Samsung S5611 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5611 Opinie o Samsung S5611

Samsung S5611

w sumie: 8
  • 0

    1. ~oburzony  2014-09-21 06:10:38  host: ip-78-30-120-162.free.aero2.net.pl

    Różni się od starszej wersji tylko tym, że jest ponad dwukrotnie KRÓTSZY czas czuwania i parę MB więcej pamięci wbudowanej?
    Mogli chociaż zwiększyć jakość nagrywanych filmów.

  • 0

    3.  2015-02-13 16:09:10

    Niestety w porównaniu do S5610 jego następca czyli S5611 nie ma HDVoice ;-(

  • -1

    4. ~Beatka  2015-04-19 16:11:28  host: 87-207-168-197.dynamic.chello.pl

    Nie lubię smart fonów, a telefon jest mi potrzebny do rozmów i smsów – tych funkcji ten model nie spełnia.
    Plusy:
    - ładny wygląd
    - dobry aparat fotograficzny
    - dobra jakość odtwarzanej muzyki
    - ładny wygląd wyświetlacza, możliwość personalizacji menu
    Minusy:
    - b. niska jakość rozmów: głos rozmówcy jest zniekształcony, metaliczny. W (cichym) domu da się jeszcze coś usłyszeć, natomiast rozmowa na ulicy (lub – o zgrozo – w autobusie/samochodzie) – praktycznie niemożliwa – nie można zrozumieć, co mówi rozmówca, telefon przerywa (jakby gubił zasięg).
    - przy pisaniu smsów z włączonym słownikiem T9 nie można wyłączyć polskich znaków (co skraca rozmiar smsa o ok. 1/3). Jeśli więc nie chcemy przepłacać za smsy, pozostaje nie korzystać ze słownika i pisać jak 10 lat temu - …
    - o nieodebranym połączeniu informuje nas miniaturowy kwadracik u góry ekranu – b. łatwo go w ogóle nie zauważyć.
    - irytujący, b. głośny dźwięk migawki aparatu (nawet przy włączonym profilu „Cichy”), brak choćby podstawowego programu do obróbki zdjęć.
    - przy słuchaniu muzyki przez słuchawki najniższy próg dźwięku jest głośny – bębenki w uszach mogą pęknąć.
    - odtwarzacz mp3 nie widzi części załadowanych piosenek (można w nie wejść tylko przez katalog „Moje pliki”) – również irytuje.
    Nadmieniam, że ze względu na jakość rozmów i brak uproszczonej obsługi polskich znaków w smsach telefon był w serwisie. Po wymienionym (?) głośniku i oprogramowaniu jest tak samo jak było.
    Polecam tylko dla tych, którzy chcą mieć dobry aparat i głośno słuchać muzyki przez słuchawki. Do rozmów ten sprzęt się nie nadaje. Mój 7-letni Samsung u-600 miał wszystkie zalety, których temu modelowi brakuje.

  • 0

    5. ~Bury  2015-04-28 08:18:49  host: 81.161.113.3

    Telefon jest beznadziejny.
    Nie mam wielkich wymagań w stosunku do telefonu. NIestety ten aparat nawet tego nie spełnił. Jakoś rozmów słaba. Prędkość działania mizerna. Nie polecam.

  • 0

    6. ~Helga  2015-10-24 22:39:39  host: 132.82.41.31.ip4.feromedia.eu

    Mnie denerwuje ten słownik angielski - powinien być angielsko-polski i polsko-angielski wtedy byłby bardziej przydatny.

  • 0

    7. ~staruszek  2015-12-12 17:15:56  host: nat210.skomur.pl

    S5610 używałem przez 3 lata,kupiłem S5611 i używałem przez 3 tygodnie,pozbyłem się go i wróciłem do 5610.Uważam,że 5611 to jest duży krok wstecz.

  • 0

    8. ~greg zorba  2016-08-20 20:21:46  host: n28-03-08.opera-mini.net

    klasyczny bardzo dobry telefon, szkoda ze nie ma latarki

  • 0

    9. ~Czos Sosnkowy  2016-08-22 11:15:33  host: 78-11-140-11.static.ip.netia.com.pl

    Telefon mam od 2 lat. Już po roku zaczął się psuć. Zdjęcia przestały się zapisywać. Niedługo po tym wykrzaczyła się całkowicie funkcja aparatu. Wkrótce podczas połączeń zaczęły się trzaski. Trzeba było oddzwaniać kilka razy w nadziei, że usłyszysz swojego rozmówcę. Wczoraj go zaktualizowałam przez Kies myśląc, że coś pomoże. Teraz w ogóle nie można nawiązać żadnego połączenia, telefon po prostu przestał je obsługiwać. Tragedia. Nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet