Samsung S7220 - opinie
Telefony Samsung Samsung S7220 Opinie o Samsung S7220

Samsung S7220

w sumie: 249
  • 0

    1. ~Samsung 83943  2009-03-18 19:32:59  host: d90-141-66-115.cust.tele2.pl

    PRZEPRASZAM ze się w trące ale ten telefon chyba ma WIDEOROZMOWY!! bo widać z przodu kamerke do wideorozmów chyba ze się myle i to jest Aparat Fotograficzny ?? Ps: telefon nawet nawet będzie test tego telefonu??-

  • 0

    2. ~jajo  2009-03-19 14:47:46  host: ip-193.37.139.132.inquad.biz

    troszkę cieniasty ten telefonik, zdecydowanie wolę se p1i, który działa o niebo lepiej !!!!!!!!!!

  • 0

    5. ~  2009-03-25 16:21:42  host: chello089076084119.chello.pl

    bardzo ładny telefon.samsung robi designersko swietne telefony,niestety technicznie to już inna historia choćby(częste gubienie zasiegu).muszę sie dowiedzieć czy da się w nim ustawić mp3 na sms.wygląd swietny

  • 0

    6. ~  2009-03-26 14:57:18  host: public-gprs52510.centertel.pl

    Zapowiada sie calkiem niezly telefon.Czas pokaze.

  • 0

    7. ~krm  2009-03-28 11:08:57  host: a20070905125931.zb.lnet.pl

    jeśli nie ma wideokonferencji to po co mu kamerka z przodu???

  • 0

    8. ~aaa  2009-04-23 09:36:54  host: pc-77-46-26-136.euro-net.pl

    Chyba niedługo pojawi się w PLAY

  • 0

    9. ~  2009-04-24 09:36:24  host: ip-89-174-123-53.multimo.gtsenergis.pl

    A ten wyświetlacz AMOLED to rzeczywiście mało prądu pobiera ?

  • 0

    10. ~  2009-04-24 21:30:00  host: ip-89-174-123-53.multimo.gtsenergis.pl

    AMOLED to jest w tym foniku najlepsze

  • 0

    11. ~~R  2009-04-27 22:48:15  host: static-81-219-36-163.devs.futuro.pl

    ~Johny - ?adne bzdury wypisujesz. ~krm - ma wideo rozmowy.

  • 0

    12.  2009-04-27 22:51:26

    ~Johny -fajne bzdury wygadujesz. ~ Telefonik po to ma kamerkę z przodu żeby korzystać z video - konferencji, kto powiedział wam że on nie ma tej funkcji?

  • 0

    13. ~b  2009-04-28 22:46:34  host: pc-77-46-10-38.euro-net.pl

    witam czy gps jest darmowy czy trzeba placic za polaczenie jak np. w se c502???

  • 0

    14. ~romano  2009-04-29 01:06:08  host: 83-238-44-4.ip.netia.com.pl

    posiadam go, powiem że ten fon to istne cacko w tym przedziale cenowym bije takie coś jak nokie 6500 slide clasici czy C902 inne w tym przedziale cenowym a AMOLED sprawia że w słoncu super widoczność i piękne posiada barwy mimo 256 tyś kol... zdjęcia super GPS no i karta do 8gb do tej pory używałem nokie lepsze i te średnie i nie żałuję zakupu samsunga dobry fon

  • 0

    15. ~  2009-04-29 12:27:40  host: pc-77-46-10-38.euro-net.pl

    czy gps jest darmowy jak w nokiach czy trzeba placic za polaczenie tak jak np w se c502???

  • 0

    16. ~Janek35  2009-04-30 23:14:33  host: 188.33.57.68

    Mam już tydzień ten telefon i już go opcykałem na tyle żeby móc o nim coś więcej powiedzieć: 1) połączenie bardzo dobre,nie gubu sygnału nawet w dziurach gdzieś za miastem,2)Aparat robi bardzo dobre zdjęcia jak miałbym porównywać to troszke lepsze niź LGku990 5mpx,3)zarządzanie pamięcia telefonu jest bardzo proste i nie ma żadnych ograniczeń,ma oczewiście coś takiego jak Iphone czyli po obróceniu telefonu na pion lub poziom obraz automatycznie zmienia się na wyświetlaczu nazywa sie to chyba sensor ruchu:), smsy pisze się bardzo szybko i wygodnie,mp3 jako sms nie ma żadnego problemu ,bardzo dużo ma dzwonków własnych i nie są ta jakieś lipne true tony,bardzo podoba mi się funkcja sms alarmowego w przypadku zagrożenia można jednym przyciskiem zaalarmować jakaś osobe o zagrożeniu,także gps który współpracuje z google map wytycza trasę od i do, nie jest to może gps jak mio czy inny producent nawigacji samochodowych ale także może się bardzo przydać, głośnik gra dość głośno ,podobno po obruceniu tel. działa tylko wibracja ale jeszcze nie sprawdzałem,obsługuje karty 4gb wiem bo taką mam:), wyświetlacz jest ok ,nie rysuje sie wogóle ,bateria trzyma około 4 dni zalezy jak sie na nim pracuje lub bawi,łączy z internetem bardzo szybko i nie zrywa połączeń, posiada funkcje edycji video i obrazu,Ogólnie telefon oceniam bardzo wysoko 9+ w skali od 1 do 10. Polecam go napewno ktoś kto dużo dzwoni nie zawiedzie sie na nim!

  • 0

    17. ~JAROSLAW  2009-05-01 01:06:34  host: nat-ban-198-25.globalconnect.pl

    Witam Pytanie do użytkowników: -czy ten telefon ma potwierdzenie dostarczonego sms-a i czy można ustawić dowolny dzwonek do potwierdzenia sms? Opiszcie wady i zalety jakie dostrzegacie podczas użytkowania tego fona. pozdrawiam

  • 0

    18. ~lolo  2009-05-01 15:48:25  host: apv36.internetdsl.tpnet.pl

    NO WLASNIE POWIEDZCIE ZE DO SAMSUNGA MOZNA ZAINSTALOWAĆ GARMINA PO TO ZEBY NAWIGACJA BYLA CALKIEM DARMOWA. Tak na marginesie mowiąc naviexpert jest dosyc tani 149zł na 2 lata licencja ale mozliwosci jakie? super. Jesli chodzi o łączenie z netem to to są groszowe sprawy podobno ok 1mb przesylu miesiecznie wiec co to jest 1,20 gr?, wiadomo zalezy kto ile korzysta ale chocby nawet 5zeta to i tak obleci- przy mozliwosciach typu omijanie korków itp

  • 0

    19. ~WavY  2009-05-01 21:48:21  host: 226-dom-11.acn.waw.pl

    W czym prócz ekranu amoled s7220 jest lepszy od sony-ericssona c902? Miałem ten 2 i byłem bardzo zadowolony, ale zaintrygowałeś mnie tą opinia Romano. Wyjaśnisz?

  • 0

    20. ~Azurro  2009-05-04 20:56:34  host: bpz183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    również jestem ciekaw porównania do c902 jestem na etapie zmiany telefonu i mam dylemat miedzy tym samsungiem a c902 czy ktoś ma jakieś dobre rady?

  • 0

    21. ~mw  2009-05-08 13:55:53  host: vn98.internetdsl.tpnet.pl

    azurro miałam ten sam problem i rozwiązanie jest proste w play samsung jest o 1/3 tańszy od c902 parametry mają baaardzo podobne więc za samą metkę SE chyba stówki dać nie warto. wzięłam s7220 i jak na razie nie narzekam. wydaje się bardzo delikatny ale z opinii tych, którzy mają go dłużej wynika że to tylko pozory. acha i nie wiem czy to prawda ale podobno obsługuje karty 16GB dajcie znać czy ktoś to wypróbował.

  • 0

    22. ~GPS!!!  2009-05-09 16:16:38  host: abum139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!jak to jest z tym gpsem? Ile to kosztuje?

  • -1

    23. ~Łukaszzzz  2009-05-10 16:36:09  host: 77-254-12-98.adsl.inetia.pl

    bez sensu...gps bez systemu operacyjnego...trzeba ściągać mapy na bierząco i płacić za gprs...nie wiadomo też jak szybko by ten gps chodził w tym telefonie....ale na pewno gorzej niż w i550...co do wyśw. na pewno lepszy niż w c902....jeśli chodzi o zdjęcia moim zdaniem na podobnym poziomie...w samsungu opcja wykrywania uśmiechu,twarzy itp...szybszy net w samsungu(HSDPA 7,2)podsumowując Ja bym brał c902...ale i zamierzam kupić i550 :P

  • 0

    24. ~kb2000  2009-05-12 23:00:34  host: acjm209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanie bo zamierzam kupić ten telefon: Czy można na tym garmina zainstalować albo używać tego GPSa bez Asystenta (żeby sie z netem nie łączył i nie płacić za to)>???

  • 0

    25. ~kb2000  2009-05-13 09:35:23  host: aagm21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanie bo zamierzam kupić ten telefon: Czy można na tym garmina zainstalować albo używać tego GPSa bez Asystenta (żeby sie z netem nie łączył i nie płacić za to)>???

  • 0

    26. ~jja  2009-05-13 13:27:23  host: 95.160.217.244

    jestem ciekawa czy da sie minimalizować w nim odtwarzacz?

  • 0

    27. ~mlotek  2009-05-13 19:02:45  host: 77-254-28-103.adsl.inetia.pl

    Witam. mam ten telefon od kilku dni i moge powiedziec ze jest calkiem niezly. Wczesniej mialem n73. Wiec teledof po pierwsze ma 16 mln kolorow nie 256 tys. AMOLED robi piekne wrazenie w sloncu czytelny wyrazny obraz. Co do dzwieku glosik w samsungu jest naprawde dobry najlepszy bas jakikolwiek slyszalem w telefonie n73 ma dwa glosniki a samsung s7220 go bije. obsluga jest bardzo latwa i intujicyjna a przedewszystkiem menu chodzi szybko. Aparat robi w swietne zdjecia nawet w nocy dzieki ustawieniu iso. Jedyna wada to lapma led aczkolwiek swieci bardzo mocno lepiej niz nie jedna xenonowka np. k800i. Ogolem poronujac do noki n73 moim zdaniem z lekkoscia wygrywa. Jedynie w czym nokia kroloje to symbian ale to kwestia gustow i guscikow. Pozdrawiam

  • 0

    28. ~kinjelo  2009-05-15 10:40:35  host: 77-253-121-23.adsl.inetia.pl

    odtwarza pdf-y... :)

  • 0

    29. ~kinje  2009-05-15 10:42:03  host: 77-253-121-23.adsl.inetia.pl

    a kolorów ma 16 mln.

  • 0

    30. ~janek  2009-05-18 17:59:53  host: user-89-108-234-211.mobile.playmobile.pl

    ja wlasnie nie moge sie zdecydować czy mam kupić sobie tego samsunga czy nokie e63.....co byscie poradzili???

  • 0

    31. ~Woland  2009-05-18 19:52:25  host: aahl149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma metalową obudowę czy plastikową? W zapowiedzi telepolis było napisane,że obudowa jest metalowa...

  • 0

    32. ~piker  2009-05-19 09:33:33  host: exb89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Telefon jest świetny z wyglądu.Menu nie jest skomplikowane proste w obsłudze.Ekran pierwsza klasa wszystko widać w pełnym słońcu.Co do nawigacji to niestety Garmin nie pójdzie.Tylko jakieś navi z javy.Także tu trzeba się zastanowić co jest wam potrzebna.Gdyż miałem OMNIE16GB i po 2 miesiącach ją sprzedałem gdyż jednak dotykowy wyświetlacz czasami wkurza a navi to zawsze można kupić (za300zł) oddzielnie i nie męczyć telefonu!!! a od dziś jestem Szczęśliwym posiadaczem właśnie S7220 i Serdecznie polecam.

  • 0

    33. ~  2009-05-22 20:40:40  host: chello089079063033.chello.pl

    bardzo dobra bateria,wyswietlacz super.mp3 na słuchawkach rewelacja(lepiej niz mp3 creative,aparat też bardzo dobry.Jak na razie jedyna wada to że nie można ustawić dzwięku sms dla danego rozmówcy,tylko ogólny.Czyzby zapomnieli??Wcześniej miałem Sgh-z400 i tam było.Ogólnie POLECAM.Elegancki i bajerancki sprzęt.

  • 0

    34. ~igorzasty  2009-05-26 21:29:28  host: group-1-38.static.maxnet.net.pl

    czy ten telefon ma mini jack ? Czy jest głośny czy raczej cichy ? Czy przeglądanie dużej ilości zdjęć, filmików, mp3 odbywa się sprawnie czy tak jak w wypadku z400 długo ?

  • 0

    35. ~Loraz  2009-05-27 19:31:09  host: dts199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem Samsunga SGH-Z400 i na szczescie za kilka dni konczy mi sie abonament w Playu, no i tak sie zastanawiam co tu wziasc z tel. Ale od poczatku dlaczego NIEszczesliwy posiadacz Samsunga - to proste: po pierwsze bateria to jest MAX porażka, po drogie predkosc dzialania telefonu, szczególnie przegladanie zdjec czy sluchanie muzy na beznadziejnym odtwarzaczu, nie możność jednoczesnego sluchania muzy i np. pisania sms, zalosny slownik T9, nie mozna instalowac gier java (znaczy mozna ale trudno jak cholera). Mogl bym wymieniac w nieskonczonosc mankamenty tego modelu, ale po co pisze o Samsungu SGH-Z400? Chce wiedziec jak wygląda sprawa z tymi wadami które wymienilem w modelu S7220. Piszcie

  • 0

    36. ~marcin  2009-05-28 18:40:50  host: chello089079063033.chello.pl

    bardzo fajny fon.SE c902 nie polecam.Ma znajoma i te srebrne boki się juz powycierały.Pozatym bateria trzyma prawie tydzień,

  • 0

    37. ~lsx  2009-05-29 14:00:13  host: 217.96.23.2

    ma widerozmowy i mozna ustawić mp3 na SMS

  • 0

    38. ~Gabek  2009-05-30 15:31:42  host: inet20907nb-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Czy może mi ktoś potwierdzić lub nie czy tym fonem można nagrywać rozmowy telefoniczne bo w instrukcji nie znalazłem ale przecież nic nie jest doskonałe, może nie napisali? w co trochę wątpię, niemniej jednak chciałbym się upewnić.

  • 0

    39.  2009-05-30 18:49:31

    Czy może ktoś napisać, ile kolorów ma wyświetlacz w tym telefonie? Na jednych serwisach jest napisane, że 16 mln, a na drugich - 256 tys. Więc jak jest naprawdę?

  • 0

    40. ~pyetya  2009-05-31 00:34:15  host: 088156234168.swinoujscie.vectranet.pl

    Slyszalem ze ta obudowa ze szczotkowanego metalu to w rzeczywistosci tandetny plastik. Moze ktos zweryfikowac?

  • 0

    41. ~N  2009-06-01 17:57:17  host: 94.254.189.150

    Mam Samsunga S7220 jak dla mnie jest to kozacki telefon niesamowicie przyjemny w użytkowaniu. Mam iPhone 3G i LG Arena ale przeważnie dzwonie z Samsunga S7220 tak mi przypasował i już wiem na pewno że jak będe sprzedawał któregoś z moich telefonów to na pewno nie będzie to Samsung S7220

  • 0

    42. ~elroy  2009-06-03 12:19:15  host: 89-to4-8.acn.waw.pl

    Mam pytanie, czy odtwarza filmy i jakim odtwarzaczem bo w moim L870 jest np: real player ale troszke tnie :/ Czy działa 3G/UMTS polski w sensie w polsce :) pozdrawiam

  • 0

    43. ~eskimo  2009-06-06 00:42:49  host: 89-to4-8.acn.waw.pl

    dylemat mam totalny który z tych modeli wybrać? ten jest wypas ale model S7350 Ultra Style też....szkoda że ten nie jest "slide"

  • 0

    44. ~Zainteresowany  2009-06-06 09:35:59  host: 94.124.16.140

    W Play coś ciężko z dostępnością tego telefonu, czy ktoś wie jak długo to potrwa?

  • 0

    45. ~biker  2009-06-07 10:54:11  host: chello089075078236.chello.pl

    A ja mama takie pytanko --czy w tym modelu gry java mozna instalować od razu z karty czy trzeba pobierać przez wap jak to miało miejsce w innych modelach samsunga

  • 0

    46. ~domst  2009-06-07 11:18:24  host: 94.254.239.102

    Witam w związku z tym iz posiadam ten telefon kilka dni mogę powiedzieć że ten telefon jest super. Po pierwsze jest to telefon 3 generacji posiada wideorozmowy testowałem w plusie oraz pley, ma bardzo doby aparat 5m z lampą błyskową. Posiada radio, ma GPS,dobry wyśwetlacz przez co dlugo trzyma bateria, wejście na kartę micro SD, a przede wszystkim ma klasyczny wygląd.Jedyną wadą jest położenie klawiszy odbioru rozmów( osobiście przyzwyczajony jestem do noki) Moim osobistym zdaniem telefon jest o niebo lepszy od noki 6500, slide i clasc( do tej pory posiadałem), E51 oraz sony ericsona 702 oraz c902. Ci którzy nie lubią nowości twierdzą że nokie i SE są najlepsze moim zdaniem nie mają racji.Czasami warto zmienić zdanie i wziąść Samsunga s7220 telefon wart swojej cenyja kupiłem za 985zł w tores.pl

  • 0

    47. ~Krecik  2009-06-07 12:05:34  host: chello089078247210.chello.pl

    Czy w tym modelu można "zminimalizować" odtwarzacz i np. pisać sms'a słuchając muzyki?

  • 0

    48.  2009-06-08 22:40:18

    chyba tez go wezmę na dniach tylko boje się ze będzie "głupi" "ograniczony" lub niedopracowany jak mój poprzedni szajsung z400 głupie błędy to to co szajsungi potrafią najlepiej

  • 0

    49. ~Crashing  2009-06-11 21:07:45  host: dtc12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~janek Ja na twoim miejscu wybrał bym E63, ponieważ jest to telefon biznesowy. Ma Symbiana i WiFi co bardzo urozmaica tego tela. Jeśli wolisz zabawke ze skromnym wyposazeniem to bierz sgh

  • 0

    50. ~VENTRESS  2009-06-17 02:31:47  host: router-91-202-229-18.backiel.com.pl

    Można zminimalizować odtwarzacz i w tym samym czasie pisać esy . Dopiszę jeszcze że zdjęcia można przeglądać przechylając fona na boki i ma fajne ramki :-D

  • 0

    51. ~amur  2009-06-17 11:20:04  host: fw7-http.novartis.com

    witam wsztystkich....chcialbym co nie co napisac o tym samsungu s7220...mam go ponad 2 miesiace i troche wien co i jak z tym fonem.... 1.bateria trzyna dluzej niz podaje producent(chodzi o czuwanie)ponad 6 dni u mnie a przy uzytkowaniu 4-5 2.wyswietacz rewelka ta technologia zostala zastosowana pierwszy raz w tel. komorkowychi jezeli tak sie bedzie sprawowac jak w telewizorach to juz nie dlugo kazy producent bedzie takie produkowal do swojego telefonu 3.aparat 5mpix zdjecia wychodza naprawde ladne,lepsze niz robi nie jedna cyfrowka,w prownaniu do se902 lub inngo tel z aparatem 5mpix dalbym 1 miejsce... 4.wyswwietlacz ma 16mln kolowor a 256tys,radio gra bardzo dobrze,odtwarzacz muzyki mozna zminimalizowac i pisac lub grzebac w tel.,jakosc dzwieku bardzo dobra, 5.tak telefon chodzi na 3g i umts dziala takze na 3g+ to jest cos jakby nowsze 3g(tak prosto tlumaczac)ogolnit to tel 5 zakresowy....slot na karte micro sd zekomo gdzies wyczytalem do 8-16gb, nie wiem ja mam 2 gb i smiga 6.jakosc rozmow bardzo dobra...naprawde samsung robi wielkie kroki aby dorownac liderom branzy telefonicznej... 7.gps z agps(cos co pozwala skrocic czas oczekiwania na syg. gps)no coz tylko nawigacja w javie, ale dobre i to jak na tel bez systemu.. 8.dobra rada dla pozsiadaczy lub nowych nabywajacych ten tel...ten model jjest o tyle inny od pozostalych ze jego antena znajduje sie na spodzie tel pod bateria...wiec ezeli bedziecie sobie kupowac etui na alegro a wiekszosc ludzi tak robi to nie kupujcie takich wciaganychod gory ze telefon jest caly od dolu zakryty po spowoduje to cagly brak zasiegu a co za tym idzie szukanie sieci co wplywa naa czas trzymania baterii(spada do gora 2 dni wiem bo sam mialem taka sytuacje,myslalem ze to wina baterii a co sie okazalo po malym dochodzeniu ze to wlasnie przez to,wiecjezeli ktos sprzedaje pokrowce tylko zekomo na ten tel nie kupujcie, llepiej kupic unwersalny.... I to chyba na tyle jezeli sa jakies pytania jeszcze z waszej strony to ptajcie...

  • 0

    52. ~lop  2009-06-18 21:40:48  host: dde166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Azzuro hehhe właśnie zmieniłem mojego Z400 na to cacko. Powiem szczerze że samsung dał radę, i wszystkie wady z z400 czy nowszych modeli zostały usunięte. Na ten moment dla mnie największa wada to troszkę "plastikowość" obudowy i klawiszy, oraz brak opcji latarka dla lampy błyskowej. GPS z googla fajna i czasem przydatny bajer, wyświetlacz jest MEGA!!! a aparat dobry. Telefon nie ma konkurencji za te pieniążki. Nokia i SE zostają daleko w tyle. Pozdrawiam

  • 0

    53. ~P  2009-07-02 01:00:30  host: 94.254.198.192

    eee...do mojego staruszka i550w to się nie umywa.Jednak co system to system, najlepiej to widać na przykładzie nawigacji

  • 0

    54. ~wafel  2009-07-03 15:43:22  host: h-87-199-33-16.dolsat.pl

    Mam problem otóż nie wiem co wybrać tego samsunga czy nokia 6220 Classic.Proszę o pomoc.

  • 0

    55. ~Mates  2009-07-07 14:27:35  host: chello089077127234.chello.pl

    Czy można w tym telefonie zainstalować jakąś AutoMape?? i nie łączył sie z niczym innym...

  • 0

    56. ~Boban  2009-07-10 14:30:03  host: bju75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny video rozmowy ma a jak sprawdzić to wpisać numer np. do siebie następnie nacisnąć opcje-> połączenie video i już widzimy na ekranie siebie(nic za to się nie płaci nie ma połączenia co do gubienia zasięgu bzdury jestem często na wiochach gdzie psy du_pą szczekają i nic takiego się nie dzieje. Telefon super mp3 można ustawić i na sms i na połączenie. Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu i szczerze polecam- a jakie robi zdjęcia noo jestem naprawdę pod wrażeniem...

  • 0

    57. ~luki1234  2009-07-11 16:23:09  host: p5b07dcee.dip.t-dialin.net

    Do wgrania gier pozebny jest program jadmaker! a tak pozatem dobry telefon bateria czyma dlugo szybki internet i gps super fotki.

  • 0

    58. ~mw  2009-07-13 22:37:07  host: dyj200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    16 mln!!! Mam go i jest napisane na opakowaniu!! Zeby byla jasnosc.

  • 0

    59. ~Meg  2009-07-14 21:00:22  host: hostp2.wirba.net

    mam go od kliku dni i ogólnie ma kiepski zasięg. i nie jest to wina sieci :( czy ktoś ma podobnie?

  • 0

    60. ~  2009-07-17 19:52:46  host: aeib141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ach nie wiem co kupic! czy tego samsunga czy nokie e51 :/ duzo rozmawiam i chec zaby bateria mi dlugo trzymala. przynajmniej 3-4 dni. mam teraz LG secret i juz mam go dosyc... non stop nie mam zasiegu nawet w domu !! a jak to wyglada w tym? gubi zasieg? co mam kupic? samsunga czy nokie e51?

  • 0

    61.  2009-07-22 10:24:56

    bez powiększenia zdjęcia wygląda jak 6500 classic

  • 0

    62. ~kacel  2009-07-24 20:07:00  host: dxe211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy w tym telefonie da się robić zwykle zdjęcia przednią kamerą czy ona jest tylko do widorozmow

  • 0

    63. ~adi  2009-07-28 22:23:01  host: bmk53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli jak go trzymać w kieszeni? do góry nogami?

  • 0

    64. ~anik  2009-07-29 21:13:30  host: dvm159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe czy taki dobry czy tylko przereklamowany?

  • 0

    65. ~Janeo  2009-08-01 15:57:06  host: 82.177.150.89

    Wikipedia: AMOLED (ang. Active-Matrix Organic Light-Emitting Diode. Wyświetlacz oferujący dobrą jakość obrazu, o grubości nie większej niż 1 mm, nie wymagający podświetlania. Kąty widzenia - 180 stopni. Wyświetlacze typu AMOLED OFERUJĄ TAKĄ SAMĄ JAKOŚĆ OBRAZU JAK WYŚWIETLACZE OLED, ale w odróżnieniu od nich zużywają do działania mniej prądu" - czyli bzdura z lepszą jakością (jaskrawością) wyświetlacza. Co do porównania z SE: C702 wreszcie ma konkurenta!

  • 0

    66. ~Dominik  2009-08-02 11:24:22  host: dynamic-78-8-73-51.ssp.dialog.net.pl

    Do 9. Tak, technologia AMOLED w wyświetlaczach bierze do 40% mniej prądu niż wyświetlacze TFT LCD. Polecam ten telefonik!!! Bateria trzyma mi ok 10 dni przy normalnym użytkowaniu.

  • 0

    67. ~isd  2009-08-03 13:51:54  host: pilotow21.ceti.pl

    Witam wszystkich użytkowników, od dzisiaj jestem posiadaczem tego telefonu i prosiłbym o pomoć. Co należy zrobić żeby GPS zaczął działać w telefonie, tzn mapy itp? Co należy wgrać/wykupić gdzie tego szukać? Proszę o porady i pozdrawiam

  • 0

    68. ~msr  2009-08-06 11:45:47  host: 94.42.87.70

    Witam wszystkich co posiadają ten telefon i proszę o pomoc - mam parę pytań: 1. Czy można jako wygaszacz ustawić zegar? 2. Czy można (nie tracąc) gwarancji zmienić skrót do plus.pl na inną funkcję? 3. Czy istnieje opcja powiadamiania o nieodebranych połączeniach/sms'ach za pomocą migania ekranu/klawiatury? - coś jak w Nokiach, miganie diody

  • 0

    69. ~maly  2009-08-07 20:31:21  host: host-89-228-215-11.kalisz.mm.pl

    wlasnie kupilem ten telefon, ogolnie jest w porzadku lecz pierwsze 2-3 sekundy dzwieku dzwonka slychac cicho, potem nagle sie zalancza i slychac normalnie, ma ktos taki problem? czy to wada techniczna?

  • 0

    70. ~alex  2009-08-10 14:09:55  host: gate.neurosoft.pl

    @~adi w kieszeni dowolnie, tylko w czasie rozmowy nie łapać za dół obudowy

  • 0

    71. ~ash  2009-08-10 21:10:44  host: 078088195021.oswiecim.vectranet.pl

    szału nie ma, nie wiem dlaczego niektórzy się tak spuszczają. owszem jest sympatyczny ale: ma słabe menu, irytujące 2 zegarki których nie umiem (nie można) wyłączyć, oraz skróty których do końca nie można spersonalizować. i największa wada - jest cholernie wrażliwy na rysy - noszę go w etui i tak już ma porystowaną szybkę - skandal na plus to bateria, oraz sympatyczne słuchawki, na których o ironio fajnie można posłuchać mp3 oraz amoled

  • 0

    72.  2009-08-11 11:39:19

    Czy można wykorzystać GPS z telefonu w programach np.AutoMapa na komputerze?

  • 0

    73. ~gasd  2009-08-12 11:23:17  host: bwz178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaką karte pameci trzeba kupić do niego MICROSDHC czy MICROSD

  • 0

    74. ~dzgsz  2009-08-12 11:27:56  host: bwz178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaką karte pameci trzeba kupić do s7220 MICROSDHC czy MICROSD

  • 0

    75. ~  2009-08-14 11:28:42  host: apn-77-112-81-5.dynamic.gprs.plus.pl

    mam pytanko jak wyłączyć wibrację w samsungu s7220?? pomóżcie

  • 0

    76. ~interbig  2009-08-15 16:48:19  host: 082139035037.radom.vectranet.pl

    a cz toto *.jar -y obsługuje?

  • 0

    77. ~Urban  2009-08-18 11:29:11  host: ip-81-210-21-124.netia.com.pl

    Mam pytanie czy za gps w tele płaci sie kase z góry dzięki

  • 0

    78. ~Szymon  2009-08-18 16:01:51  host: eqr200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Testowalem Samsunga S7220 (Ultra Classic) 14 dni. Moje wrazenia: Bateria trzyma od 4 do 7 dni (zalezy od intensywnosci uzywania tel.). Bardzo dobry aparat fotograficzny - 5 megapikseli - zdjecia naprawde wychodza bardzo dobre, jesli jest dobre swiatlo. Troszke gorzej z kamerą - jak zgra sie na kompa to malo co widac - niska rozdzielczosc klipow. Kupilem sobie karte 8gb microSDHC - mozna wgrac wszystko, co dusza zapragnie. Wczesniej ktos pisal, ze irytuja go dwa zegary i nie mozna wylaczyc - na poczatku tez mnie to irytowalo, ale pozniej zauwazylem w tym zalete. Dyktafonem mozna nagrac godzine rozmowy. Wyswietlacz, ktorym sie chwali producent naprawde jest imponujacy. Zdjecia, tapety - wszystko prezentuje sie doskonale. Menu jest latwe, intuicyjne. Producent zadbal o wyglad - telefon jest bardzo stylowy, nowoczesny design, ktory robi wrazenie. Czerwona obwodka dodaje uroku. Nawigacja - nie ma mozliwosci wgrania np. automapy, bo telefon nie ma systemu operacyjnego. Ja korzystam z naviexpert - wykupuje abonament GPRS (5zl/miesiac), abonament w naviexpert (3zl/24h uzytkowania) i korzystam z nawigacji. Male koszta, a nawigacja zawsze z nami. To wszystko za 600zl. Telefon bylby idealny, gdyby mial system operacyjny i Wifi (najbardziej tej opcji brakuje) Nie oceniam, nie porownuje z innymi telefonami, bo nie mialem okazji z innych korzystac. Napisalem jedynie moje wrazenia odnosnie telefonu, ktory uzytkuje. Dlugo zastanawialem sie co wybrac za ok. 500-700zl. Wybralem Samsunga Ultra Classic. I nie zaluje!

  • 0

    79. ~kasto  2009-08-18 19:07:08  host: ip212122219184.intelink.pl

    Mam podobny problem co mały z dzwonkiem, tzn. pierwsze 2 sekundy slychac cicho i po chwili nagle sie zalacza w normalnej glosnosci. Tak juz jest we wszystkich modelach czy to jakas wada techniczna ? A co do karty to obsługuje MICROSD.

  • 0

    80. ~Bartek  2009-08-21 16:55:41  host: 77-253-80-179.adsl.inetia.pl

    Pomoże mi ktoś w wyborze fonu? Który lepszy Nokia 6220 Classic czy ten Samsung ?

  • 0

    81. ~  2009-08-22 22:14:35  host: ip-81-210-21-124.netia.com.pl

    Polecam Samsunga parametry takie same ale bateria o wiele słabsza w Nokii . a po 2 Nokia to trzeszczacy plastik

  • 0

    82. ~gsl  2009-08-22 22:45:20  host: pc-85-202-105-160.siedlce.domtel.com.pl

    Prosze o pomoc w wyborze telefonu, ktory sposrod modeli wybrac: Samsung S7220,nokia e51, nokia e63, sony ericsson k850i, nokia 6220. Dla mnie telefon to nie zabawka, nie potrzebuje bajerow, powinien byc solidny.

  • 0

    83. ~kosteczko  2009-08-22 23:54:55  host: 213.155.189.10

    BAtrek biesz nokie ja tez sie zastanawialem ale nokia ma symbiana nie dlugo wyjda karty microsd z WI-FI (WLAN) i bedziesz mial wtedy tekefon ze wszytskim :) w chinach takie karty juz dostepne :)

  • 0

    84. ~Nick  2009-08-23 10:34:41  host: 78.8.141.15

    Lepszy zdecydowanie Samsung :) polecam, nie będziesz żałował

  • 0

    85. ~fgh  2009-08-24 11:34:33  host: ip-81-210-21-124.netia.com.pl

    proponuje samsunga z pięknym wyświetlaczem Amoled

  • 0

    86. ~MAZI:p  2009-08-25 22:55:50  host: abis65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ NIEDAWNO KUPIŁAM sobie samsung S7220 jest super naprawde :P tylko niewiem ale bateria mi krótko czyma 2-3 ni..;/ co mam zrobic ??? co moze to powodowac?/ chciałm ostatnio zmienic sb ekran bo cała szybke mam do rysana jest to mozliwe..:)?? prosze o odp:)

  • 0

    87. ~drops81  2009-08-26 12:32:34  host: px-fo.telsten.com

    Telefonik rewelacyjny. Zalety: bardzo dobra bateria ( po formatowaniu trzyma 7 dni), świetny wyświetlacz (widać wszystko w słońcu i pod kątem), w koncu można wszystko instalować bez problemu nie jak w l760:/. Wady GPS to tylko w teorii, GPS w javie to porażka można używać trekbuddy, ale to raczej kiszka Druga wadą są klawisze potwierdzenia i anulowania sa za małe i za ciasno umieszczone:/

  • 0

    88. ~szkoloko  2009-08-26 14:44:37  host: ach146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś mi powie, czy da się ustawić na wyświetlaczu jakiś wygasasz (zegar lub tapeta), bo po tych 15 sekundach mam czarny ekran i tyle, a chciałbym mieć cały czas na wygasaczu widoczną jakąś godzinę. gdzieś to się da zrobić?

  • 0

    89. ~stodolar  2009-09-02 10:55:26  host: dyg34.internetdsl.tpnet.pl

    Ostatnio zmieniłem operatora na Plus'a (tylko wyłącznie dla tego że dziewczyna tez ma Plusa i mam dzięki temu z nią "darmowe" rozmowy za 5 zł netto miesięcznie). Wcześniej byłem posiadaczem Samsunga U600 z którego byłem STRASZNIE zadowolony. Był to najlepszy telefon jaki miałem...funkcjonalny, poręczny, z dobrym wyswietlaczem o dużej przekątnej i o dziwo bardzo dobrym apartem 3.15Mpx. Niestety się zepsuł;) Przechodząc do Plusa zastanawiałem się nad Samsungiem i550 (niestety już go nie mieli na magazynie) i Samsungiem S7220. Wziąłem to co było czyli Ultra Classica... i szczerze po 2 dniach użytkowania jestem strasznie zawiedziony. Wymienię plusy i minusy (które według mnie ma ten telefon): + Szybszy od Samsunga u600 (w szczególności jeśli chodzi o przeglądanie zdjęć i filmów na karcie pamięci) + Z daleka wygląda solidnie i elegancko + Dobra jakość obrazu na wyświetlaczu - Aparat 5Mpx robi "dupiaste" zdjęcia pomimo wybranych najlepszych ustawień. Fotografowany obiekt i ręka fotografa muszą być na prawdę nie ruchomo!! Inaczej zdjęcie jest rozmazane - Po jednym dniu noszenia telefonu w kieszeni na ekranie już były rysy! (mp4 firmy sony noszę w gorszych warunkach w kieszeni już prawie 10 miesięcy i na ekranie nie ma ani jednej ryski małej nawet) - Książka adresowa - ograniczona liczba znaków dla kontaktów...(w U600 mogłem wpisać np Jarosław Kowalski... a w S7220 tylko Jarosław Kowal... Liczba znaków ograniczona do 14) - GPS - lepiej nie gadać;D - Zedefiniowane z góry skróty na klawiszach potwierdzenia i negacji (tych obok słuchawek) - nie wiadomo jak to zmienić (w u600 robiło się to w ustawieniach...tu już nie) - "Plastikowość" obudowy! Tandeta. Z tyłu powinna być metalowa osłona...telefon sprawiałby wrażenie solidnego...a tak mam wrażenie jakbym się bawił odpustową zabawką. - Dźwięk w słuchawce - owszem słychać dobrze ale ja mam wrażenie jakby mój rozmówca był w pustym nieumeblowanym pokoju - Klawiatura jest strasznie niewy

  • 0

    90. ~anrys  2009-09-02 12:13:05  host: 90-156-36-106.as.kn.pl

    witam, prszę o pomoc w wyborze. mogę kupić samsunga S7220 za 1 zł lub nokię 6700 za 280 zł czy warto dopłacać do noki? potrzebuję aparatu do pracy istotne są dla mnie czas działania baterii, niezawodność telefonu, połączenia z internetem, aparat fotograficzny, Miałem kiedyś nokię E50 ale denerwowała mnie czcionka w symbianie

  • 0

    91.  2009-09-03 20:25:00

    te przyciski sa okropne ;/

  • 0

    92. ~Jaś  2009-09-04 16:52:12  host: chello089076133040.chello.pl

    chcę kupić ten telefon, ale trochę się waham. mógłby mi ktoś napisać jaką kartę mam do niego kupić - micro SD czy micro SDHC?

  • 0

    93. ~czaq  2009-09-05 18:10:10  host: host-89-231-239-30.trzebinia.mm.pl

    Do anrys. Telefony mają bardzo podobne parametry, z funkcji, to jedyne czego nie ma samsung. Aparaty są ponoć podobne, a że Nokia robi bardzo dobre zdjęcia, to i samsung nie powinien być najgorszy. Co do internetu żaden z telefonów nie ma Wifi, ale Nokia ma internet klasy 32, Samsung tylko klasy 10, miałem doświadczenia z obydwoma szybkościami i różnica w szybkości jest kolosalna. Co do czcionki w Nokii jest duża (przy połączeniach internetowych można zmienić jej wielkość),dla niektórych może nawet za duża, w każdym razie, jest na tyle czytelna, że nawet ktoś ze słabym wzrokiem nie będzie miał problemów z odczytaniem czegokolwiek. Bateria po formowaniu (3 pełne rozładowania bez doładowań pomiędzy, i 3 ładowania po 12 godzin) trzyma bardzo ładnie - ile - opisałem już powyżej. Co do samych telefonów - Samsung to po prostu trochę gorzej wyposażony odpowiednik 6700c, ja brałbym Nokię, ale Samsung wcale nie jest dużo gorszy i warto się zastanowić czy chcesz dopłacać te 280zł żeby mieć szybszy internet GPS'a i świetnie spasowaną obudowę (choć ta w samsungu też wygląda całkiem nieźle).

  • 0

    94. ~gośc  2009-09-05 19:37:59  host: abyo163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon bardzo dobry, świetny wyświetlacz, dobry aparat, klasyczny wygląd

  • 0

    95. ~Braerious  2009-09-06 14:14:18  host: afaq9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do #46 zgadzam się ze jest to dobry telefon. sam dobieralem go bratu w sieci plus, sam pracuje w orange i sprzedaje dziennie 10 komórek siła rzeczy znam sie na nich... ten fon ma szereg przydatnych funkcji i dobry wyswietlacz (mozna by pisac o parametrach i zaletach duzo). Bzdurą jednak jest to ze porównales go do e51 bo ta nokia jest o niebo lepsza od samsunga s7220!!!! czlowieku samo wifi daje duze mozliwosci! druga sprawa jest symbian ktory nie ogranicza cie co do oprogramowania... jednym slowem troche sie rozpedziles. s7220 polecam jak najbardziej jednak jego zalety i wady mozna poznac po dwoch dniach uzytkowania. e51 caly czas zaskakuje... cokolwiek do niego wgrasz... ma nawet wiecej ramu od n95 Pozdro

  • 0

    96. ~ PanMessi  2009-09-07 14:29:52  host: cgg155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, czy ten telefon jest dostępny w erze?

  • 0

    97. ~he2009  2009-09-07 19:30:27  host: public54510.cdma.centertel.pl

    a ja mam błąd softa czy coś, bo mam wyłączona aotoblokade klawiatury i klawiatura tak jak powinna - nie blokuje się.. ale na wyswietlaczu (odblokowanego telefonu) po kilku sekundach bezczynności pojawia sie opcja odblokuj:/ (klawiatura nie jest zablokowana) a klawisz funkcyjny pod opcją "odblokuj" działa jako "skróty" Mam ten tel od wczoraj może jeszcze nie odkryłem jakiejś "magicznej opcji" która to zmienia ale wątpie.. Ogólnie to tel spoko jak za 1,22PLN

  • 0

    98. ~warkakw  2009-09-10 09:11:27  host: alvin.promise.pl

    Witam Kupiłem S7220 w Play'u. Pierwsze wrażenie dobre. Telefon ładnie wykonany. Miałem wrażenie, że klawiatura jest słabej jakości, ale okazało się, że jest ok. Klawisze po prawej i lewej od połączeń i opcji mogłyby by być trochę większe ale po SE W300i każde są dobre. SMSy pisze się dobrze. Trzeba się tylko przyzwyczaić, że podpowiadane słowa czasem pokazują się na dole a czasem na górze i trzeba odpowiednio kliknąć. Plusy: - cienki - bateria wytrzymała po pierwszym ładowaniu 6 dni przy czym bawiłem się GPS, pstryknąłem kilka zdjęć i wysłałem je przez BT. Wiadomo dzwoniłem i pisałem SMSy. - szybko działa (GPS także), telefon zamyślił się jak mu wysłałem 200 kontaktów przez BT na około 30 sek. Minusy: - długi, ale gdzieś musiał się zmieścić wyświetlacz i klawiatura - wtyczka od ładowania na prawym boku - budzik. Po włączeniu są dwie opcje „ok.” i „drzemka”. Wciskając drzemkę liczymy na pobudkę za klika minut. No i tak będzie pod warunkiem, że nie klikniemy nic innego na telefonie. Może to celowe – trzeba się na tyle rozbudzić żeby dobry guzik wcisnąć bo inaczej… W razie pytań: warkakw małpa o2 kropka pl

  • 0

    99. ~b_s  2009-09-11 16:31:40  host: 77-252-72-226.ip.cybergrota.com.pl

    Orientuje się ktoś czy na S7220 normalnie działają karty microSD HC?

  • 0

    100. ~anty  2009-09-12 10:31:17  host: host-abn-93-89-194-19.tkk.pl

    ultra jest super,mam kilka dni i chodzi jak burza,foty rewelacja,czas pracy długiiiiiiii,opcji multum,chce się go mieć,mam go za 19 zł w abonamencie 55,zasięg super,głośny,wyraźny i cholercia ładny,jak dla płci odmiennej,prosty w obsłudze.ekran można ustawić bajerski,data,zegar,wszystko czytelne i można czytać w słońcu.Menu zabójcze.Polecam,

  • 0

    101. ~Merfyn  2009-09-17 21:29:37  host: staticline666.toya.net.pl

    mam nadzieje że się nie zawiode na tym foniku :) zlozylem zamowienie w play i w ciagu tego tg maja mi go pryslac :) jak go dotane i wypprubuje to dam wam znac o moich wrazeniach :) jak na razie mialem simensa c75 SE k700i SGH e-250 SE k800i wiec mam z czym porownywac :D co odrazu sie rzuca w oczy w tym fonie z opisu to 5mpx 16mln wyswietlacz :) autorotacja wyswietlacza , i no i GPs fajna przydatna funkcja dla osob podruzujacych :) zastanawialem sie nad wyborem tego tel badz SE c502 ale wybralem ten ze wzgledu na 5mpx gdyz jestem fanatykiem robienia zdjec :) mam nadzieje że mnie nie zawiedzie

  • 0

    102. ~madzulQa  2009-09-19 16:04:50  host: 89.191.147.125

    mam ten telefon od tygodnia, jestem zadowolona ale irytuje mnie to ze zdj, muzyke mam zapisaną na karcie pamieci a gdy ustawie np. jakis dzwonek to ta piosenka zapisuje mi sie na telefonie tak samo zdj i tapety,i sa na karcie pamieci i na tel.. nie wiem jak to mam wyłączyc bo niepotrzebnie 2 razy miejsce zajmuje..

  • 0

    103. ~madzulQ  2009-09-19 17:21:21  host: 89.191.147.125

    mam ten telefon od tygodnia ;) jestem zadowolona z niego ;p nie narzekam przynajmiej narazie, irytuje mnie jedna rzecz a toz ze wszystkie dzwonki, zdj, tapety mam zapisane na karcie pamieci a ustawiam tabete albo dzwonek zapisuje mi sie ten sam utwor na pamieci telefonu.. i na karcie pamieci rowniez mam .. i zajmuje mi nie potrzebnie 2 razy wiecej miejsca.. nie wiem jak to wyłaczyc albo przestawic..

  • 0

    104. ~App  2009-09-20 11:39:06  host: 77-254-144-224.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od kilku dni. Wie ktoś, jak wyłączyć "granie na czekanie"? Nic takiego nie ustawiałam... To zależy od sieci czy od telefonu??

  • 0

    105. ~Rico  2009-09-20 17:35:06  host: 87-205-134-72.adsl.inetia.pl

    Właśnie się poważnie zastanawiam nad tym telefonem - mam od 2 tygodni Nokię 6220C ale niestety z uszkodzonym GPS'em - telefon ma zostać wymieniony więc szukam czegoś nowego. Myślałem o nowej 6220C jednak jedyna jaką biorę pod uwagę to wyprodukowana w Finlandii. Te "Made in Hungary" to jakościowa porażka. Tak fatalnego spasowania obudowy jeszcze w telefonie nie widziałem (a miałem ich wiele) Trzeszczy wszystko i wszędzie w nowym telefonie - gościu w serwisie stwierdził "Że tak ma być":D Mam nadzieję, że z Samsungiem nie ma tak źle jeżeli chodzi o jakość użytych materiałów - i podatność na zarysowania jak ktoś wyżej pisał...

  • 0

    106. ~dżaro  2009-09-23 14:11:02  host: public37822.xdsl.centertel.pl

    Mam telefon od 2 tygodni...śmiga równo, mam GPSa przez Navifona i działa bez zarzutów...mam tez wgrane mapy TrekBuddy, działają w miarę dobrze, ale przy wgraniu map w skali 1km i mniejsze to wyskakiwaly bledy, ale to chyba przez źle spasowanie map...no i mam duże problemy z JAVA, bardzo dużo gier na tym telefonie nie chodzi, wyskakują błędy w postaci braku pamięci lub nieprawidłowego formatu(mimo że pamięć tel ma dużą, a plki jednak są w JAVIE)...chyba jest to wina softu, ale tak ogólnie telefonik w skali od 0 do 10 - 9!!!

  • 0

    107. ~huq  2009-09-24 12:18:43  host: gate-dialog-lginnotek.wroclaw.dialog.net.pl

    Uzywałem wcześniej samsunga G600 i w S7220 bardzo nie podoba mi sie 1 rzecz, a mianowicie to, że nie mogę odtworzyć filmikow z karty pamięci zrobionych G600, bo ten telefon nie obsługuje tej rozdzielczości!! do tego bardzo denerwujący podwójny zegar. A tak poza tym telefonik bardzo fajny, miły i przyjemny, jestem w pełni zadowolony z zakupu i polecam go innym.

  • 0

    108. ~Arturex6  2009-09-24 14:09:26  host: acha214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja rownierz mialem dylemat C902 czy S7220 ktory pokazali mi dopiero w salonie :D ale wyszlo mnie po pierwsze duzo taniej :) po drugie telefon jest naprawde ok nie podoba mi sie tylk ow samsungu to ze z karty pamieci musi kopiowac utwor na telefon zeby go ustawic an dzwonek no ale coz:D i nie czy da sie wlaczyc przednia kamere :P bo nie moge nic znalesc wiec mozliwe ze tylko do rozmowy dziala:D ogolnie jest ok telefonik

  • 0

    109. ~Long  2009-09-25 19:27:32  host: abyz58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go za plusa i jest super. tylko ten GPS to kit a reszta śmiga: wyświetlacz bardzo dobry w porywaniu z e51jest o niebo lepszy, aparat jak to w telefonie jakość zależy tez od światła a nie tylko mpx ale jest OK, menu proste i dobrze,bateria też mi trzyma ok.4-5 dni, odtwarzacz dobry ale ten kabel jak dla mnie za długi( od uszu sięga mi do kostek z neta jeszcze przez tel nie korzystałem. i jeszcze 2 wady brak wi-fi i systemu

  • 0

    110. ~  2009-09-26 11:54:50  host: p04-04.opera-mini.net

    telefon wydaje się bardzo fajny ale zastanawiam się czy wziąć kupić tego samsunga s7220 ultra classic czy lg ks360 etna. oba wydają mi się fajne ale naprawdę nie wiem który mam wziąć. doradzcie mi prosze!

  • 0

    111. ~jarek  2009-09-26 18:10:22  host: proxy2.zicom.pl

    mam pytanie odnosnie wibracji czy jest odczuwalna i czy glosna, oraz chcialbym zapytac o flash wbudowany czy istnieje mozliwosc wlaczenia tej diody by swiecila nieustannie do ponownego wylaczenia cos w rodzaju latarki tak jak w SE

  • 0

    112. ~  2009-09-28 10:03:30  host: 89.25.204.39

    wibracja jest dobra, a z fleszu nie da się zrobić latarki (no chyba że włączyć żeby kręcić film wtedy dioda się świeci cały czas) Telefon, jak to sugeruje sama nazwa CLASSIC, służy do dzwonienia, wyposażony dodatkowo w parę dobrych gadżetów. Jeśli jesteś nastolatkiem który chce się pochwalić swoim nowym wypasionym telefonem który nie wiadomo co ma robić (nie żeby nazwa telefon sugerowała że jest to urządzenie do prowadzenia rozmów), to s7220 nie jest dla Ciebie.

  • 0

    113. ~m-morfi  2009-09-29 02:54:12  host: host-89-231-101-105.warszawa.mm.pl

    Telefon po 4 miesiącach intensywnego użytkowania jest... jak nowy! Niesamowita jakość wykonania i materiałów obudowy, funkcjonowania klawiszy..., wszystkiego! To doskonały telefon multimedialny w całej rozciągłości, nie dajcie się nabrać na 'classic' - Zdjęcia z autofocusem wychodzą rewelacyjnie, bardzo wygodnie serfuje się po internecie a jako odtwarzacz muzyki nie jest gorszy. doskonale sprawdzają się załączone słuchawki dające efekt przestrzenności dźwięku i jego oddalenia - nie wali prosto do ucha lecz w pewnej odległości co pozwala na nie tracenie kontaktu z reality przy świetnej jakości i głębi dźwięku. posiada doskonale zestrojony interfejs i widzę tu liczne poprawki względem np. linii Z czy L. oferuje liczne podpowiedzi i precyzyjnie domyśla się o co man chodzi zanim zdążymy coś naklikać. jedyną wada - zaletą jednocześnie jest to, że nie jest to Omnia... ;-) Doskonałe wyważenie pomiędzy 'palmtopem' a telefonem - w przypadku tego modelu piłka po stronie telefonu. Wyświetlacz jest absolutnie niesamowity i kto nie widział na oczy AMOLED niech niech się nie ośmiesza. można na nim robić pokazy zdjęć u cioci na imieninach. dioda led flesha to fenomen - do 2 m robi wyraźne filmy (320x240) w absolutnym mroku. oczywiście można ściągnąć programik pozwalający na używanie go jako latarki bez jednoczesnego kręcenia filmów. podobnie z GPS, działa bez zarzutów - ja np. mam NaviExpert i jest bardzo funkcjonalnie, działają też inne programy. standardowy google map nie jest szczytem finezji ale jest za darmo... nie oszukujmy się, programy nawigacyjne nie będą tańsze od tego telefonu więc nie wymagajmy takiego softu w cenie......

  • 0

    114. ~pan i wladca  2009-09-29 16:05:36  host: unused-077079210222.atman.pl

    mi to ten telefon nawet lache robi :) oby wiecej takich modeli :)

  • 0

    115. ~aleyna  2009-10-03 19:58:13  host: public50683.xdsl.centertel.pl

    hej dzisiaj stałam sie posiadaczką tegoz telefonu, jest bardzo fajny....mam tylko pytanie, dosc glupie ale czy w tym telefonie da sie jakos zmienic dzwiek wiadomosci, czy on jest z gory narzucony bo nie umiem znalezc tej opcji w menu, nawet z pomoca instrukcji

  • 0

    116. ~sharkara  2009-10-04 21:10:58  host: 188.33.96.179

    Ja daję najwyższą ocenę. Bo spełnia wszystkie moje oczekiwania. Dobry aparat, b. dobra jakość dźwięku, ładowanie przy podłączeniu do komputera, odtwarzanie plików *.jar i *.jad, niesamowity wyświetlacz. Naprawdę, jak na tę cenę to robi wrażenie. Jeden z najlepszych na rynku pod względem wydajności (długo trzyma, ładowanie przez kompa, duży wyświetlacz, głośny dźwięk) i funkcji w stosunku do ceny. Instynktowne menu (nigdy wcześniej nie miałam samsungów). Warto też wspomnieć o wgranym oprogramowaniu (wyszukiwarka google i mapy). Umowa w Play. Dzięki wszystkim poprzednim opiniom (a raczej wystawiającym), które pozwoliły mi na podjęcie decyzji o zakupie.

  • 0

    117. ~klavert  2009-10-09 15:16:42  host: ivf226.internetdsl.tpnet.pl

    telefon super tylko nikt nie pisze ze nie ma polskich znaków przy pisaniu smsów

  • 0

    118. ~Misiek  2009-10-09 22:03:11  host: csknet-91-145-188-105.csk.pl

    Witam oczywiście wszystkich! Mam tego fona od wczoraj. Niektóre opinie na waszym "forum" trochę mnie powalą ale: Telefon spoko wyświetlacz zaje.....biaszczy! Kontrast i głębia kolorów wymiata. Nie wiem jak bateria, ale to się w praktyce okaże. I teraz Uwaga POWAGA dla TYCH co nie wiedzą jak wlączyć na przykład GPS itp...itd...... LUDZIE TEN MODEL MA INTUICYJNE MENU I WYSTARCZY NA CHILE WYSILĆ MÓZG I SIĘ DOJDZIE. Sentencja "............kto się kanarkiem nie urodził hu......... nie umrze" wlaśnie wystarczy wysilić swój mózg poczytac co jest napisne na ekarnie i postępować zgodnie z instrukcjami! :-)

  • 0

    119. ~...  2009-10-11 21:15:17  host: host-89-228-215-112.kalisz.mm.pl

    Moze mi ktos powiedziec jak to jest z tym GPS?? Rozumiem ze za kase... ;/ ale co z Google Maps?

  • 0

    120. ~mariusz  2009-10-13 18:55:32  host: 217.153.237.54

    spoko ale firma szajsung

  • 0

    121. ~toemk  2009-10-17 21:25:45  host: aya202.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie mam 90 mg walnego chce zagrac w gre i mi pisze błąd jawy ,Brak dostpnej pamieci co zrobic

  • 0

    122. ~Izka  2009-10-18 15:45:46  host: bbn26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce sobie ten telefon kupić, poniewaz ma extra funkcje itp. Ale czy można robiś zdjęcia przednią kamerą .? Prosze odpszcie !! ;)

  • 0

    123. ~ferrari  2009-11-01 11:35:24  host: 108-131-251-94.net.stream.pl

    Wszystkie karty SD powyżej 4 gb sa SDHC

  • 0

    124. ~Alex  2009-11-11 22:06:07  host: duu226.internetdsl.tpnet.pl

    @tomek musisz utworzyć pliki jad. polecam program jad maker telefon jest spoko +ładnie i czysto odtwarza muzykę +ładne zdjęcia , zaskakująco dobre makro +ładny wygląd ;) podoba się koleżanką ;D +szybki z w pełni zapełnioną kartą 4 gb nigdy się nie zacina +bardzo realistyczne kolory tapety zdjęcia itp wyglądają znacznie ładniej niż na inny tell - mało ramu (przy włączonym odtwarzaczu i grze java(5mb) muli - brak polskich znaków w sms więcej minusów nie pamiętam xd

  • 0

    125. ~domsc  2009-11-19 14:49:47  host: 94.254.144.21

    czy ja wiem aparat dobry jest super ale znow sie meczyc z t9 przy smsach, technika poszła juz do przodu, za 650 zł na allegro znalazłem 10 miesięczną omnie ktora wyglądała jak nówka, tylko że ktoś ją odrazu sprzątnął, ale okazje są dlatego czekam bo nie moge znow sie meczyc 2 lata ze starodawnym softem.

  • 0

    126. ~eq  2009-11-21 12:10:17  host: cable19315178-011.astral.lodz.pl

    Witam, mam Samsunga S7220 od ok. 3 miesięcy, więc większość funkcji zdążyłem przetestować. Zacznę od aparatu - zdjęcia jak na komórkę bardzo dobre, a już na pewno o niebo lepsze niż w SE K800i - to samo dotyczy lampy błyskowej (w kompletnych ciemnościach LED Samsunga oświetla przedmioty lepiej niż "ksenon" SE). Minus to brak możliwości robienia zdjęć przednim aparatem. Wyświetlacz - AMOLED (może poza wielkością - 2,2") jest świetny, kontrast, głębia kolorów, kąty widzenia wymiatają, dodatkowo odporny na zarysowania (mimo wszystko nie noszę go w kieszeni razem z kluczami itp.) Klawiatura wygodna, denerwuje tylko brak oddzielnego klawisza do kasowania. Bateria wytrzymuje od ok. 2 dni naprawdę ostrej zabawy (GPS, zdjęcia, gry) do ok. 7 dni przy paru sms-ach, rozmowach + kilku zdjęciach. Słuchawki w zestawie są naprawdę dobre, dźwięk wyraźny, denerwuje tylko zbyt duża głośność podczas słuchania radia na pierwszym poziomie (ale to chyba w większości Samsungów). GPS ma pewne trudności ze złapaniem sygnału w pomieszczeniu bądź w otoczeniu wysokich budynków, ale wystarczy ciut większy placyk i problemy znikają. Główne wady - brak systemu i wi-fi, ale bez tego pierwszego da się żyć. Ogólnie telefon jak na tę cenę ma super możliwości, gorąco polecam.

  • 0

    127. ~nn  2009-11-21 16:41:55  host: aaet132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. Czy można robić zdjęcia kamerą z przodu? Jeśli tak to jak mam przełączyć na nią? ;-)

  • 0

    128. ~  2009-11-22 09:41:46  host: v03-02.opera-mini.net

    Mam do wyboru tego samsunga s7220 i nokię 6303. I nie bardzo wiem który wybrać i który jest lepszy. Proszę o pomóc

  • 0

    129. ~~p~  2009-11-26 21:47:19  host: 83.2.207.15

    heh zastanawiam się nad kupnem tego telefonu.. mam tez do wyboru LG KU 990i , oraz SE c902... czytam i czytam i juz sama nie wiem:)) zaczynam się zastanawiac czy nie zrezygnowac z kupna i zostac przy moim kochanym Benq-Siemens EF81 :DD bo jest super hehe... Proszę o pomoc:))pozdrawiam

  • 0

    130. ~evev  2009-11-27 22:25:02  host: gne154.internetdsl.tpnet.pl

    Duży negatyw. kiepska bateria ot to!! 60 min rozmów kilkanaście sms. Zero słuchania muzyki, zero zdjęć, ciche dzwonki bez wibracji -- trzyma max 2 doby. Formatowana była wg zaleceń

  • 0

    131.  2009-11-28 14:08:54

    witam, dostalam samsunga s7220 ultra clasic w plusie, moja bateria trzyma tak ze rano ładuje a w nocy telefon sie wyłacza bo bateria pusta. rozmawiam moze pol godziny i 10 sms napisze po ladowaniu. oddalam do reklamacji to wrócil bo nic mu nie jest. wszedzie czytam ze powinna bateria trzymac jakies5 dni. co moze byc nie tak? dzonilam do plusa to kazali mi go oddac znowu do reklamacji a pozniej sie starac o nowy aparat.telefon mam miesiac a uzywalam go tydzien

  • 0

    132. ~wancka  2009-11-29 15:09:34  host: 83.230.32.72

    czy ktos wie jakie pliki obsługuje ten telefon??, bo chcialam sciagnac sobie gry i w pliku jar mi nie wchodzi. prosze o szybka odpowiedz.

  • 0

    133. ~Kamilwkur....  2009-11-30 10:13:33  host: aanx116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten aparat od ponad miesiąca z czego już dwa razy był w serwisie!Problem tego telefonu to taki że jak z kimś rozmawiam to mnie słyszy jakbym mówił z jakieś puszki metalowej a dodatkowo niewyraźnie i z trzaskami!! w serwisie ciule twirerdzą że wszystko jest ok i aparat spełnia wszystkie parametry producenta i że jakość rozmów to prawdopodbnie wina struktury sieci ukształtowania terenu itp.. bzdury Mieszkam w centrum aglomeracji śląska i nigdy z żadnym aparatem innego producenta nie było problemów z zasięgiem i jakością rozmów. Dałem się namówić pierwszy raz na zakup samsunga i chyba powoli zaczynam żałować tej decyzji telefon do bani a serwis jeszcze gorszy;-( Czy może ktoś miał podobne problemy z telefonem lub serwisem???

  • 0

    134. ~  2009-12-02 18:56:45  host: gwx-sub23-201.tvgawex.pl

    kasto - jeśli chodzi o pierwsze 2 sekundy dzwonka - tzn. że jest cicho to tak już samsungi mają.

  • 0

    135. ~Nacz  2009-12-06 11:55:36  host: chello089077131231.chello.pl

    Pytanko dla doświadczonych użytkowników. Czy opcja wyciszenia po obróceniu to ściema czy jej nie umiem ustawić?

  • 0

    136. ~samsungowa  2009-12-06 13:39:23  host: rachela.korbank.pl

    ja mam ten telefon od 1 miesiąca. i jestem baaaardzo zadowolona. Same plusy - bateria trzyma nawet do tygodnia, ładne zdjęcia, dobry odtwarzacz mp3 a do tego bajery typu fałszywe połączenia :) Ładnie się prezentuje, a do tego duży i przejrzysty wyświetlacz. Kupiłam i nie żałuje! :) Polecam

  • 0

    137. ~samsungowa  2009-12-06 16:20:05  host: rachela.korbank.pl

    ja mam ten telefon od 1 miesiąca. i jestem baaaardzo zadowolona. Same plusy - bateria trzyma nawet do tygodnia, ładne zdjęcia, dobry odtwarzacz mp3 a do tego bajery typu fałszywe połączenia :) Ładnie się prezentuje, a do tego duży i przejrzysty wyświetlacz. Kupiłam i nie żałuje! :) Polecam

  • 0

    138. ~ano  2009-12-08 16:24:47  host: acjd228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy Wy wszyscy, którzy narzekacie na krótki czas działania baterii chcecie, żeby Wam bateria trzymała 2 tygodnie? Musicie się pogodzić z tym, że telefony z kolorowymi wyświetlaczami i innymi bajerami nigdy nie będą tak dobre pod tym względem jak choćby Nokia 6310.

  • 0

    139. ~adikzo86  2009-12-09 12:13:26  host: host213-123-250-124.in-addr.btopenworld.com

    witam !!!! mam pytanko czy znacie kogos lub sklep ktory mi zalatwi baterie do s7220 !!! sprawa jest pilna bo baterie zgubilem na dyskotece!!! z gory dzieki za pomoc

  • 0

    140. ~Ocelot  2009-12-15 18:34:03  host: sdm280.sdm.am.gdynia.pl

    PYTANIE Do osób posiadających telefon i bardziej zagłębiających się w jego funkcje... Czy po otrzymaniu mmsa, można otrzymane zdjęcie bez problemu powiększyć na ekranie? Dawne Samsungi tego nie miały, a jest to przeze mnie dość często używana funkcja w aparacie Nokii. Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. ;)

  • 0

    141. ~po fakcie  2009-12-19 21:54:56  host: chello087206203112.chello.pl

    lekki, gustowny, o krystalicznym wręcz wyświetlaczu.Bardzo instynktowny z początku należy przejżeć wszystkie opcje co w niektórych momentach potrafi mile zaskoczyć(np. podświetlanie klawiaturki). Funkcjonalne skróty pod lewym przyciskiem, aparat też nie zabawka troszku trzeba popróbować ustawień dla różnych środowisk bo automat nie myśli, filmy jakości niezłej jednakże wątpliwości może budzić jakość nagrywanego dźwięku (to samo z dyktafonem), odtwarzacz muzyki wyśmienity choć obdarzeni ponadprzeciętnym słuchem mogą po włączeniu słuchawek je usłyszeć co zdecydowanie rekompensuje dźwięk 3D oraz wszystko wiedzące rozpoznawanie muzyki z radia z rdsem.Gierki śmigają choć nie ma tych pod akcelerometr który jest fajnym dodatkiem.Kwestia baterii, cóż jak się bawić to się bawić i nie dziwić że trzyma proporcjonalnie a ładowanie 1,5h nie jest czymś strasznym. zdecydowanym minusem jest 3d studio (soft dla komputera) które jest po prostu tępe mimo iż wyposażone jest w converter wszystko do mp4.Zgrane zdjęcia i filmy przyjemnie się ogląda na "monitorku" ledowym :) Zauważyłem niedawno iż klawiaturka zaczyna sprężynować ale to pewnie proces jej wyrabiania. Nie miałem możliwości przetestowania wideo rozmowy. Acha wszystko co można podłączyć podłącza się do jednego gniazda ale to już fanaberia.

  • 0

    142.  2009-12-20 22:19:36

    Mam bardziej zaawansowane pytanie do ludzi, którzy posiadają telefon... Czy zdjęcie które przyjdzie mms'em możemy sobie bez problemu powiększyć na ekranie? Jest to często używana przeze mnie funkcja w mojej Nokii, a nie wiem czy nowe Samsungi to posiadają.

  • 0

    143. ~decyk  2009-12-22 23:33:56  host: bmx250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super! bateria bardzo dlugo trzyma,zdjęcia są super i wyswietlacz jest super ! naprawde polecam !

  • 0

    144. ~  2009-12-25 12:05:13  host: host-89-228-244-250.kalisz.mm.pl

    mam ten telelefon od kilku dni moje wrażenia są mieszanema kilka zelet dobry wyświetlacz i aparat ale i wady niewygodne przyciski brak emotionikonek i mało przyjazne menu .

  • 0

    145. ~  2009-12-25 14:15:27  host: host-89-228-244-250.kalisz.mm.pl

    mam ten telelefon od kilku dni moje wrażenia są mieszanema kilka zelet dobry wyświetlacz i aparat ale i wady niewygodne przyciski brak emotionikonek i mało przyjazne menu .

  • 0

    146. ~Plejbas  2009-12-26 19:41:12  host: host-89-230-25-179.ostrowmaz.mm.pl

    Jeśli ktoś się zastanawia to powiem tak: GPS słaby. Google maps - nie wyznacza trasy, tylko pokazuje na mapie punkt gdzie jesteśmy i tyle. Java do 400KB czyli słowniki ang-pol itp nie wchodza. Poza tym wszystko ok bez zarzutu.

  • 0

    147. ~turzanin  2010-01-01 14:00:16  host: 87-205-176-144.adsl.inetia.pl

    witam mam pytanie odnosne smsow otoz czasem zdarza mi sie ze smsy otrzymywane badz zapisane jako wyslane poprostu sie zmniejszaja tzn czcionka mi sie zmniejsza a raz jest wieksza moze ktos wie jak temu zaradzic:)

  • 0

    148. ~zalevuś  2010-01-03 04:30:00  host: chello089078216234.chello.pl

    U mnie przy sluchaniu muzyki 3-5h pisaniu sms, rozmawianiu itp czasem fotki bateria trzyma 1-2dni a tak bez uzywania zadnych z opcji to trzymała kolo 6 dni Ogolnie telefon super, wyswietlacz bardzo dobry :D POLECAM!

  • 0

    149. ~Piecha  2010-01-04 01:04:37  host: 77-252-186-1.ip.netia.com.pl

    witam . ja szczerze mówiąc zastanawialem sie bardzo dlugo nad tym telefonem . Ale moge szczerze poweidziec ze nie zaluje ;) plusy tego telefonu swietny wyswietlacz extra sluchawki menu przejzyste ( mozliwosc spersonalizowania zrobienia wlasniego motywu) szybki nie zacina sie odczytuje dokumenty z worda to juz mnie przeroslo ;) szczerze mówiąc chwale sobie go ogólnie fajnei wyglada ;) . a co do minusów hmmm bateria moglaby trzymac troche dluzej (najbardziej zżera baterie aparat i gps ) problem z javą ale juz wiem jak to zrobic aby dzialaly gry ;). kolejnym minusem są slowa w slowniku jak nie ma porządanego slowa to nie ma zawsze opcji dodaj slowo. ale tak to nie mam nic mu do zarzucenia fajny telefon ;) . wgl najsmieszniejsze jest to ze jak mialem go podlączony do ladowarki i rozmawialem przez neigo to prąd razi haha sie ładnie zdziwilem .

  • 0

    150. ~siz632  2010-01-04 15:17:11  host: 217.153.156.236

    do postu nr: 117 :P aby móc używać polskich znaków podczas pisania wiadomości SMS w telefonie s7220, należy wejść w MENU/Wiadomości/Ustawienia/SMS/Ustawienia wysyłania i tam zmienić Obsługę znaków z GSM na Unicode. Słownik oczywiście lepiej mieć ustawiony na T9 pl.

  • 0

    151. ~  2010-01-04 20:12:34  host: v12-10.opera-mini.net

    gry i aplikacje najlepiej sciagac z darmowej strony mobile9.com przez nowa opere mini 5 beta 2 prosto na tel. jest po polsku i jest opcja pobierania. wszystkie gry i aplik na ten tel chodza bez zarzutu i nie ma problemu z java.

  • 0

    152. ~arek86  2010-01-04 21:11:57  host: chello089079165031.chello.pl

    Witam, nie będę się tu dużo rozpisywać wystarczy co piszą moi poprzednicy. Telefon super !!!! bateria przy normalnym użytkowaniu (pisanie smsów i rozmowy) starcza mi na 7dni. Bardzo prosty w obsłudze z super menu. POLECAM TELEFONIK DLA WSZYSTKICH KTÓRZY SIĘ WAHAJĄ NAD KUPNEM !!!

  • 0

    153. ~Daviiiid  2010-01-06 16:57:21  host: 93.175.65.117

    CZY W SAMSUNGU TYM IDZIE USTAWIC MP3 JAKO DZWONEK SMSA?

  • 0

    154. ~Macko  2010-01-07 16:33:41  host: afcf33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy jak mi kumpel wyśle coś powyżej pamięci telefonu (110MB) to mi się to zapisze na karcie pamięci ?

  • 0

    155. ~arnii  2010-01-13 08:09:56  host: enc7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich! Czy może mi ktoś powiedzieć jaką jakość dźwięku oferuje ten telefon w porównaniu do noki 5530 i sony ericssona w 910i? Z góry dzięki.

  • 0

    156. ~radek  2010-01-13 15:14:41  host: 253.pronet-serwis.pl

    dziś kupiłem i testuje ogólnie ok

  • 0

    157. ~Jabudubu  2010-01-18 21:47:10  host: afcr8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    arnii -> bardzo dobra, wysoka jakość dźwięku. Naprawdę jak na telefon z serii CLASSIC dźwięk jest fenomenalny :)

  • 0

    158. ~jasiek  2010-01-19 13:11:45  host: apn-77-114-127-112.dynamic.gprs.plus.pl

    Siema. Mam ogromną prośbę. Czy możecie mi doradzić który tel zakupić??? Zastanawiam się nad Nokią Samsungiem Ultra Classic, Nokią 6210 Navigator a Nokią 6220 Classic. Proszę o rady bo nie chce kupić bubla i potem się z nim użerać i uganiać po naprawach. Czekam na pomoc. Dzięki Wielkie z góry:) pozdro

  • 0

    159. ~ciekawy  2010-01-19 16:45:59  host: ip-89-186-21-83.static.vip-net.pl

    a czy ktoś wie jak wygląda sytuacja z klawiszem skrótu po prawej stronie - w plusie jest przydzielony do plus.pl, w innych sieciach pewnie podobnie - a co z tym klawiszem gdy telefon nie pochodzi od żadnego operatora. czy wtedy można modyfikować ten skrót ? jeśli ktoś ma możliwość proszę o informację, jestem przed zakupem tego modelu i może warto wziąć ten który nie pochodzi z żadnej sieci i przy okazji nie ma sim loca....

  • 0

    160.  2010-01-19 16:57:01

    Witam wszystkich! Może wie ktoś jak jest z klawiszem skrótu po prawej stronie - np. w plusie jest on nierozerwalnie połączony z plus.pl, podobnie u innych operatorów, ale co jeśli telefon nie pochodzi od żadnego z operatorów (jest fabrycznie nowy bez sim locka). Czy wtedy funkcje tego klawisza można dowolnie modyfikować? Jestem przed zakupem tego modelu i może warto poszukać modelu nie pochodzącego od żadnego z operatorów...

  • 0

    161. ~kasia  2010-01-20 10:25:38  host: cmg82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Mam pytanko kto umie wyłaczyc funcje wiadomosci alarmowych w samsungu ultra style

  • 0

    162. ~magdaf1166  2010-01-20 11:41:23  host: apn-95-41-226-219.dynamic.gprs.plus.pl

    hej,bardzo prosiłabym aby ktoś mi pomógł.Czy stabilizator w tym modelu jest ok? Znaczy,czy nie rozmazuje się obraz przy robieniu zdjęć? i czy można ustawić własną muzę na sygnał wiadomości?

  • 0

    163. ~tina  2010-01-20 13:53:14  host: 94.78.141.56

    Proszę pomóżcie.Mam ten telefon od tygodnia i właśnie mi się rozładował i podczas ładowania się wyłącza i nie można z niego korzystać .To jest jakaś masakra to jak bateria będzie mi pikać że jest słaba i ja go włączę to nie będę mogła z niego korzystać aż się naładuje ??????? A może to awaria ?Nawet po naładowaniu jak wsadzam ładowarkę do prądu tel się wyłącza.

  • 0

    164. ~jason86  2010-02-01 10:00:23  host: ip-79-175-226-211.cable.smsnet.pl

    Również polecam ten model. Nie mam żadnych zastrzeżeń wyświetlacz jak dla mnie idealny , pisanie esów bezproblemowe jak dla mnie. Powiem w skrócie jesli sie zastanawiasz nad tym modelem to kupuj a nie pożałujesz :)

  • 0

    165. ~alicja  2010-02-04 12:54:35  host: acku83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik i jest GENIALNY . niestety wpadl mi juz do wody jakies 2 tyg temu ale po wysuszeniu wszystko dziala ! idealny dla nastolatki !!! wszystko chyba przertwa , w dodatku mam nagrane 400 piosenek i wogole sie nie zacina . zdjecia bajeranckie . idealny jak dla mnie.

  • 0

    166. ~ciaoMiao  2010-02-05 21:29:21  host: 193.59.153.19

    telefonik spoko! tylko czemu te telefony nawet troche badziewne sa tak kurewsko drogie???

  • 0

    167. ~er  2010-02-06 20:34:15  host: ekj28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK KASOWAĆ OSTATNICH ODBIORCÓW SMS-ów!!!

  • 0

    168.  2010-02-12 18:05:38

    telefon bardzo dobry, mam go juz jakis czas, bateria trzyma do 6 dni przy slabym dzwonieniu sluchaniu muzyki itp przy wiekszym trzyma 4,5-5 dni, szkoda z enie ma latarki dziala tylk ojak film jest wlaczony oraz jak ktos robi ostrosc do zdjecia to lampa swieci patre sek, wyswietlacz bardzo duzy i czytelny sa rozne opcje czcionek do pisania, fajny bajer z przegladaniem zdjec :) ogolnie nie narzekam uwazam ze napewno wart jest tel wiekszej kasy ja kupilem go w ab za 55 zl za 70 zl w orange wydajac wszystkie pkt profit a mialem ich 1800

  • 0

    169. ~zet  2010-02-13 19:46:47  host: 212-102-28-155.adsl.inetia.pl

    Witam, właśnie dzisiaj nabyłam ten telefon w Play. I niestety nie wiem kilku rzeczy: 1. Na starym telefonie miałam wybrane, aby numery były zapisane i na karcie SIM i na telefonie, kiedy przekładam kartę sim do samsunga, nie mam żadnych kontaktów? O co chodzi? Przecież nie będę przepisywała wszystkich kontaktów... 2. Jak przełączyć aparat na przedni? Czy jest to w ogóle możliwe? Bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedx, bo nie mogę normalnie funkcjonowac z tym telefonem, i powoli zaczynam żałować, że go wzięłam... Pozdrawiam.

  • 0

    170. ~ass  2010-02-22 15:45:08  host: 94.254.129.110

    kupiłem ten telefon i go sprzedam. Ma jedna wade o której nikt nie pisał - jak na 5 mpx robi byle jakie zdjęcie. Owszem autofocus ostrzy ale po zrobieniu traci ostrość. Jest jak za mgłą. Owszem po obróbce "moze być" ale to nie o to chyba chodzi zeby fotki obrabiać po to zeby były przyzwoite.

  • 0

    171. ~a  2010-02-23 19:44:39  host: 188.33.47.168

    zapomniałem dodać że ze słyszeniem rozmówcy też nie za bardzo.

  • 0

    172.  2010-02-24 13:59:07

    mam pytanie! oprucz tego że telefon jest fajowy! nie moge filmików w nim otwozytć na jaki format plik mam przekonwertować by felefon go odczytał??

  • 0

    173. ~Eddie  2010-02-24 21:21:05  host: isw18.internetdsl.tpnet.pl

    tak prawy klawisz jest na amen przypisany. mozna ustawic mp3 jakos sygnal smsa.. dobry jest telefon.. dbam o baterie i tydzien trzyma.

  • 0

    174. ~DoDeK  2010-02-26 19:02:23  host: dzh208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefonik ponad 5 miesięcy i telefon bardzo mnie zaskoczył. Myslalem ze jak samsung to bedzie sie psul i takie tam ale telefon ani razu sie nie zawiesił ani nie miałem z nim zadnych problemów. Aparat 5mpx bardzo ładnie robi zdjecia, ekram amoled jest bardzo przejzysty i wyraźny. Polecam ten teleonik. Pozdrawiam

  • 0

    175. ~waldek  2010-02-26 21:34:05  host: aaxk224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jakie formaty filmów obsłóguje ten telefon?

  • 0

    176. ~  2010-03-08 00:13:12  host: ip-79-175-226-211.cable.smsnet.pl

    mp4.

  • 0

    177. ~tomaszseremak  2010-03-14 12:46:50  host: public-gprs3366.centertel.pl

    widzę że często tu się wypowiadają ludzie co tylko widzieli chyba fon na zdjęciu. Mam go i jak dla mnie ok. niezawodny, nie wiesza się, ekran rzeczywiście rewelka i śię sprawdza. Reszta jak to w telefonie. Dziwi mnie że niektórzy wymagają od telefonu osiągów komputera, aparatu cyfrowego i innych przydatnych rzeczy w jednym... To się nie da!!!!!! myślcie ludziska co piszecie!!! Możemy wymagać wiele od nowych technologi ale bez przesady. MOŻE ZA PARĘ LAT BĘDZIE BĘDZIE NA RYNKU TELEFON CO BĘDZIE MIAŁ W SOBIE np. WM Z RAM OKOŁO np. 3GB I PROCESOR 2 LUB 3 I PAMIĘCI CHOCIAŻ 100GB I ŻEBY OCZYWIŚCIE MOŻNA BYŁO WSADZIĆ MU KARTĘ min. 60GB A APARAT TO min.OSIĄGNIĘCIA alfy 300 soniaka. I TO BĘDZIE DOBRY FON!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie patrzmy realnie.

  • 0

    178. ~marko8505  2010-03-14 21:25:39  host: chello089077231068.chello.pl

    witam mam problem bo w tym telefonie nacisnalem w wybierane numery i w opjah jest blokada numeru i juz ten numer nie moze do mnie dzwonic jak mam to spowrotem przywroic

  • 0

    179.  2010-03-15 14:53:53

    widzę że często tu się wypowiadają ludzie co tylko widzieli chyba fon na zdjęciu. WSTYD... JAK MOŻNA KRYTYKOWAĆ COŚ CZEGO SIĘ NIE UŻYWAŁO. ...TAK TYLKO SIĘ ZASTANAWIAM... Mam go i jak dla mnie ok. niezawodny, SZYBKI nie wiesza się, mam w nim narazie kartę 4GB i CHODZI JAK PSZCZÓŁKA, ekran rzeczywiście rewelka W KAŻDYCH WARUNKACH POGODOWYCH WSZYSTKO NA NIM WIDAĆ i śię sprawdza to całe AMOLED(jak zwał tak zwał) w innych fonach nie ma takich wyświetlaczy. Reszta jak to w telefonie. Wideo kręci znośne, zdjęcia robi nawet super. Moja kobieta ma SE z takim samym niby aparatem i jestem przekonany że mój SAMSUNG robi raczej lepsze, jak wrzucam je na kompa widać ostro i wyraźnie jak z cyfrówki. Odywarzacz też super działa, internet dość szybki, cóż więcej.... SPOKO FON. Dziwi mnie że niektórzy wymagają od telefonu osiągów komputera, aparatu cyfrowego i innych przydatnych rzeczy w jednym... To się nie uda!!!!!! Chcecie przenośny komp to polecam laptopa, dobre zdjęcia to polecam cyfrówkę. Do całkiem niedawna telefony miały czarnobiałe wyświetlacze i czasem się udało esa wysłać, poczekajcie jeszcze trochę może doczekamy fona co spełni wymagania każdego(choć wątpię). myślcie ludziska co piszecie!!! Możemy wymagać wiele od nowych technologi ale bez przesady. MOŻE ZA PARĘ LAT BĘDZIE BĘDZIE NA RYNKU TELEFON CO BĘDZIE MIAŁ W SOBIE np. WM Z RAM OKOŁO np. 3GB I PROCESOR 2 LUB 3 I PAMIĘCI CHOCIAŻ 100GB I ŻEBY OCZYWIŚCIE MOŻNA BYŁO WSADZIĆ MU KARTĘ min. 60GB A APARAT TO min.OSIĄGNIĘCIA alfy 300 soniaka. I TO BĘDZIE DOBRY FON!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK DLA MNIE. Ludzie patrzmy realnie. POZDRAWIAM NORMALNYCH UŻYTKOWNIKÓW TELEFONÓW.

  • 0

    181. ~Przemas9786  2010-03-16 20:04:49  host: axi210.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ma stabilizator obrazu z góry dziękuję :P

  • 0

    182. ~es  2010-03-18 14:18:29  host: chello087207154008.chello.pl

    telefon mam od 3 miesiecy. wyswietlacz widoczny wszedzie. to amoled to genialne. polecam. aparat bardzo dobry . zdziwil mnie nawet fokus bo w kompletnej ciemnosci potrafi zrobic ladne zdjecia . obudowa moze wyglada na 1 rzut oka na plastikowa taka malo trwala i klawisze rowniez, ale spadl juz nie raz i wszystko ladnie trybi. do tego bez systemow zadnych. ladnie smiga szybko. mega lekki. opcja z godzinami podswietlenia klawiatury tez dobra. bateria spoko dziala jak na osobe co w ciagu dnia musi zrobic kilka zdjec, puscic jakas mp3, pograc w gre i do tego wyslac kilkanascie smsow. wystarcza na kilka dni. wczesniej mialem c510 sonego i sie nie umywa do samsunga. jednym slowem polecam !

  • 0

    184. ~ździchu  2010-03-27 09:18:16  host: zary.vectranet.pl

    Ma stabilizator. Zawsze mam włączony.

  • 0

    185. ~tropcia  2010-03-30 17:12:00  host: 94.254.223.168

    Mam pytanie które zabrzmi głupio ale serio JAK UŻYWAĆ W NIM ZOOMU? Miałam wcześniej Samsunga i poprostu wciskało się klawisz góra/dół, a teraz nie mam pojęcia.

  • 0

    186.  2010-04-03 18:25:53

    WITAM, do przemas9786 - ma stabilizację , przy rozwinięciu paska narzędzi aparatu na końcu są ustawienia, tam się ustawia. Ja natomiast nie potrafię wejść do internetu..., i nie mam pojęcia jakby tu wgrać jakieś gry

  • 0

    187. ~Olgusia  2010-04-03 19:55:17  host: byk.onlinesc.net

    świetny teefon ....mam taki sam od niedawna i jest poprostu genialny :) zdjęcia robi super....:) polecam każdemu ;)

  • 0

    188. ~Konik_90  2010-04-07 20:01:58  host: 87-205-38-126.adsl.inetia.pl

    Witam! Mam pytanie: czy ten telefon posiada latarkę? Obecnie mam Samsunga U600, który ma latarkę mimo tego, że w danych technicznych pisze: ,,Latarka ----> Brak" ;D

  • 0

    189. ~Tom  2010-04-10 10:06:36  host: 195-211-0-57.dsi-sieci.pl

    posiadam telefon już rok i nic się nie psuje, chodzi jak marzenie ale problem z grami, ta kombinacja do javy nie działa...

  • 0

    190. ~anka  2010-04-14 11:13:15  host: cc.azsoft.pl

    jaka jest cena tego tel ?

  • 0

    191. ~  2010-04-15 22:08:36  host: 77-255-249-187.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon posiada latarkę? Obecnie mam Samsunga U600 i w opisie niby ma nie posiadać, a jednak posiada. Jak jest z tym telefonem?

  • 0

    192. ~Posiadacz  2010-04-16 01:07:29  host: host-89-230-219-223.lublin.mm.pl

    Odpowiem to na ile tego sam znam. Otóż tel obsługuje 8GB nie 16GB jak wyczytałem wyżej, na sms można ustawić własne mp3(nawet mi się udało mp4, ale bez obrazu, wyświetlacz ma 16MLN kolorów nie żadne 156k czy 256k, aparat dużo lepszy niż w c902(posiadam c902 i porównywałem), a dlaczego?? po 1. w se zoom to porażka, w samsungu jest ta opcja poprawiona o co najmniej 4 nieba w góre, funkcja wyostrzania konturów twarzy i wykrywania uśmiechu na raz:) i (co najważniejsze moim zdaniem) gdy ustawimy rozdzielczość zdjęć na 5M to mamy opcje zoom nie jak w se(do tropcia: przycisk do zoomu znajduje się po lewej stronie[przy robieniu zdjęcia jet na dole]). Odtwarzacz mp3. hm... tutaj ktoś porównał n73 z s7220 i uważam że tutaj porównania nie ma, nokia po prostu kucnęła w temacie głośnika, a muzyka na słuchawkach jeszcze ją dobija. Tel nie posiada gniazda Mini-Jack ale w zestawie mamy przejściówkę na Mini-Jack. Bateria jak na razie (po pół roku użytkowania) wytrzymuje niebagatelnie ponad tydzień. Co ważne nie gubi zasięgu jak inne modele samsunga. Prostota Menu jest moim zdaniem strzałem w 10. I jeszcze kilka ciekawych funkcji typu: MobileTracker, Fałszywe Połączenie, Edytor Motywów, robi niesamowite wrażenie. Obudowa jest metalowa ale tylko do okoła wyświetlacza. Mamy tutaj też bardzo szybki port usb-mini2 co daje szybki transfer danych z komputerem. Co do GPS to nie bawiłem się tym aczkolwiek wiem że na 100% ma Google Maps. Da sie instalować programy w javie ale tylko z końcówką .jad a nie .jar. Pliki bardzo szybko można przeglądać nawet jak mamy kartę 8GB zapchaną w ok. 90%. I moim zdaniem cena tego telefonu (czyli za ok 300zł nowy z allegro na pewno znajdziemy, bądź nowiutki salonowy za 590zł) kładzie zarówno nokię jak i se. Moja ocena Samsunga s7220 Jest bardzo wysoka 9,5 (od 1 do 10). Ps zapomniałem dodać że jakoś video-konferencji także bije na głowę se c902.

  • 0

    193. ~robus  2010-04-16 18:17:24  host: adqn44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tropcia ZOOM'U używa się b.prosto, naciskamy klawiszem zwiększania głośności.

  • 0

    194. ~robus  2010-04-16 18:18:41  host: adqn44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~Przemas9786 jest autofocus

  • 0

    195. ~mayk5  2010-04-20 14:23:11  host: 82.160.241.137

    czy da sie zrobić w s 7220 żeby nie gasł wyświetlacz po zablokowaniu??

  • 0

    196. ~Krzychu  2010-04-30 12:42:51  host: chello089079128168.chello.pl

    czy wyświetlacz jest faktycznie odporny na zarysowania?? taką informację dostałem od konsultanta orange lecz nigdzie nie znalazlem zadnej wzmianki na ten temat?

  • 0

    197. ~DanielaxoN21  2010-05-11 21:13:45  host: ip-94-42-3-246.multimo.pl

    mam pytanie czy mozna do niego zaistalowac oprogramowanie??

  • 0

    198. ~K.  2010-05-14 21:30:55  host: user-109-243-248-151.mobile.playmobile.pl

    mam ten telefon od ok. 4-5 miesięcy i ... zawiodłam się. Wydawał się cudowny i w ogóle , w sumie nadal tak myśle ,gdyby nie to ,że od jakiegoś tygodnia mam problemy z ładowaniem... Na początku jak ładowałam całą noc i odłączałam od ładowarki to niby miałam baterie pełną,ale jak odłączyłam ładowarkę miałam 2kreski .. ,następnego dnia nie chciał ładować się wcale.. ,pomyślałam,że ładowarka mi się popsuła i chciałam kupić drugą, niestety - nowa też nie działała. Pytałam w komisie dlaczego tak jest i podjrzewał,że wejście jest zepsute.. ,ale się mylił,dlatego ,że jakoś jak podłączałam do tego samego wejścia słuchawki ,to działały... Teraz jest rozładowany totalnie od 5dni i nie da się go naładować... Nie mam pojecia co się z nim stało ... Czy miał może ktoś taki sam problem jak ja ? Albo może ktoś wie ,co się mogło stać z tym telefonem ? Bardzo proszę o odpowiedź...

  • 0

    199. ~fretkag  2010-05-16 17:06:00  host: chello089074069163.chello.pl

    Mam mały problem z ty telefonem - jak dzwoni to mam opóźniony dźwięk pomimo poprawnych ustawień w profilu. Zastanawiam się czy mam coś z głośnikiem czy są jakieś ukryte ustawienia. Jak odtwarzam muzykę to wszystko działa ok.

  • 0

    202. ~cichy  2010-05-30 00:56:24  host: staticline18393.toya.net.pl

    witam wszystkich wlasnie dzis kupilem sobie ten telefon nowiutki w orange i jestem z niego bardzo zadowolony serdecznie polecam wszystkim w tej cenie jest super. mam pytanie czy ktos wie jak sprawdzic kamere od wideorozmow w inny sposom niz poloczenie?

  • 0

    203. ~cichy  2010-05-30 01:20:08  host: staticline18393.toya.net.pl

    wlasnie kupilem ten telefo i jestem bardzo zadowolony jest naprawde bardzo dobry polecam. mam pytanie czy ktos wie jak sprawdzic sobie kamerke od wideorozmow w inny sposub niz poloczenie?

  • 0

    204. ~nemesis  2010-06-05 09:46:53  host: host-n3-86-245.telpol.net.pl

    Witam, mam pytanie, mam do wyboru samsunga S7220 i samsunga S5620. Jestem zwolennikiem klasycznych tel ale nie mogę się zdecydować. Jakieś podpowiedzi?

  • 0

    205. ~  2010-06-07 22:14:55  host: chello089074219058.chello.pl

    Prosze o pomoc, gdyz nie moge wysylac zdjec z tego aparatu. Odbiorca dostaje informacje ze plik uszkodzony.Czy ktos moze mi powiedziec co mam ustawic i gdzie zeby wreszcie zaczelo to dzialac!!!

  • 0

    206. ~arczi  2010-06-14 18:18:24  host: 108-217.echostar.pl

    można bardzo łatwo zmienić klawisze funkcyjne prawy i lewy, odsyłam na stronkę s7220.pl, jest tam opisane jak to w prosty zrobić, mam telefon z playa, po zmianie przycisków teraz znalazły się na prawym kontakty a na lewym sms:) telefon ogólnie spoko, ale bateria słaba...

  • 0

    207. ~  2010-06-15 10:18:02  host: mail.tw.tarnow.pl

    WItam. Ja dostałem ten telefon w Playu i .....jestem zawiedziony aparatem. Wszyscy mówia że robi świetne zdjęcia. Owszem ale chyba tylko nieruchomych obiektów. Chciałem zrobić zdjęcie mojemu synkowi i klapa. Wciskam przycisk aparatu do połowy, tel łąpie ostrość, wciskam przycisk do końca, wyświetlacz "zamraża" obraz i robi zdjęcie.Do tej pory wszystko wygląda jak w normalnej cyfrówce. Co z tego skoro obraz na zrobionym zdjęciu jest jak gdyby pół sekundy opóźniony w stosunku do tego który był zamrożony na wyświetlaczu. Wygląda to mniej więcej tak: robie zdjęcie synowi jak się do mnie smieje a na zdjęciu widac jak juz głowe ma obócona w inną strone. Nie wiem czy to wina mojego egzemplarza czy ten samsung tak ma. Ciekawi mnie czy ktoś spotkał sie z takim problemem.

  • 0

    208. ~wro75  2010-06-22 00:28:48  host: 77.18.25.92.tmi.telenormobil.no

    Robię to pierwszy i mam nadzieję, że ostatni raz. Napiszę opinie.Skupię się raczej na funkcjach do których służyć powinien telefon a pominę dodane gadżety dla miłośników wszystkomających zabaweczek. Samsung S7220 jest NAJGORSZYM telefonem jaki miałem. Posiadam go od ok. 8 miesięcy. Wcześniej miałem kilka Nokii i ostatnio starszy model Samsunga. Telefon bardzo ładny o klasycznym wyglądzie i tyle o zaletach :) :):) Wady: - odporne na zarysowanie "szkiełko" wyświetlacza - bzdura, kilka dni spędzonych w kieszeni sprawiło, że wyświetlacz posiada rysy, pewnie po spotkaniu z kluczami, to po co pisać, że odporny na zarysowania. - obudowa. Na rogach, krawędziach, przetłoczeniach wytarła się farba. Ramka w koło wyświetlacza (w moim modelu z czerwoną lamówką) miejscami uszkodzona do żywego metalu. - zasięg. Mieszkam w bloku w centrum miasta na parterze, ledwo łapie 2 kreski przy oknie lub w kiblu, bez dalszego komentarza. - wyświetlacz AMOLED, może i jest czytelny w pełnym słońcu, tylko, że nie przy ustawionym trybie oszczędzania baterii. Przy ustawieniu wyświetlacza w taki sposób by oszczędzić troszkę prądu na rozmowę zapomnijcie o czytelności. - klawisze. Nieergonomiczne, płaski, ciasne. Konfiguracja tych cech sprawia, że pisanie smsa przez faceta o raczej standardowych paluchach to istna mordęga. Najgorsza jest ta "płaskość" ciężko wyczuć granice między klawiszami. - soft. Nie jestem ekspertem, ale albo mój tel ma jakąś wadę albo ten typ tak ma. Przy pisaniu smsów zamiera, zacina się na chwilę w chwili gdy dociera do nas wiadomość wysłana z innego tel. Wygląda to tak jakby tel. miał za mało pamięci operacyjnej (jeżeli coś takiego istnieje)na wykonanie dwóch czynności jednocześnie. Źle przenosi wyrazy, często dzieli wyrazy w zależności od tego ile miejsca zostaje mu w linii tekstu. Usytuowanie niektórych funkcji absurdalne, rozgryzienie ustawień telefonu, jego trybów - szkoda słów. C.D. w następnym poście.

  • 0

    209. ~wro75  2010-06-22 00:52:42  host: 77.18.25.92.tmi.telenormobil.no

    C.D. Po kiego grzyba mam ciągle potwierdzać chęć wykonania jakiejś czynności, napisałem smsa, który zajmuje miejsce 2,3,4,10 smsów, wiem to bo widzę na liczniku, to nie po to tyle stukam w te niewygodne klawisze, żeby potem 2x potwierdzać chęć wysyłania wiadomości.Że niby się mogłem rozmyślić ? Albo zmiana trybu tel. można by ją sprowadzić do 2 kliknięć, będąc już oczywiście w menu zmian tryb tel, ale nie my musimy kliknąć 4 razy. Może przykład jest śmieszny ale chciałem powiedzieć przez to, że obsługa tel jest zagmartwana i niepotrzebnie utrudniona. A cała reszta jest nieistotna. Radia, odtwarzacza, terminarza, stopera, gier i innych zbędnych dodatków nie używam. Aparat od czasu do czasu, bo do robienia fotografii to jest aparat a nie telefon. I jeszcze zapewne powtórzę niejedną osobę, że o jakości zdjęcia w dużo większym stopniu decyduje fizyczna wielkość matrycy światłoczułej niż ilość pikseli. Wstawianie takich i pojemniejszych matryc jest zwykłym chwytem marketingowym do łapania leszczy. Dziękuje i Dobranoc.

  • 0

    210. ~Adrian  2010-07-04 11:51:30  host: efj101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam ponad rok i nie warto się rozpisywać. Na początku super, potem coraz gorzej. Obudowa się odbarwia, dziwnie szybko traci zasięg i mikrofon wadliwy - szkoda gadać. Dwoma słowami, nie polecam.

  • 0

    211. ~anfloyd  2010-07-06 14:54:03  host: 77-255-39-255.adsl.inetia.pl

    mam telefon od września i nie jestem z niego zbyt zadowolona: ekranik cały mam w ryskach i nie wiem jakim cudem pod szkiełkiem mam pełno paprochów. Aparat nie jest wcale taki świetny i co najgorsze dużo słucham muzyki więc telefon z podłączonymi słuchawkami nosze w kieszeni i przez to po raz drugi muszę nieść go do naprawy bo gniazdo wielofunkcyjne (czy tam jak to się nazywa) mi się zjechało i nawet do ładowarki nie mogę już go podłączyć

  • 0

    212. ~and234  2010-07-08 14:53:25  host: dse3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można w nim nagrywać przeprowadzane rozmowy? ma dyktafon, to powinno być możliwe, nie mogę znaleźć...

  • 0

    214. ~Edzio  2010-07-12 23:50:29  host: adcn17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie - gdzie tu jest wejscie na sluchawki?:[

  • 0

    215. ~@Edzio  2010-08-04 11:03:29  host: chello089077183027.chello.pl

    Wejście na słuchawki i zasilacz jest jedno. Z prawej strony telefonu na środku.

  • 0

    217. ~andrzejek  2010-08-19 22:57:45  host: 195.116.41.30

    siema, mam problem z tym fonem; próbuje zrobić zdjęcie to wyskakuje mi komunikat "spróbuj ponownie" wie moze ktoś o co chodzi?? z góry dzieki

  • 0

    218. ~mikolaj  2010-08-20 11:07:35  host: user-188-33-84-73.play-internet.pl

    A ja mam takie lekko glupie typanie. jak wl ta druga kamere z przodu

  • 0

    219. ~hehee  2010-08-27 12:23:44  host: host-81-190-132-82.olsztyn.mm.pl

    @218 *#0*# i potem 8

  • 0

    220. ~angelika001  2010-09-07 21:24:10  host: 188.147.176.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    według mnie ten telefon jest bardzo fajny... osobiście go nie mam, ale znam osobe, która go posiada i jest z niego zadowolona... :) pzdr :)

  • 0

    221.  2010-09-09 17:32:40

    generalnie telefon jest świetny, ma wszystko to czego ja szukam w takich telefonach. Jedyny minus wykonanie i wygląd przy takich parametrach można było sie bardziej postarać nie ma co ukrywać

  • 0

    222. ~TG  2010-09-15 11:26:33  host: mastiff3.strazgraniczna.pl

    Witam, jestem zawiedziony. Kupiłem ten aparat ponieważ w domu nam słaby zasięg i było napisane, że radzi on sobie swietnie z zasięgiem, nawet w dziurach, gdy inne telefony siadają. I co? Nie mam w nim prawie wcale zasięgu, a gdy go łapie (Orange), to sieć jest niestabilna, płynna. Niech mi ktośą doradzi, może trzeba coś w ustawieniach pozmieniać? Gdy kartę przełożyłem do starej Nokii, to mi wyświetla aż trzy kreski zasięgu, a tu zimna. Inne karty - testowałem jeszcze Erę i Playa - tak samo.

  • 0

    223. ~barteksnk  2010-09-20 17:04:20  host: dkl1.prox.pl

    kupilem ten telefon 3 tyogdnie temu, telefon sam w sobie nie jest zly, ale po wrzuceniu zdjec na komputer widac czerwone paski na jasnym tle, jest to niestety model telefonu z wadliwym aparatem, i jezeli chodzi o muzyke to ma strasznie cichy glosnik, reszta jest ok

  • 0

    224. ~arczi  2010-09-25 23:27:55  host: 108-217.echostar.pl

    powiem krótko: miałem i sprzedałem, powód pozbycia się to kiepska jakość rozmów i zasięg, dołożyłem i wziąłem nokię 6700, teraz już problemów nie mam... pozdrawiam

  • 0

    225. ~brel  2010-09-28 22:59:47  host: 87-205-252-97.adsl.inetia.pl

    Mam ważne pytanie. Czy ten telefon obsłóży mi moją kartę micro sd 8 gb?

  • 0

    226. ~maxiiii  2010-11-17 20:56:23  host: chello087206015195.chello.pl

    moze mi ktos powiedziec jak w tym telefonie obliczac proceny. bo nie widze takiej opcji

  • 0

    227. ~  2010-12-02 02:20:55  host: 83-143-101-113.welnowiec.net

    @225 obsłuży

  • 0

    228. ~Kasila  2010-12-06 13:34:57  host: dzr202.internetdsl.tpnet.pl

    Czy aparatem przednim mozna wykonywać zdjęcia, czy tez tylko słuzy do videorozmów??? Proszę o odpowiedź

  • 0

    229. ~Januszko  2010-12-12 11:15:05  host: 85-222-67-93.home.aster.pl

    Witam . Mam ten telefonik od 3 miesiecy . W obsłudze bardzo intuicyjny , ekranik wspaniale kolory bardzo wyrazny. Aparat 5mpix zdjecia robi takie sobie , podobne do se K800i. Lg 990 ktory tez mialem 5mpix zdjecia robi zdecydowanie lepsze ale ogolnie lg marny jako telefon. Mysle ze zostane na dluzej z moim samsungiem S7220.

  • 0

    230. ~mały  2010-12-15 21:24:24  host: 87-205-48-144.adsl.inetia.pl

    Co zrobić aby wiadomości przychodzące sms zapisywały się w pamięci telefonu a nie na karcie sim??? Pozostałe wiadomości zapisują się w pamięci telefonu, dlaczego tak jest?

  • 0

    231. ~dootii  2011-01-31 18:56:10  host: apn-95-41-178-253.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam już ten tel prawie rok i jestem z niego bardzo zadowolona. 1.Rozmowy są słyszane bardzo dobrze,nigdy nie gubi zasięgu nawet w tzw."dziurach",jak to wielu się skarżyło. 2.Odbiór muzyki jest bardzo dobry,bardzo ładnie i głośno słychać,zwłaszcza przez te słuchawki. 3.Aparat robi rewelacyjne zdjęcia,ale pod warunkiem,że są robione w słońcu,jak wrzuci się je na komputer to wszystko pięknie,ładnie widać,szczegóły bardzo wyraźne.Załowałam jedynie,że nie ma zoomu,ale okazało się ,że jednak go ma.Mam porównanie do cyfrówki,która ma 5 mpix-tam zdjęcia są beznadziejne,a tu wspaniałe. 4.Co do obudowy.Skarżycie się,że kiepska i szybko się porysowała.U mnie wręcz przeciwnie,po prawie roku wygląda prawie idealnie,a muszę powiedzieć,że nie noszę go w żadnym etui,często noszę go w kieszeni,albo w torebce z kluczami i inymi szpargałami i nic się nie porysowało,jedynie mikroskopijne ryski na wyświetlaczu się pojawiły(trzeba się dobrze przyjrzeć by je zauważyć) ,ale każdy tel tak będzie miał,gdy się go używa dłuższy czas i nosi się go byle jak.Poza tym ma częsty kontakt z małym dzieckiem,który czasem zapaćka tel kaszką,albo mlekiem-i też nic mu się nie dzieje.A ostatnio tel przeżył dość mocny upadek z wysokości dwóch metrów i żadna ryska się nie pojawiła. 5.Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to do klawiatury-mogłaby być nieco większa,ale skoro ma tak duży wyświetlacz to większa by się już nie zmieściła.Moim zdaniem najlepszą klawiaturę ma tel Samsung x160-połączyć tę klawiaturę z tym tel(s7220) i byłoby super. Tel zwłaszcza,za tę cenę(ja kupiłam za niecałe 400 zł)jest naprawdę bardzo dobrym tel i jestem z niego bardzo zadowolona.

  • 0

    232. ~kerim256  2011-02-03 21:26:00  host: dynamic-87-105-141-175.ssp.dialog.net.pl

    Moja opinia po ponad roku używania... Machanicznie - ok, noszę w kieszeni (tej bez monet i kluczy), ekran już nie "igła" ale stan bdb; bateria - bdb, przy średniej ilości rozmów na poziomie 1-2h dziennie trzyma ok 4dni; nie gubi zasięgu; b.rzadko się zawiesza; szybkość działania - dst, czasem jestem 2 funkcje dalej a on nadal kontempluje na wyświetlaczu co zrobiłem; fotki robi przyzwoite (choc SE K800i robił lepsze, no ale tam była prawdziwa lampa błyskowa). OK, do tej pory było miło. Funkcjonalność menu... tak... wiecie, czasem myślę, że ktoś (konkurencja) zapłacił twórcy tego softu za zrobienie najbardziej porąbanego i najmniej funkcjonalnego menu jakie się tylko da. Udało się. Takie właśnie jest menu tego telefonu. Żeby nie być gołosłownym: W jakim innym telefonie kasuje się wiadomości na kilka różnych sposobów? Tu zależnie od rodzaju wiadomości kasuje się je: sms->opcje+4, mms->opcje+6, sms od operatora->opcje+2, sms z listy sms-ów->opcje+5+1, mms z listy sms-ów->opcje+6+1. Jakiś jeszcze typ kasowało się przez opcje+7 ale nie pamiętam jaki, no i na co te "opcje". Wogóle klikologia to "mocna" strona tego telefonu. Co do kasowania wiadomości... Kiedy przeglądacie skrzynkę i w pewnym momencie stwierdzicie, "o, stąd mogę zacząć kasować" to po wybraniu opcje+5+2 telefon ustawi się... na początku listy, dodam, że z poziomu zaznaczania wiadomości do usunięcia nie ma możliwości ich podglądu... Słownik T9... kolejny genialny patent tego modelu, dodawanie nowych słów w trakcie pisania sms-a czasem pojawia się a czasem znika, nie znalazłem możliwości wywołania go w sposób zamierzony. Dyktafon bez możliwości nagrywania prowadzonych rozmów telefonicznych. To pierwszy mój telefon w którym świadomie wyłączyłem autoblokowanie klawiatury... bo potrafiła się zablokować nawet jeśli byłem w trakcie przeglądania menu... no i nie można ustawić czasu po którym to robi. Przez rok nie przyzwyczaiłem się do niego i nie kupię

  • 0

    233. ~adix  2011-02-04 11:09:00  host: 89.231.192.113

    ten telefon jest zajefajny robi świetne zdjęcia nie gubi zasięgu głośna muza ma amoled bateria trzyma 5-8 dni ma przeglądarkę google jak prawdziwy internet nie zacina się lampka flesh bardzo dobrze oświetla pomieszczenie więc zdjęcia można robić w nocy z zgaszonym światłem. z czystym sumieniem polecam ten telefon on jest taki ładny i ma ładny wygląd i się w nim zakochałem.

  • 0

    234. ~  2011-04-14 15:05:15  host: pc-1-39-51-80-static.strong-pc.com

    Mam ten telefon od wczoraj chodził ok przez jeden dzień zostawiłem go na noc a teraz zamula przy wyłączeniu i włączeniu tel, przy włączeniu aparatu 3 sekundy spóżnienia itd i nic nie jest jescze wgrane !!porażka może zmiana softu coś poprawi .

  • 0

    235. ~Rafi  2011-04-16 22:16:25  host: pc-1-39-51-80-static.strong-pc.com

    Rozmowy są bardzo niewyraźne nie wiem czy to tylko w moim modelu czy u innych też proszę o odpowiedź

  • 0

    236. ~bartek  2011-04-19 01:59:47  host: abfh35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od stycznia 2010 czyli ponad rok. Telefon spisuje sie b.dobrze. Bateria trzyma 3-4 dni przy srednim uzytkowaniu. Aparat moze byc, myslalem ze bedzie jednak z lekka lepszy. Sluchawki wspaniałe!!! Wyglad i obudowa po roku z czarnego zrobily sie szare, ale badz co badz nie oszedzam go. Mialem problem z flashem, ale po kapieli tak moglo byc. Jedyne co wtedy zrobile to go po prostu wyszuszyłem :) działa! Dziwne jest to ze skrzynke nadawcza kasuje sam jezeli juz sie przepelnia a odbiorczej nie... Wejscie USB juz lekko sie wyrobiło, ale mysle ze telefon zasluguje na uwage osob, ktore szukaja telefonu w 85% do dzwonienia i pisania smsow a reszte na inne "duperele". Gier i nawigacji nie uzywam wiec tutaj sie nie odzywam na ten temat. Moja ocena tego telefonu to 9/10!

  • 0

    237. ~RafałoSky  2011-04-20 11:43:13  host: 222-226.compnet.com.pl

    Mam ten telefon od chyba 2 miesięcy. Aparat jest świetny, robi ładne zdjęcia. Wyświetlacz jest bardzo wyrazisty i duży, AMOLED, 16mln kolorów. Wysoka jakość dźwięków, wbudowany system basowy. Czytając niektóre komentarze mówię, że da się dzwonek MP3 ustawić na dźwięk SMS. Telefon posiada video-rozmowę, która jest mi bardzo przydatna. Ogólnie bardzo polecam ten fonik ;) Info : 511-191-458 ;P

  • 0

    238. ~  2011-04-20 17:55:29  host: pc-1-39-51-80-static.strong-pc.com

    I jeszcze trzeba uważac na klawisze a zwłaszcza od aparatu

  • 0

    239. ~Rafi  2011-04-20 21:17:10  host: pc-1-39-51-80-static.strong-pc.com

    Ten Telefon nie ma wybierania głosowego !!!!

  • 0

    240. ~Ania  2011-04-24 20:51:20  host: 86-63-124-240.sta.asta-net.com.pl

    Mam pytanko odnośnie google map w tym telefonie otóż w moim telefonie google mapsp łaczy ie po WAP-ie nigdzie nie moge znaleść ak działa to połączenie. Czy tylko pobiera kasiorke z konta jak wyszukuje czy cały czas jak jest właczone i czy to działa jak GPRS? I gdzie moge to ustawic na GPRS? Drugie pytanie czy można wgrać aplikację kompasu do tego telefonu?

  • 0

    241. ~kasia  2011-05-15 11:09:02  host: 77-254-12-196.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon ok półtora roku i nie jestem z niego zadowolona. już 3 razy oddawałam go do serwisu, który naprawiał mi to czego nie chciałam. mam popsuty głośnik to wgrali mi nowe oprogramowanie, wszystko usuneli a glosnik jak nie dzialal tak nie działa. z czystym sumieniem nie polecam tego telefonu.

  • 0

    242. ~Meg  2011-06-16 10:48:34  host: hostp2.wirba.net

    Genialny tel. Super bateria - nawet przy częstym korzystaniu z mp3 czy dzwonieniu. Szczerze polecam, to mój 3 samsung i kolejny fon też będzie tej firmy. Mam go ponad 2 lata.

  • 0

    243. ~Tadek  2011-06-18 09:47:50  host: 89-74-40-176.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon trzeci rok. Zasięg nie jest rewelacyjny, ponadto zacina mi się nawigacja (NaviExpert) i to wg mnie jedyne wady. Zdjęcia na zewnątrz robi rewelacyjne, gorzej w pomieszczeniach. Co do polskich znaków na SMS proszę wejść \ustawieniaustawienia aplikacjiwiadomościSMSustawieniawysyłaniaobsługa znaków - wybierz unikode. Co do trwałości ekranu i obudowy , są ślady użytkowania, czerwony pasek lekko po przycierany, wyświetlacz bez żadnych rys. Bateria trzyma około 4 dni, nie słucham muzyki więc na ten temat nie wyrażam opinii. Ps. Może ktoś wie jak włączyć wygaszacz ekranu w tym telefonie?

  • 0

    244. ~Marcin  2011-07-10 22:57:28  host: 217067196226.itsa.net.pl

    ~Ania Gps_Pal można wgrać to wiem i u mnie jaks działa... tyle ze jest pewien mankament - ta aplikacja jest po szwedzku(lub norwesku :( )

  • 0

    245. ~  2011-09-11 21:22:35  host: nat151.intergeo.pl

    witam. rozwalił mi się wyświetlacz w s7220 a kontakty mam tylko w telefonie:-( jakaś rada jak je wydostac z telefonu

  • 0

    246. ~ja  2011-09-12 09:52:30  host: abn92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @kasia - chyba nie jesteś zadowolona z serwisu samsunga a nie z samego telefonu. Ja swój mam 2 lata, nigdy nic się nie zepsuło, często słucham mp3 i bardzo sobie chwalę super jakoś dźwięku w słuchawkach oraz aparat 5mpx z lampą błyskową. Może ktoś wie, czy w czasie rozmowy telefonicznej mogę ją nagrać i jak to zrobić? Dzięki.

  • 0

    247. ~ja  2011-09-12 09:55:47  host: abn92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo elegancki i solidnie wykonany, bateria na początku trzymała po 8 dni, teraz po 2 latach znacznie mniej ale dużo słucham mp3 - spokojnie można słuchać w podróży kilka godzin i bateria nie padnie.

  • 0

    248. ~Karoo  2011-10-27 08:47:29  host: are167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam telefon od przeszło 2 lat. Ekran - Amoled robi swoje, choć ekran mógłby być większy. Złym rozwiązaniem jest dawanie wejścia słuchawkowego z boku telefonu, złącze to wyrobiło mi się właśnie po 2 latach, telefonu nie mogę już ładować ani słuchać muzyki na słuchawkach, telefon polecam tylko jeśli ktoś nie ma innego wyjścia, na dłuższą metę odpada.

  • 0

    249. ~QWERTY  2011-12-13 23:50:43  host: apn-95-40-174-132.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam pytanko. Jak wyłaczyć w tym telefonie gprs?

  • 0

    250.  2012-01-29 17:51:55

    telefonik posiadam już ponad 2 lata, jak na razie 0 problemów

  • 0

    251. ~rafał  2012-02-19 18:11:09  host: 91-202-174-185.internetia.net.pl

    Mam ten telefon już 3 lata i wszystko w nim działa. Zdjęcia robi zaj...ste. rozmowy wideo też. Jedyny minus to brak wi-fi i darmowej nawigacji. Bateria po trzech latach trzyma szesc dni a słuchawki są najlepsze na świecie.

  • 0

    252. ~Zwisek  2012-04-02 14:21:27  host: 82.160.182.160

    mam pytanie ile trzyma bateria bo mi z 18 20h i miałem juz takie 3 tele i wszędzie tak samo odp dziękuje z góry Pozdrawiam

  • 0

    253. ~  2012-04-09 14:20:38  host: 178.183.160.149.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    ponad dwa lata bezproblemowej pracy:)

  • 0

    254. ~LSR  2012-08-06 13:01:02  host: ip-93-154-156-64.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam go trzy lata i tel caly czas super.porysowany jest troche bo i na budowie ze mna pracowal,ale jest.Szkoda,ze nie ma wymiennych obudow...a jak zapytalem w serwisie,to podali mi wyzsza cene niz bym chcial kupic drugi taki i ladny.Ogólnie mój pierwszy tel,który mam tak długo.Niedawno znalazłem ramki do zdjęć ;-) Najlepszy motyw...ekran startowy SWIAT i chyba mariacki sie wyswietla,pojechalem do niemiec zmienil sie krajobraz na jakis niemiecki budynek,we francji z kolei wyskoczyla katedra notre dame...swietna sprawa.pozdro

  • 0

    255. ~Drej  2012-09-28 13:16:29  host: host-89-228-202-244.kalisz.mm.pl

    Mam ten telefon od niedawna ale ogólnie juz kilka róznych zaliczyłem.Fakt,że prostota nie grzeszy ale idzie wytrzymać.Kupiłem z "drugiej reki" po 3 latach używania-tylko wyświetlacz posiada ryski.Padło tu pytanie o wygaszacz-fakt w instrukcji też o nim ani słowa-więc je ponawiam.Z czasem dołożę jeszcze parę słow.

  • 0

    256. ~irytujące  2012-10-29 08:19:35  host: 178-37-146-133.adsl.inetia.pl

    Witam. Telefon posiadam 3 miesiące. Telefon jak dla mnie jest w porządku z tym że ma jedną irytującą rzecz - a mianowicie - podczas odbierania rozmowy telefonicznej klawiatura podświetla się na chwilę i gaśnie - przez co mam problem z odbiorem gdy jest ciemno. Czy można ustawić klawiaturę tak aby podczas odbierania połączenia świeciła do momentu odbioru??????????

  • 0

    257. ~jesienna  2015-07-18 14:36:20  host: 89-76-3-205.dynamic.chello.pl

    Moim zdaniem to telefon bez wad.

    Wyświetlacz Amoled jest niesamowity, kto raz go miał nie powróci do wyświetlacza LCD.
    Oprogramowanie najlepsze z telefonów jakie miałam.

    Zdjęcia jak na taki telefon to prawdziwa rewelacja.
    Do tego taki bajer jak kreator motywów.
    Można się pobawić i ustawić kolorystykę każdego z elementów
    menu osobno (ikony, trzcionki, tła itd).

    Można ich stwoarzyć i zapisać dziewięć i używać w zależności od nastroju.

    Trzy ustawione przez samsunga motywy są wyraźne i piękne.
    Może trochę za jaskrawe ale za to superwyraźne.

    Poza tym telefon nie do zdarcia, przeżył nie jeden upadek,
    przydeptanie, zalanie kilka razy, padł dopiero wtedy jak przeleżał
    kilka godzin w wodzie z płynem do mycia podłóg zawierającym sodę

    a i tak padło tylko kilka jego funkcji, reszta po przepłukaniu w czystej wodzie
    i dwudniowym schnięciu działała dalej.

    Zastanawiałam się czy kupić jakiś model telefonu dotykowego i w końcu..
    kupiłam drugi taki sam (tym razem już używany).

    Szkoda, że samsung przestał go produkować,
    myslę, że nadal byłby hitem sprzedażowym w sektorze
    telefonów z klawiaturą.

    Jedyny minus jaki zauważyłam to brak mozliwości bezpośredniego przesyłu
    poprzez sms pozycji GPS, którą się przez modul GPS określiło.
    Dla mnie ta funkcja byłaby bardzo użyteczna.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet