Samsung S6500 Galaxy Mini 2 - opinie
Telefony Samsung Samsung S6500 Galaxy Mini 2 Opinie o Samsung S6500 Galaxy Mini 2

Samsung S6500 Galaxy Mini 2

w sumie: 121
  • 1

    1. ~  2012-04-26 17:51:09  host: cyberfox.pl

    nie rozumiem czemu jeszcze produkują takie smartfony, se daje wt19i z 1ghz procek za 500zl na allegro, chodzi płynnie 0 lagow a jak się bawiłem tel z prockiem 800mhz to aż tak strasznie nie było ale wkurzało

  • 0

    2.  2012-04-26 18:02:48

    więcej pamięci niż poprzednik, i to o wiele, więcej też niż Gio, większy wyświetlacz.

  • -1

    3. ~gimzik88  2012-04-26 20:38:06  host: 94-40-46-28.tktelekom.pl

    Wildfire S od Szajsunga... Dopiero teraz??

  • 0

    4. ~minimax  2012-04-26 22:56:02  host: ip-91.189.223.138.skyware.pl

    Podobny do Galaxy Y (chociaż pewnie lepszy wyświetlacz ma no i większy nieco) i nawet android ten sam v2.3.5 po aktualizacji v2.3.6

  • 0

    7. ~  2012-04-27 22:26:29  host: ebj172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    li-ion 1300mAh... dobra... wiem że procek mały i tyle prądu nie pociągnie, ale jednak... jak na Androida to troszku skromnie. Ale nie przepowiadajmy; pożyjemy, zobaczymy.

  • -1

    8. ~anonimek  2012-05-02 11:45:59  host: 77-252-154-24.ms-net.eu

    ehh juz niedługo bede miał to cacuszko ^^ nie moge sie doczekać... jak bede miał to coś o nim napisze :)

  • 0

    9. ~senior  2012-05-08 12:00:31  host: host-142-253.hstl5.put.poznan.pl

    gdzie można go kupić? Albo jakaś ocena osoby już posiadającej ten model.

  • 0

    10. ~Fazzy  2012-05-09 09:26:55  host: host-89-167-23-50.nplay.net.pl

    Czyli nic innego jak nowy Tani hit od Samsunga - Galaxy Mini 2. Swoją drogą ciekawe czy odniesie podobny sukces. Zauważyłem że jest w ofercie PLusa razem z Lg L3. Jak myślicie w porównianiu również ceny itp który jest lepszy ?

  • 0

    11. ~Mateusz139  2012-05-10 14:14:55  host: 89-70-23-215.dynamic.chello.pl

    Fajnie się zapowiada ^^.Mnie to ciekawi tylko jego cena.Pewnie ok.500 zł. Przypomina mi Galaxy Gio.

  • 0

    12. ~ktosiek  2012-05-17 19:42:10  host: acuw88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. W plus gsm mają model GT-S6500D który podobno wspiera NFC (na opakowaniu ani w instrukcji ani słowa o NFC). Czy ten model posiada NFC ?

  • 0

    13. ~Marcin  2012-05-19 22:47:52  host: host59.v45.interkam.pl

    Kopia Galaxy Gio tyle że z większą pamięcią RAM, Gio miał 384 MB a Ten 512. ;)

  • 0

    14. ~p1cq  2012-05-24 18:09:46  host: adep24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mix plus 30 zł x36 doładowań za 1zł telefon ale lipa siostra wzięła 2miesiące wcześniej mini1 za 49zł i 36 doładowań po 30 zł żalowo

  • 0

    15. ~Dawid  2012-05-25 16:27:22  host: agbz6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Złom i nic wiecej :) dużo lepszy jest Samsung Wave Y :D

  • 0

    16. ~zdezorientowany  2012-06-01 21:48:55  host: acet188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bez sensu, w czasie kiedy na rynek wypuszczają sgs III, dodają coś takiego? aparat 3,2 ? be lampy ? praktycznie niczym nieróżniący się od 1

  • 0

    17.  2012-06-04 16:37:18

    @13 Gio ma 279 mb Ram. @16 A pomyślałeś, że nie każdy chce patelnie typu SGS III?

  • 0

    18. ~BB  2012-06-05 14:16:16  host: 80.48.189.114

    @17 Dokładnie, ja takiego telefonu właśnie szukałem. Mały, zgrabny, mieści się w kieszeni. Aparatu w telefonie nie używam prawie wcale, więc na wyjątkowe sytuacje 3.2Mpix wystarczy. Telefon mam. Uważam, że wykonany jest przyzwoicie. Wszystko dobrze spasowane i nic nie trzeszczy.

  • 0

    19.  2012-06-05 15:37:54

    LEPSZA ROZDZIELCZOŚĆ, WIĘCEJ PAMIĘCI, EKRAN WIĘKSZY. ZAMIENIAM GALAXY MINI NA GALAXY MINI 2 JESZCZE MIESIĄC:)

  • 0

    20. ~  2012-06-06 08:25:07  host: 082139022008.oswiecim.vectranet.pl

    jest lepszy od Gio bo ma procesor z instrukcja armv7 przez co jest duzo wydajniejszy przy takim samym taktowaniu (procesor ten sam co np w lumii 610 czy ace plus)

  • 0

    21. ~Marcin  2012-06-09 13:34:08  host: 77-255-68-127.adsl.inetia.pl

    mam htc wildfire s jestem w miarę zadowolony dobre zdjęciami ale słaba wydajność ale moja siostra kupiła sobie galaxy mini II gdy go wiozłem do reki pomyślałem ze ten samsung nie dorówna htc ale się myliłem nie wiem dlaczego ale ten galaxy jest szybki nawet GTA 3 na nim pójdzie jestem zdumiony .

  • 0

    22. ~hehe  2012-06-12 22:17:13  host: adqs66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko szoda ze GPU z epoki kamienia lupanego mogli dac adreno 205 a nie stare 200 ladowane do wszystkiego co sie da

  • 0

    24.  2012-06-15 19:09:23

    Witam, czy mógłby ktoś z was napisać, ile trzyma wam bateria przy umiarkowanym korzystaniu w telefonu (kilka smsów na dzień, sporadyczne rozmowy, ok. 15-30 minut dziennie na internecie)?

  • 0

    25. ~właczam sie  2012-06-16 18:41:00  host: d10-218.static.icpnet.pl

    czes kupilam sb dzisiaj samsunga galaxy mini 2 s 6500 i nie dziala mi bluetooth. czy musze miec wlaczony internet zeby dzialal ?? prosze o pomoc . z gory dzieki .

  • 0

    26. ~kaa  2012-06-17 16:29:59  host: static-nat-140.broadband.greenlan.pl

    Czy telefon może mieć inny kolor klapki niż ,,żółty''??

  • 0

    27. ~sław  2012-06-18 00:07:53  host: host-81-190-76-36.gdynia.mm.pl

    z architekturą armv7 a nie instrukcją!

  • 0

    28. ~maine  2012-06-19 20:58:47  host: dyg33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma przy bardzo duzym uzywaniu az 2 dni takto tylko do dzwonienia pare dni nawet do tygodnia

  • 0

    29. ~Dominik  2012-06-20 00:11:32  host: 80.50.54.2

    Posiadam ten telefon od ponad 2 tygodni i musze przyznać, że zapowiada się nam HIT tego lata. Biorąc pod uwagę ceny stawiane przez operatorów przy podpisaniu umowy na mix. Jest to jeden z szybszych kompaktowych telefonów jakie posiadałem. Procek 800MHz z nową architektórą ARMv7 łacznie z Adreno 200 ciągnie płynnie takie gry jak: ShadowGun, Samurai Vengeance 2, ReptideGP i wszelkie odmiany "złych ptaszków". Pomijając wymagające tytuły oznaczone logiem Gameloftu, których telefon nie ciągnie. Niektórzy powiedzą, że to za mało na dzisiejsze wymagania użytkowników, ale moim zdaniem skromne 320x480 z ekranem 3,27 cala nie pochłania baterii tak zachłannie jak SGS+,SGS2,SGS3. Przeglądanie stron za pomocą Delfina HD to po prostu bajka. HTC Wildfire S czy HTC explorer po prostu nie mają szans przy tym modelu. Nie jestem fanem Szajsungów, ale ten model w swojej klasie kompaktowych i poręcznych modeli z dużą żywotnościa baterii w stanie czuwania czy exploatacji po prostu powala na kolana. Polecam GORĄCO ten telefon!

  • 0

    30. ~Dominik  2012-06-20 00:13:42  host: 80.50.54.2

    u mnie bateria trzyma 2-3 dni przy intensywnym korzystaniu!

  • 0

    32. ~falubaz  2012-06-20 14:37:45  host: 92.244.36.83

    Telefon ma dzwonić, a nie robić zdjęcia ;) Dzieciarnia..

  • 0

    33. ~przyszły  2012-06-20 20:37:18  host: afir137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo. Jutro biorę telefon za 29zł w Plusie za 30zł na 42 doładowania. Coś o nim napiszę za tydzień.

  • 0

    34. ~seban  2012-06-22 07:51:38  host: afsl77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @przyszły Sprawdź w telefonie czy ma NFC

  • -1

    35. ~  2012-06-25 16:45:42  host: ip222h53.wic0m.net.pl

    @seban nie wiem co to jest ;) Telefon otrzymałem z wersją androida 2.3.6 telefon chodzi płynnie i wszystko jest ok. Ta wersja androida jest o niebo lepsza od 2.3.3 Np. w menu nie ma czarnego tła a widać tapetę jaką mamy ustawioną. Jest bardzo ergonomiczny. Kształty trochę mi nie odpowiadają, bo wole bardziej "kanciaste" telefony ale na galaxy ace mnie nie było stać. Ekran jest chyba wykonany w technologii gorill glass ponieważ się nie rysuje (miałem juz 4 razy telefon w kieszeni z drobnymi i kluczami i ani jednej ryski). Chromowana obwódka nadaje telefonowi klasy i elegancji, ale szybko się rysuje i czuje, że po dłuższym użytkowaniu zacznie schodzić farba z niej na rogach. Tylnia klapka ma fajną fakturę co znacznie ułatwia trzymanie telefonu w ręce. Mini 2 chodzi bardzo płynnie, zero lagów. Sms się pisze świetnie za pomocą metody SWYPE. Na zwykłe qwerty bez t9 w orientacji pionowej klawisze sś za małe. Działa na nim całe mnóstwo aplikacji. Jedyne co mnie zastanawia to pamięć RAM i pamięć wbudowana. Pamięci RAM u mnie jest 398 MB a pamięci wbudowanej 1,84 GB przynajmniej u mnie tak pisze, chyba, że jest to błąd wersji androida. Krótki czas pracy baterii. Przy moim użytkowaniu (godzina Wi-Fi, ok.50 sms, 5 minut rozmawiania i trochę zabawy) trzyma jeden dzień. Przed spaniem odłączam od zasilania i na wieczór podłączam. Przy skąpym użytkowaniu (sprawdzanie godziny) trzyma 2 dni max. Podsumowując: WADY: -szybko rysująca się chromowana ramka, -krótki czas pracy baterii, -mały ekran jak dla pionowej qwerty, -mało pamięci RAM ZALETY: -ekran nie rysowalny, -procesor 800MHZ, -nowa wersja androida, -płynna praca, -duża pamięć wewnętrzna, -dobra rozdzielczość.

  • 0

    36. ~przyszły  2012-06-25 18:37:52  host: afsz189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @seban: Nie wiem co to jest xD Tak mam telefon. Wszystko jest z nim w porządku ale ma małe wady. Pamięć wbudowana to nie 4 GB ale 1,84 GB Pamięć RAM to nie 512 MB ale 398 MB. Teraz szczegółowo. Telefon bardzo solidnie wykonany. Nic tutaj nie skrzypi, nie trzeszczy. Ekran jest wykonany prawdopodobnie metoda gorill glass czyli jest nie rysowalny (miałem już go 4 razy w kieszeni z drobnymi i kluczami i ani ryski na ekranie) jedyne co się rysuje to chromowana plastikowa obwódka. Nadaje ona telefonowi klasy i elegancji ale bardzo szybko się rysuje. Telefon jak to przystało na rodzinę galaxy jest klasycznie stonowany. Brak w nim kolorów (żółta klapka/opcjonalnie) Jest czarno szary i to mi się w nim podoba. Tylna klapka jest wykonana z giętkiego plastiku ale jest twarda. Ma fajną fakturę dzięki czemu ułatwia trzymanie w ręce oraz chroni przed przypadkowym wyślizgnięciem się. Aparat 3,2 MPX myślę, że dla standardowych użytkowników jest dobrym rozwiązaniem. Przecież nikt z niego na siłę nie zrobi lustrzanki. Ja mam telefon z wersją androida 2.3.6 który jest lepszy od 2.3.3 różni się m.in. tym, że gdy wchodzimy w menu nie widzimy czarnego tła a swoja tapetę. Niepraktycznym rozwiązaniem wg. mnie jest umieszczenie złącza usb/ładowania na dole urządzenia. Klawisze blokady i głośności są umieszczone ergonomicznie. Czujnik zbliżeniowy reaguje natychmiastowo. Również reakcja na dotyk jest natychmiastowa. Menu przejrzyste i chodzi płynnie. Co do działania urządzenia nie można nic zarzucić. Większość aplikacji chodzi w nim bardzo dobrze. Dźwięk jest głośny i czysty. Czas działania urządzenia to przy moim użytkowaniu (10 min. rozmów, 50 sms, 15 min Wi-Fi, i sporo bawienia) wynosi jeden dzień. Przy dość oszczędnym użytkowaniu (sprawdzając tylko godzinę) czas działania wynosi 2 dni. Dlatego jeżeli zamierzamy się wybrać na jakiś wyjazd na weekend nie zapomnijmy wziąć ładowarki! Podsumowując: Telefon ma swoje zalety które dzielnie zastępują wady.

  • 0

    37. ~pawel6111  2012-06-28 13:04:36  host: apn-77-114-94-63.dynamic.gprs.plus.pl

    mam iphone 3gs i mini2 jako służbowy. Co powiem to moze wielu zaszokuje (szczegolnie fanbojów apple ale wole mini 2.

  • 0

    38. ~pawel6111  2012-06-30 01:59:41  host: 94.42.227.180

    aaa jedyny minus to jego aparat - jest naprawde cienki

  • 0

    39. ~seban  2012-06-30 08:06:11  host: afsa68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @przyszły Dzięki za mały test ;). Mógłbyś sprawdzić w menu czy jest taka pozycja jak NFC? Przyznam że trochę mi zależy. Jest mało recenzji i nie wspominają o tym.

  • 0

    40. ~przyszło  2012-07-05 19:41:00  host: afte142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @seban: jeżeli chodzi o ikony w menu to... niestety nie ma czegoś takiego jak NFC. Dalej nie sprawdzałem bo to dłuugie szukanie a jak mówisz powinno to być w menu. A wie ktoś może czy można zaktualizować to maleństwo do wersji androida 3.0 lub wyżej ? :p

  • 0

    41. ~maniek  2012-07-17 14:00:33  host: 109.231.13.42.koba.pl

    Mam pytanie związane z nawigacją. Czy włączenie map google czy też nawigacji wymaga środków na koncie? Posiadam telefon od nie dawna. Przy włączaniu mapy od google pojawia się komunikat " Ta aplikacja wymaga działającego połączenia transmisji danych" a takowe mam włączone, gps również jest włączony. Przy włączaniu nawigacji przez jakiś czas widnieje komunikat "sprawdzanie dostępności nawigacji" a po 1-2 min pojawia się komunikat "Ta aplikacja wymaga działającego połączenia transmisji danych". No i nic z tym nie mogę zrobić. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem? Bądź też czy ktoś może znać jakieś rozwiązanie które może pomóc temu zaradzić? Z góry dziękuje.

  • 1

    42. ~:D  2012-07-18 16:54:18  host: user-164-127-7-6.play-internet.pl

    Dlaczego co chwilę włącza mi się wkran, tak jakbym chciała go odblokować, kiedy ja nie naciskam? Tak jakby się naciskało ten przycisk pod wyświetlaczem, na dole ? Czy mi się coś popsuło czy to da się wyłączyć?

  • 1

    43. ~mun  2012-07-19 00:05:12  host: nat178-214-2-41.mtm-info.pl

    Czy jest możliwość wyłączenia w tym telefonie dźwięków aparatu? Szukam, a nie mogę znaleźć... Proszę o pomoc.

  • -1

    44. ~ala  2012-07-20 15:24:14  host: 93-181-151-59.internetia.net.pl

    mam telefon od jakiegoś tygodnia i jest rewelacyjny, przedtem miałam Nokię Lumię 710 ale nie mogłam wytrzymać na Windowsie Mobile. Android o wiele lepszy. Nic się nie zacina, ekran się nie rysuje, wszystkie aplikacje płynnie chodzą, bateria trzyma ok. półtora dnia. Generalnie nie mam mu nic do zarzucenia oprócz słabego aparatu ale da się wybaczyc :)

  • 0

    45. ~  2012-07-29 13:01:06  host: z15-02.opera-mini.net

    Ja mam pytanie, ile kolorów ma tak naprawdę wyświetlacz przy mini 2 byłem na różnych stronach i na każdej pisało co innego... 64k 256k 16m ?

  • 1

    46. ~pauli  2012-07-30 12:47:43  host: 91.208.106.11

    mam problem dlaczego z tym aparatem jest taz ze robi zdjecia takie jak by co z wyswietlaczem bylo

  • 0

    47. ~andrea  2012-07-31 17:53:41  host: host-89-200-229-141.leon.com.pl

    rozmyslam nad kupnem tego telefonu..ale to moj pierwszy dotykowy i mam pewne obawy, bo bardzo duzo osob mi odradza tel dotykowy, poniewaz szybko sie psuje ekran, zacina, mial ktos długi czas taki tel? jak sie, sprawuje faktycznie tak jest? boje sie ze długo mi nie pochodzi...;/

  • 0

    48. ~tollat  2012-08-02 21:19:32  host: abiq173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @43. w samsungach nie ma takiej możliwości...

  • 0

    49. ~mun  2012-08-06 10:15:55  host: nat178-214-2-41.mtm-info.pl

    @48. moja siostra w samsungu galaxy y ma możliwość wyłączenia dźwięków aparatu w jego opcjach...

  • 0

    50. ~BlackSabbath  2012-08-09 01:36:31  host: host-85-202-153-7.sta.tvknaszapraca.pl

    Witam. Mam pytanie. Zastanawiam się nad tym oraz nad galaxy Y. Dodam tylko że nie przeszkadza mi słaby aparat. Telefon będzie używany głównie do słuchania muzyki przez słuchawki oraz przeglądania stron internetowych (oraz oczywiście dzwonienia i smsowania :) ), więc chodzi mi głównie o płynność. Nię będę pobierał zbyt wielu aplikacji i gier, podsumowując chodzi mi o prostego smartfona do surfowania w necie . Jakie jest wasze zdanie ? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Z góry dzięki.

  • 0

    51. ~fotohubert  2012-08-13 12:44:33  host: 95.178.3.38

    Mam 3 tyg te male cudo choc wcale nie tak male i jestem zadowolony. Bateria przy oszczednym uzytkowaniu (kilka sms dziennie i spr godz) wytrzymala mi 5 dni bez problemu. A jesli ktos gra i siedzi w necie kilka godz to bedzie ladowal codzien to oczywiste. Menu chodzi ladnie , plynnie dlatego przyjemnie sie go uzytkuje. Aparat jest zbyt ciemny i malo widac przy stucznym oswietleniu, brak opcji nocne zdj. Do wyboru 2 klapki ntylne: zolta i siwa jest ona na zatrzaski bardzo elastyczna.

  • 0

    52. ~maniek  2012-08-19 21:29:06  host: apn-37-7-237-110.dynamic.gprs.plus.pl

    mam pytanko odnosnie baterii w telefoniku samsung galaxy mini2 ...czy jest na rynku mocniejsza bateria niz 1300 mAh

  • 0

    53. ~makowa  2012-08-22 19:46:16  host: 62-121-85-58.home.aster.pl

    bardzo fajny telefon, szkoda, ze aparat jest słabszy niż sądziłam (pani sprzedająca wprowadziła mnie w błąd :/) ale i tak bardzo mi się podoba, chodzi płynnie, jest szybki, bateria trzyma 5 dni, łatwo zrzucić pliki na kompa, a SMSy wyświetlają się w formie rozmowy z dana osoba, jeden pod drugim jak na chacie i nie trzeba za każdym razem wchodzić w menu i szukać poprzedniej wiadomości. Dżwięk migawki można wyłączyć po uruchomieniu aparatu i wejściu w funkcje. Minusy to: brak raportów potwierdzenia doręczenia SMSów i brak słuchawek w zestawie.

  • 0

    54. ~makowa  2012-08-22 19:53:00  host: 62-121-85-58.home.aster.pl

    ps ekran się nie rysuje, upadł mi na chodnik, zarysowała się srebrna obwodka, ale na wyświetlaczu nie ma ani jednej ryski :) klapki w zestawie: żółta i czarna, można zmieniać w zal od upodoban, są chropowate więc telefon nie wyślizguje się z reki. Chodzi bardzo plynnie. A w ustawieniach mozna zwiekszyc jasnosc wyswietlacza.

  • 0

    55. ~luken  2012-08-27 19:51:40  host: ppp152231.ostnet.pl

    Bateria trzyma spokojne 2-3 dni :) przy stosunkowo dużym użytkowaniu. Telefon świetny, szybki i nie za duży. Dla mnie po prostu codo (wczesniej miałem gt540) Jedyny minus za to ze po tygodniu musiałem go oddać na gwarancje gdyż gubił zasięg, ale zostało to już naprawione.

  • -1

    56. ~Piotrek  2012-08-27 22:27:23  host: jvd51.internetdsl.tpnet.pl

    Naprawde dobry telefon, godny polecenia, ale co do ramu na tej stronce pisze ze jest 512 a u mnie w tym samym modelu jest 398MB Ram... nie wiem o co kaman ale telefon bardzo dobrze sie sprawuje;D

  • -1

    57. ~_Piotrek  2012-08-31 13:49:57  host: pc-nest02-18.sikornik.net

    Posiadam telefon od kilku dni. Według mnie chodzi bardzo szybko jak na taki telefonik. Mało tego, na internecie jest sporo tutoriali jak te 800MHz podkręcić do ponad 1100MHz przy czym po bateria trzyma dłużej. Faktycznie nie ma 4GB miejsca bo na polski rynek mamy wersję S6500D i do dyspozycji mamy prawie 2GB. No trudno ale i tak telefon spoko w cenie 1zł w playu.

  • 0

    58. ~kilo  2012-09-03 10:45:01  host: 95.174.52.220

    @Piotrek android rezerwuje sobie pewną ilość ramu jak i pamięci dla siebie.

  • 0

    59. ~Jeannette  2012-09-05 10:57:59  host: user-164-126-27-70.play-internet.pl

    Witam, mam problem gdy pisze wiadomość sms na ponad 3 smsy to ona zmienia się w mms. Czy ktoś wie co zrobić żeby tak się nie działo. szukałam w ustawieniach itd ale nic nie znalazłam. Chciałabym pisać długie wiadomości ale żeby wysylały się jakoś sms a nie mms

  • -1

    60. ~User  2012-09-07 17:28:56  host: 109.207.105.79

    Bardzo fajny , telefon. Nie ścina, ma dobry wyświetlacz nawet w pełnym słońcu

  • 0

    61. ~przyszły  2012-09-09 19:20:11  host: chg135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @:D też miałem ten problem Telefon ciągle i samoistnie załączał wyświetlacz po czym gasił. Jest to na tyle denerwujące bo telefon sam się odblokowuje w kieszeni. Ale ten problem mnie już nie dotyczy. 2 tygodnie temu telefon przestał reagować na dotyk a po podłączeniu do ładowarki wyłączył się i już nie włączył. Oddałem do serwisu, po czym stwierdzili uszkodzenie przez użytkownika poprzez ingerencję cieczy co w rzeczywistości nie miało miejsca. Gwarancję mi anulowano, oddałem do serwisu u mnie w mieście, zmieniono oprogramowanie (androida z 2.3.7 na 2.3.3) i wszystko wróciło do normy. Jedyny minus tej naprawy to niedziałający bluetooth. Ale da się żyć

  • -1

    62. ~Toorop22  2012-09-13 11:56:11  host: public-gprs79926.centertel.pl

    posiadam ten smartfon od miesiaca i sprawuje sie wysmienicie, procek 800mhz daje rade z grami np: gta 3, BF bad company 2, dead space, nfs shift itd... wyswietlacz jest z najwyzszej jakosci hartowanego szkla, ktory sie wogole nie rysuje... po kilku upadkach i starciu z kluczami nawet najmniejszej ryski. 16mln kolorow na wyswietlaczu idealnie ekranuje tapetki hd czy filmy rmvb 800x600. android 2.3.6 jest idealnym systemem dla tego urzadzenia, zero jakiegokolwiek opoznienia. gps dziala idealnie w polaczeniu ze standardowymi mapami od google. wifi ma swietny zasieg, opcja wifi direct jest mega ulatwieniem przy zgrywaniu filmow, apk itd na urzadzenie, srednia predkosc przesylania to 30MB na sekunde. jedyna wada to bateria, ktora trzyma 1 dzien przy intensywnym uzytkowaniu. w 100% polecam takze tym bardziej wymagajacym uzytkownikom. 10/10 moja ocena. 500zl to niska cena za ten sprzet...

  • -1

    63. ~tomek93  2012-09-14 12:59:09  host: 77-253-58-31.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny telefonik! Zakupilem go przedluzajac umowe. Jest android, wszystko chodzi szybko, az milo, nawet gra Critical Strike (cos na podobe kultowego CS 1.6) chodzi plynnie z ustawieniami na maksa! Jestem w trakcie sprawdzania GTA III i przyznam, ze rownie dobrze smiga. :) Jedynym mankamentem jest aparat, bo ma tylko 3,2 megapiksela, ale ja telefonu nie uzywam do robienia zdjec, wiec w zupelnosci wystarczy. Jest to moj pierwszy telefon z systemem android, moje zadowolenie nie zna granic. :) Internet smiga bardzo szybko, przeglada sie go bez problemu. Smsy pisze sie dobrze, chociaz trzeba sie przyzwyczaic do klawiaturki dotykowej (poprzednie telefonu tylko z klawiszami posiadalem. Wifi hula, az milo. Zasieg bardzo duzy. Telefonik ogolnie ogarnalem w przeciagu 2h, bateria trzyma mi 2 dzien i jest ponad 50%, chociaz pykam jak glupi w Angry Birds. :) Serdecznie polecam Galaxy mini2. ;)

  • 1

    64. ~Piotrek2255  2012-09-17 01:16:50  host: user-31-175-214-251.play-internet.pl

    Po dwóch tygodniach zaczął się sam wyłączać po czym umarł, w serwisie wymienili na nowy telefon i to samo, dwa tygodnie, wyłączał się i zdechł, znowu wymienili na nowy model bo to podobno usterka nie do naprawienia (w dwóch modelach??) trzeciego razu nie będzie, telefon zawitał na Allegro i został sprzedany, a ja kupiłem LWW i jestem teraz zadowolony. Nigdy więcej Samsunga! Tylko Nokia i Sony!

  • 0

    65. ~renia  2012-09-19 22:39:46  host: proxy.tu.kielce.pl

    jakiej jakości jest dyktafon w tym telefonie? Zależy mi na dobrej jakości, bo śpiewam w zespole i czasem potrzebuje coś nagrać bez przygotowania. Jaki jest format nagrania? Najlepiej jeśli nagrywa od razu w mp3

  • -1

    66. ~Darek  2012-09-23 21:23:27  host: 89-79-146-87.dynamic.chello.pl

    Ja jestem zadowolony z tego telefonu. Nie szukałem jakiegoś super hiper. Wystarczy by czytać aplikację eurosportu i być na bieżąco z wydarzeniami sportowymi :)

  • 0

    67. ~mario  2012-09-24 22:47:55  host: 178235024247.wroclaw.vectranet.pl

    Dyktafon nagrywa w formacie 3gp. Jakość znośna.

  • 0

    68. ~Radekkkkk  2012-09-26 21:54:10  host: dhz154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś Samsung ogłosił listę modeli do których będzie aktualizacja do Andka 4.1 JB i mini 2 jeest na liście! Telefon za 400zł z JB :)))

  • 0

    69. ~Kujakov  2012-09-27 17:30:45  host: client001-inet-wab.kpsi.pl

    Witam ! Zamierzam zakupić telefon, jednak mam pytanie, co do SMSów. Jak się pisze smsy i jakie sa sposoby ? Jak działa również 'pisanie głosem' ? Mógłby ktoś odpowiedziec na moje pytania ?

  • 0

    70. ~Lukasz  2012-09-28 20:25:11  host: 77-223-230-19.opole.hypnet.pl

    NO i jest BOMBA. Galaxy Mini 2 dostanie... JELLY BEAN!

  • 0

    71. ~mirek  2012-09-30 16:44:39  host: 178.183.164.226.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon posiadam ponad dwa miesiące i jestem zadowolony,w swoim przedziale cenowym spełnia moje oczekiwania. Gps , wifi , także kto niema tego telefonu niech nie pisze głupot.

  • 0

    72. ~genrico58  2012-10-01 20:05:17  host: 46-149-254-78.open-way.eu

    Świetny telefon,ale jak dla mnie ma dwie denerwujące wady - fatalny cichutki dyktafon,jak też nie zapamiętuje kontakty przypisane do klawiszy szybkiego wybierania/gubi je po około 2 dobach/ i nikt nie wie dlaczego

  • 0

    74. ~fafafafa  2012-10-12 20:37:24  host: ewl1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisanie głosem jest lecz działa jedynie kiedy telefon jest w zasięgu sieci. Można też pisać smsy za pomocą programu SWYPE ale nie jest to rewelacyjna opcja. Telefon mam prawie miesiąc i nie zamieniłbym go nawet na SGS III bo nie lubie takich "patelni" :D POLECAM

  • 0

    75. ~pamela.  2012-10-15 15:05:23  host: 77.252.180.14

    mam ten telefon. ;) przez pieerwszy tydzien bylam zadowolona, az do dzis, kiedy telefon przestal " odzczzuwac " dotyk. jednym slowem, jakby nie dzialal..

  • 0

    76. ~august  2012-10-19 11:45:28  host: 87-206-203-253.dynamic.chello.pl

    Również polecam Galaxy Mini 2 :)

  • 0

    77. ~siu  2012-10-20 21:46:38  host: ccv26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Udało mi się odpalić na GALAXY MINI2 grę Grand Theft Auto III. Gierka chodzi w miarę płynnie, animacja nie haczy, da się grać. Choć do idealnej płynności trochę jej brakuje.

  • 0

    78. ~stefa  2012-10-22 16:09:42  host: 176.98.119.120

    Działa w nim gadu gadu??

  • 0

    79. ~  2012-11-03 00:56:23  host: dynamic-78-8-182-85.ssp.dialog.net.pl

    Używam 3 miesiące - w sumie całkiem fajny uniwersalny telefon (zwłaszcza funkcje komunikacyjne wifi), choć mógłby mieć lepszy aparat. Niestety jest również delikatny - jeden upadek z niewielkiej wysokości i pęknięta szybka, ale na razie wszystko działa... U mnie w firmie to już 3-ci przypadek, a używani przeze mnie poprzednicy mini2 czyli Nokia 6310i i Sony E K610i i C702i kilka razy lądowali na twardej powierzchni i co najwyżej zadrapapanie było, no ale te modele nie miały dużego ekranu...

  • 0

    81. ~kam  2012-11-17 18:26:58  host: 87-205-34-226.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon działa na paznokcia/rysika ??

  • 0

    82. ~oliwias05  2012-11-26 22:48:39  host: user-188-33-26-129.play-internet.pl

    mam ten telefonik od jakiegoś czasu i nie narzekam mógłby mieć lepszy procesor ale jest ok w końcu telefon służy do dzwonienia :) porównując go do młodszego sony xperia wielkiej różnicy nie ma sony ma bardziej rozbudowane menu i trochę lepszy aparat bo już 3d a poza tym niczym się nie różnią jesli ktoś chce kupić sobie pirwszego fona z dotykowym ekranem to ten model jest dla niego idealny a jesli chodzi o upadanie na twarde powierzchnie mój lądował parę ładnych razy i nic sie nie stało

  • 0

    83. ~Kujakov  2012-11-28 16:00:44  host: client001-inet-wab.kpsi.pl

    Witam ! Telefonu używam już ponad 1.5 miesiąca, i naprawdę nie mogę na niego narzekać. Aplikacje chodzą praktycznie wszystkie, bateria spisuje się wyśmienicie (okolo 150 sms, kilka godzin internetu, 10min rozmow dziennie) i trzyma dwa dni. Do tego również chodzi muzyka.. Wady? Cóz, pewnie aparat, jednak i tak nie używam go zbyt często.. :) Jeśli masz jakieś pytania, pisz na maila, pomoge :) kujakov@wp.pl

  • 0

    84. ~Guzik  2012-12-07 12:27:15  host: user-46-112-187-237.play-internet.pl

    zniknela mi ikonka od internetu i moge wchodzic tylko pod wifi w ustawieniach niby jest wszystko wlaczone kumpel mi cos poklikal i sie pojawila ale teraz znowu jej nie ma co zrobic?

  • 0

    85. ~gf  2012-12-12 08:40:01  host: 77-253-125-108.adsl.inetia.pl

    Kolorowy / TFT 256k kolorów słaby wyswietlacz

  • 0

    88. ~nowy  2012-12-14 17:16:15  host: dynamic-78-8-83-149.ssp.dialog.net.pl

    Zastanawiam sie nad samrtfonem,ale nie wiem jaki.Zastanawiam sie nad tym i Sony tipo oraz LG swift 5.Cena dla mnie ma znaczenie.Z tego co widze w tym przedziale cenowym zaden nie ma dobrego aparatu a to tez by mi sie przydalo.Oczekuje od fona szybkiego neta,dobrego wifi oraz bluetoutch.Czesto slucham muzyki i przydaloby sie tez aby latwo sie pisalo smsy.Ktory z tych,a moze polecacie cos innego?

  • 0

    89. ~  2012-12-19 17:53:01  host: v51-10.opera-mini.net

    dla mnie tel ok. tylko mi bateria przy takim użytkowaniu jak większości to trzyma tak 12h wiem że muszę go dwa razy dziennie ładować (co jest uciążliwe) a wszystko ustawione na oszczędność:-(

  • 1

    90. ~kasku  2012-12-21 12:49:07  host: 84.38.95.222

    @~Jeannette do wysylania dluzszych wiadomosci musisz sobie sciagnac aplikacje, ja mam GO SMS Pro, moge juz wysylac dlugie wiadomosci bez automatycznej zamiany ich w mmsa, do tego nie ma sygnalu przychodzacego raportu tylko przy "chmurce" wyslanej wiadomosci masz oznaczone czy ona doszla czy nie

  • 0

    91. ~Solar007  2012-12-30 11:47:27  host: host-89-231-79-107.lapy.mm.pl

    Mam telefon drugi dzień i jest lepszy od mojego poprzedniego galaxy 551. Telefon średniej klasy dla średnio wymagających użytkowników. Co nie zmienia faktu, że GTA III działa jak należy.:)

  • 0

    92. ~  2013-01-06 15:34:47  host: apn-95-40-203-241.dynamic.gprs.plus.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolona,wszystko działa ok,żółta pokrywa?może inny kolor

  • 0

    93. ~5555  2013-01-07 13:52:43  host: 62-233-216-82.rako-lan.pl

    the sims na nim pojdzie?

  • 0

    94. ~aga  2013-01-10 15:48:00  host: 91-225-10-61.laguna.net.pl

    hej:)ja od paru dni mam samsung galaxy mini2 i nie działa mi bluetooth,wysyłać pliki idzie ale odbierać już nie,pisze że jest brak pliku i błąd jakiś jak akceptuję plik który ma przyjść,ma ktoś taki problem?

  • 0

    95. ~  2013-01-20 15:48:35  host: afa27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak odplokować ekran w tym tel bo nie mogie odblokowac

  • 0

    96. ~ines  2013-01-20 20:09:32  host: 80.51.87.41

    MAM PROŚBĘ-------NIE MOGĘ ZNALEŹĆ LICZNIKA CZASU ROZMÓW-----POMÓŻCIE-----

  • 0

    97. ~on55  2013-02-04 13:28:44  host: omega.eth.net.pl

    Mnie najbardziej denerwuje,ze budzik nie budzi ,gdy telefon na noc wyłączam.Budzik dziala tylko na właczonym telefonie.Totalna bzdura wg mnie.Jesli telefonu nie uzywam w nocy po co ma byc włączony.Szukalem jakis aplikacji.Niestety porazka.ale ogolnie polecam.wszystko działa ,a bateria trzyma ok 3/4 dni.

  • 0

    98. ~emi  2013-02-08 16:45:06  host: 89-76-53-109.dynamic.chello.pl

    Siema . Czy ktoś wie kiedy będzie andek 4.1 dla samsunga galaxy mini 2 , bo v.2.3.6 mnie wkurza(zacina się itp.) , a poza tym nie mogę zainstalować na nim chrome , które bardzo mi się podoba

  • 0

    99. ~nerti  2013-02-12 15:14:09  host: 109.125.49.179

    Witam. Mam pytanie do posiadaczy galaxy mini 2:) czy w kazdym zestawie sa dwie obudowy tzn, czarna i zolta? Czy jest to zalezne od sklepu? Dziekuje

  • 0

    100. ~ciekawski  2013-02-13 20:09:22  host: 82-160-8-8.tktelekom.pl

    Tak, w opakowaniu obydwie siedza ;) Mam go jakies 4 miechy.

  • 0

    101. ~kotciara  2013-04-25 14:14:01  host: 77-255-238-196.adsl.inetia.pl

    maże o tym telefonie ale bardziej POLECAM wam SAMSUNG MINI 1 to to samo tylko TAŃSZY i o jeden przycisk więcej

  • 0

    102. ~  2013-05-22 16:33:24  host: host114.176-107-170.citysat.com.pl

    nie wiem kto takie badziewia kupuje budzetowe padaki nie warte uwagi a co do ramu to oczywiste kiedy jest 512 to system bierze cos z tego tez i rozne aplikacje ktore sa wlaczone i pozostaje wtedy wielkie nic. 4 gb wbudowane z czego andek bierze wieksza czesc...

  • 0

    103. ~Hary  2013-06-05 23:07:06  host: 5.174.6.25

    Czy jest jakaś lepsza bateria niż 1300.

  • 0

    104. ~  2013-06-17 01:40:29  host: v29-04.opera-mini.net

    telefon mam miesiąc i już był w serwisie. podczas rozmowy nie zawsze mnie słychać i trwa to kilka sekund. bateria nie wytrzymuje 2 dni przy kilku minutach rozmów i kilku sms plus krótkie sprawdzenie wiadomości na necie. jeżeli pisze ktoś że bateria trzyma 3 dni to albo ja mam pecha albo ktoś chodzi z akumulatorem od auta. ogólnie to jestem niezadowolony.

  • 0

    105. ~drmk  2013-06-17 17:22:00  host: 89-78-81-72.dynamic.chello.pl

    Uwaga na HD Voice w tym (i nie tylko w tym) modelu Samsunga. Funkcja włączona najprawdopodobniej tylko w firmware brandowanym (np w T-Mobile), w moim modelu, niebrandowanym, ale przeznaczonym na rynek polski funkcja ta jest wyłączona.

  • 0

    106. ~elo  2013-08-01 15:25:21  host: host167.elkman.pl

    Ma NFC! A telefon jest świetny!I mam jedno pytanie: czy u was też przycisk włącznika też wciska się do środka?

  • 0

    107.  2013-08-05 23:55:20

    Działa, jednakże Samsung pięknie gra w *** Pojawiło mi się aktualizowanie oprogramowania - liczyłem że będzie upragnione Jelly Bean. Myliłem się... Wszystko co dodał producent, to poprawę stabilności. System wciąż wersja 2.3.6. Wniosek: idę naprawić stare WT19i, tam mam 4.0.

  • 0

    108. ~hdvbkjn  2013-08-07 21:17:55  host: awo82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie odtwarza mi się muzyka na głośniku a na słuchawkach normalnie? jak dźwięki powiadomień etc normalnie działają?

  • 0

    109.  2013-08-08 22:57:31

    Mam ten smartfon... i no cóż, moja opinia jest o nim średnia. Zacznijmy od tego, że wygląd jako taki, ot typowy smartfon. Dochodzi on z żółtą obudową, ale jest też czarna więc jest możliwość zmiany wyglądu. To tyle jeśli chodzi o wygląd, przejdźmy więc do technicznej oceny... przede wszystkim bateria u mnie bez ładowania może wytrzymać bodajże jeden cały dzień i pół drugiego. Nie ukrywam że przydałaby się bateria bardziej pojemna niż 1300 mAh. Niestety, system to porażka. Podczas gdy już jest Android 4.2, to maksymalny system jaki tu można wgrać to 2.3.6 :-|. Nie byłoby nic dziwnego, gdyby nie to, że w systemie zdarzają się tzw. "lagi". Kiedy chcę do kogoś zadzwonić - muszę czekać nawet 30 sekund aż w końcu smartfon raczy w końcu nawiązać połączenie głosowe! Reasumując: moja opinia o tym smartfonie jest średnia! Nie jest najgorszy, jednakże nie wiem czy nie znalazłby się lepszy smartfon w cenie tego.

  • 0

    110.  2013-08-15 00:28:52

    Przepraszam że znów piszę w nowym komentarzu, ale nie ma możliwości edycji istniejącego komentarza, więc piszę w nowym. Poprawka co do baterii. Jakimś cudem bateria zaczęła dłużej działać. W tej chwili jest 32% a już za kilka godzin będzie 5 dzień bez ładowania... widzę że na forum jest temat gdzie można wgrywać zdjęcia telefonów - jeśli będę wgrywać to będzie też dowód na to że bateria długo trzyma. Co ciekawe, jedyne co zrobiłem to... aktualizacja poprawki do softa 2.3.6 (lepsza stabilność)! "Lagów" też nie ma.

  • 0

    111. ~Baron  2013-09-10 07:39:11  host: static-ip-87-248-95-125.promax.media.pl

    Witajcie, mam mega problem jeśli chodzi o mojego "Mini", otóż kiedy piszę zbyt długiego sms czyt. 3 wiadomości, zamieniają mi się w mms'a, dlaczego? mam 3 samsungi, samsung wave 533, tam bezproblemowo piszę 12 sms i wykorzystuje pole sms do maxa i nigdy nie wysłało mi jako mms, samsung young to samo, drukuję sobie sms (lubię pisać długie sms) a tu nagle wysyła jako mms, bez ostrzeżenia pomimo tego, że mam ustawione aby ostrzegał przed wysłaniem mms, rady?

  • 0

    112. ~Patka0202  2013-11-22 19:46:36  host: apn-95-40-101-185.dynamic.gprs.plus.pl

    Hey mam pytanie i licze na szybkom odpowiedź :D a więc w muzyce ustawia mi się wszędzie to samo zdjęcie z albumu :( co zrobić ?

  • 0

    113. ~RoQPL  2013-12-03 18:15:35  host: aaof190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy warto kupić ten telefon czy może kupić HTC desire S.Co wy byście wybrali?

  • 0

    114. ~  2013-12-08 22:00:25  host: 86-145.beskidmedia.pl

    ile chcesz za to

  • 0

    115. ~MAJA  2014-01-09 10:20:32  host: public82574.cdma.centertel.pl

    mam ten telefon od pół roku,a nie wiem jak zapisać nr. telefonu jednorazowy nie do pamięci?

  • 0

    116. ~  2014-02-02 14:19:20  host: 87-205-46-61.adsl.inetia.pl

    Ten samsung to porażka kupiłen używanego. Pozatym że sie zacina to jest więcej wad np; kiedy szybko przewijam menu żeby coś włączyć telefon zaczyna wibrować i niereaguje na komendy ale to niejest najgorsze niekiedy w telefonie niereaguje dotyk . Moim zdanie to wina małej ilości ramu i zasłabe procesora któren sobie nie radzi z wydajnością całego układu . Ja ten telefon używam bardzo ibtebsywnie

  • 0

    117. ~voip  2014-04-19 09:01:16  host: 80-238-76-23.internetia.net.pl

    Mam wątpliwości co do obsługi HD voice.

  • 0

    118. ~voip  2014-04-19 09:02:51  host: 80-238-76-23.internetia.net.pl

    Radio jest bez RDS

  • 0

    119. ~  2014-07-20 20:36:58  host: apn-95-41-165-167.dynamic.gprs.plus.pl

    mam, nawet fajny ale po 2-3 razie jak spadnie pęka szybka a co za tym idzie ? zaczyna się strasznie zacinać, nie polecam osobą które lubią robić sobie zdjęcia bo nie ma flesza i na wieczór nic nie widać pożarem jak się przybliża to tylko trosze i nic nie widać ;). ogólnie fonek spoko i ślicznie wygląda w żółtek obudowie :)

  • 0

    120. ~andrzej  2014-08-06 12:13:23  host: abma200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    serdecznie odradzam ! jakbym wiedział jak się będzie spawować nie dałbym za niego nawet 50 zł. Można się tylko nerwicy nabawić, zacina się co najmniej 3 razy dziennie ta że trzeba wyjąć baterię, jak się chce napisać np. sms, to trzeba czekać tak z 3 minuty aż klawiatura załapie, że się po niej pisze. Dzisiaj natomiast ( po roku używania a kupiłem nowy) zepsuł się całkowicie i nie da się włączyć ani nic

  • 0

    121. ~Wika  2014-08-06 18:53:45  host: pool-76-host-201.karwos.net

    A moze ktos wie jak sie nazywa ,,gwizgadnie " jak przychodza powiadomienia?
    Bateria ma bardzo duza wytrzymalosc mam 33% i 8 dzien bez ladowania telefonu

  • 0

    122. ~koko  2014-08-20 21:55:01  host: public-gprs517397.centertel.pl

    Jak muzyke zapisac na karcie pamieci?? Pomocy!!!

  • 0

    123. ~damian  2014-10-06 21:16:00  host: 46.77.124.113

    z czystym sumieniem nie polecam. telefon fajny ale mialem go 3 razy i w kazdym cos sie psulo ;(

  • 0

    124. ~mała  2014-10-15 17:43:43  host: cl-8720423218.speedway.lublin.pl

    tel pierwszy rok był w porządku, po roku nagminne zacinanie sie, potrafi nie łapać zasięgu, sms'y nie dochodzą, jeśli dojdą to po 3x pod rząd to samo albo pod koniec dnia kilka esów w jeden zmiksowane, na dluzej niz rok nie polecam, apki sie zacinają, pobieranie tez cienko i baaaardzo wolnym tempem idzie

  • 0

    125. ~Yuto  2014-12-09 20:59:21  host: user-94-254-193-220.play-internet.pl

    Po upływie okresu gwarancyjnego z telefonem zaczeły się dziać istne cuda. Notorycznie gubi zasięg, czasem mocno zamula, a gdy pisze sms-y czasami muszę czekać koło 3minut zanim klawiatóra łaskawie zacznie reagować. Po raz drugi "szajsung" pokazał mi że poza flagowymi modelami każdy z ich telefonów to kompletna porażka. Dziękuję bardzo i wracam do poprzedniej marki telefonów. Co do tego modelu... kupiłem nowy, a większość "używek" innych firm w porównaniu do tej bryłki złomu śmiga aż miło

  • 0

    126. ~  2015-04-12 16:44:15  host: hostings.pl

    gorszego telefonu nie mogłam kupić, ma wiele wad wbudowanych jak brak kamerki z przodu a srebna obudowa jest bardzo krucha po upływie gwarancji zepsuła się pamięć wbudowana . Robi bardzo słabe zdjęcia . Ma tylko 4GB pamięci wbudowanej często się zacina . Mam go od dwóch lat i nie opłaca się go naprawiać choć dbałam o niego

  • 0

    129. ~gość  2015-04-28 21:55:45  host: public-gprs516930.centertel.pl

    Poprostu zaznacz i przenieś ten plik na kartę pamięci :-)

  • 0

    130. ~amociak  2015-05-09 08:38:09  host: 35.60.netcom-computers.com.pl

    Nie polecam mam od 3 lat zaczną się sms nie dochodzą ... Ale jest bardzo wytrzymały

  • 0

    131.  2016-04-30 14:54:29

    Po przesiadce z Samsunga Galaxy Pocket - niebo a ziemia! Wszystko działa o wiele lepiej. Najbardziej cieszę się z większej rozdzielczości, ale wydajności też.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet