Samsung S5660 Galaxy Gio - opinie
Telefony Samsung Samsung S5660 Galaxy Gio Opinie o Samsung S5660 Galaxy Gio

Samsung S5660 Galaxy Gio

w sumie: 140
  • 1

    1.  2011-02-10 09:09:10

    Z designem to się nie popisali...

  • 0

    2.  2011-02-10 19:53:27

    Czy ktoś wie kiedy wejdzie na Polski rynek i jaka będzie jego cena?

  • -1

    3. ~PTK_MSQ  2011-04-07 13:54:17  host: 212.160.172.70

    Jak dla mnie to jest i5700 z dodatkami nic wiecej..

  • 0

    4. ~P  2011-04-07 15:12:53  host: oth.wp-sa.pl

    Cena detaliczna ma wynosić podobno 699 zł.

  • 0

    5. ~Młody  2011-04-07 18:38:45  host: 213-146-62-23.ip.netia.com.pl

    Dzisiaj wchodzi i jego cena wynosi 699 zł

  • 0

    6. ~Oddech Che Guevary  2011-04-08 11:14:15  host: 51.piwet.pulawy.pl

    W jakich sieciach i w jakich promocjach jest już dostępny - wie ktoś?

  • 0

    7. ~MKW  2011-04-08 11:58:30  host: public7667.xdsl.centertel.pl

    A czy bedzie u któreegoś z operatorów np: Era bo mam plan wziąć tam MIXA w Erze za 50zł i bym go kupił

  • 0

    8. ~Pablo  2011-04-08 12:00:05  host: proxy.makor.pl

    Ktoś wie ile pamięci ram ma ten model???

  • 0

    9. ~MKW  2011-04-08 12:06:24  host: public7667.xdsl.centertel.pl

    Aha i jeszcze jedno podobno kręci filmy WVGA 800:640 30FPS Posiada LEDa lub Zenona??

  • 0

    10.  2011-04-11 15:11:55

    Od jutra w Play. Abonament za 59 zł i cena tel 1 zł.

  • 0

    11. ~semek  2011-04-13 12:20:12  host: 85.219.163.66

    Play MIXtura All Inclusive 39zł (40 doładowań) kosztuje 1 zł :)

  • 0

    12. ~tnxz  2011-04-19 00:46:46  host: 093105062125.siedlce.vectranet.pl

    Rewela. 3 dni mam. Proc starcza,płynnie wszystko chodzi.

  • 0

    13. ~gonzo  2011-04-19 23:48:10  host: user-188-33-164-157.play-internet.pl

    Super telefon, ma praktycznie wszystko co potrzebne a w dodatku bardzo fajny design ;)

  • 0

    14. ~damian  2011-04-23 11:34:56  host: 178-37-48-29.adsl.inetia.pl

    ile trzyma Wam bateryjka?

  • 0

    15. ~Iskra  2011-04-24 13:30:57  host: 195.205.175.7

    A za ile można go kupić i gdzie? Można go kupić lub będzie można w MediaMarkt albo w innych sklepach tego typu?

  • 0

    16. ~  2011-04-27 17:10:15  host: 87-206-203-129.dynamic.chello.pl

    a mam do was pytania, oczywiście ekran pojemnościowy?

  • 0

    17. ~misiek  2011-05-10 00:31:08  host: ip-85.128.17.194.static.crowley.pl

    tak ekran pojemnościowy.

  • 0

    18.  2011-05-15 15:08:31

    Telefon ma 278 MB RAM-u. Myslicie, ze tyle wystarczy? Pytam, bo procesor jest ok, ale predkosc oraz stabilnosc dzialania zalezy jeszcze od ilosci pamieci RAM. Telefonik chetnie kupie.

  • 0

    19. ~  2011-05-15 15:14:00  host: 87-206-203-129.dynamic.chello.pl

    Mam telefon! Kozak... :D Procek dobry, szkoda, że mało RAM'u , ale i tak Kozak :D

  • 0

    20. ~Kamilo  2011-05-18 07:58:23  host: 178-37-42-15.adsl.inetia.pl

    Mam prośbę, czy mógłby ktoś kto posiada ten telefon napisać o nim coś więcej(opinia, wrażenia, plusy, minusy), gdyż mało jest opinii o nim...

  • 0

    21. ~Damian  2011-05-28 16:46:28  host: eni131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może zacznę od minusów: -średnia bateria, przy częstym korzystaniu z internetu, gps, gier, można wykończyć baterię w 16-24h -telefon ma problem z przyciskami dotykowymi, czasami się blokują (raz na tydzień) -przy korzystaniu z EDGE system wariuje, wyskakują różne okienka, menu same się wysuwają, niedziałają przyciski dotykowe (przy wi-fi i 3g to nie występuje), mamy nadzieję, że update do 2.3 to zmieni -gorsze wsparcie od galaxy ace, głównie dlatego, że na zachodzie galaxy ace jest uważany za śmiesznie tani, więc po co kupować jeszcze tańszego galaxy gio? a więc póki co nie polecam ludziom zamierzającym się bawić różnymi romami i modyfikacjami Plusy? -cena - mi się udało zdobyć za 450zł 2-tygodniowego, nowe po 550 zł na allegro. wg mnie warto -wiadomo-android -płynność - wszystko działa przyjemnie płynnie, bez zacięć (póki się nie używa live wallpapers) -wygląd - bardzo elegancki i prosty co do aparatu, to ciężko powiedzieć, fotografuje nim tylko dokumenty itp, które musze szybko "zeskanować" i sprawdza się b.fajnie

  • 0

    22. ~Damian  2011-05-28 16:52:38  host: eni131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do ramu, to Android dobrze zarządza pamięcią, więc nie ma co się bać, że to tylko 278mb. Problemem może być jedynie otwieranie kilku aplikacji naraz (np. w tle muzyka, stoper, aplikacja gps i ktoś próbuje jeszcze oglądać youtube albo przeglądać www). Wyświetlacz niezły, w słońcu tekst widać i można go używać nawet na 2/3 jasności, tylko czasami trzeba na maks dać.

  • 0

    23. ~k87  2011-05-30 09:53:23  host: host13.cybermax.pl

    a ja od dziś powinnam już "na nim" płynnie funkcjonowac i KLAPA! nie potrafie nim sie obsługiwać :( W ogole nie ma in strukcji obslugi :( Tylko podstawowa czyli do czego sluzy ktory klawisz na zewnatrz :( a menu? na wyswietlaczu mam tylko zielona kłódke zamkneta i głośnik, no i oczywiscie date i godzine:/ ale jak mam sie dostac do MENU?Prosze, pomóżcie mi! Pozdrawiam

  • 0

    24. ~  2011-05-30 10:20:56  host: public77512.cdma.centertel.pl

    W Media Markt jest ok 650, naprawdę fajny telefon dodatkowo całkiem solidnie zrobiony.

  • 0

    25. ~quski  2011-05-30 16:54:27  host: gwx-sub46-202-62.tvgawex.pl

    No to tak, tel. posiadam od jakichś kilku tygodni. Jak na razie wszystko rewelacyjnie chodzi i nie mam z nim prawie żadnych problemów. Jak dla mnie to on ma same plusy :D m.in. + rewelacyjny ekran i pod względem jakości obrazu jak i czułości dotyku + baaaardzo szybko chodzi, jednak procesor 800mH robi swoje (i wypada o wiele lepiej w porównaniu do jednak trochę przestarzałych Samsungów z serii WAVE) + WiFi i GPS chodzą świetnie, naprawdę ułatwiają życie ;) + Android (jako moją pierwszą styczność z nim) to uważam że jest świetny, peeełno ciekawych, użytecznych i tych mniej aplikacji + Jakość wykonania, świetny i wygodny w dotyku ekran (chyba jest ze szkła hartowanego), nic nie trzeszczy, obluzowuje się czy wygina + CENA!!! (Ja swój tel. kupiłem w Play MIX, umowa na 40 doładowań po 15zł każde, a cena tel. 429zł) Hmmm... teraz jakieś minusy: - Aparat, a właściwie brak lampy błyskowej - (może trochę wymyślam) ale super by było gdyby procesor był ciut lepszy - gra Asphalt 5 na pewno na nim nie zdziała :P To tyle, może komuś trochę (chaotycznie :P) ale zawsze doradziłem. Pozdrawiam

  • 0

    27. ~shanghai  2011-06-02 12:02:20  host: 89-73-233-199.dynamic.chello.pl

    BŁAGAM niech ktoś napisze ile trzyma bateria :)

  • 0

    28. ~armia1212  2011-06-05 13:49:08  host: 87-205-63-247.adsl.inetia.pl

    jak dla mnie jest to bardo udany model samsunga galaxy ekran jest czuly a przejscia pomiedzy programami i fukcjami bardzo dynamiczne mysle ze tan procek 800 m mu wystarcza....jesli chodzi o baterie to mam go od 2 dni .jak go kupilem to mialem 1/3 bateri i rozladowalem go w 1 dzien praktycznie tylko w nim siedzialem

  • 0

    32. ~K.Michalak  2011-06-09 20:03:47  host: host-89-167-35-135.nplay.net.pl

    Dopiero co kupiłem ten telefon, ale już mam nieco doświadczenia z urządzeniami pracującymi pod kontrolą Androida. Mogę powiedzieć, że + 800MHz procesora w zupełności wystarcza temu telefonowi. + Domyślnie w telefonie zainstalowany jest Android w wersji 2.2 - całkiem sporo telefonów ma jeszcze Androida 2.1 a nawet 1.6 + Wejście kart pamięci umieszczone jest na zewnątrz telefonu, więc nie trzeba zdejmować tylnej obudowy, żeby wyjąć/włożyć kartę + Domyślnie telefon posiada 3 pulpity, jednak można spokojnie zwiększyć ich liczbę do 7 + Całkiem fajnym rozwiązaniem jest oprogramowanie AllShare zainstalowane na telefonie, które może współpracować z oprogramowaniem na komputerze - udostępnianie plików multimedialnych +/- Nieco gorzej jest z pamięcią, 278MB to nie jest jakoś strasznie dużo. Na szczęście telefon daje sobie spokojnie radę. - Minusem jest wbudowana klawiatura programowa, która ma strasznie dziwnie umieszczoną spację - praktycznie w prawym dolnym rogu. Mi takie rozwiązanie nie przypadło do gustu - Przycisk "power" umieszczony jest z prawej strony obudowy, co nie jest szczęśliwym rozwiązaniem, jeżeli chce się korzystać z klawiszy głośniej/ciszej umieszczonych po przeciwległej stronie - W zestawie nie ma dołączonych słuchawek

  • 0

    33. ~himen  2011-06-10 13:10:00  host: ip178-67.ghnet.pl

    mam go 3 tygonie, jest to mój 1 telefon z dotykowym wyś. i androidem. Jak narazie jestem bardzo zadowolony, działa sprawnie, multum przydatnych aplikacji, wszystko chodzi płynnie (chociaz gierki bardziej zaawansowane graficznie potrafią przyciąć), dobrze wykonany, ładny zgrabny i lekki, chcialem mieć "prostego" smartphona, i jestem w stu % usatysfakcjonowany, polecam

  • 0

    34. ~grześ  2011-06-10 19:55:53  host: do-globnet.itfutura.com

    napiszcie cos wiecej:)

  • 0

    35. ~k87  2011-06-17 23:10:36  host: host13.cybermax.pl

    Witam mam problem z tel pomijam to ze dzialal 8h i padl :/ bo sie rozladowal mam go od 30.05.br:/ ale zmienil mi sie uklad klawiatury czyli jest zupelnie inna niz na poczatku :/ do tej pory byla taka jak na komputerze dokladnie teraz jest jakas dziwna:/ wq mnie to, bo juz sie nauczylam dzialac na jednej teraz musze sie uczyc od nowa :( prosze poradźcie mi coś... z góry dziękuję

  • 0

    36. ~Kazik1902  2011-06-27 16:31:29  host: edge.g1.citymedia.pl

    Telefon Jest wyśmienity. Podobno słuchawki dołączane do zestawu są beznadziejne, ale choć mam je w pudełku ani razu ich nie użyłem gdyż mam swoje :) Multimedia spoko, po zainstalowaniu MoboPlayer'a. Układ klawiatury zmienia się wraz z orientacją ekranu, wystarczy obrócić telefon. Na Swype'ie pisze się rewelacyjnie, jeżeli komuś się nie podoba można zmienić - w pełni konfigurowalny ANDROID. Zdjęcia ostre choć mała rozdzielczość. Filmy - porażka. Aby nagrywać w większej rozdzielczości trzeba zainstalować aplikację z LG. Bateria - po zakupie należy wyładować do ok 10% (zainstalujcie sobie Battery Monitor Widget aby widzieć ile % zostało) i zainstalować do "PEŁNEJ" setki czyli do momentu aż telefon powie "Odłącz ładowarkę". Nie należy sugerować się widokiem "Pełnej baterii". Czynność powtarzać. Ja niestety dałem na początku pobawić się telefonem pewnej osobie i ładowała go jak chciała. Bateria 3ma ok 1 dnia, max 2. Dla mnie to nie problem bo mam ładowarkę przy łóżku i karmię go codziennie. Jeżeli ktoś chce mieć super wytrzymałą baterię to niech NIE KUPUJE SMARTFONA! Smartfon to prawie cały czas włączony internet, dobry wyświetlacz, gry, widżety i bateria schodzi w mgnieniu oka!

  • 0

    37.  2011-06-27 18:45:22

    Witam. Gio posiadam od dwóch tygodni. Telefon wykonany jest z dobrego materiału mało podatnego na zarysowania. Waży bardzo mało i jest bardzo zgrabny jak na telefon za takie pieniądze. Internet chodzi bardzo sprawnie podobnie jak odtwarzanie filmów. Aparat robi dobre zdjęcia czego nie można powiedzieć o kręceniu filmów które wychodzą źle w porównaniu do zdjęć robionych przez 3 mp. Dużą zaletą tego telefonu jest jego ekran , który jest bardzo czuły i wyrazisty. W zestawie była karta 2gb, kabel usb, ładowarka oraz słuchawki z jackiem. Przy częstym użytkowaniu (wifi-2h, + np. gry-1h) telefon trzyma jakieś 8-9 godzin. Natomiast przy normalnym użytkowaniu typu do szkoły (kilkadziesiąt sms-ów + rozmowy) spokojnie dwa dni. Ogólnie Gio jest udanym modelem samsunga. Proszę się nie zrażać na jego baterię, w końcu jest to telefon dotykowy z 3,2 calowym ekranem z 16mln kolorów. Jedyną jego wadą to to że kiepsko leży w dłoni. Mógłby być wykonany z tyłu z jakiejś np. gumy. Ale ogólnie jest 5/6. pozdrawiam.

  • 0

    38. ~hestian  2011-07-01 18:27:03  host: 88-199-57-133.tktelekom.pl

    Czy ktoś ma i rozwiązał problem jak w temacie http://s5660.pl/temat-telefon-zyje-wlasnym-zyciem ??? PS Bateria trzyma mi 24 godziny... trochę się nim bawię na początku.

  • 0

    39. ~mlinda  2011-07-05 14:49:13  host: user-46-112-148-73.play-internet.pl

    Telefon mam od trzech tygodni i jest to mój najlepszy tel. jaki do tej pory miałem (a było ich chyba z 20). Pierwszym podstawowym plusem według mnie to brak blokady simlock (kupiony w Play):-). Dotyk super działa, bateria przy normalnym użytkowaniu 3 dni. Po wgraniu odpowiedniej aplikacji świetny do oglądania filmów. Zdjęcia jak na 3 mega piksele są bardzo dobre. Nawigacja na zimny start łapie stosunkowo szybko. Jedyny minus jaki do tej pory dostrzegłem to podczas używania nawigacji w programie Sygic Aura raz na jakiś czas menu programu samo się włącza. Być może jest to wina nagrzania telefonu bo muszę przyznać że jak to się dzieje to tel. jest naprawdę ciepły ( ok.60 st.) Ogólnie daję 4,5 / 5 .

  • 0

    40. ~szkocka  2011-07-12 11:53:12  host: 194.229.254.190

    mam go od blisko miesiąca, jest to mój pierwszy "smarciak" i za żadne skarby nie wrócę do normalnego telefonu. Tamte to już przeżytek i w muzeum je można pokazywać. Jeżdżę codziennie 1,5h do pracy (w jedną stronę) i dzięki temu cudeńku czas znacznie się skrócił. A co najlepsze - Play ma zasięg nawet w metrze - nie urywa internetu nawet na chwilę. Mam go za 1zł w AllMixturze (40 doładowań po 39zł). Pod tym względem pozostali operatorzy mogą się schować.

  • 0

    41. ~mati  2011-07-14 19:04:20  host: xdsl.106.c67.petrotel.pl

    czy ten tel ma jack'a 3,5 ?

  • 0

    42. ~patz  2011-07-15 07:27:01  host: user-188-33-47-9.play-internet.pl

    Ten telefon mam od kilku dni naprawdę dobrze się sprawuje (o wiele lepiej od ZTE Blade). Jest on bardzo wydajny w grach 3d.

  • 0

    44. ~wrls  2011-07-17 14:30:52  host: ddm37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak jest jack 3,5. Telefon dobry tylko problemy są na zasięgu 2g podczas przeglądania internetu. Aktualizacji nie ma do 2.3 jak na razie. Telefon bardzo dobrze wykonany. Klapka baterii nie skrzypi ani nie odstaje. Ekran wykonany z tworzywa odpornego na zarysowania. W standardzie karta 2gb. Po instalacji Navigona map pl, ulubionej muzyki i kilku gier typu pes2010, fifa, nfs shift zaczyna brakować miejsca na karcie. Procesor szybki. Co do baterii na częstych rozmowach i smsach 2dni. Bardzo udany model. Z zapowiedzi wynika z po aktualizacji na 2.3 ma znacznie się poprawić żywotność na baterii. Polecam :)

  • 0

    45. ~Carolien  2011-07-20 09:51:59  host: 194.229.254.190

    bardzo kobiecy - dla tych, które umieją się tym posługiwać ;). Ekran raczej nie jest odporny na zarysowania, radzę się zaopatrzyć w dodatkową folię ochronną. Mało tego, miewa swoje humory i mam wrażenie, że są jakieś błędy w oprogramowaniu, bo krzaczy się lista kontaktów z aplikacją do słuchania muzyki.

  • 0

    46. ~asd  2011-07-20 14:49:45  host: 178-36-70-167.adsl.inetia.pl

    A jak z jakością muzyki na słuchawkach?

  • 0

    47. ~  2011-07-31 08:17:27  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    czy mozna zmienic obudowe na bala????

  • 0

    48. ~fyfek  2011-07-31 23:23:01  host: host-13-4.lubawka.org

    ja się nie będę rozpisywał od 1 do 10 wystawiam 10 i polecam innym- pozdrawiam

  • 0

    49. ~nikita  2011-08-09 13:51:33  host: 78-159-76-120.net.pbthawe.eu

    Telefon posiadam od 2 tygodni, przesiadłam się z SE K550i. Gio wzięłam w PLAY mixtura za 159zł. Gio wykonany jest z bardzo dobrych materiałów, nic nie skrzypi, wszystko jest dopasowane, do tego świetnie wygląda i dobrze leży w dłoni. Obawiałam się trochę jak to będzie z pisaniem smsów, ale niepotrzebnie :) Program SWYPE bardzo ułatwia pisanie. Od czasu do czasu korzystam też z klawiatury samsunga, która też jest bardzo wygodna. Telefon bardzo dobrze reaguje na dotyk, wystarczy "muśnięcie". Super prezentuje się wyświetlacz, który jest bardzo wyraźny. Widoczność w słońcu jest niezła gdy ustawi się dobrze jasność ekranu. Gio nie przycina mi się, chodzi szybko. Czasem tylko w grze angry birds zdarzają się lagi. W innych grach nie zauważyłam. Aparat robi zdjęcia dobrej jakości, ale najlepiej sobie radzi w dobrze oświetlonym otoczeniu. Szkoda, że nie ma lampy błyskowej, którą miałam w K550i, ale jakoś to przeboleję. Bardzo przypadł mi do gustu odtwarzacz muzyki. Wszystko jest ładnie posegregowane, wyświetlają się okładki albumów, można skorzystać z equalizer'a. Jakość muzyki jest zadowalająca, dużo lepsza niż w moim poprzednim telefonie. Galeria zdjęć jest dobrze przemyślana, nie ma bałaganu (zdjęcia wykonane aparatem, przesłane przez bluetooth, zgrane z kompa itp znajdują się w galerii w oddzielnych albumach). Jeśli chodzi o baterię, to trzyma mi średnio dzień jak na razie, ale może dlatego, że często się bawię telefonem (gry, internet itp). Raz wytrzymał mi dwa dni :D Myślę, że jak już przestanę się nim bawić, to będzie trzymać dłużej. Żeby oszczędzać baterię, włączam na noc tryb samolotowy, a w ciągu dnia korzystam z Android Assistant i Battery Dr to save i "zabijam" działające w tle aplikacje. Ogólnie jestem baaaardzo zadowolona z mojego samsunga gio, nie zamieniłabym go na żaden inny. Polecam!!! :)

  • 0

    50. ~  2011-08-10 08:56:52  host: z43-03.opera-mini.net

    czy w play'u dołączają do niego karte pamięci?

  • -1

    51. ~nikita  2011-08-11 22:52:26  host: z43-13.opera-mini.net

    Tak, play dołącza kartę 2GB i adapter.

  • 0

    52. ~M A T I eS  2011-08-11 23:53:57  host: apn-77-114-79-42.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam wszystkich. W playu dają kartę MicroSD 2 GB. Odnośnie Samsunga Galaxy GIO, byłem dziś w playu trochę się nim pobawić i porównać z telefonami Galaxy Mini i Galaxy 551. Samsunga Galaxy GIO bije je na głowę, choć jest do nich trochę podobny. Rozdzielczość super, prawie jak HD, ekran odporny za zarysowania równie dobrze i jak tylna obudowa. Bardzo szybki, aplikacje włączają się od razu. Klawiatura całkiem dobra. Jutro biorę Go w Mixturze 39 zl/40 doładowań i będę na pewno z niego zadowolony ; ) Powodzenia :)

  • 0

    53. ~Kama  2011-08-31 12:11:16  host: 83-168-106-17.pr1-nat.espol.com.pl

    Prawdopodobnie zakupię go, ale mam kilka pytań. Czy w Play do telefonu dorzucają słuchawki i kabelek USB? I jeszcze pytanie niekoniecznie związane z tym telefonem - skoro mamy coraz więcej hotspotów, a telefon ten jest wyposażony w wifi, to czy opłaca się płacić te 9zł miesięcznie za dostęp do Internetu (naprawdę nieograniczony, zawsze i wszędzie?)? Chciałam kupić na 40doładowań za 39zł za 1zł telefon, ale myślę, by kupić za 40doł za 30zł i telefon wówczas kosztuje 219zł. jak to jest z tym Internetem?

  • 0

    54. ~Msiiek  2011-09-03 15:59:19  host: 093105176122.bialystok.vectranet.pl

    Każdy problem jaki został napotkany z Gio jest już rozwiązany (problemy z klawiatura, wifi error itp), Do tego przez Kiesa jest dostępna aktualizacja do 2.3.4 Nic tylko brać :)

  • 0

    55. ~belor  2011-09-14 23:12:41  host: 77-254-208-45.adsl.inetia.pl

    Kama: 3xtak. Jest kabelek i słuchawki, i tak opłaca się, bo android i tak ciągnie coś przez większość czasu (chyba że wyłączysz, tylko po co ci wtedy smartfon). A sam telefon bardzo dobry. Bateria do dwóch dni (ale stabilnie i bez cudów), szybko i sprawnie działa, obecnie już na andku (oficjalnym) 2.3.4, choć szczerze mówiąc mi sie lepiej pracowało na froyo. Ogólnie polecam bardzo.

  • 0

    56. ~bzdura  2011-09-25 15:42:29  host: user-46-113-250-249.play-internet.pl

    bzdura 2.3.3 to najnowasz wersja przy której problemy wystepują dalej

  • 0

    57. ~Przemo  2011-09-26 18:55:53  host: host-89-230-12-101.dynamic.mm.pl

    Podpowie ktoś, trzeba w tym telefonie formować baterię? Bo z różnymi opiniami się spotkałem. Jeśli tak, to jak najlepiej to zrobić?

  • 0

    58. ~bombek  2011-09-28 14:09:28  host: 77-253-197-201.adsl.inetia.pl

    jaki program musze sciagnac aby zainstalowac tel na kompie i wrzucac na niego pliki

  • 0

    59. ~MG  2011-10-08 09:53:45  host: 89-78-25-93.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon na dzień dobry mówię: nic tylko brać 5,5/6. Podpiąć przez kabelek zainstalować Samsung Kies, zaktualizować do najnowszej wersji Androida, bateria trzyma zdecydowanie dłużej. Telefon perełka... :))

  • 0

    60. ~tin  2011-10-15 01:57:49  host: user-31-174-6-151.play-internet.pl

    Witam :). Dzisiaj zostalam dumna i uradowana posiadaczka tego telefoniku... Moje wrazenia jak narazie to za malo, zeby udzielic komus cennej wskazowki, natomiast sama wpadlam w lekka konsternacje... To jest moj pierwszy Samsung i zapytuje... CO Z TYMI SLUCHWKAMI I RADIEM ?! Radio w ogole nie odbiera,mimo podlaczonego zestawu sluchawkowego... Cisza kompletna. Prosze, oswieccie... Czy ja dostalam wadliwe sluchawki czy z gniazdkiem jest cos nie tak? Dzwiek odbiera rozmazany, jakby spod ziemi, spod wody... Jakby telefon dryfowal przez kanal sciekowy ;/. Jakie sa zestawy sluchawkowe kazden jeden widzi, ale z czyms takim spotkalam sie pierwszy raz :|. Bylabym wdzieczna za jakas wskazowke :).

  • 0

    61. ~krzysiek92  2011-10-21 17:46:19  host: 194.181.133.202

    jak włączysz radio masz w prawym górnym rogu coś w stylu blokady tego radia, weź sobie to odznacz"u mnie dzieje się to automatycznie" a co do dźwięku to warto się pobawić equalizerem :)Moje wrażenie po pierwszym miesiącu z GIO jest bardzo pozytywne. Przez ten okres czasu telefon zawiesił mi się na moment tylko dwa razy i podejrzewam ze przez program antywirusowy poza tym android w wersji 2.3.4 spisuje się świetnie. Mankamentem może być ilość ramu ale jeśli nie zaśmiecimy smartfona niepotrzebnymi aplikacjami wszystko powinno być ok. Co do baterii mi wytrzymuje ok 2 dni i kupując smartfona nie mamy co liczyć na rzadkie ładowanie chyba ze będziemy tylko pisać smsy i dzwonić ale wtedy posiadanie gio mija się z celem. Jakość wykonania telefon również stoi na wysokim poziomie trochę szkoda ze klapka od baterii nie jest pokryta czymś w stylu gumy jak to jest w przypadku galaxy ace ponieważ na pewno była by bardzie odporna na zarysowania.

  • 0

    62. ~xgamer  2011-10-26 20:40:12  host: user-46-112-167-148.play-internet.pl

    elo ja posiadam ten fonik od 3 dni i po prostu kosmos w nim jest router i modem dzięki czemu mogę w każdej chwili korzystać z internetu poza domem na laptopie, wziąłem go w PLAY dostałem karte 2Gb adapter, więcej o nim bateria trzyma mi ok. 1,5 dnia ale dlatego że dziennie muzyka leci mi ok. 4 - 5 godz. + granie i muszę powiedzieć że grafika bardzo ładna nawet ostatnio z Android Market kupiłem aplikacje dzięki której mogę oglądać filmy w HD 720p i powiem wam miodzio a i ta aplikacja odtwarza też filmy w RmvB i AVI więc telefonik polecam jest po prostu kozak !! jedyna wada mało pamięci wewnętrznej ;/ ale tak jest git !! polecam wszystkim ;)

  • 0

    63. ~gazownik  2011-10-26 23:03:54  host: host-89-229-254-148.grudziadz.mm.pl

    gio mam od kilku tygodni, to mój pierwszy smartfon z andrioidem (nie licząc huaweia z play do testów) i musz e powiedzieć że nie żałuję zakupu, jest na prawdę świetny, kupiłem go na allegro za 460zł oczywiście nowego, sprawdza się zarówno jako telefon jak i małe centrum multimedialne, jako telefon wytrzymuje ok 4 dni przy średnio godzinie/dzień rozmów, jako smartfon ok 2 dni czasami nawet krócej, jeśli ktoś ma wątpliwości czy warto wydać pieniądze na takie urządzenie to na prawdę gorąco polecam, jest to alternatywa pomiędzy galaxy mini, a ace, jedyna wada to szkło na wyświetlaczu, nie jest takie solidne na jakie wygląda, ja mam już pierwsze rysy pomimo noszenia w etui tak więc polecam zakup poliwęglanu

  • 0

    64. ~echo  2011-10-29 16:48:00  host: 59-234-149-91.cpe.marton.net.pl

    Poóżcie mam do wybrania 3 telefony, który najlepszy samsung galaxy gio , samsung galaxy ace czy htc desire z ???

  • 0

    65. ~Gregorji  2011-10-31 15:03:28  host: 83-238-233-94.adsl.inetia.pl

    Telefon mam kilkanaście dni, jak za 460zł to najlepszy wybór. Ma wszystko czego potrzeba, jest szybki, piękne kolory, ikonki, no po prostu telefon git majonez. Polecam go szczerze, a co do baterii to wiadomo jak w takich fonach trzyma, ale nie jest źle. Ekran jest troche chyba odporniejszy na zarysowania niż w przeciętnym telefonie, bo ja nie mam folli na lcd a nosze go w kieszeni i po wypolerowaniu szmatką, nie ma nawet mikro ryski.

  • 0

    66. ~inspector  2011-10-31 19:44:04  host: c55-101.icpnet.pl

    Telefon mam od ponad 2 tygodni. Z czystym sumieniem polecam. To mój drugi dotykowiec po nokii 5230 (firmowa komórka). Nawet nie ma co porównywać tych telefonów. Za 520 kupiłem nowy aparat. Dla wszystkich, którzy mówią, że bateria trzyma krótko: zainstalujcie sobie z Marketu darmową aplikację "Advanced Task Killer" i wybierzcie opcję automatycznego zabijania procesów w tle. U mnie po tej operacji telefon trzyma przy normalnym użytkowaniu 5 dni!

  • 0

    67. ~Dora  2011-11-11 14:49:24  host: 178235215053.unknown.vectranet.pl

    Telefonik mam już ponad ponad pół roku i sprawuje się supr. Naprawde polecam.

  • 0

    68. ~hehe  2011-11-13 20:57:41  host: adqs43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gazownik gio niema szkla tylko plastik ace za to juz posiada szklo(gorila glass)

  • 0

    69. ~Sexocholik  2011-11-13 21:00:03  host: static-ip-77-89-64-15.promax.media.pl

    Telefon mam od 5 dni i sprawuje się świetnie każda gra odpala nic sie nie tnie dotyk szybko reaguje poprostu raj.

  • 0

    70. ~mi niedzialaja wszystkie gry  2011-11-20 12:56:57  host: ip-95-129-228-32.uznam.net.pl

    np : asphalt 5 need for speed shift

  • 0

    71. ~Nika  2011-11-22 08:23:48  host: 195.116.133.251

    jak to jest z tym uaktualnianiem się androida ? da się to jakoś zablokować , zęby mi nie pobierał aktualizacji i za to trzeba płacić ?

  • 0

    72. ~magda  2011-11-25 11:54:54  host: 212.160.172.70

    Czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć jak przerzucić coś z komputera na ten telefon ? Przy podłączeniu usb pokazała mi się informacja,że nie mam jakiegoś tam oprogramowania, więc nie mogłam przerzucić sobie muzyki . Ktoś wie skąd wziąć to oprogramowanie ?

  • 0

    73. ~Jakub  2011-11-27 21:25:00  host: 193-24-202-35.susi.pl

    Droga Magdo musisz ściągnąć oprogramowanie "Kies" do telefonów samsung po instalacji resetujesz komputer i podpinasz telefon mając włączony w tle program , ikonka kartSD wyswietli sie w moj komputer ;]

  • 0

    74. ~elo  2011-11-28 10:58:51  host: in178.internetdsl.tpnet.pl

    musisz zainstalować na komputerze program Kies Samsunga http://www.samsung.com/pl/support/mobilesoftwaremanual/mobilesof twaremanual.do?page=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL

  • 0

    75. ~Olga  2011-12-05 22:29:40  host: user-46-113-205-229.play-internet.pl

    Mam pytania związane z tym telefonem do wszystkich mających ten model, jak również generalnie dobrze się orientujących w świecie gsm. Otóż mam zamiar pożegnać się ze swoją starą nokią i kupić coś nowszego. Mam na uwadze ten telefon i Nokie 500. Który wybrać? Najbardziej zależy mi żeby dało się oglądać na nim filmy divx i rmvb (codziennie 3 godz. spędzam w pociągu...) i żeby bateria była w miarę mocna (internet, 3G, wi-fi potrzebne śladowo i raczej w większości czasu byłoby wyłączone). Który spełni moje oczekiwania bardziej, który lepszy. Pomóżcie dobrzy ludzie. (A może coś jeszcze innego -nowego koniecznie- do ok. 500zł?). Całusy!

  • 0

    76. ~Milanista!!!  2011-12-08 17:59:52  host: 212.160.172.70

    do 75. z czystym sumieniem polecam Ci galaxy gio gdyż nokia 500 to jest badziewie(użytkowałem 1m-c) i jest to totalne dno stary(niby nowy) symbian(mało nowych i ciekawych apl) i z telefonu nie da się fajnie korzystać, więc jak masz wybór to bierz tego sam teraz myślę nad nim

  • 0

    77. ~Panremix  2011-12-09 23:06:54  host: 178-36-173-128.adsl.inetia.pl

    Witam Moja opinia o tym telefonie jest jak najbardziej dobra tylko jedyne co może wkurzyć to wifi ponieważ nie do wszystkich sieci można się podłączyć,ale ogólnie jest plusik:D

  • 0

    78. ~murek  2011-12-09 23:59:47  host: dd10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy opisy są aktualizowane?? Ten telefon w Polsce jest juz sprzedawany z Androidem 2.3.4

  • 0

    79. ~nfs100  2011-12-13 01:23:47  host: 77-253-83-227.adsl.inetia.pl

    Witam, zainteresowałem się tym telefonem,chciałbym go kupić bez abonamentu, mam numer na kartę w heyah. Chciałbym wiedzieć ile telefon zużywa transferu danych do standardowych aktualizacji( kiedy nie korzystamy z przeglądarki etc.) Mam nadzieje że zrozumiecie o co mi chodzi. W heyah nie można wykupić pakietów danych i pobiera z konta. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam

  • 0

    80. ~Hubson54  2011-12-18 20:02:43  host: host-81-190-86-165.gdynia.mm.pl

    Mam ten telefon juz troche czasu i zdecydowanie go polecam. Telefon nie zacina sie. Sms-y pisze sie bardzo wygodnie. ekran wyglada bardzo ladnie ( mam na mysli kolory i multidotyk ). obudowa solidna bez zadnych poluzowan czy innych rzeczy. Zdecydowanie polecam tego smartfona poniewaz jest to najlepszy smartfon za ta cene ;)

  • 0

    81. ~  2011-12-23 11:24:54  host: z45-14.opera-mini.net

    Kolego z Heyah! Pakiet 100MB bez limitu, to 9zl. na 30 dni. Nie pisz bzdur!

  • 0

    82. ~MIETEK66  2011-12-26 09:36:44  host: 178.180.154.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Tel jest wyśmienity żadne gry się niezacinają i wszystko chodzi bardzo płynnie, aparat chociaż że tylko 3.2 to robi jak przynajmniej 5 a wifi działa też idealnie kupiłem go nowego za 599 zł i jeestem bardzo zadowolony z zakupu.

  • 0

    83.  2011-12-29 19:13:57

    Hej mam do was pytanko zastanawiam się czy kupić samsung galaxy gio czy sony ericsson xperia mini pro. To będzie mój pierwszy smartfon, jestem w play a nie chce wiązać się umową na 2 lata więc chyba lepiej wykupić pakiet internetowy. Czekam na odp z góry dziękuję

  • 0

    84. ~ania  2011-12-30 21:43:50  host: PC-85-202-109-80.siedlce.domtel.com.pl

    polecam gio. lepszy niz sony ericsson xperia... bo przede weszystkim wiekszy, cienszy i wygodniejszy ;) telefon magia

  • 0

    85. ~Msiiek  2012-01-02 20:32:16  host: 078088008125.bialystok.vectranet.pl

    Bierz Gio, w swojej kategorii nie ma lepszego w stosunku cena/jakość

  • 0

    86. ~djdiino  2012-01-03 17:12:17  host: 91.150.150.190.internetia.net.pl

    Mi udalo sie go dostac w komisie za 480 zl ;)

  • 0

    87.  2012-01-03 17:58:33

    W piątek wzięłam gio w play mixtura za 39zł na 40 doładowań a telefon za 1zł;-) i jak na razie dobrze się sprawuje tylko trochę kijowe słuchawki są w zestawie ale ogólnie to ok

  • 0

    88. ~gosciu_  2012-01-03 22:07:18  host: nat-kro52-75.aster.pl

    hej a czy może mi ktoś powiedzieć który telefon wybrac ? Samsung S5660 Galaxy Gio czy HTC Wildfire oba mają podobne parametry , a roznica w cenie to ok. 50 zl

  • 0

    89. ~magda  2012-01-05 13:51:24  host: 212.160.172.70

    telefonu nie polecam, bateria nie wytrzymuje mi nawet calego dnia, chociaz korzystam z niego tylko ponad miesiac. Poza tym strasznie sie zacina i bardzo czesto musze go wylaczac i ponownie wlaczac bo odmawia posluszenstwa. Piszac smsy z 2 osobami i sluchajac muzyki nie moge normalnie korzystac z tego tel !!

  • 0

    90. ~krzysie92  2012-01-05 14:11:03  host: 194.181.133.202

    Z całą pewnością bierz GIO. Miałem okazje korzystać z Wildfire a teraz mam gio które jest sporo szybsze pewnie ze względu na lepsze taktowanie procesora. Zresztą oba te telefon zostały fajnie zrecenzowane przez Webshake.tv :) zachęcam do obejrzenia na pewno Ci ułatwi wybór.

  • 0

    91. ~salomon74  2012-01-07 14:24:34  host: 088156184159.wejherowo.vectranet.pl

    telefonow miałem niepamietam ile ....z androidem to dwa swift oraz galaxy mini ,powiem tak dla kogos kto niema co robic z czasem i lubi wiecznie grzebac w najmniej potrzebnych bajerach to telefon pewnie bedzie super.Ja natomiast znudziłem sie tym po pierwszym tygodniu.Wifi jak dla kogo ,ja uzywam internetu w domu ,gps ? napewno nie z telefonu lecz kupiony specjalnie zestaw do samochodu.Aparat rzecz wzgledna napewno cyfrowka lub lustrzanka ,natomiast telefon sluzy do dzwonienia i tego sie wreszcie nauczyłem po wszystkich telefonach ktore posiadałem :)

  • 0

    92. ~bialutka  2012-01-07 20:59:03  host: host-46-186-65-215.dynamic.mm.pl

    Czy ma on klawiature alfanumeryczną do pisania smsów czy wyłącznie qwerty ?

  • 0

    93. ~Adam  2012-01-13 19:57:19  host: z45-06.opera-mini.net

    Miałem go z Play telefon gubi zasieg na EDGE to samo ma z internetem co momet zozłaczła trafiłem na bubla wizita w serwisie nic niedała

  • 0

    94. ~  2012-01-13 22:46:26  host: 77-255-123-184.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie dot. Karty pamieci.. Mianowicie nie wiem czy do mojego gio nie dokupic karty 32gb, a dokladniej chodzi mi o to czy ktos z was moze mi powiedziec czy przy tak duzej wielkosci telefon bedzoe zacinal

  • 0

    95.  2012-01-16 13:44:11

    Mam pytanie jak ustawic by pliki aplikacje zapisywaly sie na karcie sd a nie na telefonie bo ciagle mam zapchany telefon

  • 0

    96. ~Maciejos66  2012-01-16 14:00:13  host: dynamic-78-10-115-182.ssp.dialog.net.pl

    telefonik za tą cenę to rewelka, szybki procek , po aktualizacji androida do 2.3.5 błyskawica, jedyny minus to słaba bateria, mi trzyma tylko dzień przy normalnym korzystaniu z telefonu.

  • 0

    97. ~karo  2012-01-21 09:53:36  host: cache2.piekary.net

    podobnie jak 75, zastanawiam się nad gio i nokią 500. jedna osoba poleciła gio, reszta się zgadza?

  • 0

    98. ~anet  2012-01-31 22:03:55  host: host-n4-89-99.telpol.net.pl

    Mam pytanie czy wiadomości zapisują się na pamięci wewnętrznej czy jest możliwość wyboru,aby zapisać je na karcie pamięci?

  • 0

    99. ~Umbi  2012-02-02 00:04:56  host: staticline13366.toya.net.pl

    Oczywiście, że Gio. Nokia 500 nie ma polotu przy tym Samsungu :) Nawet procesor 1GHz nic nie da, bo tam dalej jest symbian. W Samsungu wszystko szybko śmiga i jest przyjemny także ja osobiście polecam Gio. Mówię z doświadczenia, bo miałem w ręku Nokię i na momencie mi się zresetowała. Zobaczcie ile tego g*wna jest na sprzedanie w necie, cena leci w dół i każdy chętnie ją odda :)

  • 0

    100. ~klozet7  2012-02-04 13:48:39  host: 078088075173.polkowice.vectranet.pl

    czy on posiada klawiaturę qwerty

  • 0

    101.  2012-02-06 20:25:08

    Mam problem z gio bo strasznie zacinaja sie przyciski i musze go czesto wylaczac a pozatym nie chce sie laczyc z wifi. Wyskakuje problem z siecia. Nie wiem czy isc do serwisu. Moze cos jest zle w ustawieniach. Poradzcie co mam zrobic?

  • 0

    102. ~sebz  2012-02-10 10:20:12  host: host8925186105.static.getin.3s.pl

    Jak w tym telefonie działa nawigacja? Czy łączy się przez net lub czy ma wbudowany odbiornik GPS? Ile kosztuje nawigacja na ten telefon? Sorki za pytania ale jestem w laikiem w tych sprawach. Thx Pozdrawiam

  • 0

    103. ~piotr  2012-02-18 15:42:09  host: 83.238.3.162

    Po miesiącu korzystania coś zaczeło szwankować i nie dało sie wejść w menu bo ekran był caly czarny, zaczął sie wieszac i trzeba było cały system zresetować przez co wszystko mi sie pokasowało ale gdyby nie to i jeszcze ta bateria przy normalnym użytkowaniu góra dzień to wszystko bylo by ok.

  • 0

    104. ~  2012-02-28 08:34:43  host: usrs-37.66-mat-sat.pl

    Ja go mam od wczoraj. Bawiłam się nim, żeby poznać wszystkie funkcje. Póki co odłączyłam Internet. Wszystko jest super, poszłam za radą Kazika 1902 jeśli chodzi o ładowanie i mam nadzieję, ze będzie trzymał dłużej niż jeden dzień przy niezbyt częstym używaniu. problemem jest jednak to, że się wiesza. Parę osób o tym pisało, ale nikt nie odpowiedział, czy to wada niektórych, czy wszystkie tak mają. W pierwszym przypadku można by pójść do salonu i wymienić. Strasznie to wkurzające, gdy nagle wszystko się blokuje i zaczynają migać klawisze wg dziwnego systemu:) dajcie znać, czy iść do salonu, czy nie ma sensu, bo może każdy Gio tak ma...

  • 0

    105. ~Gioooo2  2012-03-04 10:48:34  host: host-81-190-185-130.kwidzyn.mm.pl

    a ja mam takie pytanie czasem gdy robie cos na telefonie wcisne niechacy przycisk menu to aparat robi mi zdjecie z przodu ekranu np wyswietlacza nie rozumiem tego ktos wie o co tu chodzi ?

  • 0

    106. ~mijun  2012-03-08 16:51:01  host: 77-254-101-188.adsl.inetia.pl

    telefonik super ale oprogramowanie totalne dno ;/ jesli od razu wgracie cm 7 to juz jets fajnie ;)

  • 0

    107. ~Browarnik  2012-03-12 14:15:22  host: z57-04.opera-mini.net

    Telefon ma ciekawe funkcje, ale jedna rzecz go dyskwalifikuje-bardzo słaba bateria.Przy nowej baterii naładowanej do pełna telefon nie wytrzymuje nawet jednego dnia.Wystarczy wieczorem włączyć na nim chwile divx i rano trzeba szukać ładowarki.

  • 0

    108. ~monia  2012-03-14 07:45:55  host: ip-157-25-12-144.multimo.pl

    Moje odczucia co do tego telef sa .....mieszane Oczywscie ma sa fuunkcji o ktorych pisali poprzednicy ale przy zalacznym wifi telefon mi dziala 8 godz :- bez wifi troszke dluzej Strach sie z nim zabrac w dluzsza droge bo trzeba szukac gniazdka zeby go podladowac Czasmi mi sie wiesza i musze czekac az sie laskawie sam odwiesi Moze mam jakis felerny. egzemplarz ?

  • 1

    110. ~rjkr  2012-03-23 08:56:40  host: static-188-137-75-49.leon.com.pl

    Ja powiem tak co do wypowiedzi tego telefonu on jest świetny długo trzyma bateria. Nie którzy po prostu niech se wyłączą pare funkcji, lub nie zamykają aplikacji i baterie jee. Jest szybki i prosty w obsudze, to mój drugi telefon z androidem. Wcześniej miałem LG swith i wiele lepszy jest gio . Polecam naprawdę świetny.

  • 0

    111. ~  2012-04-02 16:04:51  host: 88-199-164-121.tktelekom.pl

    GIO + CM 7.2 + Go launcher = telefon idealny Procesor stabilny przy 920mhz, czasem przy 980 nie grzeje się jak inne quadrant standard(nowy) 1200pkt neocore 82fps

  • 0

    112. ~Przemek 16  2012-04-02 19:55:42  host: aare206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Wszystkich . Otóż mam zamiar kupic sobie ten telefonik w najbliższym czasie i chcaiłbym sie dowiedziec jak jest z tąbaterią , ja raczej w gry nie gram najczesniej to duzo sms i duzo rozmow czy ta bateria podoła całą dobe ? i jak ladowac taka baterie bo juz jedno sobie zepsułem formatowalem i sie popsula i trzymala 2-3 godziny wiedz nie wie mjedni mowia zeby baterie w telefonach formatowac drudzy nie wiedz jak najlepiej zrobic bo neichce sobie telefonika zepsuc w pierwsyzm dniu . z góry dzieki za odp

  • 0

    113.  2012-04-02 20:06:06

    Witam wszystkich . Osobiście uważam ze Gio a Ace robi różnice tylko w ekranie i aparacie reszta jest to samo a gio ma bardzo przystępną cene . Wiedz bede go mial za pare dni tyle czy bateria wytrzyma mi przynajmniej jedna całą dobre ? duzo rozmawiam i pisze sms prosze o wypowiedz uzytkownikow i druga sprawa jak mam naladowac telefon zeby dobrze trzymal sformatowac go czy nie bo jedni mowia ze tak a drudzy ze nie i nie wiem co zrobic zeby sobie bateri nei zwalić

  • 0

    114. ~melodyk.  2012-04-17 23:50:40  host: public13414.xdsl.centertel.pl

    Baterię ładować aż w lewym górnym rogu pokaże się mała bateryjka, tel. wyda jakiś sygnał, albo ów sygnał odezwie się po wyciągnięciu wtyczki. (ładuje kilka godzin, całą noc.) Te różne ,,baterie" kontrolne to zawracanie głowy.

  • 0

    115. ~luki89k  2012-04-29 21:28:00  host: 89-74-197-201.dynamic.chello.pl

    Otoz batei li-ona nie mozna formatowac,to jest bateria idealna do smartfonow, ponieaz tylko te li-ony potrzebuja czestego ladowania, a androida trzeba czesto xD. Mi gps i nagrywanie jazdy starcza na 30minut-godzinr

  • 0

    116. ~luki89k  2012-04-29 21:30:46  host: 89-74-197-201.dynamic.chello.pl

    Bateri Li-ona nie mozna rozladowywac do zera, bo ogniwa i inne takie, sa nie odporne na to, ladowac czesto i bez formatowania. Na dodatek li-ona nie sa zywotne na cykle ladowania, tylko okres czasu, dla androida i laptopow to dobrze :)

  • 0

    117. ~takaja  2012-04-30 12:40:01  host: 176-97-81-1.tvkslupsk.pl

    ja specjalistką od telefonów nie jestem, ale wzięłam samsung galaxy gio, bo wydał mi się całkiem dobry i w przystępnej cenie. powiem tak, jestem z niego bardzo zadowolona, a mam go już od sierpnia. nie było z nim jeszcze żadnych problemów, żebym musiała go oddać na gwarancję czy coś. a wracając do baterii, mi trzyma 1 dzień, a nie robię na nim jakiś cudownych rzeczy, prócz słuchania muzyki i surfowania po internecie. ale gdzieś kiedyś usłyszałam, że system Android ogólnie wytrzymuje 1 dzień. tak więc pomimo takiej żywotności baterii, polecam :)

  • 0

    118. ~ania  2012-05-08 10:10:31  host: 77-254-199-102.adsl.inetia.pl

    nie wie ktos jak sie blokuje ten telefon?

  • 0

    119. ~adrian35  2012-05-08 23:26:44  host: user-31-174-37-110.play-internet.pl

    Telefon bardzo fajny właSnie z niego posze komentarz

  • 0

    120. ~kashaaaa  2012-05-14 11:55:58  host: mconnect.com.pl

    telefon wspanialy!! jak sie ma task killera to mi trzyma caly dzien, na noc ładuję i jest ok. niestety mam go z drugiej ręki i nie wiem czy pierwszy użytkownik go dobrze sformatowł,czyli rozladował do końca, naładował do pełna i tak ze 3 razy.. z własnego doswiadczenia wiem ze to bardzo ważne!!!

  • 0

    121. ~;)  2012-05-14 18:41:18  host: 212.160.172.70

    BATERIA JEST SŁABA !!! Telefon jest ok , ale nie polecam go osobom , które dużo piszą, dzwonią itp bo nie wytrzymuje nawet 24h użytkowania.

  • 0

    122. ~dawid100298  2012-05-16 21:36:38  host: 77-255-51-111.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny telefon, zdjęcia naprawde ładne, bateria krótko trzyma jak we wszystkich smatrfonach, bardzo łatwy twardy reset. ( dzisiaj wyskoczył mi błąd odnośnie jakiegos tam procesu. Nie chciala mi wejsc strona główna. Jest na nim możliwość sformatować całkowicie wszystko razem z systemem oraz szybka instalacja systemu przez recovery. Bez żadnych płytek ( takie coś jak bios w komputerze)

  • 0

    123. ~Kamilka  2012-05-30 13:54:28  host: 178-37-41-9.adsl.inetia.pl

    a co z jego aparatem ?

  • 0

    124. ~eloelo  2012-05-30 20:47:00  host: pra-b.merinet.pl

    Mam go od kilku godzin. Jestem bardzo ZADOWOLONA. Śmiga bezbłędnie, szybko, jest czuły i wygodny. Wybierałam pomiędzy nim a Ace, wygrał ten, bo lepiej leżał w ręku;) To mój pierwszy smartfon, więc wiele rzeczy mnie zaskoczyło i nie potrafiłam sobie z nimi poradzić. Okazuje się jednak, że wystarczy popytać znajomych i funkcje, których szukamy są i działają;) Jednak Android jest dosyć skomplikowany(głównie przez wszechstronność i ogrom możliwości). Pościągałam kilka aplikacji, wszystkie ładnie chodzą. Ustawiłam sobie dzwonki za pomocą aplikacji, bo inaczej nie umiałam. No muszę powiedzieć, że świetna zabawka, ale i niezły telefon- dobrze i głośno słychać przez słuchawkę, nie wiesza się itp. Polecam! ps, dla bardzo nie zorientowanych i obawiających się o baterię- jeśli nie korzystacie z neta, gps itp, to można wiele funkcji wyłączyć i wtedy na pewno wytrzyma dłużej.

  • 0

    125. ~kubanczyk  2012-05-31 17:00:46  host: z46-13.opera-mini.net

    cena/jakość bije konkurencję trochę słaba bateria codzień ląduje ale wszystko chodzi płynnie muszę tylko zainwestować w kartę 16gb i nowe lepsze słuchawki bo te strasznie mnie upijaja w uszy;-) jak najbardziej polecam

  • 0

    126. ~arek  2012-06-03 15:57:58  host: 89-74-47-49.dynamic.chello.pl

    najlepszy stosunek jakość/cena. ponadto jest dla niego oryginalna aktualizacja do andka 2.3.6. Bateria rzeczywiście słabo trzyma. Ale to naprawdę nic dziwnego w smartfonach. Trzeba wyłączać kilka rzeczy jak np: 3g, wifi, dostep do neta kiedy sie tego nie używa. Istotny jest także dobry zasięg. Od razu dłużej wytrzyma. Z dnia na dzień trzyma coraz dłużej. Przez pierwsze dni to ładowałem go nawet 3 razy w ciągu doby.. ale ciągle coś przy nim grzebałem. Ogólnie full wypas.

  • 0

    127. ~wiecek  2012-06-03 19:24:23  host: host-89-230-213-136.lublin.mm.pl

    bardzo dobry telefon polecam ;)

  • 0

    128. ~MP  2012-06-21 16:06:00  host: host-static-106.21.54.194.generacja.pl

    telefon tylko i wyłącznie dla osób cierpliwych - wiesza się, reakcja na użycie któregokolwiek polecenia to dobre kilka-kilkanaście sekund... odinstalowałem praktycznie wszystko co się dało, zainstalowałem aplikację do optymalizacji pamięci - i nic... nadal jak mulił, tak muli. na plus właściwie tylko aparat (reszta niczym się nie różni od gorszych smartfonów)

  • 0

    129. ~heh  2012-06-26 08:24:13  host: 212.160.172.70

    czy wiecie moze ile kosztuje w tym telefonie naprawa wyswietlacza? Spadl mi tylko 1 raz z bardzo malej wysokosci i niestety wyswietlacz nie dziala, takze trzeba strasznie uwazac na ten telefon.. jestem wsciekla niedawno wydane 450 zl poszlo w las...

  • 0

    130. ~gregor do MP  2012-07-17 14:06:56  host: 193.169.148.70

    Nic nie muli, nic się nie wiesza - u mnie. Podstawa to w danej chwili mieć włączone aplikacje, których się używa. Generalnie ubijam co niepotrzebne przez domyślny menager procesów. Jak w kompie włączysz dużo programów na raz to też bedzie mulił. Jak dla mnie telefon super (mam go prawie rok), zakup trafiony w 10 - cena/jakość. Co do aparatu - rzadko używam, raczej słabo, głównie z łapaniem ostrości. Bateria 1,5 dnia max przy częstym grzebaniu w telefonie - generalnie ładuje codziennie i spokój. I jeszcze jedno napisze bo może komuś się sprzyda... Mianowicie skrót do robienia zrzutów ekranu (powrót + menu), który często pomyłkowo wciskałem - Ci których to wkurza tak jak mnie wiedzą o co chodzi.... jak to wyłączyć? Po pierwsze: root, dwa np. zainstalować Link2SD i znaleźć aplikację/proces com.sec.android.app.ScreenCaptureService i zatrzymać - w ten sposób można się pozbyć skrótu (dla mnie kompletnie zbędnego) :)

  • 0

    131. ~ololo  2012-07-27 11:50:56  host: 212.160.172.70

    mi spadł conajmniej 30 razy i dziala bez zarzutów ;)

  • 0

    132. ~  2012-08-26 00:36:03  host: public9538.xdsl.centertel.pl

    do 128 ; smartfon to mały komputerek, trzeba zciągnąć programki z market play. zamiast galerii ( mulna ) quickpick , kontakty - Zcontact , one dialer , sms - pansi sms , handset sms , aparat foto - lg camera. Dobrze jest też wyłączyć tel. n.p. raz na tydzień. Po wlączeniu ładowarki przymula znacznie u mnie. Kłopot z wifi - *#*#526#*#* . Inne kody resetujące znależć raczej łatwo, (gogle) ale nie stosowałem. Mały reset ( wył. - wł. ) wystarcza. Inne apl. klawiatura programisty ( pro polska, alt - ćżśąłńśęó.

  • 0

    133. ~Fanatyk  2012-11-02 16:03:19  host: CLIENT-telezet-2.zgora.dialog.net.pl

    super telefon :D polecam a jak się go przytuninguje to hasa jeszcze lepiej ale mogło być trochę więcej pamięci wbudowanej :) ale ma się root :D

  • 0

    134. ~  2012-11-23 12:55:46  host: v61-03.opera-mini.net

    ludzie macie mi problemy dzień z fonem i nietrzeba insrukcji piszane z niego

  • 0

    135. ~kasia7630  2012-12-20 21:27:40  host: user-46-112-93-156.play-internet.pl

    witam co zrobić aby działały na gio gry z kurnika

  • 0

    136.  2013-01-10 14:30:29

    Witam wczoraj odebrałam tel z serwisu i dalej jest to samo. Przyciski się zwieszają i nie wiem czy znowu iść z nim do naprawy. Czy każdy gio tak ma i czy jest możliwość aby dali mi ten sam tel tylko nowy?

  • 0

    137. ~Radosław  2013-01-31 19:21:35  host: 77-255-225-22.adsl.inetia.pl

    Telefon ogólnie bardzo fajny zwłaszcza w tej cenie. Po roku najbardziej denerwują jego częste wady, takie jak wariujący akcelerometr czy samoklikający się ekran dotykowy. Bateria u mnie na początku świetna, jednak szybko traci swoje właściwości. Moja padła po roku a przez kilka dobrych miesięcy trzymała góra 2 dni jak się zbytnio nic na nim nie robiło.

  • 0

    139. ~dfh  2013-04-08 22:04:00  host: 31.130.106.218

    wiecie może jak można zwiększyć długość wiadomości ? mogę tylko na 3 smsy :(

  • 0

    140. ~Sai19  2013-05-18 23:15:59  host: user-94-254-128-115.play-internet.pl

    Ostatnio ładowałem i teraz nie chce mi się włączyć pokazuje tylko samsung co mam robić?

  • 0

    141. ~masakryczna  2013-06-04 11:53:35  host: host-217-170-164-3.cable.net-inotel.pl

    Telefon wzięty jakiś rok temu w Mix Play za ok 100zł. Przy wyborze, miał to być smartfon na Androidzie w jak najniższym przedziale cenowym, czego skutkami jest, że czasem się przywiesza przy odblokowywaniu ekranu, ale na tyle rzadko, że idzie to przeżyć, części bardziej wymagających gier nie chce obsłużyć. Poza tym, zaskoczył mnie bardzo pozytywnie, w porównaniu z Xperią X10 Mini Pro, która wiesza się na potęgę przy kilku niezbędnych mi, zainstalowanych aplikacjach (jak zainstalowałam coś większego, na 5 min mogłam zapomnieć o powrocie do menu głównego). Bateria trzyma nawet kilka dni przy codziennym używaniu, aparat ma zoom (czego, o dziwo, nie ma xperia), ekran jest przejrzysty, telefon już spadał kilka razy i nic mu jeszcze nie pękło. Jeśli ktoś chce taniutkiego smartfona do rozmów, smsów i internetu czasami, to myślę, że Gio raczej spełni swoją funkcję.

  • 0

    142. ~Peter  2013-06-29 10:54:25  host: 178235241159.warszawa.vectranet.pl

    Nie działa WiFi z większością Routerów i w ogóle ciężko coś z tym zrobić (serwis).

  • 0

    143. ~Problem  2013-08-02 14:39:39  host: staticline-31-182-64-204.toya.net.pl

    Ostatnio ładowałem i teraz nie chce mi się włączyć pokazuje tylko samsung co mam robić?

  • 0

    144. ~salice  2013-08-06 11:37:14  host: 178.181.125.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    @dfh aplikacja GO SMS PRO, darmowa do smsów, możesz pisać dłuższe wiadomości. Telefon bardzo fajny, co do tego, że klawiatura sama się klika to wystarczy włączyć i wyłączyć ekran (czasem kilka razy..). Czasem ma problem z włączeniem wi-fi, wtedy należy wyłączyć i włączyć telefon. Po naprawie i tak nadal tak si dzieje Ale ma dobry zasięg wifi i sieć również. Odporny na upadki. Szkoda, że nie ma flesza, ale starczy po prostu jasny ekran by sobie coś tam oświetlić. Przy intensywnym używaniu - non stop internet, youtube, muzyka to muszę ładować z 2 razy w ciągu dnia. /bez internetu i mało muzyki to wytrzymał 3 dni i dałby chyba radę jeszcze trochę. Telefon mam już ponad rok i polecam. /W naprawie był raz, bo nie chciał się ładować - jak przeczyścili złącze usb wszystko ok.

  • 0

    145. ~kas  2014-01-08 12:06:58  host: aqa138.internetdsl.tpnet.pl

    no więc ja go ma od prawie dwóch lat i jest to najgorszy telefon Samsunga jaki miałam (a miałam chyba z 5 oczywiście nie smartfony..). Przy wyłączonym intrenecie bateria trzyma do 4 dni, więc jest nieźle, chyba że ktoś dużo rozmawia bądź gra...wtedy kaplica-jakieś półtora doby. Po pół roku użytkowania zaczął się wieszać sporadycznie. ostatnio tj. od jakiś kilku miesięcy wiesza się średnio raz na tydzień, niezależnie od tego czy był włączony internet czy też nie. z reguły po prostu przeglądałam jego zawartość bądź chciałam sprawdzić godzinę. Ponadto zdarza mu się wyłączać samodzielnie. Generalnie korzystanie z niego, pomimo że w zasadzie tylko dzwonię i odbieram jest bardzo uciążliwe, bo zawiódł mnie w najgorszych momentach. i tyle. poważnie się teraz zastanawiam czy w ogóle jeszcze Samsunga brać..

  • 0

    146. ~ZamtzzPL  2014-01-17 17:58:20  host: public-gprs514609.centertel.pl

    Witam.Posiadam ten telefon od 2 tygodni i jak narazie sprawuje sie idealnie.no prawie.jest od na tyle silny zeby grac w gry sredniej klasy,a ze gry lepsze wyszly na ARMv7 to potrzebuje specjalnych zmodyfikowanych edycji gier aby dzialaly na ARMv6 w ktory jest uzbrojony GIO.pozatym telefon sprawuje sie idealnie.zero scinek i tym podobne.musze przyznac ze w rzyciu niewidzialem tak plynnie dzialajacego menu.wszystkie animacje sa plynniutkie ze asz sie patrzec chce :3 kupilem GIO od znajomego jako uszkodzony (wylany ekran) za 60zl i odnowilem za 90zl na oryginalny wyswietlacz.kolory sa zywe i nasycone.a i znajduje sie blad!(bynajmniej ja tak mam)gdy juz telefon dostalem to mial on Androida 2.3.6 a nie 2.3.4...wiem ze znajomy go Updateowal.

  • 0

    147.  2014-12-29 20:19:49

    Mam ten telefon. Wszystko działa dobrze.
    Podstawowa sprawa to mała pamięć i do tego trzeba się dostosować.
    Mamy dwie możliwości:
    1. Możemy telefon zrootować, wgrać jakiś Cyanogenmod, zrobić partycję 1GB EX4 na karcie pamięci i problem małej pamięci mija, ale jest z tym trochę roboty i trzeba to właściwie zrobić. Dowiadywałem się na forach, ale zdania są różne. Spróbowałem użyć programu "Odin" ale nie chciał ruszyć na Windows 8.
    2. (bez rootowania) instalujemy tylko kilka niewymagających aplikacji.
    a. Istnieje oficjalna aktualizacja do Androida 2.3.6 więc aktualizujemy (ok.30 minut) przy naładowanej w pełni baterii.
    b. Instalujemy operę mini do codziennego używania a standardowej przeglądarki wtedy gdy strona wymaga obsługi java script.
    c. Youtube pozostawiamy taki jak jest i nie aktualizujemy go bo zajmuje zbyt dużo miejsca. Jeśli przez przypadek zaktualizujemy to można to cofnąć.
    d. Facebooka nie instalujemy tylko używamy do tego przeglądarki.
    e. GPS - bardzo długo się uruchamia nawigacja. Jest na to rada - funkcja musi być cały czas włączona - nie pobiera prądu wbrew pozorom. Przy włączonej funkcji GPS nawigacja szybko się uruchamia.
    f. WiFi - żeby było uruchomione w jakimś centrum handlowym często wymaga używania standardowej przeglądarki (nie Opery) bo dostawca internetu chce mieć możliwość wyświetlenia swojej reklamy.
    g. WiFi Hot Spot (udostępnianie internetu innym urządzeniom) działa sprawnie.
    h. bateria dzieła krótko - trzeba co wieczór włączać na noc. Najwięcej prądu bierze nawigacja (chodzi o włączony program do nawigowania i pokazywania drogi i gdzie się znajdujemy, nie o samą funkcję). Nawigację szybko wyłączamy pozostawiając oczywiście samą funkcję włączoną. Druga funkcja pod względem prądożerności to przeglądarka internetowa. Warto mieć w pogotowiu drugą baterię, albo bank mocy (PowerBank).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet