Samsung S5570 Galaxy Mini - opinie
Telefony Samsung Samsung S5570 Galaxy Mini Opinie o Samsung S5570 Galaxy Mini

Samsung S5570 Galaxy Mini

w sumie: 241
  • 0

    1.  2011-03-08 18:41:04

    Bezpośredni konkurent wypuszczony naprzeciw xperii x10 mini, ale xperia chyba ladniejsza i mniejsza

  • 0

    3. ~x  2011-03-10 08:53:01  host: wapgw1.wapgw.era.pl

    jest już w orange, 549zł bez umowy, ciekawe kiedy i za ile będzie na allegro

  • 0

    4. ~xx  2011-03-14 14:53:37  host: 31.60.42.40

    Wie ktoś może jak połączyć się przez usb? Już mam zainstalowane z androida aplikacje usb tethering, ale komputer i tak nie czyta telefonu.

  • 0

    5. ~kkk  2011-03-17 20:48:46  host: acfn59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do posiadacza, czy telefon ma polskie menu? i czy wejście słuchawek to jack?

  • 0

    6. ~zyga  2011-03-19 03:50:04  host: 178-37-2-100.adsl.inetia.pl

    posiada i nie tylko polskie menu, jest wejscie dła słuchawek ogólnie dobrze chodzi internet przez wifi, dużo aplikacji darmowych nawet przydatnych, tel nie zawiesza się podczas grania. podczas ciągłego klikania w poł przez wifi na różnych aplikacjach wytrzymuje ok 8h. Co do czuwania jeszcze nie wiem

  • 0

    7. ~zyga  2011-03-19 03:55:00  host: 178-37-2-100.adsl.inetia.pl

    słabo prezentuje się aparat brak flashu, dotykowy ekran wygodny i odpowienio wrazliwy nawet moimi dużymi palcami potrafię go nawet zgrabnie obsługiwać jak, z prog.np. skype działa płynnie nie zawiesza dobra jakośc dziwęku jak za tel w przedziale 400pln oceniam za dobry

  • 0

    8. ~zyga  2011-03-19 03:57:37  host: 178-37-2-100.adsl.inetia.pl

    co do nawigacja to tak naprawdę na dzień dzisiejszy mało atrakcyjna bo standartowo tylko g mapy a zew aplikacji ciekawym biedniutko a jak już to płatne

  • 0

    9. ~brabababa  2011-03-19 22:27:01  host: rev126.tmark96.revers.nsm.pl

    @kkk Tak ma wejscie jack 3,5mm i posiada polskie menu przynajmniej te w polskiej dystrybucji (orange)

  • 0

    10. ~slawoslaw  2011-03-26 09:32:41  host: afiu234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co tutaj mówić . Telefon rewelacyjny. W stosunku do swojej ceny która jest niewielka oferuje spore możliwości. Jest bardzo szybko i funkcjonalny. Kto mi tylko powie dlaczego Nokia nie robi takich Smartphon"ów".?

  • 0

    11. ~harry  2011-03-26 10:38:57  host: abci208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy nawigacja,mapy,wspolrzedne i inne aplikacje sa platne?czy jest szansa,ze on sam bez naszej zgody laczy sie z netem?

  • 0

    12. ~  2011-03-28 00:36:30  host: 87-207-23-7.dynamic.chello.pl

    Czy orange ingeruje w oprogramowanie? Chodzi mi o to czy jest jakąś nakładka od orange? Pewnie touch wizz samsunga jest. A i jeszcze jedno czy do pisania sms jest klawiatura numeryczna, podobną do tej w symbianie?

  • 0

    13. ~luFi  2011-03-30 20:45:45  host: public104794.xdsl.centertel.pl

    Nie, Orange nie ingeruje w żaden sposób w oprogramowanie. Jest jedynie nakładka Samsunga, ba nawet nie ma szpetnego znaczka od pomarańczy, a pudełko jest oryginalne. Klawiatura jest qwerty, 3x4, 2 panele pisania ręcznego, oraz qwerty z Swype. Co do samego telefonu to spodziewałem się sporo mniej za tą cene. Telefon chodzi gładko i nie wiesza się. Wyświetlacz OK, ale widać piksele. Nawigacja nie jest zła. Jakość dźwięku nie jest najgorsza, bardzo głośny i wyraźnie grający głośnik. Aparacik 3,2 nie powala na kolana, ale do zdjęć to jest aparat, a nie telefon. W rozmiarze nie jest w cale taki mini jak mówi nazwa. Jest dużo większy od Xperii X10 mini. Jest bardzo szczupły i szeroki co daje fajny efekt stylistyczny. Jakość plastików jaka jest, taka jest. To nie Samsung Solid i raczej nie jest przystosowany do poważniejszych upadków. Za takie pieniądze to naprawdę niezła propozycja. Spica < Galaxy 3 < Mini. A tak przy okazji, to mam pytanie. W kartonie nie ma żadnej płytki ze sterownikami i nie mam pojęcia jak wgrywać muzykę na telefon przez USB. Po podłączeniu do kompa, nic mi nie wykrywa, a koma się tylko ładuje. Mógłby ktoś coś poradzić? Jest to mój pierwszy android i nie znam się bardzo na tych różnych aplikacjach, więc proszę mi wytłumaczyć łopatologicznie, jeśli łaska :D

  • 0

    14. ~only4u  2011-03-31 19:16:40  host: osiedleprzyjazn.net

    mam ten telefon od 3 dni. zalety: duzy, przejrzysty ekran, bardzo czuly(tez mam duze palce), klawiatura QWERTY i standardowa 3x4, aparat mimo braku flesza robi dobre i ostre zdjecia,internet dziala szybko i sprawnie,telefon radzi sobie nawet z obsluga pelnowymiarowych stron www, istnieje mozliwosc podwojnego przyblizenia owych(choc nie wszystkie strony mozna obsluzyc), google dzialaja bez zarzutu, tak samo wbudowany youtube, w tescie w mcdonaldzie filmy odtwarzalo prawie bez czekania na zbuforowanie, mozliwosc uruchomienia kilku programow/aplikacji jednoczesnie. mozliwosc sterowania wszystkimni procesami za pomoca podobnego do tego w kompie menadzera zadan, wady: slaba bateria, a nawet bardzo slaba, godzina-dwie grania,godzina siedzenia na necie i pol godziny rozmowy i bateria w 2/3 rozladowana, dodatkowo moze mi sie tylko wydawalo ale przy maksymalnym rozladowaniu telefonu wylacza sie zasieg. no i to jednak samsung ;) co do oprogramowania to dostalem odrazu: gmail, email,google,talk,gps(choc do tej pory nie chce mi sie wlaczyc)youtube,quickoffice,mapy google,wiadomosci,samsung apps,uslugi orange i standardy typu zegarek i inne. poza tym jak sie zglebic w menu opcji mozna znalezc calkiem duzo przydatnych rzeczy ktore zapewne nie tylko przedluza zywotnosc baterii ale i zmienia telefon w poreczny komputer z dostepem do sieci. slawoslaw:nie, wszystko jest darmowe,

  • 0

    15. ~only4u  2011-03-31 19:18:29  host: osiedleprzyjazn.net

    a co do laczenia sie przez usb ja sciagnalem samsung kies, ale nie korzystam z tego tylko bezposrednio z pozycji telefonu wybieram pamiec masowa. tylko w ten sposob komputer widzi telefon

  • 0

    16. ~luFi  2011-04-03 15:22:05  host: public99890.xdsl.centertel.pl

    Znalazłem już sposób na wymianę danych przez USB. 1. Należy podłączyć kabel USB do komputera. 2. Podłączyć wtyczkę do telefonu. 3. Wejść w ustawienia>aplikacje>dla programistów. 4. Odznaczyć Debugowanie USB. 5. Poczekać na wyświetlenie się figurki androida. 6. Kliknąć "podłącz pamięć USB". 7. Chwilę poczekać na podłączenie z komputerem.

  • 0

    17. ~sławoi  2011-04-16 19:40:56  host: 89-77-141-34.dynamic.chello.pl

    ja z kolei mam problem z oglądaniem filmików przez internet nie wiem jaki program ściągnąć, i jak to zrobić aby dało się go zainstalować. Jak ktoś by mógł wyjaśnić byłbym wdzięczny

  • 0

    19. ~marcin  2011-04-21 09:49:41  host: user-109-243-0-127.play-internet.pl

    o usb rozwiazane ale mam inny problem (mam ten telefon od wczoraj) jak wysylać z bluetooth bo odbierac bezproblemu mogę

  • 0

    20. ~M.S  2011-04-23 17:43:39  host: 84.38.108.169.internetia.net.pl

    wyswietlacz jest oporowy czy pojemnosciowy?

  • 0

    22. ~  2011-04-25 10:38:23  host: 89-79-164-118.dynamic.chello.pl

    Od tygodnia używam codziennie po 12 h z wifi i bateria daje radę 1,5 dnia. Chodzi sprawnie, choć wiesza się czasem na grach 3d. Ogólne wrażenie bardzo dobre, a rozdzielczość mi wcale nie przeszkadza, filmy oglądam gdzie indziej, a na youtuba wystarczy. A-GPS może być, choć ma 50 m tolerancji. Bardzo przydatna funkcja mówienia tekstu w sms i google. U mnie działa w 90%.

  • 0

    23. ~adam  2011-04-27 14:50:09  host: abbd139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałbym zapytać: 1. Czy w mini mozna edytować pliki typu excel i word? W roznych testach są różne informacje :) 2. Czy telefon musi byc stale połączony z wifi czy nie? I jeżeli nie mam wykupionego internetowego pakietu a mam np w domu wifi, to czy posiadanie tego telefonu ma sens? 3. Gdybyscie mieli do wyboru Samsung Galaxy Mini i nokie E52 to na co byście postawili? Dziękuję za odpowiedź :)

  • 0

    24. ~nie kupujcie tego ***  2011-05-01 16:34:06  host: cma24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    straszny bo ma dwa przyciski cofające więc jak ktoś dzwoni to najpierw, zanim sie zablokuje trzeba uważać żeby sie nie rozłączyć bo na pulipicie jest wielki pzrycisk rozłącz a jak sie zablokuje i chce sie rozłączyć to jak sie coś kliknie to cofa i trzeba wejść w kontakty potem na tego z kim sie nawiązuje połączenie a potem kliknąć połącz gdzie trzeba nacisnąć "ok" bo pisze, żę nie można zmienić połączenia i dopiero mamy przycisk rozłącz czyli trraci sie jednorazowo ok.10 gr zależy ile ktoś płaci za połączenie ;//// bezpośrednio jak rozłączy sie z wifi łączy sie ze zwykłym internetem i zżera kase mi zżarło 43 zł bo jakieś mapy google sie same aktualizują

  • 0

    25. ~andy  2011-05-04 21:02:45  host: tor-exit-router39-readme.formlessnetworking.net

    Jak odbierać i wysyłać mms-y? Otrzymałem zdjęcie poprzez mms i mam tylko odnośnik do tej wiadomości, gdy go klikam pojawia się komunikat "Nie można połaczyc się z internetem. Sprawdź połaczenia i spróbuj ponownie". Gdy użyję WiFi to w przeglądarce wczytują się jakieś śmieci.

  • 1

    26. ~rabbit  2011-05-07 20:53:43  host: 88-199-232-226.tktelekom.pl

    Minusy: -słaby zasięg wifi -słuchawka wariuje jeżeli kończy się pamięć -przy zakupie zwrócić uwagę na przycisk "cofnij" - potrafi się zacinać -kiepska reakcja na dotyk przy brzegach wyświetlacza, zwłaszcza w dolnej części -średnia jakość aparatu(brak AF i fizycznego spustu migawki) -za niska rozdzielczość wyświetlacza(co mimo wszystko zupełnie nie przeszkadza w użytkowaniu) Plusy: -cena -jakość wykonania(nieco lepsza od konkurencji w podobnej klasie [czyt.SE]) -android 2.2 -multitouch -bateria(pomimo że nie jest LiPol tylko LiJon to przy użytkowaniu rozsądnym wytrzymuje 3-4 dni, użytkując tel do rozmów i sms wytrzyma do 7dni ale przy ciągłej zabawie 1 do 2 dni co na smartfona jest wynikiem przyzwoitym) -GPS działa całkiem sprawnie(testowane na aplikacji SYGIC [w aucie] - jedynie w dziczy precyzyjność spada do 7-10m ale trzeba być upartym żeby zgubić sygnał) -tel. przy korzystaniu z danych pakietowych w pierwszej kolejności korzysta z sygnału wifi a dopiero przy jego braku wykorzystuje 3G/2G -wyświetlacz dosyć odporny na zarysowania -klawiatura SWYPE(pisanie to bajka) -menu (intuicyjne, w pełni konfigurowalne i bardzo łatwe w obsłudze)

  • 0

    27. ~c.l.i.t.  2011-05-07 21:38:50  host: 2.102.227.128

    posiada polskie menu - kupowany w uk , nawet dobra bateria , całkiem szybki i "przyjazdny" , rozdzielczość ekranu słaba :(

  • 0

    28. ~hhmm  2011-05-07 21:41:30  host: 2.102.227.128

    @ nie kupujcie tego Wyłącz sobie automatyczną synchronizację danych i wyłacz pobieranie danych przez siec gps

  • 0

    29. ~QQQ  2011-05-10 07:30:09  host: public68850.cdma.centertel.pl

    jak dla mnie telefonik rewelacja , mam go od miesciaca i jest super nie prawda ze jak rozlaczy sie wifi to laczy sie odrazu z netem i zre z kata , trzeba tylko w ustawieniach zrobic zeby nie mial dostepu do internetu, i nie bd sie laczyl , chyba ze bd milie jakis pakiecik :)ogolnie bateria mi trzyma okolo 5- 6 dni , choc jesli jestr na maxa uzywany ,np net, gps, itp to 2 - 3 dni , ogolnie moja ocenka tego fonika to 9 na 10 ;)pozdr

  • 0

    30. ~Jake  2011-05-12 20:27:06  host: adpn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mogę zmienić obrazka w odtwarzaczu... Mogę to wogóle jakoś zrobić?

  • 0

    31. ~galaxus  2011-05-15 20:46:48  host: 83.1.81.74

    Widzialem go w sklepie elektornicznym za 340zl spodobal mi sie ale nie wiedzialem czy on tyle wart ale chyba jednak tak:D

  • 0

    32. ~  2011-05-17 08:45:21  host: V37-11.opera-mini.net

    Cześć wam chciałem się dowiedzec jakie długie sms-y można pisać ?

  • 0

    33. ~Misterio  2011-05-18 18:27:10  host: acvf101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna korzystac z internetu typu neostrada(livebox) ? oraz czy mozna uzywac przegladarki w trybie poziomym ?

  • 0

    34. ~sylwek  2011-05-18 21:06:11  host: 095160230245.stk.vectranet.pl

    Przedłużyłem umowę w PLUSIE i wziąłem ten telefon, nic nie powiedzieli, że w chwilą włączenia telefonu samoistnie bez naszej zgody załącza się GPS- i tak każdego naciągają na grubą kasę

  • 0

    35.  2011-05-20 17:37:15

    34, a co ma GPS w tle do kosztów?? Bo nie mogę tego zrozumieć... Sam mam androida i zero problemów z kosztami internetem itp..

  • 0

    36. ~  2011-05-20 20:49:07  host: abvt248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można mieć internat z neostarady.

  • 0

    38. ~beamak  2011-05-22 01:40:19  host: user58-025.satfilm.net.pl

    Czy baterie trzeba formatowac?W instrukcji nic na ten temat nie ma.

  • -1

    40. ~komurczak  2011-05-22 23:44:20  host: cis.amg.net.pl

    telefon posiadam od paru dni i jestem nim mile zaskoczony. mimo niezbyt dobrego(jak na obecne technologie) wyświetlacza wszystko działa szybko i sprawnie. wykonany z nienagannych materiałów. zawsze byłem sceptycznie nastawiony do telefonów dotykowych, ten natomiast jest kapitalny. polecam wszystkim którzy zaczynają przygodę z telefonami dotykowymi. wypaśny telefon za naprawde niewielkie pieniądze. poza ww. wyświetlaczem niczym nie odbiega od wyższych. telefon ustatysfakcjonuje nawet wymagających użytkowników. moja ocena ze względu na nieco słaby wyświetlacz 9/10. polecam

  • 0

    41. ~Daniel  2011-05-23 21:58:40  host: user-188-33-70-4.play-internet.pl

    Mam go jeden dzień i już mnie denerwuje.. powiela mi piosenki i nie mogę się połączyć przez kompa -.-

  • 0

    42. ~aras  2011-05-26 23:56:23  host: 178-36-4-167.adsl.inetia.pl

    czy da sie w tym telefonie regulowac moc wibracji??

  • 0

    43. ~iskra*  2011-05-28 22:25:42  host: ejz2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od kilku dni , wydaje sie fajny , tylko coś mi bateria chyba za długo nie wytrzymuje .. ale moze dlatego że nowy telefon i dużo czasu się nim "bawie" zobaczymy jak to będzie później . Smsy się pisze bardzo dobrze, zdjecia wychodzą nawet fajne :) w sumie polecam ;)

  • 0

    44. ~zmorus10  2011-05-29 19:52:39  host: 109.76.179.219

    Kupiłem go dwa dni temu i musiałem oddać bo nie czyta karty sd i nie można połączyć się z wifi

  • 0

    45. ~jurek  2011-05-30 10:09:26  host: 82.160.71.6

    nie mogę połączyć się za pomocą bluetooth jakoś się sparowało, ale wyrzuca mi : aparat odzrzucił połączenie, co tu zrobić, bo aparat jak na tą cenę daje duże możliwości, tylko problem z bt?

  • 0

    46. ~  2011-05-30 13:25:44  host: z30-01.opera-mini.net

    Większość problemów o których piszecie to problemy z aplikacjami a nie telefonem. To tak jak by używać tylko notatnika i narzekać ze nie ma tego co word. Po to jest android żeby sobie zainstalować co potrzeba. poza tym wszystkie smartfony od samsunga łącza się z siecią instaluje się aplikacje która to blokuje. Telefon ma tylko dwie wady, za mało pikseli (ciężko znaleźć odpowiednie wersje nowych gier) i brak lampy aparatu (ale to przecież TELEFON). Pisze to z niego właśnie i radzi sobie świetnie.

  • 0

    47. ~jhygf  2011-05-31 13:29:41  host: abn179.internetdsl.tpnet.pl

    mam go 3 dni i mnie też wkurza zadurzo trzeba kombinować żeby cokolwiek zrobić,jak narazie to nie jestem z niego zadowolona.

  • 0

    49. ~madzik  2011-06-04 18:18:42  host: d137-232.icpnet.pl

    a mi się bardzo podoba ten telefon

  • 0

    50. ~umin_92  2011-06-07 18:35:40  host: 078088018234.golubdobrzyn.vectranet.pl

    Czy da się w nim włączyć wibracje przy każdym dotyku?

  • 0

    52. ~  2011-06-17 16:18:42  host: c51-158.icpnet.pl

    Witam, mam pytanie, czy ktos sie orientuje ile telefon moze kosztowac na przedluzenie mixa w plusie?Placilem 30zl przez 24 doladowania.Pozdrawiam

  • 0

    53. ~mateusz  2011-06-17 19:45:59  host: c51-158.icpnet.pl

    Witam,orientuje sie ktos ile moze kosztowac przy przedluzaniu umowy-mix plus,24 doladowania po 30zl?

  • 0

    54. ~lola  2011-06-22 12:27:52  host: 89-73-224-38.dynamic.chello.pl

    nie potrafię ściągnąć żadnych aplikacji na ten telefon, może mi ktoś pomóc?

  • 0

    55. ~arpi  2011-06-22 15:23:57  host: 81-219-6-189.adsl.inetia.pl

    Dla ludzi narzekających na trudność obsługi - trzeba było wziąć Corby II a nie Galaxy, tutaj przynajmniej jest sensowny system operacyjny (i bardzo wygodny, wystarczy tydzień nauki... Windowsa ile się uczyliście?). Sama wygoda użytkowania telefonu wzorowa, w porównaniu z iPodem 2g traci tylko mniejszym ekranem, reszta perfekt, łącznie z czułością ekranu. Zdjęcia nie robione po ciemku bardzo ładne (robił wyraźniejsze zdjęcia od Omnii w tych samych warunkach :o Nie wiem jak to możliwe). Wszystko logiczne i przemyślane (łącznie z budową - slot na karty sd w końcu na zewnątrz). Całkiem sensowna jakość rozmów (choć do Nokii 6720c ma się nadal nijak :/). Jeden (poważny dla mnie) minus: słaby preamp dźwięku, nawet po zainstalowaniu PowerAMPa i odpowiedniej korekcji gra strasznie cicho lub skrzeczy - po prostu nie wyrabia. Polecam, za ok. 400zł to jedna z najmocniejszych opcji na rynku.

  • 0

    56. ~@mateusz  2011-06-25 21:10:33  host: duv56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do posta powyżej: A co ty neta nie masz? Sprawdź sobie sam... to nie takie trudne, nie wymaga kursów i nauki...

  • 0

    57. ~kriiisss8  2011-06-27 21:57:13  host: public77442.cdma.centertel.pl

    ~mateusz dla nowych klientów 399 zł :/ nie wiem jak przy przedłużaniu umowy, ale ja w T-Mobile zapłaciłem 199 zł na abonament 25 na 36 miesięcy :)

  • 0

    58. ~gibu  2011-06-28 14:59:30  host: guf147.internetdsl.tpnet.pl

    do: ~mateusz Jeżeli przedłużasz umowę to telefon możesz otrzymać w specjalnej cenie. Najlepiej dowiedz się w salonie plusa jaką mają dla ciebie ofertę. Im większa suma i ilość doładowań tym tańszy telefon.

  • 0

    60. ~xD  2011-06-28 21:53:46  host: 188.146.21.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    ja w erze (t-mobile) wziąłem za 1 zł + 14 zł kurier przy przedłużaniu umowy 29 zł.

  • 0

    61. ~W.  2011-06-30 20:41:16  host: aiq46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w ofercie mixplusa ten telefon przy 42 doładowaniach za 30zł kosztuje 69zł. Przy 24 doładowaniach jest to chyba ponad 200.

  • 0

    62. ~sucior  2011-06-30 21:09:12  host: aaif80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon ogólne jestem zadowolony, ale martwi mnie jedna rzecz mianowicie Podczas ładowania i dłuższego korzystania z urządzenia bardzo nagrzewa mi się bateria oraz szybko się rozładowuje. Jakieś pomysły co do takiego stanu rzeczy, czy wam też się tak rozgrzewa i czy tak krótko trzyma?

  • 0

    63. ~maja,,23  2011-06-30 23:37:56  host: acxb108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja przedłużałam umowe w Mix plusie i na 42 doładowania 30 zł dopłaciłam 69 zł.

  • 0

    64. ~zainteresowany ;)  2011-07-01 16:13:12  host: d10-185.static.icpnet.pl

    witam mam pytanie czy ten telefon obsługuje karty MicroSD (SDHC) ? chodzi mi o te sdhc

  • 0

    65. ~  2011-07-02 05:48:21  host: abow233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a oplaca sie zamienic nokie e52 za tego samsunga ?

  • 0

    66. ~BK  2011-07-02 20:12:38  host: 89.191.147.123

    Mam juz ten telefon 2 tygodnie. Mowiac szczerze jest wysmienity. Zaczynam dopiero przygode z Androidem lecz w 2 tygodnie go opanowalem, skype czy inne aplikacje dzialaja znakomicie, ogolnie widze jeden minus zeby obslugiwac sie tym telefonem trzeba miec pakie INTERNETOWY poniewaz aby miec jakies gry albo cos podobnego trzeba wejsc w internet i darmowo pobrac lecz telefon jest naprawde znakomity. Na dzien dzisiejszy moja opinia to 10/10 !

  • 0

    67. ~czarnaJLB  2011-07-06 07:19:52  host: host-89-229-248-64.grudziadz.mm.pl

    jak sie wysyła piosenki , zdj , obrazki przez bluetotha . ??bo nie moge jakos do tego dojśc :/ a telefon mam od 2 dni .

  • 0

    70. ~T  2011-07-12 18:40:46  host: abfp74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam dokładnie ten sam problem co w poście 65. E52 czy galaxy mini. Miałem samsunga w ręce i na początku przeraziła mnie rozdzielczość ale szybko się przyzwyczaiłem. Anroid wygląda ciekawie. W sumie ten wybór to wybór na drugi mój telefon. Jednego smartfona już mam htc hd2. Dlatego nie wiem czy się zdecydować na drugiego smartfona czy na sprawdzony model ze świetnie trzymającą baterią (choć noki już mam troche dość-wcześniej 2 lata z N95). Kusi mnie tylko ten android, ale chyba po prostu zainstaluje androida na hd2. :)

  • 0

    71. ~Rav  2011-07-13 17:24:33  host: 093105075050.legnica.vectranet.pl

    A jak wyglądają zdjęcia tekstu robione tym telefonem? Są wyraźne, czy rozmazane? Autofokusa niby nie ma, ale jak to wygląda w rzeczywistości?

  • 0

    73. ~róża  2011-07-15 11:25:38  host: carmelina.static.korbank.pl

    dlaczegoo nie moge robić zdj w tym tel ? mam coś zablokowanee czy jak ??

  • 0

    74. ~  2011-07-15 22:15:29  host: nat-91-103.trustnet.pl

    Jak mogę zgrać piosenki mp3 z komputera na telefon ?

  • 0

    75. ~juuw  2011-07-15 22:49:51  host: nat-91-103.trustnet.pl

    Gdzie w tym telefonie są gry ?

  • 0

    76. ~rafi  2011-07-18 12:01:33  host: byb20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama mały problem gdy chce wejść na nawigacje pisze mi że ta aplikacja wymaga działającego połączenia transmisji danych o co w tym chodzi pomóżcie plisss:)ten tel mam już od 11 maja:)jeste z niego b. zadowolony.pozdraiam

  • 0

    79. ~justys  2011-07-21 11:00:28  host: nat.stroza.lnet.pl

    A czy ktos wie jak podlaczyc tel do radia samochodowego z usb? tak zeby przez radio puscic muzyke? potrzeby jest do tego jakis program czy cos?

  • 0

    80. ~topex9812  2011-07-22 00:15:36  host: dynamic-78-8-48-242.ssp.dialog.net.pl

    Telefon mam od miesiąca. Jestem z niego zadowolony mam 15 lat i bardzo podoba mi się obudowa. Wcześniej miałem samsunga avile i jest bes porównania lepszy. Obudowa jest bardzo solidna i sprawia wrażenie bardzo mocnej. Bateria trzyma około 2 dni. Ekran ma troche małą rozdzielczość co zmniejsza ilość gier. wifi ma słaby zasięg. Denerwuje troche Touch wiz 3.0 ale według mnie otrzymuje ocene 8.9/10 P.S Pisze właśnie z telefonu i jest to wygodne

  • 0

    81. ~  2011-07-22 20:12:57  host: public75251.cdma.centertel.pl

    @rafi Musisz mieć internet włączony lub wi-fi. A ile trzyma ci bateria bo w moim galaxy dzień max :/ Pzdr.

  • 0

    83. ~młody  2011-07-23 19:50:06  host: oje2.internetdsl.tpnet.pl

    @rafi chodzi o to że przecież mapa gps ustala twoją pozycję w internecie. Jeżeli nie masz dobrego pakietu to możesz się zdziwić, bo to strasznie jeździ po forsie. W plusie są takie miłe pakieciki 9zł cały miesiąc neta z dobrym transferem (nawet 100kb/s) do granicy 100mb(wtedy transfer zwalnia do ok 9kb/s ), jest jeszcze pakiet 15zł cały miesiąc dość szybkiego neta bez granicy i zwalniania

  • 0

    84. ~desire  2011-07-27 16:35:20  host: 94-240-28-101.lukman.pl

    Hejka.. mam te tel od 2 dni i jak na razie spełnia moje oczekiwania... ale mam problem z usb .. korzystalam z rady z postu nr. 16 ale na poczatku wyswietlaloo mi sie w telu aby wlaczyc usb ale na kompie nie wyskakiwal dodatkowy dysk itp. a potem kilka razy dolaczalam tel od kompa no i mi sie teraz wgl. nie wyswietla aby wlaczyc usb < na telu> a dysk na kompie sie wysiwetla ;/ prosze o pomoc.. to bardzo wazne.! Ooo.. i jeszcze takie pytanie.. z blutu . nie doszlam jeszcze jak komus przeslac jakis plik np. muzyka ... jak to mozna zrobic i czy wgl. mozna.. i jeszzcze jak piosenke ustawic jako dzwonek.. bo probowalam i jakos mi sie nie udaje. ;/ nie ma wgl. takiego czegos aby pisoenke ustawic jako dzwonek.. tylko sa jakies dzwonki < juz nagrane na tel > i tylko je mozna ustawic.. czy ktos doszedl jak mozna dojsc do tych "rzeczy" ?? Prosze o pomoc .!

  • 0

    85. ~gladus  2011-07-28 22:16:14  host: 188-125-137-26.petrus.pl

    Witam,czy podpowie mi ktoś gdzie mogę zdobyć bezpłatną nawigację na ten telefon?Nie jestem w stanie nic znależć(zła rozdzielczość)

  • 0

    86. ~  2011-07-29 20:29:19  host: host85.marbis.pl

    Telefon jest bardzo dobry jak na swoją cenę. Polecam. A do ludzi którzy użalają się nad tym, że im zeżarło kasę za internet po rozłączeniu wi-fi to jest w ustawieniach opcja do wyłączenia internetu od operatora. Jak nie ma wi fi to się nie włączy. Nie rozumiem o co tyle krzyku.

  • 0

    87. ~  2011-07-30 13:45:50  host: 77-254-249-49.adsl.inetia.pl

    jak wyłączyć internet tak żeby pieniędzy nie zabierał i można by było dzwonić i wysyłać sms

  • 0

    88. ~Ner0n  2011-07-30 22:56:56  host: aboj2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    85/ Google maps oferuje nawigację. Wystarczy zaktualizować

  • 0

    89. ~  2011-08-02 13:39:56  host: public-gprs284091.centertel.pl

    73 bez karty zdjęc nie zrobisz

  • 0

    90. ~  2011-08-02 13:43:05  host: public-gprs284091.centertel.pl

    71 wogóle nie wygladają, apart jest do dupy

  • 0

    91. ~  2011-08-02 13:46:40  host: public-gprs284091.centertel.pl

    ten telefon został zrobiony własciwie z samych wad

  • 0

    92. ~Beata  2011-08-02 20:33:04  host: 46.205.72.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Jak się włącza nagrywanie w tym telefonie? I czy jest możliwość przypasowania do kontaktu zdjęcia i dzwonka?

  • 0

    93. ~monia  2011-08-03 13:50:03  host: cvk20.internetdsl.tpnet.pl

    Proszę o pomoc jak odłączyć internet w tym telefonie. Z góry dziękuję :)

  • 0

    95.  2011-08-04 15:47:27

    nie wiecie może gdzie się włącza wibracje przy nacisniecie na ekran. Przy pisaniu smsów przydałoby się to ;)

  • 0

    96. ~AdiOo  2011-08-08 11:03:45  host: smtp.2mprojekt.pl

    @ 84. Witam! musisz wejść w odtwarzacz muzyki, wybierasz piosenke->opcje->ustaw jako dwonek telefonu. A jeśli chodzi o USB to u mnie działa sposób postu nr 16, mam Galaxy Ace. Możliwe, że masz wadliwy kabel, bądź wejście USB w komuterze, bo podejrzewam, że wejście w telefonie jest ok skoro masz go od 2 dni... pozdrawiam!

  • 0

    97. ~Agata  2011-08-11 11:21:17  host: bps195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: jak włączyć wifi, znaczy, żeby korzystać z internetu, a nie płacić?

  • 0

    98. ~mama  2011-08-12 00:53:07  host: 92-244-58-226.home.aster.pl

    tel mam 2 miechy i jak dla mnie pelen wypas. obecnie android 2.3.4 oficjalny. kasy niezjada jesli sie umie ustawic telefon. zabawka dla osob raczej kumatych bo jak czytam niektore posty to mi sie przykro robi.

  • 0

    99. ~arpi  2011-08-12 12:39:03  host: 178-37-156-69.adsl.inetia.pl

    Wie ktoś, kiedy wyjdzie oficjalna aktualizacja Androida do gingerbread dla Galaxy mini?... Czekam i czekam. ad.97 - rozwijasz menu na pulpicie (ciągniesz palcem od góry do dołu ekranu) i masz przycisk wifi. Naciskasz go, wybierasz sieć wifi, wpisujesz hasło (lub nie, jeśli nie jest zabezpieczona) - voila, internet działa.

  • 0

    100. ~miniFAN  2011-08-14 08:12:37  host: nat3-1.elomza.pl

    wyłączanie netu komórkowego na stałe -> ustawienia > ustawienia sieci tel. kom. > wyłączamy "Użyj danych pakietowych" sam telefon b. dobry. wszystko działa wyśmienicie. jutuby, fejsbuki, skajpy, serwisy, muzyka, filmy divixy-rmvb-mkv z napisami i bez. taki mały laptopik... a do tego jeszcze można z niego zadzwonić ;]

  • 0

    101. ~Eveline  2011-08-19 19:41:51  host: ip125-116.iwacom.net.pl

    Telefon bardzo dobry ! Wszystko działa znakomicie, tylko trzeba się umieć nim posługiwać. Bateria jest trochę cienka, bo po wypisaniu 100 - 200 sms ucieka troszkę baterii.

  • 0

    102. ~ann  2011-08-20 08:45:46  host: 241net145.net.zeork.com.pl

    jak zmniejszyć ilość stron tapet w Samsung S5570 Galaxy Mini bo ja mam aż 8 ! ???

  • 0

    103. ~gosia  2011-08-21 12:21:04  host: acjn21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 102 wchodzisz na pierwszą niepotrzebna stronę i robisz na ekranie coś jakby szczypnięcie kciukiem i wskazującym- powinny się ukazać w pomniejsza II twoje stronki i + oraz na dole komenda usuń. dotykasz "usuń" i analogicznie z nastepnymi stronami. pzdr

  • -1

    105. ~Widek  2011-08-23 11:31:55  host: aaya207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pOMOC MI TO JAK WŁACZYĆ STAN KONTA BO CHCE SPRAWDŹ MOJ KONTO

  • 0

    106. ~czekooo  2011-08-24 09:21:22  host: host892520465.nowetechnologie.3s.pl

    Do 105. Widek zależy jaką sieć masz jak orange to dzwonisz pod *124*# jak t-mobile *100# jak play to *111#

  • 0

    107. ~Sandra  2011-08-24 11:11:17  host: 095160061035.slupsk.vectranet.pl

    A jak mogę wysłać utwór muzyczny przez bluetooth'a ?

  • 0

    108. ~  2011-08-25 01:45:17  host: z38-11.opera-mini.net

    popieram ~mama - tel tylk.o dla kumatych ale jak sie wie co i jak to jest po prostu gites. A co do pytań o aplilacje - wyguglujcie sobie "darmowe aplikacje na androida" albo coś podobnego i wyjdzie dużodużodużo wyników.

  • 0

    111. ~Barto  2011-08-26 21:55:09  host: 88-199-154-37.tktelekom.pl

    Gosia ja teź mam ten problem i jak robie to, wyskakuje mi takie okno i pisze:"Przepraszamy! Aplikacja Sieć (proces com.sec.android.app.twlauncher) została nieoczekiwanie zatrzymama. Spróbuj ponownie. Niewiem jak się tego pozbyć. Proszę pomóżcie

  • 0

    112. ~GPS  2011-08-28 11:29:50  host: aaqh52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wgrywam MAPY w ten model telefonu. GPS działa bez konieczności wchodzenia w internet. Polski lektor. z.jarek1@o2.pl

  • 0

    113. ~adipl  2011-08-28 20:43:18  host: 188.146.148.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Pomóżcie gdy wchodzę w kontakty pisze naciśnij klawisz menu wybierz polecenie pobierz znajomych aby zaimportować kontakty z kont. wybierz opcje konta aby dodać lub skonfigurować konto

  • 0

    114. ~entranced  2011-08-29 22:48:25  host: przymorze2-210-000-032.nat0.sta.nsm.pl

    hej, a jesli wylacze internet za pomaca tych ustawien o ktorych wczesniej byla mowa (po to aby mi samoistnie pieniedzy z konta nie sciagalo), to w momencie kiedy wykupilabym sobie pakiet internetowy powiedzmy w orange, to bede musiala ponownie wlaczyc te ustawienia, ktore wczesniej wylaczylam? jezeli tak to: czy przypadkiem nie bedzie mi ponownie zrec pieniedzy z konta lub bez sesnu marnowac pakiet ktory wykupilam na miesiac (nie liczac oczywiscie tego ze bede go sama marnowac poprzez zwykle wchodzenie do internetu)? - to moj pierwszy telefon z internetem, wiec jestem troche ciemna:/

  • 0

    115. ~squall  2011-09-03 00:55:59  host: pc17-20.btk.net.pl

    czy czyta on mp4 bo mam zamiar go kupic a tego to nie pisza

  • 0

    116. ~arpi  2011-09-04 15:33:27  host: 178-37-158-252.adsl.inetia.pl

    Jeśli przez "mp4" rozumiesz filmiki w avi, rmvb itd, to tak, czyta. Polecam do tego darmowy qqplayer - bardzo fajny i prosty.

  • 0

    117. ~Tomek  2011-09-06 00:44:35  host: acty9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, Mam kilka pytan, poniewaz brałem ten telefon ze wzgledu na "facebooka" zajarało mnie to, miał byc za darmo, a ja nigdzie nie mam ikonki "fejsa" zebym mogł go odpalac za friko, moglby ktos mi pomoc?!

  • 0

    118. ~  2011-09-06 19:25:14  host: c128-144.icpnet.pl

    Mam problem z pobieraniem gier na androida które wymagją wersję androida 2.0 + . Wgl nie da się pobrać. Prosiłbym o pomoc :)

  • 0

    119. ~zaz  2011-09-07 11:44:08  host: 188.95.28.133

    "Gosia ja teź mam ten problem i jak robie to, wyskakuje mi takie okno i pisze:"Przepraszamy! Aplikacja Sieć (proces com.sec.android.app.twlauncher) została nieoczekiwanie zatrzymama. Spróbuj ponownie. Niewiem jak się tego pozbyć. Proszę pomóżcie" - Przywróc telefon do ustawień fabrycznych

  • 0

    120. ~efaasas  2011-09-07 18:28:57  host: host892520465.nowetechnologie.3s.pl

    odtwarza teledyski!

  • 0

    121. ~olaaaa  2011-09-12 17:42:09  host: ip-85-219-168-159.net2u.pl

    Jak ściągnąć Gadu do tego telefonu ? . ;)

  • 0

    123. ~wojtas  2011-09-15 22:48:06  host: host-89-230-147-93.inowroclaw.mm.pl

    Telefon posiadam od ok 20 dni..i nie zaluje,tel wybieralem przez miesiac az trafilem na okazje tego.na pierwszy rzut oka bomba;)wifi dziala znakomicie, stronki przeglada sie super,glosnik gra glosno,maly minus to bateria ale z ostra zabawa to dzien ale nie problem podlaczyc na noc..,wyswietlacz bardzo czuly,smsy pisze sie szybko..zaje..iscie duzo programow o grach nie wspomne,gg za darmo,dzisiaj wyprobowalem gps i mnie nie zawiodl..klik mowisz gdzie chcesz jechac i poprostu Cie prowadzi,drugi maly minus to aparat ale za ta cene to jest kosmos..polecam bo naprawde sie oplaca.telefon ma wszystko co powinien miec smartfon! 114*wtety wlaczasz w ustawieniach dane pakietowe i zrzera ci pakietu nie pobierajac dodatkowej kasy. 115*nawet jezeli nie odtwarza to w markecie znajdziesz program do tego. 121*wpisz w google gg android i napewno znajdziesz(mobilne gadu-gadu 2.3.0)jest darmowe ;)co mnie zaskoczyl107*wjezeli masz utwor w moje pliki to przytrzymujesz na utworze i klikasz udostepnij,reszte juz wiadomo.

  • 0

    124. ~kazik  2011-09-17 12:04:42  host: aega93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @121 Gadu-gadu możesz bezpośrednio ściągnąć z Android Marketu.!

  • 0

    125. ~kowal  2011-09-18 19:05:43  host: ip565d6a04.direct-adsl.nl

    witam moj telefon nie widzi sieci ad hoc dlaczego

  • 0

    126. ~mariusz  2011-09-27 12:22:42  host: static-ip-77-89-69-134.promax.media.pl

    wpisz na google: Gadu droid chomikuj, powinno wyskoczyc. albo wpisuj szukana przez siebie aplikacja + samsung galaxy mini chomikuj. easy

  • 0

    127. ~Konrad  2011-09-27 15:36:13  host: h3.dbsinternet.pl

    Wchodzisz na adroid market i tam masz zakladke aplikacje i jak troche tam poszukasz to znajdziesz gg

  • 0

    128. ~patryceekk  2011-09-27 19:10:32  host: 89-76-72-66.dynamic.chello.pl

    hejo :) mam pytanko , mam mini od 2dni i nie umiem usunąć kontaktów, a także wiadomości w skrzynce odbiorczej, no i jeszcze jedno jak dzwonie do kogoś to potem niewiem jak się rozłączyć , BŁAGAM pomóżcie :D

  • 0

    129. ~LubieTo  2011-10-01 18:13:09  host: cjr106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~entranced musisz włączyć transmisje danych którą wyłączyłaś, bo inaczej nie połączysz się z internetem. Jeśli kupiłaś pakiet danych pieniądze nie mogą uciekać Ci z konta. Jeśli będziesz miała cały czas włączoną transmisję to niestety ten telefon ma to do siebie, że ciągle łączy się z netem np. poczta google,aktualizacja nawigacji i marnuje ci pakiet. Radzę transmisję danych wyłączać kiedy nie używasz internetu.

  • 0

    130. ~arpi  2011-10-04 13:48:47  host: 178-37-155-193.adsl.inetia.pl

    ad. 121 Wchodzisz w android market i wpisujesz "gadu gadu", ew. palringo lub inny komunikator.

  • 0

    131. ~chyba ty  2011-10-04 23:45:34  host: gate1.reyu.net.pl

    witam bardzo prosze o info ile trzyma wam bateria.

  • 0

    132.  2011-10-08 15:41:40

    #131. w tescie masz zarowno informację użytkową, jak i w tabelce test maksymalnego czasu polaczenia w 3G.

  • 0

    133. ~WEROL  2011-10-10 15:03:47  host: 104.60.classcom.pl

    CZY POLECACIE SAMSUNGA??????????????

  • 0

    134. ~Misy  2011-10-11 12:34:59  host: 83-238-233-222.adsl.inetia.pl

    Czy w salonie orange np w Katowicach można zakupić ten telefon w kolorze białym lub z zieloną obwódką? Czy gdy nadchodzi sms telefon informuje o nim poprzez jakąś diodę? Czy stan baterii określany jest dokładnie poprzez % czy może na oko (np. 3 kreseczki)? Czy można w jakiś sposób korzystać z internetu bez opłat?

  • 0

    135. ~plis  2011-10-11 19:23:58  host: 83-238-233-222.adsl.inetia.pl

    czy w salonie orange można zakupić ten model w kolorze białym ??

  • 0

    136. ~piwo  2011-10-12 10:56:42  host: ip216.gaz-system.pl

    To mój pierwszy telefon dotykowy i musze powiedzieć że dokonałem dobrego wyboru, telefon obsługuje się intuicyjnie, ekran dotykowy chodzi bez zarzutu, nic się nie przycina i przesuwajac palcem po ekranie nic mi się niechcący nie włącza jak to jest w przypadku Nokii. Bateria trzyma mi 3 dni przy zabawie z telefonem. Jedynie co mi przeszkadza to brak możliwości łączenia się z kompem przez bluetooth i brak możliwości ustawienia swojego dźwięku dla wiadomości. Jeśli się mylę to prosze o wskazówki :)

  • 0

    137. ~epo  2011-10-16 18:01:08  host: aako156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam czy telefon posiada funkcję rozpoznawania utworów muzycznych?

  • 0

    138. ~Izz  2011-10-17 18:44:59  host: z28-13.opera-mini.net

    szczerze, to jest konkurent prawie rok starszego htc Wildfire... :p

  • 0

    141. ~  2011-10-19 14:50:52  host: dtr60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    131 od kilku godzin do kilku dni

  • 0

    142. ~eryk  2011-10-19 20:40:11  host: host197-69.kaskada.net

    ~chyba ty- jeśli w 1 dniu od naładowania dużo grzebiesz np.po necie,muzy słuchając itp. to przez 1 dzień możesz rozładować baterie a tak to nie wiem,bo dopiero kupiłem i mam już 5 dni i ciągle na fonie po necie serfuje i mi sie przez 1dzień rozładowuje powiem, że nawet szybko chodzi net.A od dzisiaj zobacze ile trzyma bateria to ci napiszę w komentarzach.ok?

  • 0

    143. ~pomocy  2011-10-21 20:28:22  host: aapk95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ucina mi nazwy aplikacji na ekranie startowym oraz w menu ustawien i menu start. Dla przykładu zamiast facebook jest faceboo. Czy ktoś wie jak temu zaradzić?

  • 0

    144. ~erix23  2011-10-22 21:06:53  host: host197-69.kaskada.net

    Całkiem spoko telefonik mam go już tydzień i jestem zadowolony.Podam plusy i minusy tego telefonu. Plusy: *Szybki dostęp do internetu przez wifi *moduł gsp *posiada procesor 600 mhz i System Android v.2.2 (Froyo) z wieloma aplikacjami i grami za pomocą android market *widżety *aparat 3,2mp robiący całkiem niezłe zdjęcia i filmy *można pisać smsy głosem,wyszukiwać kontakty itp. gdy mamy włączony internet wifi *Mini jack 3,5mm dzięki któremu możemy podłączyć słuchawki od:mp3,mp4 *można zrobić kilka pulpitów.Na każdym inny widżet itp. *czujnik zbliżeniowy *symulator ruchu minusy: *ściąga aktualizacje zżerając nam kasę (mam nadzieje, że da się zrobić aby ręcznie ściągało) *brak lampy błyskowej Mam nadzieje, że to wam pomogło w kupnie tego telefonu

  • 0

    145. ~piotrazy  2011-10-24 22:24:22  host: 178235225170.olsztyn.vectranet.pl

    Co do dźwięków na sms to sprawa w Android jest bez problemów... Trzeba zainstalować sobie jakiś menedżer plików (ja polecam ES FILE EXPLORER dostępny w AndroidMarket za darmo) Na SD tworzymy folder "media" a w nim folder "audio" a w nim "notifications" gdzie wrzucamy swoje dźwięki powiadomien,które widoczne będą w ustawieniach , jak standardowe.... chodzi o to aby na karcie pamięci zrobić klony folderów jak w pamięci telefonu. W pamięci telefonu są te foldery ale nie można ich edytować i zmieniać zawartości. To samo tyczy się dzwonków... tworzymy w folderze "audio" folder "ringtones"

  • 0

    146. ~marhew  2011-10-25 12:22:55  host: 86-5-N1.aster.pl

    mam go z orange i nie wiem, czy to chamstwo tej sieci, czy też można jakoś zmienić ustawienia, aby przy każdym włączeniu nie ustawiał się automatycznie na korzystanie z danych pakietowych? :/ próbuję go połączyć z netem za pomocą kompa i usb, a on uparcie włącza dane pakietowe :/

  • 0

    147. ~lotos  2011-10-25 15:46:27  host: aayu162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon gdy jest połączony z wifi czasami sam się wyłącza i muszę go resetować. jak temu zaradzić?

  • 0

    148. ~erix23  2011-10-25 17:17:28  host: host197-69.kaskada.net

    Aha, a jeśli chodzi o to jak długo trzyma bateria to, gdy dużo się na telefonie grzebie np.Serfuje po sieci,Gra w gry itp. to przez 1 dzień się może rozładować a gdy się za często nie grzebie tylko np.sprawdza smsy i dzwoni to telefon wytrzymie 3-4 dni.

  • 0

    149. ~medion  2011-10-26 11:12:47  host: aayt196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon raz na jakiś czas wyłącza się, nie można go wybudzić ze stanu uśpienia.Pomaga wyjęcie baterii.Czy to wina oprogramowania-android wer. 2.2.1

  • 0

    150. ~cabana  2011-10-29 22:30:44  host: 46.204.55.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon posiada wifi w technologi N?

  • 0

    151. ~pawi138  2011-10-30 11:36:53  host: 89-75-163-201.dynamic.chello.pl

    Uwaga !!! Kieruję ten post do tych co mają problem z podłączeniem Samsunga Galaxy Mini do komputera przez kabel USB więc tak wchodzi się w ustawienia potem w aplikacje a potem proszę kliknąć dla programistów i tam odznaczyć debugowanie bo ono jest tylko potrzebne do programu Kies czyli do aktualizacji oprogramowania przez program Kies, ale do podłączenia do kompa jest wymagane wyłączyć tą funkcję chyba, że ma się program Kies :) :) :)

  • 0

    152. ~g259  2011-11-01 13:37:48  host: terminal-1-154.retsat1.com.pl

    ciekawe jest to że ludki kupują sobie sprzęt i nie czytając innych forów czy poradników po 3h piszą że im się coś nie podoba że się nie łączy że sam z netem śmiga itp. proponuje zapoznać się najpierw z innymi opiniami i instrukcjami obslugi nim zaczniecie spamować fora google nie gryzie. pozdrawiam wszystkich leniuchów.

  • 0

    153. ~able  2011-11-03 18:07:13  host: abbl63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma dobry zasięg wi-fi?

  • 0

    155. ~ja  2011-11-07 19:44:15  host: aczh235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aby połczyc sie z komp przez usb nalezy wylaczuc dabingowanie...

  • 0

    156. ~Tomi  2011-11-07 19:48:47  host: 95-178-59-40.wroclaw.hypnet.pl

    Ludzie czym wy się podniecacie?Posiadam Lg Gt540 od 6 miesięcy,model jak każdy wie wypuszczony już sporo czasu temu.I naraz €EKA!Galaxy mini i podniecenie na maksa.A proszę je sobie porównać.Mówię o rozdzielczości wyświetlacza.Przecież to kpina z wszelkiej maści klientów Samsunga.Nawet do pięt nie dorasta choćby Samsungowi I5700!Ochłońcie trochę i nie dajcie się nabijać w butelkę.Pozdrawiam i zalecam zdrowy rozsądek:)

  • 0

    157. ~paulinkaaa:*  2011-11-08 15:59:54  host: 212.244.16.217

    @kkk Jak chcesz podłączyć do komputera telefon, i coś ściągnąć, to na komputer ściągnij Samsung Kies, i wtedy jak podłączysz USB do komputera do ci się Kies powinien sam uruchomić i wtedy możesz zgrywać, a jak się sam nie uruchomi ten program to go ty włączy i wtedy wszystko spokojnie ściągasz...

  • 0

    158. ~mateosz  2011-11-08 17:08:58  host: host-89-231-251-152.dynamic.mm.pl

    mam problem z androidem. Założyłem na nim konto g-mail co zżarło moją całą kasę i pisze że nie chodzi o co w tym chodzi?!

  • 0

    159. ~marcin  2011-11-10 13:35:55  host: aoc130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od dwóch dni i jestem zadowolony z niego. Jedyny mankament to bardzo słaba bateria. Poprzednio miałem Avile i tam bateria po dwóch latach trzymał około 3-4 dni a tutaj po jednym (fakt bawię się) jest rozładowana.

  • 0

    160. ~kosmos  2011-11-10 15:52:24  host: 188.146.134.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam pytanie czy istnieje mozliwosc odbierania polaczen przyciskiem poniewarz mam spore palce przy przesuwaniu po ekranie potrafie rozlaczyc polaczenie. prosze o mala pomoc

  • 0

    161. ~JJ  2011-11-11 13:08:07  host: aftl18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć, mam problem z moim galaxy. Bez żadnego zaptania łączy się z internetem i pobiera aktualizacje aplikacji czyszcząc doszczętnie konto. :( Jak to wyłączyć? Nie potrzebuję tych aktualizacji bo nawet nie używam tych standardowych aplikacji. A jeszcze na górze, koło zasięgu pojawiła mi się ikonka "E" - co to jest?

  • 0

    162. ~lotos  2011-11-11 19:31:49  host: drb8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś używa tego telefonu na wifi? Czy nie gubi zasięgu na wifi?

  • 0

    163.  2011-11-12 17:33:09

    JJ- żeby się skończył Twój problem z łączeniem telefonu z internetem wystarczy że wejdziesz w Ustawienia &#187; Komunikacja &#187; Sieci telefonii komórkowej i odznacz pierwszą pozycję Użyj danych pakietowych. Wówczas to "E" zniknie i nie będzie już się łączył z internetem.

  • 0

    164. ~  2011-11-14 16:24:56  host: 178.182.115.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam pytanie? istnieje moze jakis program do odbierania polaczen przychodzacych za pomoca klawiszy fizycznych.

  • 0

    165. ~Satio  2011-11-17 00:07:09  host: 81.219.39.131

    1200 mAh, jak widać mało skoro Satio przy 1Ah wytrzymywał tydzień, a ten działa max 4 dni.

  • 0

    166. ~JJ  2011-11-17 19:53:34  host: afhu62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wielkie dzięki za pomoc!

  • 0

    167. ~.  2011-11-21 08:22:31  host: 212.160.172.70

    da sie go podłączyć jako modem wi-fi do kompa?

  • 0

    168. ~asf  2011-11-21 13:42:51  host: 189.135.246.94.ip4.artcom.pl

    witam, co do internetu wystarczy wylaczyc obsluge danych pakietowych i po robocie, a co do polaczenia przez usb wylaczyc debugowanie usb jak sie podlaczy w wysuwanym z gory menu :) tez mialem z tym problemy na poczatku. a aplikacje wgrywajcie sobie na tel i instalujcie z niego a nie przez jakies idiotyczne programy instalujace przez komputer. pozdrawiam. ps jestem z tego telefonu bardzo zadowolony :)

  • 0

    169. ~asd  2011-11-21 13:45:04  host: 189.135.246.94.ip4.artcom.pl

    i jeszcze jedno, brałem go z orange i nie ma simlocka ;) ta wiadomosc sie moze przydac

  • 0

    170. ~lol  2011-11-21 14:02:48  host: grzeslaw.t17.ds.pwr.wroc.pl

    czy z taką małą rozdzielczością i 256k kolorów nie widać pikseli na ekranie?

  • 0

    171. ~chuligan  2011-11-21 14:14:20  host: public-gprs189652.centertel.pl

    siemanko. mam telefon pol roku i nie moge sie dowiedziec jak go podgłośnić.. Możecie mi jakoś pomóc?

  • 0

    172. ~agesss  2011-11-24 12:42:43  host: ivm74.internetdsl.tpnet.pl

    jak to jest z ta opcja pisania sms glosem? trzeba cos instalowac? placi sie za to? jak tak to ile i czy jednorazowo? trzeba byc podczas pisania esemesa polaczonym z internetem? bo nie wiem a bardzo mnie to ciekawi, czy jest juz zainstalowany ten program i chodzi to bez lacznosci z netem? prosze o odpowiedz

  • 0

    173. ~  2011-11-25 12:27:52  host: 78.9.162.2

    witam mam problem po nagraniu igo navi czy innej nawigacji uruchamia sie w ten sposób jakby była za mała rodzielczość ekranu bo obcina mi większe pół wszystkiego a juz nie mogę zjechać bardziej w dół czy w prawo???

  • 0

    174. ~xD  2011-11-25 15:44:50  host: cache1.piekary.net

    Witam.Zamierzam kupić ten telefon.Mam pytanko,ile trzyma bateria????i czy muzyka czysto gra,oraz jak się telefon ogólnie prezentuje. Dzięki z góry;)

  • 0

    175. ~asdfg  2011-11-26 13:33:24  host: d57-105.icpnet.pl

    wiecie może jak pogłośnić dźwięk w słuchawkach? Mam z tym problem, bo telefon jest znacznie cichszy, niż pozostałe modele.

  • 0

    176. ~do chuligan  2011-11-26 23:57:19  host: aazb144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    takie przyciski głośności z lewej strony!

  • 0

    177. ~ja  2011-11-27 11:48:18  host: 89-76-17-60.dynamic.chello.pl

    xx musisz zainstalować na kompie samsung keys żeby podłączyć się przez usb

  • 0

    179. ~re:chuligan  2011-11-27 11:51:47  host: 89-76-17-60.dynamic.chello.pl

    musisz wcisnąć górną część podłużnego przycisku po którejś stronie a jak nie ma w ogóle głośności to trzymaj aż się włączy napis głośność dzwonka lub głośność multimediów zależy co chcesz podgłośnić

  • 0

    180. ~WIESŁAW  2011-12-01 14:29:16  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    tragiczny telefon, przedpotopowy ekran, problemy z wi-fi, drogi jak na tak żenującą jakość. nie polecam.

  • 0

    181. ~gaco  2011-12-02 12:29:53  host: dynamic-78-9-3-230.ssp.dialog.net.pl

    Czy na tym telefonie mozna pia sms paznokciem czy trzeba palcem??

  • 0

    182. ~ja  2011-12-10 17:11:35  host: egw34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    palcem. Tak samo nie można ołówkiem, przez rękawiczkę itd, bo ekran nie jest oporowy, tylko pojemnościowy A ja mam pytanie, czy trzeba "kalibrować" baterie? Tzn rozładować do 0 i później prze X godzin ładować?

  • 0

    183. ~as  2011-12-14 19:03:15  host: 188.147.36.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam pytanie jak wgrac jakas pozadna nawigacje

  • 0

    184. ~Mycha  2011-12-18 12:34:41  host: 116.47.rev.vline.pl

    Jak można zablokować kontakt zeby nie dzwonił albo nie pisał żeby nie dochodzily połączenia po prostu ? prosze o pomoc

  • 0

    185. ~paola  2011-12-25 23:20:50  host: 089-101-026039.ntlworld.ie

    hej !!! mam pytanie czy w necie mozna znalesc instrukcje obslugi do tego telefonu ? jesli tak to prosze o linka :)

  • 0

    186. ~Iza.. ;D  2011-12-28 08:14:58  host: v03-16.opera-mini.net

    Jak kupię ten telefon to w zestawie będą słuchawki do niego?

  • 0

    188. ~LINKA  2011-12-29 11:02:21  host: 31-128-25-1.ip.xcore.pl

    Dlaczego pobiera mi kase z konta po 10zł dziennie jeśli nie wchodze na internet a pisze tylko sms-y i to tak mam pakiet włączony.Np poszłam spać w nocy sprawdziałam konto przed zaspaniem było 34zł wstaje rano sprawdzam stan konta 24zł nie wiem o co w tym chodzi. MOZE KTOS ODPOWIE NA TE PYTANIE

  • 0

    189. ~kasztan  2011-12-31 19:59:12  host: z36-04.opera-mini.net

    Mam zamiar sobie kupić ten telefon, więc mam pytanie: czy można używać w tym telefonie internetu bluconect max w t-mobile?

  • 0

    190. ~kasztan  2011-12-31 20:02:44  host: z36-04.opera-mini.net

    mam zamiar kupić ten telefon, więc mam pytanie: czy można używać w tym telefonie internetu bluconect max w t-mobile?

  • 0

    191. ~kasztan  2011-12-31 20:11:41  host: z36-04.opera-mini.net

    @Iza.. ;D w zestawie nie ma słuchawek musisz je sama dokupić... mam zamiar kupić ten telefon, więc mam pytanie: czy można używać w tym telefonie internetu bluconect max w t-mobile?

  • 0

    192. ~izka  2012-01-01 02:40:21  host: 88-199-129-242.tktelekom.pl

    hm ogólnie jestem zadowolona z telefonu ale jak podłączam telefon do ładowarki i jak bateria jest w pelni naladowana i nie odlacze go tylko zostawie np w nocy i jak rano wstaje to telefon jest rozladowany... to cos z bateria czy kazdy tak ma?

  • 0

    193. ~marcin  2012-01-01 20:34:02  host: 088156087097.wroclaw.vectranet.pl

    pobiera ci pieniadze dlatego ze w androidzie trzeba wylaczyc cos a la aktualizacje automatyczne, zeby przestal laczyc sie z internetem przez siec komorkowa

  • 0

    194. ~  2012-01-02 18:01:48  host: z15-05.opera-mini.net

    I ten telefon ma być lepszy od Nokii 500? Ha... Bo co, bo android? Sam wyświetlacz w tym mini woła o pomstę do nieba :)

  • 0

    195. ~PawelHH  2012-01-08 14:22:12  host: 89-69-53-35.dynamic.chello.pl

    Jak na cenę i typ telefonu można narzekać tylko na jakość ekranu - nieco przygaszone, nie tak kolorowe jak w lepszych wyświetlaczach. Słabszy aparat, malutka rozdzielczość wideo, internet nie obsługuje Javy. Chyba tyle z wad, tani smartfon dla mas, na nic wiecej nie narzekam

  • 0

    196. ~  2012-01-08 18:26:50  host: 89-73-244-156.dynamic.chello.pl

    a co z jakością odtwarzanej muzyki przez słuchawki? do tej pory uzywalam jedngo z SE serii walkman i zależy mi żeby jakość i głośność dźwięku była porównywalnie dobra :) z góry dziękuje za pomoc !

  • 0

    197. ~salomon74  2012-01-09 17:04:41  host: 088156184159.wejherowo.vectranet.pl

    Posiadalem telefon przez 3 miesiace ,uwazam ze jest to dobrze wykonany telefon ,jakosc materiałow rowniez nienajgorsza.Co do androida to sami wiecie bo kazdy telefon ma to samo (jesli chodzi o androida).Pozatym wiekszosc dzieciakow piszacych opinie o telefonach w TELEPOLIS ,niema pojecia o czym pisza niemowiac iz wiekszosc narazie moze marzyc o telefoniku bo niestety niekazdy rodzic da pieniazki :)

  • 0

    199. ~Ania  2012-01-12 16:58:13  host: 95.178.41.35

    A co zrobić, jeśli przy próbie polączenia telefonu z komputerem odznaczam "Debugowanie USB" po czym po sekundzie to mi się zaznacza znowu? :/

  • 0

    200. ~  2012-01-14 09:59:59  host: z36-07.opera-mini.net

    Zamierzam właśnie kupić ten telefon, czy warto ? Chciałem wziąść także htc wildfire s (przedłużam umowę w plusie) ale on jest drogi . A więc czy warto wziąść tego galaxy mini ?

  • 0

    201. ~lotos  2012-01-14 18:21:13  host: afgj200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy komuś ten telefon zawiesza się kiedy jest uśpiony i ma włączone WIFI?Brak reakcji na klawisze-pomaga tylko reset?

  • 0

    203. ~jojo69  2012-01-17 13:48:14  host: 212.160.172.70

    czy w zestawie jest jakaś instrukcja obsługi? bo większość pytań to jakieś bzdety do wyczytania w niej albo necie:(

  • 0

    204. ~:)  2012-01-17 14:46:26  host: public15936.xdsl.centertel.pl

    ale po co chcesz to odłączyć ?? dzięki temu komputer widzi dysk jak pamięć masowa :)

  • 0

    205. ~WAZNE PYTANIE!!!  2012-01-19 14:12:45  host: host-46-186-35-214.dynamic.mm.pl

    Mam 2 problemy: 1. Czy da sie podlaczyc ten telefon do radia (minii wiezy)? Jak probowalem to ten "nowoczesny telefon nie rozroznial komputera od radia, a efekt jest taki jakby do stacji dyskow wsadzilo sie kartke... powiedzcie jak to zrobic prosze! 2. Mam problem ze skanowaniem multimediow. Gdy wlaczam telefon to ta aplikacja dziala przez caly czas, przez co nie moge zagladac do galerii, ani robic zdjec czy nagran. Co mam zrobic?

  • 0

    206. ~Maja  2012-01-21 14:13:46  host: 194.183.33.9

    Mam problem z telefonem, ogólnie działa sprawnie ale sam zjada mi pieniądze. Na przykład załaduję konto za 5 zł nic na nim nie robię i za 2 dni nieużytkowania przychodzi sms: Brak środków na koncie. Moja koleżanka z tym samym telefonem ma podobny problem. Proszę o pomoc.

  • 0

    207. ~Dooooominika Flu  2012-01-22 14:30:24  host: 178-37-77-70.adsl.inetia.pl

    Znalazłem już sposób na wymianę danych przez USB. 1. Należy podłączyć kabel USB do komputera. 2. Podłączyć wtyczkę do telefonu. 3. Wejść w ustawienia>aplikacje>dla programistów. 4. Odznaczyć Debugowanie USB. 5. Poczekać na wyświetlenie się figurki androida. 6. Kliknąć "podłącz pamięć USB". 7. Chwilę poczekać na podłączenie z komputerem.

  • 0

    208. ~al  2012-01-23 22:31:46  host: aapg216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon dobrze ściąga wifi?

  • 0

    209. ~agusia  2012-01-26 22:02:38  host: acbl252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w zestawie miałam ładowarke, słuchawki, kabel usb, karte pamieci...

  • 0

    210. ~korki  2012-01-29 10:53:42  host: public107732.cdma.centertel.pl

    Maja ściągnij sobie z marketu jakiś program do blokowania połączeń ja mam APNdroid i nie będzie ci sie łączył z internetem bo to dlatego zżera ci kasę

  • 0

    211. ~aaa  2012-02-03 14:00:52  host: 91-228-136-2.mpcnet.pl

    @maja przytrzymaj guzik włączania/wyłączania aż wyskoczy konsola i naciśnij 'tryb sieci danych' w ten sposób wyłączymy internet z ktorym android łączy sięw celu pobrania aktualizacj itd.

  • 0

    212. ~wojtek0569  2012-02-03 17:43:26  host: public137663.cdma.centertel.pl

    telefon mam 2dni jestem z niego bardzo zadowolony! tylko w zestawie nie miałem słuchawek! Co zrobić, iść do salonu?

  • 0

    213. ~juusta  2012-02-04 14:58:23  host: 193-24-206-58.zvid.net

    mam ten telefon od niedawna i jestem w pełni z niego zadowolona łatwy w obsłudze i wgl. jedyna wada to brak lampy błyskowej. ale tak to polecam na prawde. nie jest za duzy dosyc łądny na pewno lepszy od x peri x8.

  • 0

    214. ~monje  2012-02-06 14:40:41  host: gate.seminarium.org.pl

    Czy jest wogóle możliwa wymiana obudowy w Samsung S5570 Galaxy Mini, bo spadł mi niestety kilkakrotnie no i nie wygląda to najlepiej

  • 0

    215. ~anja  2012-02-06 17:54:09  host: 095160221221.bialapodlaska.vectranet.pl

    Mam ten telefon od połowy stycznia. Trochę się tnie, mało komfortowe jest oglądanie stron internetowych, słaby zasięg wifi, głośnik jest w złym miejscu umieszczony (w miejscu gdzie się trzyma palcem telefon), dużo zbędnych aplikacji jest już zainstalowanych na telefonie, których niestety nie da się usunąć, podczas rozmowy najpierw trzeba odblokować telefon, a potem się rozłączyć, co również nie jest fajne. Niby dużo minusów, ale są też plusy: jakość zdjęć, odtwarzana muzyka, oglądanie filmów, kolory ekranu.

  • 0

    216. ~karo  2012-02-08 22:41:39  host: 77-254-71-201.adsl.inetia.pl

    mam zapytania od kolegi: gdzie w nim jest stoper?

  • 0

    217. ~assassin  2012-02-10 19:46:08  host: 095160129159.rudaslaska.vectranet.pl

    mam go 6 miesięcy jest świetny i dział jak nic =)

  • 0

    218. ~:)  2012-02-12 17:42:06  host: djf235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przez usb, trzeba ściągnaac samsung kies albo wejsc w ustawienia i pozniej dla programistow

  • 0

    219. ~cristof  2012-02-13 10:32:25  host: iae133.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam telefon jest bardzo dobry. Za te pieniądze to jest najlepszy wybór. Wyświetacz jak wszyscy piszą nie jest znowu aż tak beznadziejny o ile nie przesiadasz się z jakiegoś wypasionego iphona. Wszystko można ustawić pod swój gust. Bateria trzyma jakieś 2-3 dni w zależności od użytkowania. Jeśli ktoś zamienia jakąś nokię bez systemu na galaxy mini z androidem będzie miło zaskoczony. Polecam

  • 0

    220. ~  2012-02-13 11:29:15  host: izk154.internetdsl.tpnet.pl

    Witam...ja też mam problem z tym telefonem i nie wiem o co w tym chodzi. Doładowałam ostatnio konto i pieniądze się rozpływają same.Bez dzwonienia i pisania. Nie korzystam z internetu ani gier.

  • 0

    222. ~asd1111111  2012-02-16 13:39:10  host: akp89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest dobry jak na swoją cenę i funkcjonalny. Najbardziej mnie denerwuje w nim to że nie można włączyć pamięci masowej bez instalacji sterownika np. kies przez co nie mogłem go użyć żeby dodać sterownik do raid intela przy instalacji Windows 7

  • 0

    223. ~multikamilp  2012-02-17 00:12:01  host: 093105015173.braniewo.vectranet.pl

    POLECAM!!! Telefon Super...długo trzyma i wgl sprawuje sie świetnie tylko trzeba dostosowywać filmy do niego (rozdzielczość) bo sie tną...a tak to polecam ze względu na Android i same możliwości telefonu :D

  • 0

    224. ~  2012-02-23 22:05:57  host: public-gprs303898.centertel.pl

    telefon super morze aparat jest słaby ale wystarczający . mam go od miesiąca i ani razu się nie zacioł tylko przy grach czasami się zdarza ma nawet dobrą baterię i durzy wyświetlacz dlatego dobrze się patrzy na internecie . Myśle,źe nest leprzy od samsung galaxy551POLECAM

  • 0

    225. ~romek gal  2012-02-23 22:15:07  host: public-gprs303898.centertel.pl

    cześć mam tego samsunga od 1m. jestem z niego zadowolony poniewarz ma durzy wyświetlacz dobry procesor600HZM i wytrzymałą baterię . ma terz nawet dobry aparat 3,2pixseli i dwa głośne głośniki ma małą wadę nie moge się połączyć z komputerem tylko przez adopter ale polecamw orange za549 zł

  • 0

    226. ~ZiTo  2012-02-24 09:45:12  host: ip-83-2-166-225.profnet.com.pl

    Witam... Mam ten tel juz dłuższy czas i po kilku miesiącach zaczął się sypać... Ciągle sie wiesza...rozłącza karte pamięci...nie moge odebrać gdy ktoś dzwoni bo nie mam tej słuchawki nie wiem czemu sie nie pokazuje ... Za tą cene moze się było tego spodziewać

  • 0

    227. ~galaxy mini  2012-02-24 19:38:55  host: z27-15.opera-mini.net

    mam ten telefon już 6miesięcy. Jestem bardzo zadowolony. Nigdy mi się nie zacioł. Wifi super. Internet śmiga jak trzeba. Rozdzielczość ekranu mi nie przeszkadza. Aparat na moje potrzeby jest dobry. Super ze względu na androida. Bardzo dużo aplikacji w android market. SUPER POLECAM !!!!!

  • 0

    228. ~Adidas  2012-02-25 20:55:56  host: ppp148095.ostnet.pl

    Fajny telefon. Mam go od lipca 2011. Nie wiesza się, jest wytrzymały. 3 dni temu wypadł mi w kałuże i potoczył sie po kantach ok 1m. Bardzo pozytywnie mnie to zaskoczyło gdyż ma tylko pare niewielkich dziurek na jednym kancie. Niestety bawiłem sie i usunąłem sobie wszystkie kontakty, wie ktoś może jak je przywrócić? z góry dzięki za Odp

  • 0

    229. ~slash  2012-02-26 22:59:30  host: 123.122.broadband12.iol.cz

    bateria troche przy krótko trzyma

  • 0

    230. ~rromek  2012-02-28 06:52:59  host: public-gprs284084.centertel.pl

    Ten telefon to raj czego chćeć więcejaparat dobry za niską cenę durzy wyświetlacz i wytrzymała bateria jest fajny

  • 0

    231. ~sylwiaa  2012-02-28 23:09:10  host: 217.98.68.136

    Mam poważny problem . Mianowicie niewiem czemu niedziała mi aparat wogule niemogę przycisnąć tego nacisku bo niedziała :( . I drugi problem to że mi wi-fi niedziała daje sb połącz a ono mi pisze połączono zaraz wyłączono i zaraz zapamiętano . proszę pomocy ! błagam was pomóżcie mi : D

  • 0

    232. ~TELEMANIAK  2012-03-06 15:12:49  host: acmz37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jezeli macie wifi w domu tak jak ja np mam neostrade i liveboxa, to łącze się wpisuje hasło i na początku musiałem kliknąc na liveboxie przycisk reg aby modem połączył się z telefonem

  • 0

    233. ~Wiktoria P :)  2012-03-09 17:39:25  host: 095160002132.lomza.vectranet.pl

    Miałam ten sam problem.Niedawno dostałam właśnie ten telefon i wystarczy mieć router to internet bedzie smigac jak nalezy :)

  • 0

    234. ~ironn  2012-03-10 20:16:09  host: 87.246.233.130

    jeżeli chodzi o aparat to zapewne wszystko działa,tylko pewnie nie masz karty pamięci i dlatego nie możesz robić zdjęć

  • 0

    235. ~sisior  2012-03-19 21:03:55  host: 78.8.105.231

    mam pytanhie jak w tym telefonie mozna odbierać połązenia przychodzące?

  • 0

    237. ~kamilo  2012-03-22 21:07:04  host: agaq220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tam pisze że nie ma multi-touch a jest.

  • 0

    238. ~foxxy9104  2012-03-26 13:20:52  host: wy07.dsk.uw.edu.pl

    MOIM zdaniem, ten telefon ma same wady. Używam go na codzień od grudnia 2011r. i z dnia na dzień coraz bardziej zaskakuje mnie, niestety w sensie negatywnym... Oto kilka powodów argumentujących moją opinię: - b. słaba bateria wymagająca ładowania co 1-2 dni jeśli telefon nie służy nam wyłacznie do pisania 5 smsów dziennie i wykonywania 2 rozmów - aparat kiepski jak na smartphone, aplikacje typu skaner kodów się tu nie sprawdzą gdyż ten aparat nie potrafi złapać ostrości nawet z bliskiej odległości... - wi-fi - często pojawia sie "error" trzeba włączyć i wyłączyć telefon, ponadto lubi zamulać i się rozłaczać - aplikacje rzadko działają jak należy - cały system lubi się zawieszać - przeglądanie internetu na tak małym ekranie i szczególnie czytanie artykułów bez dopasowania szerokości tekstu do ekranu to katorga. strony wolno się ładują... - brak wielu podstawowych funkcji takich jak: *wyłączenie opcji przyciemniania ekranu kiedy bateria jest słaba (to znacznie utrudnia korzystanie z telefonu kiedy słońce mocno świeci nic nie widać!) *bluetooth nawet gdy jest włączony musi zostać "uwidoczniony" i to tylko na makx. 120s, później trzeba ponawiać, co jest utrudnieniem w momencie kiedy chcemy wymienić większą ilość plików *ciężko jest ustawić tapete tak jak sie chce bo ekran dotykowy ustawia ją sobie jak chce *nie ma opcji przenoszenia aplikacji z pamięci telefonu na karte pamieci wiec kiedy pamiec nam sie skonczy karta pamięci staje się bezuzyteczna.... *telefon sam usuwa aplikacje i zmienia ich kolejność w menu co jest bardzo denerwujące jeśli mamy ich dużo i szybko chcemy jakąś znaleźć *brak stopera *dyktafon może nagrywać tylko 5 minut *czesto sciaga pliki zdjec z takich serwisów jak blogger i pozniej nie mozna ich wykasowac z galerii *galeria lubi sie zacinac i trzeba ją otwierać kilka razy zanim bedzie mozna wybrac folder jaki chcemy otworzyć *boczny klawisz głośności jest bardzo nieporęczny, czesto w szkole korzystajac z tel

  • 0

    239. ~Piotrek  2012-03-26 16:55:33  host: 77-253-9-122.adsl.inetia.pl

    Dzisiaj miałem parę minut w rękach ten telefon. Akurat świeciło słońce i niby w pokoju wszystko było widać ok, ale po podejściu do okna okazało się jak kiepski ekran ma ten telefon. A podobno samsung bije konkurencję jeśli chodzi o wyświetlacze. Porażka. No chyba że zawsze pod ręką ma się jakieś drzewo albo coś innego dającego troche cienia.

  • 0

    240. ~romek słońsk  2012-03-31 13:55:10  host: public-gprs401616.centertel.pl

    Ten telefon juz mam 3 mmiesiace i jak spryskalem ekran plynem do pielegnacji ekranu i 1 tydzien nie ragowal ekran a potem cos ragowalo i wkoncu zaskoczylo. A poza tym super telefon leprzy niz sony ericson x peria x 10 mini a aparat to wystarczajacy. I koztuje. W ogange 500 zl i tylko w orange tak tanio nic niemam do tego telefonu

  • 0

    241.  2012-04-03 13:05:06

    mam pewien problem z moim samsungiem. kiedy chcę włączyć odtwarzacz muzyki, wyskakuje powiadomienie 'brak pamięci' i nie mogę otworzyć odtwarzacza chociaż wszystkie piosenki zapisane mam na karcie pamięci, co robić?

  • 0

    242. ~cor  2012-04-14 23:40:43  host: 180-143-251-94.net.stream.pl

    Mam PILNE pytanko do użytkowników czy klawiatura do pisania smsów jest tylko qwerty czy poziomo zmienia się na zwykłą?

  • 0

    243. ~bartekgalaxy  2012-04-17 20:51:57  host: static-nat-143.broadband.greenlan.pl

    az musialem dodac ten komentarz... ludzie nie sluchajcie osob ktore mowia ze ten telefon to szajs czy badziew. Mini to *** telefonik, przyjemny i swietny w uzyciu.. ludzie ktorzy pisza ze sie przycina lub wolno chodzi albo sa stuknieci albo nie maja tego telefonu i namawiaja innych do nie kupywania go piszac takie durnoty.. telefon wydajny, swietnie chodzi na androidzie (2.3), nie ma mowy o przycinaniu sie.. Jak dla mnie same zalety i plusy!

  • 0

    244. ~  2012-05-09 07:27:43  host: 218-235-251-94.net.stream.pl

    Zdjecia robi dosc dobre gorzej z filmami. Czasem sie zacina dobry odtwarzacz muzyki glosny nie polecam dla ludzi pierwszy raz sie stykajacych ze smartfonem

  • 0

    245. ~ironn  2012-05-11 18:38:44  host: btsnetwork.vlan202.enoch.lubman.net.pl

    cor,można dowolnie ustawić jaka ma być klawiatura

  • 0

    246. ~AS_  2012-05-20 14:13:54  host: 178-36-170-188.adsl.inetia.pl

    Zwracam się z apelem do kolezanek i kolegów, Braci i Sióstr o podanie wartości współczynnika SAR. Jestem konsultantem z branży telekomunikacyjnej i chce doradzać prozdrowotnie przy kupnie telefonów

  • 0

    247. ~  2012-05-21 19:10:39  host: agav73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie musi być tylko qwerty, aby zmienić otwórz klawiaturę, naciśnie opcje(OBOK SPACJI, PO PRAWEJ) i weź opcję- "typ klawiatur w orienta.." i tam se zmienisz. POZDRO!

  • 0

    248. ~loNg  2012-05-24 20:23:12  host: host-89-228-168-30.dynamic.mm.pl

    w ustawieniach wiadomości podczas trybu pisania są opcje klawiatury do wyboru! powodzenia :)

  • 0

    249. ~  2012-06-02 15:53:40  host: 195.54.186.38

    mozna w tym telefonie przenosic aplikacje z marketu na karte pamieci?

  • 0

    250. ~siwo  2012-07-07 10:07:31  host: 89-78-167-222.dynamic.chello.pl

    witam czy ktoś mi powie jak w samsung galaxy mini ustawić dzwonek przesłany przez bluetooth

  • 0

    251. ~Ania  2012-07-12 12:18:52  host: host-89-229-72-104.szczecin.mm.pl

    Dlaczego jak ściągam coś z internetu to wyskakuje mi że instalacja na nośniku USB lub karcie SD jest niemożliwa

  • 0

    252. ~  2012-08-06 10:42:04  host: 80.50.143.106

    pomóżcie mi nie moge dodawac kontaktow co sie stalo prosze o odpowiedz

  • 0

    253. ~xmrmroczny  2012-09-15 22:34:57  host: z53-09.opera-mini.net

    Telefonik berdzo fajny , posiadam go juz 3 tygodnie . Odtwarzacz muzyki w pozadku ,zdjecia tez przyzwoite gorzej z filmami ale ujdzie . Jesli chcecie kupic dobrego smartfona za niewielkie pieniadze to galaxy mini jak najbardziej ;)

  • 0

    254. ~mmalutka  2013-01-27 12:10:17  host: user-109-243-166-54.play-internet.pl

    jak usunac internet pobiera mi samo z konta

  • 0

    255. ~gość  2013-02-01 10:48:46  host: host-37-77-152-222.ip.jarsat.pl

    mmalutka wyłącz sobie transmisje danych i z netem się łączyć nie bedzie

  • 0

    256. ~gllv  2013-02-11 22:48:52  host: v30-08.opera-mini.net

    to nie jest tel dla dzieci! Nie kupowac tego osobom poniżej conajmniej 14 roku życia! Bo potem sie wkurwiaja że coś sie psuje! To android tym sie trzeba umieć posługiwać! To byl moj pierwszy tel z andkiem. Teraz mam htc hd2 z and. 4.0.4 cm9 i smiga.

  • 0

    257.  2013-02-14 18:56:47

    Miałem ten telefon przez dwa lata.Działał i działa bez problemów.Teraz ma go mój syn.Był to mój pierwszy telefon z Androidem.Konkretny bez fajerweków,ale i w gry jak Angry Birds można było pograć z małymi zacięciami.Bateria teraz trzyma ok 1,5 dnia,bo jednak syn jest bardziej wymagający dla niej.Z płynnością miałem czasami problemy.Lubiał się zawiesić.Kartę pamięci 8GB czytał bardzo długo.Ogólnie polecam dla mało wymagających.

  • 0

    258. ~m2m  2013-02-23 23:17:52  host: acav9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Użytkuję ten telefon od ponad roku i za kilka dni planuję ponownie oddać go do serwisu, wcześniejszym problemem było przerywanie podczas ładowania, dodatkowo dosyć często wariował dotyk i nie było żadnej reakcji podczas próby zakończenia połączenia. Po odebraniu telefonu z serwisu w krótkim czasie owe 'dolegliwości' powróciły a do tego pojawił się problem z całkowitym wygaszaniem się telefonu przy użytkowaniu wifi. Ponadto nawet bez połączenia z internetem telefon wygasza się i na jakiś czas znikają wszystkie zainstalowane aplikacje, dopiero po jakimś czasie pojawiają się na nowo lecz w zmienionej kolejności zajmują miejsce w menu. Wspominając słowa któregoś z użytkowników denerwująca jest również konieczność uwidaczniania bluetooth i jego wygaszania się po krótkim czasie, pojawiający się co jakiś czas "error" przy próbie włączenia wifi i obowiązkowe wtedy wyłączenie i włączenie telefonu także nie zachęca.

  • 0

    259. ~Emila20031070  2013-02-27 15:07:22  host: public128815.xdsl.centertel.pl

    Moja koleżanka Ines Bieleń ma taki sam telefon tylko że ma na imię Samsung galaxy mini2 i jest odiazdowy więc chciałabym mnieć taki sam

  • 0

    260. ~Emila20031070  2013-02-27 15:26:50  host: public128815.xdsl.centertel.pl

    prawie że pośrodku tych wszystkich komentarzy jest też taki ktoś jak foxxy9104 i on mówi nieprawdę ten telefon identyczny ma moja kuzynka i ma wiele fajnych funkcji np. ma wiele gier odrazu po kupieniu. Ma też androida dzięki niem, można mnieć wiele więcej aplikacji , piosenek różnych kawałów. Android jest bardzo potrzebny też dzięki niemu można mnieć bardzo fajną stronkę internetową na której masz wszystkie modne gry i piosenki więc ja kupujecie jakiś telefon Samsung S5570 GAlaxy Mini ale też warto się zapytać czy ma androida. Mam nadzieje że kogoś przekonałam na dobry wybur.

  • 0

    261. ~:)  2013-03-06 20:34:37  host: host-89-229-154-216.plock.mm.pl

    Czy ktoś wie ile najmniej kosztuje ten telefon ? bardzo mi się on podoba i chcę go kupić ... wiem , że m on wady ale ma też zalety ... :) proszę odpowiedzcie ... :) z góry dzięki , a co o telefonie to jest baaardzo fajny .... super... !!! =D

  • 0

    262. ~Kamil  2013-03-12 23:48:33  host: host-193-203-56-97.polnet.tv

    Witam, mam dość nietypowy problem ze skrzynką odbiorczą. Otóż od pewnego czasu smsy które dostaje od jednej z osób zawierają dziwną treść bo po prostu mieszają się z innymi wiadomościami otrzymanymi od tej osoby. Wychodzą totalne bzdury i końcówki smsa są praktycznie nieczytelne. Usunąłem cały wątek z tą osobą i myślałem że to załatwi sprawę skoro wszystkie stare wiadomości będą skasowane, niestety problem nie minął i nadal pomimo tego że skrzynka jest pusta, nowe wiadomości zawierają słowa z tych starych, już usuniętych wiadomości. Czy ktoś miał podobny problem w przeszłości i wie jak go rozwiązać? Czy jest jakieś inny sposób na całkowite wyczyszczenie skrzynki? Bo jak widać gdzieś to w pamięci telefonu zostało.

  • 0

    263. ~dj092 :D  2013-06-03 07:23:27  host: aemq200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    usb przez kompa to pikuś podłączyć pod kompa przez kabel usb do kompa zaistalować sterowniki i ściągać to co się chce :D bardziej mam pytanie jak pobierać gry na samgung galaxiS570 bo pobieram i nie chce mi wejść bo pisze błąd !!!

  • 0

    264. ~Keeganab  2013-08-22 13:10:57  host: apn-77-113-11-29.dynamic.gprs.plus.pl

    Polecam ten telefon z całego serca! Mam go od lutego 2011 i do dziś spełnia wszystkie moje wymagania, śmiało można na nim zainstalować andka 4.2.2 i podkręcić procek do 850 mhz i ram do 575 mb + emulator armv7 i każda gra lub aplikacja chodzi. Jedynym minusem jest słaba rozdzielczość ekranu i mała pamięc wbudowana.

  • 0

    265. ~Lena  2013-10-07 18:05:08  host: 159-205-40-153.adsl.inetia.pl

    Samsung S5570 Galaxy Mini mam problem,bo przez blothooe mogę tylko wysyłać pliki a gdy chce odebrać wyskakuje że błąd ,nie mam pełnej pamięci a nie wiem co zrobić z tym. POMOCY!

  • 0

    266. ~Gesiuu  2013-12-03 09:28:26  host: 109197067231.nowysacz.vectranet.pl

    Aby kopiować dane między telefonem a kamputerem należy zainstalować na kompie program Kies

  • 0

    267. ~baXio  2014-05-12 22:47:40  host: user-109-243-121-9.play-internet.pl

    witam mam problem z kartą pamięci pewnego dnia wyskoczyło mi że czas na format pamięci czy coś takiego byłem bezpieczny ponieważ wszystkie piosenki itp miałem na pc od tamtego momentu nie mogę nic zrobić ani wgrać piosenek ani zdjęć czy zmiana karty pamięci pomorze ps. mam zamiar kupic karte micro sdhc 4gb czy telefon będzie normalnie pracował czy nie?

  • 0

    268. ~adix  2014-08-05 09:49:54  host: n15-07-06.opera-mini.net

    czy jest podobny tel tylko z większym ekranem

  • 0

    269. ~niunie  2015-05-12 22:21:55  host: epm63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie działami android market. Nie mogę nic pobrać pomocy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet