Samsung S5610 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5610 Opinie o Samsung S5610

Samsung S5610

w sumie: 216
  • 1

    1. ~  2011-10-04 03:05:45  host: z39-09.opera-mini.net

    Na alle już jest za tyle,na ile go Samsung wycenił,czyli 419 pln,ale ja czekam aż pojawi się w normalnych sklepach i wtedy będzie mój.

  • 0

    2. ~x  2011-10-04 07:46:40  host: dynamic-78-8-52-223.ssp.dialog.net.pl

    mogliby zacząć używać ekranów amoled również w klasycznych telefonach,przynajmniej bateria miałaby dłuższą żywotność

  • 0

    3. ~dsadfwd  2011-10-04 12:07:45  host: 212.160.172.70

    wifi jest ?

  • 0

    5. ~  2011-10-05 13:25:48  host: 212.160.172.70

    ciekawe czy to metal, czy plastik. Miał go może ktoś w rękach. Podobny do C3530, trochę lepsze parametry. Ciekawi mnie tylko z czego wykonana obudowa

  • 0

    6. ~SiemanoAlbano  2011-10-06 08:29:04  host: 212.160.172.70

    CZy jest w tym telefonie WiFi i GPS ??

  • 0

    8. ~ania  2011-10-08 21:15:37  host: 093105029054.suwalki.vectranet.pl

    bawiłam się tym telefonem, wyglada bardzo elegancko,robi ładne zdjęcia, nie ma wi fi. jest zrobiony z plastiku a szkoda.

  • 0

    9. ~artur  2011-10-11 21:59:13  host: user-46-113-85-72.play-internet.pl

    do SiemanoAlbano - nie ma wifi i gps. Ale po co ma to mieć ??? To aparat do pracy ! Mam firmę i potrzeba mi tel do dzwonienia z dlugim czasem między ładowaniami baterii - i to jest strzał w 10 tkę ! A do GPS to proponuję ci navi 5 cali - działa bezbłędnie i widać wszystko nawet w dużym busie czy jadąc na "leżaka" w beemce. Navi to koszt od 300 zł (czyli za free) a komfort użytkowania o niebo lepszy niż navi w telefonie ...

  • 0

    10. ~misiekdziks  2011-10-12 17:00:37  host: afpk21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plastik metalopodobny calkiem niezlej jakości. poza tym telefon jest duży, jak dla mnie za duży. na plus aparat i transfer 7,2...

  • 0

    11. ~filip_az  2011-10-12 19:18:14  host: host-86-111-100-3.tvk.torun.pl

    Telefon ok, ale TELEFON. Db odtwarzacz muzyczny, zywe kolory, dosc delikatnie wyglada, acz niby stalowy. Menu ok, wifi i gps brak, duzy ekran, wygodne klawisze, w miare db aparat. Bardzo elegancki i uzyteczny

  • 0

    12. ~qper  2011-10-13 13:09:58  host: z06-11.opera-mini.net

    witam ja posiadam c3530 ten ma prawie ta sama obudowe uzywam go od miesiaca klawiatura jest niewygodna i ledwo już źipie klawisze 1 4 7 * 3 6 9 # lekko sie zapadly i okropnie skrzypią po miesiacu pewno za nastepny mieśiąc sie rozsypią ta tylna klapkaw to tez lipa szczególnie jej zamkniecie reszta ok.

  • 0

    14. ~S7220  2011-10-13 23:01:41  host: do-atman-1a.connecta.pl

    Widzę, to taka próba wbicia się na miejsce S7220. Ale bez amoled. Czyli ciut nowszych technologi (bt3), ale wyświetlacza pożałowali. Szkoda.. Była by znakomita alternatywa dla noki C5 i podobnych...

  • 0

    15. ~T  2011-10-16 10:07:33  host: 77-254-178-93.adsl.inetia.pl

    miałam ten telefon w ręce w sklepie dobrze leży w dłoni obudowa jest metalowa, podobny trochę zewnętrznie do nokii e52 , ktoś kto go posiada mógłby napisać ile trzyma bateria, czy tel się nie zawiesza, czy dobrze słychać drugą stronę podczas rozmowy, czy nie gubi zasięgu czy na wyświetlaczu dobrze widać w słońcu pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź

  • 0

    16. ~gsgsd  2011-10-16 12:31:50  host: 119-032-227.adsl.szeptel.net.pl

    nie ma wifi i gps

  • 0

    17. ~użytkownik  2011-10-17 11:25:14  host: 212.87.238.2

    bawiłem się tym telefonem przez 3 dni, telefon jest metalowy a ściślej mówiąc ma wstawki z cienkiej blachy nie ma wifi, ma bardzo proste menu, polecam go dla starszych osób, kupiłem go na prezent dla osoby 50+ po dwóch tygodniach użytkowania jest bardzo zadowolona z tego telefonu

  • 0

    18. ~#a#  2011-10-17 14:08:05  host: 212.160.172.70

    jest wifi

  • 0

    19. ~raf  2011-10-17 15:33:18  host: anubis.lot.pl

    Widać przecież, że obudowa jest stalowa. Mam taką w moim U900 Soul, telefon ma ponad 3 lata już i żaden upadek na betonowy chodnik mu nie straszny.

  • 0

    20. ~BECIA86  2011-10-17 16:39:32  host: siec.kiga.pl

    ZAmowiłam tel w orange przy ab 39 um 24m tel za 69zł zamawiałam w czwartek przez internet i przyjechał dzisiaj kurierem tel bardzo fajny z wygladu nie wiem jak menu bo jeszcze nie wł go wiec pozniej dam wam znac jakie jest menu jedyny minu na chwile obecna ze nie daja słuchawek do tel :( no ale cóż cos za cos ;)

  • 0

    21. ~Beatka  2011-10-17 21:34:51  host: siec.kiga.pl

    ja zamowilam ten tel na str inter Orange bo umowa sie konczyla ogolnie tel fajny brak karty pamieci ;/ trzeba dokupic chyba ze tylko mi nie dali ;/ brak słuchawek i brak kabla usb ;/ co mnie to zaskoczylo tylko ładowarke dostalam jak bylo u was ?

  • 0

    22. ~Ezo  2011-10-18 12:22:23  host: 83-238-164-231.ip.netia.com.pl

    Wifi i GPS nie ma. Tak, ma metalową obudowę.

  • 0

    23. ~tomo  2011-10-18 19:19:50  host: absu165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Obudowa jest niestety wykonana z tworzywa sztucznego a nie metalu. Oglądałem ten telefon przez chwilę w salonie plusa i wydawało się, że działa dosyć płynnie. Zrobiłem zdjęcie ulotki i napisy były bardzo wyraźne, także autofocus działa.

  • 0

    24. ~  2011-10-18 20:44:17  host: 90-156-127-144.internetia.net.pl

    nie umiecie czytac? nie ma wifi

  • 0

    25. ~alaaa  2011-10-18 21:31:31  host: omu82.internetdsl.tpnet.pl

    daremnie że nie ma Wi-Fi :(

  • 0

    26. ~---  2011-10-20 14:51:24  host: 77-254-178-93.adsl.inetia.pl

    obudowa jest metalowa, niech ktoś napisze o jego wadach i zaletach: ile bateria trzyma, czy wyświetlacz jest wyraźny, czy dobrze słychać podczas rozmowy, czy nie gubi zasięgu, czy się nie wiesza??

  • 0

    27. ~domsc  2011-10-21 20:22:01  host: user-188-33-93-141.play-internet.pl

    jest elegancki wreście jakiś pożądny aparat cyfrowy a nie najnowsze nokie co robią foty jak czajnik twojej babci, wolałbym go nawet zamiast e52 a kosztuje 350 zł

  • 0

    28. ~  2011-10-23 14:53:36  host: 81.219.133.220

    wifi jest, a gps nie ma jak jest napisane zreszta w parametrach

  • 0

    29. ~windstar  2011-10-23 18:13:06  host: 178.180.27.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Ciekawostką jest fakt, iż na stronie producenta podane są informacje, że ten telefon pracuje tylko w paśmie GSM, natomiast HSDPA nie ma!!! Proszę o zwracanie uwagi na tak istotne szczegóły. Pozdrawiam.

  • 0

    34. ~  2011-10-24 19:26:27  host: user-46-112-216-8.play-internet.pl

    mam tan telefon nie ma wifi na bank obudowa plastikowa z drobnymi metalowymi elementami ale jakosc wykonania bardzo dobra jeden z lepszych nie smartfonów

  • 0

    35. ~filip_az  2011-10-27 09:19:26  host: host-86-111-102-182.tvk.torun.pl

    Na stronie producenta jest nawet ze dodaja zestaw słuchawkowy. Na duzy plus telefonu: ładuje sie bardzo krotko i trzyma dłuuugo. Najdłuzej z wszystkich telefonów jakie miałem. I to przy intensywnym urzytkowaniu(mp3,radio,zdjecia,smsy,30 min tele na dzien) ok 4 dni!!

  • 0

    37. ~lena  2011-10-31 15:13:45  host: nat10.net019-g1.isko.net.pl

    a dla mnie kicha. Załuję że nie wzięłam SE hazela za tą samą cenę. obudowa plstikowa, menu sztywne - nic z tym się zrobić nie da, wszystkie ustawienia narzucone przez producenta, głupiego układu ikonek nie da się zmienić. No i rzeczywiście golas - samam ładowarka w zestawie. Nie wysilono sie na rzecz klienta. Scowałam do pudełka; stary SE lepszy

  • 0

    38. ~Jordan  2011-11-01 20:42:38  host: h-87-199-82-74.dolsatbelchatow.pl

    Ile może pomieścić ten telefon sms

  • 0

    39. ~aaaaaa  2011-11-08 14:53:15  host: 212.160.172.70

    jest to tel w metalowej obudowie i ma wi-fi

  • 0

    40. ~aga  2011-11-08 20:14:43  host: public-gprs231676.centertel.pl

    A ktoś może mi powiedzieć jak wyłączyć w nim bluetootha? Włączyłam i nie mogę wyłączyć.

  • 0

    41. ~Janusz  2011-11-11 10:17:55  host: aaus194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przedna część i boki obudowy metal, tył plastik.

  • 0

    42.  2011-11-17 21:28:30

    Telefon bardzo fajny Robi naprawdę bardzo dobre zdjęcia nawet przy słabym oświetleniu w pomieszczeniach Funkcja latarki (włączamy przytrzymując przycisk "up") jest przydatna a sama latarka naprawdę dobrze świeci głośnik w telefonie może nie najgłośniejszy ale ma dobrą jakość dźwięku Bardzo fajne interaktywne menu którym naprawdę sprawnie można się posługiwać Do klawiatury się trzeba przyzwyczaić Są też wady np.aplikacje java tylko do 500kb(w starszych samsungach rozwiązano ten problem więc może niedługo i w tym tak się stanie) Telefon nie muli wszystko sprawnie chodzi przejrzyste menu polecam telefon jak na tą cenę

  • 0

    43. ~Janusz  2011-11-18 23:22:17  host: bfi249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki przysisk "up"przysiskamy aby włączyć latarkę,możesz jaśniej-o który przycisk chodzi ?

  • 0

    44. ~Janusz  2011-11-19 01:09:01  host: bfi249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Formuję teraz baterię ale już chyba wiem przy włączonym telefonie przyciskamy klawisz nawigacji pozycja góra i przytrzymujemy (?).A już myślałem żew tym telefonie to nie działa i z braku systemu operacyjnego wgranie jest niemożliwe.

  • 0

    45. ~użtkownik s5610  2011-11-19 10:02:24  host: afqr125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma żadnej latarki ,nie pisz bzdur!

  • 0

    46.  2011-11-19 16:57:32

    A czy poradzi Sobie ten telefon z plikami office,pdf?

  • 0

    47. ~marcin  2011-11-22 19:58:34  host: 82.160.231.88

    wziąłem ten telefon dla mojego taty wiek 50+ chciał tylko nokie ale powiedziałem mu ze nie ma nic ciekawego i polecam mu tego samsunga na początku miał małe kłopoty nokie używał 6 lat teraz jest zadowolony i powiedział mi ze lepszego telefonu nie moglem mu wybrać Ja tez się nim trochę bawiłem i już kombinuje jak go zdobyć jest zje .......

  • 0

    48.  2011-11-23 19:58:16

    ~użtkownik s5610 skoro nie ma latarki to co się dzieje po przytrzymaniu przycisku w górę? Latarka jest i to bardzo dobrze świecąca. Janusz - wystarczy na odblokowanej klawiaturze przytrzymać klawisz do góry i dioda świeci.

  • 0

    50. ~posiadacz s5610  2011-11-24 15:14:23  host: 89-76-122-84.dynamic.chello.pl

    dusiek119 -po odblokowaniu telefonu i przytrzymaniu przycisku nawigacji w górę włącza się wybór profili telefonu i można sobie cisnąć do wyładowania baterii a latarka nie zaświeci. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. TELEFON NIE MA LATARKI !

  • 0

    51. ~kkk  2011-11-25 08:55:20  host: adrh227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potwierdzam,jest latarka. używam go od dwóch dni ,jak na razie jestem bardzo zadowolony.materiały bardzo wysokiej jakości,aparat robi ładne zdjęcia. jak dla mnie telefon idealny,nic bym w nim nie zmienił.

  • 0

    52. ~Janusz  2011-11-25 12:59:20  host: acgk191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LATARKA JEST ! Trzeba tylko ustawić na wyświetlaczu INTELIGENTNE MENU i przycisnąć i przytrzymać (jak piszesz) navi w górę. Wchodziłem mając na wyświetlaczu POJEDYŃCZY ZEGAR I LATARKA NIE DZIAŁAŁA.

  • 0

    54. ~Lila  2011-11-26 13:25:08  host: 89-78-162-28.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon i ogólnie jestem zadowolona,ale internet mi nie działa,gdy łaczy z netem to wyskakuje mi komunikat: błąd żądania. Aparat jest rewelacyjny

  • 0

    55. ~Jano  2011-11-30 10:02:58  host: 093105173049.bielskobiala.vectranet.pl

    Telefon niezły, mogę go polecić. Na pozytywną ocenę wpływa niewątpliwie ładny wygląd, aluminiowa obudowa, standardowe złącza, mocna bateria, szybkość działania, inteligentne menu, niezły aparat. Minusy też oczywiście są: brak wi-fi, blokowanie i odblokowanie telefonu jednym przyciskiem *-sam wykonał mi połączenia w kieszeni:(, zasięg, który istotnie zależy od sposobu trzymania telefonu - antena znajduje się w dolnej części i zasłanianie jej ręką powoduje zakłócenia podczas rozmowy a nawet utratę połączenia. Do tej pory nie spotkalem się z takimi zależnościami. Jest to jednak najlepszy Szajsung jaki miałem!

  • 0

    56. ~hana  2011-12-03 16:04:17  host: host-89-228-234-190.kalisz.mm.pl

    Telefon jest bardzo ladny i funkcjonalny, Dosc skromny w wyposazeniu,

  • 0

    57. ~zainteresowany  2011-12-04 23:15:06  host: 195.184.82.46

    Mam pytanie, czy ten telefon posiada Androida? Czy jest w nim inne oprogramowanie?

  • 0

    58. ~crew  2011-12-23 14:11:10  host: ip-14.ib.tcz.pl

    a jak długo trzyma bateria w tym telefonie?

  • 0

    59. ~naćka  2011-12-23 18:17:27  host: dynamic-87-105-84-10.ssp.dialog.net.pl

    telefon jest bardzo fajny mam juz go od ponad miesiąca. dobry aparat bardzo ladnie robi zdjecia i ma autofokus i dobra lampa blyskowa:D niestety bateria trzyma mi tylko 3 dni ale to chyba dlatego ze jej nie sformatowalam . ogolnie telefon jest bardzo fajny ale denerwuje mi w nim jedna rzecz: ciagle trzeba usuwac sms'y bo tylko 300 miesci sie. szkoda też ze telefon nie ma wifi.:(

  • 0

    60. ~karol  2011-12-23 21:56:57  host: abfk76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do windstar: ten telefon ma HSDPA - oznaczone ikoną 3G+

  • 0

    61. ~ciastek  2011-12-24 16:05:25  host: dynamic-78-8-60-10.ssp.dialog.net.pl

    moze mi ktos udzielic informacji jak usunac duzy zegar na glownym wyswietlaczu?? Dzieki z gory! Wesolych Swiat!!

  • 0

    62. ~karol  2011-12-26 22:35:31  host: aapg59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ciastek: wchodzisz menu>ustawienia>wyświetlacz>inteligentny ekran główny> masz do wyboru 3 ustawienia - tam zmieniasz i edytujesz to co masz na ekranie głównym.. pozdr.

  • 0

    63. ~Travis  2011-12-27 11:15:48  host: 212-106-20-185.adsl.inetia.pl

    Bateria w tym fonie nie wymaga formatowania. Tak jest napisane w instrukcji, ale "starzy wyjadacze" wiedzą lepiej.

  • 0

    64. ~marteczka  2012-01-04 19:48:16  host: aeon98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, dziś przysłano mi ten telefonik. oczywiście nowy :) jest super! Parę dni temu zakupiłąm sonny ericsona ELM i bylam nim totalnie rozczarowana. A parat robil takie tendetne zdjęcia że moim LG KM380 wychodzily lepsze! i tu dowód na to ze mpx nie mają nic do rzeczy! elm miał 5mpx a moj lg 1,3. hehe. ten samsung ma tez 5mpx ale fotki wychodzą zarąbiście.nawet w nocy! no i ten duzy 2,4 calowy wyświetlacz. do tego wyraźny i jasny, czego brakowało elmowi.odesłałam go spowrotem i nie zaluje. Dzięki Bogu trafilam na tego samsunga :) jest miodzio.jesli chodzi o wady- jest jedna o ktorej wiedzialam przed kupnem juz. nie ma wi-fi. ale mam laptopa wiec bez tego da się życ :)

  • 0

    65. ~gosik3  2012-01-04 21:38:04  host: user-164-126-225-228.play-internet.pl

    telefon jest fajny ma sporo mankamentów,może mi ktoś podpowie dlaczego bluetooth nie działa w tym telefonie s5610 t.z nie można wysyłać ani odbierać dzięki za pomoc

  • 0

    66. ~salomon74  2012-01-09 17:09:05  host: 088156184159.wejherowo.vectranet.pl

    do gosik3 Telefon jest bardzo dobry jak i jego wykonanie.Piszesz o mankamentach tzn: bluetooth niedziała.Widac jakie masz pojecie o telefonach ,wiec po co piszesz o mankamentach jak niewiesz podstawowej rzeczy. Otoz spojrz w opcjach czy masz wlaczona widocznosc bluetooth dla innych telefonow i po sprawie. :)

  • 0

    67. ~ulkie  2012-01-15 15:27:54  host: public-gprs70243.centertel.pl

    czy macie problem ze zdjeciami odbieranymi z innych sprzetow za pomoca bluetootha? nie czyta mi niektorych zdjec, wyskakuje nieobslugiwany typ pliku

  • 0

    69. ~  2012-01-20 17:29:53  host: 89-69-200-48.dynamic.chello.pl

    Witam.Czy ktoś może mi wytłumaczyć ,dlaczego MMS o pojemności ok.240kB nie mogę odebrać?Limit rozmiaru mam ustawione na 300kB.

  • 0

    70. ~Esper  2012-01-25 15:50:10  host: iqf26.internetdsl.tpnet.pl

    Wyświetlacz jest dziwny :) Obracając telefon w lewo kolory od razu się wywracają, podczas gdy w prawo prawie bez różnicy, podobnie jest z poruszaniem w dół i górę. O dziwo przy lekkim skręcie jest jaśniejszy(choć przejaskrawiony odrobinę) niż na wprost. Ogólnie plastik wszędzie, no ale za 300 zł czego można wymagać.

  • 0

    71. ~Asia30  2012-01-28 18:23:16  host: kopalnia.proton.net.pl

    Dzisiaj mialam ten tel w dloni jest swietny bardzo wygodny super czytelnosc przejrzysty ekran wygodna klawiatura mam obecnie dotykowego monte ale jak skonczy mi sie umowa wracam do klawiatury tradycyjnej zdecydowanie wygodniejszej:) i jak najbardziej polecam ten telefon:)

  • 0

    72. ~akkaras  2012-01-30 18:10:14  host: 89-72-38-249.dynamic.chello.pl

    Na ten telefon przesiadłem się z Noki e51. Po czteroletnim użytkowaniu. I tak. Każdy kto przesiądzie się z Nokii nie będzie miał problemów z obsługą menu. Menu jest proste i logiczne. W niektórych rzeczach lepsze od Nokii ale w niektórych gorsze.Np wychodzenie z funkcji odbywa się za pomocą przycisku "rozłącz" zo jest mało intuicyjne. Telefon nie jest metalowy jak go niektórzy reklamują. Zawartość elementów metalowych można określić jako "metalizowany" Plus dla E51 której pod tym względem nie dorównuje do pięt,W tym wypadku nokia jest górą. Kolejnym minusem jest wykonanie klawiatury. Nierówny skok klawiszy (zwłaszcza7) doprowadza do błędów w pisaniu sms, lub konieczność ponownego wpicia cyfry)Znów plus dla czteroletniej Nokii. I ostatnia rzecz irytująca to uchwyt na smyczkę zaprojektowany fatalnie u góry po lewej stronie ektanu. Reszta to już same plusy dla samunga czyli : Zasięg (równie dobry jak w Nokii 51) Bateria 5-7 dni w zależności od użytkowania) Jakość rozmów jest do przyjęcia aczkolwiek mogło by być lepiej, Mnie słychać doskonale, Ja słyszę średnio bo głos jest płaski( bez tonów wysokich i niskich. Ostatnia rzecz to cena. Za tą cenię nie ma nic rozsądniejszego na rynku (Nokia 6303i jako porównywalna nie jest już produkowana) telefonów klasycznych. Więc ....? POLECAM !

  • 0

    73. ~bolo  2012-02-01 08:46:03  host: malopolska.policja.gov.pl

    Telefon użytkuję od dwóch miesięcy. Uznaję go jako wzorowy dla wszystkich byłych użytkowników Nokii. Zero problemów z przejściem na nowe menu, które jest proste i intuicyjne. Bateria trzyma wzorowo ok. 7 dni przy rozmowach ok.30 minut dziennie. Wady niestety też ma. Obudowa delikatnia a klawiatura pomimo dużych i wygodnych przycisków jest podatna na błędy. Pisząc sms-y trzeba kontrolować co się pisze bo czasem nie łapie literki.. Ogólnie polecam dla wszystkich, którzy potrzybują telefonu a nie centrum kierowania wszechświatem.

  • 0

    74. ~Użytkownik  2012-02-02 01:56:50  host: host-80.48.145.62.zwmedia.pl

    Dużym atutem jest jego wielkość. Nie posiada gps, ani wifi, ale nie o to tu chodzi. Telefon ten, nie ma metalowej obudowy, jest to najzwyklejszy plastik, który wyglądem emituje metalową budowę, rozwalają mnie ludzie, którzy twierdzą to na podstawie zdjęć :) sam przyznam, że na początku też tak myślałem, póki go nie zakupiłem. Ogółem jestem zadowolony, chociaż jedynym minusem jest to, co jest dość uciążliwe, kiedy telefon trzyma się w kieszeni w spodniach, przy schylaniu, tj. wiązaniu butów, podnoszeniu rzeczy, itp.. lubi po prostu się czasami się odblokować ;P poza tym całkiem ok, bateria jak u mnie ok 4-5dni. Aktualnie jest oddany do reklamacji, ponieważ dostałem go z salonu z uszkodzonym wejściem mini jack:) Pozdrawiam !

  • 0

    75. ~Natalia  2012-02-02 23:37:20  host: host-89-230-55-42.konin.mm.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Czy ktoś móglby mi powiedzieć czy to prawda, że mieści tylko 300 smsów? Czy więcej?

  • 0

    76. ~emo  2012-02-03 08:13:17  host: malopolska.policja.gov.pl

    a moderator śpi...i nie modruje, lub robi to raz na miesiąc. Pozdrowienia ! Moderatorzy na innych forach są zdecydowanie bardziej pracowici.

  • 0

    77. ~akkaras  2012-02-04 13:24:13  host: 89-72-38-249.dynamic.chello.pl

    Jeszcze jedno spostrzeżenie ! bateria trzyma 6-7 dni (ok.30 min rozmów dziennie) To zaleta !!! Do ostatniego dnia wyświetla pełny wskaźnik baterii po czym w godzinę telefon pada nie nadążając nawet zajęczeć !!!! To wada !

  • 0

    78. ~martucha23  2012-02-12 11:57:34  host: 92-63-43-176.ip.mgk.pl

    mam takie pytanko co do tego samsunga.. jak mogę przybliżać zdjęcia przy największej rozdzielczości? próbowałam wszystkiego i nadal nie wiem..

  • 0

    79. ~  2012-02-18 20:09:13  host: 88-199-120-51.tktelekom.pl

    A czy można wyłączyć dźwięk aparatu?

  • 0

    80. ~rob69  2012-02-20 14:44:29  host: azu55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dane techniczne-błąd! Karta pamięci do 16GB,a nie do 32GB! Tylko tylna pokrywa metalizowana reszta plastyk dobrej jakości (u mnie) Poza tym świetny telefon jako telefon,a nie kombajn. Zero problemów,polecam i pozdrawiam. Dotykowce "TFU"

  • 0

    81. ~lora  2012-02-20 17:19:40  host: 088156161187.rzeszow.vectranet.pl

    Nie można przybliżać zdjęć przy największej rozdzielczości.

  • 0

    82. ~mroofka11  2012-02-21 20:39:10  host: aekl254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś kupił w salonie samsunga s 5610 wraz z zestawem słuchawkowym? Czy w oryginalnym pudełku znajduje się zestaw słuchawkowy?Chcę kupić na necie a tam sprzedawca oferuje oryginalny ponoć tel wraz z zestawem słuchawkowym. Czy to możliwe?

  • 0

    83. ~monika  2012-02-21 22:45:05  host: 89-78-143-223.dynamic.chello.pl

    mam pytanie bo mam ten telefon od 2 godz a nie moge sie polaczyc z gg przez edge jak mogę wylaczyc edge?

  • 0

    84. ~looool  2012-02-24 18:58:17  host: public139210.xdsl.centertel.pl

    @50: funkcji latarki można używać także wybierając tryb wideo i nagrywać z flashem @79: można wyłączyć, uruchom aparat > opcje > ustawienia > dzwiek wyłącz

  • 0

    85.  2012-02-25 23:41:32

    Czy ten telefon ma jakiś soft do zrzucania SMS-ów do pliku? W Motorola Phone Tools mogłem zrzucać wszystko na raz. W Nokii Ovi niestety ręczne kopiowanie pojedynczych SMS-ow i to w częściach: nadawaca, treść, czas.

  • 0

    86.  2012-02-26 11:37:47

    Czy można w nim jakoś wgrać/zgrać całą książkę telefoniczną? Czy jest jakaś możliwość zrzutu SMS-ów, lub pisania SMS-a z komputera (Motki mają do tego fajne Motorola Phone Tools, a Nokia Ovi Suite, choć kopiować SMS-y trzeba pojedynczo i to w częściach)

  • 0

    87. ~Karolina_0193  2012-02-29 20:48:34  host: host-217-172-254-218.lodz.mm.pl

    wie ktoś może jaki jest kod do Bluetooth'a? bo mam problem z połączeniem się z innym telefonem podczas transmisji....

  • 0

    88. ~rtaefestr  2012-03-02 23:33:24  host: ip-89.171.29.161.static.crowley.pl

    Ci co mówią, że plastikowy są w błędzie. Telefon jest aluminowo-plastikowy i jest dosyć solidny.

  • 0

    89. ~jar  2012-03-04 12:17:40  host: 79.162.249.179

    Zalety: przyzwoity (jak na model budżetowy)aparat fotograficzny, długi czas czuwania. Wady: niska jakość rozmów - szczególnie problem z dosłyszeniem rozmówcy (a telefon z tej grupy cenowej używany głównie do dzwonienia), poziomy wyświetlacz, przydatny nie przeczę do oglądania zdjęć, ale najczęściej używamy go w pionie - po prostu męczy wzrok, odblokowywanie jednym przyciskiem - to już porażka: w kieszeni potrafi się odblokować i żyć własnym życiem, czyli wykonywać niekontrolowane połącznia. I ostatnia wada: jack tak spasowany, że wtyczkę słuchawki trzeba chyba wbijać młotkiem. Ale za tą cenę jest OK.

  • 0

    90.  2012-03-06 20:34:48

    Wrzuciłam teledysk na karte i gdy cche go odtworzyc wyskakuje komunikat "NIEOBSŁUGIWANA TRESC" plik jest w mp4. Co zrobic, aby go odtworzyc?

  • 0

    91. ~sandra  2012-03-07 10:26:28  host: 87-207-178-45.dynamic.chello.pl

    W specyfikacji jest wzmianka o detekcji uśmiechu w tym telefonie a ja u siebie jej nie mogę znaleść, prosze o pomoc

  • 0

    92.  2012-03-08 10:44:29

    No to Samsung odpowiedział mi przynajmniej w kwestii SMS: "Zgodnie z dostępną mi dokumentacją, program KIES 2.0 nie ma możliwości importowania czy archiwizowania wiadomości SMS w telefonie GT-S5610. Być może istnieją podobne programy z dostępną tak funkcjonalnością, jednakże nie są one ani tworzone ani wspierane przez firmę Samsung." To co Motorola ma od daaaaaaawna w MPT, Nokia namiastkę w Ovi, to Samsung jak widać olał. Z racji wycofania takich fajnych modeli jak V8 i V9, przyjdzie mi się przesiąść na smartfona, mimo że interesuje mnie wyłącznie dzwonienie i SMSy.

  • 0

    93. ~biebronka1  2012-03-12 19:05:37  host: system858917531.mtvk.pl

    mam ten telefon od 8 marca, jest świetny, aparat robi super zdjęcia, grafika bardzo dobra, ładnie wygląda ,bateria trzyma dosyć długo przy normalnym użytkowaniu i sms 7 dni,jest nie drogi, polecam

  • 0

    94. ~Kamiloos  2012-03-19 21:39:49  host: 46.205.44.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Chciałam się zapytać, bo nie umiem znaleźć opcji zmiany ekranu powitalnego. Czy jest w ogóle taka możliwość, aby zmienić tekst powitalny? Dziękuję za odpowiedź.

  • 0

    95. ~wanda  2012-03-22 16:53:56  host: user-164-126-193-130.play-internet.pl

    ja ten telefon posiadam od 3 miesiecy i jestem bardzo zadowolona... nie zawiesza sie bateria trzyma ok 5 dni zalezy to takze od uzytkowania... jest wytrzymaly zaliczyl nie jeden upadek aparat ok odtwarzanie dzwiekow takze ok... nie mam do niego zastrzezen mi sie bardzo podoba.. pozdrawiam :)

  • 0

    96. ~dilmah38  2012-03-23 23:40:24  host: nat-245-149.man.bydgoszcz.pl

    kupiłem go dziś,mile mnie zaskoczył,polecam wszyskim którzy chcą korzystać z tradycyjnego telefonu.

  • 0

    97. ~adi  2012-03-26 19:08:36  host: 89-78-194-247.dynamic.chello.pl

    czy ten telefon posiada funkcję latarki? tak, żeby dioda led od aparatu świeciła?

  • 0

    98. ~dagnes  2012-03-28 19:30:27  host: 89-68-191-139.dynamic.chello.pl

    Czy ma funkcję blokowania kontaktu?sms spam czy coś?

  • 0

    99. ~looool  2012-04-15 22:09:21  host: public133004.xdsl.centertel.pl

    @97: możesz włączyć nagrywanie wideo z flash wówczas świeci ciągle lub też ustawić inteligentny ekran i klikając kursor w górę włączasz

  • 0

    100. ~natka  2012-04-24 17:25:10  host: 77-253-53-14.adsl.inetia.pl

    jak w tym telefonie w aparacie zrobic przyblizenie?

  • 0

    101. ~kiki  2012-05-08 16:54:57  host: adjg66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy tan tel. jest kompatybilny z kartą pamięci MICRO SDHC 8 lub 16 gb?

  • 0

    102. ~samsam  2012-05-12 17:27:40  host: host-89-230-208-67.lublin.mm.pl

    czy w waszych modelach przebija podświetlenie pomiędzy końcem przycisków, a obudową? widać jak jest ciemno.

  • 0

    103. ~Nowa30  2012-05-28 18:33:23  host: 89-72-169-52.dynamic.chello.pl

    Mam Samsunga i mam prośbe czy ktoś może mi podać nr centrum wiadomości z telefonu ze ściągniętym simlockiem?? Bo przez przypadek go usunęłam! Dzieki

  • 0

    104. ~adamiooooo  2012-06-04 19:12:20  host: public-gprs203407.centertel.pl

    co jest lepsze samsung s5610 czy samsung avila gps

  • 0

    105. ~goha  2012-06-06 11:15:38  host: 212.191.132.202

    Jak dla mnie telefon jest zdyskwalifikowany przez baterię - trzyma 3 dni i chyba go zareklamuję. Skraca kontakty - fatalnie to wygląda.

  • 0

    106. ~goha  2012-06-06 11:16:32  host: 212.191.132.202

    Tak, można zablokować kontakt - duży plus.

  • 0

    107. ~wesoła:(  2012-06-08 15:17:45  host: user-31-175-167-23.play-internet.pl

    kocham go szybko sie przywiazuje do telefonow to pewnie dla tego mam go od marca. szkoda żę w zestawie nie ma słuchawek to udręka!! ale bez usb przeżyję. goraco polecam mam troche porysaną szybkę ale to nic wytrzymyje upadek :) bateria też długo trzyma a wciaż słucham muzy lub coś ogladam. jeszcze raz polecam i pozdrawiam!!

  • 0

    108. ~mar  2012-06-20 07:23:20  host: auh131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Największa porażka tego telefonu to JAVA do 500kB, i 3 MB na gry i aplikacje gdzie 1MB zajmuje systemowy Facebook itp śmieci a o wgraniu mapy Google zapomnijcie.

  • 0

    109. ~evik  2012-06-24 00:33:22  host: 89-76-173-118.dynamic.chello.pl

    Tel spoko :) jak pobrać z niego zdjecia na komp ?

  • 0

    110. ~lukasyno01  2012-06-24 12:30:34  host: 095160095164.siedlce.vectranet.pl

    Telefon mam od 3 dni,i niewiem czemu klawisze nawigacyjne mi nie działają zmieniałem pod swoje ustawienia i nic.Ma ktoś jakiś pomysł co to?

  • 0

    111. ~s5610  2012-06-25 16:58:34  host: z13-06.opera-mini.net

    Witam, pomocy! Od 3 dni mam ten oto tel. Mam problem tego typu: po wejściu w muzykę wyskakuje napis aktualizacja i nie chce sie wł odtwarzacz... Czego to jest wina? Czy to cos w oprogramowaniu? Czy to podlega gwarancji?

  • 0

    112. ~RECENZJA  2012-07-06 12:34:25  host: user-164-127-126-241.play-internet.pl

    Witam. Miałem okazję przetestować ten telefon przez kilka dni i wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Telefon posiada wyraźny, duży wyświetlacz. Aparat fotograficzny robi bardzo ładne zdjęcia, mamy dosyć sporo możliwości różnych ustawień. Obudowa prezentuje się solidnie i elegancko. Spasowana jest porządnie, nie ma żadnych zbędnych szpar. Tylko materiał z którego została zrobiona jest taki trochę plastikowy. Internet śmiga w nim dość szybko, jednak standardowa przeglądarka jest trochę niedopracowana i warto ściągnąć sobie np. operę mini. Bateria trzyma długo, przy naprawdę dużym użytkowaniu telefonu 3 dni. Samsung wypuścił świetny klasyczny telefon bez zbędnych wodotrysków. W tej cenie nie znajdziemy u konkurencji tak dobrego telefonu.

  • 0

    113. ~  2012-07-18 10:49:21  host: 212.160.172.70

    Czy ten tel ma wejście na mini jack?

  • 0

    114. ~kasia  2012-07-18 11:08:24  host: 212.160.172.70

    Czy ten tel posiada wejście na mini jack?

  • 0

    115. ~ynka  2012-07-31 17:19:33  host: 171-115.static.szczecinek.net.pl

    Witam wszystkich.. klawisz nawigacji nie działa, mianowicie skróty mimo że przypisałam sobie do poszczególnej strony skrót..wogóle nie reaguje?

  • 0

    116. ~Nowa  2012-08-04 12:28:21  host: aflh60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Latarka działa!!!trzeba tylko tak ustawić w skrótach klawiszy aby po przyciśnięciu klawisza w górę nic nie było,a nastepnie przy odblokowanym telefonie przytrzymać klawisz w górę i latarka działa...

  • 0

    117. ~kamil  2012-08-04 19:46:46  host: host110-180.tvk.torun.pl

    Pytanko, jak ustawić w tym telefonie wyświetlanie informacji o sieci na ekranie? Mam T-mobile i w innym aparacie wyświetlało mi dzielnicę, a tu nic.

  • 0

    118. ~  2012-08-04 22:22:33  host: z46-02.opera-mini.net

    obudowa jest PLASTIKOWA - ale wygląda jak metal

  • 0

    119. ~xxx  2012-08-05 20:00:51  host: host-217-172-247-40.lodz.mm.pl

    czy działa w nim radio bez słuchawek?

  • 0

    120. ~S.M.  2012-08-10 11:45:43  host: 37.30.127.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    RECENZJA, a czy jakakolwiek Opera Mini działa? Bo ściągałam różne wersje tej przeglądarki i żadna nie działała.

  • 0

    121. ~  2012-09-06 22:23:49  host: ave195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie ma być podświetlony klawisz potwierdzenia? Bo u mnie nie świeci.

  • 0

    122. ~ania  2012-09-18 19:54:33  host: iyt42.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam ten telefon od miesiąca. Był już w reklamacji ale mi jej nie uwzlędnili. Chodzi o to ze po podłączeniu słuchawek słychać tylko muzykę a głos wykonawcy to tolko jakieś echo. Czy ktoś z was też tak miał? Sądzę że w serwisie nawet się nie wysilili by dobrze sprawdzić mój prolem. Dodam ze słuchawki sprawdzałam na innym modelu i działały rewelacyjnie

  • 0

    123.  2012-09-25 10:00:04

    Mam go od wczoraj - nie potrafię ustawić n-rów szybkiego wybierania - może ktoś wie ? W instrukcji po za tym, że "nie można gryzć i ssać baterii" niewiele można się dowiedzieć. Gdyby ktoś miał chwilę i ochotę... czekam na odpowiedz :)

  • 0

    124. ~padre  2012-09-26 16:19:09  host: 92.60.132.22

    Słuchawki z Nokii nie pasują do samsunga!;p Na złączu mini jack masz takie paski, nokia ma chyba 3 a samsung 2 i to musi się zgadzać. Kup poprostu słuchawki samsunga jakiekolwiek i będzie gitara, telefon masz wporządku.

  • 0

    125. ~TELEFON  2012-09-29 17:08:01  host: 95.108.108.235

    Witam, mam 2 pytanka: - czy można wyłączyć dźwięk blokowanego i odblokowywanego telefonu (chodzi mi o gwiazdkę - blokada). - ustawienia / telefon / tryb offline. To domyślnie jest wyłączone. Czy to znaczy, że wyłączonym jest gotowość do łączenia z netem?

  • 0

    126. ~tel  2012-09-30 23:14:33  host: 95.108.108.235

    witam, 2 pytanka: 1) czy można wyłączyć dźwięk blokowania i odblokowywania telefonu (przy przyciśnięciu gwiazdki) 2)ustawienia / telefon tryb offline >>> domyślnie jest wyłączony. Co oznacza włączenie/wyłączenie tego trybu? Możliwość korzystania z neta?

  • 0

    127. ~Uszy  2012-10-03 20:37:33  host: 91-223-119-160.ip.netia.com.pl

    niby ma dyktafon ale nagrywać rozmów nie potrafię...może ktoś pomóc?

  • 0

    128. ~mader  2012-10-07 07:29:28  host: CMPC-089-239-112-215.CNet.Gawex.PL

    Dobrze, że kupiłam ten telefon mimo nieprzychylnych recenzji ( opinii). Mam go od tygodnia. Wcześniej zawsze Nokia. Telefon super, oczywiście nie spełni wymagań osób pragnących posiadać super telefon jak to piszą z "wodotryskami". Bateria trzyma mi już 10 dni ( pierwszy raz ładowana), codziennie słucham radia idąc do pracy (0,5 godz), dźwięk super, dzwonki głośne, odbiór łatwy, rozmowy bez problemu, zasię bez problemu. Obawiałam się wielkości ale jest taki jak należy co mozna docenić w użytkowaniu. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Polecam.

  • 0

    129. ~harry  2012-10-14 22:06:47  host: bva82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można wyłączyć dzwięk blokowania tel. wchodzisz w menu na ustawienia -> profile > edytuj > głosność i tam na zakresie ustawiasz na najnizszą wartość "alarmy"

  • 0

    130. ~Adrian  2012-10-17 23:25:12  host: 217.117.133.159

    Sprzedalem mojego samsunga sgh-i200 3 latka, ktory mial 10 razy wiecej opcji niz ten nowy 5610. Kiepska i beznadziejna obudowa, spadnie raz i sie rozleci,brak czujnika swiatla, brak microsoft office, wejscie na sd karte w beznadziejnym miejscu- ukryte pod klapka. Menu jest prymitywne, brak sluchawek i kabla usb w zestawie, zaplacilem 320 zl i uwazam, ze zdecydowanie za duzo. Jedyny plus to radio rds i aparat 5mega z flash. Ten telefon jest taki delikatny, ze trzeba sie z nim obchodzic jak z jajkiem - zadnego gumowego wykonczenia tak jak robi to HTC albo moj 3 letni stary samsung mial cos takiego. Zdecydowanie nie polecam,wiedzialem co kupuje ale gdybym mial mozliwosc zwrotu - a w polsce oczywiscie takiej nie ma mozliwosci to bym tego samego dnia zwrocil ten telefon i zatrzymal mojego starego 3 letniego smartfona samsunga. Dobra rada uciekac od tego modelu jak najdalej.

  • 0

    131. ~enej  2012-10-19 23:16:20  host: host-192-162-94-53.derkomnet.pl

    mój e2730 wytrzymuje 2.5-3 tyg maks3.5 tyg w oszczędnym użytkowaniu, na prawdę można zapomnieć gdzie leży ładowarka. a tu 4 maks 5 dni podają. lipa

  • 0

    132. ~DAX  2012-10-24 23:07:44  host: 078088172012.elblag.vectranet.pl

    wie ktoś jak zmienić funkcję prawego klawisza funkcyjnego? w moim jest tam przypisana funckja Playnet i niemogę jej zmienić :/

  • 0

    133. ~Łukasz  2012-10-26 12:45:57  host: 83-238-225-85.adsl.inetia.pl

    wczesniej mialem nokie i teraz tez chcialem kupic nokie i zaluje ze nokii nie kupilem a skusilem sie na szajsunga i po ponad dwoch miesiacach uzytkowania jego zalety to: -dobra bateria trzyma tydzien -dobry glosnik -dobra klawiatura no i z plusow bylo by tyle a teraz minusy: -jakby telefon nie upadl to zawsze trzeba zbierac i ukladac puzzle klapka bateria i telefon osobno lezy -w zestawie brak karty pamieci, sluchawek i kabla usb -nie potrzebne funkcje w menu bo po co mi np. dostep do fejsa jesli tel nie poziada wifi? albo msn messsenger?? talkie bajerki to w smartfonach niech lokuja a nie w takim badziewnym telefonie -w jeansach samoistne odblokowanie klawiatury mi sie zdarzylo juz kilka razy ale dobrze ze nie bylo nie chcianych polaczen cale szczescie, niewiem kto wpadl na pomysl zeby blokada opierala sie tylko na "gwiazdce" paranoja jakas moja ocena to -1pkt

  • 0

    134. ~  2012-10-27 15:03:34  host: public5739.xdsl.centertel.pl

    SKOŃCZCIE PISAĆ, ŻE TELEFON MA OBUDOWĘ METALOWĄ KOLOR METALIK NE ZNACZY ZE JEST METAL

  • 0

    135.  2012-11-10 13:47:29

    Telefon bardzo przyjemny. Ma wszystko co powinien mieć telefon,: bardzo dobry aparat, bardzo dobry wyświelacz i bateria. Prosty, elegancki i funkcjonalny telefon za bardzo przyzwoitą ceną.

  • 0

    136. ~Sarna  2012-11-11 20:08:15  host: adup189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mógłby mi poradzić jak wyłączyć bluetooth? W ustawieniach nie ma opcji "łączność". W głównym menu jest komunikacja BT natomiast nie ma nic na temat włączania/wyłączania. I ta cholerna ikonka włączonego bluetooth w ogóle nie chce zniknąć! Jak to diabelstwo wyłączyć?

  • 0

    137. ~latarka  2012-11-13 19:02:56  host: user-188-33-213-32.play-internet.pl

    Jest latarka własnie sobie świece .

  • 0

    138. ~wert2  2012-11-18 12:53:41  host: host-81-190-114-150.gdynia.mm.pl

    do pytających czy z metalu czy z plastiku. ten telefon służy do dzwonienie, a nie do rozbijania włoskich orzechów.

  • 0

    139.  2012-11-23 18:23:18

    Witam, czy ten telefon obsługuje gg w orange? Oraz czy możliwe jest synchronizowanie kontaktów w książce telefonicznej z konta google? Zależy mi na odpowiedzi.

  • 0

    140.  2012-11-24 00:48:05

    z tym blutufem to też się chwilę głowiłem, Aplikacje-> 8. Bluetooth -> Opcje -> Ustawienia i tam już jest wybór wł/wył Bardzo mało intuicyjne

  • 0

    141. ~  2012-11-26 20:17:05  host: v41-09.opera-mini.net

    Latarka jest: potwierdzam:) A jeśli ktoś nie umie znaleźć, niech nauczy się czytać ze zrozumieniem. Trzeba wcisnąć "up" i przytrzymac do skutku. Czasem może nie działać w trybie inteligentnego ekranu, ale to zawsze można wyłączyć:) Telefon super:) Wolę taki, niż jakiegoś smart głupka...

  • 0

    142. ~luka  2012-12-04 19:51:32  host: d42-155.icpnet.pl

    Aby wyłączyć bluetooth należy wybrać menu-aplikacje-bluetooth-opcje-ustawienia-wyłącz. Telefon ma bardzo elegancki wygląd choć rzeczywiście jest trochę plastykowy. Tylko tylna klapka jest metalowa. Bardzo funkcjonalny, bateria czyma tydzień. Kupiony u operatora jest wyposażony w podstawowy zestaw słuchawkowy. W telefonie nie ma żadnych latarek, WiFi.

  • 0

    143. ~lukasz  2012-12-05 14:16:22  host: 77-253-180-164.adsl.inetia.pl

    bluetooth masz w aplikacjach na 8 ósmej pozycji wejdz tam i kliknij opcje/ustawienia/zmien a haslo to 0000 (4zera)

  • 0

    144. ~Czarna  2012-12-07 10:21:48  host: ip-89-174-172-66.ibd.gtsenergis.pl

    Czy ktoś wie jak wyłączyć bluetooth?

  • 0

    145. ~kaja  2012-12-11 17:27:53  host: 77-254-129-187.adsl.inetia.pl

    Witam,czy ktoś wie jak wyłączyć melodię przy połączeniu i rozłączeniu rozmowy?Dziękuję .

  • 0

    146. ~ryszardg  2012-12-17 08:04:42  host: 088156139196.radom.vectranet.pl

    BUBEL 100%, mam nowego z Orange, bateria nie wytrzymuje 1 doby bez eksploatacji.

  • 0

    147. ~BB_PW  2012-12-18 09:48:22  host: 194.165.48.90

    ~Czarna: o wyłączaniu Blootootha ludzie piszą w trzech z 5 ostatnich postów.. Ludzie, trochę zrozumienia. Nie tylko wy macie problemy z czymś- ktoś już kiedyś na pewno się o to zapytał, przejrzyjcie historię postów.

  • 0

    148. ~kaziol  2012-12-28 14:27:18  host: s185pc59.mmj.pl

    witam,czy ktos wie jak wylaczyc ikonke HSDPA?,bo nie moge do tego dojsc

  • 0

    149. ~kaja  2013-01-01 21:24:36  host: 77-254-197-134.adsl.inetia.pl

    Do Ryszardg ,trzeba ładować baterię przy wyłączonym telefonie - jest duża różnica ,tel.wytrzymuje nawet do 10 dni. Powtarzam pytanie ,jak pozbyć się "głupiej melodyjki "przy wybieraniu połączenia i przy kończeniu rozmowy.Dziękuję za odpowiedź.

  • 0

    150. ~wawa  2013-01-05 06:33:09  host: bzo250.internetdsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie wygląda wyszukiwanie kontaktów? szuka po imieniu i nazwisku czy tak jak jest wpis w książce

  • 0

    152. ~pawlowskik7  2013-01-06 10:53:09  host: 77-45-58-160.sta.asta-net.com.pl

    Chciałbym trochę napisać o tym telefonie: jednym słowem - super. Ma dobrą klawiaturę z dużymi przyciskami ktorym nieraz zdarza się odrobinę skrzypieć. Ekran jest dobrze wykonany, świetnie na nim wszystko widać, nie mam do niego zastrzerzeń. Obsługa telefonu jest bardzo prosta. Aby włączyć latarkę należy wejść do menu>ustaawienia>telefon>skróty klawiszowe> i dla wybranego przycisku ustawić pozycję "brak". Teraz po przytrzymaniu tego przycisku włączy sie nam latarka. Do telefonu można używać kart micro sd jak i micro sdhc. Tylna klapka wydaje się być aluminiowa bo jest aluminiowa - specjalnie zdarłem troche farby z niej i mam pewność że to aluminium (choć jest bardzo cienkie i lekkie co może sprawiać wrażenie że mamy w ręku plastik). Aby włączyć bluetooth należy wejjść do menu>aplikacje>bluetooth>opcje>ustawienia>włącz lub po prostu ustawić sobie do niego skrót klawiszowy. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia i ma bardzo mocno świecącą diodę led która świetnie służy jako latarka. Aby zrobić zooma (przybliżenie) w filmie lub zdjęciach trzeba nacisnąc przycisk do regulacji głośności.Nie można przybliżać przy ustawionej najwiekszej rozdzielczości zdjeęcia. Głośnik do muzyki działa dobrze - nie jest to jakiś super niewiadomo jaki dźwięk - przeciez to telefon. W telefonie można włączyć fałszywe połączenie przytrzymując przycisk do ściszania (tak jak w avili). Bateria po prostu cudo - trzyma bardzo długo. A jesli komuś wytrzrzymuje 1-2 dni to znaczy że trafił na baterię trefną i polecam zakup innej. Numery szybkiego wybierania ustawia sie poprzez wejście w kontakty>2 naciskamy przycisk w prawo>wybieramy liczbę>wybierz>kontakty> wybieramy kontakt i naciskamy dodaj. Telefon posiada mocno trzymające złącze jack 3,5mm czyli to zwykłe najzwyklejsze jakiego wszyscy potrzebują. Nie ma Wi-fi - to telefon a nie smartfon, a poza tym ma mały ekran i z internetu źle się na nim korzysta. Telefon w bardzo dobrym stanie bez problemu można k

  • 0

    153. ~demon  2013-01-06 15:56:47  host: public-gprs402875.centertel.pl

    czy ktoś wie jak wejść na ustawinia aparatu

  • 0

    154. ~prafalos  2013-01-13 23:39:56  host: 111-253.echostar.pl

    Jedną z największych zalet tego telefonu jest CENA!!! Dlatego denerwuje mnie pisanie nie ma tego czy tametego! Nie ma i już! Zmywarki i prostownika też nie ma! Jakby miał toby kosztował nie 350 a 500 i był skierownay do zupelnie innej grupy klinetów. Jak chcesz tel z wi-fi to szukaj z wi-fi, a nie oglądaj wszystkie i wypisuj że ma wadę bo nie ma wi-fi. To jest jego CECHA, a nie WADA. Pozdrawiam normalnycj i polecam telefon, bardzo dobry i solidnie wykonany dla ludzi potrzebujących aparatu do dzwonienia, pisania smsów, prostych zdjęć i przeglądania newsów w necie.

  • 0

    155. ~oxox  2013-01-29 13:18:45  host: proxy2.netia.pl

    Nie ma wi-fi, zmywarki i prostownika - to minusy, które go CECHUJĄ - nie polecam

  • 0

    156. ~Krzysiek  2013-02-02 22:06:17  host: 095160051220.tychy.vectranet.pl

    Witam!! Pytanie do użytkowników, jak przypisać numer do klawisza (2...9)?? przejrzałem już wszystkie opcje i nigdzie nie mogę tego znaleźć.

  • 0

    157. ~Maciek  2013-02-05 09:17:51  host: xdsl.025.c66.petrotel.pl

    Powiem krótko mam ten telefon on pół roku( mam 15 lat), miałem kiedyś taką cegłę ale tata mi na imieniny kupił ten telefon wrażenia na początku były pozytywne ale brakuje zooma przy zdjęciach paru standardowych gier,i chropowatej powierzchni na klapce z tyłu bo sie bardzo szybko rysuje a ekran powinien mieć powłokę której nie da się zarysować. Ja osobiście dla nastolatków go wogóle nie polecam ale na osób starszych tak i to bardzo:) Jutro jadę sobie kupić na urodziny galaxy ace 2 albo lumie 710 a S5610 oddam tacie :D

  • 0

    158. ~pablitos2  2013-02-06 21:12:01  host: 78.9.175.234.ng.pl

    Witam. Mam ten telefon od ponad tygodnia. Po pierwszym ładowaniu od nowości przy ok. 10 - 15 minut dziennie dzwonienia i 15 sms w trybie 3G wytrzymał ponad 6 dni. Ekran nawet dobrze widać w słońcu przez pokrowiec, można sterować po menu i podmenu przyciskając cyferki na telefonie co ułatwia nawigowanie i przenosić ikony miejscami w menu głównym. Latarka działa po ustawieniu na danym kierunku przycisku centralnego pola "brak" i nie trzeba mieć by działała latarka inteligentnego ekranu głównego i wtedy można mieć ustawioną opcje latarki w kierunku jaki nam pasuje. Ma głośny i wyraźny tryb głośnomówiący. Używała mojego telefonu w trybie głośnomówiącym osoba niedosłysząca z wszczepionym implantem. Można ustawić dość dużą czcionkę przy odczycie smsa za pomocą przycisku głośności co przydaje się osobie niedowidzącej i sterowanie klawiszami po menu o którym wspomniałem wczesniej. Miałem telefony dodtykowe jak: samsung ace, nokia lumia 610, LG L7 i wróciłem do tradycyjnego telefonu. Do dzwonienia i smsowania wsam raz.

  • 0

    159. ~kamil b  2013-02-08 13:30:41  host: 79.162.204.238

    mam ten telefon tylko nie wiem czy jest wi fi i jak je włączyć

  • 0

    160. ~cygan  2013-02-14 13:50:57  host: 46.205.17.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    czemu nie da sie zainstalować gier

  • 0

    161. ~anka  2013-02-14 20:18:41  host: 5-152-196-109.itvmedia.pl

    aby przypisać numer do klawisza trzeba wejść w KONTAKTY, potem w prawo na ULUBIONE i tam można to przypisać

  • 0

    162. ~Krzysiek  2013-02-16 19:00:31  host: 095160051220.tychy.vectranet.pl

    Aniu bardzo dziękuję za informacje odnoście przypisania numeru do odpowiedniego klawisza. Wszystko działa tak jak należy.

  • 0

    163. ~Pio  2013-02-19 15:23:05  host: 87-205-196-52.adsl.inetia.pl

    Bardzo dobry!!Polecam

  • 0

    164. ~Mateusz  2013-02-20 21:40:05  host: asq251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon naprawdę świetny, jestem bardzo zadowolony. Bałem się, gdyż nie mam dobrych wspomnień z Samsungami, poprzedni miał fatalną baterię. Lecz ten nie zawodzi, bateria bardzo mnie zaskoczyła - przy normalnym użytkowaniu (10 minut rozmów dziennie, 5 smsów dziennie i parę zdjęć w tyg.) telefon po pierwszym ładowaniu trzymał... 11 dni! Plus dodatkowe 8 godzin na tzw. wykończeniu. 6 dni przy pełnej baterii. Jest lepszy niż moja stara Nokia! Robi piękne zdjęcia, ma mega latare, jest przejrzysty i łatwy w obsłudze. Od razu zakupiłem kartę pamięci 4 GB, również nie ma problemu z użytkowaniem. Telefon ani się nie zacina, ani nie muli. Ma duży wyświetlacz. Polecam, naprawdę moja mama i kumpel mają takie same telefony i są tak samo zadowoleni, mama ładuje do raz na ponad 2 tygodnie!

  • 0

    165. ~gość  2013-02-27 12:04:00  host: 89-77-182-30.dynamic.chello.pl

    Harry - dzięki za info o wyłączeniu dźwięku blokowania klawiatury w samsung 5610, no w życiu nie pomyślałabym że to to. Sądziłam ze to poziom głośności alarmów odnosi się do budzika i kalendarza.

  • 0

    166. ~  2013-03-03 20:41:07  host: bdv187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobry telefon nie przesadzajcie

  • 0

    167. ~KRZEPIK  2013-03-08 13:20:23  host: public7671.cdma.centertel.pl

    mam tentelefon 2tygodnie , sprawuje sie calkiem dobrze tylko u mnie czesto gubi zasięg, wyswietlacz ma zywe kolory ,aparat oceniam na db ponieważ nie posiada zoom'a obudowa sie nie rysuje bateria trzyma5-7dni. jego jedyna wada to brak wifi. Polecam

  • 0

    169. ~don pietro  2013-03-19 08:20:50  host: public-gprs76083.centertel.pl

    mam telefon od 2 miesiecy dzwonie duzo internet muza bateria trzyma tydzien z gorką czasem sie wiesza jest głosny wibra dobra po praniu w automacie nadal działa nie łączy sie z tv szkoda wi fi nie ma bo i po co to jest telefon do pracy i tu zdaje egzamin na 4+

  • 0

    170. ~  2013-03-19 20:55:38  host: v41-06.opera-mini.net

    Wiele gier na nim nie działa

  • 0

    171. ~piro  2013-03-27 09:52:07  host: 89-76-173-118.dynamic.chello.pl

    Telefon spoko, w miarę solidny i funkcjonalny. Prosty w obłsudze, bateria dość dobrze trzyma. Telefon jako telefon polecam :) Aparat niestety pozostawia wiele do życzenia- niby 5 mega a zdjecia są niebieskie :( bez wzgledu na ustawienia :(, inny 3,2 mega robi bez porównania lepsze. Nie wiem na czym to polega ale zdjęcia nie oddaja kolorów, jest ciągły zmierzch :(

  • 0

    172. ~  2013-03-27 10:23:35  host: 217.96.60.4

    Czy trzeba sformatowac baterie w Nokii Asha 302?

  • 0

    173. ~mike  2013-03-31 13:48:55  host: user-31-175-194-104.play-internet.pl

    Hey, mam problem, chciałbym z głównego wyświetlacza usunąc szybkie połączenie do Playnet,zaraz po naciśnięciu łączę się z internetem,

  • 0

    174.  2013-04-04 17:32:16

    Kiedy w końcu zaczną wkładać WiFi do zwykłych telefonów. UMTS 900 już się zaczyna robić standardem lecz WiFi to co. Jakiś luksus?

  • 0

    175. ~  2013-04-06 16:25:27  host: public72631.cdma.centertel.pl

    Dlaczego emotikony nie mają ładnych buziek tylko są same znaki

  • 0

    176. ~DawidK  2013-04-10 22:55:55  host: 87-205-50-31.adsl.inetia.pl

    witam mam do was pytanie posiadam telefon od okolo miesiaca lecz mnie 1 zastanawia jak mam na stale zapisac swoje slowka w telefonie ktorych czesto uzywam. Zmieniam pisownie danego wyrazu zapisuje sie na okolo 3-4 dni a po tym czasie tego slowa juz niema o co chodzi?Pomozcie:)

  • 0

    177. ~Kucharson  2013-04-10 22:57:44  host: 87-205-50-31.adsl.inetia.pl

    Witam mam do was pytanie jak zapisac w wiadomosciach sms wlasne slowka? zapisuje nowe slowko ktore niema w slowniku . Po 3-4 dniach go juz niema a zapisuje go co mam zrobic lub jak naprawic ten blad??

  • 0

    178.  2013-04-10 23:02:09

    Mam pytanie do was jak moge zapisac w slowniku swoje slowa na dluzszy czas bo po 2-3 dniach jak je dodam do slownika to mis ie ono usuwa?

  • 0

    179. ~SZOGI  2013-04-15 18:35:15  host: 91.237.136.170

    JEST W TYM TEL NAWIGO BO PRZEGLADAM GO I NIE MOGE SIE DOJRZEC?

  • 1

    181. ~sylwia:)  2013-04-26 21:50:39  host: apn-46-76-144-161.dynamic.gprs.plus.pl

    Ale jaja:) he rzeczywiscie jest LATARKA!!!!:) he he

  • -1

    182. ~xxx  2013-04-27 13:35:10  host: 87-207-123-251.dynamic.chello.pl

    obudowa metalowa, wiem, bo go mam .

  • 0

    183.  2013-05-04 01:47:23

    ALE jaja w tym telefonie nie podświetlają sie klawisze, pisanie smsa w nocy jest niemożliwe!

  • 0

    184. ~  2013-05-22 17:04:02  host: public106632.cdma.centertel.pl

    samsung s5610 mam na sprzedanie samsung s5610 cena 360 zł tel ma 3 miesiące i jest mało używany stan idealny papiery i gwarancja na 24 miesiące iława nr tel 515625416

  • 0

    186. ~tryb  2013-05-23 08:37:10  host: 37-128-46-9.adsl.inetia.pl

    Nie można skopiować kontaktów z karty pamięci do telefonu ani na kartę SIM.

  • 0

    187. ~Jola  2013-06-04 17:28:01  host: public24745.cdma.centertel.pl

    do 184 ile ty chcesz za ten telefon?? 360 zł?? pogieło cię człowieku !!!!ja kupilam wczoraj NOWY telefon S5610 za 270 zł a ty chcesz sprzedać lekko używany za 360 zł???dobre

  • 0

    188. ~DUDEK  2013-06-04 18:40:51  host: 83.218.118.197

    CZY DA SIĘ WYŁĄCZYĆ W SAMSUNGU S5610 WSŁOWNIKU T9 POLSKIE ZNAKI ?? JEŻELI JEST TAKA MOŻLIWOŚĆ TO PROSZĘ O POMOC...

  • 0

    189. ~ADASKO  2013-06-06 16:03:17  host: public-gprs252437.centertel.pl

    MAM PROBLEM Z APARATEM , GDY WLACZAM WYSKAKUJE BLAD I POWRACA DO MENU, JESLI KTOS WIE CZEGO TO WINA PROSZE NAPISAC , DZIEKUJE

  • 0

    190. ~  2013-06-16 18:42:42  host: user-31-175-59-75.play-internet.pl

    Witam Wizualnie ładny ale to wszystko co mogę pozytywnego o S5610 powiedzieć. Przy zakupie w standardzie nie było słuchawek, pryszcz kupiłem. Sam telefon ma okropny ekran. Żeby zobaczyć zdjęcia trzeba patrzeć pd kontem bo patrząc na wprost zanikają szczegóły. Nie można szybko przewijać zdjęć na micro SD bo się zawiesza i następuje ponowne uruchomienie telefonu. Co nie zawsze oznacza że pokaże się karta. Telefon wie że jest ale bawi się z tobą w chowanego i jej nie pokazuje. Za 5-6 resetowaniu łaskawie pokaże się ikonka karty micro SD. Tak samo z muzyką zapisaną na karcie. Słuchając MP3 co chwila przeskakuje z utworu na utwór. Jeszcze nie zdarzyło się żeby odtworzył cały utwór muzyczny. Resetowałem kartę , telefon wszystko na nic. Ten telefon to szajs. Gorszy od mojego starego telefonu Samsung 7220. NIE POLECAM. P.S. Mój znajomy ma też 5610, takie same problemy.

  • 0

    191. ~poras  2013-06-26 18:09:57  host: 178-37-21-192.adsl.inetia.pl

    Witam prosze o pomoc bateria trzymala mi kilka dobrych dni a dzis nie caly jeden o co chodzi? kupilem nowa i to samo, bawilem sie w internecie i chyba cos wcisnalem.. blutuu mam wylaczony..? pzdr a i jeszcze jedno jak zrobic zoom??

  • 0

    192. ~Pedro  2013-07-05 10:36:16  host: 178-37-5-81.adsl.inetia.pl

    Telefon używam od ponad pół roku. Oprogramowanie zaktualizowałem do najnowszego. Jest to moim zdaniem jeden z najlepszych telefonów bezdotykowych na rynku. Jestem w Play, jednak ustawiłem sieć na Orange i tryb 2G. Jasność wyświetlacza w połowie mocy. Głównie użytkuję w ten sposób: jedna-dwie rozmowy dziennie po kilkanaście minut, sporo smsów, alarmy, rozkład autobusów, organizer, sporadyczne zdjęcia. Bateria w takich ustawieniach i przy takim obciążeniu wytrzymuje 7-8 dni, a gdybym mniej rozmawiał nawet dojdzie do 10 dni. Sieci 3G nie potrzebuję - ogrom nadajników sprawia, że telefon cały czas przełącza się, poszukuje zasięgu i bardzo szybko zużywa baterię. W dodatku jakość rozmów na 2G jest moim zdaniem dużo lepsza - przy 3G w niemal każdej rozmowie przerywało, były zniekształcenia lub całkowicie rozłączało. Oczywiście jakość rozmów nie zależy tylko od mojego telefonu i operatora, ale również od telefonu naszego rozmówcy.

  • 0

    193. ~bakla  2013-07-16 11:37:35  host: 109241073021.bialystok.vectranet.pl

    Mam Samsunga S5610- nie wiem jak się to stało ale numer telefonu / kontakt / z osobą , z którą mam częsty kontakt nie słyszę jak do mnie dzwoni / wyświetla się opcja / odrzucony / , a u osoby dzwoniącej do mnie , że zajęty numer mój czyli jest blokada . Co mam zrobić , próbowałam różnych sposobów i nic , nie mogę odblokować . Proszę - co mam zrobić ? / nie ma takiej możliwości aby odblokować - bez sensu , co za aparat . Może ktoś zetknął się z takimi trudnościami - proszę o pomoc.

  • 0

    194. ~yotanka  2013-07-18 22:49:50  host: 31-132-65-34.neanet.pl

    jak zmienić prawy klawisz funkcyjny? proszę o pomoc

  • 0

    195. ~praktyczny  2013-07-28 18:09:03  host: user-46-112-180-141.play-internet.pl

    do bakla (193) - wejdź w opcje: ustawienia/połączenia/wszystkie połączenia/automatyczne odrzucanie i tutaj zaznacz "Wł." lub usuń blokowany numer z "listy blokowanych".

  • 0

    196. ~Anka  2013-08-04 16:52:36  host: user-164-127-3-228.play-internet.pl

    Miałam już dość smartfonów, lagów, dotykowych wyświetlaczy i innych pierdołów. Kupiłam samsunga s5610 i wkońcu moge się cieszyć TELEFONEM - dzwonienie i smsowanie na pierwszym miejscu, do tego bardzo dobrej jakości aparat który już nie raz mnie zaskoczył ( w wcześniej miałam służbową Xperie J i prywatnego samsunga galaxy sII ). Bateria na wysokim poziomie, spokojnie trzyma 5 dni. Telefon bajka, prosty, szybki, wytrzymały, POLECAM :) !

  • 0

    197. ~Pawlo  2013-08-04 19:01:12  host: dvx135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema.Telefonik mam chyba ponad rok.Użytkowany intensywnie.Noszony na budowie (pył,uderzenia,upadał).Spadł na kafelki,wyleciał na drogę jak jechałem na rowerze itd.Ma tylko jedną rysę na tylnej klapce i trochę kropek.Trwały solidny.Zdjęcia w normie (mój poprzedni SE Hazel robił lepsze).Telefon użytkowy-nie zabawka dla gimba (tym zostawmy mądruś-fony)!Ciągle pracuje bez awarii.Bateria trzyma ile trzeba.Samsung popełnił błąd robiąc ten telefon-nie mam po co kupować nowego.Aha polecam zmienić soft na czysty bo mój był z Orange i miał dużo niepotrzebnych bzdetów...

  • 0

    198. ~kasiulkaj1  2013-08-05 21:40:44  host: ip-31-0-132-220.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    czy ktoś wie jak ustawić informacje o sieci na wyświetlaczu?

  • 0

    199. ~Cayenne  2013-08-30 15:27:09  host: c165-80.icpnet.pl

    Bardzo zgrabny telefonik! Nigdy wcześniej nie miałam Samsunga i byłam dość sceptyczna, ale dostałam służbowego s5610 i jestem bardzo zadowolona :-) Nie jest to smartfon z mnóstwem bajerów i możliwości, natomiast sprawdza się świetnie jako prosty telefon do pracy. Wyświetlacz spory i czytelny, wszystkie funkcje łatwo dostępne (mimo, że jak już wspomniałam, to mój pierwszy samsung i przesiadka z nokii nie było najmniejszych problemów z przestawieniem się na nowe menu). Wygodna klawiatura, tel dobrze leży w ręce. Zdecydowanymi plusami są mocna bateria (2-3 dni intensywnego użytkowania bez ładowania) oraz całkiem przyzwoity aparacik. Minusem jest brak GPSa, do którego zdążyłam się przyzwyczaić w poprzednim tel.

  • 0

    200. ~Cukierman  2013-09-23 03:13:02  host: 078088249097.wroclaw.vectranet.pl

    A czy da się jakoś zmienić, żeby po wciśnięciu dłużej głównego przycisku nie włączał internetu(przeglądarki) ? Ustawienia skrótów klawiatury pozwalają jedynie na zmianę przyporządkowania lewy-prawy, góra-dół. Jak wywalić środkowy skrót do przeglądarki? Może ktoś wie?

  • 0

    201. ~niki  2013-09-24 22:07:50  host: siec.kiga.pl

    Kupilam nowy ten telefon Samsung GT-S5610 i niedziala Bluetooth mimo ze jest wł i mimo ze w ustawieniach Bluetooth jest tel widoczny, wszytko w ustawieniach jest ok- co moze byc nie tak ?

  • 0

    202. ~nitka  2013-09-29 19:45:49  host: s16-07.opera-mini.net

    czy w samsungu jest możliwość pisania liter ś ć ź itd.?

  • 0

    203. ~edit  2013-10-05 17:54:51  host: ip091238060003.pwx-net.pl

    hej, czy w samsung s5610 da się włączyć aplikacje np: gps odometer???

  • 0

    204. ~edit  2013-10-05 18:02:57  host: ip091238060003.pwx-net.pl

    samsung s5610 jak włączyć aplikacje np: gps odometer

  • 0

    205. ~roobb  2013-12-04 11:53:04  host: user-31-174-171-181.play-internet.pl

    można nagrywać rozmowy telefoniczne? albo własne notatki głosowe? jest dyktafon w ogóle?

  • 0

    206. ~pytanie do PEDRO  2013-12-08 03:10:57  host: ip-93-154-254-114.free.aero2.net.pl

    Pedro, czy po aktualizacji oprogramowania słownik T9 działa lepiej? Czy teraz w Twoim tel. "Moja lista wyrazów" nie kasuje się sama bez powodu?

  • 0

    207. ~archiwizacja  2013-12-08 14:04:55  host: ip-78-30-110-154.free.aero2.net.pl

    Wiadomości można archiwizować tak: Ustaw. - Backup - Backup - Wiadomości - (zaznaczamy wiadomości) - Backup. Teraz wiadomości są w pamięci telefonu

  • 0

    208. ~Mateusz  2013-12-17 17:49:32  host: abv67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu od kwietnia z Orange. Plusami tego telefonu jest aparat 5Mpx z lampą błyskową, otwarzacz mp3, ładny wygląd,latarka. Natomiast minusami tego telefonu jest zbyt mała pamięc na sms, brak wifi, za mało miejsca na gry i aplikacje bo tylko 6mb,motywy też nie są jakieś eleganckie tylo jeden motyw o trzech różnych kolorach. Ogólnie w skali od 1 do 10 oceniam ten telefon na 3. Nie jest złym telefonem ale po raz kolejny firma samsung wypuszcza na rynek przeciętny telefon , a patrząc,że telefonach nokii i nie mówię o smatrfonach ale np o noki e52, e51 lub o noki c3-01,które mają wifi to samsung też w tym telefonie mógł dodać wifi.

  • 0

    209. ~tysia  2014-01-13 19:24:12  host: 85.219.163.130

    Mam ten telefonik ponad dwa lata. Spadł mi kilka razy- nic mu się nie stało. Zdjęcia w słońcu robi piękne ! Tyle że flesh troszkę spala w pomieszczeniach zdjęcia - robi duchy z postaci ale zdjęcia są naprawdę ładne!! Bateria nadal mi działa przez 3 dni. Ładnie pobiera MMS. Wytrzymały telefonik godny polecenia. Jaka jest wada? ja nie widzę żadnej. Polecam gorąco

  • 0

    210. ~arturg051  2014-01-17 19:02:34  host: 89-68-224-129.dynamic.chello.pl

    mam pytanie Czy można, jak tak to jak, zmienić PLAYNET na coś innego np. kontakty?

  • 0

    211. ~jack  2014-01-26 13:39:35  host: cmo222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go w orange... a raczej miałem, bo na drugi dzień przestał działać internet po tym jak skonfigurowałem pocztę i zacząłem wysyłać maila. Obecnie w reklamacji. Wydaje się być to winą oprogramowania. Ogólnie jest poprawnym telefonem. Szybki i wygodny. Zdjęcia jak na tą klasę telefonu rewelacyjne. Przy używaniu do rozmów przez bluetooth szybko ubywa prądu z baterii. Bardzo dobrze wykonany. Aplikacje z samsung apps to nieporozumienie - nic nie można zainstalować. Jako telefon do rozmów, sms, mms i zdjęć świetny. Przy szerszym zastosowaniu lepiej nie brać go pod uwagę.

  • 0

    212. ~nieuświadomiony  2014-01-31 11:31:44  host: 195.184.84.43

    Słuchajcie..Telefon ten posiada mała pamięć na sms'y (max 350), jednak po wejściu w (ustawienia-pamięć-domyślna pamięć) można wybrać taką opcję, aby sms'y zapisywały się na karcie microsd. Co z tego kiedy po wyborze tej opcji sms'y nie chcą się tam zapisywać. W takim razie po co producent dodał taką funkcję w telefonie?

  • 0

    213. ~jack  2014-02-08 18:57:04  host: public-gprs151832.centertel.pl

    Po odbiorze telefonu z serwisu internet dziala jak należy. Wniosek jest taki, że wersja oprogramowania jest w tym telefonie istotna-pewnie z resztą jak w każdym. Potwierdzam też, że niektóre funkcje pomimo ich pozornej użyteczności nie działają - jak opisuje kolega powyżej. Reasumując telefon jest wart swojej ceny.

  • 0

    214. ~petel  2014-02-13 08:03:06  host: 81-219-69-122.adsl.inetia.pl

    emotikony mają tylko znaki , jak ustawić bużki prosze o pomoc

  • 0

    215. ~greg zorba  2014-02-25 11:50:15  host: 213.158.221.17

    Mam ten tel kupiony pare dni temu w wersji czarnej z najnowszym oprogramowaniem jedyna nowosc to brak latarki ale za to jest swietna najnowsza wgrana opera mini i nowy interfejs menu ogulnie na plus nie ma sie do czego przyczepic. Polecam :-)

  • 0

    216. ~fiza  2014-04-12 07:37:13  host: atr102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miał być opis , są głupie opinie

  • 0

    219. ~Golge  2014-04-17 19:56:23  host: host-89-230-193-186.lublin.mm.pl

    Mam ten tel. od roku. Nie polecam nikomu. Jedyna mocną stroną jest aparat.
    A reszta to samoczynne restarty, beznadziejny t9 (w porównaniu do nokii), gniazdo słuchawek które było uszkodzone chyba od początku i beznadziejna jakość klawiatury.
    BEZNADZIEJA

  • 0

    221. ~gość  2014-04-18 14:05:50  host: 194.181.134.246

    jest może widok rozmowy w nim ?

  • 0

    222. ~Włodek 13  2014-04-19 13:47:54  host: 093105082005.legnica.vectranet.pl

    Telefon jak telefon zgrabny ,funkcjonalny .Da się lubić. Gdyby nie bateria!. Zaczęła kuleć po czterech miesiącach a po sześciu padła. Producent dał gwarancje na sześć miesięcy i bateria spisała się "świetnie".

    Tylko że ja zostałem zrobiony w jajo wielkanocne....... nie ma na to reklamacji.
    I albo zmienię telefon albo kupie baterie ...... pytanie na ile wystarczy?.

  • 0

    223. ~rafal  2014-04-22 22:12:00  host: dynamic-78-8-180-201.ssp.dialog.net.pl

    przeciętny więcej bym go nie kupił z negatywów to to że bardzo długo robi zdjęcie , zoom jest bardzo kiepski , blokada telefonu jest tylko jednym klawiszem i nosząc go w kieszeni można czasem przez przypadek do kogoś zadzwonić :) bateria trzyma normalnie nie ma żadnej rewelacji , przy przeglądaniu większej liczby zdjęć zacina się ,kalkulator też jakis dziwny np wpisując 1000 wychodzi 1,000 przy większej liczbie można sie pomylić, radio trudno ustawić a pozytyw to tylko to że ładnie wygląda

  • 0

    224. ~bosia  2014-06-28 20:56:01  host: drt221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    robię zdjęcia i czasmi mi urywa wchodząc na stare fotki; tym sposobem oba zdjęcie są do wyrzucenia; szkoda wcześniejszego i tego nowego- czy jest jakiś sposób na na zapisanie nowego bez starty starego /na karcie pamięci/

  • 0

    226. ~pan kapelutek  2014-06-30 11:06:03  host: user-164-127-32-182.play-internet.pl

    telefon super. Parat genialny, bateria trzyma 5 dni. Mp3 gra super, mocna latarka. Telefon elegancki polecam

  • 0

    227. ~*** złom nie tel  2014-12-12 04:21:01  host: n12-05-03.opera-mini.net

    Co to za szajs w ogóle ja bym to nazwał zabawka dla dzieci oto chyba wszystkie minusy tego szajsu: sam się włącza i wyłącza.nie obsługuje wielu formatów plików.zainstalowane bezużyteczne aplikacje których nie da się usunąć. Brak miejsca na gry . Nie widzi wszystkich piosenek nawet w odtwarzaczu i skrócenie nazwy w niektórych przypadkach nic nie pomaga . Przeglądarka istny szajs muł można korzystać z opery ale tylko do wersji 4 haha.pewnie o czymś jeszcze zapomniałem opisać w tym złomie. Szkoda że straciłem stary k800i bo był milion tak nie przesadzam milion razy lepszy niż to *** jeśli ktoś mówi że to dobry telefon to nie zna się ciemniak .przecież starsze tel były lepsze niż to coś.

  • 0

    228. ~Xenomorph  2015-01-30 15:16:07  host: pro4.mf.gov.pl

    Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii nt tego telefonu. Moim zdaniem jest to rewelacyjny telefon klasyczny (a jak za tę cenę to już mega-rewelacyjny). Bateria trzyma ponad tydzień (wyłączyłem 3g), aparat fotograficzny bardzo fajny. wiadomo, to nie lustrzanka, ani nawet kompakt ale do robienia np. zdjęć dokumentów albo okazjonalnych fotek nadaje się. Wyłączał mi się i restartował, to przetarłem kartę SIM spirytusem, żeby wyczyścić styki. Od tego czasu zero problemów. Aha, spokojnie uciągnie słuchawki Creative Aurvana Live. Może ma parę idiotycznych ograniczeń (sms-y, liczba plików na karcie, długość nazwy pliku), ale nie ma róży bez ognia. W każdym razie bardzo blisko ideału.

  • 0

    230.  2015-01-31 00:20:19

    Pytanie: czy modyfikacja softu przez Orange wpływa niekorzysynie na stabilność telefonu? Czy można wgrać oryginalny, niebrandiwany soft?

  • 0

    231. ~GMSMANIAK  2015-02-04 17:12:19  host: 89-73-221-234.dynamic.chello.pl

    Czy ktoś moze polecic mi jeden telefon z tych dwóch ?
    Nokia 515 czy Samsung GT S 5610 ?
    Prosze oszybka odpowiedz ;)

  • 0

    232. ~S5610 jest ok :)  2015-05-28 13:45:27  host: apn-31-2-50-20.dynamic.gprs.plus.pl

    Samsung S5610 wykonany jest z plastiku natomiast malutka część tylnej pokrywy baterii wykonana jest z cieniutkiego aluminium i ta część jest najbardziej podatna na zarysowania( zawsze można dokupić tylną klapkę i mieć w zapasie). Obsługa bardzo prosta, aparat bardzo dobry, bateria trzyma tydzień. Miałem już niejednego smarphona ale obecnie używam samsunga S5610. Polecam :)

  • 0

    233. ~kicia 16  2015-06-08 19:30:26  host: 213-241-95-2.static.ip.netia.com.pl

    Jak wyłączyć bluetooth ?

  • 0

    234. ~mojfon  2015-10-10 19:17:20  host: user-164-127-94-85.play-internet.pl

    Użytkuje ten telefon już 4 lata jako służbowy telefon do rozmów, sporadycznie smsów i muszę powiedzieć że jest rewelacyjny. Bateria trzyma ponad tydzień mimo wielu minut rozmów. Obsługa jest intuicyjna. Bardzo wytrzymały (kilka razy spadł na posadzkę i nic). Świetny aparat fotograficzny z trybem makro.

  • 0

    235. ~  2016-01-18 14:53:06  host: apn-37-7-211-139.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam
    jak zwiększyć czcionkę w telefonie MaxCom MM238
    pozd. R.T.

  • 0

    236. ~marko  2016-04-23 12:00:31  host: 89-76-103-131.dynamic.chello.pl

    Mam samsung gts 5610 dwa lata nie miałem nigdy zadnych problemów zdjęcia są bardzo ładne-wszystko działa świetnie.Natomiast kupiłem zonie 5611 to musiałem sie go pozbyć bardzo szybko bo to BADZIEWIE.wolny,słabo ślychać rozmowę i ogólnie oprócz aparatu do "D".

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet