Samsung S6500 Galaxy Mini 2 NFC - opinie
Telefony Samsung Samsung S6500 Galaxy Mini 2 NFC Opinie o Samsung S6500 Galaxy Mini 2 NFC

Samsung S6500 Galaxy Mini 2 NFC

w sumie: 9
  • 0

    1. ~sieMA  2013-01-28 18:06:03  host: abzh39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym sie różni Samsung S6500 Galaxy Mini 2 NFC od Samsung S6500 Galaxy Mini 2 zwykłego

  • 0

    2. ~crc  2013-01-29 17:31:06  host: 87-205-28-202.ip.netia.com.pl

    posiada NFC, możliwość płatności bezprzewodowych, poczytaj co to NFC. Ogólnie większości nieprzydatne.

  • 0

    3. ~on55  2013-02-04 11:42:16  host: omega.eth.net.pl

    I nastepny bubel Samsunga , gdzie nie budzi przy wyłączonym telefonie.I nic sie niestety nie zrobi.

  • 0

    4. ~galaxusss  2013-02-08 08:44:45  host: user-31-174-227-217.play-internet.pl

    telefon bardzo dory, posiadam go od roku i nie można na niego powiedziec złego słowa jest naprawde dobry, chociaż mógłby miec ciut lepszy aparat, ale po za tym nie budzi wątpliwości że to następny sprzęt z górnej półki firmy Samsung, od 6 lat używam tylko i wyłącznie Samsungów od e250 po wiele innych modeli, ale ten galaxy mini 2 naprawde zachwyca szybkościa i jakościa wyświetlacza :) polecam :)

  • 0

    5. ~klimi  2013-02-15 19:18:14  host: 212.160.172.70

    ~galaxusss jak możesz mieć go rok skoro premiera była wrzesień 2012?

  • 0

    6. ~mh  2013-03-10 21:18:42  host: ip-83-142-117-186.enterpol.pl

    premiera była luty 2012 to jak to jest z tym nfc? czy mogą być 6500d i 6500d i jeden ma nfc a 2 nie? bo także mam ten telefon ale tej funkcji w nim nie mogę znal, a jak czytam jedne źródła podają że ma nfc inne że nie ma.

  • 0

    7. ~Bieddel  2013-04-19 17:49:53  host: 212.160.172.70

    Tak jak kolega wcześniej pisał NFC jest to usługa płatności bezprzewodowej. Niektóre telefony ją posiadają, a niektóre nie. Niczym się nie różnią, to są te same telefony, z tym że tak jak pisałem jeden z usługą NFC.

  • 0

    8. ~konar  2013-12-16 15:33:05  host: customer-ip-91-227-105-198.ipv.net.pl

    Jakto ja mam mini 2 zwyklego a mam wbudowanej 2,7gb a nie 4gb i ram 398mb a nie 512mb

  • 0

    9. ~Oskar  2016-01-14 01:04:22  host: public-gprs357199.centertel.pl

    Porażka po roku muli sie czasami trzeba 7 razy przeciągnąć pasek powiadomień żeby sie pojawił słaba roździelczość sam sie wyłącza i nie można go potem włączyć poprostu porażka aż go wziołem i rzućiłem o kamień na podwórku i po telefonie teraz mam samsung galaxy ACE 4 LTE od 2 miesięcy i dziaa pięknie ekran SUPERAMOLED w miare dobra roździelczość dużo ramu aparat który robi lepsze zdjęcia od 8 mpx aparatu dobry procesor w worls of tanks gram cały dzień i zero lagów przy graniu trzyma 1 dzień w pixel gun 3d,fifa 15 ultimate team oraz w wszystkich dostępnych grach na ten fon jest płynnie nawet w GTA 3 oraz vice city ale w gta san andreas w mieście są ścinki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet