Samsung S7070 - opinie
Telefony Samsung Samsung S7070 Opinie o Samsung S7070

Samsung S7070

w sumie: 26
  • 0

    1. ~  2010-02-02 14:33:30  host: 217.153.73.242

    taka biała avila..

  • 0

    2. ~Matti  2010-02-02 15:36:17  host: ekk4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Corby z większą ilością kolorów. ^^

  • 0

    3. ~jajo  2010-02-03 15:32:31  host: djy184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Troche nie widze sensu w tym telefonie. Nastepna avila, tylko jeszcze bardziej okrojona np. słabsza bateria.

  • 0

    4. ~Boj  2010-02-05 14:06:28  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Samsung jest najlepszy bateria w avili trzyma mi od 7 do 10 dni wydzwaniam 3 godz a odbieram około 6 godz.

  • 0

    5.  2010-02-06 11:18:58

    Taki Corby - Ale dla pań czyli Diva :)

  • 0

    6. ~  2010-02-15 21:42:29  host: apn-95-40-140-89.dynamic.gprs.plus.pl

    czy on ma qwerty?

  • 0

    7. ~majka  2010-02-16 21:46:03  host: bee120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest juz dostępny w Erze Biznesowej i mam nadzieję, że w niedługim czasie będzie dostępna równiez w rynku prywatnym :D

  • 0

    8. ~  2010-02-25 15:17:56  host: nyn130.internetdsl.tpnet.pl

    mi się osobiście nie podoba no ale to już kwestia gustu... PS zaraz ktoś życzliwy napisze że nie mam gustu :D

  • 0

    10. ~popieram  2010-03-20 22:43:25  host: ip-62.111.200.202.static.crowley.pl

    a jednak ... nie powiem, że nie masz gustu, ponieważ tez mi się nie podoba. moja siostra miała ten telefon tydzień, ale go sprzedała bo jak na jej życie był za "słaby". ładowałgo codziennie.

  • 0

    11. ~Basia  2010-03-31 05:50:19  host: ehv175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma wifi ... dlatego jesli o mnie chodzi to telefonik odpada. a szkoda bo z wygladu jest calkiem ciekawy :)

  • 0

    13. ~  2010-04-04 15:26:59  host: apn-95-40-245-252.dynamic.gprs.plus.pl

    Moim zdaniem fajny telefon. Ciekawy wygląd i funkcje przeznaczone dla kobiet ; ) Zastanawiam sie nad kupnem.

  • 0

    14. ~; P  2010-04-05 18:16:01  host: apn-95-41-252-232.dynamic.gprs.plus.pl

    Ma klawiaturę qwerty?!

  • 0

    15. ~Roxy  2010-04-20 15:25:28  host: 83.230.8.81.gl.digi.pl

    nie, nie ma klawiatury qwerty, ma tylko panel dotykowy ;) mnie się bardzo podoba, mały diamencik, już niebawem będzie mój :)

  • 0

    16. ~Roxy  2010-05-22 07:48:48  host: 83.230.8.81.gl.digi.pl

    popieram, codziennie go ładowała? to widać słabo zna się na telefonach :) ja przed użytkowaniem zrobiłam format baterii, i teraz trzyma mi 4-5 dni, nawet dłużej, a ciągle piszę smsy i słucham muzyki, tak więc... :P bateria akurat trzyma długo :)

  • 0

    17. ~CZARNULKA 22  2010-08-02 12:25:04  host: apn-77-114-95-154.dynamic.gprs.plus.pl

    CO WY ZA GLUPOTY PISZECIE...CHYBA NIEMACIE O TELEFONACH ZIELONEGO POJECIA....TEN KTO PISZE ZE COS ALA CORBY CHYBA NA OCZY SAMSUNGA S7070 NIEWIDZIAŁA.....A BATERIA TRZYMA AZ 7 DNI TO CHYBA DUZO?

  • 0

    18.  2010-08-20 00:56:39

    heh, jak się nie sformatuje baterii to tak jest... (chociaż nie każdą baterie trzeba formatować, nie wiem jak w tym przypadku) Mam pytania do użytkowników tego fona: 1. Ma on wifi czy nie? (bo na różnych stronkach czyta się, że ma i nie ma - to już nie wiem które info jest prawdziwe) 2. Czy ktoś ma go z Play - jeśli tak to czy jest on z kolekcji La' Fleur? (z kwiatami na obudowie) 3. Czy w zestawie z Play jest etui i pasek? Dziś właśnie zamówiłem ten tel dla swojej kobiety, tz. Ona nic o tym nie wie - taki drobny prezencik z okazji braku okazji ;-)

  • 0

    19.  2010-08-23 20:54:34

    Przesyłka dotarła. Nie ma wifi, nie jest z kolekcji La'Fleur (mimo, że na stronie Play/foto jest pokazany z tej kolekcji), w zestawie nie ma etui i paska. Nie ma nawet karty pamięci w zestawie (ale miałem ze starego tel kartę 4 GB to wrzuciłem). Czyli w zestawie z Play znajdziemy: pudełko, instrukcja, gwarancja, płyta cd, kabelek usb, ładowarka sieciowa, słuchawki, bateria, telefon. Po za tym telefon jest OK i bardzo się podoba mojej kobiecie ;-)

  • 0

    20. ~cfrrr  2010-10-08 17:38:35  host: 28-192-251-94.net.stream.pl

    Moim zdaniem telefonik bardzo fajny, damski. Mam tylko jeden problem nie wiem dlaczego ale gdy na przyklad wróce do domu a na polu jest zimno to nie moge pisac smsow gdyz nie chca sie przyciskac literki. ale pozatym wszystko ok. no i bateria racja troche krótko trzyma

  • 0

    21. ~eve  2010-10-15 16:48:48  host: cotel.pl

    ładny na zewnątrz, pusty w środku...

  • 0

    22. ~agus  2010-10-22 14:18:45  host: 212.160.172.70

    bo gdy jest zimno telefon nie dziala na dotyk, tak samo jak bateria pada gdy dlugo sie przebywa w zimnym

  • 0

    23. ~honey  2010-11-02 12:59:05  host: 213-92-138-152.serv-net.pl

    Być może moja opinia się komuś przyda...więc piszę:) to jest mój pierwszy telefon dotykowy. Uważam, że jest świetny:) wiadomo, ma swoje wady i zalety...ale w ostatecznym rozrachunku wychodzi na plus:) Zalety: -długo trzymająca bateria ( w moim przypadku to ok. 10 dni- przy normalnym użytkowaniu) także opinie, że bateria trzyma krótko dziwią mnie...być może ja trafiłam na jakiś unikat;) - piękny wygląd,boski odcień obudowy, typowo kobiecy:) - robi ładne zdjęcia!! - dla mnie bardzo fajna funkcja - tzn. możliwość ustawienia kilku alarmów - fałszywe połączenie ( super funkcja, gdy naprawdę chcesz się wyrwać z niechcianej rozmowy) - łatwa i szybka obsługa menu wady: dla mnie ma jedną wadę, a mianowicie to, że rzeczywiście gdy na dworze jest zimno nie da rady pisać esków! poza tym jest ok:) osobiście polecam!

  • 0

    24. ~Jusia  2011-03-22 16:04:47  host: 89-73-134-210.dynamic.chello.pl

    Świetnie przez niego słychać.. Wielki minus - to , to że nie jest już tak czuły na dotyk jak na samym początku... Najbardziej przeszkadza to podczas gier zręcznościowych.. Po za tym jestem zadowolona z niego ;) Ale w skali 1-5 daję mu 3 :)

  • 0

    25. ~zuza  2011-06-01 20:57:29  host: gwx-sub94-22-212.tvgawex.pl

    nie wiem czemu ma być słaby... ja go mam trzyma ponad tydzień. jedyny minus - czasami sam odbiera rozmowy bo klawisz łatwo chodzi

  • 0

    26. ~.  2011-12-15 13:38:38  host: 83-145-172-188.cable-modem.tkk.net.pl

    jest fajny. Mam go od roku, mogę stwierdzić, że ma duuuużo fajnych funkcji, przejrzyste menu i szybka reakcję. Przede wszystkim jest przepiękny, ale podatny na wszystkie obtarcia i zarysowania, ale ja o telefony nie dbam więc pewnie dlatego tak się dzieje.A i poradzić jeszcze mogę, że bardzo kiepsko znosi kąpiele wodne;)

  • 0

    27. ~diva  2013-04-09 15:58:41  host: 82-160-155-130.tktelekom.pl

    Ja mam ten telefon około pół roku i jak to na początku szaał i w ogóle. Naprawde fajny telefon ale wg mnie jak za tą cene to posiada za mało funkcji... Na zimnie w ogóle głupieje totalnie :P Nie obraca się klawiatura przy sms co jest dla mnie minusem... Mi akurat bateria trzyma tak z 5 dni ale intensywnie korzystam z niego. Łatwo sie odblokowuje sam w kieszeni :D No i najwiekszy minus brak wifi co teraz jest naprawde powszechne :) Ale swoim wyglądem naprawdę pobija nie jeden telefon ;)

  • 0

    28. ~Sandra  2014-06-10 14:35:19  host: 078088188196.swietochlowice.vectranet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu i jeśli mogę coś Wam doradzić, nie traćcie na niego pieniędzy. Brak wi-fi, zacina się, bateria pada po 3 dniach, jeżeli się go używa np. sms, muzyka itp. W deszczu lepiej go nie wyciągać, bo wtedy nie da się nic zrobić, bo się zacina. Zdjęcia słabej jakości, nawet po obróbce, biała obudowa sprawia, że szybko się brudzi. Muzyka jest cicha i w słabej jakości, ciężko znaleźć słuchawki do niego, ponieważ posiada tylko wejście mini USB.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet