "zapinka" również bez klapki.

  • 0

    35. ~odp  2010-11-29 10:27:48  host: 83.238.5.206

    ~nina Sluchaj najprostszy sposob udaj sie do salonu gdzie kupowałas telefon, bez problemu wyłączą Tobie net.

  • 0

    36. ~;;;;  2010-11-29 23:28:20  host: 088156161134.rzeszow.vectranet.pl

    Ta klapka może być doczepiana, bądź nie, ona jest osobno ;)

  • 0

    37. ~SKS  2010-11-30 12:57:04  host: alu131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żeby telefon łączył się jedynie poprzez WiFi, trzeba usunąć WSZYSTKIE profile transmisji danych, oprócz MMS oczywiście. Ja mam zapisany sms z ustawieniami i jeśli potrzebuję to po prostu instaluję, zaraz potem kasuję profil transmisji. Klapkę oczywiście można ściągnąć. Nie jest to łatwe, bo ten mały fragment na obudowie trzyma niesamowicie, ale można to zrobić. Fabrycznie telefon ma zdjęta klapkę, która jest osobno w pudełku.

  • 0

    38. ~pakmiec  2010-12-02 07:38:59  host: user-46-112-55-151.play-internet.pl

    Jeśli ikonka HSDPA świeci się na czerwono to znaczy że telefon pobiera dane. Natomiast jeśli tylko pokazuje się taka ikona oznacza to że jesteście w zasięgu. Wystarczy wyłączyć dane pakietowe.

  • 0

    39. ~...  2010-12-04 22:10:56  host: aett165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest jakiś sposób aby odtwarzać pliki o dużej pojemności danych?

  • 0

    40. ~inka  2010-12-05 14:37:39  host: abnj152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy aparat ma funkcje zoom-u?

  • 0

    41. ~marek  2010-12-10 11:14:44  host: z07-15.opera-mini.net

    Jesli dzwonicie i piszecie smsy a zalezy wam na jakosci wykonania i elegananckim wygladzie, latwosci korzystania, swietnych parametrach to za 600zl teraz nie znajdziecie nic lepszego. Mam, polecam. Pozatym dokladasz 400zl i masz amoled w s8500. Lecz nie kazdy gra, siedzi na necie i podnieca wspanialym wyswietlaczem.

  • 0

    42. ~pakmiec  2010-12-15 18:52:06  host: ivb93.internetdsl.tpnet.pl

    Ma funkcje zoomu i robi świetne zdjęcia. Polecam ten telefon!

  • 0

    43. ~dbr  2010-12-16 22:35:13  host: 89-73-200-34.dynamic.chello.pl

    no i mam. Ogólnie wszystko ok, wykonanie bardzo ładne, nic nie trzeszczy, dizajn też niczego sobie. Wyświetlacz daje fajne kolory, a tego obawiałem się najbardziej, patrząc na niektóre testy i porównania z amoledem. Fotosy Ok, bez szału. Muzycznie- gra fajnie, głośnik głośny, ale słuchawki lipa, taniocha i nie pasują do ucha. Dobrze, że wejście jack jest w standardzie. Jak ktoś ma potrzebę, można sobie dokupić fajne słuchawy bez kombinowania z przejścówkami. Wifi działa jak należy, chociaż nie powiem, żeby oglądanie www było spełnieniem marzeń. No, ale to w końcu tylko telefon. Przesył i łapanie sygnału jest sprawne. Samo menu też jest ok. W miarę przejrzyste i intuicyjne. Największą radochę jak na razie sprawiło mi dostosowywanie widgetami przednich pulpitów. Minusem jest jak narazie brak możliwości zmiany koloru tła. Cukierkowy błękit nie wszystkim pasuje do oczu:). Gps niby jest, ale nie ma żadnej dobrej nawigacji do niego... No i właśnie. To, co mnie najbardziej boli, to fakt, że widzę w sklepie samsunga mnóstwo aplikacji na zadziwiająco wysokim poziomie, ale niestety wszystkie te fajne dedykowane są na rozdziałę 480 x 800, czyli mogę sobie pomarzyć. Czuję, że modele 723 i 533 to trochę "niechciane dzieci samsunga", które zostały wypuszczone,żeby zapchać lukę na rynku i raczej wzbogacania ich wnętrza się nie doczekam.

  • 0

    44. ~woy  2010-12-21 17:20:10  host: 87-205-162-110.adsl.inetia.pl

    a czy obecnie na rynku, dostępne są jakieś oferty specjalne z tym telefonem? W stylu 1PLN w abonamencie?

  • 0

    45. ~film  2010-12-22 14:37:52  host: afec161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak filmiki? dobra jakosc nagrywania? z jakim innym telefonem mozna porownac ich nagrywanie? lepsze od soniaka W610i ? :D

  • 0

    46. ~  2010-12-25 19:09:41  host: dvl87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś ile płaci się ze pobieranie aplikacji z samsungapps? i jak wyłączyć połączenie z UMTS??? pozdrawiam

  • 0

    47. ~mirek  2010-12-28 16:19:52  host: 92.63.44.11

    z tego co się orientuje to u mojego opa ( Orange), ten telefon można mieć za złotówkę np. w planach optymalnych, w miarę korzystnych abonamentach. Musisz poszukać informacji, na stronach poszczególnych operatorów.

  • 0

    48. ~Dave  2011-01-02 19:04:33  host: aafc245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma facebooka ?

  • 0

    49. ~lalala  2011-01-03 13:58:25  host: 212.160.172.70

    @44, w Play w abonamencie Long Play 69 masz go za złotówkę:)

  • 0

    50. ~  2011-01-04 16:44:43  host: 212.160.172.70

    W pLAY JEST ZA 1 ZŁ W LONGPLAY 69

  • 0

    51. ~MasterofSouth  2011-01-04 22:32:34  host: bbi144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon posiada tylko klawiature QWERTY? Czy posiada takze zwykłą numeryczną.

  • 0

    52. ~wacek  2011-01-07 16:30:25  host: 92-55-206-227.net.pbthawe.eu

    Proszę o odpowiedz czy można wyłączyć funkcję a-gps i czy jest możliwość odtworzenia filmów w Divx.

  • 0

    54. ~koksu  2011-01-09 11:26:08  host: bzt219.internetdsl.tpnet.pl

    Ma ktoś może ten telefon z Orange? Co zostało zablokowane jak chodzi o funkcję?

  • 0

    55. ~123  2011-01-10 12:28:36  host: abmy167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak w tym tel załączyć wyświetlanie informacji o sieci??? czy jest to w ogóle mozliwe??

  • 0

    56. ~xxxxxxxxxx  2011-01-11 20:19:22  host: 44-14.89-161.tel.tkb.net.pl

    czy moze ktos powiedziec ile on teraz stoi w orange w abonamencie pelikan 59 zl i ile w nim sie miesci wiadomosci ?!?! czy jest jakis limit czy nie ? bo nigdzie o tym nie pisza :(

  • 0

    57. ~lukbasz  2011-01-11 21:19:49  host: public4308.cdma.centertel.pl

    Posiada rowniez numeryczna, do 52: co do gps nie wiem, ale nie odtwarza divix'a

  • 0

    58. ~Albajn  2011-01-13 09:15:45  host: 89-76-167-182.dynamic.chello.pl

    za zlotowke w pelikanie wzialem i jestem bardzo zadowolony, nie wiem ile ma pojemnosci na wiadki dla mnie to nie istotne

  • 0

    59. ~Wave  2011-01-13 21:42:30  host: 44-14.89-161.tel.tkb.net.pl

    56 - w orange w pelikanie stoi zlotoweczke i limit wiadomosci ma do 1300 ;] w necie nigdzie o tym nie pisza i na stronie producenta ale w telefonie mozna sprawdzic ten limit. co do telefonu fajny ;) mam go dopiero od wczoraj ale jak narazie jestem zachwycona :) zwlaszcza ze kosztowal tylko zlotoweczke a to jak dla mnie naprawde telefon z wyzszej polki ;) nie spodziewalam sie nawet ze za zlotowke mozna dostac telefon z wifi dobrym aparatem i praktycznie ze wszystkim czego potrzebuje normalny uzytkownik. system bada ma jeszcze niestety malo dodatkow do pobrania ale co raz dodaja cos nowego takze pozostaje tylko czekac i sciagac :) wkurza mnie brak klawiatury alfanumerycznej bo zdaje sie ze ten telefon nie ma jej niestety albo jest bardzo dobrze ukryta heh. no ale ogolnie idzie przyzwyczaic sie do klawiaturki qwerty nawet tej malej kiedy trzymamy telefon w "pionie" poniewaz nawet jak zdazy sie nacisnac nie ta literke co chcielismy lub kilka naraz to telefon sam naprowadza na prawidlowe i poprawia bledy ort. co jest nawet fajne ;). co do dzialania wifi to kiedy korzystam z wifi "podlaczonego" do mojego rutera to dziala elegancko. strony laduja sie dosc szybko i jedynie zanim sie zaladuja to troche tnie ale potem to sama przyjemnosc. fajna opcja jest przyblizanie stron jak i rownierz zdjec w telefonie za pomoca tzw "szczypiec" czyli po prostu palcami ;] fajna opcja choc czasem przybliza sie lub oddala za mocno trzeba bardzo na wyczucie to brac. telefon ma tez bardzo fajny design jest gustowny i zarazem delikatny i kobiecy mozna powiedziec ale to akurat zalezy juz od gustu ;) dla mnie duzym plusem jest ze jest on dosc ciezki i duzy bo pomimo iz jestem kobieta to nie lubie takich malych i mikrych telefonow ;] troche wkurza odtwarzacz muzyczny bo wolalabym poprostu nacisnac odtworz wszystko i tyle a nie bawic sie w robienie playlist i tak dalej ale w sumie idzie sie przyzwyczaic. ze sluchawek jeszcze nie korzystalam wiec nic o nich nie moge po

  • 0

    60. ~pietro  2011-01-14 00:29:57  host: z15-12.opera-mini.net

    Mam do was pytanie czy i u was tez gps nie moze zlapac fixa bo moge stac w miejscu przez ponad godzine i nic.

  • 0

    61. ~Inka  2011-01-16 02:32:40  host: 77-254-203-191.adsl.inetia.pl

    Ludzie, nie porównujcie tego telefonu do Avilii bo naprawdę nie mają ze sobą wiele wspólnego. Byłam użytkowniczką Avili przez 9 msc.to wiem, bo teraz od dwóch tygodni mam Wave 723. Telefon jest o niebo lepszy od swojego poprzednika! Ma jak dla mnie świetny wygląd i jest dobrze wykonany. Funkcjonalność jest bardzo dobra, jedynie co mnie martwi to to, że jest na niego mało aplikacji i trudno przewidzieć czy jakieś nowe się pojawią, ale daje sobie świetnie radę bez nich;) Aparat całkiem przyzwoity, głośniczek gra głośno i raczej czysto, słuchawki badziewne ale wystarczy wpiąć jakieś lepsze i grają na tym fonie rewelacyjnie! Menu przejrzyste, przyjemne i lekki, szybko działający dotyk. Ogólnie rzecz biorąc szczerze polecam ten telefon bo jest wart swojej ceny która nie jest wysoka:) Aaaa i klawiaturę można zmieniać na inne:)

  • 0

    62. ~Ankaaa  2011-01-21 09:24:01  host: ebu165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZMIANA KLAWIATURY, bo widzę, że większość ma z tym problem ;) Chyba wynika to z faktu, że zawsze smsy piszemy w pozycji poziomej - trzeba dać pozycję pionową i dłużej przytrzymać klawisz, na którym narysowany jest 'globus' i nazwa języka, po czym w oknie zmienić typ klawiatury :) Co do samego telefonu - jestem baardzo zadowolona. Internet wifi działa bez problemu - dwa kliknięcia i po bólu ;) Ciekawą opcją jest możliwość zrobienia zrzutu ekranu. Aparat - no cóż, żaden telefon w ludzkiej cenie nie jest w stanie zrobić zdjęcia, które możemy wywołać u fotografa. Ja szukałam telefonu, którym można zrobić zdjęcia dokumentom - bdb jakość. Odtwarzacz - jak dla mnie ok :) Jedyne co, to jakość słuchawek, jak już kilka osób pisało - bez założenia "gumek" za długo w uchu się nie utrzyma. I trzeba będzie zainwestować w zwykłe słuchawki (; Bardzo ładnie brzmi muzyka w opcji "5.1" (tylko w słuchawkach) - dźwięk głęboki, świetne! Mam jeszcze parę problemów z tym telefonem, ale podejrzewam, ze w trakcie użytkowania je rozwiążę. A co do ceny - kupiłam w play'u, mix: 30x30 za 399zł :)

  • 0

    63. ~Asean  2011-01-23 15:23:14  host: 89-79-90-182.dynamic.chello.pl

    Witam, posiadam telefon Samsung s8300, ale myślę nad zamianą go na Samsunga Wave 723. I dlatego szukam porady, czy opłaca mi się zamieniać mojego Samsunga na Samsunga Wave? Zobaczę dużą różnicę czy raczej po prostu, nie potrzebnie wydam pieniądze?

  • 0

    64. ~krzysiek  2011-01-23 16:41:55  host: 117-173-124-188.rev.pro-internet.pl

    #48 - ma Ja natomiast mam pytanie odnoście wifi. mi znajduje kilka sieci, niektóre otwarte, niektóre zamknięte. i pytanie czy coś tam trzeba ustawiać (ip, brama itd), czy poprostu kliknąć na ten kwadracik żeby się połączyć. bo mi z żadną siecią się nie che połączyć (mowa o otwartych).

  • 0

    65. ~marcinbce  2011-01-27 10:42:13  host: apn-77-113-124-125.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak dlugo trzyma bateria ? Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu,:)

  • 0

    66. ~klawiatura  2011-01-27 11:27:01  host: nat-pra2-228.aster.pl

    Gdybyście lukneli do instrukcji to byście wiedzieli jak zmienić klawiaturke qwerty na numeryczną ;P

  • 0

    67. ~ppp  2011-01-28 10:19:49  host: 94-40-90-82.idk.net.pl

    A ja mam taki problem z tym telefonem iż uzywem go na sieci plus mimo iz fabrycznie jest z salonu ery a co za tym idzie nie wiem czemu ale nie mam możliwości pobierania mms-ów mimo, że mam włączony wap/gprs może ktoś byłby w stanie mi pomóc...

  • 0

    68. ~dareus  2011-01-28 12:14:25  host: 195.14.4.43

    bardzo proszę o info na pewien dla mnie niezwykle istotny temat - otóż czy na ekranie można stworzyć w sposób łatwy ikonki z ulubionymi kontaktami lub jakis trywialny w obsłudze widget? telefon chcę podarować babci i chcę, by jego obsługa była dla szanownej seniorki naprawdę trywialna

  • 0

    69. ~madzik  2011-01-30 14:09:30  host: amarseille-553-1-209-185.w92-153.abo.wanadoo.fr

    Jestem bardzo zadowolona z tego telefonu, dla mnie to jak iphon ;)

  • 0

    70. ~szczepan  2011-01-31 19:18:12  host: h-87-199-37-59.dolsatbelchatow.pl

    @52: ma klawiaturę alfanumeryczną, jak masz włączoną QWERTY to jest po prawo przycisk "globusik i PL" przytrzymaj go i zmienisz na alfanumeryczną :)

  • 0

    71. ~szczepan  2011-01-31 19:21:38  host: h-87-199-37-59.dolsatbelchatow.pl

    miało byc @59 a nie 52

  • 0

    72. ~lalala  2011-01-31 19:33:18  host: asu5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który telefon lepszy Samsung 723 Wave czy HTC Wildfire. Zastanawiam się nad kupnem... Czy w Samsungu jest możliwość korzystania z usługi gg i czy można minimalizować?

  • 0

    73. ~erty  2011-02-02 09:44:36  host: 212.160.172.70

    A w erze przy ab.69 zł na 24 msc. jest za 799 zł w promocji...porażka...no a orange 59zł/24 msc 1 zł-nieżle

  • 0

    74. ~mlodziann  2011-02-03 11:01:47  host: 88-199-121-142.tktelekom.pl

    wlasnie pisze z niego, mam go od wczoraj i jest rewelacyjny, pierwszy raz pisze na qwerty i chodzi ok, samsung apps oferuje ciekawe darmowe aplilacje, śmiganie po internecie to sama przyjemnosc, a aparar jest rewelacyjny, dalem za niego 580 i nie zaluje ;]

  • 0

    75. ~jedno slowo  2011-02-07 14:49:33  host: 82-160-125-137.tktelekom.pl

    świetny! bardzo dobry wyswietlacz, telefon swietnie lapie wi-fi, wygodny w obsludze, dobra bateria, ktora dzielnie znosi zabawy tym telefonem. ale najlepsza rzecza w tym telefonie jest jakosc muzyki. w polaczeniu z bardzo dobrymi sluchawkami (nieseryjnymi) jakosc dzwieku jest powalajaca!!! wystarczy wlaczyc w odtwarzaczu opcje 5.1 channel i mozna sie delektowac :)

  • 0

    76. ~heh  2011-02-07 20:29:18  host: 87-206-249-157.dynamic.chello.pl

    to i aj coś napisze. przesiadka po latach na nokiach,pierwszy samsung i jestem zadowolony. bardzo fajny telefonik,fajny ekranik,naprawde przyjemnie działa,od 2 miesiecy nie było zadnej zawiechy. zdjęcia równie wychodza przyzwoite jak na telefon,wifi fajnie działa, bateria u mnie 4 dni trzyma,ponad godzina muzyki dziennie(słuchawki to lipa i bubel), 30-40 min wifi kilka smsów i trochę rozmów,tak do 45 minut dziennie,do tego jakieś gierki czasami. aplikacje tez jakieś pobierałem,niektóre są nawet fajne ale nadal tto mało. kiedys sie tym zajme i poszukam czegoś lepszego na forach to bedzie jeszcze lepiej. ogólnie super fonik za te pieniądze. ciekawe jak bedzie ekran dizałał w lecie przy duzym słoncu...polecam

  • 0

    78. ~Kozi  2011-02-15 11:35:32  host: 93-181-155-87.internetia.net.pl

    59 - jeśli chcesz włączyć klawiaturę numeryczną, to w trybie pisania wiadomości naciśnij i przytrzymaj globus z napisem PL (obok spacji), nastpnie typ klawiatury > klawiatura. Gotowe :) Co do telefonu - moim zdaniem nie ma sobie równych w tej cenie. pozdrawiam.

  • 0

    79. ~kamil  2011-02-19 10:43:08  host: 195.116.80.2

    Telefon bardzo fajny , system chodzi bardzo płynnie nic się nie zacina ani nie ,,muli,, Polecam!!

  • 0

    80.  2011-02-21 15:37:54

    Mam ten telefon drugi tydzień już. Poza tym, że jest bardzo mało aplikacji na BadaOS(z czego sporo nieprzydatnych) to telefon całkiem znośny. Dotyk reaguje szybko, sam telefon nie wiesza się, aparat nie najgorszy. Z SMSami nie ma tragedii - idzie się przyzwyczaić. Jest nieźle wykonany, bateria trzyma mi nawet do 5 dni. Polecam w granicach do 500zł (chodź dla bardziej wymagających lepsza będzie Spica).

  • 0

    81. ~anonim  2011-03-05 20:39:12  host: apn-77-115-219-216.dynamic.gprs.plus.pl

    wave 723 jest nawet dobry bo go juz mam 2 tygodnie i sprawuję sie bardzo dobrze

  • 0

    82. ~kokos  2011-03-07 20:21:26  host: static-81-219-142-144.devs.futuro.pl

    Rozczarowanie aparatem foto w tym modelu. Zawsze do tej pory robiłem fotki czy to rozkładu jazdy czy też innych info na kartach na telefonie SonyEricson Teraz mam wave 723 i koszmar po powiększeniu nic nie można odczytć-- masakra przydatna funkcja w innym telefonie w tym jest do kitu

  • 0

    83. ~xD  2011-03-09 15:54:54  host: apn-95-41-112-134.dynamic.gprs.plus.pl

    a czy ktoś wie czy on ma wideorozmowy????????

  • 0

    84. ~sonya  2011-03-17 08:02:27  host: group-1-208.static.maxnet.net.pl

    Mam tylko jeden problem- jak wchodze w sms odpowiedz to nie ma duzo miejsca tylko pisze sie w takim malym pasku co jest nie wygodne bo jak czasem robie przerwe to nie widze co napisalam. za malo miejsca- taki duzy wyswietlacz a do pisania tylko pasek? Moze ktos wie jak to zmienic? Please

  • 0

    85. ~kamil  2011-03-17 22:41:43  host: 195.116.80.2

    nie wiem dlaczego piszesz że zdjecia z bliska to masakra ;/ u mnie zdjęcia wychodzą genialne . Polecam !

  • 0

    86. ~andziula  2011-03-21 17:47:11  host: 095160115140.zyrardow.vectranet.pl

    Cześć mam pytanie ile godzin powinnam ładować nowy telefon samsunga wave 723??

  • 0

    87. ~panchenko  2011-03-31 21:03:01  host: host-89-230-150-8.inowroclaw.mm.pl

    kupiłem ten telefon na allegro miał simlocka orange ale pierwszy właściciel go ściągnął teraz mam karte plusa i mam ustawienia internetowe orange i nie mage sie połączyć z internetem oprocz wifi bo działa bez problemu

  • 0

    88. ~  2011-04-01 01:02:38  host: 87-206-226-45.dynamic.chello.pl

    haha az sie naladuje ale nie jestem specjalista :PP nie trzeba formowac bateri jezeli ci o to chodzi tak sie robili w noki 3330 i alcatelach heh ...

  • 0

    89. ~miszczu987  2011-04-02 15:50:50  host: 87-206-245-12.dynamic.chello.pl

    @87: ustawienia internetowe, mms itp. można sobie wysłać na telefon ze strony plusa: http://plus.pl/indywidualna/Pomoc/KonfigurujTelefon/

  • 0

    90. ~karolina  2011-04-07 20:17:37  host: public-gprs107374.centertel.pl

    czy mozna wlaczyc jakos wibracje,aby dotykajac wyswietlacz on wibrowal?

  • 0

    91. ~  2011-04-14 15:21:20  host: 89-78-113-57.dynamic.chello.pl

    zjebany telefon na maxa nie mozna sie połączyć z siecią internetem itd a co najwazniejsze nawet nie mozna nokonczyć rejestracji na samsung bada wszystko bezuzyteczne

  • 0

    92. ~  2011-04-21 11:32:54  host: chh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @91 do uzywania tego telefonu trzeba mieć iq >80. Niestety nie kazdy sobie z nim poradzi. Co do samej maszynki to prawdziwy rarytas ze średniej/niższej połki. Filmy (po konwersji do mp4) oglada się przyjemnie, muzyka bardzo przyzwoicie, a na lepszych słuchawkach zadziwiająco dobrze, wifi sprawuje się znakomicie, aparat bardzo dobry, dotyk wrecz wzorowy, tak samo jakość wykonania telefonu. Dzwoni się z niego dobrze, nic nie trzeszczy, zasięgu nie gubi. Smsy pisze sie wygodnie, klawiaturkę można dostosować do swoich potrzeb. Mulitouch świetnie się sprawdza przy przeladaniu zdjec. Na chwile obecną za 450zł (ceny z allegro) nie znajdziecie nic lepszego.

  • 0

    93. ~DJ  2011-04-27 16:42:28  host: host-89-228-99-94.olsztyn.mm.pl

    mam go od 2 miesiecy telefon dobrze wykonany, dziala bez zarzutów nie zawiesza sie. Ma pełno fajnych funkcji wrazie czego mozna sciagnac z app jezeli czegos zabraknie, zdjecia robi fajne lampa blyskowa superr fajne zdjecia nawet noca. Trzyma okolo 5 dni a dzwonie dziennie okolo 10 min smsuje z 30 smsow i troche z wifi korzystam. polecam!

  • 0

    94. ~soyer  2011-05-06 19:05:56  host: 243-bem-13.acn.waw.pl

    telefonik bardzo fajny, rewelacyjny dotyk, jest szybki i precyzyjny ale podczas rozmów trzeszczy mi głośnik na poziomie 6 i 7, musze brać na 5 a to już słabo słychac:-), u Was też tak jest czy tylko mi sie tak trafiło?

  • 0

    95. ~malcolm  2011-05-15 23:07:09  host: host-89-230-205-194.lublin.mm.pl

    Czy ten telefon posiada mozliwosc aktualizacji kontaktow z MS Outlook???

  • 0

    96. ~LiVV  2011-05-19 10:00:36  host: public14350.xdsl.centertel.pl

    Witam serdecznie :) Czytałam dużo opinii na temat Wave'a 723 - pozytywnych i negatywnych. Na wielu też forach został porównany do ZTE BLADE'a, z tym na korzyść Orange SF... Wobec tego, czy ktoś mógłby mi przybliżyć, jakie są mniej więcej różnice między tymi fonami? Niedługo wymieniam tel i jestem w kropce :) Powiem, że zależy mi na paru rzeczach: - Przyzwoity odtwarzacz MP3. - Nie rozmazane zdjęcia po przybliżeniu funkcją Multi-Touch. - Nie wiem ,jak to się fachowo nazywa :), ale chodzi o to, żeby tel mógł się za darmochę łączyć z netem, oczywiście poprzez Wi-Fi :). - Możliwość zainstalowania za darmo i także korzystania za friko z GG ;). - Fajnie by też było, gdyby tel miał video rozmowę :) Mam nadzieję, że za dużo nie wymagam i ktoś mi uświadomi, w miarę szybko, który tel jest lepszy :). Pozdrawiam :)

  • 0

    97. ~hm  2011-05-24 15:58:55  host: user-188-33-79-110.play-internet.pl

    wrzuć sobie oba telefony do porównywarki i po problemie. poza tym wyżej masz specyfikację telefonu...

  • 0

    98. ~Bagol  2011-05-29 15:02:58  host: diz154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takie pytanko ... jestem nowy w tym biznesie :D czy ten telefon posiada Androida szukam fajnego smartfona i wacham sie pomiedzy tym a samsungiem galaxy i5800 Prosze o odpowiedz z góry dziekuje :)

  • 0

    99. ~Robak7  2011-06-05 09:01:36  host: gif180.internetdsl.tpnet.pl

    hey wszystkim kupilem telefon , i powiem szczerze ze jestem nim zachwycony. Poniewaz robi bardzo ladne zdjecia video tez spoko. tyle co w nim brakuje to tylko klawiatury "qwerty" tzn tej wysowanej bo ta dotykowa na ekranie jest i powiem ze nawet sie lepiej na niej pisze niz tej wysówanej. bardzo polecam ten telefon, jest bardzo szybki i czuły na dotyk.W poprzednim moim telefonie Samsung Dephi tez byl fajny ale nie byl taki czuly jak ten. Polecam go bardzo Samsung bardzo dobrze konstruuje telefony. Tylko nie kupujcie telefonu drozszego niz 500 zł bo to juz sie nie oplaca poniewaz co 2 dzien wychodza new. pozdr. wszystkich bye

  • 0

    100. ~Robak7  2011-06-05 09:09:49  host: gif180.internetdsl.tpnet.pl

    Hey to jest kopia z neta tu wszytsko pisze takze nie zadajcie głupich pytac czy jest moze facebook czy mySpace pozdr all

  • 0

    101. ~Angela  2011-06-08 12:27:26  host: ip-93-154-147-2.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Witam :) Mam pytanie, czy w tym telefonie wielkosc jednego smsa to tylko i wylacznie 70 znakow czy jakos mozna to zwiekszyc? Pozdrawiam :)

  • 0

    102. ~olo  2011-07-13 16:35:58  host: host-85-202-147-126.sta.tvknaszapraca.pl

    czy ten telefon ma klawiature swype?

  • 0

    103. ~bavaria  2011-07-20 17:43:14  host: 83-238-239-205.adsl.inetia.pl

    kupiłem go przedwczoraj i jestem zadowolony miałem w ręce htc wildfire i tegoż samsunga nie zastanawiałem sie długo wyswietlacz w htc pozostawia duzo do życzenia

  • 0

    104. ~klient  2011-08-05 11:22:44  host: wtyk.wr.energiapro.pl

    witam, jestem zainteresowany zakupem tego telefonu, ale mógłby ktoś udzielić informacji jak wygląda sprawa z sciąganiem oprogramowania? bo raczej system BADA nie jest zbytnio rozpowszechniony

  • 0

    105. ~Katja  2011-08-05 16:03:34  host: z48-09.opera-mini.net

    Witam, czy ktoś korzystał już na tym telefonie z wi-fi AP. Podobno można z niego zrobić taki hot-spot. Jak to działa? Czy są jakieś problemy? Niestabilne działanie, zawieszanie się itp. W telefonach z orange ta funkcja jest podobno zablokowana, czy ktoś może to potwierdzić? Mam zamiar korzystać z internetu na kartę (karta sim w telefoni)

  • 0

    106.  2011-08-14 19:49:25

    proszę o informację w jaki sposób można zrobić zbliżenie podczas robienia zdjęcia, w instrukcji obsługi żeby nacisnąć i przytrzymać przycisk głośności, tak też robię, ale nic mi nie zbliża, nie zależnie który z przycisków naciskam. na ekranie coś sie pojawia, takie małe nazwijmy okienko jak by własnie od zbliżania, ale nie przybliża mi to widoku do robienia zdjęcia.

  • 0

    107. ~marta  2011-08-26 10:17:39  host: aair204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od lutego. Spisuje się świetnie:)Ma wiele funkcji, ale nie jest zbyt skomplikowany. Polecam go wszystkim

  • 0

    109. ~Rekdax  2011-09-23 10:04:29  host: ust52.p1.InterArena.pl

    do 30- kies widzi telefon, trzeba tylko w telefonie w zakładce komunikacja uaktywnić nie "pamięć masowa" a uaktywnić "połączenie przez KIES".

  • 0

    110.  2011-09-23 10:25:27

    Do 30 -- aby KIES widział telefon należy w telefonie wejść na USTAWIENIA-KOMUNIKACJA-USB SAMSUNG KIES, wybrać i ustaw. Podpowiedzi w SMS-ach wyłącza się przyciskiem na ekracie "PL z globusem" i wyłączyć przewidywanie tekstu.

  • 0

    111.  2011-09-30 09:01:49

    ODPOWIEDŹ DLA TOMEKTG: jesli chodzi o zbliżanie podczas robienia zdjęć to tez miałam ten problem ale doszłam do tego,że jeśli masz ustawione na 5Mpix to nie możesz juz zrobic przybliżenia ale jeśli w ustawieniach zmienisz na 3,2Mpix lub 2,0 to wtedy można i klawisz głosności służt jako oddalanie i przybliżanie zdjęcia, może jest to celowo zrobione, żeby nie psuc jakosci 5Mpix zdjęcia a przybliżac mozesz pozniej poprzez dotyk...

  • 0

    112. ~Asia  2011-10-02 18:10:51  host: 31.61.88.114

    bardzo słaby zasięg.... Musiałam sprzedać tel gdyż w centrum Krakowa gubił zasięg. Prócz tego nie miałam żadnych zastrzeżeń.

  • 0

    113. ~Boro  2011-10-18 18:34:43  host: acop5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to najgorszy szajs jaki mialem - a mialem ich kilka. Oto wady jakie posiada to cudo: 1. Regularnie gubi zasięg, nie tylko w zamkniętych pomieszczeniach, ale i na zewnątrz. Czesto trzeba go zresetowac, aby moc sie polaczyc z kimkolwiek. 2. Traci zasieg podczas rozmow - jesli ktos moze go uzywac do celow biznesowych, to stanowoczo odradzam, bo nagle przy waznej rozmowie przestaniecie slyszec odbiorce. 3. Beznadziejny aparat, pomimo wydaje sie calkiem przyzwoitych parametrow. Mialem wczesniej SE c902 i az wstyd te zdjecia ze soba porownywac. Jesli chodzi o zalety: 1. Klawiatura bardzo plynnie dziala 2. Sporo funkcji i dobra ergonomia. Jesli jednak ktos chce telefon do dzwonienia i zalezy mu na dobrym zasiegu, to STANOWCZO ODRADZAM.

  • 0

    114. ~PoKuS  2011-11-11 10:18:40  host: tweenie.pmcnet.pl

    Polecam ten telefon. Mam już go jakieś pół roku i jak dla mnie bardzo dobry.. Wady: Hmm.. Mało ma wad, mam go trochę obitego od tyłu ale to nie jest wina telefonu, ponieważ wiele razy mi spad na jakieś kamienie. Dla mnie troche pisanie sms jest uciążliwe, ponieważ zbyt powoli pisze dany tekst, być może ja za szybko pisze, ale taki model powinien być szybszy.. No i troche sie zcina jak przychodzi wiadomość. Już nie mam nic do zarzucenia, wszystko dobrze działa. Polecam!

  • 0

    115. ~  2011-12-02 17:20:09  host: afiz25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @113 1) zmień operatora. 2) patrz punkt 1. 3) Aparat jest porównywalny jak nie lepszy niż ten w c902, mam oba więc proszę nie bredzić. Po 8 miesiącach od kupna mam tylko zarzuty co do rozdzielczości wyświetlacza i niestety małej ilości oprogramowania na niego.

  • 0

    116. ~joohni.b  2011-12-30 20:18:36  host: sggw137-004.sggw.waw.pl

    Kupiłem nowy wave 723 pół roku temu, jest dobry dla serfujących po internecie, kamera dobra, ładne zdjęcia, ale ma też swe wady. System bada 1.1 Bez żadnych powodów się zawiesza, serwis gwarancyjny powiada że to częsty problem w tą wersją systemu wave, dosyć częste problemy z zasięgiem sieci, co sprawia że trzeba zrestartować telefon.

  • 0

    117. ~Paulina  2011-12-31 00:46:57  host: dynamic-78-8-193-98.ssp.dialog.net.pl

    Również mam ten telefon i uważam że jest cudowny ! Ale mam problem z aplikacją Samsung Apps, pościągałam stamtąd pare rzeczy, pobawiłam się trochę i usunęłam je... przynajmniej tak mi się wydawało, bo jak wchodzę w moje ustawienia, stan pamięci, pamięć wspólna-pokazuje mi że nie mam wgl pamięci bo te jeb$%&$# pliki (których niby nie mam) zajmują mi całą pamięć... JAK TO USUNĄĆ ?! POMOCY !

  • 0

    118. ~ola  2012-07-11 11:51:10  host: ajj6.internetdsl.tpnet.pl

    odradzam najgorsze padlo jakie jest na rynku

  • 0

    119. ~Sprawa  2012-08-02 09:17:27  host: www.lanok.pl

    Podpowie ktoś co Oznacza ze Naciśnij klawisz odblokowując przy dzwonieniu mi do innych . Thx za pomoc

  • 0

    120. ~któś  2012-11-09 14:04:57  host: 213.158.216.84.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    gubienie zasięgu to wina operatora a nie łejwika zaś posty takie jak 118-ola powinny być traktowane jako spam i usuwane, ps. post napisany z wave723 :)

  • 0

    121. ~zuza  2012-11-25 12:34:58  host: dqf165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie telefon pierwsza klasa ;) bateria trzyma przy normalnym uzytkowaniu 4-5 dni. pojemnosc smsow ma na ok 1400 sms, widok rozmow, plynnie chodzi, delikatny dotyk, zywe kolory. Aparat szalu nie robi ale jest ok ;)

  • 0

    122. ~kiko  2013-02-26 16:16:24  host: 87-207-239-22.dynamic.chello.pl

    Nie odradzam. Chyba Ty gubisz zasięg. Gubi jak większość telefonów, głownie operator i jego infrastruktura. Jak za te pieniądze jest wporzo. Do kieszeni w zasadzie idealny. wiele razy spadł mnie na twarde powierzchnie i po za rysami zero serwisu, naprawy, a mam go prawie 3 lata. Z minusów jak dla mnie na tę chwilę b.mało pamięci wbudowanej i przeciętny net.

  • 0

    123. ~Zbyszek  2013-04-10 22:53:34  host: acac245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten , telefon po 2,5 roku użytkowania bateria dość dobra bo pełne 2 dni a duzo używam telefonu..za za tą cenę naprawdę się opłaca :) od 1 do 10 daje 8

  • 0

    124. ~aga  2013-05-06 16:02:52  host: bkw36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon prawie 2 lata, jeszcze nic się w nigdy nie działo. polecam, nie zamierzam go jak na razie zmieniać, bo nie wyobrażam sobie fajniejszego telefoniku. ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet