Samsung S5600 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5600 Opinie o Samsung S5600

Samsung S5600

w sumie: 17
  • 0

    1. ~galzka  2009-03-20 20:34:13  host: xdsl.044.c94.petrotel.pl

    troche taki f480 tylko aparat gorszy ^^ co nowego ?...

  • 0

    2. ~dzwonek_sms  2009-03-21 10:11:57  host: dxt78.internetdsl.tpnet.pl

    czy jest mozliwa juz w nim zmiana dzwonka sms na wlasnego mid. lub mp3 ?

  • 0

    3. ~  2009-03-23 14:06:03  host: 77-254-219-119.adsl.inetia.pl

    fon fajny ale strasznie duzy i nieporęczny

  • 0

    4. ~umpa  2009-04-03 01:35:26  host: ip9240.t16.ds.pwr.wroc.pl

    nie robi loda inne komorki juz robia loda samsung zawsze zostaje z tylu

  • 0

    5. ~akkoss  2009-04-21 14:34:17  host: chello089074159192.chello.pl

    2. w jakim sensie już? w f480 można zmienić dzwonek, wiem ponieważ używam.

  • 0

    6. ~frajer z ciebie  2009-04-24 17:36:40  host: abhz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    umpa jak masz sagema i nie masz pojęcia o czym mówisz ja mam samsunga i jest dobry Wieć jeżeli ktoś tu robi loda to ty

  • 0

    7. ~lego  2009-05-01 23:42:59  host: 87-205-165-109.adsl.inetia.pl

    No i gdzie te fony są ? Co chwila Samsung wypuszcza nowość a w naszych salonach GSM dilują muzeum za mega kasę w niskich abonamentach. A tu jeszcze jakieś czopki deliberują o lodach itp ...

  • 0

    8. ~predator  2009-06-08 22:57:29  host: aanp88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dokładnie umpa i jego sagem robią loda Daj znać ,za 100 to i ja się pisze Myślę że się nie zawiodę na tobie i lodziku Żalllll

  • 0

    9. ~crabe  2009-06-13 06:47:29  host: apoitiers-158-1-87-221.w92-146.abo.wanadoo.fr

    wlasnie go nabylem :) za 19€(odnowa abonamentu-sfr francja)przesiadlem sie z soniacza v800 zobaczymy jak sie sprawdzi ;) w polsce to on sie bedzie nazywal:Avila>miasteczko w hiszpani co kraj to samsung znaczy sie obyczaj ale ten samsung miesza heeheh

  • 0

    10. ~view  2009-07-17 18:05:32  host: chello087207080249.chello.pl

    Jaka jest różnica między tym a S5230? Który był pierwszy? Ktoś może wie jak sprawdza się żywotność baterii?

  • 0

    11. ~hild  2009-07-18 17:50:09  host: 77-254-47-169.adsl.inetia.pl

    nowy jest GPS i pojemnościowy wyświetlacz dotykowy!

  • 0

    12. ~baxxter  2010-02-09 22:41:55  host: 095160058216.elblag.vectranet.pl

    ciekawe czy będzie dostępny w jakiejś polskiej sieci.

  • 0

    13. ~  2010-02-25 15:03:25  host: ip-83-2-120-191.sanetja.pl

    wygląda jak corby

  • 0

    14. ~claudia  2010-03-04 12:01:57  host: crowley-nat.greenlan.pl

    mam pytanie ile znakow w smsie i czy sa jakies gry?????????POMOCY:) baxxter: ciekawe czy będzie dostępny w jakiejś polskiej sieci. Prawdopodobnie nie ale w meteorze w irl.jest:)moi rodzice sa i mam mozliwosc kupna tego telefonu:D

  • 0

    15. ~papikk13  2010-05-26 15:27:38  host: 212.244.210.66

    a w tym samusngus5600 jest takie cos jak sie pisze sms to ze jak sie go obruci to jest w tedy klawiatura z literami takimi jak na klawiaturze ?

  • 0

    16. ~Dariaaa  2010-08-04 23:39:23  host: 213-238-98-140.adsl.inetia.pl

    gdzie mozna kupic ten telefon bo bardzo go chce?

  • 0

    17. ~ree  2012-12-02 22:43:35  host: 89-79-164-168.dynamic.chello.pl

    a czy ma sklep ten samsung do wykupywania lub pobierania roznych aplikacji?odp

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet