Samsung S5550 - opinie
Telefony Samsung Samsung S5550 Opinie o Samsung S5550

Samsung S5550

w sumie: 24
  • 0

    2. ~  2010-03-06 14:34:38  host: ip-89-174-121-87.multimo.pl

    to bedzie hit :) ma wszystko co potrzeba nawet HSDPA!

  • 0

    3. ~  2010-03-08 10:06:07  host: 188.147.205.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    a do kitu - nie ma irdy....i rs232.... :) - to smiech z tych co zacofani sa w rozwoju..ale generalnie telefon który równie dobrze mógłby sie nie pojawić - nie ma kompletnie nic a pisanie że ma usb 2.0 mija się z prawda bo NIE MA ZŁACZA usb...to co teraz wciskają to jakas tandeta ...złącza usb były w motorolach(mini usb) i to było jedyne sensowne rozwiązanie...przy okazji czemu on tak strasznie gruby?

  • 0

    4. ~kojot  2010-03-08 14:47:21  host: 109.243.34.87

    nie wiem czemu samsung tak namiętnie daje spacje na dolnym prawym klawiszu... widząc S5350 i spacje na zerze myslałem ze się wyleczyli ale jak widac nie :(

  • 0

    5. ~  2010-03-12 09:45:22  host: 118-135-251-94.net.stream.pl

    To szajsung czyli kolejny kicz a design to porazka

  • 0

    6. ~By Samsung SHARK 2  2010-03-13 17:02:31  host: 81-219-4-222.adsl.inetia.pl

    Czy ta obudowa jest Metalowa ?

  • 0

    7. ~By Samsung SHAR 2 - Rekin  2010-03-15 15:29:59  host: 213-238-120-89.adsl.inetia.pl

    Kiedy ten telefon będzie dostępny w Polsce proszę o szybką odpowiedż :)>> z góry dziękuje Pozdrawiam.

  • 0

    8. ~pafnucy  2010-04-01 22:22:39  host: 83-168-108-165.pz3-nat.espol.com.pl

    ma jacka 3.5?????

  • 0

    9. ~johny  2010-04-07 09:17:42  host: chello087207168091.chello.pl

    extra mamy kwiecień a go nie ma nadal. Pomijając sprzeczności w specyfikacji pomiędzy tym co jest na stronie samsunga a innymi stronami. Na przykład: strony podają,że wyświetlacz ma 256 tys pixeli a strona samsunga,że 16 mln pixeli. 2)karta pamięci obsługiwana:strony-do 8GB, samung do 16 GB hahaha, nawet w instrukcji na ich stronie jest,że do 8 GB specyfikacja--->>http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile -phone/mobile-phones/slide/GT-S5550OKAXEO/index.idx?pagetype=prd _detail&tab=spec instrukcja---->>http://www.samsung.com/pl/consumer/mobile- phone/mobile-phones/slide/GT-S5550OKAXEO/index.idx?pagetype=prd_ detail&tab=support

  • 0

    10. ~johny  2010-04-09 06:52:38  host: chello087207168091.chello.pl

    ciekawe kiedy się pojawi????? :)

  • 0

    11. ~johny  2010-04-28 22:00:49  host: chello087207168056.chello.pl

    no i koniec kwietnia a telefonu nie ma : (

  • 0

    12. ~johny  2010-05-04 18:41:27  host: chello087207168056.chello.pl

    i nadal go nie ma :~ mamy maj. Miał być w kwietniu w oficjalnej sprzedaży. A samsung Wave...... Co się dzieje ????Heh

  • 0

    13.  2010-05-18 13:42:57

    Będzie się świetnie sprzedawał:)

  • 0

    14. ~:)  2010-06-03 10:58:55  host: 77-253-67-234.adsl.inetia.pl

    Do 10. No właśnie miał być w połowie kwietnia a jest czerwiec i jeszcze go nie ma. Może redakcja ma jakiś termin kiedy się pojawi ?.

  • 0

    15. ~johny  2010-06-05 22:34:49  host: chello087207169144.chello.pl

    hmmmm ciekawe ceny są średnie.... szkoda,że ma taką słabą rozdzielczość nagrywania filmów. A samsung Wave kosztuje sporo łuuu

  • 0

    16. ~kingkong  2010-08-19 00:37:37  host: alvinia.static.korbank.pl

    Z minusów to wg. mnie - średniej jakości rozmowy, no i w sumie mam pierwszy raz slidera i nie wiem czy w kazdym tak jest , ale po miesiacu użytkowania przy zlozonym telefonie luzy po prawej stronie. pzdr.

  • 0

    17. ~celos  2011-01-06 09:46:59  host: 89-74-123-19.dynamic.chello.pl

    Godny następca modelu L760, którego używałem ponad trzy lata. W stosunku do niego usprawniono interfejs pod względem funkcjonalnym jak i szybkości działania. Bateria trzyma trochę dłużej bo ok. 10 dni przy mało intensywnym rozmawianiu. Posiada bardzo dobry aparat, czytelny i jasny wyświetlacz oraz bardzo mocny głośnik. Antena zdecydowanie mocniejsza niż w L760 co było chyba jego największą wadą. Jedyny minus to trochę gorsza jakość rozmów. Klasyczny, solidny slider bez zbędnych bajerów.

  • 0

    18.  2011-03-01 20:44:04

    Telefon dołączony do sprzedaży w Play ;)

  • 0

    19. ~kozik  2011-03-02 11:50:13  host: 178-36-181-35.adsl.inetia.pl

    Już dostępny w play, może ceny spadną, polowałem na niego odkąd go zobaczyłem, mam nadzieję, że to będzie godny następca z400

  • 0

    20. ~Dorota  2011-04-22 17:13:22  host: gql230.internetdsl.tpnet.pl

    Dobry prosty telefon wyświetlacz amoled, dobry aparat, bateria wytrzymuje od kilku do 10 dni, nie jest to smartfon nie ma WiFi, to jest po prostu telefon.

  • 0

    21. ~hana  2011-06-14 11:12:19  host: ff250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam od wczoraj - jestem fanka Samsungów, to czwarty z rzędu chyba, więc jestem przyzwyczajona i nie muszę się dostosowywać do nowego menu. Jak piszą na wielu forach w instrukcji nie ma wszystkiego - często coś wychodzi "w praniu" - i szkoda i też niezłe odkrycia ;) Dla mnie dużym minusem, o czym nie pomyślałam przy zakupie, to brak aparatu przedniego - tylko do robienie wideokonferencji. Slider - to mój trzeci - niezawodne. Drobne przemieszczenia po dwóch latach mogą być przy dość "ostrym" użytkowaniu, ale taśma ani razu mi się nie zerwała. No i nie jest to telefon muzyczny jak F330, ale do opanowania. Jest menu skrótowe widoczne z FB na wielu zdjęciach, ale mozna je łatwo usunąc i ustawic parametry z poprzednich telefonów, więc interfejs, funkcjonalność i szybkość działania na bardzo dobrym poziomie (F330 strasznie mulił i miał klawisze operacyjne dotykowe co powodowało stałe łączenie się z Internetem bez mojej wiedzy ;)). Na razie Polecam :)

  • 0

    22. ~ERC  2012-02-04 15:19:13  host: ip-93-154-139-171.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Czy mógłby ktoś napisać, czy można używać diody jako latarki? Tzn czy da się ją włączyć aby świeciła na stałe, a nie tylko podczas robienia zdjęcia?

  • 0

    23. ~romi  2012-02-20 23:22:16  host: 81-219-157-141.adsl.inetia.pl

    @up np. wlaczasz kamere do krecenia filmow, wlaczasz w niej lampe i zaczynasz krecic film i od razu pauzujesz. Ogólnie w trybie kamery wideo lamka pali sie caly czas :)

  • 0

    24. ~Held  2012-03-29 16:36:10  host: host-212.96.245.186.tvksmp.pl

    Chcę go kupić, ale mam 2 pytanka. Jak spisuje się bateria i czy aparat ładne foty robi?

  • 0

    25. ~erc  2012-04-08 21:41:36  host: ip-93-154-194-22.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    aparat jest moim zdaniem bardzo dobry jak na telefon, zdjęcia wyraźne ostre i ogólnie całkiem ładne. bateria podobno trzyma długo, u mnie niestety tylko 2-3 dni przy czym telefon jest bardzo mocno eksploatowany więc myślę, że nie najgorszy wynik

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet